Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάω στον δικό σου γιατί εδώ με τον άντρα μου με το ότι θέλεις δεν μπορώ αχχαχαχα 

και ο δικός μου είναι ο σεφ τις οικογένειες. Μαγειρεύω και εγώ απλά εκείνος είναι ο μερακλης. Σήμερα πέταξα σε κατάσαρκα λαχανικά που είχα στο ψυγείο μεσα σε 30 λεπτά έκανα μια βελουτε λαχανικων, είχα μπέικον που έψησα στο φούρνο και μπαμ έτοιμο. 
      αν μαγειρεύεις την ίδια μέρα θα βγεις οφ εγγύηση. Απο την πείνα που να περιμένεις. Οσο πείνας αυξάνεται η επιθυμία για junk. Πρέπει να κάνεις το πρόγραμμα της εβδομάδας την ποιο χαλαρή σας μέρα. Επίσης πχ όταν φτιάχνεις κιμά, δεν θα φτιάξεις μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Θα κάνεις για 2 μήνες. 6 μερίδες. Αντέχει στην κατάψυξη. Ο πρώτος καιρός μέχρι να μπείτε σε μουντ είναι δύσκολος μετά θα το θέλετε. Ούτως ή άλλως· πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα αυτά γιατί όταν έρθει το μωράκι σας τι θα κάνετε ; Θα παραγγέλλετε; Πως θα μάθει να τρώει σωστά; Από τους γονείς του ❤️

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

πρίν από 5 λεπτά , Nima21 είπε:

Μακάρι να μπορούσαμε να τα είχαμε προβλεψει ολα κ εμεις και οι γιατροι και να καναμε εξαρχής ο,τι χρειαζοταν.. αλλα δυστυχως για πολλες απο εμας δεν ειναι ετσι..και λίγοι ειναι οι γιατροί που θα σε ξεσκονισουν εξαρχης.. και οσοι το κανουν μπορει να ειπωθεί ότι παραειναι παρεμβατικοί.. και εμενα με ειχε πιασει αυτο το συναισθημα για καποιες εξετασεις που ιδανικα θεωρώ οτι θα έπρεπε να τις ειχα κανει ηδη, ή ο αντρας μου για το σπερμα.. και οχι μετα απο αποβολη.. πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ρισκαρουμε να χασουμε εστω και ενα εμβρυο αν υπηρχε περιπτωση να ειναι υγιες επειδή θεωρουν υπερβολικη καποια εξεταση απο την αρχη;; αλλα επειδη οσο το σκεφτομαστε τοσο τρελαινομαστε και επειδή ετσι λειτουργει η κατασταση, προχωρα παρακατω και μη λυγίζεις! Βρηκες κατι; Τικαρε το κουτάκι και πας για την θεραπεία, σιγουρα λυνεται οπως σου λενε, δεν ειναι τραγικη η τιμη!!!! Πες οτι ειναι μια αφορμη να φτιάξεις τη φυσικη σου κατασταση κ τη διατροφη σου! Θα εισαι πολυ πιο προετοιμασμένη στον επομενο εξωσωματικο που θα πας αν αποφασίσεις να μεινεις εκει!

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες πώς είστε; Mama υπομονή με τον θηλασμό κάποιες φορές θέλουνε περισσότερο χρόνο τα μωράκια στο στήθος. Εμένα έχει τρις μέρες για δεύτερη φορά να κάνει κακά του και έχει εκνευρισμό. Την πρώτη φορά βάλαμε υπόθετο. Ετοιμαζομαστε για την βάφτιση που είναι σε ένα μήνα περίπου. Εσείς πως είστε;;

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια μου.Χάθηκα γιατι έτρεχα για μια προσληψη,για κτ ένσημα,σε τράπεζες μπας κ πάρει ο άντρας μου την 9 μηνη άδεια,αν κ χλωμό το κόβω!Κ τωτά με τις εκλογές πάνε όλα πίσω.Παντρευόταν κ ο ανιψιός μου απο πρωτο ξάδερφο κ καταλαβαίνετε!

