Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες, Νίκη μου να είσαι πολύχρονη να χαίρεσαι το όνομα σου και να χαίρεσαι την οικογένεια σου, περαστικά στην μικρή σου και ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί.

Miamia εμείς το πρωί μέχρι τις δέκα έχουμε φάει την φρουτόκρεμα, μετά κοιμάται μέχρι τη μία, παίζει, μετά στις δύο τρώει το μεσημεριανό του και ξανακοιμόμαστε μαζί μέχρι τις πέντε που ξυπνάμε και μετά αγκαλιές παιχνίδια μόνος του στο καρεκλάκι του και κατά τις δέκα πάλι ύπνος! Χρόνια πολλά για σήμερα σε όσους γιορτάζουν, εγώ έχω τον μεγάλο και θα μαζευτούμε λίγοι συγγενείς.

Θα πάμε εκκλησία, στην δεύτερη Θ. Λειτουργία που ξεκινάει σε καμιά ώρα επομένως σας αφήνω για να ετοιμαστούμε.

Καλή Κυριακή!!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Καταρχήν νίκη χρόνια πολλά!!! Ότι επιθυμείς!!! Να σε χαίρονται όσοι σ αγαπούν και αγαπάς!!!

Βάσω μου να χαίρεσαι το αγόρι σου!!!! Πάντα υγεία και χαρά!!!

Νίκη περαστικά σας κιόλας για την ουρολοιμωξη, μέχρι ποτέ θα παίρνει αντιβιωση;;;

Εμείς σήμερα ξεκινήσανε στερεές!!! Κολοκυθακι σκέτο!!! Την επόμενη εβδομάδα προσθέτουμε καρότο την επόμενη εβδομάδα γλυκοπατάτα και μετά μοσχάρι!!!

Ή μικρή λίγο ξινισε αλλά για πρώτη μέρα πηγε καλα!!!

Στολισαμε και το σπίτι και είναι πολύ όμορφα!!! Τα πρώτα χριστούγεννα μαζί με το μωρό μας!!!

Να περασετε καλά σήμερα!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

yk1yp3.png

Νικη μου χρόνια σου πολλά κ ευτυχισμένα για χθες!!Υγεία κ αγάπη για σένα κ την οικογένειά σου!!Περαστικά στη μικρή σου!πρωτη φορά αντιβίωση ε?Μια χαρά θα τα πάει!Γερό κοριτσάκι!Πόσο χρονών ειναι Κ δεν έχει πάρει ποτέ??φτου φτου σκορδα,να μη το ματιασω!

Οπότε όλα ετοιμα!Α!Έχεις κ εσυ αρκετό κόσμο!!Σε μαγαζι φαντάζομαι το τραπέζι!Τι τιμες παιζουν λέει το άτομο Κ τι εχει το μενού??Κάνω ενα γκάλοπ για τι νομίζω ότι στην περιοχή μου έχουν ξεφύγει λιγο τα πράγματα!!

Βάσω μια χαρά πρόγραμμα!Τέλειο θα έλεγα!!Πολύ ύπνο!Εμένα δε κοιμήθηκε ποτέ τόσο!χαχα!!Κ δε το βλέπω να το κάνει ποτέ!!Αν μεγαλώσει ολο σε δραστηριότητες θα το στέλνω για να περνάει η ωρα του Κ η δικιά μας!!

Εμ ενα κοιμάται στις 8:30-9 το βράδυ κ ξυπνάει γύρω στις 6 το πρωΐ.Φυσικά όλη νύχτα κλαιει κοιμισμένο ανα 3 βρες όπου το παίρνω αγκαλιά,κουνάω κ ξανακοιμαται!Οπ βράδια ξυπνάει γύρω στις 3 με 4 δήμω γαλα,νανουριζω κ ξανακοιμαται!!Οπ φορές ξανακοιμαται στις 6 μέχρι 7!κπ οχι!

Στις 9 κοιμάται 45 λεπτά!Στις 11 τρώμε φρούτα,εννοείται ότι ενδιάμεσα ξαναπινει γαλα!,στις 1 κοιμάται αλλά 45 λεπτά ως μια ωρα!Φεβ με μεσημεριανό,συμπληρωνουμε με γάλα!Όλη μέρα παιζουμε,αγκαλιές,τραγούδια κλπ κλπ!!Στις 4 κοιμάται πάλι μια ωριτσα!στις 5 ρυζαλευρο που πλέον το τρώμε όλο οπότε γάλα στις 8:30 που ειναι για νάνι!!Έχουμε κατάφερει κ τα φρούτα να Φεβ με αρκετή ποσότητα!Κ από προχθές που έβαλα μοσχάρι τρωει κ 10 κουταλιές μεσημεριανό!!Ελπίζω να τα καταφέρουμε Κ με αυτό!!

