Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Φαντάζομαι θα έχεις παράλληλα και τις τιμές της ινσουλίνης. Σε εμένα όταν ανεβαινε υπερβολικά το σάκχαρο, ανεβαινε απότομα και η παραγωγή ινσουλίνης με αποτέλεσμα να κάνω υπογλυκαιμία, ο οργανισμός μου να ζητάει σάκχαρο για να τονωθεί και μετά να έχουμε αυτό το φαύλο κύκλο. Κάποια στιγμή από την υπερβολική παραγωγή ινσουλίνης θα έπρεπε να κάνω ενέσιμη ινσουλίνη λόγω ανεπάρκειας. Δεν ξέρω αν το λέω κατανοητά. Η αντίσταση στην ινσουλίνη θεωρείται προδιαβιτικο στάδιο. Το θετικό είναι ότι υπάρχει το Glucophage ως φάρμακο αλλά και με σωστή διατροφή και άσκηση μπορείς να το αποτρέψεις. Κυρίως να μάθεις να τρως σωστά. Πχ γλυκό ποτέ με άδειο στομάχι. Και εννοείται εμένα η αντίσταση στην ινσουλίνη είχε ενοχοποιηθει για τις αποβολές που είχα αλλά εννοείται πως επηρεάζεται και η ποιότητα των ωαρίων. 

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια μου!!!! τι κανετε εσεις και τα μπεμπακια σας;;;

λοιπον τα νεα μας εχουν ως εξης:

καταρχην αποφασισαμε επιδη θα παω με προκληση να παμε στην κλινικη με τον γιατρο μας!!!! οποτε αυριο μπαινουμε το βραδυ , γινεται προετοιμασια και μου βαζουν ενα υποθετο για προκληση, το μωρο εχει εμπεδωθει αλλα ο τραχηλος ειναι κλειστος και μαλλον μου ειπε θα χρειαστω κι αλλο υποθετο!!! τελος παντων δεν προβλεπεται να γεννησω πριν το μεσημερι της τριτης!!!

με την πρωτη ευκαιρια θα μπω να σας πω τα ευχαριστα!!!

καντε και την προσευχη σας γιατι αγωνιω!!! χαχα

φιλακια πολλα σε μικρους και μεγαλους!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mama ante poli tixeri eisai auto makers skeftesai entelws teleiomini h mpempa sou!!! Me to Kalo koritsi mou kai opou niwtheis asfaleia na pas!

Vaso ti kaneis??? Pws pane ta agoria??

Emeis poli isixa mwra gkriniazw egw anti auta all a ti na kanoume tha m peite panta gkriniazes esi!! :tongue: variemai ligo mes sto Spiti alla ektos apo to parko p allou na pas me ta mikra?!

Auta! Mi sas zalizw kaliii kiriaki!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Mama ήρθε η ώρα να κρατήσεις αγκαλιά την κορούλα σου τέλεια όλα θα πάνε κατ ευχην και οι προσευχές μου μαζί σας. Να έχεις υπομονή και όλα θα είναι τέλεια να έχεις μια όμορφη Κυριακή. Οι υπόλοιπες τι κάνετε;;εμείς ήρεμα ήμαστε πολύ ζέστη. Φιλάκια σε ολες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα ομορφες!Πήγα μια ββόλτα σημερα για μίση ώρα με 40 λεπτά,γιατί έκλαιγε κ γύρισα σπίτι γιατί η μανά μου δε μμπορούσε να τον ηρεμήσει!Κάλο ήταν Ξ αυτό!Μη φανταστείτε,λαϊκή για φρούτα κ στα γνωστά λημχέρια μου για να πάρω λίγο αερα.Ανυπομονω για συριο,να δω τι θα μου πει ο γιατρός!Είναι στο κρεβάτι δίπλα μου κ λογοκοίμαται,τουλάχιστον δε πονάει Κ δε κλαίει!

Μαμα82 να έχεις υπόμονη Κ όλα θα πάνε καλα...Ίσως χρειαστεί με τα τα υποθετα να περπατάς μμέσα στην κλινική για να κατέβει,αλλά όπως κ να χει πρέπει να γεννήσεις....Όπως όλες μας!Θα περίμεν ουμε νεα σου...Φιλάκια

Σαλώμη πόσο χαίρομαι που όλα πάνε καλά για σένα κ τα μμικρά Σου!Είστε 4 μμηνών η κάνω λάθος?Πόσα κιλά ειστε τώρα?Τρώτε κ τροφές ή μόνο γάλα?Μια χαρά είναι οι βΟκτ ες στο πάρκο,Κ εγώ περιμένω να σαραντησω να τον πηγαίνω στην πλατεία Κ να κα νουμΕ βόλτες..

πάω βα σιδερωσω τώρα που είναι ήσυχος!

καλημέρα και καλη μας εβδομάδα! mama με το καλό γλυκιά μου σήμερα να πάνε όλα καλά να μην ταλαιπωρηθείς και να κρατήσεις σύντομα την κόρη σου στην αγκαλιά σου!