Εχθές πήγαμε στο παιδίατρο,καναμε το 2ο εμβόλιο μας για πνευμονιοκοκο,κ τη 2η δόση του rotarix για τη γαστρεντερίτιδα!,έχουμε αρχές Οκτωβρίου κ τη 2η δόση του infanrix hexa.Ο μικρός μου μου είπε ο γιατρός είχε μεγάλη ανάπτυξη αυτο το μηνα,μάλλον κάναμε κ Εμ εις το αλμα μας γιατι ξυπνούσε μέσα στη νύχτα έχω κ 10 μέρες περίπου,όχι κθ βράδυ,κπ βράδια κ έπινε πολυ γαλα.Είναι πολυ καλα.64 εκατό στα κ 6.610 γρ βαρος.Το κεφάλι μας 39εκ.Η πηγή μας μικρή αλλά ανοιχτη,η ομφαλοκηλη μας μικρυνε,το φυσηματακι ακόμη υπάρχει αλλά ειναι ασήμαντο,βέβαια θα το κοιτάξουμε σε έναν παιδοκαρδιολογο αλλά δεν επειγει.Γενικά ειναι πολυ καλος απο υγεια!!Ειπαμε κ για αυτο που έμεινε,να το προσέξουμε μη το κάνει επίτηδες,αλλά το κάνουν με έντονο κλάμα!Εύχομαι να μη σας τύχει,αλλά εάν συμβεί,φυσαμε στο πρόσωπο,κουνάμε ελαφρά,όχι δυνατά,ίσως κ κι Γι τρέξιμο με νεράκι.Δε πανικοβαλλομαστε.

Τελικά Εμ εις θα τον βαφτίζουμε του χρόνου Κ αργότερα θα παντρευτούμε κιόλας με θρησκευτικό.Εχω παρα πολλούς συγγενείς κ γενικά καλεσμένους κ πρέπει να εχω κτ πιο οικονομικό σε καλέσματα Κ μπομπονιέρες!Τραπέζι θα κάνετε??Εχω σκεφτεί για θεμα στη βάφτιση το καρουζελ!Μπομπονιέρες ανεμόμυλοι,με ενα φτερό γαλάζιο,ενα πουα εναλλάξ κ μπομπονιερες έχω δει κτίρια φανταστικές καρουζελ,υπάρχουν κ σαπούνια αλλά ειναι ακριβά.

Βάσω εχω διαβάσει οπ μαμάδες που βάζουν στα παιδάκια τους το θερμόμετρο το κλασσικό σε λαδάκι κ λόγο στο ποπουδάκι για να τα βοηθήσουν.Αν θέλεις ρωτα το γιατρό σου κ δοκιμασε το.

Ποτέ σας είπε για στερεές τροφές ο γιατρός σας!Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε.Τέλος Οκτωβρίου εμεις!

Α ξέχασα να σας πω ότι δεν υπάρχει υποψια δοντιού,ρωτά γιατι τελικά το κάνει αυτό με τα χέρια κ τα αντικείμενα,όλα στο στόμα κ με λύσσα,δε ξέρω!!

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;

Βάσω μου με το καλό ή βάφτιση!!!

Μιαμια μπράβο στο αγοράκι σας που μεγαλώνει καλά!!!! Εμείς αργουμε για στερεές, εσας ποτέ σας είπε;; Ωραίο το θέμα της βάφτισης, μ άρεσε πολύ, όσο για σαπουνακια αν θες μπορείς εύκολα να κανείς μόνη σου, παίρνεις καλούπια ή και παγοκυστες σε διάφορα σχέδια, παίρνεις σαπουνομαζα και χρώματα ζαχαροπλαστικης, αν θες και άρωμα αιθέρια έλαια αλλά δεν χρειάζεται πολύ!!/ ζεσταίνει την σαπουνομαζα ριχνεις χρώμα και χυνεισ στα καλούπια και έτοιμα!!!

Ευχομαι ο άντρας σου να πάρει γρήγορα την άδεια για να σε βοηθήσει κιόλας!!!

Εμείς εχουμε τέλος του μήνα εμβόλιο άντε ν δούμε και εμείς ποσό μεγάλωσαμε!!!