Μαμα82 Καλή αρχή με τις στερεές!Μια χαρά η κοριτσαρα σου!Από κιλά Κ ύψος πως πατε?!Αν τρώει το κολοκύθι,με το μοσχάρι θα κάνει πάρτι!

Φιλιά στα μπουτινελια!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μιαμια και το δικό σας πρόγραμμα μια χαρά μου ακούγεται!!!

Εμείς την ημέρα κοιμάται και τρώει ανά μιάμιση ώρα , οι υπνοι της ειναι μισαωρο και κάποιες φορές που θα ναι κουρασμένη κοιμάται ένα δίωρο κατά τις 3 το μεσημέρι!!! Αλλά δεν γίνεται πολύ συχνά!!! Το βράδυ εκεί που κοιμόταν με ένα μόνο ξύπνημα τώρα λόγω δοντιών μάλλον ξυπνάει ανά μια ώρα και στην καλύτερη ανά διωρο!!! Την ημέρα κουτουλαω λίγο αλλά δεν πειράζει....

Από κιλά μόνο με θηλασμό είναι 7200 και ύψος 67!!! Είναι πολύ καλή, υσηχη και ένα μωρό που γελάει συνέχεια!!! Όλη την μέρα και εμείς παιχνίδια αγκαλιτσες Τραγουδάκια!!! Προσπαθώ να της μάθω να κάνει πράγματα όπως παλαμάκια κτλ προς το παρόν έμαθε να κάνει έλα έλα!!

Φιλάκια πολλά στα μωρακια σας!!!

yk1yp3.png

Γεια σας κορίτσια. Ευχαριστώ για τις ευχές σας να είστε καλά. Βάσω μου να χαίρεσαι το γιο σου, γερό κ τυχερό.

Μιαμια η μικρή είμαι 3μιση, δεν χρειάστηκε μέχρι τώρα αντιβίωση. Βέβαια σε κάθε μπούκωμα ανά μια ώρα περίπου της βάζω ορό και έβγαζα τις μυξούλες για να μην μένουν μέσα και έτσι σε 2 μέρες το πολύ το ξεπερνούσε.

Σε μαγαζί θα γίνει το τραπέζι, είναι από ξάδερφο του άντρα μου δεν θα μας πάρει λεφτά απλά τα πετισσότερα πράγματα κρέατα κτλ θα τα κάνουμε εμείς όπως κάναμε κ στη μικρή. Αλλά γενικά όλοι αυτοί με τα μαγαζιά έχουν ξεφύγει.

Εμένα ξυπνάει γύρω στις 7 τρώει κοιμισμένο κ συνεχίζει να κοιμάται για κανα δίωρο γύρω στις 10 τρώει φρουτόκρεμα. Μετά αν τπν βλέπω να θέλει το βάζω να κοιμηθεί καμια ώρα. Στις 2 περίπου τρώει φαγητό κ μετά κοιμάται μέχρι τις 5 περίπου. Μετά τρώει ρυζάλευρο ή φαρίν λακτέ και δεν τπν αφήνω να κοιμηθεί. Του δίνω γάλα κατά τις 8 με 8μιση και το βάζω για ύπνο. Μετά ανάλογα, μπορεξ ξα κλάψει κατά τις 11 τον θηλάζω λίγο και μετά συνήθως ξυπνάει στις 5 που θηλαζει κοιμισμένος πάλι.

Αυτά από εμάς.

Μαμα καλή αρχή με τις στέρεες!! Αντιβίωση ,μέχρι την Παρασκευή θα παίρνει για 8 μέρες είναι και κετά θα ξανακάνουμε καλλιέργεια για να δούμε τι γίνεται.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Διαφημίσεις

Κάναμε χθες το εμβόλιο μας 3η δόση ινφανριξ.Αλλο ενα μας έμεινε τον άλλο μηνα Κ το επομενο μετά το χρόνο! 8.400 ο μπουμπουκος μου κ σχεδόν 70εκ.Μια χαρά λέει ο γιατρός.Θα φαμε κ κοτόπουλο κ κουνέλι κ αρνι κ κατσικάκι.Απο λαχανικά όλα εκτός απο κπ νε σπορια όπως κ φρούτα.Αυτή την εποχή βέβαια δεν υπάρχουν κ πολλά,Εσεις εκτός απο μήλο,μπανάνα αχλάδι,πορτοκάλι κ μανταρίνι τι άλλο βάλατε!Ακτινίδια λέει μονο το πράσινο.θα φαμε Κ φαριν λακτε,μετα αστρακι,πεπονακι,μετά κ μπισκότα κ ψωμάκι αργοτερα.Κ τραχανά!Τον άλλο μήνα γιαούρτι κ αβγό.

