Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!που χαθήκατε όλες?!?!χαλασε ο καιρός...κορίτσια το μωρό κου με παιδεύει...έχει 3-4 μέρες δεν κοιμάται τη νύχτα ξυπνάει συνέχεια χωρίς να θέλει να θηλάσει, έχω να κοιμηθώ 2 ώρες συνεχόμενα...τέλος πάντων φάδη είναι θα περάσει. Για τη βάπτιση μάλλον θα την αφήσουμε για το πάσχα δεν είναι σίγουρο ακόμα θα σας πω εν καιρω τους λόγους.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Κορίτσια μου έγραφα τόση ωραία κ χάθηκε!Σας διαβάζω αλλά δε προλαβαίνω ναγραψω!Ο μικρός καλά,λιγο βραχνιασμενος αλλά κανένα αλλο σύμπτωμα.Ζωηρός όπως πάντα κ λιγο πειναλας!χαχα.Κθ 3 με 3,5 βρες τρώμε.Κοιμόμαστε ενδιάμεσα από τα γεύματα αλλά λιγο.Κοιμόμαστε κ μπρούμυτα πλέον,κάνουμε μασητικες κινήσεις κ κινήσεις για μπουσουλημα.πολυ τρελα!!!Γέλια,χαρουλες,χοροπηδητα όταν τον κρατάω!Απ όλα.Κ οπ φορές ξύπνημα απο τα μεσάνυχτα 5 το πρωΐ για να παιξουμε!!Ναι,ναι!Κινούμε κ γάλα φυσικά.

Μήκη,ωραίο δωρο,δε το ειχα σκεφτεί.Κ εγώ μπομπονιέρες αλογάκι Καρούζελ θα εχω!Ξανασκεψου το για τις έτοιμες κρέμες.Δε προσφέρουν τιποτα.Ειναι κριμα,ειδικά σεις που θηλάζετε.Κ εμένα κλαίει κ οδύρεται όταν θέλει να κοιμηθεί,εκτός απο το βράδυ που τον παίρνει ο ύπνος με το γαλα!

Βάσω 2 μέτρα θα γίνεται Κ εσεις!Μονο εσύ τελικά θα την κάνεις τώρα τη Βάφτιση.Καλό που δεν έχεις Πολύ κόσμο,πολυ οικονομικά!Εχω εχω πολλούς συγγενείς πρωτους κ υποχρέωσεις.

Μαμα82 ωραιο ονομα!Δε πειράζει όλες για το Πάσχα λοιπόν!

Συμφωνώ μαζί σου για τις κρέμες,Δε θα δω δω έτοιμες.Θα ξεκινήσω με χυμούς κρέατος Κ λαχανικά,3ήμερη Εισαγωγή όλα,ενα ενα.Τα έτοιμα έχουν ζάχαρη,φουλ συντηρητικά,κενές θερμίδες Κ 0 σίδηρο που έχουν ανάγκη τα μωρά!Αλλά τα φουσκώνουν για να μη πεινάνε χωριά να προσφέρουν τπτ.Εχω ψάξει κ διαβάσει πολύ!

Έλεος με αυτο το δειγμα!Ούτε για DNA να ήταν!χαχα!

Σας φιλω!Κ τα μπουτινια όλα ε!!!

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;

Σήμερα πήγαμε στον παιδίατρο!!! Κάναμε το δεύτερο εμβόλιο, το prevenar, αυτό μας πόνεσε περισσότερο αλλά τι να κάνουμε;; Αναγκαίο κακό.....την λυπήθηκαν την καημένη γιατί δεν έφτανε το εμβόλιο έπρεπε να πάρουμε πάλι εκείνο το δείγμα......τα νεύρα μου....είναι η τελευταία φορά....από παρενέργειες έχουμε πολύ γκρίνια και κλάμα είμαστε αγκαλιά συνέχεια... Ελπίζω να μην κάνουμε πυρετό....

Κατά τ αλλά το αριστερό ποδαράκι που είχε θέμα με το ισχίο εφιαξε μόνο του!!! Επίσης αυτόν τον μήνα βαλαμε 700γρ και 2 πόντους και είμαστε 6200 και 63 cm!!!

Για στερεές ακόμα έχουμε μπροστά μας!!!

Βάσω μου ποτέ είναι ή βάφτιση;; Με το καλό!!!!