Όσο για τ κακακια ο γιατρός μου λέει ότι δεν πρέπει να επεμβαίνουμε ούτε με υποθετο ούτε με μπατονετα και λάδι γιατί μπορεί να τραυματισουμε άθελά μας το εντερακι και να το κάνουμε τεμπέλικο και ν πρέπει να επεμβαίνουμε πάντα εμείς κάθε φορά

Φιλάκια σε ολες

yk1yp3.png

Ναι μαμα82 ειναι πολυ ωραιο Θέμα.Το σκέφτηκα να τα φτιάξω μόνη μου κ να αγοράσω κ κπ πουγκακι να βάλω μέσα τα κουφέτα κ να δέσω το αλογάκι του καρουζελ επάνω.θα κοιτάξω πόσο θα κοστίσει για τι μπορεί Κ να μη συμφερει να τα φτιάξεις μόνος σου.Θα θέλω κ πολλά καλούπια,γιατί ενα ενα θα τα φτιάχνω?.Σαπουνιμαζα που μπορώ να βρω ξέρεις?Εχω κάνει κτ σεμιναρια σαπουνιού αλλα τη σαπουνομαζα δεν την αναφέραμε ,με ενα αλλο υλικό που μου διαφεύγει τώρα τα κάναμε.

Να σας πω πως με το εμβόλιο πήγαν όλα καλα.Ούτε πυρετο,ούτε δεκατα,ούτε σπιθουρακια,ή πρήξιμο στο σημείο.Μόνο λιγο υπνηλία,πρωτη φορά κοιμηθηκε 2,5 βρες μεσημέρι,κ σήμερα 2 ωρες πριν το μεσημεριανό!Θαύμα!Ευτυχως δε μού ξαναξυπνησε το βράδυ αλλά ξυπνάει από τα χαράματα,6:30 παρακαλω κ μετα ξανσκοιμαται στις 9 για λιγο.

Μακάρι να πάρει άδεια,ευτυχώς εχω τους δικούς μου κ βοηθάνε κάπως.Μου φτιάχνουν κ ενα φαΐ,τον κρατάει κ λιγο να κάνω ενα μπάνιο ή να μαζέψω κτ.

Ο,τι πει ο γιατρός μας!Συνέχισε με τα υποθετα τότε,υπομονή μέχρι να ερχόσουν τα φρουτα κλπ.Εμ ας στερεές Τέλος Οκτωβρίου,θα έχουμε κλείσει τους 5 μήνες κ θα μπαίνουμε 6 αν κ ο ΠΟΥ λέει κλεισμένοι οι 6 μηνες.Σε σας πόσο σας είπε?

Κοριτσάκια κτ ακομη!Τι νούμερο τους τα παίρνετε τα χειμωνιάτικα?Εμένα το 68 για 6-9 του κάνουν ισα ισα.Σκέφτομαι για 75 για 9-12.Ρωτά ειναι 64 εκατοστά.Ψηλωνουν πολυ γρήγορα,,,

Διαφημίσεις

Μιαμια τι καλά που δεν σας πείραξε το εμβόλιο!!!

Εμείς τέλος του μήνα για δεύτερο εμβόλιο!!! Ευχομαι κι αυτό χωρίς παρενέργειες!!! Για στερεές είναι νωρίς για μας!! Είμαστε μόλις 3 μηνών, πάντως εγώ θα τηςδινω κρέμες που θα φιαχνω εγώ τίποτα του εμπορίου γιατί ειναι φουλ ζάχαρη και συντηρητικά!!

Σαπουνομαζα δεν ξέρω να σου πω , ίσως σε μαγαζιά με είδη χειροτεχνίας, πάντως με την σαπουνομαζα είναι πολύ απλά τα πράγματα γιατί έχεις έτοιμη την πρώτη ύλη απλά βάζεις άρωμα και χρώμα και τέλος!!!

Από ρούχα εμείς ειμασταν πριν 20 μέρες ήμασταν 61cm και είμαστε ίσα ίσα στα 3-6 μηνών οπότε κι εμεις πάμε για μεγαλύτερο

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;;;

Φιλάκια πολλά στα πατουσακια!!!

yk1yp3.png

Γεια σας κορίτσια. Από μέρες θέλω να γράψω κι όλο το αφήνω. Όλα καλά και εμείς. Στις 25 έχουμε εμβόλιο, δεν θυμάμαι ποιο βέβαια. Για στερεες τροφές που λέτε παραπάνω οι πετισσότεροι γιατροί δίνουν μόλις γίνουν 5 μηνών, θα δούμε τι θα πει και ο δικός μας.

