Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! Εγώ ανήκω κανονικά στις μανούλες Ιανουαρίου, έχω ένα μπεμπάκι 7,5 μηνών.....Εδώ και 2 εβδομάδες περίπου χρησιμοποιώ ένα καρεκλάκι της Chicco, το Polly Magic,το οποίο αγόρασα από κατάστημα Πρενατάλ, είναι σε άριστη κατάσταση αλλά δυστυχώς δε με βόλεψε γιατί ήθελα τέσσερες ρόδες και αυτό έχει μόνο δύο....Μπορείτε να το δείτε σε αυτό το σύνδεσμο https://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=26015, το έχω σε αυτό ακριβώς το χρώμα.

Αν κάποια από εσας ενδιαφέρεται, μπορεί να μου στείλει μήνυμα....Πολλά φιλιά σε όλες και να χαίρεστε τα μπεμπάκια σας !!

SW8up3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια που χαθηκατε όλες!?Εμ εις καλά αν κ προχθές ο μικρός μου με κατατρομαξε,τον κρατουσα στα χέρια κ επειδή πιαστηκα τον αφησα λόγο στο κρεβάτι,παταει ενα κλαμα,δυνατό,με κομμένες αναπνοές για δευτερόλεπτα,μέχρι να σηκωθώ απο το κρεβάτι κ να τον σηκωσω,έμεινε,κορίτσια μου τα ρόδα όλα,έμεινε με γουρλωμένα ματια,κατακοκκινος χωριά να κουνιέται,ευτυχώς μου εκδόσεων τον φύση να 2 φορές,του φωνάξαμε μπεμπη,μπεμπη κ τον σηκωσα ελαφρά ψηλά,αυτά τα δευτερόλεπτα μου φάνηκαν αιώνες,νόμιζα ότι τον εχασα.Στο γιατρό μου δε το εχω πει για Τι κει κει σε σεμιναριο αλλά απο γνωστούς,φιλους κ ιντερνέτ μάλλον έκανε κατακράτηση αναπνοής,ελπίζω κ εύχομαι να μην το ξανά κάνει.Φοβάμαι πολύ,δε φευγω απο διπλα του,,κ αν φύγω αφήνω πάντα κπ,αντρα,μαμά.Προσπαθώ να το ξεχάσω...Έχετε καμ ια ιδέα.Σας έχει τύχει?Να μη σας τύχει..

Εχθές πηγα στον Άγιο Φανουριο νάζι με το μωρο αφού το είχα τάξει περυσι,αν εμένα έγκυος να τον πηγαινα,έκανα κ φανουροπιτα.Θυμήθηκα τα περσινά κ συγκινήθηκα,δε το πιστευα,πέρυσι ήμουν εξειδικευμένος μόνη κ ζητούσα ενα γερο μωρο κ φέτος ήμουν μαζι του,το ειχα στην αγκαλιά μου.Συγκινήθηκε κ ο άντρας μου.Ο μικρός μου φανουριος,πόση ευτυχία με ενα του χαμόγελο,με μια αγκαλιά Του...Να τα έχει ο θεος καλά,όλα τα μωράκια Κ όλους μας...

Καλημέρα κορίτσια!!! ,,τι κάνετε;;;

Έχω καιρό να μπω!!

Μιαμια τι ήταν αυτό που επαθες;;; Ελπίζω να μην το ξανά παθεις και γενικά καμία μανούλα!!!

Τι κάνουν τα μαγιάτικα μωρακια;

Εμείς εχθες κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο!!! Από παρενέργειες λίγο αδιαθεσία και περισσοτερο βυζι, αλλά γενικά μια χαρά και το βράδυ κύλησε καλά!! Και επίσης καταλήξαμε σε γιατρό!!! Μας βρήκε μια διάφορα στο ένα ισχίο και θα κάνουμε έναν υπέρηχο να το τσεκαρουμε αλλά γενικά το ποσοστό για πρόβλημα είναι 2% και αντιμετωπίζεται φορώντας ένα σαμαρακι και τέλος!! Θα σας πω τα αποτελέσματα όταν κάνουμε τον υπέρηχο

Είμαστε 5,500 κιλά και 61 cm!!!!

Αυτά τα δικά μας νέα!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες και στα μωρακια σας!!!

yk1yp3.png

Άστα,τα ειδα όλα...Το εχω άγχος τωραά συνέχεια...Φοβάμαι να τον αφήσω με άλλον.Μόλις κλαιει έστω κ λιγο μου πιανεται η ψυχή..Το παίρνω κατευθείαν αγκαλιά..Παναγιά μου βοηθά τα παιδάκια μας...

