Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Μαμα ευχαριστούμε!!Με το καλο να βγει κ το δικό σας!!Δεν ενημέρωσα το γιατρό ακόμη,περιμένα να δω τι θα γίνει κ σήμερα,μην τον ζαλιζω τον άνθρωπο,άλλωστε τη Δευτέρα θα πάμε,θα του τα πω απο κοντα.Τα ροφήματα-βότανα απαγορεύονται κατα των 2 ετων!Ειναι σε μια ομάδα κ εχω μάθει πολλα κ για τις τροφές που έλεγες,που τις τρωνε κομματάκια,λέγεται BLW ψάξε για αυτό,Δεν ειναι ευκολο,πρέπει να ξέρεις Πρωτες βοήθειες για τι κάνουν gagging,δες βίντεο,το σκέφτηκα Κ εγώ αλλά λέω κατά τον 8 με 9ο να τονξεκινησω!

Γιατι κάνατε αυτο το εμβόλιο?Ειναι υποχρεωτικό?Ξέρω οτι πρέπει να γίνει πριν πάνε παιδικό!

Αλήθεια κορίτσια από τις μαμάδες που απομειναμε δε δουλεύει καμια??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μιαμια εσεις δεν το κάνατε αυτο το ένα;; Ναι είναι υποχρεωτικό

Ξέρεις τι λένε ε;; Οποίος δει πρώτος το δοντακια παίρνει δώρο στο μωρό!!! Χαχα

Το baby led weaning λες;; Το σκεφτόμουν αλλά φοβάμαι, το συζήτησα με τον γιατρό και μου είπε είναι λόγο επικυνδινο.... Δεν ξέρω

Καλα κανείς και είσαι στην ομάδα αυτή, το ξέρω για το τσάι αλλά νομιζα ότι ήδη του έχεις δώσει αυτά της μιλουπα

Εγω δεν δουλεύω

yk1yp3.png

Εμείς για πνευμονιοκοκο κάναμε.Για μηνιγγίτιδα δε μας έχει πει κτ ακόμη.Οι φόλες μου που έχουν μεγαλύτερα παιδάκια περίπου 4 χρονων δε τι έχουν κάνει ακόμη,τωρα θα το κάνουν.Ο,τι πουν οι γιατρό μας,κτ ξέρουν περισσότερο.Κ αφού η μικρή σου ειναι οκ,δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ναι για αυτή τη μέθοδο λέω,κ εγω φοβάμαι,λείπει κ τις περισσότερες μέρες ο άντρας μου,κ άμα ειναι η μάνα μου κ δει το παιδι να πνίγεται θα πάθει αυτή τπτ!χαχα!Ούτως ή άλλως κπ στιγμή πρέπει να μάθουν να μασάνε,κ φυσικά μπορούν να μασησουν κ χωριά δόντια,τα ούλα τους ειναι πολυ δυνατά!Πλύνε καλά τα χέρια κ βαλτα στο στομ Α της να δεις πόσο δυνατά μασάει!!

Του έδωσα όταν είχε κολικούς μια φορά κιντερτε,ήπιε 30γρ,το πήγε τσιρλιπιπι,δεν το ήθελε κ άλλη μια χαμομήλι,έγινε το ιδιο.Δεν έπρεπε να τα δωσω καν,αλλά τεσπα!

Ούτε έχω δουλεύω!Εσυ μαμα δε δουλευες σε φαρμακείο?Έισαι με άδεια?Θα επιστρέψεις?Κ το μωρό?

Κτ ακομη,ρε κορίτσια,δε προλαβαίνω να κάνω τπτ,ολο μάζι του ειμαι,δε κάθεται καθόλου μόνος του!Ευτυχώς τον κρατάει Κ η μαμα μου λιγο μέσα στη μερα Κ κάνω καμιά δουλειά,κ φυσικά ακόμη κ όταν κοιμάται 2-3 φορές μέσα στη μερα κα να 45λεπτο πάλι δουλειές.Νιώθω κούραση κ νύστα συνέχεια!Εσείς πως την παλεύεται??Μαγειρεύει η μαμα μου τις περισσότερες μέρες,κ όταν θέλω να μαγειρέψω κ δε κοιμάται,μου τον κρατάει,Φυσικα για να στρέψω έβαλα κ γυναίκα,γι αυτο χάθηκα,έφτιαχνα τι σπίτι για το Χειμωνά,μου λείπουν κ κπ λεπτομέρειες!Σιγά σιγά!!Συν τα βραδινά ξυπνηνατα!Θα ανακάμψω.Καληνύχτα!!

