Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Βγήκε και η αντίσταση στην ινσουλίνη και λέει 1.7 και δίπλα αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη. Κακό είναι αυτό να φανταστώ ; Εσύ που έχεις παρόμοιες τιμές τι έκανες ; 

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες, mama τις ευχές μου να χαίρεσαι την κορούλα σου και να την καμαρώνεις και από εδώ!!

πως είστε;; εμείς σαραντίσαμε και όλο έξω είμαι με τον μεγάλο πάμε σούπερ μάρκετ κούνιες διάφορες δουλειές και έχω πήξει δεν έχω χρόνο να σας γράψω αλλά σας διαβάζω.

Νίκη μου μπράβο για τις εξετάσεις σας που είναι καλές, μπορεί να τον πειράζει το γάλα αλλά σίγουρα και αυτό θα το δείτε. Γεωργία μου μεγαλώσατε πολύ μπράβο μια χαρά το μωρό σας! Πήγα και στο ΙΚΑ και έβγαλα ΑΜΚΑ για το μωρό αφού σε τρις βδομάδες θα κάνουμε το πρώτο μας εμβόλιο... κατά τα άλλα είμαστε καλά και μεγαλώνουμε! είχα πάει και στην γιατρό μου για να με δει μετά τις σαράντα μέρες και με βρήκε μια χαρά μου έδωσε το οκ για επαφές και μπάνια, τώρα θα ξαναπάω από Οκτώβρη για παπ.

Και όσον αφορά τις διακοπές που σας είχα ρωτήσει, δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε κάπου λίγο δύσκολο λόγω οικονομικών αφού θέλουμε να κάνουμε βάφτιση Σεπτέμβριο, βέβαια ακόμα ψάχνουμε νονό!! ελπίζω να βρούμε!

Φιλάκια πολλά μανούλες!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οσες κανουμε βαπτιση Σεπτεμβρθο μας βλεπω να μενουμε ασπρουλιαρες φετος!!!!! Ασχετο αλλα πηρα σημερα τηλ τον φωτογραφο απο το γαμο μας να τ πω για την βαπτιση κ μου ειπε 700?......επαθα σοοοοοκ!!! Περιμενα πολυ λιγοτερα!!! Ειπαμε να κοψουμε απο ολα τα αλλα να τα κανουμε ολα χειροποιητα για να μας βγιυν πιο φθηνα.....αλλα οχι για να τα δωσω στο φωτογραφο!!!! Ημαρτον!!

Μιαμια εμενα η παιδιατρος μ ειπε οχι αντηλιακο...δν υπαρχει λογος μιας και δεν πρεπει ποτε να τα βγαζουμε σε ωρες υψηλου κινδυνου. Για κουνουπια πηρα μονο τα τσιροτακια για την κουνια η τα ρουχα....για ολα τα αλλα φυσικα καλυτερα να ρωτησεις τον παιδιατρο!! Εμεις το μονο που πηραμε και φιραμε ειναι μια κρεμουλα της frezyderm για την ατοπικη δερματιτιδα που βγαλε στο προσωπακι του.

39WKp3.png

καλημερα κοριτσια μου!!! τι κανετε;;

Βασω μου σ ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου!!! μπραβο και που σαραντησατε και σε βρηκε κι εσενα ο γιατρος καλα!!! νομιζω κι εγω οτι αντηλιακο δεν πρεπει να βαζουμε, εχει βεβαια ενα της frezyderm αλλα και παλι ειναι χημεια!!!, ουτως η αλλως δεν θα τα βγαλουμε στον ηλιο, ουτε νταλα μεσημερι!!

εμεις ειμαστε μια χαρα!!! το κοριτσι μου ειναι πολυ υσηχο και καλο!!! χθες ξυπνησε μια φορα για φαγητο στις 3 και 30 και μετα ξανα στις 6!!! φαινεται χορταινει!! επεσε κι ο αφαλος μας εχθες!!! βεβαια κρεμοταν απο μια κλωστη αλλα δεν ηθελα να το τραβηξω!!!

