Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , MK2012 είπε:

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

Κοιτα, εγώ γενικά υπογλυκαιμίες δεν πάθαινα ποτέ. Γενικά γλυκά δε τρώω σχεδόν καθόλου. Αλλά δε μπορώ να πω πως κάνω καλή διατροφή. Εν τω μεταξύ η κοπέλα που μου πήρε αιμα στο διαγνωστικό με ρώτησε αν νυστάζω μετά τα γεύματα. Όντως νυστάζω μια ζωή, σε φάση όμως να μη μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Αυτός είναι ο λόγος που δε τρώω στη δουλειά. Ισως έτσι εξηγείται που από παιδί ακόμα ξυπνούσα και έτρωγα το βράδυ έστω μια μπουκια φαγητό. Το έκανα πάντα ανά διαστήματα και με κοροϊδευε και ο άντρας μου ακόμα πως τρώω κρυφά. Κιλα δεν έχω απλά ενώ μπορεί να είχα φάει, μπορεί να ξυπνούσα. Αυτό είναι μεταβολική διαταραχή γενικά. Ισως κάτι ζητούσε ο οργανισμός εκείνη τη στιγμή ; Δε ξέρω, μπορεί να μη σχετίζονται καν αυτά, σκέψεις κάνω. Αύριο πάω να πάρω τις novifertil, φυλλικό και σίδηρο που μου είπαν. Πήρα γυμναστήριο κ ξεκινάω άμεσα πάλι γιατί στις γιορτές το ξεφτίλισα. Το θέμα είναι πόσο γρήγορα βελτιώνονται αυτά; 
      Βελονιστη ψάχνω, διάβασα κάπου για έναν κο. Διαμ**τη. Θα το ψάξω περαιτέρω.  Θέλω να πιστεύω πως ο λόγος των αποτυχιών μου δεν εξαρτάται από αυτά αποκλειστικά… δλδ δε θα πάω ξαφνικά κ θα δω βλαστοκύστη 4ΑΑ…

Αυτό θα κάνω. Δυστυχώς έχω ενδροκρινολογο αρκετά μετά 27/01. Απ’οτι καταλαβαίνω από την εξέταση πάνω από το 2.9 έχεις αντίσταση στην ινσουλίνη, είμαι στο ενδιάμεσο level. Αλλά και αυτό καλό δε πρέπει να είναι.

πραγματικα έχω αγανακτήσει. Ο,τι έχω ψάξει το έχω. Μια καλή εξέταση δεν έχω πάρει.

Φοβάμαι μην έχασα πολύτιμο χρόνο και αν μπορούσα να έχω λίγο καλύτερα έμβρυα να το είχα καταφέρει. Δε σου λέω πως γίνονται θαύματα ξαφνικά. Αλλά όταν έχεις λίγες πιθανότητες, τότε γιατί να μην έχεις ιδανικές συνθήκες;

Πολύ σωστά ! Νιώθω πως έχασα το χρόνο μου προσωπικά. Δε ξέρω. Μπορεί να το σκέφτομαι εν βρασμώ τώρα αλλά νιώθω μεγάλη απογοήτευση. Μονο εμπόδια.

Ναι ναι το έχω σκεφτεί κ εγώ. Σε βάζουν επιτόπου για εξετάσεις άραγε; 

Η νύστα είναι σύμπτωμα του overdose, το πάθαινα, και το παθαίνω και για αυτό δεν τρώω στην δουλειά. Το ότι ξυπνάς το βράδυ είναι υπογλυκαιμία. Όλο το θέμα του ζακχαρου εσφαλμένα το έχουμε στο μυαλό μας συνδεδεμένο άμεσα με την ζάχαρη. Το ζάχαρο στο αναζει και ο υδατάνθρακας, το άμυλο. Επισης, πρόβλημα ξεκινάει όταν τρώμε 1-2 φορές την ημέρα χωρίς ενδιάμεσα σνακ, όταν δεν πίνουμε πολύ νερό, όταν πίνουμε πολλους χυμούς αναψυκτικά ή καφέδες. 

