Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες πολύ ζέστη και σήμερα. Θα πάω με τον μεγάλο για την πρώτη μας βουτιά αργότερα. Με το εμβόλιο όλα καλά το ένα ήταν πόσιμο και το άλλο με ένεση στο μπουτάκι του για διφθερητιδα. Ευτυχώς δεν έκανε πυρετό. Είμαστε 5750 και 59εκατοστα έχουμε μάγουλα και είναι τέλειος!!!! Με τον θηλασμό όλα καλά τρώει αποκλειστικά από μένα απλά το αντλω τις περισσότερες φορές και λιγότερο τον βάζω να θηλάζει και ότι γάλα περισσέψει το πίνει ο μεγάλος !!!Νίκη ωραίο όνομα και πολύ γιορτινή εποχή για βάφτιση. Και μεις έχουμε κάποιες φορές γκρίνια αλλά ανακουφιζεται μόλις αεριστει.... Μανούλα να χαίρεσαι το μωρό σου καλώς ήρθες. Miamia αφού οι ραγαδες δεν τόσο όλα καλά .mama σε λίγο σαραντιζετε με το καλό. Φιλιά πολλά σε ολες να προσέχετε τα μωράκια σας.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Νίκη ευτυχώς ήταν τα άλματα, άντε να απαλλαχτητε από τον ίκτερο επιτέλους!! Εσεις κάνατε το εμβόλιο ή όχι ακόμα!!!

Βάσω μου τι ωραία που θα πάτε για βουτιά!!! Πως το λένε το εμβόλιο που κάνατε;;; Γιατί κάνουν ελλείψεις και θέλω να το παράγγειλε

Μπραβο και για τα κιλά σας μεγάλωσατε πολύ καλά!!!

Εμείς σήμερα κλείνουμε μήνα, ποτέ πέρασε;;; Δεν το κατάλαβα...

Δυστυχώς εδώ και δύο μέρες κάναμε κολικους το βράδυ....την μια κράτησε 2 ώρες και την άλλη 1 τι κακό πράγμα να μην μπορείς να κανείς κάτι να βοηθήσει το μωρό σου...σκέφτομαι να πάρω το biogaia που σύστησε ο γιατρός, θα ξαναρωτησεις, γιατί όπως λέει και ή νίκη είναι ανώριμο το έντερο και θέλει τον χρόνο του να περάσει....ότι είναι μέχρι το τρίμηνο

Σήμερα έχουμε υπνηλία....προσπαθώ να την ταισω όσο μπορώ γιατί νομίζω ότι χάνει γεύματα...

Τέλος πάντων

Φιλάκια σε όλες!! Ζουληξτε τα μπεμπακια σας κι από μένα!!!

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!Ελπίζω όλες καλά κ τα μπεμπε επισης!!Εμεις οκ!Έχουμε βρει κάπως τους ρυθμούς μας!Είμαστε πιο ήσυχοι αλλά θέλουμε όλοι την ώρα την Προσοχή των αλλων!Θέλουμε βρε παιδι μου να μονοπωλουμε το ενδιαφέρον!!Τα πονακια μας συνεχίζονται αλλά νομίζω ότι πλέον δεν έχουμε κολικούς δείξει!Αλλά πονακια συνεχόμενα.το γάλα μας το πινουμε,κοιμόμαστε 8ωρο το βράδυ κ μετά άλλες 2 ωρες το πρωΐ,ενα μισάωρο κατά τη 1,ενα μισάωρο με ωραία το μεσημέρι κ οπ φορές ενα μισάωρο το απόγευμα κ μετα ξανα το βράδυ το 8ωρο μας!πολυπαιχνιδι,τραγουδι κ μπλα μπλα!!Κ υπομονή φυσικα!Σήμερα πήγα σε μια βάφτιση κ το απόγευμα θα βγούμε τη βόλτα μας όπως κθ μέρα σχεδόν!Την Τετάρτη θα κάνουμε το πρωτο μας εμβόλιο infanrix sexa κ το πόσιμο rotarix!εχω ενα φοβο!θα μπω να σας πω τα νέα μας!βάρος,υψος κλπ!!