Πολύ καλά ειστε,μοντέλο η δικιά σου...Πήγατε 2 μηνών ή παραπάνω?

Το καφέ μας πάει,ούτε φωνή,ούτε ακρόαση...Ελπίζω όλες οι μανούλες κ τα μωρα να ειναι καλα...

Καλησπέρα μανούλες πως είστε;; miamia όλα καλά με τον μπέμπη σου μην ανησυχείς δεν θα ξανασυμβεί ποτέ ξανά. Οποιαδήποτε μανούλα έτσι θα αντιδρούσε. Στον πρώτο μου και γω είχα μονίμως μια φοβία χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο συμβάν. Να χαίρεσαι το αντράκι σου ο Άγιος Φανούριος θα ναι ο προστάτης του. Εμείς βρήκαμε νονο και σε ενάμιση μήνα θα έχουμε βάφτιση!! Το εμβόλιο που είχαμε κάνει δεν είχε παρενέργειες. Το μωράκι τώρα έχει γκρίνια γιατί βγάζει δοντάκια. Έχει πολλά σάλια και κάνει τα χέρια μπουνιτσες και τα έχει συνεχώς στο στόμα. Μαμά η κουκλίτσα σου φοβερή ανάπτυξη. Μπράβο που καταλήξατε σε παιδιατρο και όλα θα ναι καλά με το θέμα που προέκυψε καλά αποτελέσματα στην εξέταση. Νίκη μια χαρά είναι η ανάπτυξη σας ψηλός θα γίνει ο γιος σου!! Φιλάκια πολλά μανούλες να προσέχετε τα μωράκια σας.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε;;

Βάσω μου μπράβο σας και για τον νονό και με το καλό κι ή βάφτιση!!! Πως θα τον πείτε αν επιτρέπεται;;;

Κι εμεις σκεφτόμαστε να βαφτισουμε κατά οκτωμβρη για να μην περιμένουμε να καλοκαίρια σε και ειναι μεγάλη!!!

Μιαμια δεν πάει το καφέ μας!!! Λίγο ακόμα να μεγαλώσουν και θα εχουμε πιο πολύ χρόνο να τα λεμε, είναι και το καλοκαίρι....

Οι υπόλοιπες που χάθηκαν;;

Χρόνια πολλά και σε όσους γιορτάζουν!!!

Φιλάκια!!!

yk1yp3.png

Καλησπέρα μανούλες.

Βάσω μου κ εμένα ακριβώς τα ιδια κάνει.χέρια στο στόμα,ανεξήγητη γκρινια κ σακάκια...Πριν απο ενα μηνα που ριζά πάει στο γιατρό μου ειχε πει ότι δεν έχει κτ που να δείχνει δόντι κ ότι ειναι πολύ νωρις.εσάς το είδε ο γιατρός??λες να έχουμε κ εμείς δοντάκι??Πολυ γκρινια λεμε,θέλει ολο αγκαλιά,στα χέρια,όρθιοι,κ όταν καθίσουμε για κι Γι ολο τον καραγκιόζη κανουμε..Αχ τι να πω,θα δούμ .Την άλλη εβδομάδα έχω παιδίατρο για έλεγχο κ εμβολιο,πνευμονιοκοκου κ γαστρεντερίτιδας 2η δόση.Τον ενημέρωσα κ για το συμβαν κ μου είπε ότι το παθαίνουν με το έντονο κλάμα κ να μην ανησυχώ κκ μετα τους 8 μήνες το κάνουν επίτηδες κ λιποθυμουν κιόλας,αλλά τόσο μωρό επιτηδες,δύσκολα.

Μπράβο κ για το νονο,τέλεια νεα,με το καλο να φωτιστεί το καμάρι σας.

Μαμα καταλήξετε κ σε παιδιατρο,τι καλα.Έπρεπε να γίνει κ αυτό.Κ έχεις βαφτιση...Ωραια...Έχεις τι όνομα θα δώσετε?

Εμ εις με την μετάθεση του άντρα μου έχουμε αρκετά έξοδα οπότε για Πάσχα με Μάιο το κόβω,σκέφτηκα κ 18 Μαΐου που έχει γενέθλια κ να κόψουμε κ τούρτα μετά..Έχεις θα κάνετε τραπέζι?Εμ εις ναι Κ εχω κ μεγάλο σοι...

Μου φαίνεται ότι μικρός μεγαλώνει πολύ γρήγορα,του λέω ριξε κλοτσιές κ χτυπάει σαν τρελό τα ποδαράκια του,εποχής σηκώνεται σα να κάθεται,του αρέσει η καθιστή θέση,δεν ειναι πολυ νωρις?

