Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

κοριτσια γεννησα κι εγω!!!! γεννησα στις 8 παρα 5 το κοριτσι μου στις 16 /06 , 3280 !!! ειναι υσηχο μωρακι και πολυ καλο!! ξεκινησαμε θηλασμους και προς το παρον παμε πολυ καλα!!!

εσεις τι κανετε;;;

πως πανε τα μπεμπακια σας;;;!!

φιλακια πολλα!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια...Έλειπε η μαμα82 Κ χαθήκαμε όλες,

Μαμα82 είσαι Κ επίσημα μαμα!Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου...Γερο Κ τυχερό να είναι!Μπράβο για το θηλασμό,εύχομαι να εδραιωθεί!Πρωί ή βράδυ γεννησες?Φυσιολογικά?Επέστρεψες σπίτι?Πες μας τα νέα σου οπότε μπορέσεις!

Νίκη μου μια χαρά Ο μπεμπακος σου,Κ σε κιλα Κ σε ύψος,πολύ ψηλός.Ο δικός μου 55 εκ Κ 4.150 σε 27 μμέρες από 3220 Κ 51εκ γεννηση.Τον υπέρηχο να τον κάνεις να είστε σίγουροι κ ήρεμοι,αφού δεν είναι κ κτ επικίνδυνο ή επώδυνο για το μωρο.

Κορίτσια μου Εμενα σημερα το πρωί ο μπεμπακος ενώ είχε κ οιμηθει 7-8 ώρες την ώρα που τον ταιζα Εβγαλε όλο το γαλα αλλά όλο ομως σχεδόν δηλ,σαν μμεγάλη ρουκετα,ποτάμΙ ομως,110 είχε πιει,κατατρόμαξα,αλλά ευτυχώς δε μας ξανασυνεβει ακόμα,θα δω κ αύριο το πρωί,μάλλον ήταν τυχαίο,κτ με τον αερα Κ είχε ρευτει Κ μια φορά ενδιαμεσα!τι να πω!Προχθές πνίγηκε λίγο λίγοαλλά αντέδρασα ψυχραιμα,Κ σημερα αλλά μου μεινε Ένας φοβος κθ φορά που τρώει..Περιττό να σας πω ότι με ελουσε με το γαλα,λουτσα με εκανε,αλλά δε με ενόχλησε καθόλου..Το παιδάκι μου να είναι καλά..

Α μάλλον αδιαθετησα ή θα αδιαθετησω!Δε ξέρω,μου ξαναηρθαν καφέ υγρά Κ σημερα σαν να κοκκινίζουν..Υπάρχει περίπτωση τόσο νωρίς?πάνω στο μηνα?Τα φωτα σας!!Φιλάκια!!

γεια σας κοριτσια!!! σας ευχαριστω πολυ!!!

γεννησα 8 το πρωι !!! ενω ημουν για καισαρικη ο γιατρουλης μου με περιμενε και με τις σωστες κινησεις που εκανε με βοηθησε και λιγο η τυχη και ο θεος και αισιως γεννησα φυσιολογικα με επισκληριδιο μεσα σε 8 ωρες!!! ανελπιστο!!!

γενικα την απολαμβανω και ειναι λες και περασε καιρος που ημουν εγκυος ξεχασα τα παντα!!!τωρα το μονο που εχω στο μυαλο ειναι το κοριτσακι μου!!!

Νικη μια χαρα βαρος πηρε ο μπεμπακος σας!!! μην στεναχωριεσαι για ττον ικτερο θα τελειωσει σιγα σιγα θα βοηθησει και ο θηλασμος!!!

Μιαμια μαλλον του πεσε βαρυ το γαλα μην σκας, αυτο φταιει!!! μην του δινειςμεγαλα γευματα και τον σκας!!!! οσο για τα λοχια μπορει να επιστρεψουν μου το πε ο γιατρος γιατι γενικα και εγω τριτη μερ δεν εχω πολυ αιμα!!

