Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Γεια σου Νίκη!!! Μέχρι τα 4?? Την παιδεψες την μανούλα σου αλλά τι να κάνουμε...

Καλα θα κανείς να ρωτήσεις για παιδικό θα δεις θα χει διαφορά και θα χαίρεται κιόλας!!!

Μακάρι να συμφωνήσει!!!

Ή δικιά μου δεν ξέρω τι είναι τελικά αυτό που την ενοχλεί.... Θα περάσει!!

Όντως όλες εξαφανισμένες!!! Άντε κορίτσια!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα και από μας. Τα δοντάκια τους έχουν τα μωρα μας για αυτό παιδεύονται. Όσον αφορά την πάνα με υπομονή και αυτό θα λυθεί. Νίκη μου ετοιμάζεσαι για την βάφτιση; εμείς ένα περίεργο πράγμα μετά την βάφτιση ηρεμησαμε όλοι οικογενειακώς! Συμφωνώ με mama Νίκη μου να την πας στο παιδικό θα ωφεληθεί πολυ η κορούλα σου. Κορίτσια τα μωρα σας κάθονται; εμένα όχι ακόμα γέρνει και χάνει την ισορροπία του. Επίσης δεν βάζε δύναμη να σηκωθεί μόνος του και να κάτσει, ίσως γιατί είναι αρκετά τροφαντουλης.... Το φαΐ δεν το τρώει όλο και θηλάζει πρωί βράδυ και λίγο το απόγευμα.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Βάσω μου εγώ δεν την έβαλα να κάθεται ακόμη αλλά στην αγκαλιά σχεδόν καθιστή κάθεται!!! Γενικά έχει ζωηρεψει πολύ!!/

Βάσω μόνο τόσο λίγο θηλαζεις;; Με τις στερεές δηλ χορταινει; Δίνεις και ξένο;;

yk1yp3.png

καλησπέρα και από μένα πως είστε; mama έχει ελαττώσει πολυ τα υγρά που πίνει. Δεν ξέρω γιατί. Για αυτό και τον έπιασε δυσκοιλιότητα. Χορταίνει με τις στερεές. Το πρωί θα θηλάσει μετά στις 11 θα φάει φρουτοκρεμα, το μεσημέρι θα φάει φαγητό και μετά θα θηλάσει απόγευμα και βράδυ. Με ανησυχεί γιατί δεν βρέχει πάνες. Την Παρασκευή θα κάνει εμβόλιο και όλα αυτά θα τα ρωτήσω. Πίνει και 20 ml περίπου νεράκι με τις κρέμες. Φιλάκια σε ολες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα!Όλες καλά βλέπω!!

Νικη μου πως πατε με τις αναγωγές?Καλυτερεύσε λιγο το μωράκι σου?Δοκιμασες να κάνεις αποχη απο γαλακτοκομικά κ.α να δεις μη πως ειναι κα που αλλεργικό για αυτο Κ το παθαίνει αυτό?Τελικά η βάφτιση έκλεισε για Άγιου Στεφάνου??

Μαμα 82 όλα καλά με το γιατρό?Υπάρχουν 2 εμβόλια το ένα ειναι για τον μηνιγγιτιδοκοκο που θα κάνουν τα μικρακια μας κ το αλλο για τη μηνιγγίτιδα που κάνουν λιγο μεγαλύτερα παιδάκια.Πάντως εμεις δε το κάναμε ακόμη,ούτε τον αλλο μήνα.

Βάσω μου δε φοβάσαι μη κολλήσει τπτ η μικρή σου κ μετα κολλησει κ το μικρακι?Είσαι βέβαια έμπειρη μαμά αλλά λέω.

