Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως πλέον όλοι μου οι οικονομικοί πόροι αναλώνονται εκεί. Οπότε αν έχει νόημα να βοηθήσει, να το δω.Δεν ξέρω αν έχω πειστεί 100% για το βελονισμό ακόμα.  Διατροφή πρέπει να φτιάξω ρε κορίτσια. Νιώθω πως όλη μέρα τρέχω κ δε προλαβαίνω με τη δουλειά κ είμαι ελάχιστες ώρες σπίτι και θα πω και την αλήθεια πως δε μαγειρεύω εγώ στο σπίτι επομένως δεν μπορώ να το βάλω στο πρόγραμμα μου όπως πρέπει.

Δεν έχει νόημα να κοιτάω πίσω γιατί τίποτα δεν αλλάζει. Απλά είναι πολύτιμος ο χρόνος μου και δε θα νιώθω καλά αν ξέρω πως τον σπατάλησα. 

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Όλο αυτό που περιέγραψες είναι η ζωή μου σε μια παράγραφο. Δλδ λες από την γλυκόζη πρακτικά σου προκαλείται νύστα. Υπογλυκαιμία όμως γιατί; Δεν είναι αντίθετα το ένα από το άλλο ; Το overdose και η υπογλυκαιμία; Εσύ πως κατάφερες να το λύσεις; 

Γιατρός Δεν είμαι Δε νομίζω πως μια μονάδα κάνει τη διαφορά. 

Δεν το λύνεις, προσπαθείς να το κρατήσεις σε μια ισορροπία. Αυτο που κάνεις είναι να μην αφήσεις να πάθεις υπογλυκαιμία. Δηλαδή να τρως κάτι ανά 3 ώρες. Να μην κάνεις μεγάλα κενά. Φυσικά και συνδέονται. Κάνεις πολλές ώρες να φας, νιώθεις αδύναμη , χτυπάς ένα σουβλάκι, και λίγες πατατούλες , ενώ έχει υπογλυκαιμία, τρως άμυλο , υδατάνθρακα και μπαμ απότομη αύξηση, overdose, αυξημένο ζάχαρο, με αποτέλεσμα απότομη πτώση πάλι υπογλυκαιμία. Οταν παθαίνεις υπογλυκαιμίες δεν έχεις την αίσθηση του κορεσμού οπότε τρως λυσσασμένα μέχρι να σε «πιάσει». Δεν ξέρω αν στο έχω εξηγήσει σωστά πως περίπου δουλεύει.

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Νίκη μπορεί να χορταίνει και να μην θέλει άλλο. Γιατί και σε μένα κάποιες φορές τεντωνει πόδια και κλαίει όταν τρώει και σταματάω να τον ταΐζω γιατί χόρτασε. Στην αρχή φοβόμουν για παλινδρόμηση επειδή έβγαζε και γουλιά αλλά τώρα δεν το κάνει. Μπράβο μαμά που έκανες το διάλειμμα. Αντε να γυρίσεις στα γνωστά γιατί το ξεβολεμα δεν λέει όταν έχεις μωράκι. Νίκη μου θα κάνετε και μπανια.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ κορίτσια δεν ξερω τι να σκεφτώ. Σήμερα αφού έφαγε έβγαλα με το θήλαστρο 60 γρ τα έφαγε και έβγαλα άλλα 60 τα έφαγε κ αυτά στο επόμενο γεύμα πάω να το βάλω στο στήθος άρχισε να κλαίει κ να τραβιέται. Μσκάρι να είναι φάση και να περάσει, ο Κώστας λέει ότι αφού έχω γάλα αρκετό να το βγάλω για λίγες μέρες να του το δίνω με το μπουκάλι. Τουλάχιστον λέει θα πίνει μητρικό ας είναι και με το μπουκάλι, φτάνει να τρώει. Εγώ πάλι το βλέπω σαν απόρριψη. Εντάξει προκειμένου να τυρρανιέτσι κ αυτό κ εγώ να το δίνω με το μπουκάλι, αλλά μετά μπαίνεις σε άλλο λούκι, παντού να πηγαίνω με το θήλαστρο...θα δω τι θα μου πει κ ο γιατρός και θα δούμε.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Νίκη μπορεί να είχε χορτάσει όταν τον έβαλες στο στήθος αφού είχε ήδη πιεί 120 γραμμαρια. Μιλα καλύτερα με σύμβουλο θηλασμού. Γιατί αυτό που κάνω εγώ να αντλώ την μέρα είναι ταλαιπωρία. Αλλά αφού δεν χορταίνει με το μπουκάλι τον διευκολύνω. Σκέφτομαι πως σε τρις μήνες που θα ξεκινήσει τις κρέμες ο θηλασμός θα γίνει πιο εύκολος. Θα την βρειτε την άκρη μαμά και γιος. Οι υπόλοιπες πως είστε; εμείς όλα καλά. Κορίτσια νηστεύετε τώρα της Παναγιάς; εγώ ναι και δεν έχω θέματα με τον θηλασμό που φοβομουν όλα καλά. Φιλάκια πολλά στα μπεμπακια σας.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;