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλησπέρα...

Όλα καλά λοιπόν με το πρωτο μας εμβόλιο!Πυρετό δε κάναμε,ούτε υπνηλία,λιγη γκρινια που ούτως η ή άλλως έχουμε,άντε λιγή περισσότερη κ ισως πιο πολλά αέρια αλλά δε ξέρω αν οφείλονταν στο εμβόλιο!

Μαμα82 100? θεωρώ ότι ειναι παρα πολλά για από σκέψη ακόμα κ στο σπιτι,έχεις δικιο,Κ για την ωρα φυσικά,απαράδεκτο.Ο δικός μου γιατρός ειναι νέος,παίρνει 25 με συνταγογράφηση,στο ιατρείο του που προτιμώ να πηγαίνω για έχει κ ζυγαριά κ όλα τα απαραίτητα,άλλωστε με βάζει ότι δρα θέλω Κ δεν έχει κόσμο,τα κανονίζει να έρχεται ο ένας να φεύγει ο αλλος!Το Χειμωνά δε ξέρω...Κ εννοείται ότι οπότε τον πάρω τηλ ,θα με πάρει πίσω άμεσα!!Σήμερα πως πήγε???Καλός ο γιατρός??

Κ Εμ ενα δε με βλέπω φέτος για θάλασσα,τουλάχιστον νάζι με το μωρό!Ίσως μόνη για καμ ια μωρά έσω στο χωριό,να τον κρατάει η μα να μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα μανούλες πως είστε;εγώ εντάξει σταμάτησε το αίμα και έτσι δεν ασχολήθηκα περισσότερο. Σχετικά με τον άντρα μου τα σπασαμε δηλαδή έχουμε ψυχρανθεί αλλά τα ξαναβρίσκουμε με λιγη συζήτηση. Στο ερωτικό κομμάτι ακόμα όχι γιατί δεν μου βγαίνει καθόλου. Έχω ξεχάσει πώς είναι να είσαι γυναίκα και δεν φαίνεται να θέλει να μου το θυμίσει γιατί δεν με αγγίζει. Φταίω μετά εγώ εάν υποκύψω σε άλλον εάν βρεθεί;;; miamia όλα καλά με το εμβόλιο να πας για καμιά βουτιά να ξεφύγεις λιγάκι. Μαμά πως πήγε σήμερα; Νίκη του πέρασε ο ίκτερος του μπέμπη; βιταμίνη d δεν μου ειπε να δώσω αλλά πιστεύω να μην χρειαστεί γιατί τον πρώτο μήνα είχα δώσει και συμπλήρωμα. Εμείς ακόμα δεν έχουμε νονο και τα αδέρφια δεν είναι και πολυ διαθέσιμα. Έχει αρκετή ζέστη στην Αθήνα αλλά κάνουμε υπομονή. Σας φιλώ να προσέχετε τα μωράκια σας.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;; Χθες σαραντισουμε πήραμε την ευχουλα μας κι ολ α καλά!!! Σήμερα είχαμε και παιδίατρο και γυναικολόγο εγώ μια χαρά ολα !!!! Ή μικρή μου μεγάλωσε αρκετά!!! Σε 20 μέρες βαλαμε ένα κιλό!!! Από την μέρα γέννησης πήραμε 1630 γρ και Βάλαμε 8 πόντους και είμαστε 4630 και 60 πόντους!!! Τέλεια όλα αλλά ούτε αυτός ο παιδίατρος μας άρεσε....ήταν ο τρίτος και δεν ει.αι υπερβολική!! Τέλος πάντων

Βάσω κάνε εσύ κίνηση!!! Μην τ αφήσεις δεν γίνεται να ζεις με έναν άνθρωπο και να μενετε μαζί απλά έχετε πολλά κοινά μεταξύ σας!!! Μην ξεχνάτε τι σας ενώνει και πως ξεκινησατε!!!