Ντομάτα δινετε?

Νικη όλα τελεια με το τραπέζι!Κ το δικό σου κοιμάται αρκετά.

Περαστικά στη μικρή σου!

Μανα82 εμένα ειναι μπουνταλας,ούτε παλαμάκια,ούτε χαιρετάει ούτε ελα-έλα,μόνο προσπαθεί να χτυπήσει τα δυο δάχτυλα,όπως όταν χορεύουμε!

Καλησπέρα μανούλες, εμείς εδώ και πέντε μέρες έχουμε βγάλει το κάτω δόντι μας!!!

Την Τρίτη θα πάμε για εμβόλιο το πρεβενάρ.

Από φαί καλά πάμε, δίνω και κρέμα το απόγευμα γιατί το γάλα δεν αρκεί, πεινάει ο γλυκός μου...

Κορίτσια μου μπουσουλάνε τα μωρά σας;

Εμείς όχι ακόμα, νομίζω είναι μικρούλια τα δικά μας.

Εμένα δεν κάνει έλα έλα, δεν χτυπάει παλαμάκια, γελάει όλη την ώρα, συνέχεια έχει κάτι στο στόμα του και τρελαίνεται για την τηλεόραση...

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε;

Μιαμια μια χαρά ο αγαπουλης σας!!!

Ντοματα; Τέτοια εποχή; Γιατί να δώσεις;; Βέβαια εμείς ξεκινήσανε με κολοκύθι αλλά το σκέφτηκα και λίγο για το εντερακι μου φαίνεται πιο ελαφρύ....δεν ξέρω κιόλας!!!

Σήμερα 6η μέρα που τρώει κολοκυθακι σκέτο και από αύριο προσθέτουμε καρότο, φαντάζομαι θα πάει καλύτερα γιατί το κολοκυθακι την αναγουλιαζε....θα δείξει κατά τ αλλά το μωρό μου είναι χαρούμενο και χαμογελαστό!!! Κάνει έλα έλα και άρχισε να χαιρετάει τα παλαμάκια ακόμα το προσπαθούμε βέβαια μην φανταστείτε ότι το κάνει αμέσως ακόμα είμαστε σε αρχικό στάδιο σήμερα που την παρατήρησα σηκώνει την λεκάνη της και γενικά τον κώλο της πιο ψηλά και λυγίζει το πόδι προσπαθεί να δώσει ώθηση άλλες φορές τα καταφέρνει και άλλες πάει προς τα πίσω, άρχισε να γυρνάει και το σώμα της σιγά σιγά πάντως πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο για μπουσουλημα, ξέρω ότι αργεί ακόμα αλλά έγινε ή αρχή!!!

Βάσω μου με γεια το δοντακι!!! Άντε και στα δικά μας!!!

Ο ύπνος πως είναι κορίτσια; Εμείς κάθε βράδυ ξυπνάμε σίγουρα και δύο και τρεις φορές άλλες φορές πιο πολύ...δεν ξερω τι φταίει...είναι το άλμα τα δόντια και τα δύο μαζί;;; Πάντως νυσταζω γενικά .....

Φιλάκια σε όλες σας!!!

yk1yp3.png

Γεια σας κορίτσια. Χάθηκα αλλά έχω έτοιμα όλα τα σχετικά με τη βάπτιση. Αυτές τις μέρες θα ανεβάσω στο μπλογκ και τις μπομπονιέρες. Κατά τα άλλα καλά ο μικρός καλυτερεύει με το φαγητό. Βάσω μου μπράβο για το δοντάκι!!! Και εμένα ότι αρπάξει το βάζει στο στόμα. Στην τηλεόραση δεν τον βάζω καθόλου. Έχει καιρό. Ευτυχώς ούτε η μικρή μου έχει ιδισίτερη προτίμηση. Πέρα από 2-3 παιδικά το σ/κ τίποτα άλλο. ούτε οδικός μου κάνει κάτι από όλα αυτά, είναι μικρούλια μωρέ!!το μόνο που κάνει εδώ και 15 μέρες περίπου στηρίζεται σε χέρια και γόνατα κάνει μπρος πίσω και μετά με "αλματάκι" πέφτει μπροστά.