Έχεις ποιο εμβόλιο κάνατε??

Φιλάκια σε όλα τα μπουτακια του καφέ μας!!

Γεια σας κορίτσια!! Τι κάνετε;;; Πως τα πάτε;;;

Βάσω τι έγινε με το εμβόλιο;;; Όλα καλά;;; Είχε παρενέργειες;;;

Μιαμια μια χαρά σας βρίσκω!!! Βρηκατε ρυθμούς κι όλα καλά!!!

Κέιλι πως περνάτε;;; Νίκη πως τα πάτε;;

Γεωργία πηγές παιδίατρο;;; Πως σου φάνηκε;;; Εγω τελικά θα πάω σε έναν στο κέντρο που μου πρότειναν πολλοί και είναι πιο κοντά!!! Μακάρι να μας αρέσει γιατί θα ναι ο τρίτος και θέλω να καταλήξουμε σε κάποιον!!!

Μιαμια θα κάνετε βουτιες;;;

Εγω φοβάμαι κι εγώ να μπω καλά το μωρό δεν νομίζω μάλλον του χρόνου θα πλατσουριζουμε παρέα!!!!

Εμείς πάμε καλά είναι υσηχη τρώει κοιμάται και άρχισε να ανταποκρίνεται πιο πολύ στις φωνές στα χρώματα, της μιλάω και γελάει!!! Λιωνω μιλάμε..... Τι συναισθήματα θεέ μου!!!

Την κυριακη σαραντισουμε και θα πάω να πάρω κι εγώ την ευχή!!! Δεύτερα έχω γυναικολόγο πως και πως περιμένω να υσηχασουμε κι από αυτό, ότι είναι όλα καλά και να μπούμε και με τον άντρα μου σαν ζευγάρι στους ρυθμούς μας!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες όλα καλά και μεις. Πήγαμε για την δεύτερη βουτιά μας με τον μεγάλο ο οποίος είναι κρυουλιαρης σαν και μένα!!! Δεν βρήκα πως το λένε το εμβόλιο μαμά αλλά το ένα είναι πόσιμο και είναι για την γαστρεντεριτιδα και το ενέσιμο είναι για την διφθερητιδα. Ευτυχώς χωρίς παρενέργειες μην φοβάσαι θα πάνε όλα καλά. Και ο δικός μου όταν τον κοιτάζω χαμογελαστή γελάει και εκείνος. Προσπαθεί να στηρίξει το κεφάλι του αλλά ακόμα όχι και πολύ καλά. Με μένα τώρα έχω ακόμα κάποιες φορές λίγο αίμα και υποθέτω πως είναι από τα λοχεια. Καλό σαραντισμο μαμά με το καλό και ο γιατρός. Εμείς φυσικά με δύο παιδιά θα αργήσουμε πολύ να δούμε Σεξ και να πω την αλήθεια δεν έχω καμία όρεξη. Να προσέχετε τα μωράκια σας πολλά φιλάκια.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Γεια σας κορίτσια. Χθες είχαμε εμβόλιο. Έκανε μόνο το rotarix. Μια χαρά βάρος 5350 61 εκατοστά, γελάει και εδώ και 10 μέρες άρχισε και κάνει φωνούλες και υγρούς ήχους. Κατά τα άλλα στηρίζει σχεδόν τέλεια το κεφάλι και γενικά για την ηλικία του έχει αρκετή μυική δύναμη. Βάσω με το αίμα 2 μήνες από τη γέννα, μήπως να μιλούσες με τη γιατρό σου καλύτερα. Όσο για το σεξ και εγώσαν μάνα με 2 παιδιά έχω να πω πως με λίγη θέληση όλα γίνονται, ξυπνάω και το βράδυ κάθε 2 ώρες για θηλασμό, ε ας κοιμηθώ και ένα μισάωρο αργότερα, ζευγάρι είμαστε, πρέπει να περνάμε και λίγο χρόνο οι δυο μας.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Βάσω ευχαριστώ πολύ!!! τι καλά που δροσιζεστε στην θάλασσα!!! Έχει πολύ ζέστη αλλιώς δεν θα το σκεφτόμουν τόσο....είναι αυτό που σου απαγορεύουν και σκας να το κανείς.. Χαχα