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;

Μιαμια δοντακια είναι απλά δεν ξέρουμε ποτέ θα σκάσουν μύτη, κι εμεις μια από τα ίδια, μπουνιά στο στόμα και σάλια πολλά, ο παιδίατρος μου είπε ότι προετοιμάζεται για δόντι και τα ούλα φαγουριζουν, μπορει να σκάσει μύτη δόντι από τον τρίτο μέχρι τον δέκατο τρίτο μήνα ζωής οπότε αναμένουμε

Εμείς δεν θα κάνουμε τραπέζι στην βάφτιση και θα μαστε κυρίως συγγενείς, θα την πούμε μάλλον Μαρία από την μαμά μου, βέβαια ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα μόνο μπομπονιερα διάλεξαν χαχα

yk1yp3.png

Καλημέρα μανούλες πως είστε;; :P:p:p Βλέπω πως ανοίγουν συνέχεια τα καφέ του 2016 και συγκινούμε, θέλω να το ξαναζήσω!!!! θέλω και τρίτο σας το έχω πει;;; αλλά η γυναικολόγος μου έχει πει μετά από δύο χρόνια και ο άντρας μου δεν θέλει.... μέχρι τότε βλέπουμε να μαστέ καλά να τα λέμε!!!

Θα τον ονομάσουμε Χριστόφορο!!! προς τιμή του αγίου που είναι προστάτης των οδηγών και τον αγαπώ πολύ γιατί πολλές φορές με έχει σώσει στον δρόμο!! Θα κάνουμε τραπέζι για πολύ λίγα άτομα περίπου στα 70 μόνο κοντινοί συγγενείς και κάνα δυο φίλοι που μας αγαπούν, έτσι και αλλιώς μόνο συγγενείς που με αγαπούν θα καλέσω και τηλεφωνικά χωρίς προσκλητήρια γιατί δεν έχουμε χρόνο και είναι πεταμένα χρήματα

Μπομπονιέρες επιλέξαμε, κάτι γούνινα ζωάκια πλάκα έχουν!! Ο πρώτος μου γιος, έβγαλε τα δύο πρώτα δοντάκια κάτω λίγο πριν μπει στον τέταρτο μήνα. Miamia αυτό που σας είπε ο γιατρός για τα μωράκια που ειναι 8 μηνών το έχω ξανακούσει, κρατάνε την αναπνοή τους, είναι τρομερό πως το κάνουν και μας τρομάζουν!!!! Mama το όνομα της κορούλας σου μια χαρά, το όνομα της Παναγιάς μας! Τι μπομπονιέρα επέλεξες;;

Αυτά τα νέα μας σας φιλώ να προσέχετε τα μωράκια σας!!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Γειας σας κορίτσια. Όλα καλά και εμείς, πήρα το ινφακολικ και σωθήκαμε, τέρμα το κλάμα. Τωρα έχουμε άλλο θέμα ξύπνησα το πρωι κσι είχα λίγο αίμα λογικά είναι περίοδος, αλλά νιώθω ότι το γάλα μου μειώθηκε εκεί που το πρωί κόντευε να σκάσει τώρα το στήθος είναι πεσμένο.θα δω πως θα πάει.

Μπομπονιέρες και εγώ έχω καταλήξει, θα τις φτιάξω πάλι μόνη μου, βασικά θα είναι πρόσκληση μπομπονιέρα, τραπέζι μάλλον στο σπίτι θα κάνουμε δεν καταλήξαμε ακόμα σε αυτό.

Και εγώ θέλω και τρίτο και τέταρτο παιδί αλλά δεν το αποφασίζει ο Κώστας είναι τρομερά αγχώδης σε ότι αφορά την εγκυμοσύνη και τη γέννα μετά είναιμουλάρι όπως εγώ. Θα δούμε, ανάλογα και την κατάσταση.

Κορίτσια, σκέφτομαι να βάλω σπιράλ, γιατί χάπια δεν θέλω να πάρω ξέρει καμιά σας τίποτα για αυτό;

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου!!!

