Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;

Βάσω μου περαστικά σε όλους σας!!! Τι ήταν κι αυτό όλοι μαζί....

Ή βάφτιση είναι αυτο το σκ; Με το καλό!!!

Ποιο εμβόλιο θα κάνετε;;;

Από ότι ξέρω με την εισαγωγή των στερεων ταιζεις και μέχρι να συνηθίσει και να τρώει κανονικά συμπληρώνει με θηλασμό μετά, έτσι δεν είναι;;

Νίκη περιμένουμε τα φώτα σου!!! Α!! Φιαξε και το τικερακι σου, σαν να κόλλησε!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!Είμαστε πολύ πρωινοι τυποι τελικά!!

Μου το έκανε 2-3 βράδια ακόμη ο μικρός,ισως απο το εμβόλιο,ισως απο τα δόντια!Γιατι τα βράδια μόλις κοιμάται,μετα απο μια ωρα κλαίει,τον παίρνω αγκαλιά Κ ξανακοιμαται.Το κάνει κ άλλη μια φορά μέσα στη νύχτα,του λέω οοοοο,χωριά να τον σηκωσω κ ξανακοιμαται πάλι.Αφήστε που κοιμάται με δυσκολία,με τη σκούπα να βουιζει...Όχι το βράδυ,τις άλλες ωρες.Κόλπο για να τον πάρει ο ύπνος!!Μόλις αποκοιμηθεί την κλεινουμε.

Κορίτσια πατάει κ τσιριδες τωρα...Πολύ γέλιο!!!

Σας αφήνω γκρινιάζει,θα επανέλθω!!Αλήθεια όταν γκρινιάζουν τα παίρνετε αγκαλιά ή περιμένετε να κλάψουν???

Καλημέρα κορίτσια. Με τις στερεές ο γιατρός μου είχε πει για να γίνει σιγά σιγά η εισαγωγή την πρώτη μέρα να δώσω 2 μεζούρες κρέμα και μετά γάλα και κάθε μέρα να αυξάνω. Το ίδιο και με τη φρουτόκρεμα. Α φρούτα είχα δώσει μία εμβομάδα αφού είχα αρχίσει το ρυζάλευρο. Τώρα σε αυτόν που πηγαίνω τώρα δεν ξέρω πως θα μου τα πει. Εμβόλιο και εμείς σε 10 μέρες έχουμε και τότε θα συζητήσουμε.

Βάσω με το καλό ηβάπτιση.

Μαμα για ποιο τικεράκι εννοείς;

Κορίτσια έχω ανεβάσει στο μπλογκ μου την ιστορία του τοκετού. Αν θέλετε περάστε http://mama-farma.blogspot.gr

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Καλημέρα νίκη και μιαμια!!!

Μιαμια υπομονή για δόντι μου ακούγεται!!! Ή αγκαλιά της Μάμας τα διώχνει όλα!!!

Νίκη το τικερακι που μετράει την ηλικία του μωρού λέει 3 μήνες και κάτι δεν θυμάμαι τώρα..

Λοιπόν διάβασα στο μπλογκ και θα σου γράψω κι εκεί αργότερα!!!

Αυτό που έχω να πω είναι μπράβο και χαράς το κουράγιο σου!!! Μια χαρά τα κατάφερες!!! Αυτό που λες αναισθησία εγώ το λέω ψυχραιμία !!! Να τα χαίρεσαι και τα δύο!!!

Καλή αρχή και με τις στερεές!!! Ευχομαι να τις δεχτεί εύκολα!!

Ή δικιά μου εχθες έκανε την πρώτη κίνηση για μπουσουλημα!!! Την βάζω μπρούμητα και κάνει κινήσεις με τα πόδια, λυγίζει γόνατα προσπαθεί να δώσει ώθηση με τα πόδια σηκωνει κώλο, βέβαια τα χέρια ακίνητα δεν τα συγχρονισμένη ακόμα με αποτέλεσμα να πηγαίνει μπροστά και να πέφτει με τα μούτρα!! Χαχα επίσης για πρώτη φορά από μπρούμητα πήγε ξανά ανάσκελα, μέχρι τώρα έκανε μόνο το αντίθετο!!! Τσιριζει φωνάζει γαργαλιεται και γελάει με φωνει, αρπάζει με τα χέρια της πιο σταθερά τα πράγματα μας δίνει μπατσες τραβάει μαλλιά σηκώνει τα πόδια ψηλά!!! Χαχα

Το ξέρω ότι ακούγονται κοινά αλλά για μένα που το ζω πρώτη φορά είναι πολύ σημαντικό!!!

Θα αρχίσω να γτλραφω κι ένα βιβλίο με τα κατορθώματα και αργότερα τις ατάκες και τις σκανταλιές να χω να τα θυμάμαι και κάποια στιγμή να της τα δείξω!!!

Φιλάκια πολλά!!