Μιαμια μια χαρά η ανάπτυξη. Ντομάτα το χειμώνα καλύτερα όχι, ο γιατρός μου είπε αν θέλω να βάλω χυμό ντομάτας τύπου pummaro και τέτοια αλλά το σκέτο

Μαμα και εμάς ο ύπνος μερικές φορές είναι ακατάστατος. Θα στρώσουν κάποια στιγμή. Εγώ για να αντέχω εκτός από το σίδηρο και το ασβέστιο που παίρνω λόγω θηλασμού, τώρα τελευταία πήρα και πολυβιταμίνες και έχω δει αλλαγή, έχω περισσότερη ενέργεια, δεν κουράζομαι τόσο. Σκέψου το και αποφασισε αν θες.

Καλημέρα κορίτσια μου, μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, Νίκη μου πλησιάζει η βάφτιση!! τέλεια υπέροχη μέρα η Κυριακή, μεσημέρι θα γίνει;;

Εμείς οκ με το εμβόλιο είμαστε εννιά κιλά και 71,5 εκατοστά!!!

Νίκη, τι βιταμίνες παίρνεις; με ενδιαφέρει περισσότερο για τα μαλλιά γιατί μετά την γέννα πέφτουν συνεχώς και στο τέλος θα μείνω με ελάχιστα...

Είναι συμβατές με θηλασμό;

πότε θηλάζουν τα μωράκια σας; εμένα δεν θέλει να θηλάσει και του δίνω μπιμπερό ούτε και από κει πίνει γάλα, χορταίνει με τις στερεές μάλλον.

Τον θηλάζω πρωί και βράδυ, τότε κάθεται δηλαδή στο στήθος..

Πως θα περάσατε τις γιορτές;;;

Εμείς οικογενειακά στην Αθήνα δηλαδή στην βάση μας!

Φιλάκια πολλά.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε; πλησιάζουν τα χριστούγεννα ναι εγώ ακόμα δεν στόλισα, το σ/κ σκέφτομαι. Βάσω μου μια χαρά η ανάπτυξη, τροφαντούλης, γλύκας θα είναι. Ηβάπτιση 12 το μεσημέρι θα είναι. Τις βιταμίνες το συζήτησα με τον παιδίατρο, αλλά για τα μαλλιά μπορείς να πάρεις ω3. Εγώ πάλι 2-3 μήνες αφού γέννησα πήγα και τα έκοψα κοντά σχεδόν αντρικά και ήταν που ήταν σκληρσ τώρα έγιναν σίδερο. Αν θες κάνε μία ανανέωση στο μαλλί να δεις μήπως δυναμώσει.

Εμένα πλέον θηλάζει πρωί κ βράδυ και τη νύχτα αμα ξυπνήσει.

Τις γιορτές και ρμείς στο σπίτι, θα έρθει η αδερφή του άντρα μου με την οικογένεια της και 2-3 άτομα ακόμα γενικά θα έχουμε κόσμο. Είναι και η βάπτιση, θα είμαστε λίγο στο τρέξιμο.

Κορίτσια μου χαθηκα αλλά δε προλαβαίνω!!

Στολισα το δέντρο μας κ γενικά το σπίτι,εφτιαξα ροξακια,ειχα κ κτ γιορτες κ το ριξα εξω!Ενα βράδυ ημ ουν για ποτό μέχρι τις 12,ουαου ε!!

Κ αλλο 1 γιόρταζε ο άντρας μου ,μέχρι τις 11.30!!Πολυ ξενύχτι!χαχα

Μαμα εσεις ειστε πολύ μπροστά!!Κ χαιρετάει Κ έλα έλα!Ο δικός μου μονο τα παιχνίδια του χτυπάει κ προσοαθει να χτυπήσει τα δάχτυλα του για Τι του τον κάνω συνέχεια κ του αρέσει!Κ μένα ξυπνάει 2-3 φορές τη νύχτα κ κλαίει ή πινει γαλα.Του εμεινε απο όταν έβγαλε το πρωτο δόντι!Το συνηθισα κάπως!Άσε που κπ βραδιά τον παίρνω στο κρεβάτι Κ κοιμάται πολύ καλύτερα.Κ πρωινά για να κοιμηθεί λιγο ακόμη,χωριά μεγάλη επιτυχία.Νομίζω ότι κα που στο γύρισμα το παθαίνουν!

