Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Μαιρηλου που χάθηκες?Ο γιγάντας καλά??

Ναι βρε μαμα πολυ αβολο φαίνεται αλλά σίγουρα κτ ξέρουν αυτοι που τα έφτιαξαν.

Για τι κάνατε εξετάσεις μαμα82 δε θυμάμαι??

Κ Εμ Ενα έχει πιάσει σιγου:-)ριά τα 5,5 να μην πω εξι...Αλλά δεν ειναι χοντρουλης,έχει λιγο μπουτακια κ όταν πινει γάλα φουσκώνει η κοιλίτσα του.

Αχ Βάσω ειναι τέλεια όλα αυτα κ μεν α τα κανει.Τον πιάνει κ κπ φορές λογοδιαρροια!Χαχα έχει πολυ πλακα,ειναι Όλα τέλεια τωρα,έχουμε το πρόγραμμα μας,καταλάβαινε ποτέ πεινάει ή νυσταζει?

Όλοι οι γιατρό η σε άδεια,ο δικός μου. μέχρι 28,κ η ενδοκρινολογος μου μέχρι 16 υγρά που την ήθελα,Καλά θα την πάρω σε κινητό.

Νικη?Γεωργια?Μαριαζετρα?Κειλι?Σαλώμησοφια??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!!!

Μιαμια εμείς πιασαμε σίγουρα τα 5+ κιλά θα δούμε ακριβώς Ποσό όταν πάμε στον γιατρό

Αυτές οι εξετάσεις για τις αλλεργίες στα κουκιά ναφθαλίνη κτλ στειλαμε δείγμα δύο φορές και θέλουν και τρίτο γιατί λέει δεν είναι σωστά αλλά βαρεθηκα να τρυπαμε το μωρό γιατί αυτοί είναι βλακες...

yk1yp3.png

Μα πως ειναι δυνατόν να έχουν πάρει λάθος δειγμα 2 φορές?Πήγαινε κάπου εξω καντες να τελειωνετε.Ευτυχώς στο Π.Ν.Ι είχαν ειδικό Τμήμα για νεογνά.Σιγα κ τις σημαντικές εξετάσεις για κουκιά κ ναφθαλίνη!Δε του δίνεις κουκιά,λέγω δεν έχω φάει ποτέ κ δε χρησιμοποιείς ναφθαλίνη,επισης δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτε.Μονο για το θυρεοειδή που κάνουν κ αυτές δεν ειναι αντιπροσωπευτικές μου έχει πει η ενδοκρινολογος μου ,για τι στα μωρά δε φαίνεται από τόσο νωρίς.

Πόσες φορές κανετε συνήθως??Εμείς 1,σπάνια 2,κ σπανιότατα καμια αλλά δε θηλάζω!

Γεια σας κορίτσια!! Πως τα πάτε;

Μιαμια το δείγμα το πήραν την πρώτη φορά στο μαιευτήριο που γέννησα στο νεογνολογικο τμήμα και την δεύτερη φορά στον παιδίατρο που πήγα και μάλιστα από φλέβα που είναι πιο σίγουρο δείγμα όσο για τις εξετάσεις αυτοί τις καταγράφουν επειδή είναι κρατικές και πρέπει να γίνουν εκεί επίσης δεν ξέρω τι άλλο ελέγχουν πάντως το σκέφτομαι να μην στείλω καν δείγμα...

Κακά στην αρχη κάναμε 8 φορές την μέρα μετά μειώθηκε 3-4 και τώρα για πρώτη φορά δεν έκανε 5 μέρες αλλά σήμερα έκανε για όλες τις μέρες σε μια φορά!!! Δεν το πιστευαφ

Στον θηλασμό μπορεί να μην κάνει 20 μέρες και να ναι φυσιολογικά χωρις δυσκοιλιότητα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου!!! Τι κάνετε;;;

Χαθηκατε!! Μάλλον λόγω ημερών!!!