Μιαμια δεν θα ξαναγύρισε στην δουλειά, ή σύμβαση μου είχε λήξει και μετά έμαθα την εγκυμοσύνη, καλα θυμάσαι ότι ήμουν σε φαρμακείο

Δεν έχω κανέναν να μου κρατάει το παιδί για να δουλεψω και ή αλήθεια είναι ότι προτιμώ να μεγαλώσω το μωρό μου

Οι γονείς μας μένουν μακριά, εγώ δεν έχω βοήθεια από πουθενά, όλα τα κάνω μόνη μου, μωρό σπίτι μαγείρεμα κτλ κτλ,πολλές φορές όταν δεν κάθεται μόνη της η μικρή μου όταν έρχεται ο άντρας μου τρέχω σαν την τρελή να τα προλαβω μην πεινασει γιατί ακόμη θηλάζω αποκλειστικά

Τα οικονομικά όπως όλων είναι δύσκολα αλλά ή δουλειά του να μεγαλώνει το παιδί σου μόνη σου εχει ανεκτίμητη αξία!!!!

Το βράδυ ή μικρή μ έχει ξετιναξε αυτήν την εβδομάδα.... Υπομονη και αγάπη!!!

Φιλάκια στα μωρά σας!!!

yk1yp3.png

Γεια σας κορίτσια!μιαμια μπραβο για το δοντάκι με το καλό κ τα υπόλοιπα. Και εμείς αν και τα ούλα είναι πολύ φουσκωμένα έχουμε ακόμη δρόμο. Για το εμβόλιο για μηνιγγίτιδα για το καινούριο λέτε; αυτό είναι σε 3 δόσεις και κάνει 100 ευρώ η κάθε μία δεν έχει μπει στο σύστημα ακόμα. Εγώ θα περιμένω λίγο ακόμα γιατί 600 ευρώ δεν τα έχω. Ούτως ή άλλως δεν πάει η μικρή παιδικό του χρόνου στα προνήπια θα δούμε. Μιαμια γενικά το χαμομήλι βοηθάει στη δυσκοιλιότητα ακόμα και τους μεγάλους. Στη μικρή μου της δίνω κάπου κάπου γιατί υποφέρει. Αν καο τώρα της δίνω φρουτόκρεμα με ακτινίδιο και είναι καλύτερα. Από το να ζορίζεται το μωρό δώστου 20-30 γρ χαμομηλάκι ή βάλτο μέσα στο γάλα. Είχα βάλει 2 φορές που δεν μπορούσε να κάνει, τίποτα ούτε μισό κουταλάκι του γλυκού και το βοήθησε αλλά γενικά εμένα δεν έχει θέμα. Με τα φρούτα θα δεις διαφορά και σε συχνότητα κ σε ποσότητα.

Για την κούραση υπομονή, θα μεγαλώσουν. Μέσα στη μέρα να ξαπλώνεις έστω κ ένα τέταρτο. Άμα τον έχεις στο ρηλάξ και κάνεις δουλειές π.χ. στην κουζίνα, αλλά να σε βλέπει δεν κάθεται;

Κορίτσια ούτε εγώ δουλεύω, και για τα προσεχή χρόνια δεν το κόβω ούτε εγώ έχω βοήθεια να μου κρατήσει κάποιος τα παιδιά οπότε και σε αυτό υπομονή. Αν και μου έχουν πει κάποιοι γνωστοί για ιδιαίτερα, προετοιμασία για το σχολείο και τέτοια. Θα δούμε από του χρόνου.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανούλες!miamia καλορίζικο το δοντάκι σας!! mama τέλεια ανάπτυξη μπράβο!!

εμείς όταν γίνουμε έξι μηνών θα κάνουμε για μηνιγγίτιδα αυτό που κάνατε εσείς mama αλλά δεν το γράφει η παιδίατρος και έτσι θα το πληρώσουμε όλο, στον μεγάλο μου που το είχαμε κάνει το συνταγογραφούσαν, τώρα όχι....

