Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Μιαμια ο γιατρός ήθελε να ξεκινήσουμε κρέμα μόλις θα έκλεινε τον 6ο αλλά επειδή έχει ΓΟΠ πιστεύουμε ότι μπορεί να στρώσει το στομάχι του, αλλιώς θα πρέπει να πάρει φάρμακο και ο γιατρός λέει πως για ένα μήνα είναι κρίμα να του δώσουμε φάρμακα. Αλλιώς αν δεν καλυτερέψει θα πάμε για υπέρηχο. Αφού το καημένο τρώει και μέχρι το επόμενο γεύμα τουκάχιστον το μισό το βγάζει. Βασικά τρώει και λαίμαργα. Αφού τώρα το μπουκάλι το αδείαζει εν ρυπή οφθαλμού. Τέλος πάντων θα δούμε πως θα πάει. Και εμένα συνέχεια έτσι κάνει.

Τώρα που θυμάμαι και τη μικρή 5μιση μηνών την άρχισα κρέμες. Βασθκά οι περισσότεροι που ξέρω εκεί γύρω στον 5ο αρχίζουν κρέμες.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια !!! Τι κάνετε;;

Μιαμια δεν είσαι υπερβολική μαμά λογικό να είχες άγχος!!!

Με το καλό κορίτσια να ξεκινησετε τις στερεές και να τις δεχτούν εύκολα τα μωρά!!! Νίκη ελπίζω να βοηθήσει και στην γοπ να υσηχασει το μωρό!!!

Κορίτσια εχθες μου είπαν για το baby led weaning!! Στην ουσία ξεκινάμε στο μωρό τροφές που δεν τις αλεθουμε και όχι κρέμες!! Εσεις τι γνώμη έχετε;

yk1yp3.png

Κουκουτζα!Να μαι κι εγω η γαιδουριτσα που εξαφανιστηκα!!Εμεις ειμαστε στην 29 εβδομαδα και περναμε αλμα!!Το μαμαδογαλα ειχε καλα αποτελεσματα και ειμαστε 9κιλα!! Και 68 ποντους!!Ξεκινησα με ζωμο κοτοπουλο,μετα καροτο,κολοκυθα,πατατα,γλυκοπατατα και κολοκυθακι.τωρα εχω βαλει μηλο και αυριο αχλαδι για δεκατιανο!Λεω να βαλω και μπανανα και μετα να προσθεσω και κρεας στη χορτοσουπα!Θηλασμο συνεχιζω κσνονικα,ακομη τρωει ελαχιστα!!Βαπτιση το Μαιο κι εμεις!!Το μωρο μου ειναι γλυκα αλλα θελει συνεχεια να ειναι πανω μου!Τωρα τελειοποιει την καθιστη θεση!Πολλα φιλακια στα μπουτακιααα!!😍

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Γεια σου Άννα!!! Μπράβο σας!! Πολύ χαίρομαι!!!! Κι εμεις καλά τα πάμε αν και ή μικρή μου είναι ή πιο μικρή της παρέας!!!!

Να μπαίνεις καμία φορά να μας λες τα νέα σας!!! Οπότε μπορείς!! Το καφέ ερήμωσε είμαστε 4 κοπέλες!!!

Φιλάκια και στα δικά σας μπουτακια!!!

Κορίτσια μου που χαθηκατε;;;

yk1yp3.png

Γεια σας κορίτσια!!!Άννα μου μπράβο σας!!!καλοθρεμένη η μπουμπου. Κορίτσια κσι εμείς ξεκινήσαμε κρέμα απί το Σάββατο. Ξεκίνησα με μία μεζούρα σήμερα έβαλα 4 (δεν έδωσα μία μέρα) άρχισε και στρώνει τις 2 πρώτες μέρες δεν έτρωγε σήμερα την έκανε πιο πηχτή και την καταβρόχθησε. Το σάββατο θα δώσω φρούτα. Και εμένα κάνει προσπάθεια να καθήσει αλλά γέρνει προς τα εμπρός.

Μαμα μου είπε και εμένα ο παιδίατρος για το baby led weaning αλλά ο ίδιος δεν το συστήνει όσες μαμάδες που του είπαν να το κάνουν τα μωρά τους δεν έπαιρναν και πολύ βάρος για κάποιο διάστημα έχει πλεονεκτήματα αλλά και αρκετά μειονεκτήματα. Επίσης γνώμη κου είναι πως το στομάχι του μωρού που είναι συνηθισμένο μόνο σε γάλα είναι σ ετικά ευαίσθητο σε τροφή για αυτό δίνονται αλεσμένα. Ούτως ή άλλως δεν θα είναι για πολύ γύρω στους 9 μήνες στη μικρή μου όλα τα άλλα εκτός από κρέας της τα έδινα μόνο λιωμένα με το πηρούνι.

Α τελικά μετά από διάφορα σκαμπανεβάσματα καταλήξα στη βάπτιση. Θα γίνει του Αγ. Στεφάνου μιας και είναι και η γιορτή του τότε κσι η νονά βολεύεται καλύτερα τότε.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε;;; Που χαθηκατε;;; Και ή Κέιλι χάθηκε για τα καλά!!!