Νίκη πως τα πάτε; Εγω λέω να μην βγάζεις με το θηλαστρο γιατί μαθαίνει στην θηλή του μπουκαλιού και χειροτερεύει ή κατάσταση και δεν θέλει στήθος του ειναι πιο δύσκολο να ρουφάει και κουράζεται... Εγω όταν νυσταζει συνήθως δεν πιάνει το στήθος και κλαει και εκνευρίζεται την πάω στον απορροφητηρα και ταυτόχρονα με τον ήχο παίρνει και το στήθος και ηρεμεί, δοκίμασε το, και επίσης το βράδυ βάλτο στο στήθος να δούμε, πάρε και ρωτά και κανέναν σύμβουλο θηλασμού να σου πει καμία συμβουλή, μακάρι να το ξεπεράσει και να μην τυρρανιοσαστε

Βάσω τι κανείς;; Μιαμια;; Γεωργία;; Κέιλι;;

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!Σήμερα είχαμε βαρκαρολα στο χωριό μου,μια γιορτή όπου βάρκες πηγαίνουν βολτες,ανάβουν καπνογόνα κ ρίχνουν πυροτεχνήματα.Χορευτικά στην παραλία χορεύουν νησιωτικά που ακούγονται απο ηχεια σε ολο σχεδόν το χωριό κ μετα ακολουθεί γλέντι με ζωντανή μουσικη,πανηγύρι δηλ,κλαρινα κ έτσι!Θα κοινό σα τον μικρο κ θα τον άφηνα με τη μάνα μου να πάω μια βόλτα κ ας μην κοιμόμουν γιατιο κατά τις 6.30 το πρωΐ μου ξυπνάει συνήθως αλλά έπιασε βροχή κ πάει το γλέντι τα άλλα τα προλαβαμε,ροζέ κ καραγκιόζη αλλά μικρός το απόγευμα στην βόλτα κόβει έναν μισάωρο υπνο όχι ότι θα έβλεπε Κ πολλά,αλλά χθες που πήγαμε για καφέ σε μια άλλη περιοχή σε ενα pool cafe bar κοιτούσε γύρω γύρω-γύρω,επεξεργάζονται τα πάντα,φάνηκε να του αρέσει πολύ αν εξαιρέσεις ότι στη διαδρομή έκλαιγε μέσα στο καλαμαράκια αυτοκινήτου κ τον πήρα με αγκαλιά.Έχεις που τα βαζεται στο τουτου??

Τελικά ο άντρας μου νοίκιασε ενα σπιτάκι στην Ηγουμενίτσα όπου μπορώ να πηγαίνω Κ εγώ με το μωρό καμ ια φορα,κάναμε κ γκάζι το συτοκινητο κ θα πηγαινοέρχεται 2 φορές την Εβδομάδα για 1 με 2 μήνες κ αν δε πάρει την 9μην η αδεια ανατροφής ή δε πάει Πάργα θα μετακομίσουμε κ Εμ εις.Προς το παρόν έχω ειναι ότι πρέπει για το μπέμπη,κθ απόγευμα βολτα,ωραιο καιρό,τη μάνα που βοηθάει!