Τώρα έχω τον μεγάλο άρρωστο με πυρετό που μόλις ξεκίνησε από τα ξημερώματα και τρομάζω για το μωρό...

Εμείς ξεκινήσαμε με φρουτόκρεμα εδώ και δύο εβδομάδες και εδώ και μια βδομάδα το μεσημέρι τρώμε πατάτα και προσθέτουμε σιγά σιγά και άλλα λαχανικά, εσείς πως τα πάτε;

Πότε πίνουν γαλατάκι τώρα που τρώνε στερεές;

Εγώ θα επιστρέψω στην δουλειά τον Μάρτη αρχές, περνάει πολύ γρήγορα ο χρόνος...

Φιλιά πολλά σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;

Βάσω μου περαστικά στον μεγάλο σου ευχομαι να μην κολλήσει ο μικρός αλλά ούτε κι εσεις!!!

Μια χαρά τα πάτε με τις στερεές ε;;;

Ρε κορίτσια της μηνιγγίτιδας γράφεται είναι το neisvac c εσεις πόθο εννοείται;;; Βάσω ψαξτο μην το πληρώνεις τζάμπα, κι εμάς ο γιατρός μας το Γράψε τόσο γρήγορα βγήκε από την λίστα;;; Δεν ξέρω.....

Νίκη ποιο λες που έχει δόσεις το bexero;;; κάπως έτσι λέγεται νομιζω

Νίκη τι γίνεται με την γοπ;;; Σας είδε ο γιατρός;;

yk1yp3.png

mama λογικά βκηκε από την λίστα αλλιώς θα το έγραφε. Με τις στερεές ακόμα δεν έχει συνηθίσει και τα βγάζει αλλάεχει πολυ πλάκα. Νίκη εσείς πως πάτε; η μεγάλη σου πάει παιδικό; εμείς του χρόνου θα τον γράψω.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Γεια σας κορίτσια. Μαμα ναι αυτό το εμβόλιο εννοώ. Με τη γοπ τα ιδια βγαζει αρκετά ακόμα. Τουλάχιστον συνήθισε τις κρέμες και τρώει μια χαρά. Το γάλα το βγάζω εκείνη την ώρα και το δίνω στο επόμενο γεύμα. Βάσω μου όχι δεν την έγραψα παιδικό αλλά επειδή για την ηλικία της δεν λέει όσα θα έπρεπε προληπτικά πάμε λογοθεραπεία.

Καλησπέρα μανούλες πως είστε; Νίκη μου πιστεύω το πρόβλημα με την γοπ να διορθωθεί τώρα που έμαθε να τρώει. Εμείς ξινίζουμε μούτρα με τα φρούτα ενώ με το φαγητό τα δέχεται καλύτερα. Του δίνεις νερό ή μόνο γάλα; σίγουρα η λογοθεραπεια είναι αποτελεσματκη και θα δεις πολλές αλλαγές. Εμείς ακόμα δεν έχουμε βγάλει την πάνα...

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε;;;

Καλή εβδομάδα!!!

Νίκη μου μήπως θα βοηθούσε ο παιδικός στο να τα πει όλα πιο γρήγορα;;; Ή βαφτιστικά μου δεν μιλούσε καθόλου μέχρι τα 4 την πήγαν και λογοθεραπεία και μετά από λίγο παιδικό ξέρεις ποσο μεγάλη διάφορα με τον παιδικό;; Βέβαια εσύ ξέρεις καλύτερα το παιδί σου!!!

Εμείς ξεκινάμε τροφές τον άλλο μήνα και ξεκινάμε με μήλο αχλαδι καρότο γλυκοπατάτα μοσχάρι αυτά φυσικά σταδιακά...

Κορίτσια εχθες είχα μια σταγόνα αίμα αλλά μόνο αυτό είναι περίοδος;;; Μου κακό φάνηκε μπορώ να πω μετά από τόσο καιρό αλλά εντάξει δεν εσκασα κιόλας!!!

Ήταν ή μαμά μου εδώ το σκ ήρθε να δει το μωρό που είχε καιρό, αν και λίγο χαρηκα πολύ!!!