Φιλία σε όλες σας και πολλά φιλάκια στα μπεμπακια σας!!!

yk1yp3.png

Καλησπέρα μανούλες κοιμούνται τα μωράκια μου και είναι ευκαιρία να σας γράψω. Η βάφτιση είναι σε τρεις εβδομάδες. Τελειωσαν οι ετοιμασίες πιστεύω να τα έχω προβλέψει ολα. Είχα θέμα με τον θηλασμό δεν έφτασε το γάλα μου και έδωσα και ξένο. Ελπίζω να αποκατασταθεί σύντομα αυτό. Δεν θα δώσετε το κλασικό ρυζαλευρο που συστήνουν οι γιατροί;; κορίτσια ολες το Πάσχα βάφτιση ε;; τέλεια εποχή. Μαμά φοβερή ανάπτυξη η κορούλα σου μπράβο και καλά αποτελέσματα για το δείγμα που ξαναπήραν. Μιαμια σε έχει τρελάνει ο γιος σου... Και μένα δείχνει να θέλει και προσπαθεί να μπουσουλησει. Νίκη μου μπορεί να γκρινιάζει γιατί μπορεί να βγάζει δοντάκια. Κορίτσια να έχουμε όλες καλό φθινόπωρο τώρα πια!! Φιλάκια πολλά να προσέχετε τα μωράκια σας

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω βρε κορίτσια. Από τη μία λέω να τις φτιάχνω εγώ τις κρέμες, εντάξει φρουτόκρεμα ούτως ή άλλως εγώ θα τη φτιάχνω, για το ρυζάλευρο και τις επόμενες λέω. Από την άλλη όμως και στη μικρή από το σούπερ μάρκετ έδινα και ήταν μια χαρά κσι η ανάπτυξη της μια χαρά, δεν λέω ότι οφείλετε στην κρέμα. Δεν ξέρω έχω περίπου ένα μήνα μπροστά μου, θα δω.

Αστα Βάσω έχουν φουσκώσει τα ούλα από κάτω και είνσι μες στα σάλια, ότι πιάσει κατ' ευθείαν στο στόμα...τι να κάνουμε θα πρράσει κι αυτό.

Εμείς βάπτιση λέμε του Αγίου Στεφάνου και αν δεν μπορέσουμε τότε (λόγω καιρού) θα πάει το Πάσχα.

Καλημέρα κορίτσια!!! Πως τα πάτε;;

Βάσω μου με το καλό ή βάφτιση!!! Να είστε όλοι πάντα γέροι να τα καμαρωνετε τα μωρακια σας!!!

Νίκη από τα δόντια δεν κοιμάται;;; Ποναει μάλλον ε;;; Πως τα πάτε τωρα; Ηρέμησε καθόλου;; Όσο για τις κρέμες όλα μια συνήθεια είναι λίγο ή αρχή θα σε ζορισει αλλά μετά όλα καλά, επίσης εγώ δεν θα δώσω ρυζαλευρο γιατί δεν προσφέρει τίποτα και στουμπωνει, έχει διάφορες συνταγές στο ίντερνετ μαμαδοσυνταγες ριξτε μια μάτια!!!

Άντε τώρα που φθινοπωριασε να μαζευομαστε σιγά σιγά!!!!

Φιλάκια σε όλες και τσιμπηστε μου τα μπουτακια!!!

yk1yp3.png

Γεια σας κορίτσια. Όλα καλά και εμείς.μαμα αστα να πάνε. Έχουν φουσκώσει τα ούλα και πονάει το καημένο. Οσο για τις κρέμες μακάρι να μοιάσει στη μικρή μου που την έφαγε από την πρώτη φορά!!!βάσω με το καλό η βάπτιση!!!και εμείς τελικά το Πάσχα θα την κάνουμε!!

Μια χαρά είναι και ή άνοιξη για βάφτιση, και ας είναι και πιο μεγάλα τι να κάνουμε;

Οσο για τα δόντια υπομονή φαντάζομαι για σας είναι ακόμα πιο έντονο κι τα δικά μας τα ούλα είναι λίγο πρησμένα και πολλά σάλια, τα χέρια μέσα στο στόμα κτλ....τώρα τελευταία ενώ θηλάζει θέλει να βάλει και το αντίχειρα μέσα μαζί με την θηλή φυσικά δεν μπορεί να πίνει και να ξύνει τα ούλα της ταυτόχρονα και τσατιζεται.... Υπομονη μόλις πεταχτεί το πρώτο μετά θα ναι πιο εύκολα!!!