Νικη εσυ που γεννησες φυσιολογικα πως ηταν με τα ραμματα;; φοβαμαι να παω τουαλετα....

yk1yp3.png

Μιαμια μην ανησυχεις, εμενα η μικρή σχεδόν κάθε μέρα μέχρι 2 μηνών περίπου έκανε εμετό κσι μάντεψε γιατί, μόλις την τάιζα την άλλαζα, ε έτσι όπως κρατούσα τα ποδαράκια γύρναγε όλο το γάλα...μετά το κατάλαβα. Γενικά όμως μην ανησυχείς μπορεί να του είχε πέσει βαρύ εκείνη τη στιγμή ή να είχε πολύ αέρα στην κοιλίτσα. Μαμα ούτε την πρώτη φορά ούτε τώρα είχα θέμα με τα ράμματα. Για τουαλέτα μου είχε πει ο γιατρός να μην σφίγγομαι καθόλου υπάρχει κίνδυνος να ανοίξουν. Δοκίμασε να φας δαμάσκηνα και σύκα αποξηραμένα βοηθάνε πάρα πάρα πολύ. Α βοηθάνε και τομωρό για τις κενώσεις, όταν θα περάσουν οι πρώτες μέρες θα ζορίζεται λιγάκι, ανάλογα βέβαια και τι τρως.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια να στε καλά!!! Προς το παρόν τα πάμε μια χαρά είμαι με ένα βυζι στο χέρι όλη μέρα αλλά χαλαλι, ή μικρή μου είναι υσηχη και ευχαριστιομσστε ή μια την άλλη

Πολλά φιλάκια σε όλες και φυσικά στα γλυκά μπεμπακια σας!!!!

yk1yp3.png

Καλησπέρα μανουλες!

Γεωργια που χάθηκες εσύ?Τι κάνει ο μπεμπακος σου?πήρατε βαρος?θηλάζετε ακόμα?πάτε καμια βολτα?

Νίκη μου ευτυχώς δε το ξανά έκανε ο μικρος μου!Έτυχε μαλλον.Κ το εκανε ενώ ετρωγε όχι μετα!Τι έγινε με τον υπερηχο?Η μικρη σου πως τα παει με το μπεμπε?

Μαμα82 μπραβο Κ σε σενα που τα κατάφερες κ στο γιατρό σου για τους σωστούς χειρισμούς!Κλείσατε εβδόμαδα?Πότε θα σας δει ο γιατρός να μαθουμε νεα?

Κορίτσια τι φοράτε τώρα στα μωρακια σας?Εγώ μονο ζιπουνακι με μακρυ μανικι,κπ βραδια αν κάνει ψυχρα του ββάζω μονο φορμακι μάκρυμανικο χωρίς ζιπουνακι,Κ αν βγουμΕ βολτα σε μια εβδόμαδα ζιπουνακι κοντο Κ φορμακι μακρυ!εσείς?

Γεια σας κορίτσια!!! Εμείς σήμερα είμαστε 6 ημερών!!! Συνεχίζουμε αποκλειστικό θηλασμό, είναι όλη μέρα με ένα βυζι απ έξω!!! Χαχα

Την τέταρτη θα ρθει παιδίατρος στο σπίτι!!!

Φοράμε και φανελάκι και φορμαλισμό μακρυμάνικο!!!! Κά σκεπαζομαστε με πανεςς

yk1yp3.png

Ολα πολυ καλα κι απο μας!!! Σημερα σαραντισαμε...αλλα απο βολτες παμε εδω και καιρο αρκετες!!! Ναι θηλαζω αποκλειστικα σχεδον καθε δυο ωρες τρωμε. Για βαρος φν ξερω γιατι αυριο παμε για ζυγισμα κ μετρημα στην παιδιατρο..αλλα φαινεται οτι εχει παρει..ποσο δν ξερουμε ακομη. Κι απο πανες ειμαστε καλα...καθε φορα δλδ που τρωμε τα κανουμε. Ολα μου φαινονται πολυ ομορφα...δοξα το θεο!! Το μονο που μου κακοφαινονται ειναι τα κιλακια που μου μειναν...γυρω στα 8..αλλα απο αυριο ειπα θα προσεξω. Βεβαια με τον θηλασμο δν μπορω να κανω και πολλα μιας και η διατροφη πρεπει ναναι καλη κ πλουσια σε γευματα. Αρχισα να παιρνω κ ιδεες για την βαπτιση..και να προετοιμαζομαι πριν γυρισω δουλεια. Για 20 Σεπτεμβριου λεμε. Αυτα τα νεα τα δικα μας!!