Νεράκι δινεις δηλ μονο μετα τις κρέμες κ πάντα 20ml?Αν ξυπνήσει μέσα στη νύχτα δε του δινεις λιγο?ή δε κάνει ακόμη?Εμ εις πριν 4μέρες ξεκινήσαμε ρυζαλευρο Κ αυριο θα προσθέσουμε μπανανα το 1/4,Τρώει 8-10 κουταλιτσες περίπου.Δε μπορώ να υπολογίσω γιατι πασαλειβομαστε κ λιγο!Χαχα.Έχει πλάκα!Το τρωει αλλά δε ξέρει πως να το διαχειριστεί,το πάει δεξιά,το πάει αριστερά,αρπάζει κουτάλι,το γλείφει,το δαγκώνει,σημερα βούτηξε κ χέρια μέσα στο πιατο!Νερο μου είπε μα του δώσω Όταν φάει ολο το μπωλ!Δηλ 15-20 κουταλιές κρεμα,σκέφτομαι αύριο να του δωσω λιγο.Εμφιαλωμένο που το βράζουμε ε?

Α δε ξέρω κ τι ωρα να του τα δινω.Ξυπνάει 6 το πρωί μπορεί κ νωρίτερα!Οπότε κατα τις 9.30 του δινω την κρέμα.Δε με βολεύει πιο αργά γιατι τον βγάζω βόλτα Κ μου φαίνεται Κ πολυ αργά για φρούτο 12 με 1!Προς το παρόν συμπληρώνω το γεύμα νε γαλα.Εσεις?Μέχρι πότε θα το κάνω αυτό?Μέχρι φάει ολο το μπωλ?Κ αν πεινάσει νωρίτερα απο τις 3 βρες μετα τι κάνω?Αχ νιώθω πελαγωμενη μέχρι να ξεκινήσει κανονικά το φαγητό του!!.

Πήγαμε κ παιδιατρο πριν 1 Εβδομάδα παρ όπου,εμβόλιο οκ,πρεβεναρ 2η δόση,λιτά αέρια μας έφερε!Πήραμε 700γρ είμαστε 8 κιλά σχεδόν κ 1,5-2 πόντους ύψος.Όλα καλά κ το δόντι μας μεγαλώνει!Ακόμη δεν έχει βγει πάνω ολόκληρο!Πόσο καιρό κάνουν??Μας έδωσε Κ αλοιφή για ούλα φρεζυντερμ,Πήραμε άλλη,γιατι όλοι λένε ότι αυτή δε κάνει τπτ,μας πρότειναν mudisal k oramil.Έχεις ποια χρησιμοποιείτε?

Επίσης με τον υπνο πως τα πάτε?Μου ξυπνάει 2 φορές το βράδυ!Κπ κ παραπάνω!Κοιμάται 8:15-8:30 σε 2 ωρες παταει κλάμα κοιμισμενος.Παίρνω αγκαλθα,κουνάω κ ξανακοιμαται,κατα τις 2-3 πάλι τα ιδια,κατά τις 5 ξυπνάει,κπ φορές κ 4,του δίνω λιγο γάλα,τον παίρνω στο κρεβάτι μας ξ κοιμάται άλλη 1 ωρα 1,5 το πολύ!Πολυ ξενύχτι κορίτσια!!Κ όλη μέρα τραγούδια,παιχνιδιαα κ καθολου μονος Του!Κθ μερα βολτα ε!Εσάς πως τα πάνε??Πως αντέχετε κ τα προλαβαίνετε όλα?

Σορρυ για το σεντονι!Εχω μέρες να γράψω!!

Φιλιά στις μπουτινες!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από μας. Τα δοντάκια τους έχουν τα μωρα μας για αυτό παιδεύονται. Όσον αφορά την πάνα με υπομονή και αυτό θα λυθεί. Νίκη μου ετοιμάζεσαι για την βάφτιση; εμείς ένα περίεργο πράγμα μετά την βάφτιση ηρεμησαμε όλοι οικογενειακώς! Συμφωνώ με mama Νίκη μου να την πας στο παιδικό θα ωφεληθεί πολυ η κορούλα σου. Κορίτσια τα μωρα σας κάθονται; εμένα όχι ακόμα γέρνει και χάνει την ισορροπία του. Επίσης δεν βάζε δύναμη να σηκωθεί μόνος του και να κάτσει, ίσως γιατί είναι αρκετά τροφαντουλης.... Το φαΐ δεν το τρώει όλο και θηλάζει πρωί βράδυ και λίγο το απόγευμα.