Φιλάκια σε ολες

yk1yp3.png

γεια σας κορίτσια. Σήμερα είχαμε το δεύτερο εμβόλιο, το πενταπλό, ευτυχώς δεν έκλαψε πολύ μόνο την ώρα που το έκανε μόλις έβγαλε τη βελόνα σταμάτησε, πολύ εγκρατής το πουλάκι μου. Από ανάπτυξη όλα τέλεια!!!τώρα έχουμε ξανά ίταν γίνει 3 μηνών. Υποφέρει όμως από κολικούς, κλαίει συνέχεια...αλλα τουλάχιστον είμαι ψύχραιμη απλά το αφήνω να κλαίει όταν βλέπω ότι δεν μπορώ να το κάνω τίποτα άλλο...τέλος πάντων. Μαμα τι γίνεται με αυτούς τους γιατρούς;δεν έχεις κάποιον να σου συστήσει τον δικό του....

βάσω μου το πράγμα θέλει υπομονή και συζήτηση...κάνε μία κίνηση εσύ, βασικά ψάξε την αιτία που ούτε καν σε αγγίζει, μερικοί άντρες βλέπουν την γυναίκα τους σαν μάνα πλέον και όχι σαν θηλυκό. Μην το αφήσεις!!!

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

καλησπέρα μανούλες πως είστε;mama θέλει ψάξιμο ο παιδίατρος εκτός εάν κάποιος έμπιστος σου συστήσει κάποιον που να σε καλύπτει. Νίκη συμφωνώ θέλει κουβέντα το όλο θέμα και εμείς προσπαθούμε να έρθουμε κοντά μέσω κοινών δραστηριοτήτων που συνήθως αυτό πετυχαίνει επανένωση. Το προσπαθούμε. Έχει πολυ ζέστη εδώ έχουμε πήξει. Σε καμιά βδομάδα θα πάμε για το επόμενο εμβόλιο το prevenar. Να προσέχετε τα μπεμπακια σας.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Όλα καλά κ εμεις!Τα πονακια μας συνεχίζονται άλλα θα τα καταφέρουμε.Χθες του έδωσα λιτό χαμομηλάκι της milupa που μου πρότεινε ο γιατρός.Ήπιε 30γρ δεν ήθελα κ παραπάνω..Νομίζω τον ηρέμησε λόγο αλλά όταν το πιάνει ένα έχει κάνει κακα,ξανακάνει κι να υδαρη.Μια φορά τη μέρα κανουμ ε κακα συνήθως...Επίσης τον ανακουφίζει το μασάζ με το ντουζ στο μπάνιο κ όταν κλαίει να τον εχω αγκαλιά Όλα για να ακουμπάει στο στήθος μου δηλ κ να τον κουνάω,δε ξέρω αν καταλάβατε πως.

Νικη το πρωτο εμβόλιο δηλ ποιο ήταν?Εμένα πάντως ήταν το έξαλλο κ το πόσιμο,δυο δηλ,Κ Τέλος του μη να έχουμε για τον πνευμονιοκοκο.Κ τον επόμενο την επανάληψη του πρωτου..

Βάσω έχετε γίνει 3 μηνων?Μεγαλωσατε!Για τον πνευμονιοκοκο δηλ??Εμ εις αρχές Σεπτέμβρη!Όσο για το αλλο θεμα,κανε κτ,μη το αφήνεις ετσι,κανε εσυ το βήμα,αν ενδιαφέρεσαι,μη λες για τι δε το κάνει ο άλλος!Κα ως αν έκανες κτ για σενα,κομμωτήριο,ψωνια,μια βολτα αν έχεις την άνεση κ οικονομική κ κπ να σου κρατήσει τα παιδιά,κα ως σου ανέβαζε το ηθικό,το έβλεπε κ ο σύζυγος..Προσπάθησε το!

