Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια. Σήμερα πήγαμε στον παιδίατρο. Είναι 4200 πήρε 550 γρ σε 16 μέρες τέλεια είπε ο γιατρός, πήρε και 4 πόντους, είναι 56 εκ και στην κατάταξη είναι στην 90η θέση, πολύ ψήλο για την ηλικία αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη, στα κιλά και περίμετρο κεφαλιού είναι πάνω από το μέσο όρο, έχει όμως ακόμα ίκτερο του πήραν αίμα περιμένουμε να βγουν κάποιες εξετάσεις και θα δούμε. Του πήραν αίμα από το χεράκι, η μικροβιολόγος κόντεψε να πάθρι κρίση φοβόταν μήπως δεν βρει φλέβα και ευτυχώς τη βρήκε αμέσως εγώ πάλι χαλαρή, μα πως κάθεσαι έτσι μου λέει, τι θες να κάνω της λέω αφού πρέπει να γίνει αν αγχωθώ δεν θα πονέσει, εντάξει δεν είναι το καλύτερο να ξέρεις ότι το παιδί σου πονάει αλλά αν είναι κάτι για την υγεία του, το προσπερνάς. για το γάλα στην κατλαψυξη μου είπε ότι αυτός προτείνει ένα μήνα φύλαξη, 6 μήνες είναι πολλοί, αυτό πιστεύω και εγώ, 6 μήνες χάνονται κάποια συστατικά. Τόσο πολύ μου είπε ότι τα κρατάνε στις τράπεζες στα νοσοκομεία, αν θέλω μπορώ να το δώσω εκεί, εφόσον έχω γάλα για άμεση κατανάλωση. Ελπίζω να μην τύχει τίποτα και χρειαστεί, αλλά φύλαγε τα ρούχα σου.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Αννα μου σ ευχαριστω!!! αντε να δουμε, εμεις παμε για καρδιοτοκογραφο στην κλινικη την παρασκευη, κατι μου λεει οτι θελει να με βαλει με τεχνητους αλλα δεν θελω, οσο και αν ανυπομονω θελω να ερθει η ωρα απο μονη της, επισης λογω οικονομικων για να μην αγχωνομαι θελω να παω στο νοσοκομειο, αλλα αν προκειται για το καλο του μωρου δεν το συζηταμε καθολου!!!

εσυ πως τα πας με την μπουμπου σου;;; να μου την ζουληξεις!!!

Νικη μου μπραβο στο αγορακι σας!!! μεγαλωνει και αναπτυσσεται τελεια!!!

ευχομαι καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σας και ολα να πανε οσο πιο καλα γινεται!!!!

φιλια σε ολες!!!

yk1yp3.png

Καλησπέρα μανούλες. Νίκη μου τέλειος ο γιος σου εύχομαι καλά αποτελέσματα να έχετε. Είσαι ψύχραιμη μπράβο έτσι πρέπει. Το γάλα σου θα το δώσεις; κάτι έπαθε το θήλαστρο μου και δεν βεντουζαρει καλά την θηλή αργεί κιόλας και μου σπάει τα νεύρα. Mama θα κάνεις ότι σου λέει το ένστικτο σου. Με το καλό να έρθει το μωράκι σου.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Βασω μου σε ευχαριστω!!! και εσεις οτι επιθυμειτε!!!

παντως μπραβο στην Νικη που κρατα την ψυχραιμια της , εγω σε βαφτιση να παω που κλαιει το μωρο ειμαι κι εγω ετοιμη να κλαψω....

φιλακια κοριτσια μου!!!

yk1yp3.png

Αχ κορίτσια το έχω δουλέψει τόσο πολύ το θέμα και με διάφορα βιβλία αλλά και με τη σκέψη ότι με τον πανικό δεν βγάζεις τίποτα. Σκεφτείτε ότι έχω πάθει και κρίση πανικού για δαζή αιτία, ήμουν αδιάθετη και με έπιασε δυνατός πόνος στη μέση του δρόμου και κατέληξα στο νοσοκομείο. Από εκεί και έπειτα το είδα αλλιώς το πράγμα

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

γεια σας κοριτσια!!! τι κανετε;;;

Νικη μεγαλη υποθεση που το καταφερες αυτο!!! μακαρι ολοι να μπορουσαμε να βγαλουμε το αγχος απο την ζωη μας!!! τουλαχιστον το πολυ αγχος!!!

λοιπον τα νεα μας!!! μια που μας εμεινε μια μερα για να μπουμε στις 40, σημερα στο νοσοκομειο μου ειπαν οτι εχω παραταση 5 μερες αυριο παω πρωι πρωι για καρδιοτοκογραφο και ευελπιστω μια που εφημερευει να με κρατησουν και να γεννησουμε επιτελους!!! διαφορετικα μεχρι τεταρτη!!! μετα θελει δεν θελει θα βγει!!! χαχα

ευχομαι να στε ολες καλα και να μου φιλησετε τα μωρουλια σας!!!