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!Τι κάνουν τα μωρά σας?Το δικό μου μεγαλωνει κ εξακολουθεί να γκρινιάζει.Μια μέρα γκρινια,μια όχι τόσο πολύ!Αρχές του μηνα πάλι γιατρό κ εμβόλιο!Κ Εισαγωγή στερεεων!Ανυπομονώ,να δω φάτσα!χαχα!

Νικη μου μπήκα στο μπλογκ σου!Έφτιαξες καινούργιο!Όμορφη η εμπειρία της γέννας σου,σε αντίθεση με τη δική μου!Αν προλάβω θα σχολιάσω κ εκεί.

Βάσω μου το βαφτισατε το μωράκι σας?Να σας ζήσει!Γερό Κ τυχερο να ειναι!!

Μαμα82 ειναι πολυ ωραια αυτά που περιγράφεις!Έρχονται κ άλλα!!Κθ μερα Κ μια έκπληξη!Εμας λεει κ εεεεε,εεε!χαχα!συνεχόμενα!Τώρα χορεύει με τα ποδαράκια του!Πολυ ωραια η ιδεα σου!Επρεπε να το κανουμ ε νωριτερα!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες έγινε σήμερα η βάφτιση όλα τέλεια. Ο Χριστόφορος ούτε ένα δάκρυ τίποτα άνετος και ήρεμος!!! Αύριο έχουμε παιδιατρο αλλά δεν θα κάνουμε ακόμα εμβόλιο γιατί το μπούκωμα δεν έχει περάσει. Ευχαριστώ για τις ευχές σας. Είμαι ένα πτώμα τώρα. Σας καληνυχτίζω να χαίρεστε και να μου φιλήσετε τα μωράκια σας.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε;;;

Βάσω μου να σας ζήσει ι Χριστόφορος σας!!! Να ναι πάντα τυχερός και γέρος!!! Να τον καμαρωνετε όπως επιθυμείτε!!!!

Εμείς το σκ ειμασταν όλο βόλτε

yk1yp3.png

Βάσω μου να σας ζήσει να είναι ευλογημένο!!!πώς τα περάσατε; αχ και εγώ θέλωωωωω!θα περιμένουμε λίγο όμως δεν πειράζει και τπ Πάσχα καλά είναι θα έχει ανοίξει ο καιρός και θα ξάνουμε αυτά που φανταζόμαστε. Εμβόλιο εμείς μέσα στη βδομάδα έχουμε. Και λογικά θα ξεκινήσουμε κρέμες.

Ήταν πολυ όμορφα περάσαμε τέλεια. Φάγαμε και χορέψαμε ολα μια χαρά. Μας βοήθησε πολύ ο καιρός. Ήταν ουσιαστικά καλοκαίρι. Σήμερα κάναμε και εμβόλιο γιατί η παιδίατρος τον βρήκε μια χαρά. Είναι 7900 και 68 εκατοστά. Σε μία εβδομάδα θα φάμε φρούτα και σε δυο ξεκινάμε κρέας. Είμαι πολύ χαρούμενη... Γιατί το γάλα μου δεν έφτανε δίνω κάποιες φορές και ένα γεύμα ξένο. Νίκη μου διάβασα την ιστορία τοκετού σου και θαυμάζω την ψυχραιμία σου. Ήθελα να γράψω σχόλια αλλά δεν τα κατάφερα.... Mama ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Το Πάσχα είναι ιδανικός ο καιρός για βάφτιση. Νίκη μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Φιλάκια πολλά

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!Όλες καλά?

Βάσω μου να σας ζήσει ο νεοφωτιστος!Να ειναι πάντα υγιής κ ευτυχισμένος!Εύχομαι μόνο δάκρυα χαράς να γεμίζουν τα μάτια τουΤιι ωραια που περάσατε τόσο όμορφα!Κ πολυ Καλή ανάπτυξη ο μικρός!Καλή αρχή κ με το φαγητό!!

Κ εδω ακόμη καλοκαίρι!κάνουν ακόμη μπάνια στη θάλασσα!Κ Εμ εις βγαίνουμε τις βόλτες μας καθημερινά,μονο όταν βρέχει δε κατεβαίνουμε.Σκέφτομαι κ τον Χειμωνά όταν δε βρέχει να βγαίνουμε λιγο καλά ντυμένοι!

Κ Εμ εις αρχές του μήνα παμε για εμβόλιο,επαναληπτικό prevenar,κ αρχή ζούμε τροφές,όπως σας είπα θα ξεκινήσω με ζωμό μοσχαριου,μετα λαχανικό,μετα κρέας,κ μετα τα φρουτα,σε συνεννόηση πάντα με το γιατρό μου.

Λέτε να πάνε περπατώντας τα παιδάκια μας στη βάφτιση τους??Τέλειο θα ήταν!Σιγουριά θα περπατάνε με τη βοήθειά μας.

Νικη μου τελικά ούτε εγώ πρόλαβα να σου γράψω εκει.Διάβασα κ τα άλλα που έχεις γράψει.Τι να πω για την ιστορια σου!Πολυ όμορφη!Σε αντιθεση με τη δική μου,όλο άγχος κ φοβο κ πανικό αλλά το αποτέλεσμα με έχει ανταμείψει με το παραπάνω!Μακάρι να έισαι πάντα τόσο δυνατή!Αυτο που λες αναισθησία εγω το λέω μεγαλειο ψυχής,καρδιάς κ δύναμης!