Μαμα κτ πρέπει να κάνεις με τον παιδίατρο!Να έχεις τη σειρά σου!Με τα εμβόλια,το φαγητό αργότερα.Για τι Ο κθ έχει τη γραμμη του.Άσε που διαφέρουν οι ζυγαριες κ τα μέτρα σου.Μου έκανε εντύπωση 8 πόντοι σε 40 μέρες.Καλά αυτο δεν έχει καμιά σημασία αλλά λεμε!Αν ειναι όντως έτσι να τη χαίρεσαι την κορακλα σου κ φτου να μη τη ματιασω!Δυο μέτρα θα γινει!

Φιλιά στα μπουτινια!!!Να ειναι όλα τα μωρά μας καλα!!

Γεια σας κορίτσια μου!!! Τι κάνετε;;;

Εμείς έχουμε φύγει για διακοπές στο εξοχικό στα πεθερικά μου όλα καλά εδώ αλλά έχουμε βγει εντελώς εκτός προγράμματος και είμαι λίγο πτώμα αλλά έχω βοήθεια δεν έχω να σκεφτώ φαγητό ή δουλειές!!!

Μιαμια με μεζουρα όλοι την μέτρησαν και όντως ψηλωσαμε πολύ!!! Και οι ζυγαριές δεν νομίζω να χουν τόσο μεγάλη απόκλιση πια!!!

Εσεις διακοπές δεν θα κάνετε;;;

Καλα να περνάτε!!! Φιλάκια στα μπουτακια!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα και καλό μας μήνα!mama καλά να περάσετε στις διακοπές σας!το παν είναι εσύ να ξεκουράζεσαι και να μπορείς να θηλάζεις ανενόχλητη!miamia σε λίγο θα είστε τριών μηνών και δεν θα έχετε πρόβλημα με πονακια. Μετά τις 11 Αυγούστου θα πάμε για το δεύτερο εμβόλιο. Εμείς καλά είμαστε με τον σύζυγο έχει στρώσει η κατάσταση όλα καλά αλλά διακοπές για φέτος δεν προβλέπονται αλλά βουτάμε εντός Αττικής. Τα μπεμπακια σας είναι μια χαρά και η ανάπτυξη τους τέλεια. Σας φιλώ να προσέχετε.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Mama82 μη πως η μικρή γίνει 1,82!!Χαχα!Μπράβο το κοριτσάκι στο!Γερο να ειναι,πάντως πρέπει να καταλήξεις καπου,να έχεις τη σειρά σου!Τι τέλεια που πήγες διακοπές!!!Θα ξεκουραστείς κιόλας.Μη κάνεις τπτ,κανε λιγο λουφα σε ότι έχει σχέση με δουλειές κ φαγητό!Άλλωστε για πόσο θα ειναι??

Με το θηλασμό όλα οκ??

Για διακοπές δε προβλέπεται φέτος,τουλάχιστον για καλοκαίρι,ιδίως καμ ια βόλτα Αθήνα στην Πεθερά μου κατα τον Οκτώβριο αλλά το σκέφτομαι για Τι η μικρή ανιψιά του άντρα μου 12 χρόνων πάει Δημοτικό κ φοβάμαι για ιωσεις κλπ.Ειναι λέτε επιφοβο??Δε θέλω να τρέχω 4μηνών παιδάκι στους γιατρούς για ιώσεις κλπ...θα το σκεφτώ μέχρι τοτε!

Βάσω βλέπω έισαι απο την αρχή εδώ!!Μπράβο που έμεινες μέχρι τέλος!!Με λιγηλι καλή θέληση θα πάνε ακόμη καλύτερα τα πράγματα με το συζυγο!Έχω ούτε ενα μπάνιο έκανα κ η θάλασσα διπλά!Πήρα κ μαγιό,αυτά τα καινούργια τα ψηλομεσα να κρύψω λιγη κοιλίτσα κ τις εγχειρήσεις,άσε που μου πάει πολύ!!Θα παω όμως απο 15 Αυγούστουκ μετα που θα τελειώσω πιστεύω κ απο την επόμενη περιοδο μου!Θα την κάνω μια βουτια αφήνοντας το μωρό στη μαμα μου!Κάνω κ λιγη Διατροφή-διαιτα,λόγο κρατιέμαι να μην τρωω...Καλά τα πάω!!!Θα τα καταφέρω να πιάσω τα 70 πιστεύω!!υγρά 73,5!!

