Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Eternity είπε:

Φαντάζομαι θα έχεις παράλληλα και τις τιμές της ινσουλίνης. Σε εμένα όταν ανεβαινε υπερβολικά το σάκχαρο, ανεβαινε απότομα και η παραγωγή ινσουλίνης με αποτέλεσμα να κάνω υπογλυκαιμία, ο οργανισμός μου να ζητάει σάκχαρο για να τονωθεί και μετά να έχουμε αυτό το φαύλο κύκλο. Κάποια στιγμή από την υπερβολική παραγωγή ινσουλίνης θα έπρεπε να κάνω ενέσιμη ινσουλίνη λόγω ανεπάρκειας. Δεν ξέρω αν το λέω κατανοητά. Η αντίσταση στην ινσουλίνη θεωρείται προδιαβιτικο στάδιο. Το θετικό είναι ότι υπάρχει το Glucophage ως φάρμακο αλλά και με σωστή διατροφή και άσκηση μπορείς να το αποτρέψεις. Κυρίως να μάθεις να τρως σωστά. Πχ γλυκό ποτέ με άδειο στομάχι. Και εννοείται εμένα η αντίσταση στην ινσουλίνη είχε ενοχοποιηθει για τις αποβολές που είχα αλλά εννοείται πως επηρεάζεται και η ποιότητα των ωαρίων. 

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Just now, kate82 είπε:

Βρε κορίτσι μου τώρα σου τις έβαλε αυτές τις εξετάσεις??? Αν θυμάμαι καλά από τον Νοέμβριο ήσουν προς εμβρυομεταφορα?

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες πως είστε;; εμείς ο μεγάλος μου έχει πυρετό από την Δευτέρα και ο καημένος ταλαιπωρείται πάρα πολύ, είναι ίωση και έτσι προσπαθούμε να ρίξουμε με ντεπόν τον πυρετό που δεν πέφτει! τον έχω σε διαφορετικό δωμάτιο από το μωρό και προσπαθώ να μην κάνω κάτι λάθος και μεταφέρω την ίωση!!

Νίκη μου μπράβο που σαραντίσατε, να απολαύσεις τις βόλτες με τα μικρούλια σου! με τον θηλασμό σίγουρα δεν μπορείς να βάλεις πρόγραμμα γιατί το μωρό θηλάζει όποτε θέλει για συναισθηματικούς λόγους αλλά και για βιοποριστικούς, ο μεγάλος μου θήλαζε ανά μια ώρα τη νύχτα γιατί ήθελε μαμά, δεν θα μπορούσα να του το στερήσω!!! και ούτε τώρα σίγουρα δεν θα βάλω περιορισμούς, αλλά μου έκανε εντύπωση το πρόγραμμα σε ένα μωράκι δεν ήξερα ότι μπορείς να το καταφέρεις, miamia ότι σε κάνει πιο ήρεμη και χαρούμενη μητέρα να το κάνεις είναι πολύ σημαντικό να είσαι ξεκούραστη και ήρεμη!!

κορίτσια σκέφτομαι την βάφτιση, μάλλον το μόνο που θα γίνει θα είναι το μυστήριο και τίποτα άλλο, δηλαδή ούτε προσκλητήρια δεν χρειάζεται ούτε υπερβολές. Να προσέχετε τους εαυτούς σας και τα μωράκια σας!! :P:p

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε; Πως τα πάτε με τα μωρακια σας;

Εμείς μια χαρά, τρώμε κοιμομαστε και γενικά είμαστε υσηχες!!!

Χθες κάναμε την πρώτη μας βολτα!!! Ήταν ωραία αλλά γυρισαμε γρήγορα γιατί άρχισε να βρέχει.... Παρόλα αυτά ήταν ωραία!!!