Νίκη μπράβο στο μικρουλι σας!!! Μια χαρά τα πάτε!!! Συμφωνώ και για το σεξ, πρέπει να έχουμε και την ισορροπία στην σχέση μας!!! Και πέρα από γονείς είμαστε και ζευγάρι!!! Ο καθένας φυσικά ξέρει καλύτερα!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες!!! Χτύπησε συναγερμός για φαγητό... Χαχα

yk1yp3.png

Καλησπέρα μανούλες, μια χαρά ο μπέμπης σας Νίκη, πολύ καλή ανάπτυξη και ψηλός μου ακούγεται!! Συμφωνώ για τις επαφές κορίτσια εμείς τα έχουμε σπάσει καιρό τώρα και θα δείξει εάν βελτιώνεται ή όχι η κατάσταση όταν εγώ έχω ήδη ξενερώσει...

Έχουν χαθεί πολλές κοπέλες μακάρι να μπουν να μάθουμε τα νέα τους.

mama σε λίγο σαραντίσετε, άντε να πας και συ για καμια βουτιά που έχετε τέλειες θάλασσες εκεί γύρω.

Να προσέχετε τα μωρά σας.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια. Όλα καλά το μωρό υποφέρει από τους κολιοκούς όμως παρήγγειλα τις σταγόνες τις bio gaia μπας και ανακουφιστεί λίγο. Γενικά για την ηλικία του είναι από τα πιο ψηλά, αλλά είναι νωρίς ακόμα, ούτως ή άλλως ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου είμαστε πολύ ψηλοί.Βάσω μου τι εννοείςτα έχετε σπάσει; κάντε μία συζήτηση, το ότι είμαστε μάνες δεν σημαίνει ότι κλείσαμε σαν γυναίκες.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Βάσω μου καταλαβαίνω αλλά με δύο παιδάκια και ειδικά το ένα νεογέννητο μήπως να το προσπαθουσες λίγο παραπάνω;;; Δεν θέλω να επεμβαινω εσύ ξέρεις καλύτερα απλά είναι κρίμα,καμία φορα μπορεί να μην είναι τόσο σοβαρό κατι και εμείς να το μεγαλοποιουμε και αφήνουμε τον εγωισμό να μας παρασέρνει και χάνουμε την ουσία....δεν το λέω για σένα γενικά μιλάω και μένα με πιάνουν ώρες ώρες αυτά και απογοητεύονται και ξενερωνω και μετά μου περνάει δύσκολα αλλά όταν μου περνάει καταλαβαίνω ποσό χρόνο αφιέρωσαν τζάμπα και χαλασαμε τις καρδιές μας... Γμτ πάλι πολλά έγραψα...μην με παρεξηγεις...

yk1yp3.png

Γεια σου Νίκη!! Μαζί γραφαμε...αμάν αυτοί οι κολικοι, ευτυχώς φτου φτου εμείς κάνα δύο φορές είχαμε κάνα δυωρο και άσε...ελπίζω με τις σταγόνες να ανακουφιστει!!! Και μένα ο παιδίατρος μου τις πρότεινε αυτές τις σταγόνες σε περίπτωση που μας πιάσουν οι πόνοι

Ρε κορίτσια εσεις δίνετε βιταμίνη d στα μωρά;;; Εμενα μου είπαν να τις δώσω την πήρα αλλά δοκιμασία και είναι κάπως και δεν της έδωσα τελικά, ε τι στο καλό καλοκαίρι έχουμε...εντάξει δεν την βγάζω στον ήλιο αλλά όλη μέρα μέχρι τις 9 έχουμε φως....αν ήταν χειμώνας άλλαζε το πράγμα...επίσης αν έδινα μπουκάλι θα τις εβαζα μέσα και δεν θα το καταλάβαινε αλλά τώρα την λυπάμαι....