ηρθε κι ο παιδιατρος εχθες, μου φανηκε αρκετα καλος!! ζυγηστηκαμε και πηραμε μεσα σε μια εβδομαδα 300 γραμμαρια και ψηλωσαμε κιολας 53,5 ποντους!!! αντανακλαστικα ολα καλα!! και γενικα ειμαστε σουπες!!!

καθε μερα που περναει νιωθω ακομα πιο χαρουμενη και ευτυχισμενη!!!! ακομα βεβαια δεν πιστευω οτι ειναι δικια μου!!! χαχα

και εμεις σκεφτομαστε για βαφτιση σεπτεμβριο αλλα μεχρι τοτε βλεπουμε!!!

φιλακια σε σας και τα μπεμπακια σας!!!

yk1yp3.png

Όλα τέλεια Βάσω μου!Ο νονός είναι ένα θεμα,θα βρεθει Ομως που θα πάει,μμόνο να είναι σωστός,αν με καταλαβαίνετε,γιατί εμενα οι δικοί μου δεν ήταν κ τόσο!

Γεωργία για αυτό υπάρχει το solarium!!Εδώ έχουν ρίξει τις τιμες οι φωτογράφοι στα 500 το ψηφιακό αλμπουμ.Καλά εννοείται ότι για όλα ενημέρωνομαι από τον παιδίατρο,μου έχει δώσει το ελεύθερο να παίρνω τηλ Κ να ρωτάω ότι θέλω,αλλά έτσι πληροφοριακα ρωτάω κ εσάς!Κ μενα έχει σπυράκια στο πηγούνι Κ στα μαγουλακια με πύον κιόλας κπ,έτσι φαίνεται απέξω δε ξέρω αλλά θα φύγουν,μερα με τη μερα βλέπω καλύτερα,η αλοιφή βοήθησε?Για τα κουνούπια παρήγγειλα από Ίντερνετ κ τα τσιροτα Κ τα μαντηλακιά που πρότεινε ο γιατρός,μέχρι να έρθουν κουνουπιέρα μονο!

Μαμα82 όντως όλα σούπερ!κ κιλα Κ ύψος Κ αφαλος!!Αντε με το καλό να σαραντησεις Τώρα!

Κ εγώ μερα με τη μερα νιώθω κ καλύτερα!Απολαμβανω το ρόλο μου..Τη μητροτητα που τόσο ήθελα κ περίμΕβα..Κ Όσο μεγαλώνει αποκτάμΕ έναν υπέροχο δεςμο,Κατά λαβαΙνει Κ περισσότερα,μας ββλέπει καλύτερα,λέει λεξούλες-ηχους ,τύπου αγκου Κ ντα κ μας χαμογελαει συχνά!!Α Κ του αρέσει να παίζουμε..Είναι τόσο μοναδικα,δε πιστεύω ότι το ζω!

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Τι κάνετε;; Εμείς πάμε πολύ καλά τρώμε άπειρες ώρες στο στήθος αλλά μια χαρά το βράδυ ξυπνάμε μια φορά στις 3:30 και μετά 7:30 βέβαια κάθε θηλασμός κρατάει χρόνο αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη με το κορίτσι μου, είναι καλό και υσηχο

Βάσω αν δεν βρείτε νονό πες κάποιον από τα αδέρφια σας, κι εμένα οι νονοί μου δεν ήταν εντάξει έχουν να με δουν από την βάφτιση μου!!!

Ανυπόμονω να βγούμε μια μικρή βρίσκεται βόλτα γιατί για μεγάλη δεν είμαστε με τον θηλασμό βέβαια και ο καιρός δεν πολύ βοηθάει....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου!Εμεις σαραντησαμε χθες,πήγαμΕ πήραμε ευχές τον έφερε κ γύρο από τον Εσταυρωμένο στο Ιερό Ο Παππάς γιατί είναι αγοράκι κ μετα πήγαμε τη βόλτα μας!Ωραία ήταν...πήγαμΕ κ σημερα το πρωί κ λέγαμε να παμΕ κ το απόγευμα στη Λιτανεία που γίνεται στο χωριό μου λόγω πολιούχου αλλά φυσούσε κ φοβηθηκα να τον πάρω.Έχω κ αρτοκλασία για όσες ξέρετε,γιατί το είχα τάξει..Βοήθεια μας λοιπόν!