Βάσω και νίκη με το καλό τα μωρακια μας να φωτιστούν και να πάρουν τα ονόματα τους!! Πάντα γερά και καλότυχο!!/

Μπομπονιερα διάλεξα κατι χειροποίητα καδρακια με διάφορα θέματα γατουλες σκυλακια σπιτάκια καραβάκια από ξύλο και πηλό

Κι εμένα ο άντρας μου πριν έλεγε δύο μόνο τώρα λέει ότι θέλει πιο πολλά παιδιά, του λέω τι άλλαξε λέει πριν σκεφτόμουν το οικονομικό και λέω κι εγώ εκαι τι το λυσαμε;; Ε λέει όχι αλλά μπροστά σ αυτήν την ευτυχία δεν υπάρχει τίποτα!!! Με συγκίνησε

Βάσω πολύ ωραίο τ όνομα σας, νίκη εσεις τι όνομα θα το βγαλετε;;

Για το αίμα είσαι σίγουρη ότι είναι περίοδος;; Και για το γάλα αν μειώθηκε μήπως να πάρεις χαοακια μάγια μπύρας να το ενισχύσεις;;

Για το σπιράλ δεν ξέρω αλλά γιατί να βάλεις; Πρόσεχε από το να επεμβαίνει...

yk1yp3.png

Νίκη σίγουρα έχεις γάλα. Απλά ίσως λόγω περιόδου να μην είναι τόσο πολυ. Και σίγουρα όσο το μωράκι τραβάει γάλα το στήθος θα παράγει. Πιστεύω ότι έχει προσαρμοστεί η παραγωγή στην ζήτηση. Μπράβο σου που θα τα φτιάξεις εσύ σε θαυμάζω πραγματικά. Μαμά πολυ όμορφες οι μπομπονιέρες σου. Θα είναι ένα διακοσμητικό που όλοι θα χρησιμοποιήσουν και θα θυμούνται το γεγονός.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Τελικά δεν ξέρω αν είνσι περίοδος δεν είχα αίμα όλη τη μέρα, ο γιατρός είπε ότι μπορεί ξα ήταν κάποια πολυ μικρή κύστη. Θα δείξει, κσι ευτυχώς με το γάλα όλα καλά, το πρωί ήμουν λες και πήγαινα για εκτέλεση, δεν ήθελα να γίνει έτσι ο αποθηλασμός. Πάντως θα πάρω μαγιά μπύρας. Εμείς Στέφανο θα πούμε το μικρό, από τον πεθερό μου. Μπομπονιέρα θα πάρω γλαστράκια με χειμωνιάτικα λουλούδια νομίζω ερόικα λέγονται αυτά που θέλω, αν δεν βρω τότε αλεξανδρινά μιας και θα το βαφτίσουμε του Αγίου Στεφάνου, έχω φτιάξει την πρόσκληση στον υπολογιστή, το φόντο είναι μικρά και μεγάλα μπλε πουά, θα το τυπώσω σε χοντρό ρυζόχαρτο όπως έκανα και για τη μικρή. Μετά θα το κολλήσω σε ξυλάκι και θα δέσω 2-3κορδέλες που θα κρέμονται τα κουφέτα. Υπολογίζω γύρω στα 30 γλαστράκια,θα δω βέβαια ποιο λουλούδι είναι πιο οικονομικό. Μαμα και το καδράκι πολύ ωραια ιδέα

Για το σπιράλ πιο πολύ για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο γιατί με προφύλαξη ποτέ δεν ξέρεις έτσι έμεινα έγκυος στη μικρή και χάπια δεν θέλω να πάρω, αν και ο Κώστας λέει να μη βάλω τίποτα...

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε;;;

Εμείς ήρθαμε για σκ στην θάλασσα στα πεθερικά μου?!!

Ο ύπνος μας πάλι ανυσηχεις, έχουμε και άλμα αυτήν την εβδομάδα και λίγο ζόρι αλλά εντάξει τι να κάνουμε;; Κατά τ αλλά ή μικρή είναι χαμογελαστή και αυτό μας δίνει.πολύ ενέργεια και χαρά και ξεχνάμε και τις κουραστικές μέρες!!!

Νίκη πολύ ωραία ιδέα ή μπομπονιερα σας και το προσκλητήριο και εγώ θα κανω μόνη τα προσκλητήρια είναι και λίγα δεν θα καλεσω κόσμο οικογένειες και πολύ λίγοι φίλοι

Πολύ ωραίο και το όνομα σας μπράβο!!!

Εγω δεν έκανα ακόμα κάτι από βδομάδα θα πάω στην εκκλησία να κλείσω ημερομηνία γιατί αλλιώς δεν δρομολογούνται τα πράγματα !!!

Με το καλό τα μωρακια μας!!!

Φιλία σε όλες και ζουληξτε τα μαγουλακια!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε;;;

Χθες μετ από μια πολύ κουραστική μέρα μαραθωνίου θηλασμού ευτυχώς κοιμηθηκαμε καλά το βράδυ, ξύπνησε μόνο μια φορά και λίγο ξεκουράστηκα

Σήμερα επιστρεφουμε στο σπίτι μας, τελειώνει και το άλμα και θα ηρεμησουμε!!!

Φιλάκια!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...