Εμένα βάζει δύναμη να σηκωθεί κ να καθησει!Θέλει συνέχεια καθιστός,υγρά πήραμε κ καρεκλάκι φαγητού κ του αρέσει να κάθεται εξειδικευμένα,αλλά φοβάμαι για τη μέση του να κάθεται ωρα,10λεπτά νε 15 τον αφήνω!Μόνος του Κ μένα φέρνει δεξιά κ πέφτει μπροστά!χαχα!πίσω όχι!Με στυλ παντα!!Κ μένα δεν τον λες κ αδύνατο.8 κιλά, 69 εκατοστά!

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε;;;

Σήμερα είμαστε 5 μηνών!!!

Βάσω μου ξέρω ότι στην αρχή συμπληρώνεις με γάλα μετά τα γευματα και για να αποφύγει την δυσκοιλιότητα θηλαζεις πριν δώσεις κρέμα...

Δεν ειναι σωστό να μην πίνει υγρά καλύτερα πάρε και τον γιατρό να σου πει τι να κανείς

Μιαμια μην αγχωνεσαι για όλα!!! Προς το παρόν καλά τα πας με τα γεύματα, ότι απορία εχεις να παίρνεις τον παιδίατρο!!!

Εγω κρέμα για τα δόντια δεν χρησιμοποιώ ακόμα, τώρα στα μεγάλα ζόρια για mudisal αλλά πολλές φορές μπροστά σ αυτόν τον πόνο του δοντιού δεν κάνουν και πολλά!!! Εσεις που έσκασε το πρώτο δεν ηρέμησε καθόλου;;;

Όσο για το πως τα καταφερνουμε με δουλειές κτλ αν δεν είχες και εσύ βοήθεια θα βρίσκει την άκρη σου, εμείς το βράδυ ξυπνάμε πια ανά δίωρο μάλλον τραβάει λίγο ζόρι με τα δόντια γιατί γεμλνικσ ξυπνούσε μια στις 4 και τέλος....θα δούμε...κι εγώ είναι μέρες που είναι πτώμα αλλά περνάνε οι μέρες γενικά σαν νεράκι!!! Ή μικρή κάθε μέρα έχει και μια έκπληξη!!! Είναι αρκετά ζωηρη!!! Της μάθαιναν να κάνει με το χερακι έλα έλα και χθες το έκανε πρώτη φορά!!! Επίσης άρχισε να πιάνει καλά και πατουσακια σε λίγο κι αυτά μέσα στο στόμα!!!

Σε 2 βδομάδες ξεκινάμε και εμείς φαγητό!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

yk1yp3.png

Γεια σας κορίτσια. Καλέ μόνο 4 μείναμε, που χάθηκαν οι υπόλοιπες;

Και εμείς όλα καλά. Αν και με το κουτάλι δςν τα πάμε καλά αλλά που θα πάει κάποια στιγμή θα το συνηθίσει.

Μιαμια ναι η βάπτιση έκλεισε. Τώρα περιμένω να μου στείλουν τα υλικά για τις προσκλήσεις να ξεκινήσω σιγά σιγά να τα φτιάχνω και αυτά. Κατά τα άλλα κάνω διάφορα σχέδια τώρα πόσα θα υλοποιήσω είναι άλλο θέμα.

Μιαμια για τις ώρες στα γεύματα που λες να δου πω πως τα έκανα στη μικρή γιατί το μωρό δεν έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα. 9 το πρωί γάλα, 12 φρούτα,3 φαγητό, 6 μπορεί και 7 κρέμα και 10 γάλα κ ύπνο. Τώρα στο μωρό είναι ανάστα όλα. Μπορείνα φάει φρούτο στις 9 μπορεί και στις 12. Είναι λίγο ζωηρούλης. Μέχρι ξα φάει ποσότητα συμπληρώνεις και με γάλα.