Σήμερα ο μπεμπης μου γέλασε με φωνουλα,κανονικά όπως εμεις,όχι χαμόγελο,γέλια,πόσο μου άρεσε!!Ξετρελαθηκα.

Μαμά82 μια χαρά τα πέρασες!

Βάσω λέγω δε πιστεύω,αλλά ούτε θηλάζω,άλλωστε ειμ αι σε διαιτα-Διατροφή κ τα παω καλά.θέλω να ξαναμπώ στα τζιν μου!Δε τα δοκίμασα πρόσφατα.Η μαμα μου νηστευει κ με λένε κ Μαρια!!

Νικη σε καταλαβαίνω!Γι αυτο σταματησα το θηλασμό,ο μικρός μου δε χόρταινε,έκλαιγε,το ένα στήθος δε το προτιμούσε συν το ότι ποτέ δεν έφυγε γάλα απο το στήθος,δε πετάχτηκε,δε λερωθηκαα αλλα μετα απο 1 μήνα Κ που το έχω κόψει εχω ακόμη λόγο γαλα, κθ φορά που το πατάω βγάζει λιγο,τι να κάνω δε ξέρω,να πάρω χάπια??ή κπ στιγμή θα στερέψει?

Φιλιά σε όλα τα μικρά πατουσακια!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;; Εμείς μια χρα σήμερα επιστρεφουμε και στο σπίτι μας!!!

Ή μικρή μου δεν έκανε δύο μέρες κακά!!! Ζόριζεται και βγάζει κάπου κάπου αέρια, ξέρω στον θηλασμό δεν υπάρχει θέμα αλλά επειδή ζορίζεται μήπως πρέπει να βοηθήσω;;;

Μιαμια πηγές στο πανηγύρι;; Πως ήταν;;

Έχω καρέκλακι στο αυτοκίνητο , εσύ που τον βάζεις;

Για το γάλα ρωτά τον γιατρό σου ή κανέναν σύμβουλο θηλασμού, αφού λες δεν ειχες γάλα πως έχεις ακόμη;;; Μετά από έναν μήνα;;

Πως πάνε τα μωρακια σας!!!

Φιλάκια πολλά!!!

yk1yp3.png

καλησπέρα μανούλες mama με το καλό να επιστρέψεις στο σπιτάκι σου και του χρόνου θα κάνετε βουτιές με την κορούλα σου. Miamia γιορτάζεις τώρα ε; και εγώ έχω κάθισμα αυτοκινήτου. Και εμείς καλά είμαστε. Την Τρίτη γινόμαστε τριών μηνών και πρέπει να κάνουμε εμβόλιο. Φιλάκια πολλά καλή Κυριακή σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Μαμα82 καλή επιστροφή...Κ μενα σήμερα δεν έχει κάνει ακόμη κακα κ ανησυχώ μη το πιάσουν πάλι τα πονακια του.Πηγα στο πανηγύρι,κάθησα μέχρι τις 2 Κ κτ,ο μικρός μας μάλλον αισθανόταν την απουσία μας κ έκανε κτ περιεργα,κλάματακια,ξυπνούσε συνέχεια δε που γύρισα τον πήρα στο κρεβάτι μας κ ηρέμησε το γλυκό μου.Γάλα ποτέ δεν είχα πολυ,ποτέ δε πετάχτηκε,ποτέ δε λερωθηκα κ πότε δε χόρτασε το παιδι μου,αυτο το λόγο που ειχα μάλλον,αφού είχα πάει Κ στη γιατρό μου μια ολόκληρη μερα χωρις θηλασμό κ ήταν μαλακό,φαινόταν ότι δεν είχε πολυ γαλα,ρωτά πως γίνεται όταν το πατάω λιγο στο μπάνιο να βγάζει για κάνα μισο λεπτό και ούτε σταγόνα σταγόνα μη φανταστείς,έχει 1-2 μέρες που Δεν έχει σχεδόν καθόλου,άπλως φοβάμαι μη μεινει μέσα γαλα κ τρέχω,φοβάμαι να πάρω κ τα χάπια.Θα το κοιτάξω μόλις αδιαθετησω παλι κ πάω γυναικολόγο Κ για την κύστη κ για το γάλα.Σύμβουλο θηλασμόυ σιγά μη βρω εδω.Πρέπει να κ ενδοκρινολογο για τι δεν παίρνω χάπια για το θυρεοειδή μου κ σήμερα έπαθα κτ σαν κρισηα η πανικου οπως πάθαινα παλιά,συμπτωμα απορρύθμισης αδενα.Κόμπος στο λαιμο,δυσπνοια,ταχυκαρδία...Αχ ποτέ να τα προλάβω όλα ,φεύγει κ ο σύζυγος για Ηγουμενίτσα κ τον ετοιμαζω.