Νίκη μου τόσα πράγματα κανείς μόνη σου και στις κρεμες θα κολλήσεις;; Χαχα

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!Τι κάνετε?Όλα τα μπεμπακια καλά?Όντως με έχει τρελάνει ο γιός μου.Δε το περιμενα!Νόμιζα πως με κοριτσάκι θα ήμουν πιο γλυκιά αλλά τελικά αυτό το παιδι ειναι φοβερό.Ειμ αι λιγο κουκουβάγια!Ειναι κούκλος κ πανέξυπνος!Κ Ένας γλύκας!Όλοι το λένε!!Περήφανη μανα!!

Την Τρίτη πήγαμε για εμβόλιο,το τρίτο κατα σειρά,πυρετό δεν έκανε,λιγη γκρίνια κ λιγο υπνο παραπανω.Αλλά εχθές το βράδυ ρε κορίτσια με έσκασε!Ξυπνούσε συνέχεια κ έκλαιγε.κθ φορά που πήγαινε να γυρίσει πλάι,έβαζε τα κλάματα,μιλά με για πολυ κλαμ α ομως!!Μετα τον κουνουσα κ ξανακοιμοταν,εννοείται τον πήρα με στο κρεβάτι μας.Με αποκορύφωμα στις 4 ξύπνησε με κλάμα πάλι κ ήθελε παιχνίδια!!Μετά απο μια ωραία κατάφερα να τον κοιμησω με την ηλεκτρική σκούπα!Δοκιμάστε το!!

Α!Είμαστε 7270 γρ κ 66 εκατοστά.Όλα τέλεια,κ το φυσηματακι μας όσα που ακούγεται.Ο γιατρός λέει ότι θα γίνει πολυ καλο μωρό!!Φαγητό σε ενάμιση μηνα.Δεν επεκτάθηκα για Τι θέλω την άλλη φορά που θα παω να το συζητήσω διεξοδικά.Δε θέλω να δωσω κρέμες εμποριου,συσκευές κλπ.Θα ξεκινήσω με ζωμό κ μετα λαχανικα για 10 μέρες κ μετά εισαγωγή κρέας.Λιγο πιο μετά φρουτα,Δε ξέρω πως θα το πάρει ο γιατρός αλλά πιστεύω δε θα έχει θεμα!

Αποφύγετε όσο μπορείτε κρέμες εμπορίου ακόμη κ βιολογικές,ειναι τιγκα στο συντηρητικό κ τη ζάχαρη.Άχρηστες θερμίδες για τα μωρά που έχουν ανάγκη το σιδηρο.Άσε που το ρυζαλευρο κάνει κ δυσκοιλιότητα!!

Διαφημίσεις

Επίσης κ μένα μες στα σάλια ειναι!Χάνει χέρια κ ότι βρει στο στομα αλλά ο γιατρός λέει καμ ια εξέλιξη!Μάλλον θα περιμένει να δει δόντι για να πει ότι έχουμε εξέλιξη!χαχα!Μαμα εσένα Κ αν ειναι μικρή για δοντια!Τους έχετε πάρει κτ για τα ουλα!?Ρθω ένα δυο μασητικα αλλά δε τα θελει.Εχω δει σε φαρμακείο στο ιντερνέτ κπ που ειναι σαν πιπιλες κ κτ αλλά για τα πισωγύρισμα ούλα.Θα τα δοκιμάσω Κ βλέπουμε!

Σήμερα πηγα κ για ψωνια για το μπουμπουκο μου!Για 74 εκ 9-12 του παίρνω Για τι τα μικρότερα ειναι 68 Κ όσα που θα τα φορεσει.Το ωραιά που ειναι να ψωνιζεις αυτά τα μικροσκοπικά ρουχαλάκια!!Κ τα κοριτσίστικα πολυ χαριτωμένα.Πήρα 1 δωρο πολυ τέλειο.