Αύριο εχουμε παιδίατρο, έκλεισαν ραντεβού στην πατσουρου, έχω κάτι ερωτήσεις αλλά θέλω να δούμε και το βάρος της και να κάνουμε μια καλή αρχή με την γιατρό γιατί αυτός που ήρθε στο σπίτι τελικά δεν μ άρεσαν κάποια πραγματα οπότε αλλαξαμε....

Εσεις έχετε νέα; Σήμερα πηγατε για ψήφο ε;; Θα ήθελα να ψηφίσω αλλά είμαστε μακριά και με το μωρό δεν γινόταν...έχω αγωνία να δω τι θα γίνει άσχετα με το αποτέλεσμα, φοβάμαι και τα δύο...μακάρι όλα να γίνουν καλά και να μπορούμε να δώσουμε κάτι παραπάνω στα παιδιά μας!!! Γιατί εμείς ήμασταν άτυχοι σαν γεννια.....

Φιλάκια πολλά σε σας και τα κουκλακια σας!!

yk1yp3.png

Κοριτσακια καλησπερα!!! Τι μου κανετε; εμεις ολα καλα....μονο που ζεσταινομαστε πολυ! Ειδικα την ωρα του θηλασμου γινομαστε κ οι 2 παπακια..τον εχω φυσικα γυμνουλι..κ κανουμε το λιγοτερο δυο μπανακια την ημερα. Τρωμε κ πολυ περισσοτερο..δν ξερω αν οφειλετε στο οτι διψαει η οτι περναμε αλμα..η και τα δυο!!

Ηθελα να σας ρωτησω...πως κοιμαστε με τα μπεμπακια σας;; εγω απο την αρχη κοιμαμαι μαχι του στο κρεβατι μας στην κρεβατοκαμαρα κ ο αντρας μ εχει μετακομισει στην καναπε. Δεν τον εχω αφησει κανενα βραδυ μονο τ στο κρεβατακι τ...νιωθω οτι ειναι πολυ νωρις..αλλα εχω αρχισει να λυπαμαι τον καημενο τον αντρα μ...μου χει λειψει κ λιγο ειναι η αληθεια..δυστυχως η κρεβατοκαμαρα μας ειναι τοσο στενη που δεν χωραει να βαλω εδω κουνια η κρεβατι. Εσεις πως βολευεστε;;;

39WKp3.png

Καλημέρα και από μας! ο μεγάλος μου είναι καλύτερα του πέρασε ο πυρετός και έβγαλε εξανθήματα τα οποία όμως έχουν σχεδόν φύγει! Εμεις έχουμε χώρο για την καλαθούνα δίπλα μου και έτσι τον έχω εκεί, αλλά σε λίγες μέρες θα βάλω το πάρκο να τον κοιμίζω γιατί στο καλάθι δεν χωράει πλέον!!

Πως είστε;;; έχει πολύ ζέστη και μεις ιδρώνουμε αλλά όλα καλά.

Φιλάκια πολλά

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!Σας έγραφα χθες βράδυ Κ χάθηκε το μην δυστυχώς!Σας διαβάζω αλλά δε προλάβαινω να γράφω..Μια οι δουλειές στο σπιτι,μια οι επισκέπτες τρως που σαραντησαμε,που μας φέρνουν δωράκια που δε μας κάνουν ή δε μας χρειάζονται κ πρέπει να τρέχω να τα αλλάζω,θα πάω μια μέρα για όλα μαζί,μια οι βόλτες Κ φυσικά όταν υπάρχει η δυνατότητα προτιμούμε τον ύπνο,βασικά το βράδυ,ή χαζεύω λόγο ιντερνέτ!

Σας έχασα λοιπόν κ λέω περαστικά στη Βάσω!Θα φύγουν κ τα σπυράκια

Μαμα82 τέλεια Που πήγατε την πρωτη σας βόλτα,αν κ έπιασε βροχή!

Νίκη τώρα είδα το εισερχόμενο,θα σε ψάξω άμεσα!