Αρχισα κσι φτιάχνω πραγματάκια για τη βάπτιση. Άλλαξα τελικά γνώμη για πρόσκληση μπομπονιέρα. Βρήκα ένα μαγαζί στο ίντερνετ που έχει κσταπληκτικές τιμές και παρήγγειλα ξύλινα αλογάκια. Μετά θα τη φτισξω μόνη μου με κορδέλες και θα εκτυπωσω και την πρόσκληση, δεν ήθελε ο Κώστας γλαστράκι, πολύ συνηθισμένο λέει, τέλος πάντων. Σκέφτηκα να κάνω τίποτα στη ραπτομηχανή π.χ. κανενα αρωματικό πουγκάκι αλλά πολύ χρονοβόρο και αθτή η ραπτομηχανή που έχω τώρα είναι παλιά της μαμάς μου και δεν μπορώ να τη χειριστώ καλλα. Α!θα πάρω ραπτομηχανή, ορίστε ένα νέο, και καλά δώρο για τη γέννα, μου λέει ο κώστας τι δώρο θες, θες κανένα δαχτυλίδι, τι να το κάνω του λέω να το φάει το κουτάκι. Και κατ ευθείαν μου ήρθε η ραπτομηχανή. Μια χαρά!!!και έχω κάτι τέλεια σχέδια για κοριτσίστικα φορεματάκια!!!!

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Καλησπέρα μανούλες, και εγώ σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω, εμείς αύριο πάμε για εμβόλιο το τρίτο στην σειρά.

Είμαστε τεσσάρων μηνών πλέον, το μωρό μου όλο χαμογελάει, κοιμάται είναι ήρεμο γκρινιάζει μονο για γάλα!!! Νίκη πολύ όμορφο το δώρο σου, είχα πάρει και γω δώρο στην πρώτη εγκυμοσύνη, τώρα το ξεπεράσαμε και αυτό!!!

εμείς στερεές θα ξεκινήσουμε σε ενάμιση μήνα περίπου.

όσον αφορά για τα χειμωνιάτικα δεν του έχω πάρει κάτι αλλά σίγουρα θα του παίρνω για δώδεκα μηνών αφού είναι τροφαντούλης!!!

ο μεγάλος μου είναι πολύ ζωηρούλης δεν ακούει ποτέ και κανέναν, σφαλιαρίζει πάντα από αγάπη το μωρό αφήστε τι τραβάω....

κατά τα άλλα ήρεμα, εμείς ετοιμαστήκαμε για την βάφτιση, θα κάνουμε ένα τραπέζι για λίγους φίλους μετά το μυστήριο ωραία θα είναι, σας φιλώ να προσέχετε τα μωράκια ας!!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε;; Τι κάνουν τα γλυκά μωρακια;;

Νίκη μια χαρα και ή ιδέα να ραψεις κάτι και καλή ευκαιρία για την ραπτομηχανή

Σίγουρα θα ναι πολύ όμορφα και θα έχουν και άλλη αξία εφόσον είναι από τα χερακια σου!!!

Βάσω μου πως τα πάτε με τις ετοιμασίες της βάφτισης;;

Εμείς αποφασίσαμε και άλλο όνομα και άλλη ημερομηνία!!! Λέμε να την βγάλουμε Μελίνα και να την βαφτισουμε του χρόνου μετά το Πάσχα θα είναι λίγο μεγαλύτερη από όσο ήθελα αλλά δεν πειράζει, τώρα είναι μικρή και την λυπάμαι πολύ και για την βάφτιση και που θα πειναει και θα πρέπει να την θηλάζω και δεν θα μπορώ και μετά που θα πρεπει να την πηγαίνω να κοινώνησει.... Τέλος πάντων..

Θα κάνουμε το δεύτερο εμβόλιο μας prevenar στις 28 ελπίζω ανώδυνα!!!

Φιλάκια πολλά σε σας και τα μωρά σας!!!