Επίσης έχω ένα άγχος για το εμβόλιο κα ι επιπλέον αυτές τις κλασικές εξετάσεις που κάνει δωρεάν το κράτος σε κάθε παιδί που γεννιέται εμάς στο μαιευτήριο πήραν λάθος δείγμα αίμα και.μου ζηταν να της ξαναπάρουν αίμα από την φτέρνα και δεν θέλω άλλο να την τσιμπανε την τάραξαν πια.....αχ Νίκη μακάρι να είχα την ψυχραιμία σου και να μην εσκαγα τόσο μ αυτά τα χαζοαγχη...

yk1yp3.png

Κοριτσάκια καλησπέρα!!Από ότι διαβάζω όλα τα μωράκια κι Γι πολυ έχουν προβλημα με κολικούς..Εμ ενα ο γιατρός μου πρότεινε το ινφακολικ,η biogaia ειναι πιο παλιές κ κα που διάβασα ότι έχουν απαγορευτεί,Χάστε το το θεμα!Έχω μια φορά του εδωσα κιντερτε,δε του αρεσε,το πήγε Κ τσιρλιπιπι κ δεν ξαναεδωσα..Έχει πονακια καθημερινα,μαζεύει ρα ποδαράκια του Κ βογκαει αλλά ειναι κει να να ρα φορτωνουμε με φάρμακα,υπομονή κ θα περάσουν!ξέρω ειναι δύσκολο αλλά ο γιατρός μου κει ότι ειναι φυσιολογικό,όσο μπορώ να αποφύγω τα φάρμακα κ αν θέλω να δωσω χαμομήλι,θα το δοκιμάσω απο Δευτέρα!

Την Τετάρτη κάναμε τον έλεγχο μας κ το εμβόλιο μας..5335 Κ 59 ύψος..Όλα καλά,η Πηγή στο κεφάλι Ανοιχτή κ μεγάλωνει κ το κεφαλι μας φυσιολογικα,η παράλληλη δείχνει ότι θα φυγει,το φυσηματακι μας το ιδιο.Κ Εμ εις κανουμ ε πολλές Φωνούλες έχω κ καιρό αλλά τις Τελευταίες μέρες πιο πολύ!Κ χαμογελάμε συνειδητά πλέον όταν έχουμε κεφια!

Μαμα82 μπορούμε να μπούμε θάλασσα για λιγο,να ξεπλυθουμε να ερευνήσουμε καλά κ μετα να βάλουμε πάνα,αντηλιακό ναι αλλά θα το άνευ τω..Άλλωστε έχουμε ενα μη να ακομη!Μη φοβάσαι για το εμβόλιο Κ Εμ εις το κάναμε 6απλό κ ενα πόσιμο για γαστρεντερίτιδα!Έχουμε από Τετάρτη πρωΐ προς το ππαρων ούτε πυρετό,ούτε υπνηλία,Πηγή γκρίνια παραπάνω που είχαμε ήδη Κ περισσότερα αέρια αλλά δεν ξέρω αν φταίει το εμβόλιο!Σταγόνες δινω Κ εγώ αλλά οπότε το θυμηθώ κ αφού πινουμ ε σχεδόν 800γρ γάλα κ δε θηλάζω θα τις κόψουμε τη άλλη εβδομαδα,εμένα γλειφεται όταν τις πινει,μάλλον του αρέσει κ στη μυρωδιά δεν ειναι ασχημες,ο αντρας μου δοκιμασε κ δε τρελάθηκε αλλά όχι ότι ήταν χαλια.Τι δε σου άρεσε στους παιδιατρους??κτ σε ενοχλούσε ε??