Γεωργια εμένα γενικά δε κοιμάται πολύ,αλλά τη νύχτα που κοιμάται συνεχόμενα 6-8 ωρες είναι στην κούνια του που είναι ακριβώς διπλα μου,έχω μεγάλο δωμάτιο,Κ κούνια καρότσι μεσα,δε παίζεις Κ μπαλα,βρίσκω κ σε κάνα έπιπλο αλλά βολευόμαστε!Την ημέρα κάνει μισάωρο ως 1 μωρά ύπνου περίπου 2 με 3 φορές τη μέρα άλλοτε στο πορτ μπεμπε κ άλλοτε στο κρεβάτι μας.Εποχής στις 7 που του δινω το γάλα αν δεν εχει ξυπνήσει νωρίτερα,γιατι κάπως η κακώς θέλω να έχουμε πρόγραμμα,βοηθάει κ το μπεμπε μου στον ύπνο κ στη δική μας ηρεμία!Κ τωρα με τις βόλτες χρειάζεται το πρόγραμμα για τι μετα γυρνάμε,πινουμε γάλα κ κοιμόμαστε!Όσο για το πρόγραμμα,δεν τον βασανίζει κιόλας!όσα όσα που όταν αρχίσουμε τις κρέμες θα έχουμε καλύτερο ωράριο,πιο σωστό,ξεφυγα λίγο απο το θεμα!Καλά κάνεις κ το κοιτάξεις διπλά σου,Κ εγω στις 7 που του δινω γάλα μετα διπλά μου τον ξανακοιμιζω γιατί άλλο ως δε κοιμάται,Κ με βολεύει για να κοιμηθώ κ Κ εγω λιγο ακόμη,προσπαθώ να τον μάθω να κοιμάται Κ τότε στην κούνια του αλλά σιγά-σιγά!

Άσχετο αλλά αδιαθετησα χθες βράδυ,μετα τη βόλτα,δε κατάλαβα τπτ,λιγη αναγούλα κ που η ζάλη αλλά πόνος απειροελάχιστος!Αιμα αρκετο,περισσότερο απο όταν γέννησα γιατι τότε δεν ειχα κ πολύ αλλά όχι ότι φοβερό,οπότε σε10 μέρες πρέπει πάω γυναικολόγο για να δει αν έφυγε η κύστη που ειχα

Διαφημίσεις

Εποχής ο μικρός μου μάλλον έχει μικρά πονακια όλη μέρα κολικούς για 1 με 2 φορές το πολυ τη μερα,δεν ηρεμει τη μέρα σχεδόν καθόλου κ ρώτησα το γιατρό μου για κτκ να τον βοηθήσει.μου είπε για το κιντερτε,το δοκιμάσαμε. Σημερα,δεν του άρεσε καθόλου,με τα χιλιάδες ζόρικα ήπιε 30γρ αλλά νομίζω τον βοήθησε,έκανε κακά του πιο εύκολα Κ τα αέρια του έβγαιναν χωριά ζόρι,έτσι φαινόταν τουλάχιστον!Τι να κάνω που δεν το πινει??δε θέλω να τον πιέζω,μου είπε λόγια σταγόνες ινφακολικ λέγονται πριν απο κθ γεύμα αλλά μονο εφόσον δε βοηθήσει το ρόφημα!Κ μετα από όλα αυτά παμ ε σε αλλαγή γάλακτος!Τελευταία λύση αλλά νομίζω δεν υπάρχει ακόμη λόγος!

Αλήθεια έκανε καμ ια σας το πρωτο εμβόλιο κ ποιο ήταν?Εμένα πλησιάζει ο Καιρός κ το φοβάμαι με αυτά που διαβάζω!

Οπότε μπορείτε Γράψτε τα νέα σας κ οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να με βοηθήσει με αυτά τα δυο θέματα!!

πολλά κορίτσια έχουν χαθεί!

καληνύχτα κ Φιλάκια στα μικρά σας!!!