Κρέμα για ρα δόντια δεν χρησιμοποίησα στη κικρή γιατί δεν είχε ενοχλήσεις. Βγήκε το δόντι και ούτε το πήραμε χαμπάρι. Τώρα άμα δω τα ζόρια θα δω αν οαι γενικά δεν κάνουν κσι πολλά.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Καλημέρα μανούλες πως είστε;

Εμένα τελικά δεν τρώει πολύ, από την φρουτόκρεμα ίσως φάει δέκα κουταλιές και όχι ολόκληρες γιατί τα βγάζει δεξιά και αριστερά.

Μιαμια μου, του χρόνου θα πάει παιδικό ο μεγάλος μου που θα είναι τριάμισι και ο μικρός ενάμιση, πιστεύω ότι θα κολλάει αλλά θα είναι υποφερτά!

μαμά μου, γίνατε και σεις 5 μηνών! σε λίγο ξεκινάτε και τις κρέμες....

Νίκη μου καλορίζικο το δοντάκι σας, εμείς ακόμα έχουμε χρόνο δεν φαίνεται τίποτα.....

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Βάσω μου δεν έβγαλε το μωρό δόντι για τη μικρή μου έλεγα. Εμένα ευτυχώς δεν βγάζει την κρέμα αλλά για να φάει κάνω τον καραγκιόζη. Κορίτσια τις ιώσεις και όλα αυτά δεν θα τα αποφύγουμε καλώς ή κακώς όλο το χειμώνα θα τα έχουμε με μυξούλες. Ειδικά εμείς που έχουμε 2 θα σταματάει το ένα θα ξεκινάει το άλλο και πάλι από την αρχή. Πως θα αποκτήσουν ανοσοποιητικό άλλωστε?!?!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Μαμα εγω η τρελή του λέω να πει μαμα,μπαμπά κ διάφορα.Προσπαθώ να του μάθω να χαιρετάει κ να κάνει παλαμάκια κ φυσικά το γνωστό κουπεπε!Αλλά τπτ!!Εποχής του δει άνω ενα παιχνίδι με κουλούρια τις φισερ πραις,πολυ γνωστό,την πυραμίδα με τα χρωματιστά κυκλακια,αλλά αυτός τα κοπανάει παντου,τα κουνάει για να κουδουνισουν,λατρεύει τις κουδουνιστρες,κ φυσικά τα πετάει κάτω Κ απαιτεί να του τα ξαναδωσουμε!

Φυσικά έχει βελτιωθεί η κατάσταση μας αλλά ειναι λιγο καλομαθημένος κ εν τον αφήνω να κλαίει.Δεν έχει βγει ολο το δόντι ρε κορίτσια!Πόσο καιρό κάνει να φανερωθεί ολόκληρο??Τόσο καιρό το μισό!!Δεν εχω δοκιμάσει αλοιφές κ ντεπον.Κ τπτ σε κάνουν Κ τα φορτώνουμε κ τζάμπα φάρμακα.

Βάσω μου νόμιζα ότι πάει κ το δικό σου παιδικό.Τι έννοιες ότι τα βγάζει δεξια κ αριστερα?10 κουταλιές με κουτάλι σιλικόνης ειναι οκ δηλ?Γιατί μου τρωει 8 κουταλιές κ μετα 150-180 γρ γαλα!Η μπανάνα αποτυχία,δε του αρέσει!!Αύριο άλλη μια μέρα μπανάνα κ μετα αλλο φρούτο κ έπειτα λαχανικά.Εσυ δε του δίνεις κ λαχανικά?