39WKp3.png

Διαφημίσεις

Πωπω!!! Περνάει γρήγορα ο καιρός!!! Ποτέ γεννήσες και αυριο σαραντιζεις!! Μπράβο!!! Και για τον θηλασμό μπράβο!!! Κι εμείς το παλευουμε και πάει καλά μέχρι στιγμής!!

Και για το βάτος μια χαρά θα είστε εφόσον τρώει μια χαρά!!! Θα μας προς τι θα πει ο γιατρός!!!

Τελειώνουν τώρα σιγά σιγά το θηλασμό και κοιμομαστε....φιλάκια σε όλες!!!

yk1yp3.png

Εμεις πάλι σημερα έχουμε φοβερη γκρίνια!Μάλλον πονάει το μικρακι μου κ αισθάνομαι τόσο άχρηστη όταν κλαίει κ δε μπορω να τον ήρεμησω ή δεν αντέχω να τον κρατάω άλλο στα χέρια κ τον αφήνω λίγο για να τον ξαναπαρω..Από πρόγραμμα πάλι δε τα Πάμε καλά,τώρα που έκλαιγε από το πρωί,έφαγε στη 1 Κ τώρα είναι 5.30 Κ κ οιμαται,δε θέλω να τον ξυπνήσω γιατί κουράστηκε πολύ με το κλάμα,σκέφτομαι πως αν πεινάσει θα ξυπνήσει,αν δε ξυπνήσει μμέχρι τις 7 θα τον ταΐσω κ οιμησμνέο,άλλωστε τρώει ικανοποιητική ποσότητα έως πολύ καλή στο σύνολο της μερας οπότε οκ!

μαμα82 περίμενουμε Νέα την Τετάρτη.Το δικό σου μωρακι είναι μικρο ακόμα για πιο καλοκαιρινα!

Γεωργία δε το πιστεύω κ εγώ για 20 Σεπτεμβρίου έλεγα τη Βάφτιση ,αν κ δεν είναι σίγουρο,Τα κοινα μας παράμένουν αν κ τελικά δε γέννησαμε την ίδια μερα!Εσύ που πας ήδη βολτες τι του φορας??Δε ξέρω πως να το ντυσω,μια ζέστη μια ψύχρα..

Φτασαμε αισιως τα 4700 και 59 εκατοστα!!!! Η παιδιατρος ειναι πολυ ικανοποιημενη....συνεχιζουμε ετσι λοιπον!!!

Μιαμια ελπιζω στις 20 να μας κανει καλο καιρο....γιατι πολυ με αγχωνει αυτος οσεπτεμβρης!! Οσο για το τι του φοραω η αληθεια ειναι οτι ο καιρος μας εχει καταμπερδεψει...βασικα εξω του βαζω φανελακι τιραντακι φορμακι κοντομανικο η μπλουζακι κοντομανικο τζηνακι παντελονι κ ενα ζακετακι...καλτσακια και παπουτσακια....ειμαστε κ μοντερνα παιδια!!!

Επισης για την γκρινια....δεν ξερω αλλα εγω του χω βρει κολπακια που του πιανουν...τον ηρεμει παρα πολυ η μουσικη οποιαδηποτε κι αν ειναι...του αρεσει να ακουει την φωνη μ οποτε του διαβαζω παραμυθια...ο μπαμπας τ του κανει γυμναστικουλα τα ποδια οταν ζοριζεται κ ηρεμει αρκετα...επισης καλως η κακως καποιες στιγμες του δινω και πιπιλα. Αααα βρηκα κ στο you tube καποια βιντεακια για να βλεπουν τα νεογεννητα και να αναπτυσουν τις αισθησεις τους...του αρεσαν πολυ!! Και τελος τον βαζω να καθεται και λιγο μπρουμθτα...βοηθαει και στον αυχενα τ..... Η πανω στο στηθος μ...να ακουμπαει το δερμα!