Καλησπέρα τι κάνετε;miamia έχεις δίκιο χαθήκαμε μες την ρουτίνα μας!! Αύριο θα πάμε για το πρώτο μας εμβόλιο και θα κάνω και στον μεγάλο. Τελικά τις ραγάδες που είχες τις έκανες κάτι;; εγώ θα πρέπει πρώτα να χάσω πολλά κιλά και μετά να το ψάξω. Κατά τα άλλα ο μπέμπης είναι πολύ χαμογελαστός πιο πολύ από τον πρωτότοκο και μου μοιάζει!!! Ακόμα δεν έχω πάει θάλασσα γιατί κοντά στην Αθήνα είναι λίγες οι καθαρές παραλίες αλλά πιστεύω μες την βδομάδα να πάρω τον μεγάλο και να πάμε. Σήμερα έχει πολύ ζέστη και είναι πικρα που ενώ καθόμαστε δεν θα πάμε διακοπές. Α επίσης νονο δεν έχουμε ακόμη... Φιλάκια πολλά στα μπεμπακια σας.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;; Πως τα πάτε με τα μπεμπακια σας;; Εμείς φτου φτου είμαστε μια χαρά, σήμερα ήρθαν και οι δικοί μου να μας δουν, ο παππούς ή γιαγιά μου, ή μαμά μου και αδέρφια, χαμός στο σπίτι...

Μια φιλη που έχω με δίδυμα δυστυχώς τα μωρά μάλλον κόλλησαν κοκυτη και αρχισα να φοβάμαι, λέω να αραιωσω και τις επισκέψεις στο σπίτι...

Πολύ ζέστη έχει κι εδώ, για θάλασσα ούτε λόγος..ειδικά για μένα, ευτυχώς έχουμε και το κλιματιστικο και το μεσημέρι το βάζω στους 28 ίσα ίσα να μην σκατε και σπάει λίγο ή κάψα...

Βάσω καλό εμβόλιο αύριο, ποιο είναι το πρώτο, και πως λέγεται;;; Άκουσα ότι έχουν ελλείψεις κάποια εμβόλια και θέλω να πω στο φαρμακείο να μου το κρατήσουν από τώρα...

Οι υπόλοιπες πως είστε;;; Υπόσχομαι να μπαίνω πιο συχνά για νέα

Φιλάκια σε όλες και όλα τα γλυκά μωρακια!!!

yk1yp3.png

Βάσω εύχομαι να πάνε όλα καλά με το εμβόλιο σας!Φτάσατε τους 2 μήνες?Εμ εις την Παρασκευή Κ Δευτέρα με το καλο εμβόλιο!Το 5πλο θα κάνεις?Εγώ ναι κ το πόσιμο για γαστρεντερίτιδα.Μπες να ενημερώσεις πως τα πήγατε!Νόνο κ μεις δεν έχουμε ακόμη,Κ έτσι όπως έχουν τα πραγματα δε μας βλέπω για βάφτιση σύντομα,θέλω να ειναι όπως τα ονειρεύομαι κ όχι με εκπτώσεις,αν με καταλαβαίνετε!

Βάσω Κ Εμ εις βάζουμε κλιματισμός στους 27 Κ στο χαμηλό τα μεσημέρια γιατί ο μικρός μου καιγεται στο κορμάκι του ρε κορίτσια!πολύ ζεστή!!

κοκκύτη στις μέρες μας κ τόσο μικρά??Μακριά κ αγαπημένοι!!χαχα!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από εμένα - νέα στο καφέ.Κατ'αρχήν να ευχηθώ σε όλες τις μανούλες να χαίρονται τα παιδάκια τους,στις μελλοντικές με το καλό να κρατήσουν στα χέρια το μωράκι τους και σε όσες επιθυμούν μία εγκυμοσύνη με το καλό να τους προκύψει.Εμένα η κορούλα μου σε λίγες μέρες κλείνει τους 2 μήνες. υποφέρουμε με κολικούς από την έκτη εβδομάδα και αποτέλεσμα αυτών και μία ομφαλοκήλη, η οποία εύχομαι να εξαφανιστεί μέγαλώνοντας. Δοκιμάσαμε σταγονίτσες αλλά δεν βοήθησαν και πολύ. Της ξεκίνησα το gripe water και έχω δει μεγάλη βελτίωση κυρίως στα ρεψιματάκια της...λέτε να κρατήσουν πολύ αυυτοί οι κολικοί; Δεν με νοιάζει για την δική μου ταλαιπωρία, αλλά στενοχωριέμαι να την βλέπω να υποφέρει και να μη μπορώ να τη βοηθήσω...:(