Νίκη μου μπραβο σας!!! Καλή αρχή!!! Κι εγώ δεν είναι σίγουρη για το baby led weaning απλά Ρώτησα μήπως έχετε αντίστοιχη εμπειρία ή γνωρίζετε κάτι σχετικό, κι εγώ φοβάμαι , όσο για τα αλεσμενα νομιζα ότι τα αλεθουμε γιατί δεν έχει δόντια το μωρό και δεν ξέρει να μασήσει, για το στομάχι δεν το σκέφτηκα!!!

Χθες ειχαμε ανυσηχη νύχτα, την πήρα στο κρεβάτι μου αλλά και πάλι στριφογυρνουσε ήταν όμως καλύτερα!!! Τα παιξα λίγο, τώρα μόλις κοιμήθηκε και θα το εκμεταλλευτώ κι εγώ να ρίξω έναν υπνακο!!/ μάλλον από τα δοντια πονουσε...θα δείξει...

Εσας που θηλαζετε κυρίως τα μωρά σας κοιμούνται όλο το βράδυ η ξυπναν για φαγητό;;; Εμείς μόνο ένα βραδύ κοιμήθηκε χωρίς διακοπή κατά τ αλλά ξυπνάει 1-2 φορές σίγουρα για γαλατάκι....

Με τα δόντια πως πάτε;;;

yk1yp3.png

Μαμα ναι τα αλέθουμε και επειδή δεν έχουν δόντια. Εμείς με τα δόντια αν καιείναι πρησμένα είναι νωρίς ακόμα να βγάλει, αλλά τα ούλα είναι κάτασπρα και φουκωμένα.εμένα ξυπνάει γύρω στις 3 τη νύχτα για να φάει βασικά τρώει κάθε τρεις ώρες τη νύχτα μπορεί να καθυστερήσει καμια ώρα παραπάνω.και δυστυχώς δεν προβλέπεται να αλλάξει ακόμα. Από ότι μου εθπε ο γιατρός αλλά και από την εμπειρία μου αυρό παρατηρείται σε μωρά που θηλάζουν μιας και μαθαίνουν να τρώνε συγκεκριμένη ποσότητα σε συγκεκριμένο διάστημα. Η μικρή μου έκοψε το νυχτερινό στον 7ο και εξεί άρχισε να μου κόβεται και εμένα το γάλα τη νύχτα.

Καλέ όντως οι περισσότερες χαθήκαν. Γράψτε μας και ένα γεια βρε κορίτσια!!!!!

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Νίκη αν και μειναμε οι δύο μας εγώ μιλάω στον πληθυντικό!!! Χαχα

Εμένα άρχισε να γκρινιάζει πολύ μάλλον τα δόντια φταίνε, δεύτερο βράδυ που κοιμομαστε χαλιά.....να μην έχω ελπίδες ότι μπορεί και να κοιμηθεί και ένα βραδύ ολόκληρο ε;;; Είπα τώρα που χειμωνιασει μπας και αρχίζει να κοιμάται, τέλος πάντων δεν πειράζει!!!

Ποτέ ξεκινατε στερεές;; Ή ξεκινησατε;; Δεν θυμάμαι συγνώμη.....:oops:

yk1yp3.png

Κοίτα είναι ανάλογα το παιδί. Στη μικρή άλλοι μου έλεγαν αντί για γάλα τη νύχτα να της δίνω νερό ή τσάι ή τηνπιπίλα τα έκανα όλα χωρίς αποτέλεσμα και τη μικρή να γκρινιάζει. Σταμλατησε μόνη της να ξυπνάει τη νύχτα. Τώρα στο μωρό δεν κάνω τίποτα και θα δω πως θα πάει.ξεκίνησα κρέμα αλλά τα πάμε χάλια με το ζόρι και δεν τρώει.τέλος πάντων κάποια στιγμή θα συνηθίσει. Εσείς πότε ξεκινάτε;

Τι κάνετε κορίτσια;εμείς όλα καλά. Σήμερα ο μικρίς έφαγε φρουτόκρεμα μήλο κ αχλάδι μισό από το καθένα, το δέχτηκε πιο καλά αλλά ακόμα δεν ξέρει να τρώει. Άντε να δούμε. Το θέμα είναι ότι τώρα εκτός από το γάλα βγάζει και ότι άλλο τρώει. Εβγαλε λίγη ποσότητα από τα φρούτα. Μας βλέπω για υπέρηχο... τέλος Νοεμβρίου έχουμε παιδίατρο ελπίζω να έχει στρώσει μέχρι τότε.

Διαφημίσεις

Νίκη γεια σου!!!

Εμείς θα πάμε την δεύτερα στον παιδίατρο για εμβόλιο και θα μας πει ποτέ ξεκινάμε πάντως από ότι τον κόβω ξεκινάει από τον έκτο οπότε έχουμε καιρό ακόμα

Εσεις καλύτερα ε;; Μπράβο μια χαρά τα πήγε και με την φρουτοκρεμα, λογικό να μην ξέρει να τρώει αλλά είναι αρχή ακόμα θα συνηθίσει!!!