Άντε κορίτσια να μαζευομαστε σιγά σιγά!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

yk1yp3.png

Μαμα παιδικό δεν μπορώ να τη στείλω γιατί δεν έχει βγάλει την πάνα. Βασικά τα τσισάκια τα κάνει κανονικά στην τουαλέτα, έχει από το καλοκαίρι να βραχεί αλλά με τα κακάκια έχουμε θέμα είναι δυσκοίλια και δεν συνεργάζεται σε αυτό καθόλου, και συνήθως τα κάνει πρωί. Ελπίζω μέχρι του χρόνου να τελειώσουμε κ με αυτό. Για τη λογοθεραπεία την πάω επειδή δεν πάμε παιδικό, ώστε τουχρόνου στα προνήπια να είναι οκ.

Βάσω μου του δίνω και νερόμετά τις κρέμες μη φανταστείς όμως δεν πίνει κ το δίνω με το κουταλάκι.

Μαμα και εμένα το καλοκαίρι μου είχε έρθει μία μέρα αίμα μόνο λίγο στο εσώρουχο και από τότε τίποτα. Από τότε μπορεί ξα είναι ιδέα μου αλλά μειώθηκε το γάλα μου, από εκεί που έτρεχε συνέχεια και ας το έβγαζα τώρα την κάθε φορά βγάζω γύρω στα 170 το πολύ 200γρ σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Δεν ξέρω αν συνδέοντ4αι αυτά μεταξύ τους αλλά από τότε το παρατήρησα.

Καλημέρα μανούλες! Νίκη μου, υπομονή με την πάνα θέλουν τον χρόνο τους, και μεις το παλεύουμε, δεν λέει φυσικά πότε θέλει τσίσα και έχει κατουρηθεί κάποιες φορές πάνω του όταν τον έχω χωρίς πάνα.

Και γω του δίνω λίγο νερό μετά το φαγητό γιατί τελικά το θέλει.

Μετά την περίοδο είχα παρατηρήσει και γω μείωση της παραγωγής και πιστεύω ότι συνδέονται.

Μαμά πως είστε;;

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Γεια σας κορίτσια!! Τι κάνετε;;

Χθες κοιμήθηκε κάπως καλύτερα και στο λίκνο κι όχι στο κρεβάτι μας οπότε είμαι λίγο πιο ξεκούραστη σήμερα!!! Κατά τ αλλά γκρίνια και πάλι γκρίνια και κοιμάται πιο δύσκολα την ημέρα, τι να πω;; Φάση είναι θα περάσει....

Τελικά δεν ήταν περίοδος, μάλλον μετά από επαφή που είχαμε έγινε κάτι και ήταν αυτό και μόνο,θα δούμε!!!

Για τις πάνες κορίτσια δεν ξέρω να σας πω κανένα κόλπο....υπομονή

Φιλάκια στα μπεμπακια σας!!!

yk1yp3.png

Γεια σας κορίτσια. Βασω μου για την περίοδο και εγώ αυτό πιστεύω και ας λένε ότι θέλουν όσες έχω ρωτήσρι που θήλαζσν και ήρθε η περίοδος σε όλες μειώθηκε ή κόπηκε το γάλα. Μαμα για την επαφή δεν το σκέφτηκα. Και εγώ πάντως θυμάμαι ότι μετά από επαφή είδα λίγο αίμα αλλά από τότε δεν μου ξαναήρθε τίποτα. Για την πάνα και εγώ αυτό λέω υπομονή κάποια στιγμή θα στρώσουν. Εγώ μου λέει η μαμά μου μέχρι τα 4 την είχα.

Μαμα και εμένα κάνει κάτι περίεργα με τον ύπνο κάπου κάπου. Είναι λίγο εκνευριστικό αλλά τι να κάνουν κι αυτά άμα πονάνε...θα στωσει κάποια στιγμή η κατάσταση. Εμείς σήμερα έχουμε λογοθεραπεία για τη μικρή. Σκέφτομαι να τη γράψω στον παιδικό και να εξηγήσω στη δασκάλα για ποιο λόγο. Απλά εδώ ατο χωριό το χειμώνα δεν βλέπει παιδάκια για αυτό θέλω να πάει. Αν συμφωνήσει (λόγω πάνας) θα δούμε.

Καλέ όλες οι άλλες οι κοπέλες που χαθήκανε?!?!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...