Εγω πάλι περιμένω να φύγει σιγά σιγά ή κάψα αυτή του καλοκαιριού!!!

Ή μικρή μου είναι μια χαρά!!! Κοιμάται καλά το βράδυ ξυπνάει στις 4 τρώει κοιμάται και μετά 6:30 και την ημέρα έχει δύο φορές μέσα στην μέρα που κοιμάται καλά και τις υπόλοιπες φορές κανένα μισαωρο!! Γενικά είναι υσηχη αρχίσαμε και μιλα με βγάζει κι αυτή ήχους και είναι πολύ χαμογελαστή και ευχάριστη!!!!

Σας έχω πει ότι αυτή ή περίοδος είναι ή καλύτερη της ζωής μου;;; Είμαι ευτυχισμένη με το μωρακι μου!!!

Φιλία σε όλες!!! Μην ξεχνάτε να μου ζουληξτε τα μωρακια σας!!!

yk1yp3.png

καλησπέρα μανούλες. Τα μωράκια μου κοιμούνται και για αυτό γράφω. Μαμά απόλαυσε τις στιγμές γιατί πραγματικά είναι στιγμές που φευγουν αμέσως Εμείς Αθήνα είναι υπέροχη η ησυχία της αυτές τις μέρες. Εμείς όλα καλά ηρεμία. Ο μικρούλης μου είναι ολο χαμόγελο και χαχανιτα. Να περάσετε τέλεια αύριο. Φιλάκια πολλά.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε;;

Χρόνια πολλά σε όλες!!!

Μιαμια χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία!!! Να χαίρεσαι τον μπεμπακο σου κι όσους αγαπάς και να σε χαίρονται κι εκείνοι!!!!

Φιλία σε όλες !!! Καλό σκ και καλά να περασετε

yk1yp3.png

Καλημέρα μανούλες σε όλες χρόνια πολλά με υγεία και εύχομαι σε όλες όσες το ποθούν με ένα ακόμη μπεμπάκι του χρόνου στην κοιλιά ή στην αγκαλιά!!! miamia πολύχρονη και να χαίρεσαι το αντράκι σου!!!

πολλά φιλάκια σε όλες να περάσατε τέλεια σήμερα.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Χρόνια Πολλά μανούλες!!Η κυρά η Παναγιά να φέρει υγειά στα παιδάκια μας κ στις οικογένειες μας.Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας κ που με θυμηυηκατε.

Μαμα82 8 φορές ολο στο μπάνιο τη βγάζατε...Εμ εις στην αρχή 2,το πολυ 3,μετα 1 με 2,τωρα 1 Κ νομίζω ότι έχει άρχισε η να έχει δυσκοιλιότητα ο μικρούλης μου,1 φορά τη μέρα κπ φορές κθ δεύτερη μέρα κ ζορίζεται λιγο αλλά τα καταφέρνει.Απο πρόγραμμα κ εμείς έχουμε στρωσει κατα πολυ,νομίζω πλέον δεν έχουμε ούτε κολικούς ούτε πονακια αλλά μας πιάνει λιγη γκρινια μια φορά τη μερα,είμαστε διεκδικητικοι...Κ εγώ τον λατρεύω,ειναι όλα τελεια.Ανεπανάληπτες στιγμές,δε θέλω να τις ξεχασω,βγάζω πολλές φωτο κ κα να βιντεο για τις αναμνήσεις,συναισθηματική μανούλα.Περνάει γρήγορα ο καιρός κ μεγαλωνουμε,είμαστε άντρες...χαχα..Χαζομαμαδες...

Βάσω μου όντως πόσο γρήγορα φεύγουν αυτές οι ανεπανάληπτες στιγμές,τις απολαμβάνω στο έπακρο κθ το καινούργιο με τρελαίνει,οι λεξουλες,τα γέλια,οι γκριμάτσες,ακόμη κ το κλαμα...Όλα όσα καταφερνει,να πιάνει πραγματάκια,να πατάει με δύναμη τα ποδαράκια του κλπ κλπ κλπ...Κάνετε κ 2ό εμβόλιο,πνευμονιοκοκου?Πως πήγε??Κ εμείς Τέλος του μήνα.