Ελπίζω να μην χρειαστεί να μπλεξετε με φάρμακα για το γοπ

Το εμβόλιο για τον μηνιγγίτιδιοκοκκο το κάνε καμία;; Είχατε παρενέργειες; Αγχωνομαι λιγο

yk1yp3.png

Κοριτσια μου σας ευχαριστουμε απο καρδιας για την συμπαρασταση και τις υπεροχες ευχες σας!Μας προσφερετε απιστευτη δυναμη και τοσο θετικη ενεργεια!

Καθε καλο στις οικογενειες σας,παντα χαρες!

Ζητω συγγνωμη αν δεν εχω απαντησει σε ολα τα μηνυματα κοριτσιων,παρακολουθω τις απαντησεις απο πολλες ομαδες και ισως καποια κοπελα μου εχει ξεφυγει.

Αν εχετε καποιο νεοτερο για τα φαρμακα που καναμε εκκληση(3.600 μοναδες Μενοπουρ-Menopur),παρακαλουμε πολυ στειλτε μας ενα προσωπικο μηνυμα γιατι ισως δεν δουμε την αναρτηση.

Ευχαριστουμε απο καρδιας!❤

????❤❤????Focus on Smile and Rainbow Babies????❤❤????

Καλησπέρα μανούλες χάθηκα και γω... Σας διαβαζα αλλά δεν προλάβαινα να γράψω. Ξεκινήσαμε φρουτοκρεμα εδώ και μια βδομάδα αλλά ακόμη δεν έχει μάθει να τρώει και το φτυνει. Ελπίζω Νίκη να στρώσει ο μικρός σου και να μην ταλαιπωρηθείτε με τον υπερηχο. Μαμά εσείς ποτε ξεκινάτε; εγώ λογικά αύριο θα του δώσω και λαχανικά. Θα μιλήσω με την παιδιατρο και θα σας πω. Φιλάκια πολλά

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Κοριτσάκια μου σας διαβάζω αλλά πραγματικά δε προλαβαίνω μα γραψω!Το βράδυ σας διαβάζω Κ με παίρνει ο ύπνος.Πολυ νυστα,πολυ κουραση,ο μικρός ξυπνάει μέσα στη νύχτα κ γάλα κ Για τι κλαιει.Ανησυχούσε πολύ που έκλαιγε με κλειστά μάτια Κ κθ τρεις κ λιγο!Ο λογος!Το πρωτο μας δοντάκι!Έσκασε μύτη εχθες!!Πολυ γκρίνια λέμε αλλά άξιζε τον κοπο.Πονούσε ο γλυκούλης μου!Θα σας πω όταν ολοκληρωθεί!!Πήρα θάρρος κ κουράγιο ρωτά που έσκασε μύτη!!

Εποχής έχουμε δυσκοιλιότητα τις Τελευταίες ημέρες,κλαίει κ σφίγγεται πολύ κθ 2 μέρες που κάνει κακά,σήμερα έσκασε το καημενο μέχρι να βγουν!Άντε να αρχίσουμε μαμ μπας κ με τα φρούτα Κ λαχανικά στρέφει το σύστημα!!

Δευτέρα Πάμε γιατρό για εμβολιο,πρεβεναρ 2η δόση!!Κ ξεκινάμε φαγητό,θα περιμένω 3 μέρες να δω πως θα τα πάει με το εμβόλιο Κ μετα θα δώσω!!

Σας φιλω,ξύπνησε ο γιος!θα επιστρέψω με νεότερα!

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;

Μιαμια με γεια το δοντακια!!! Τι καλά!!! Νωρίς νωρίς.... Εμείς παιδευομστε με τα δοντακια και ο γιατρός που μας είδε σήμερα είπε ότι έχουμε μέλλον οπότε υπομονή...

Λοιπόν πήγαμε το πρωί στον παιδίατρο!!! Κάναμε το νεισβακ, της μηνιγγίτιδας, ευτυχώς δεν την πείραξε και είναι ευδιαθετη και δεν έχει και πυρετό!!! Ή ανάπτυξη μας σούπερ!!! Έβαλε 700 γρ και 2,5 πόντους!!! Είναι 6900 και 65,5 !!! Χαίρομαι που τα κατάφερα με τον αποκλειστικό θηλασμό και πάει καλά!!!

Τον επόμενο μήνα θα ξεκινήσουμε κι εμεις στερεές!!!

Όλα καλά λοιπόν!!!

Βάσω μου θέλει τον χρόνο του ο μικρός θα μάθουν να τρώνε!!! Σιγά σιγά!!!

Μιαμια δεν μπορείς να του δώσεις κατι πχ τσάι να τον διευκολύνεις με τα κακα;;;

Φιλάκια σε όλες!!! Όσο μπορείτε μην χανεστε!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...