Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια κάναμε το δεύτερο υπέρηχο μεγαλώνει μια χαρά το μωράκι μας ακούσαμε κ καρδούλα!! Πολύ αναγούλα όμως βρε κορίτσια... Όλη μέρα δεν περνάει λεπτό.... Σαν άρρωστη νοιώθω μόνο ξάπλα θέλω να ειμαι... Άρχισα να παίρνω ginger συμπλήρωμα τώρα να δω αν θα βοηθήσει... 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από μένα!!

Μόλις έκανα εγγραφη εδώ στο παρεντς καφέ για να ανταλλάσσουμε εμπειρίες απο τις εγκυμοσύνες μας, με ενημερωσε μια φίλη για την υπαρξη του σάιτ και ενθουσιάστηκα! Εμαθα επισης οτι γίνονται αγοραπωλησίες και εχω καποια πραγματα της μικρής μου να δώσω μιας και -μάλλον- εχω μπεμπη αυτη τη φορα και πρεπει να εξοπλιστω με αγοριστικα ρουχαλάκια!!!! :P

Είμαι η Μαριέτα, 34 ετών και περιμένω το δευτερο μωράκι μου, το αγοράκι μου (ξερω ειναι πολυ νωρις για να ξερω σιγουρα φυλο, ο αντρας μου ομως ειναι γυναικολογος και εχει πολυ καλο μηχανημα και λεει οτι το ειδε!! Ας ελπισσουμε οτι δεν κανουν "πουλάκια" τα ματια του απο τη λαχταρα!! χαχαχα) ! Εχω ΠΗΤ 2 Μαίου και είμαι τρισευτυχισμένη!!!

Επίσης έχω μία κορούλα 2,5 ετών, την Ιφιγένεια.

Ζω στη Θεσσαλονίκη! :P

Kalispera kai kalws irthes sti parea mas! Sigxaritiria gia ta euxaristaaa nea sas kai me to kalo na ton epivevaiwsete ton gio!! ;)

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριέττα καλώς ήρθες!! Καλέ τι υπέροχα ονόματα κ εσύ κ η κορούλα σου!!! Με το καλό το μπεμπακι σου! Έχουμε κοντά Πητ εγώ είμαι 1μ;ιού κ αγοράκι επίσης,έτσι ειπαν τουλάχιστον στην αυχενική!! Σαλώμη οι 2μας είμαστε στο καφέ κ εγώ νιώθω πολλές φορες οτι μιλάω μονη μου!! :tongue: εύχομαι σιγά σιγά να γίνουμε πιο ομιλητικες!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Τον μεσημεριανό ύπνο μονη της τον έκοψε,εγώ παρακαλαω έστω κ για ενα μισαωρο αλλά που τέτοια τύχη!!! Την βάζω όντως νωρίτερα για ύπνο απο μονη της δεν νυσταζει ποτε,είναι απο τα αυπνα παιδιά απο νεογέννητο!!! Όσο για τις άδειες εδώ εαν εχεις διδα σου δίνουν αμέσως αναρρωτική δεν έχει να κανει με τις άδειες του ΙΚΑ!! Θα καθίσεις περιπου 18μηνες με τα μωρά;;;σουπερ τέλεια,εμείς εδώ στο ελλαντα με εαν υπάρχει ακόμα το 6μηνο καθόμαστε 8-9μηνες

1YG7p2.png 7biOp2.png

Κορίτσια μου καλησπέρα καί από μένα, Σαλωμη υπέροχα τα νέα σου, πολύ όμορφος αριθμός τα δίδυμα, να εισαι αισιοδοξη όλα θα πάνε καλά, θέλει παραπάνω προσοχή αλλά όλα θα πάνε καλά.Μαρία πώς την παλεύεις;όλη μέρα χωρίς ύπνο πολύ εξοντωτικό στην εγκυμοσύνη, εγώ όταν δεν ξαπλώνω για μια ώρα είμαι άρρωστη... Μπορεί να αλλάξει συνήθεια η κορούλα σου ξανά! Μαριετα καλως ήρθες με το καλό ό γιος!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλησπέρα κ απο μένα!τι κάνετε;σας διαβάζω οσο μπορω αλλα δεν προλαβαίνω να γράφω...

Σαλώμη τέλεια τα νεα σου!!!ολα θα πανε τέλεια,να εισαι αισιόδοξη!!!

Μαριετα καλωσηρθες!Με το καλο ο γιος τωρα!!!

Mariazerta κουράγιο με το μεσημεριανό υπνο(με την έλλειψη δηλαδη)περάσαμε κι εμεις μια τετοια φάση αλλα ευτυχως την ξεπέρασε γρήγορα σχετικά...τωρα απλα μερικές φορές του παίρνει ωρα σα να δυσκολεύεται.Μεγαλωνουν μωρε κ εχουν το μυαλό στο παιχνίδι...Παιδικό δεν τον στέλνω,του χρόνου λέμε και μονο αν τον πάρουν σε δημόσιο...

Θα παει καμία σας στον ταυτόχρονο αυριο στο Ζάππειο;εμεις το σκεφτόμαστε,εχουμε κ μια αλλη εκδήλωση κ πρεπει να αποφασίσουμε...