Γεια σου μανούλα!!! Ευχαριστουμε κι εσύ να χαίρεσαι το κορίτσι σου!!! Εμείς είμαστε 1 μηνών χθες ειχαμε το πρώτο κρούσμα κολικων και μακάρι να μην το ξανά έχουμε

Από που είσαι;;; Είναι το πρώτο σου παιδάκι;;;

yk1yp3.png

Γεια σας κορίτσια...χάθηκα...όλα καλά όμως...αν και είχαμε κάποια θεματάκια με το θηλασμό, δεν έτρωγε πολύ νομίζω τα ξεπερασαμε, είναι τα αναπτυξιακα άλματα.

εμβόλιο την τρίτη θα κάνουμε.πέφτει και ο ίκτερος!!!για τους κολικούς τοέχω ψάξει το θέμα όσο δεν παίρνει, όλοι καταλήγουν στο εξής πως ότι καινα δώσεις στομωρό είναι για περιστασιακή ανακούφιση, μην ξεχνάμε πως το έντερο είναιανώριμο και κάπως πρέπει να ωριμάσει, το infacolic δεν θέλει ο παοδίατρος να το δώσουμε φάρμακο είναι μου λέει γιατί από τόσομικρό ούτως ήάλλως μέχρι το τέλος του 3ου μήνα σταματάνε...προσέχω όμως πολύ τι τρώω έχω να φάω πράσινα από την εγκυμοσύνη...

εμείς για βάπτιση λέμε του Αγίου Στεφάνου μιας και έτσι θα το πούμε.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Μανούλα84 καλως ήρθες!!Όπως καταλαβαινεις εδω είμαστε όλες μανούλες !!

εχω το ιδιο προβλημα!Κολικούς απο 2ημερων!ναι από τόσο νωρίς,το έπιανε κπ βρες,αλλά τωρα έχει όλη μέρα πονακια!Όχι κολικο,πονακια,πλάθει συνέχεια,δε βολεύεται πουθενά,Κ κάνα 2ωρο τη μέρα συνήθως μεσημέρι ή κατά τις 9 με 10 το βράδυ...Εχω αγοράκι Κ την Παρασκευή γίνεται 2 μηνών!Ο γιατρός μου πρότεινε κιντερτε,όχι χαμομήλι,αυτο με τα πολλά βότανα,αλλά δεν το πινει δεν του αρέσει,δύο φορές του έδωσα με το ζόρι κ τον πήγε κ τσιρλιπιπι!!!Δεν του ξαναεδωσα!Μου πρότεινε ινφακολικ μονο σε μεγάλο πρόβλημα κ αν σε του κάνει τπτ το χαμομήλι,που δεν πινει.Κ εγωιστικά δεν ξέρω τι να κάνω άλλα δε θέλω να το φόρτωσε φαρμακα που δε βοηθάνε!Ειναι μια φάση που περνάνε κ θα περάσει,μονο αυτο βοηθάει εσένα!το μωρό σου!πολυ σφιχτές αγκαλιές αν κ κάνει ζεστή,πολύ κούνημα,απορροφώντας,στο δικό μου δεν πιανει,σε μας πιάνει η σκουπα,μασάζ στην κοιλίτσα,με βαλσαμελαιο που δεν το εχω δοκιμάσει ακόμη,μονο απλό μασάζ,γυμναστική τα ποδαράκια κ υπομονή,υπομονή,αλλο 1 με 2 μήνες το πολύ!!!Έχεις αγοράκι ή κοριτσάκι??Θηλαζεις??Εγώ οχι!Ελπίζω κυ μάσα βοηθήσει,καναπές μας νέα σου!