Τα βάζετε καθόλου μπρούμυτα,έγω αραιά κ που...Σηκώνει κεφαλάκι κ πόδια,στήθος λιγο αλλά δεν επιστρέφει στο πλάι ακόμη,δε μπορεί.Τα δικα σας??

Φιλιά σε όλες...Να ειναι Καλά τα παιδάκια μας..

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες πως είστε; Σήμερα κάναμε το τρίτο εμβόλιο όπως σας είχα πει για πνευμονιοκοκο και όλα καλά. Είμαστε 6700 και 64,5 εκατοστά περίπου. Εσείς πως είστε;;; Φιλάκια πολλά.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Γεια σας κορίτσια, χάθηκα. Σήμερα κάναμε το τρίτο εμωόλιο για πνευμονιόκοκκο, όλα καλά 5900 και 65 εκ, τι το ταιζεις μου λέει ο γιατρός!!!! Πολύ γκρίνια όμως και πολύ κλάμα, πήρα τις biogaia οι οποίες δεν έκαναν τίποτα, σήμερα ξεκίνησα τις infacolic αν δεν κάνουν τίποτα σε μία βδομάδα θα τις σταματήσουμε και θα δούμε μήπως γίνεται κάτι μεψτο γαστρεντερικό, γιατί γενικά έχει πολύ κλάμα, τέλος πάντων αν και είμαι συνιθισμένη δεν με πολυνοιάζει ςπό τη στιγμή που δεν μπορώ να το κάνω κάτι ςλλο το αφήνω και κλαίει.τώρα σε ένα μήνα έχουμε ξανά εμβόλιο. Ξεκίνησε και γυρνάει μόνο του μπρούμητα, από το πλάι ανάσκελα και το αντίστροφο το κάνει εδώ και πολύ καιρό. Εσείς πως είστε, τα νινάκια σας?

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε;;

Να σας ζηςουν Τα μπεμπακια σας που έχουν μόλις ένα μήνα διαφορά απο τον δικό μου! Πετάχτηκα απο το καφέ του Ιουνίου για να σας ρωτήσω εςας ως πιο έμπειρες.

Τα λοχεία μου κ κράτησαν περί πουν 35 ημέρες. Μέρα απορία εβδομάδα μου ήρθε πάλι κατακόκκινο αίμα σαν να έχω περίοδο για περίπου 6 ημέρες. Μετα πάλι απο μια εβδομάδα μου ξαναήρθε πάλι τα ίδια κατακόκκινο λες κ είναι περίοδος. Πήρα το γιατρό ο οποίος κυριλέ ότι αποκλείεται να έχει μείνει υπολειματα μέσα..κ αφού θηλάζω αποκλείεται να είναι περίοδος, δεν είναι αφύσικο λέει, εξαρτάται απο γυναίκα σε γυναίκα είναι αίμα που θέλει να βγάλει η μήτρα κ μου είπε για να το βοηθήσουμε να πάρω το μιτροταν. Το πήρα για 4 ημέρες κ πραγματικά μου μειώθηκε πολύ κ σήμερα σχεδόν κόπηκε.

Έχει συμβεί σε καμία αυτό; Γιατί έχω αρχίσει να ανησυχώ λίγο.

