Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Ax nai einai triti simera!! Sigxwrese me ksexnaw para poli eukola! :P

Den to ekleisa etixe kai m to dwsane, kai oute p to proseksa mexri pou mou to eipe o antras mou! :tongue:

Ante me to kalo na to deis kai na nai gero to mwraki sou!!

Filakiaaa tha perimenoume ta neakia sou!! Kai oi ipoloipes koritsia min mas ksexnate!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κορίτσια μου!

Εν αναμονή της περίδεσης τραχήλου που θα κάνω την επόμενη εβδομάδα....Αρκετοί πόνοι λόγω ινομυωμάτων και αίμα από τον τράχηλο...μάλλον έχω και τραχηλίτιδα ,περιμένω να βγουν οι εξετάσεις για να πάρω αντιβίωση μια και ολοκλήρωσα το πρώτο τρίμηνο..Ενώ η ΠΗΤ μου είναι στις 3/5/15 θα ήταν μάλλον θαύμα να φτάσω μέχρι εκεί..το ιδανικότερο σενάριο είναι μάλλον κάπου στον Απρίλη με βάση και τα κιλά που θα έχει πάρει το μωρό!Ενδεχομένως να είναι κοριτσάκι αλλά βασικά μας ενδιαφέρει να είναι τελειόμηνο!!Εύχομαι τέλεις αυχενικές σε όσες δεν έκαναν ακόμη και σας υπενθυμίζω να ζητάτε να ας μετρουν και τον τράχηλο αν δεν το κάνουν από μόνοι τους οι γιατροί!Φιλάκια!!:P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Γεια σας!!! Χάθηκα εξαφανίστηκα το ξέρω!!! Χθες όμως ξύπνησε η μικρή με κλάματα κ έλεγε οτι την πονάει το αυτάκι της,πήγαμε εκτσακτως στην παιδίατρο μας κ όντως μας το βρήκε κοκκινο!! Κάτι σταγόνες βάζουμε αλλά ηδη είναι περδικι κ τρέχει σαν κατσικάκι!!! Εγώ είπα να ξεκίνησω λίγο διατροφη μπας κ έρθω στα ίσα μου!!! Βάσω μου με το καλό η αυχενική σου,θα περιμένουμε νέα σου!!! Τηνφαση με τις σφαλιαρες την περάσαμε κ εμείς,τώρα τελευταία μας ρίχνει κάτι μπατσες αλλά το αποδιδω στον παιδικό!!! Σαλώμη μου με το καλό κ εσένα η αυχενική,πιστεύω όλα θα είναι σουπερ!!! Εσας στα δίδυμα κανουν καισαρική;εαν όχι είσαι τυχερή που γέννας εκεί!! Οντως το θέμα της καισαρικής είναι μεγαλο όπως είπε κ η Βάσω εγώ άλλαξαν γιατροί γιατί απο την στιγμη που μου έκανε αναίτια καισαρική έχασα κάθε εμπιστοσύνη μου σε εκεινον!! Γενικά όμως καιρό τώρα έπαψαν να είμαι ρομαντική κ δεν εμπιστευόμαι κανέναν γιατρό εαν δεν ψαχτω κ μονη μου!! Είναι πολύ δύσκολο αυτό αλλά ειλικρινά η χώρα μας εχει τους πιο έξυπνους κ ταυτόχρονα τους πιο διεφθαρμένους επιστήμονες!!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Αννα μου εύχομαι όλα να πάνε καλά κ να χαλαρώσεις λίγο!! Δεν θυμάμαι δουλευεις;θέλεις μπολικη ξεκούραση τώρα!! Να σας πω κάτι αλλά μην με πείτε τρεληηηηη έχω μια μικρή εντύπωση οτι εδώ κ λιγες μέρες ανιωθω το μικρο μου μπεμπακι!!!! Νιώθω μπουρμπουλιθρες να σκάνε κάτω χαμηλά!!!! :)

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια Άννα με το καλό να γίνει και η περίδεση και σίγουρα θέλει πολύ ξεκούραση και όλα θα πάνε καλά!

Μαράκι σίγουρα θα είναι το μωράκι σου αυτό, άλλωστε μεγαλώσατε είσαι κιόλας στην 14η εβδομάδα! ευτυχώς είναι καλά η κορούλα σου και δεν ταλαιπωρείται τώρα!!