39WKp3.png

καλησπέρα κορίτσια. Μιαμια μη νιώθεις άχρηστη κανείς δεν γεννήθηκε μαθημένος...σιγά σιγά θα καταλάβεις γιατί κλαίει...δεν κλαίνε πάντα από πόνο. Η μικρή έκλαιγε ασταμάτητα το βράδυ μέχρι 40-50 ημερών χωρίς εμφανή σημάδια πόνου...δεν μπορούσαμε να το κάνουμε κάτι εκτός από αγκαλιά.

εμείς πήγαμε χθες για υπέρηχο, όλα καλά με το συκώτι και τη χολή, οπότε ο ίκτερος δεν προέρχεται από εκεί. Υπάρχει μία περίπτωση να είναι από το μητρικό γάλα, αλλά ευτυχώς ο παιδίατρος μου είπε ότι δεν χρειάζεται να το κόψω για την ακρίβεια είπε ότι ο θηλασμός δεν πρέπει να σταματά σε καμία περίπτωση. Εξακρίβωση όμως γίνεται με 2-3μέρες διακοπή, να του δώσω ξένο και να το μετρήσουμε. Και να είναι από το γάλα μου να συνεχίσω να το θηλάζω κανονικά. Θα δούμε από βδομάδα.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Γεωργία Κ Εμενα δείχνει να του αρέσει πολύ η μμουσική,παντός είδους,άλλωστε από την κοιλιά ακουγε.Κ να ακούει τη φωνή μου..Πιπίλα βαζουμε κθ μερα Κ ειδικά το μεσημέρι,δε με πειράζει γιατί δε θηλάζω πια!Επίσης του αρέσει να κάθεται στο κρεβάτι,σημΕρα μου έδωσε μια φίλη μου το γνωστό γύρομναστηριο για μωρα,τον Εβαλα λίγο αλλά δε μπορει ακόμα να πιάσει πράγματα στα χεράκια του Κ να τα κρατήσει,μόνο να αρπάξει κ να του πέσει. Κ Εμεις τον γυρίζουμε μπρουμητα για να γυμναζετε,πόση ώρα τον αφήνετε?Εγώ φοβάμαι για δευτερόλεπτα τον αφήνω..

Πολύ καλά κ ύψος Κ κιλά...Γέροι κ τυχεροί να είστε πάντα...

Εδώ συνήθως μμέχρι μμέσα Οκτωβρίου έχει καλό καιρό κ να σκέφτεσαι ότι κ το καλοκαίρι κπ φορές βρεχει,Ο καιρός είναι ένας απροβλεπτος παράγοντας!!

Νίκη μου αφού βγαινουν όλες οι εξετάσεις καλές δεν υπάρχει πρόβλημα!Κοιτάξτε αν είναι από το θηλασμό συμβαινει κπ φορές,θα το ξεπερασει.Έχω άρχισε κ ξεχωρίζω το κλάμα,Κλαμα φαγητου,γκρίνιας,πόνου αλλά κπ φορές το κλάμα πόνου δε παλεύεται γιατί δε μπορεις να κάνεις κτ εκτός από αγκαλιά Κ υπόμονη Κ γενικά ότι σκαρφιστεις αλλά κ πάλι κλαίει!

Κορίτσια μετα το φαγητό πόση ώρα τα κρατάτε να χωνέψουν?ζΤο δικο μου ρευεται σχεδόν αμεσως αλλά ο γιατρός είπε 15-20 λεπτά μετα να τον κρατάω!

Τους βαζετε αντηλιακο στη βόλτα? Κ έχετε πάρει κπ αλοιφή για το τσιμπημα ή atarax?aerius?depon Κ γενικά κπ φάρμακα για ώρα ανάγκης ή δε κάνει να πάρουν ακόμη κ αν χρειαστεί?Άχρηστα δηλ να είναι άλλα θέλω να τα έχω κ να μην τρέχω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...