Γεια σας κορίτσια...Κ εμεις όλα καλά.Τέλος του μήνα κ εμείς εμβόλιο.Πιστεύω ότι τα έχουμε φτάσει τα 6 κιλα από ύψος δεν ξέρω.Δεν πιστεύω ότι ειναι πανω απο 63 εκατοστά άλλα θα δουμε.Δε με απασχολούν αυτα τόσο πολυ.Έχει ηρεμήσει αρκετά.Του πέρασαν τα πονακια του Κ ειναι πολύ καλός.Έχει το πρόγραμμα του,μόνος του το έφτιαξε.Κοιμάται απο τις 10-11 το βράδυ εως 6-7το πρωΐ,πινουμε το πρωινό μας γαλα κ ξανακοιμομαστε άλλη μια με δυο ωρες αλλά στο κρεβάτι αγκαλιά με τη μαμά.Ευτυχώς τη νύχτα στην κούνια του.Μετα ξανακοιμαται κατα τη 1 ή 2 το μεσημέρι απο μισή ωρα μέχρι μια το πολύ κ μετά το απογευματακι κατα τις 5 λιγο μετα το μπάνιο μας,το κανουμ ε μεσημέρι για τι το βράδυ δε προλαβαίνουμε,καλούμε για νάνι.Μετα τις 7 πηγαίνουμε τη βόλτα μας κ βλέπουμε όλα τα κορίτσια που μας θέλουν για τι λένε ότι ειναι κούκλος,ειναι βέβαια (η κουκουβάγια ξέρετε...).Είμαστε το μονο μικρο αγόρι απο Σεπτεμβρίου περιμένουμε κ άλλα αγοράκια στο χωριό.Μας λένε Ζαχο Δογκανο,αν τον θυμαστε,χαχαχα...Ειναι πολυ καλος κ στη βόλτα του...Το απολαμβανει.Κόβουμε κ εν αν μικρό ύπνο στη βόλτα κατα τις 8.30 για λίγο κ μετα ξανα βράδυ.

Τρώμε ανάλογα με τα κέφια μας,αλλά πάντα ικανοποιητικά...

Γυρίζουμε εδώ κ 3 μέρες μπρούμυτα αλλά δε μπορούμε να επιστρέψουμε στη θέση μάς,απο τo πλάι μπορούμε,σα μπαλίτσα κάνει,κ όταν κάθεται στο καρότσι ή αγκαλιά σηκώνει προς τα εμπρός το κεφάλι του λες κ θέλει να κάνει τούμπα...χαχα...Όλα ειναι υπέροχα.Μαγικές στιγμες...

Βάσω όλα οκ με το εμβόλιο???Δεν είχατε καμ ια Παρ ενέργεια???μια χαρά κ από ύψος Κ κιλα...

Μικρή περαστικά σας,κομπολόι ειναι θα περάσουν...Υπομονή κ πολλά χάδια,αγκαλιές,τραγούδια...Εμ εις έτσι τη βγάζαμε...Κ έχεις μια χαρά από κιλά Κ ύψος...Για να δούμε κ εμείς...

Kitriblue να σου ζήσει κ εσένα το μωράκι σου.Εγωισμός δε θηλάζω κ έλα να κ καισαρική.Κόψεις διψά 20 μέρες πολυ λιγα.Πηγα γυναικολόγο μετα τις 40 μέρες κ ειχα μια κύστη στην ωοθηκη που θα έφευγε με την περιοδο,μου ήρθε στις 50 μέρες απο τη γέννα περιοδος με πολυ αιμα τις 2 Πρωτέα κράτη σε 8 μέρες σταματησε 2 Κ ξαναήρθε 2,πάνω στο μη να μου ξαναήρθε,πριν κι θες μέρες δηλ,4 μέρες καφε,2 πολυ αιμα,μετα άλλες 3-4 πολυ λιγο κ αφού σταμάτησε 2-3 μέρες χθες Κ σήμερα ειδαε πάλι καφέ υγρα,ελάχιστα,δεν έχω τσεκάρει την κύστη Για το δεν εχω που να αφήσω τον μικρό,δε προλαβαινω,το αμελω κλπ..Πιστεύω ότι Όλα ειναι φυσιολογικά...Ελπίζω να σε ξεαγχωσε λιγο...Δε νομίζω να ειναι κτ έλεγξε το Κ εσυ..

Φιλιά στα μικρά μπουτινια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...