Με τον ύπνο πως τα πάτε?Ξεσκεπαζονται?Το δικό μου συνέχεια!Σκέφτομαι να του πάρω υπνοσακο αλλά ειναι όλοι πολυ χοντροι Κ τωρα κάνει ακόμη ζέστη.Έχετε κτ κατά νου?

Σας φιλω..

Μιαμια μπράβο στο αγόρι σου!!! Ολόκληρο παλικάρι!!! Και μπράβο και σε σένα περήφανη μάνα μην σκας όλες κουκουβάγιες είμαστε!!! Χαχα ο άντρας μου λέει τι όμορφη που είναι λες να γίνει μοντέλο;; Χαχα αυτός είναι χειρότερος κι από μένα!!! Χαχα

Ποιο εμβόλιο κάνατε;;;

Όσο για το κλάμα μάλλον τον ζοριζουν τα δόντια υπομονή γιατί .μπορεί να γίνει και χειρότερα, ο γιατρός τι καταλαβε;; Μπορεί μέσα σε μια νύχτα να ξεπεταχτει.!!!

Ο γιατρός μου λέει βγάζουν δόντια από 3 μέχρι 13 μηνών, κι εμεις χέρια μέσα στο στόμα και πολλααααα σάλια!!! Μασητικά πήρα της νουκ τα 8αρια και της κίκι κάτι σαν αστεράκια εμένα τα μασαει κανονικά αυτό με την πιπιλα βοηθάει;; Αφού πρώτα μπροστά βγάζουν δόντια ίσως είναι για αργότερα που βγάζουν τα πίσω δόντια!!!

Εμείς φοράμε ρούχα 6-9 μηνών, στις μπλούζες γυρναω μια φορά το μανίκι τα παντελόνια κανονικά είναι 63cm αλλά μου δωσαν πολλά ρούχα και πολλά δώρα έχουμε ρούχα μέχρι του χρόνου το χειμώνα!!! Επίσης 2 παλτά και 4 μπουφάν!!! Δηλαδή δεν θα προλάβει να τα φορέσει!!! Υπνοσακο έχουμε πάρει και δεν είναι τόσο χοντρό ότι πρέπει γι αυτήν την εποχή!!!! Γιατί κι εμένα ξεσκεπαζεται

Συγνώμη για το σεντόνι!!!

Φιλάκια σε όλες και στα γλυκά μωρακια σας!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Ολα καλά και εμείς!!από 21 του μηνός και μετά θα ξεκινήσουμε κρέμα.ο γιατρός ήθελε μόλις κλείσει τον 6ο αλλά επειδή έχει ΓΟΠ και πολύ έντονη μάλιστα και δεν αξίζει να του δώσει φάρμακο για λενα μήνα θα αρχίσουμε πιο νωρίς κρέμα μπας και στρώσει λίγο το στομαχάκι του. Αν συνεχίσει τα ίδια θα δούμε μετά. Ας ελπίσω ότι δεν θα με παιδέψει σε αυτό και θα μοιάσει στη μικρή που την έφαγε αμέσως. Κατά τα άλλα όλα καλά. Ξεκίνησα να πλέκω σκουφάκια για το χειμώνα για τα μικρά!!σας αφήνω τώρα. Φιλάκια

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Νίκη μια χαρά, ας ελπίζουμε ότι θα φάει και δεν θα σε παγιδέψει, κι εγώ ανυπόμονω να της δώσω, να δω τι θα κάνει!!!

Που χαθηκατε τα υπόλοιπα κορίτσια;;;

Φιλάκια σε όλες!!!

yk1yp3.png

καλησπέρα μανούλες πως είστε; εμείς άρρωστοι οικογενειακώς!ελπίζω μέχρι την Κυριακή να είμαστε καλά. Ξεκίνησε ο μεγάλος με μπούκωμα και καταρροή & βήχα μετά ακολούθησα εγώ το μωράκι και τώρα ο άντρας μου. Είμαστε έτοιμοι για την βάφτιση ελπίζω να είμαστε καλά. Εμβόλιο θα κάνουμε σε μία εβδομάδα. Μιαμια η ανάπτυξη σας είναι σούπερ. Νίκη καλή αρχή με τις κρέμες δεν θα χεις πρόβλημα. Mama μεγαλώνετε και σεις ολα καλά. Νίκη με τις στερεές πότε θα θηλαζετε; πολλά φιλάκια

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...