Νικη μου έισαι μαθημένη τωρα εσύ?γουλιτσες μονο σου κάνει ή εμετό?οι μύξες Δεν ειναι κτ.Κ το δικό μου έχει άστατο ωράριο!Άλλοτε ξυπνάει 5,άλλοτε 6!Οπότε θέλει.Φαγητό Η στις 9 ή στις 11 ανάλογα!

Καλημέρα κορίτσια!!πως ειστε? Εμλενα έχει 5-6 μέρες άρχισε να μπαμπαλίζει έχει πολύ πλάκα όπως ανοιγοκλείνει το στόμα κ ακούγεται ο ήχος. Τα δοντάκια μιαμια αργούν να φανούν ολόκληρα. Σκέψου ότι η μικρή μου είναι 3μιση και πριν λίγους μήνες φάνηκαν τα δύο μπροστινά ολόκληρα, αφού το τελευταίο έσκασε την άνοιξη σκέψου. Εμένα δείχνει να μην του αρέσει το μήλο. Αχλάδι κ μπανάνα τα τρώει καλύτερα. Εμετό ευτυχώς δεν κάνει αλλά ώρες ώρες πετάει ρουκέτες. Σήμερα θα κατεβούμε Καρδίτσα για λογοθεραπεία κ θα πάρω κ τα υλικά που παρήγγειλα για τις μπομπονιέρες να ξεκινήσω σιγά σιγά!!!

Καλημέρα!Τόσο καιρό ενα δοντι!!Αχ παναγιά μου!Εμ ενα έχει καιρό που μπαμπαλιζει!Λέει κ εεεε συνεχόμενα!χαχα!Κ ουουου!

Τι μπομπονιέρες θα φτιάξεις τελικά?Εγώ λέω να τις πάρω έτοιμες Για Τι το αγγελούδι μου ειναι πολυ ζωηρό Κ δε προλαβαίνω!Αλλά κτίρια θα φτιάξω κ εγω!Κρίνοντας για τα πιτσιρίκια,κτ για αναμνηστικό!Θα δω! 3 θέματα κατα νου: Καρούζος με το αλογάκι του, τον Μίκυ για Τι του αρέσει πολύ κ κτ θαλασσινό με κοχύλια,πέτρες χρωματιστες κτ τετοιο!Να τις βάλεις στο μπλογκ σου!

Καλή αρχή με τι λογοθεραπεια,αλλά θα σου έλεγα να μη βιαστείς!3 χρόνων ειναι!

Καλησπέρα μανούλες πως είστε;

Μιαμια, μια χαρά θεωρώ ότι τρώει ο δικός σου. Εμένα θα φάει δέκα κουταλιές και λέγοντας ότι τα βγάζει δεξιά και αριστερά εννοώ ότι ενώ του βάζω το φαγητό στο στόμα, το βγάζει αμέσως και ξανά τα ιδια και τα ιδια μέχρι να το καταπιεί, εμένα μετά δεν πίνει ούτε γάλα ούτε νερό, δεν ξέρω γιατί αλλά έχει μειώσει πολύ τα υγρά, δεν θέλει ούτε μπιμπερό ούτε στήθος! Τα φρούτα τα τρώει στις 11 και μετά στις 2 τρώει λαχανικά με κοτόπουλο.

Την Παρασκευή θα πάμε για εμβόλιο.

Τι θέμα θα έχει η βάφτιση σας Νίκη;

Μιαμια κλείσατε εκκλησία;

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;

Μιαμια γιατί βιαζεσαι για το δόντι; Αφού έσκασε θα βγει!!!/

Εμείς κορίτσια μπήκαμε σε άλμα!!! Το βράδυ μας ήταν χαλιά....όλα τα μωρα όταν μεγαλώσουν κοιμούνται το δικό μου ξυπνάει περισσότερες φορές.....σήμερα πολύ γκρίνια!!!

Πήραμε ένα παιδικό χαλί και την αφήνω κάτω να μπουσουλησει, προς το παρόν σέρνεται....χαχα

Αρχές του μήνα πάμε στον γιατρό και ξεκινάμε και στερεές!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...