Σαλώμη μου πως είστε; είναι ήσυχα τα αγοράκια σου, μια χαρά! εμείς καλά δόξα τον Θεό, ο μεγάλος μου αρχίζει να συνηθίζει το μωρακι αν και κάποιες φορές βγάζει ζήλια η οποία εκδηλώνεται με νεύρα, έχει αρκετά νεύρα και ξεσπάσματα θεωρώ ότι είναι η ζήλια του, ο μπέμπης τρώει πολύ και μεγαλώνει συνέχεια!! Την Παρασκευή σαραντίζουμε και είμαι τρελαμένη έχω τόσα να κάνω και κυρίως να πηγαίνω τον μεγάλο στις κούνιες!!

σήμερα και αύριο Αθήνα θα σκάσουμε έχει πολύ ζέστη, miamia περιμένουμε νέα σου από τον γιατρό, Νίκη μου πως είστε; έχεις χρόνο για την μεγάλη σου;;

Φιλάκια πολλά καλή μας εβδομάδα.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Μαμα με το καλό, όλα θα πάνε καλά!! Εμείς κορίτσια τα ίδια, ησυχία με το μωρό όλα καλά, την τετάρτη θα πάμε να δούμε για τον ίκτερο, ευτυχώς όλες οι εξετάσεις είναι καλές. Βάσω μου με τη μικρή δεν έχω όσο χρόνο θα ήθελα αλλά σε αυτόν που έχω προσπαθώ να τον περνάμε μόνες μας χωρίς πολύ παιχνίδι, πιο πολύ είμαστε ξαπλωμένες μαζί και λέμε διάφορα. Βοηθάει στο να μην νιώθει παραμελημένη...και συνέχεια αγκαλιές και φιλιά. Όταν έχω το μωρό φροντίζω να κρατάω απασχολημένη με ζωγραφική παζλ κτλ ώστε και να κάνει κάτι αλλά και να μην "ενοχλεί". Αλλά το ξαναλέω κρατάω μικρό καλάθι, κάποια στιγμή θα της βγει η ζήλεια.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!Τι κάνετε.

Εμεις πήγαμΕ γιατρό σημερα πρωί πρωί.Καλά είμαστε,πήραμΕ σχεδόν 1 κιλό από όταν γεννηθήκαμε Κ 4,5 πόντους Κ δεν έχουμε κλείσει ακόμα μηνα!Το κεφαλάκι μας μεγαλωσε φυσιολογικά γιατί είχα ένα άγχος γιατί η πηγή ήταν λίγο μμικρή,αλλά οκ,είναι μμικρή Αλλά ανοιχτη,Επίσης έχουμε ένα μμμικρό φυσημα άλλα δεν είναι ανησυχητικό,το παρακολουθούμε ομως,όπως επίσης. Έχουνμε Κ αφαλοκηλη 1 εκατοστο Κ ελπίζουμε κ αυτή να μην είναι κτίρια κ να φύγει,αλλά αργεί ,στο χρόνο ίσως κ σε δύο..Μου είπε κ για τα Εμβολια ότι κπ γονείς δε τα κάνουν,εγώ θα του τα κάνω κανονικά..Εσείς??Μου είπε σε ένα μηνα,δηλ όταν θα είναι 2 μηνων θα κα νουμΕ το τριπλό κ την ίδια μέρα αν θέλω αυτό για τον πνευμονιοκοκο,επισης μου πρότεινε κ πόσιμο Εμβολιο για την γαστρεντερίτιδα!Μαμαδες τα φώτα σας!Επίσης Επίσης ρώτησα να εκαφρυνω τα ρούχα κ μου είπε στο σπίτι με το ζιπουνακι αλλά έξω με το φορμακι κανονικα,νερό όταν θα φάει τροφές κ να μην τον ξυπνάω το βραδυ για να φάει,άλλωστε όταν πεινάει κλαίει κ φυσικά ξυπνάει!Αυτα!

Μαμα82 σημερα είναι η μερα σου.,Σου στέλνω τη θετική μου ενέργεια,την αγάπη κ τα φιλιά μου σε μαμα Κ μωρο πλέον!Εν ημερωσε μας!

Τα υπόλοιπα κορίτσια που όλα καλα?

Καλησπέρα κοριτσάκια μου και συγγνώμη για την αποχή μου εδώ και τόσες μέρες,αλλά στο Αγκίστρι δεν έχουμε ίντερνετ!Γύρισα σήμερα στην Άθήνα απλά να κάνω κάτι δουλίτσες και σε κανένα δίωρο θα ξαναφύγω!

Μαμά82 σε έχω στις σκέψεις μου όλο αυτό τον καιρό,και σου εύχομαι με ένα πόνο να γεννήσεις το κοριτσάκι σου!!

Η βάπτιση πήγε μια χαρά,τα μωράκια μου μεγαλώνουν και τα ερωτεύομαι όλο και περισσότερο,αλλά φυσικά έχουμε πολύ ακόμα μέχρι να κοιμηθούμε μια ολόκληρη νύχτα΅!Επίσης με την ζέστη δυσχαιρένουν πολύ-ενώ η Σεμέλη τουλάχιστον κολυμπάει.