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!! Πως είστε σήμερα;εμένα επιτέλους δεν δουλεύει ο ανδρας μου κ στρωσαμε χαλιά σε όλο το σπίτι,αφού κάναμε πρωτα γενική!! Ακόμα δεν έχω τελειώσει βέβαια αλλά κάναμε μια παύση για φαι κ Νάνι αλλά όπως κάθε μέρα έτσι κ σήμερα η κόρη μου δεν έχει σκοπό!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου πως είστε? Θεοδώρα μου θηλαζετε? Εμείς σήμερα είμαστε από επίσκεψη σε επίσκεψη χαλαρά, ανυπομονώ για την Τρίτη που θα κάνω την αυχενική στις επτά το βράδυ, καλο μήνα κιόλας για χθες!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Kalisperaaa koritsia!! Pws niwthete simera? Egw ksipnisa prismeni sto proswpo kai sti koilia!! Tromaktiko na allazei etsi to swma sou!!

Iwanna kalws irthes!! Me to kalo na erthei kai to mwraki sou!

Theodora pigate ston tautoxrono telika? Pws itan?

Mariazerta ante kalo xeimwna!!

Vasulini tha perimenoume na mas peis a neakia sou! Sou euxomai na pane ola kala!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Ιωάννα Καλωσορισες στην παρέα!!!

Λοιπον τελικα πηγαμε στον ταυτόχρονο...ναι,θηλαζουμε ακομα κ δε βλέπω να σταματάμε σύντομα...Τρίτη χρονια που πήγα φέτος,ειχε απίστευτο κόσμο κ ηταν πολυ ωραία!ειχε κ ωραία μέρα,πηγαμε κ βόλτα στον εθνική.κηπο μετα,το χαρήκαμε πολυ!

Vasulini με το καλο η αυχενικη,να μας ενημερώσεις!

Τι κάνετε οι υπολοιπες;εγω μου φαίνεται πως άρχισα να φουσκωνω...

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Καλημέρα σας,ξύπνησα για μια επίσκεψη στην τουαλέτα κ φυσικα δεν μπορω να ξανακοιμηθω αν και σήμερα θα μπορούσα διότι δεν δουλεύω αλλά...Κορίτσια το πρώτο μου μωράκι περιμένω και έχω πολύ αγωνία για ολα. Έχω κανει αυχενική και ευτυχως ολα καλα!Εσείς?

MczTp2?r=1415479629

Καλημέρα σας,ξύπνησα για μια επίσκεψη στην τουαλέτα κ φυσικα δεν μπορω να ξανακοιμηθω αν και σήμερα θα μπορούσα διότι δεν δουλεύω αλλά...Κορίτσια το πρώτο μου μωράκι περιμένω και έχω πολύ αγωνία για ολα. Έχω κανει αυχενική και ευτυχως ολα καλα!Εσείς?

Johanna καλημέρα και καλώς ήρθες, με το καλό το μωράκι σου!!!

Εγώ έχω ΠΗΤ στις 20 αλλά λόγω καισαρικής ίσως και γω γεννήσω στις 9!!! θα δείξει...

Theodora πολύ γλυκό που θηλάζετε!! και μεις θηλάζαμε μέχρι πριν δυο βδομάδες που το έκοψα εγώ γιατί η γιατρός μου φοβάται για συσπάσεις!!!! εσένα δεν σου είπε κάτι να το κόψεις ε; αλλά ο μικρούλης μου το ψάχνει το γαλατάκι της μαμάς δεν το έχει ξεχάσει ακόμα...

Σαλώμη μου σ ευχαριστώ γλυκιά μου, αύριο το βράδυ θα σας έχω νέα από την αυχενική, ελπίζω να δούμε και φύλλο!!!

Μαράκι ωραία που στρώσατε, το σπίτι σας τώρα θα είναι πιο ζεστό!! εγώ ακόμα δεν το αποφασίζω πότε να στρώσω, ίσως στα μέσα του μήνα...

Κορίτσια έρχονται και Χριστούγεννα, και είναι ωραία εποχή για εγκυούλες!!!

Γιατί το κλίμα είναι πιο ζεστό και χαρμόσυνο!!!

Σας φιλώ :-P:razz::-P

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Γεια σας,γεια σας!!!! Η μπουμπου μου είχε λιγες μυξες απο χθες κ δεν πήγε παιδικό!!! Πήγαμε να κανουμμ κάτι εξωτερικές δουλειές κ το απόγευμα θα πάμε βόλτα!!! Ιωαννα βάλε τικερακι να βλέπουμε ποσο είσαι!!! Που έκανες αυχενική;; Θεοδώρα μπράβο σας που θηλαζετε ακόμα,ευχομαι να καταφερετε να κάνετε ταντεμ!! Εγώ θηλασα μονο 4μηνες κ πολυ στεναχωριεμαι!!! Πολύ αϋπνία,πολύ δύσκολο παιδι στον ύπνο αλλά κ στον θηλασμό δεν δεχόταν εύκολα να θηλάζει,επίσης λάθος ενημέρωση έτσι σταμάτησαμε στους 4μηνες!! Τώρα όμως είμαι πιο προετοιμασμένη κ πιατευω όλα θα είναι καλυτερα!!! Σαλώμη φουσκωνεις ε;;εχεις κ διδυμακια εσύ!! Κ εγώ πάντως φουσκωσα αφήστε είμαι +3,5 κιλά,όλο προσπαθώ να μαζευτω αλλά τον αμαζευτο έχω!! Βασούλα με το καλό η αυχενική αυριο

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...