Βάσω Ναι γιορτάζω αλλά δε θα κάνω κ ου φοβερό,δεν εχω χρόνο,όρεξη κ χρημα.Ενα γλυκό θα το φτιάξω άλλα δε θα άνοιγε ψυγείο για να μην τρωω.Έχεις πως έθετε απο κιλά Κ κοιλια???Εγώ προσπαθω,σε καλό δρόμο ειμαι κτ χάνω.

Κ εγώ καθισματακι αλλά δε κάθεται,μια φορά το δοκιμασία βέβαια,θα δείξει,άσε που δε μου φαίνεται Κ άνετο.ποιο εμβόλιο έχετε τωρα?

Φιλια!!!

Γεια σας κοριτσια!!! Σας γράφω από τ αυτοκίνητο!!! Σε λίγο φθάνουμε σπίτι μας!!! Μιαμια κι εμένα μου φαίνεται άβολο το καρέκλακι αλλά είναι για την ασφάλεια του μωρού οπότε....

Εγω έχασα 12 από τα 15 κιλά που πήρα δεν προσέχω τι τρώω και ελπίζω να με βοηθήσει κι ο θηλασμός!!! Αν θες να σου δώσω ένα τηλ από σύμβουλο θηλασμού να ρωτήσεις!!!

Βάσω επαναληπτικό του πρώτου εμβολίου είναι αυτό;;;

yk1yp3.png

2-3 μου έμειναν κ εμένα πλεον αλλά εχω λιγη κοιλιτσα,πάντα είχα λιγη κοιλιτσα ακόμη κ όταν ήμουν 53 κιλά,1,75 ύψος.Αλλά τώρα ειναι σαν πρηξιμο,υποχωρεί αλλά δε φεύγει τελειως.τωρα ειμ αι 72,πρέπει να πάτησα τα 90 στην εγκυμοσύνη,ευελπιστώ να φτάσω 70 που ήμουν κ να πέσω κ άλλα 2 στα 68 δηλ Κ σιγά σιγά να παω 64.Το ιδανικό ειναι 58-61 κιλα,άπιαστο όνειρο προς το παρόν!Πότε δε ξέρεις!Ημ ουν πάντα αδύνατη κ κπ στιγμή πολυ αδύνατη Κ απο πέρισυ που παχυνα λιγο παραπάνω μου την δίνει,δε μπορώ να φορέσω ότι θέλω,τα πόδια μου έχουν ευριαγγειες που εξαπλώνονται.Τα υπέροχα ψηλά μου πόδια που όλοι τα ζήλευαν με την καλή την έννοια!!Αχ!Σας Ζαγάλισα με πια σαν τα ψυχολογικά μου,νομίζω αδιαθετησα,εχω καφέ υγρά που αρχίζουν να κοκκινίζουν,είχα ξεχάσει πως ειναι κθ μηνα να έχεις περίοδο...Κ κ μια νύστα που χθες ηενυχτησα λιγο...Παω για νάνι!Καληνύχτα ψυχολογες μου για απόψε..

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!! Σας γράφω από τ αυτοκίνητο!!! Σε λίγο φθάνουμε σπίτι μας!!! Μιαμια κι εμένα μου φαίνεται άβολο το καρέκλακι αλλά είναι για την ασφάλεια του μωρού οπότε....