Φιλιά σε όλες!!

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε; Εμείς μια χαρά, βέβαια βαρεθηκα..... Τέλος πάντων..

Βάσω μου μπράβο σας που αναθερμάνθηκαν οι σχέσεις σας!!! Πάντα να θυμάστε από που ξεκινησατε και τι σας ενώνει!!!

Μιαμια εχουμε κι οι δύο καλό ύψος οπότε η μικρή θα χει καλό ύψος!!! Όταν γυρίσουμε θα πρέπει να κάνουμε κι το εμβόλιο ποτέ έχω υπόψιν μου και τον γιατρό που θα δοκιμάσουμε!!!

Πιστεύω ότι τα παιδιά μεταφέρουν πιο εύκολα ιωσεις εγώ θα φοβόμουν να σου πω την αλήθεια, Σκέψου το

Καλα θάλασσα δίπλα και δεν έκανες ακόμη βουτιά;;;

Νίκη τι κανείς;;; Πως τα πάτε;; Έχετε δροσιά στα μέρη σας;;;

Κέιλι πως περνάτε;; Τι κάνετε;;;

Άννα πως τα πάτε με την μικρή σας;; Μπες να μας πεις τα νέα σου;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από μας. Miamia αλήθεια είναι πως στο καφέ είμαι από την αρχή αλλά έχουν χαθεί όλες οι μανούλες με τις οποίες ξεκίνησα να είναι όλα καλά εύχομαι για όλες μας! Και εγώ θα φοβόμουν τις επαφές με παιδί που πηγαίνει σχολείο γιατί κουβαλάνε πολλές αρρώστιες που δεν εκδηλώνονται και μπορεί να τις μεταφέρουν στο μωράκι και είναι κρίμα. Εγώ έχω συμπτώματα ωορηξιας άρα συμπεραίνω πως θα αδιαθετησω σύντομα.... Κορίτσια που θηλαζετε το μανικιούρ και πεντικιούρ επιτρέπεται; Κάποιες φορές αισθάνομαι ότι δεν έχω αρκετό γάλα και παίρνω χάπια μαγιά μπύρας και βοηθάνε. Μαμά κάνεις μπάνια στις διακοπές σου;;Miamia να πας θάλασσα θα αισθανθείς τέλεια. Νίκη λογικά θα έχετε αρκετή δροσιά στο χωριό καλύτερα να μην ζεσταίνεται το μωράκι. Μαμά η κορούλα σου λογικά θα σας περάσει στο ύψος τέλεια. Με τον άντρα μου είμαστε καλύτερα. Του έπεσαν πολλά και μάλλον δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει και αυτό φυσικά μας επηρέασε αρνητικά. Miamia πότε πάτε Ηγουμενίτσα που είχες πει ότι παίρνει μετάθεση ο άντρας σου; Σας φιλώ να προσέχετε τα μωράκια σας!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Βάσω πολύ χαίρομαι για σένα και την οικογένεια σου!!! Μπράβο σας!!! Πως καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις γάλα;;; Μου φαίνεται παράξενο αν τρέφεται σωστά και καλά και αν πινεις τουλάχιστον 3 λίτρα νερό θα χεις άφθονο γάλα τώρα αν χρειαζεσαι μάγια μπύρας πάρε απλά πρόσεχε μην το παρά κανείς και παθεις τίποτα με το στήθος

Εδώ που είμαστε ή θάλασσα είναι κοντά αλλά δεν πήγα ακόμη και δεν θέλω να πάω, φοβάμαι να αφήσω την μικρή μήπως πεινασει και δεν θέλω να την ταλαίπωρω με τέτοια ζέστη στην παραλία άσε που είναι και για μένα διαδικασία οπότε καλύτερα του χρόνου θα κάνουμε βουτιες παρέα!!!