Ό μπέμπακος μου καλά τα πάει,τρώει 130-140 ml,κ οιμαται το ββράδυ κατά τις 12.30 με 1 Κ Κ ξυπνάει με τα τις 5.30 το πρωί,προσπαθούμε να βαλουμε πρόγραμμα Κ να κ οιμΟμάστε 8ώρες συνεχόμενα,ειμαστε σε καλό δρόμο.Κ τώρα με τις βολτες κοιμάται κ λίγο παραπάνω Κ Εμένα περνάει πιο Ομορφα Ο χρόνος μου!

φιλιά σε όλες!

Καλημέρα μανούλες! mama μπράβο σας για τον θηλασμό, μπράβο σου που έχεις την υπομονή για να την έχεις στο στήθος πολύ χαίρομαι που είναι ήρεμο το κορίτσι σου! εμείς το βράδυ έχουμε πονάκια και γκρίνια και κοιμάται κατά τις 2 για ένα τετράωρο και μετά πάλι γάλα, κάθε τρις ώρες πεινάει το μωρό μου και κάποιες φορές κάθε δύο ώρες και μου δίνει την εντύπωση ότι το γάλα μου δεν τον πιάνει καθόλου σα να είναι νεράκι ένα πράγμα, τον βάζω και στο στήθος και το αντλώ για να του το δώσω γιατί δεν το αδειάζει ακόμα, πιστεύω να μεγαλώσει λίγο ακόμα να μπορεί να το αδειάσει μέσα σε δέκα λεπτά!!!

Νικη μου πως είστε τα νέα σας;;

mama όσον αφορά το νονό έχεις απόλυτο δίκιο, τα αδέρφια είναι η καλύτερη λύση!!!

Κατά τα άλλα εμείς ήρεμα, να δούμε τι θα γίνει και με τις εξελίξεις οι οποίες τρέχουν πως θα κάνουμε την βάφτιση χωρίς λεφτά;;;

Φιλάκια πολλά σε όλες

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Μιαμια μπράβο για τον σαραντισμο και την ευχουλα!!! Καλές βόλτες και επίσημα πια!!!

Βάσω μου δεν μπήκαν ακόμα σε σειρά τα μωρακια μας, άλλες μέρες πεινανε περισσότερο άλλες έχουν τα πινάκια τους κτλ εμείς εχθες θηλασαμε μπορεί και 20 ώρες!!! Σήμερα Νορμάλ...

Από ότι κατάλαβα έχετε κολικους ε;; Οσο για το γάλα του φτάνει μην ανυσηχεις όσο ρουφάει τόσο παράγεται αφού εδραιώθηκε ο θηλασμό ς

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Βάσω μου εγώ δε θηλάζω,μια φορά τη μερα από το ένα στήθος Κ Αμα,οπότε με το ξένο μπαινει το πρόγραμμα στο φαγητό κθ 4 ώρες το νωρίτερο 3,5 τρώμε κ το βραδυ προσπαθούμε να κλείσουμε 8ωρο υπνου χωρίς μαμ,το πρόγραμμα μπιάνει με λιγο ββασάνισμο Κ δικο σου κ του μωρου,γιατί όταν κλαίει στις 7 ώρες τη νύχτα δε πρέπει να του δώσεις να φάει,προσπάθεις να του αποσπάσεις την προσοχή με χάδια κουνημα αγκαλιές να περάσει κάνα μμισάωρο Κ να πάνε 3,5 ώρες Κ ου το καθεξής!Τη μπέρα το δικό μου τουλάχιστον δε πεινάει νωρίτερα από τις 3,5 οπότε ειμαστε οκ ,7-11-3-19-23 ώρες φαγητού πάνω κάτω,ύπνος συνήθως 1 το βράδυ με 7 το πρωί,μαμ,ξανά νάνι μμέχρι 11 όχι πάντα κ με τα δε κοιμΟμαστε εύκολα,κάνα μισάωρο από εδώ κ απο κει,με τις βολτες κοιμάται...Σημέργα Ομως επειδή δε κοιμηθηκε τη μερα σχεδόν καθόλου,κ οιμάται τώρα από τις 8 Κ φοβΑμαι ότι δε θα μου κοιμηθει το βραδυ Κ θα χαλάσει το πρόγραμμα μας!θα δείξει,δεν είναι κθμέργα ιδια!!Όσο για το δεκάλεπτο που θέλεις μα τρώει,Εμένα που πίνει ξένο κ είναι κ λίγο λαιμαργος δε το πίνει τόσο γρήγορα,στο τέταρτο στην καλύτερη περίπτωση,μμπορεί Κ μίση ώρα κ παραπάνω,ανάλογα τα κεφια μας..Σιγά-σιγά βΕβαια παμΕ στο τέταρτο τη φορά,ίσως κπ Κ 10λεπτό...Βάσω ποτέ σας άρχισαν οι κολικοί??