yk1yp3.png

Καλησπέρα μανούλες και από μας. Κάναμε το rotatek & το ινφαριξ. Μετά σε σε ένα μήνα θα κάνουμε το prevenar. Πήρε 600 γραμμάρια και δυόμιση πόντους σε ένα μήνα!!τώρα είναι 7340 και 67 εκατοστά περίπου μια χαρά ήταν χαμογελαστός και την ξετρέλανε την γιατρό. Με την βάφτιση είμαστε έτοιμοι μένει μόνο να παραγγείλω τα γλυκά που θα δίνουμε μαζί με την μπομπονιέρα. Θα είναι παστάκια σε κουτάκι με αρκουδάκι.mama πολύ όμορφο το όνομα που επιλέξατε και ωραία εποχή για βάφτιση είναι η άνοιξη. Αυτά τα νέα μας. Φιλάκια πολλά στα μωράκια σας.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κορίτσια;ψηφίσατε σήμερα;εμείς αύριο έχουμε παιδίατρο για εμβόλιο άντε να δούμε πως είμαστε;-κορίτσια ο δικός μου είνςι πολύ ζωηρός. Εχ2ι μερες που κάθε φορά που θέλει να κοιμηθεί άμα δεν πλαντάξειβστο κλάμα δεν κοιμάται, τέλος πάντων θα ρωτήσω το γιατρό. Εσείς τα νέα σας.

Γεια σας κορίτσια. Ολα καλα με το εμβόλιο. Εκανε τη δεύτερη δόση από το πόσιμο και ήταν να κάνει και το πενταπλό αλλά είναι σε έλλειψη και είπα στο φαρμακοποιό όταν έρθει η παρτίδα να μου κρατήσει. Είναι 67 εκ 6520 σε κιλά, μια χαρά έχει τέλειες σωματομετρικές καμπύλες. Τον ρώτησα για στερεες τροφές σε ενάμιση μήνα και πιο μετά περίπου στον 6ο. Εν τω μεταξύ του είπα για συνταγές για κρέμες, όχι ότι σκέφτομαι να φτιάχνω αλλά έτσι πλγροφιριακά και μου λέει αν έκαναν κακό δεν θα τις έδινα στα παιδιά μου και πίστεψέ με δεν πληρώνομαι από καμία εταιρία, αυτά τα έχουν σταματήσει εδώ και πολύ καιρό. Και σκέφτομαι και εγώ και η αδερφή μου που φάγαμε του εμπορίου τι πάθαμε. οπότε δεν μπάινω σε αυτή τη διαδικασία.περισσότερο παρακινήθηκα από μία ξαδέρφη μου που τις φτιάχνει μόνη της. Τελος πάντων. Ας ευχηθώ τουλάχιστον να τις φάει με την πρώτη όπως η μικρή μου.

Γεια σας κορίτσια!! Τι κάνετε;;. Εμείς δεν πήγαμε να ψηφισουμε γιατί ψηφιζω στο χωριό και είναι 1,5 ώρα από δω οπότε δεν ήθελα να τραβολογαω το μωρό ούτε να χάσουμε την μέρα μας!!!

Νίκη μπράβο για το εμβόλιο και για την σούπερ ανάπτυξη σας!!!

Εμείς έχουμε την δεύτερα παιδίατρο για εμβόλιο και γενικά για εξέταση θα της πάρει και αίμα γιατί ακόμα δεν το στειλα αλλά θα ναι ή τελευταία φορά... Να δούμε ποσό μεγάλωσαμε!!!

Νίκη εγώ θα της δώσω κρέμες που θα φιαξω εγώ!!! Δεν τις θεωρώ και πολύ καλές γιατί είναι φουλ συντηρητικά και ζάχαρη, έχει βεβαια και βιολογικές χωρίς ζάχαρη αλλά σίγουρα δεν θα ναι πιο καλές σε ποιότητα από τις δικές μου!!! Σιγουρα εμείς που φαγαμε έτοιμες δεν παθαμε τίποτα όπως και ξένο γάλα που ηπιαμε δεν παθαμε κάτι αλλιως ούτε θα θηλαζαμε!! Όπως και να χει εφόσον έχω χρόνο και μπορώ θα το κάνω!!!

Ξεκίνησε σήμερα το άλμα που είναι συνεχομενες εβδομάδες... Άντε να δούμε τι μας περιμένει...

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;; Φιλάκια πολλά σε όλες και όλα τα μωρακια !!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;

Βάσω ποτέ είναι ή βάφτιση;; Τρέχεις με ετοιμασίες ε; Καλό κουράγιο και με το καλό!!

Νίκη άσε, μάλλον χάνουν το δείγμα αλλά θα ναι ξ τελευταία φορά δεν έχω σκοπό να ταλαίπωρω το μωρό για τις βλακειες τους.....

Μιαμια τι κανείς;

Κέιλι;; Πως πάνε τα μωρακια σας;;

Γεωργία;;

Φιλία σε όλες!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...