Νικη πολυ ψηλός ο μικρός Κ εδω μου λένε όλοι ότι ο δικός μου φαίνεται μεγαλύτερος για 4 μηνών,σκέψου να δουν τον παιδαρο σας!

Βάσω να το κοιτάξεις αυτο με το αιμα,πάρε έστω ενα τηλ το γιατρό σου,Κ Εμ ενα μου ροζέ έρθει περίοδος για 7 μέρες,τόσο έξοχα κ προ εγκυμοσύνης,σταμάτησε 2 μέρες κ ξαναήρθε άλλες 2 αλλά από τότε δεν εχω ενόχληση,πρέπει να παω στο γυναικολόγο για την κυστη που ειχα,να δω αν έφυγε αλλά τωρα με αυτά που γίνονται θα πάω τον αλλο μήνα!

Όσο για το σεξ,σας ειχα πει απο τις 20 μέρες μετα τη γέννα ξεκινήσαμε δειλά δειλά γιατι φοβόμουν κ τωρα πλέον κανονικά,φοβάμαι ακόμη σε οπ στάσεις μη σπάσουν τα εσωτερικά ραμμ ατα αλλά θα το ξεπέρασε.Να θυμάσαι δεν υπάρχει δε μπορώ αλλά δε θέλω!θα βρειτε το χρόνο αν θελετε!Εμεις όταν κοιμάται ο μικρός αλλά εχω το νου μου μη ξυπνήσει..Κανε εσυ την κίνηση αν θέλεις!!!

Εχω κ άλλα νέα,ο άντρας μου πήρε μετάθεση για Ηγουμενίτσα,θα σας τα πω άλλη μέρα αυτά...

Μιαμια την δεύτερα έχω παιδίατρο και Θα τον ρωτησω και για τις σταγόνες, γιατί απαγορεύτηκαν;; Είχα την εντύπωση ότι ήταν καλή εταιρεία και επιπλέον γιατί κυκλοφορουν;;; Τέλος πάντων εμείς δεν έχουμε κολικους πέρα από κάτι μεμονωμένα περιστατικά....εμείς έχουμε αέρια και ζοριζεται πολύ να τα βγάλει αλλά χωρίς να κλαίει μονο κάπου κάπου εκνευρίζεται και βγάζει μια τσιριδα....

Τους άλλους παιδιατρους τους απέρριψαν γιατί ο πρώτος που ήρθε στο σπίτι εκτός ότι μου φάνηκε ακριβός γιατί πήρε 100? τον χρειαστηκα να τον ρωτησω κάτι, τον πήρα τηλ και εξέταζε είπα στην γραμματέα να με πάρει και με πήρε 11 ή ώρα το βράδυ χωρίς να μου πει στην ουσία κάτι και νευριασα που άργησε να με πάρει και που με πήρε τόσο αργά και μ άφησε όλη την ημέρα με την αγωνία και τέτοια ώρα δεν παίρνεις τηλ με νεογέννητο (το μωρό ήταν 8 ημερών!!!)... Ή δεύτερη πολύ καλή αλλά επίσης δεν είναι διαθέσιμη αν την χρειαστω κάτι και είναι και μακριά...άντε να δούμε ο τρίτος την δεύτερα αν και άκουσα καλά λόγια αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως είναι για τον καθένα

Όσο για την θάλασσα με το που βουτηξω θα πρέπει να ψάχνω να αλλαζω και να είμαι σε ετοιμότητα μήπως και θέλει το μωρό να θηλάζει εκτός ότι θα πρέπει να το τραβοογαω και να το προσέχει κάποιος έξω...άσε καλύτερα...του χρόνου όλοι μαζι

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...