Θα ξαναμπώ με την πρώτη ευκαιρία.Φιλάκια στα μπεμπάκια σας!!

Η Σεμελίτσα μου γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2013!

Έγινα δεύτερη φορά μαμά σε διδυμάκια στις 5/5/2015!

Διαφημίσεις

κοριτσια μου!!! τι κανετε;;

Μιαμια μπραβο στον μπεμπουλη σας!!! μια χαρα μεγαλωνει!!! και μην σκας γαι αφαλοκηλη και φυσημα, ολα θα ξεπεραστουν!!! κι εγω θα τα κανω ολα τα εμβολια!!!

σας ευχαριστω ολες για την υποστηριξη και την θετικη σας σκεψη!!!

εννοειται θα σας ενημερωσω!!!ευχομαι ολα να πανε καλα, προς το παρον δεν εχω αγχος ,μονο μια γλυκια αγωνια!!!

Βασω καλο σαραντισμο και καλες βολτες και με τον μικρο και με τον μεγαλο!!!

Νικη σε ευχαριστω πολυ!!!! ευχομαι να φυγει ο ικτερος γρηγορα, αλλωστε η εποχη βοηθαει!!! εχει αρκετο φως, αλλα προσεχε τον ηλιο (φανταζομαι ξερεις καλυτερα) γιατι ειναι και επικινδυνος!!!

Κειλι να τα χαιρεσαι τα μωρακια σου!!! απολαυσε διακοπες και οταν με το καλο γυρισεις θα τα λεμε πιο συχνα!!!

φιλακια στα μπεμπακια σας και σε σας!!!

θα μπω να σας πω τα νεα μας!!! φιλακια!!!

yk1yp3.png

Μιαμια μια χαρά. Αυτό με τα εμβόλια το έχω ακούσει και εγώ και απορώ με τους γονείς που δεν τα κάνουν και μετά τα τρέχουν στα νοσοκομεία. Εννοείται ότι στη μικρή τα έχω κάνει όλα στην ώρα τους και στο μωρό θα τα κάνω. Το πόσιμο το είχε πάρει και η μικρή είναι για το ροταιό

Καλησπέρα μαμαδες Κ μωρα!!

ΜαμΑ82 νομίζα θα γεννούσε χθες!40 Κ 4 σημερα όπως κ εγώ,.,Άντε με ένα πόνο να έρθει η μπουμπου..Μπορεί κ να έχεις γεννήσει τώρα,μακαρι,Κ να έχουν πάει όλα καλά κ να κρατάς αγκαλιά το κοριτσάκι σου!

Κειλι κατάλαβα ότι δεν έχεις ίντερνετ εκεί..Ωραία θα περνάτε..Τα μώρα θα στρώσουν με το καιρό...Εμενα ευτυχώς κ οιμάται ένα 6ώρο το βράδυ αλλά με ξενο γαλα..

Νίκη δε ξέρω τι είναι το ροταιο!Για γαστρεντερίτιδα μου είπε..Έχεις κάνει ποτέ 2 Εμβολια μαζι?

Βασω με το καλό Ο Σαράντησμος..Γερο να είναι το μωρακι σου!Κ καλές βολτες...Άντε σε 10 μερες έρχεται κ η σειρά μου!τέλεια!

Μιαμια ροταϊός είναι αυτό που προκαλεί γαστρεντερίτιδα, απλά στο βιβλιάριο θα στο γράψει:κατά του ροταϊού. είναι πόσιμο. Όταν το έδωσε αυτό στη μικρή της έκανε και άλλα δύο στο μηρό, για την ηπατίτιδα και νομίζω και το τριπλό.

λογικά η μαμα θα έχει γεννήσει. Αντε μια χαρά γεννήσαμε όλες μας!!!

Γεια σας κορίτσια. Που χαθήκαμε όλες μας. Πήγαμε παιδίατρο χθες να δούμε τον ίκτερο. Σε 28 μέρες πήρε 1κιλό και κάτι είναι 4500γρ και 57 πόντοι, μια χαρά!!ίκτερο έχει ακόμα ευτυχώς από τις εξετάσεις δεν είναι κάτι παθολογικό, βασικά η έμμεσος χολερυθρίνη έπεσε ένα βαθμό(είναι αυτή που μετράνε 3 ημερών) η άμεσος όμως ανέβηκε ένα μόριο από 0.30 σε 0.40. Μπορεί να σχετίζετε με το συκώτι. Αν και ο παιδίατρος δεν νομίζει να είναι κάτι από τη στιφμή μου λέει που σε λιγότερο από μήνα έχει τέτοια ανάπτυξη δεν ανησυχούμε, ότι και να είναι αντιμετωπίζετε. Επειδή όμως τα ψυρίζει όλα πάραπολύ θα πάμε για υπέρηχο ήπατος να ολοκληρωθεί ο έλεγχος, να είμαστε σίγουροι και από εκεί. Αυτά από εμάς. Κατά τα άλλα μια χαρά. Εσείς τα νέα σας...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...