Μαμα82 20 ωρες?Πότε έφαγες,ποτέ κ οιμηθηκες?Πότε όλα τα υπόλοιπα?Μπράβο για την υπόμονη πράγματικα!εσείς έχετε κολικούς?

Διαφημίσεις

Μιαμια γιατί να μπει σε πρόγραμμα 8ωρου ύπνου από τόσο μικρό;;; Ακόμα αναπτύσσεται φουλ!! Μου φαίνεται λίγο νωρίς .. Εμείς 20 ώρες κανονικά οπότε ζητήσει για όσο θέλει το στήθος είναι πάντα διαθέσιμο, ή αλήθεια είναι ότι τα παιξα αλλά θέλει υπομονή ο θηλασμός και έτσι έφαγα θηλαζοντας κοίμηθηκα και λίγο καθιστή θηλαζοντας....μόνο τουαλέτα χωρίστηκαμε!!! Σήμερα είμαστε Νορμάλ!!!

Οι θηλές μου τσουζουν και ή μια έχει ένα θέμα πήρα τηλ σύμβουλο θηλασμού για βοήθεια αν δεν καλυτερέψει θα της πω να ρθει από το σπίτι!!!

Φιλάκια κορίτσια μου και γλυκά φιλάκια και στα μπεμπακια σας!!!

yk1yp3.png

Γεια σας κοριτσια μου κι απο μας!!

Μιαμια συμφωνω με την μαμα...ειναι πολυ μικρουλης μωρε για να μπει σε τετοιο προγραμμα...ασε που εμενα μου φαινεται και λιγο βαναυσο...να κλαιει δλδ το παιδι και να μη του δινεις!!! Βασικα ειναι και αν μπορει καποιος..εγω δν θα μπορουσα να αντεχω να τον βλεπω να κλαιει και να μην κανω τπτα. Για να κλαιει καποια αναγκη θα χει το παιδι...για να πειναει θα το χρειαζεται.

Εμεις ειμαστε την ημερα στο διωρο και το βταδυ στο τριωρο. Ειμαι τυχερη που αδειζει το στηθος στο εικοσαλεπτο. Αλλα μετα εχουμε τα κακακια και το αλλαγμα...καθε φορα που τρωμε τα κανουμε. Εκτος απο την νυχτα..αλλα παλι τον αλλαζω παρολο που τον παιρνει ο υπνος...δεν θελω να μενει πανω απο τρεις ωρες με την ιδια πανα...την κατουρημενη εννοω

39WKp3.png

Γεια σας κορίτσια!Η αλήθεια είναι ότι δε μου έχει τύχει να κλαίει πάνω από 15λεπτό για φαγητό,γιατί το νωρίτερο που μου πεινάει είναι στις 3ώρες Κ 45 λεπτά,οπότε μμέχρι τέταρτο τον έχω αφήσει κ αυτό μμέχρι να τον αλλάξω,φτιάξω γάλα περασε!Κ οι γιατροί όλες εδώ οι γνωστές κ φίλες το βραδινο μετά τις 40 μμέρες το έκοψαν,Ο δικός μου από μμόνος του στο 6δώρο στην αρχή τώρα 7δώρο,θέλω να φτάσει στο 8ωρο,εντάξει Αμα πλαταίνει θα του το δώσω,αλλά λένε ότι αν έχει πρόγραμμα στο φαγητό κ γενικά,στη βόλτα,στο μμπάνιο θα έχει κ στον ύπνο,κτ που το θέλω γιατί δε μου κ οιμαται καλά ρε κορίτσια,έκτος από το ββράδυ,ελάχιστα όλη την Ημερα Κ δεν αντέχεται,δεν έχω τι να τον κάνω,Κ δε πρόλαβαινω να κάνω τπτ...Μόνο στη ββόλτα ήρεμει λίγο κ πάλι για κάνα 2ώρο το πολυ.Είναι λίγο γκρινιάρης τι να κάνουμε!Ο γλυκός μου!!!