Σε καταλαβαίνω με αυτό που λες για τους γιατρούς και συμφωνώ, να το ψάχνεις και μόνος σου αλλά και να χεις εμπιστοσύνη σε αυτόν που την κερδίζει!

ποιο είναι το φυσιολογικό μήκος τραχήλου άραγε;

θα ρωτήσω σήμερα την γιατρό!!!

θα σας πω τα νέα μου αργότερα, φιλιά

xoH6p3.png

1hQVp3.png

καλησπέρα και πάλι από μένα! είδαμε το μωράκι όλα τέλεια!

συνεχώς κουνιόταν και μάλλον είναι κορίτσι μην το δέσουμε όμως γιατί ακόμα είναι νωρίς έτσι μας είπε, κορίτσια συγκινήθηκα πολύ όλα καλά, και μήκος τραχήλου μου είπε 37!

σε δυο μέρες θα βγει και το papp a, πιστεύω πως όλα θα ναι καλά!!

καλό βράδυ

xoH6p3.png

1hQVp3.png

καλησπέρα και πάλι από μένα! είδαμε το μωράκι όλα τέλεια!

συνεχώς κουνιόταν και μάλλον είναι κορίτσι μην το δέσουμε όμως γιατί ακόμα είναι νωρίς έτσι μας είπε, κορίτσια συγκινήθηκα πολύ όλα καλά, και μήκος τραχήλου μου είπε 37!

σε δυο μέρες θα βγει και το papp a, πιστεύω πως όλα θα ναι καλά!!

καλό βράδυ

Βασούλα μου μπράβο!! Μπηκα να δω τα νέα σου κ χαρηκα πολύ!!! Όλα καλά λοιπον εύγε!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Επιτέλους κοιμήθηκε η κορουλα μου!!! Όλη μέρα τρεχει,μα που την βρίσκουν την ενέργεια μου λέτε;; αύριο έκλεισα ραντεβου για υπέρηχο θυρεοειδή κ εξέταση αίματος,μακάρι να είναι όλα καλά γιατί καθόλου δεν θέλω χαπια!! Εντομεταξυ 2βδμ δεν είδα το νινι κ ακόμα ως την 17η είναι πολύς καιρός κ ανυπομονω!!!!! Επίσης πέμπτη θα πάω να κουρευτω θα τα κάνω κοντά μάλλον γιατί με εκνευριζουν κ μετα θα τα βαψω!! Πήρα μια φυτική της αpivita!! Εσείς αλήθεια βάφετε μαλλια;

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Vasulini Para poli euxarista ta nea sou!! Ante me to kalo na to epivevaiwsete!! Rwtises gia to megethos tou traxilou kai sto eipe? Ola kala tha pane me tis eksetaseis sou!

Tha ftiaksoume pinakaki me PHT kai xrwmata koritsia? :P

Mariazerta Axou mwre tin kaimeni!! Perastika sas..H alitheia einai arrwsta h mi thn energeia spania tin xanoun, pragma thaumasio!Tha kaneis ipomoni twra mexri tin 17h ebdomada, oute kai gw mporw na anteksw kai exw mono mia vdomada kai kati :oops: Sigoura tha einai to mwraki sou lene sti deuteri egkimosini to niwtheis poli nwris!!

Egw dn exw vapsei pote mallia opote dn me agxonei auto! Tha gennisw logika opws epileksw ektos kai an prokipsei thema igeias h kindinos pou tha gennisw opws krithei katalilotero....tha mou ta pei vevaia kalitera stin auxeniki!

Anna Elpizw na pane ola kala me thn peridesi! Sou euxomai ta kalitera kai mi fovasai tpt!

Pira krema gia tis ragades, apo magazi me fisika prointa. Mia poli kali kiria, mou edwse kai dwraki ladi gia tous ponous sto stithos!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Εάν κοιμήθηκε τώρα το πρωί τι ώρα ξυπνάει ?

Κατα τις 8 ποτε πιο νωρίς ποτε πιο αργά αλλά δεν κοιμάται καθολουντο μεσημέρι!! Εαν κοιμηθεί μεσημέρι καμια ωριτσα(δεν κοιμάται παραπάνω ποτε) τοτε πάμε για ύπνο κατα τις 10-10:30!!! Όσο για τα μαλλια έχω πολλά λευκά ρε γαμωτο κ δεν γίνεται να μην τα βαψω!! Ο γιατρός μουνειχε πει οτι με φυτική κανει απο την αρχή αλλά περίμενα να μπω στο 2ο τρίμηνο για σίγουρα!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...