Εγω έχασα 12 από τα 15 κιλά που πήρα δεν προσέχω τι τρώω και ελπίζω να με βοηθήσει κι ο θηλασμός!!! Αν θες να σου δώσω ένα τηλ από σύμβουλο θηλασμού να ρωτήσεις!!!

Βάσω επαναληπτικό του πρώτου εμβολίου είναι αυτό;;;

Μου φαίνεται πολυ όρθιο το μωρό,πολυ καθιστο στον ποπο του Κ δε κάνει ακομη?Δε ξέρω.θα ρωτήσω κ το γιατρό.

Μιαμια και μένα μου φαίνεται ότι καθετί βαθθα και ίσως δεν είναι καλά για την μεση όπως επίσης και το κεφάλαιο σαν να κάθεται στραβά αλλά αυτά έτσι είναι σχεδιασμένα περιμένω ποτέ θα αλλάξουμε όταν μεγαλώσουμε σε κιλά!!

Εσας ποσί ζυγίζουν τα μωρά σας; Εμένα ή δικιά μου σίγουρα πάτησε το 5κιλο αλλά θα δούμε όταν πάμε πάλι στον γιατρό

Μου ήρθε πάλι γράμμα από το ινστιτούτο του παιδιού και λένε ότι πάλι το δείγμα αίμα δεν είναι καλό. .τα νεύρα μου πόσες φορές θα τυρρανησουμε το μωρό;;; Όλο αίμα του περνούν και δεν κάνουν σωστά τις αναλύσεις...

Εγω περίοδο θα αργησω να δω με τον θηλασμό...

yk1yp3.png

Καλημέρα μανούλες, εγώ αδιαθετησα τελικά χθες κανονικότατα παρόλο που θηλάζουμε αποκλειστικά κάτι που δεν έκανα ακριβώς στον πρώτο γιο και είχα αδιαθετήσει δυο μήνες αργότερα.

Αυτά τα καθισματάκια μας φαίνονται ότι δεν είναι άνετα αλλά πιστεύω πως δεν θα ήταν κάτι που δεν θα προβλεπόταν για το βρεφάκι αλλιώς δεν θα τα επέτρεπαν!!

το εμβόλιο μας που είναι για τον πνευμονιόκκοκο θα το κάνουμε στις 17 γιατί τώρα η γιατρός μας είναι σε άδεια...

εμείς πρέπει να έχουμε φτάσει τα έξι κιλά έχουμε κάνει μπουτάκια, μπρατσάκια και μαγουλάκια, γελάει και ο δικός μου με χαχανιτά και συνεχώς ψελίζει σε κοιτάει είναι σα να σου μιλάει.... είμαι μια χαζομαμά για δεύτερη φορά!!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Μαίρη που τι κανείς;; Πως είναι το γιγαντακι μας;;; Πως τα πάτε;; Μας ελειψες!!

Βάσω μου τι κανείς;;; Μην σκας όλες χαζοναμαδες είμαστε!!! Κι εμένα λέει λοφάκια όχι πολλά αλλά ανταποκρίνεται και θα με τρελάνει!!! Καμία φορά εκεί που θηλάζει σταματάει και μου χαμογελάει και θέλει συζητήσει και τότε αρχίζουμε τα ααα και τα αηκου και μιλάμε λιωνω!!! Λέω στον άντρα μου τόσο καιρό πως ειμασταν μόνοι???

Τελικά το βρήκα το εμβόλιο μας και πήρα τηλ έναν καινούργιο παιδίατρο ο οποίος μου είπαν καλά λόγια μου κλείσε ραντεβού για τις 28 του μήνα γιατί θα λείπει, είναι και σύμβουλος θηλασμού και έτσι αν τελικά μας κάτσει θα τα έχουμε όλα, πάντως από το τηλ μου φάνηκε πολύ καλός!!! Επίσης τον Ρώτησα και για τα κακά γιατί σήμερα είναι 4η μέρα και μου είπε να μην σκαω είναι πολύ νωρίς...άντε να δούμε...

Εμάς το πρώτο εμβόλιο θα το κάνουμε 2,5 μηνών!!!

Καλή εβδομάδα και φιλάκια σε όλες και όλα τα μπεμπακια μας!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...