Ιι

Νικη μου με το καλό η βάφτιση.Να μας θύμισες κ τη σελιδα σου να μπούμε να τα δούμε!Όχι,δε του έδωσα ούτε θα δωσω ακόμη ντομ ατα,ας φύγω. Τρώει αργοτερα!

Είναι νωρίς λες για μπουσουλημα κ παλαμακια? Κ εγώ περιμένω ποτέ θα κάνει κτ τέτοιο!Προς το παρόν στέκεται αρκετή δρα καθιστός,προσπαθει να σηκωθεί απο καθιστος κ να χτυπήσει τα δάχτυλα του,οπως οταν χορεύουμε.

Βάσω μου 9 κιλά ε?8400 εμεις!δεν έχουμε μεγάλη διαφορά!Το δικό μου δεν ειναι χοντρουλη πάντως,έχει μονο λιγο μπουτακι.

Στο χωριό μου οικογενειακά τα Χριστούγεννα.Όχι κτα ιδιαιτερο

Το δικο μου ούτε τηλεόραση δε βλέπει,δε το βάζω κιόλας,μόνο στο ταμπλετ το τραγουδι μικρακι ελεφαντακι βλέπει.

Κπ φορές δε τρώει αρκετα Κ συμπληρωνουμε με γάλα,μονο το απογευματινο γάλα έχουμε κόψει τελείως κ τα φρούτα όχι πάντα,κπ φορές πινει Κ γαλα.Είμαστε σε καλο δρομο κ με το μεσημεριανό αλλά θέλουμε ακόμη.Επισης δε μου πινει νερό,εσας?? Κ φοβάμαι για αφυδάτωση κ του δίνω γάλα κ το μεσημέρι.

Ποτέ θα πουν μαμα???Του λέω συνεχώς!!χαχα

Επιπλέον ρε κορίτσια,κθ φορά πριν την περιόδο εχω πονοκέφαλο κ τωρά τελευταία φτάνω 13 μεγάλη πιεση!Πρέπει να ελέγξω θυρεοειδή!!

Κανόνισα τη Βάφτιση,Δεύτερη μέρα του Πασχα,στο μοναστήρι που έλεγα,11.30με 12.Κοιτάω κέντρο ή κετερινγκ κ παράλληλα Κ για το γάμο μου ,καλοκαιρι Ιούλιο ή Σεπτέμβριο.Ειμαι παντρεμενη μονο με πολιτικό.

Αυτά!

Καληνυχτα κ εις το επανιδείν!

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε; αν θέλετε να δείτε τις μπομπονιέρες πατήστε εδώ http://mama-farma.blogspot.gr

Από αύριο θα ανεβάσω και κάτι χριστουγρννιάτικες κατασκευές.

Μιαμια σε ποιο μοναστήρι θα κάνεις τη βάπτιση;

Εμείς κατά τα άλλα μια χαρά. Κορίτσια έχετε facebook instagram να τα λέμε κσι από εκεί.

Το ελεφσντάκι ήταν το σγσπημένο της μικρής όταν το άκουγε πετούσε!!!

Καλησπέρα μανούλες πως είστε, miamia με το καλό και η δική σας βάφτιση! εμένα έχει στομαχάκι και μαγουλάκια πολύ ζουμερά, πλάκα έχουν τα γλυκούλια!!!

Νίκη πολύ όμορφες οι μπομπονιέρες, τέλεια πολύ μου αρέσουν τα ποδηλατάκια και νομίζω πως ήταν πάρα πολύ οικονομική λύση αλλά και πολύ όμορφη!

Πλησιάζουν οι μέρες και συ σίγουρα θα τρέχεις, με το καλό!

Μαμά πως είναι η μικρή σου;

Εμείς περάσαμε μια ίωση αυτές τις μέρες, είχαμε κρεβατωθεί και οι τέσσερις με πυρετό, ευτυχώς είμαστε καλύτερα.

Φιλάκια πολλά σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;

Με το καλό ή βάφτιση νίκη!!! Πολύ ωραίες οι μπομπονιερες!!!

Μιαμια κι εσεις με το καλό ή βάφτιση!!!

Βάσω περαστικά σας οικογένειακως!!!

Εμείς καλά τα πάμε, ακόμα ξυπνάει πολλές φορές το βράδυ....Δεν τρώει πολύ το πολύ 49γρ, μέχρι στιγμής έχουμε βάλει καρότο γλυκοπατάτα και κολοκυθακι από βδομάδα θα βάλουμε και μοσχαρι!!!

Φιλάκια σε όλες!!! Καλα χριστούγεννα και καλά να πέράσετε!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...