Θα ταμε τώρα Κ ελπίζουμε να κάνουμε νάνι γιατί χθες τελικά την κάσταμε,5 το πρωί κ οιμηθηκε για 2 ώρες Κ μστα στις 8 για1ωρα Κ κάνα μμισάωρο σημερα τομέσημερι,οπότε ελπίζω να κ οιμηθεί τωρα!!

φιλιά!!!

Γεια σας κορίτσια,χάθηκα. Σαράνρησα κ εγω. Ολα καλα. Μιαμια αυτο που μου εχει πει ο παιδιατρος αλλα το ακουω και απο αλλους ειναι πως εμεις προσαρμοζομαστε στο προγραμμα του παιδιου και εννοει ακολουθουμε τις αναγκες του, δεν υπαρχει καποιος λογος να κοιμαται 8 ωρες συνεχομενα εκτος απο τη δικη μας ξεκουραση. Στη μικρη μου ελεγαν να της κοψω το βραδυνο αλλος μου ελεγε να το αφηνω να κλαιει αλλος να του βαζω πιπιλα ή τσαγακι τα εκανα για 10 μερες περιπου ζωρις αποτελεσμα και ημουν και εγω και το μωρο στην τσιτα, μετα το αφησα και το εκοψε μονη της οταν εγινε 5 μηνων. Τα μωρα ξερουν καλυτερα τις αναγκες τους απο εμας και μας το δειχνουν με το κλαμα, τι κι αν πεινασει στις 3 ωρες θα του δωσεις να φαει παρα να το παιδεψεις και να εκνευριστει. Μεχρι να βαλουν ενα τελικο προγραμμα που πιστεψε με δεν εδραιωνεται πριν τους 5-6 μηνες θα αλλαξουν 100 φορες συνηθειες.

βασω θα κανω το δικηγορο του διαβολου και θα σου πω πως θηλασες επιτυχως για 18 μηνες γιατι να αλλςξει κατιστο γαλα σου τωρα;;;

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Καλησπέρα ομορφες μανούλες!

Νίκη μου κ εγώ έτσι έλεγα στην αρχή,αλλά με το πρόγραμμα είναι κ αυτός κ Εμεις πιο ήρεμοι...Μου φαίνεται υπερβολικο να πεινάει στις 3ώρες όταν έχει πιει 160γρ γαλα.Στις 3.30 του το δινω αλλά συνήθως εκεί γύρω στην ώρα του πεινάει κ είναι φορές που δεν κλαίει από πείνα ή κοιμαται Κ πάνω από 4 Αλέκα εγώ μμόλις περάσει 4.15 ώρες του το δινω Κ τον πίνει...Αν τον άφηνα,άλλοτε θα έτρωγε στις 3,άλλοτε στις 4 Κ άλλοτε στις 5,οπότε πεινούσε δηλ.με το πρόγραμμα εντός εισαγωγικών ειμαι πιο ήρεμη κ με το φαγητό του Κ με τον ύπνο του!Κ το ββραδινό το έχει κόψει μμόνος του από 20 ημερων στην αρχή στις 5ώρες ,μετα 7 Κ τώρα τον βλέπω ότι άντεχει Κ 8,δε ξυπνάει κ δε κλαίει.ελπίζω τουλάχιστον αυτό να το διατηρήσει!Ελπίζω δηλαδή!

Αύριο πάω γυναικολόγο αφού έχω ήδη σαραντησει Κ έχω κ επαφές..Για να δούμε.Κ πρέπει να πάω κ σε κάνα μη να κ ενδοκρινολογο,Κ τώρα με αυτά που γίνονται το σκέφτομαι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...