Για το μανικιουρ πεντικιουρ δεν φαντάστηκαν ότι μπορεί να μην κάνει γιατί κι εγώ θέλω να κάνω, δεν νομίζω να μην γίνεται...

Όντως οκά τα κορίτσια εξαφανίστηκαν από το καφέ Μαϊου μπορεί να μην προλαβαίνουν τι να πω

Φιλάκια σε όλες και στα μπεμπακια σας!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα, mama σίγουρα είναι δύσκολο να αφήσεις την μπέμπα μόνη της εφόσον δεν της δίνεις το γάλα σου στο μπουκάλι και νομίζω πως αυτό είναι το σωστό αλλά κυρίως όπως βολεύεται η κάθε μανούλα. Εμένα με βόλεψε να το αντλω την μέρα και να μπορώ να το αφήσω στην μαμά μου. Τη νύχτα που θηλαζουμε επειδή δεν κάθεται πάνω από πέντε λεπτά και τον παίρνει ο ύπνος μου δίνει την εντύπωση ότι δεν έχω γάλα αλλά μάλλον δεν ισχύει γιατί το θέμα θηλασμός είναι προσφορά και ζήτηση. Όσον αφορά το μανικιούρ δεν ξέρω αν υπάρχουν κάποια συστατικά που επιτρέπονται ή απαγορευονται γιατί περνούν στο γάλα αλλά δεν το πιστεύω. Πότε επιστρέφεις στην ρουτίνα σου; Φέτος και εγώ για να μην ξεβολευτω δεν έφυγα για διακοπές. Πολλά φιλιά στα μπεμπακια σας.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Γεια σας κορίτσια, χάθηκα αλλά ταλαιπωρούμαστε με το θηλασμό. Δεν τρώει πάνω από 3-5 λεπτά, τρώει πολύ λαίμαργα. Δοκιμάζω ξα τον ξαναβάλω στο στήθος και κλαίει, και το γάλα τρέχει χωρίς καν να πατήσω το στήθος. Και εδώ και 3-4 μέρες από το ένα στήθος δείχνει να μην θέλει να θηλάσει. Τι να πω ελπίζω να είναι παροδικό. Δροσιά έχουμε έβρεξε χθες κιόλας. Διακοπές ούτε και εμείς, μόνο αν πάμε μετά τις 15 σε μια ξαδέρφη του Κώστα που δουλεύει σε ξενοδοχείο στο Πήλιο για 3-4 μέρες. Θα δούμε. Το σκέφτομαι γιατί το τελευταίο διάστημα το μωρό έχει φοβερή γκρίνια από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν σταματάει...τέλις πάντων θα δούμε τι θα κάνουμε. Φιλιά σε όλες!

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Βάσω επιστρέφω την κυριακη στο σπιτάκι μου και στην καθημερινότητα μας, άντε να μπούμε σε μια σειρά...σήμερα από το εξοχικό στα πεθερικά ήρθα και λίγο στους δικούς μου για δύο μερουλες να τους δω και να δουν και το μωρό να κάνουμε κι ένα διαλειμα από τα πεθερικά!!

Για το μανικιουρ σίγουρα υπάρχουν και πιο καλά προϊόντα ψαξτο αν έχεις αμφιβολίες

Για τον θηλασμό κι εγώ ώρες ώρες αγχωνομ μήπως δεν φτάνει το γάλα κτλ αλλά το παταω και τρέχει συντριβάνι, επίσης αν τρώει από το ένα το άλλο τρέχει γάλα...

Νίκη μήπως χορταινει με τα 3-5 λεπτά;; Και εμένα εκεί που περνούσε μισαωρα στο στήθος τώρα είμαστε στα 10 λεπτά, είναι υσηχο; Δείχνει πεινασμένο δηλαδή;;; Όσο για το ένα που προτιμάει θα του περάσει προσπάθησε να του δίνεις από κείνο και κυρίως το βραδυ

Θα επανελθω!!; Φιλία!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...