Α! Χθες ειχα γενέθλια!Τα πρώτα μου ως μαμα Κ Ο άντρας μου μακριά!Ένιωσα μελαγχολια αλλά κ απίστευτη ευτυχία!

31 παρακαλω!!!

Σας φιλω όλες!!

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια με συγκινείτε με τα λόγια σας!!!βασικά είμαι της άποψης ότι μία δεφομένη κατάσταση αφού δεν μπορείς να την αλλάξεις τουλάχιστον σπόλαυσέ την. Και στην εγκυμοσύνη πέρα από το διάστημα μεταξύ α και β επιπέδου που δεν ξέραμε αν το μωρό θα ήταν καλά, κατά τα άλλα ήμουν παγοκολώνα ακόμα και στις 15 φορές τη μέρα εμετό έλεγα αφού έτσι είναι τι να κάνω. Ετσι και στη γέννα, να το χωνέψω έλεγα δεν γίνεται, αναγκαστικά μπαίνεις στο χορό καο χορεύεις. Μίαμια φυσιολογικά δεν γέννησες αν δεν κάνω λάθος ε;

Λογικά περπατώντας θα πάνε στη βάπτιση, και εγώ περπατώντας πήγα κόντευα δυο χρονών. Χρόνια πολλά μιαμια να χαίρεσαι την οικογένειά σου. Καλε χθες είχε και η αδερφή μου γενέθλια!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!

Βάσω μου μπράβο που περασετε καλά!!! Έφυγε κι αυτό το άγχος της βάφτισης και όλα μια χαρά!! Να σας ζήσει και πάλι!!!

Μιαμια χρόνια σου πολλά σου ευχομαι ότι καλύτερο!!! Γερή και δυνατή να χαίρεσαι τ αγοράκι σου και με το καλό να μεγαλωσατε κι άλλο την οικογένεια σας όταν το θελησετε!!!!

Νίκη και εσύ να χαίρεσαι την αδερφή σου, κι εκείνη ότι επιθυμει!!!!

Κορίτσια άντε να δούμε με τις στερεές τι θα γίνει, έχω ραντεβού στις 2 του μήνα και θα τον ρωτησω!!! Έχω εσας που θα με προιδεασετε!!!

Βάσω μου μια χαρά τ αγοράκι σου!!! Μπαμπατσικος!!! Χαχα!!!

Κορίτσια ή Κέιλι και ή γεωργία που χάθηκαν;;;

Καλή μέρα σε όλες και φιλία πολλά στα μπουτακια!!!

yk1yp3.png

Γεια σας κορίτσια. Χθες είχαμε παιδίατρο για εμβόλιο όλα καλά. Είναι 7190 και 68εκ. Θα ξεκινήσω κρέμες. Δύο μέρες μετά το εμβόλιο για να περάσει η επίδραση, οπότε Σάββατο απόγευμα. Και το επόμενο Σάββατο φρούτα πρώτα μήλο, μετάαχλάδι μετά μπανάνα και στο τέλος πορτοκάλι. Θα σας ενημερώσω το Σάββατο λοιπόν.

Επίσης έχω λίγο καιρό τη μέρα βγάζω το γάλα και το δίνω με μπουκάλι για να ξέρω πόσο τρώει αν του φτάνει. Εσείς που δίνεται μπουκάλι πόσα ml πίνουν. Γιατί εμένα γύρω στα 170 ανά 3 ώρες. Το βράδυ και τη νύχτα δίνω από το στήθος.

Κορίτσια καλησπέρα!Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!

Νικη μου είμαστε φοβερά παιδιά εμεις τα ζυγακια!!!Με καισαρική γέννησα!40 κ 4 μέρες,μου έβαλε πόνους,δε με πιάσανε ποτε,έπεφταν οι σφυγμοι του μικρού κ έπρεπε να γίνει η καισαρική.Απ πως με έπιασε πανικός!Κ εμένα το μωρό μου περίπου τόσο πινει κάθε 3 ωρες.170-190.Έχει πιει κ 200 αλλά στις 3,5 ωρες.Πλέον κθ 3.Έχει πιει Κ 130 ομως.Ανάλογα ρα κέφια του.Μήπως ειναι νωρις για στερεές?Ο Π.Ο.Υ λέει κλεισμενους 6 για εισαγωγή στερεεων,Έιμαι περίεργη κ υπερβολική λετε?

Εγώ μαμα εχω ραντεβου 9 του μηνα.Κ σκέφτομαι γύρω στις 15 να ξεκινήσω τροφές να κοντεύει κ τους 6 μήνες.Ξέρω παραλογη μαμά,

Εν τω μεταξύ ολο μπουρμπουλήθρες κ μπρρρ κάνει ο μικρός.Πολυ γελιο!!!χαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...