Μαμα82 να τα εκατοστησετε!!πέρα σε Κ σας ο μηνας!Μπορεί να έφταιγε κτίρια που έφαγες!Ελπίζω να μην την ξανάπιασει!

Νικη σε βρήκα κ στο φβ αλλά δε μπορώ να σε κάνω add!Σου έστειλαν μην!!Κ Εμ εις εμβόλιο την Τετάρτη με Πέμπτη,αχ κ έχω ενα αγχος!Ποιο θα κανετε?

27 Δεκέμβρη δηλ η βάφτιση??Χειμωνάς!!Ωραιο ονομα!!

Βάσω πως πήγε με το εμβόλιο?ποιο κάνατε τελικα??

Για τις ραγάδες που με ρώτησες,δεν έκανα κτ,το σκέφτομαι Για το με τις κρέμες κ το λάδι έχουν απαλύνει κ δε φαίνονται πολύ!Αλλά εγώ έχω κ το χειρουργείο σκωλεικοειδιτιδας που ειναι κάθετο κ άνοιξε.οι ραγάδες μπροστά τους ωχριά!!χαχα!Κ μια φιλη λέει κανε κ το δεύτερο κ μετα τις φτιάχνεις όλες μαζι!Τρεις εχω,η μια μεγαλη!Κ κιλά μου έμειναν 5 αλλά εχω λιτή κοιλίτσα κ λιγομπουτακια!Αλλά όχι κρίση φοβερό!Ψάχνω για έχω ρούχα που δε διαγράφουν κ για κορσέ!Έχεις φορέσετε κορσέ???Σήμερα πήρα μαγιό αυτά τα δικό μέσα για να καλύψω ότι μπορώ κ μου πάει πολυ γιατι εχω λεπτή μέση!Κ ενα μπλε σκούρο μακρύ φορεμα πολυμορφικό κ αυτό πολυ ωραιο!πολυ χάρηκα!Μέσα στην κρούση ψωνια!χαχα!Σας φιλω όλες ξ τα μπεμπε κ ελπίζω ότι τα βρίσκει να ειναι περαστικό!

Καλησπέρα κι από εμένα - νέα στο καφέ.Κατ'αρχήν να ευχηθώ σε όλες τις μανούλες να χαίρονται τα παιδάκια τους,στις μελλοντικές με το καλό να κρατήσουν στα χέρια το μωράκι τους και σε όσες επιθυμούν μία εγκυμοσύνη με το καλό να τους προκύψει.Εμένα η κορούλα μου σε λίγες μέρες κλείνει τους 2 μήνες. υποφέρουμε με κολικούς από την έκτη εβδομάδα και αποτέλεσμα αυτών και μία ομφαλοκήλη, η οποία εύχομαι να εξαφανιστεί μέγαλώνοντας. Δοκιμάσαμε σταγονίτσες αλλά δεν βοήθησαν και πολύ. Της ξεκίνησα το gripe water και έχω δει μεγάλη βελτίωση κυρίως στα ρεψιματάκια της...λέτε να κρατήσουν πολύ αυυτοί οι κολικοί; Δεν με νοιάζει για την δική μου ταλαιπωρία, αλλά στενοχωριέμαι να την βλέπω να υποφέρει και να μη μπορώ να τη βοηθήσω...:(

Κάπως ήρθες μαμα84!!Κ εμείς κολικούς Κ ομφαλοκηλη 1εκ Κ ελπίζουμε να φύγει!

Κ εγώ το 84!Απο που έισαι?

Σου έγραψα για τους κολικούς πιο κάτω!!Ελπίζω να περάσουν!!!Υπομονή κ Υπομονη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...