θα ενημερωσω για τα ευχαριστα και γενικα τις εξελιξεις!!!

yk1yp3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα...Όπως κατάλαβαινεται δεν πρόλαβαινω ούτε να σας γράψω!Ο μικρός κοιμάται συνήθως το βράδυ,ευτυχώς,από τις 12.30 περίπου μμέχρι τις 9.00,του δίνω κατά τις 4.30 περίπου ένα γεύμα κοιμίσμενος,Κ κοιμΟμάστε μμέχρι της 9...Αλλά με τα δε ξανακοιμομαστε ευκολα,ίσως κάνα 2ώρο,Κ πολλά μμικρά 10λεπτά-20λεπτά στο δικό μας κρεβάτι ή στα χέρια μας.Τελικά μας έπιασαν κολικοί πριν 2 μμέρες Κ ναι κατάλαβα τη διαφορά...Ειδικά χθες που έκλαιγε όλο το απόγευμα απαρηγόρητος,τπτ δεν τον ευχαριστούσε,το λυπήθηκα το μώρο μου,έλιωσε από το κλάμα,αφού σημερα κ οιμηθηκε Κ λίγο το πρωί!Ελπίζω ναμην τον πιάσει πάλι σημερα Κ αν τον πιάσει να είναι για λίγο!Άσε που τώρα με τους κολικούς τρώει λιγότερο αλλά λίγο πιο νωρίς.Από 80-110 Ο γιατρός μου είπε στο σύνολο της μέρας 600 τα φτανει κ τα ξεπερνά λίγο,θηλάζει κ ελάχιστα,έχει κ βρε γμεν ες πάνες κθ φορά οπότε ειμάστε οκ.Θα τον πάω την Δευτέρα αν κ δε θα είναι ακριβώς 1 μηνα αλλά να τον δει,Κ για τους κολικούς κ για τους ήχους.Κ ναι τους κάνουμε ακόμα,προσπαθώ να τον ηχογραφήσω για να τους ακούσει ο γιατρός γιατί τους κάνει όταν κ οιμαται Κ όχι πάντα!με τα κεφια! Τώρα Είναι ξαπλα στο κρεβάτιβατι Κ του εχω την πιπίλα,κθ φορά που πέφτει κλαίει,του την δίνω πάλι από την αρχή,τον παίρνει κ ο ύπνος για 1-2 λεπτά!Αυτα για τον μικρο!

Εγώ πολύ καλύτερα,αν εξαιρέσουμε κτ κρίσεις που με πιάνουν ,γιατί κλαίει το παιδί,Κ ββαρέθηκα σπίτι,αν κ δεν έχω ββαρεθεί ακριβώς,ανυπομονω να περάσουν 40 μέρες να βγαινω βόλτα με τον μικρο στο χωριό.

Βάσω μου Εμας δε μας βλεπω για διακοπές,Γιατί όπως είπα θέλω να τον βαφτίσω τον Σεπτέμβριο,οπότε που να βρεθουν τόσα χρήματα,Κ για διακοπές κ επίσης ίσως ο άντρας μου πάει με μεταθέση Ηγουμενίτσα ,που ελπίζω να τη γλιτώσει για κάνα 2μηνο,Κ αν πάει θα μείνω μονη στο χωριό,με τους δικούς μου δηλ,Αφήστε τα,Κ θα έρχεται 2 φορές την Εβδόμαδα,ίσως παμε εκεί κάνα δύο μέρες!

Νίκη μου θυμίσε μου εκείνες τις ταμπλετες για μώρα που τις κολλας!Ο γιατρός μου πρότεινε μαντηλακια crilen να τα αφήνω δίπλα του αλλά μου μυρίζουν Εμενα,προς το παρόν τα βραδια του ββάζω κουνουπιέρα γιατί έχουμε πολύ κουνούπι παρόλο που έχω ψεκάσει τις σιτες!Τι να πω!

Μαμα82 άντε με το καλό,υπομονη,το περασα Κ ξέρω!Τελικά τον έφαγες κ εσύ τον μηνα σου!Θετική σκέψη κ όλα ξεχνιούνται...Αλήθεια πόσα κιλά είναι το μώρακι σου?κ είναι κορίτσι?

Άννα πολύ χαίρομαι που πάνε όλα καλά!Κ μπραβο σου που επεμενες με το θηλασμό κ τα καταφερες!

Φιλιά σε όλες!Όταν γράφω σας τα λέω όλα!

Miamia μπραβο που τα πηγαινετε καλα!!! τωρα με τον κολικο, το ξερω ειναι δυσκολο αλλα θα ξεπεραστει τα περισσοτερα μωρακια το χουν, εχει ενα γαλακτωμα για μασαζ η frezyderm που ειναι για κολικους και ζεσταινει με το μασαζ που του κανεις στην κοιλιτσα και φευγουν και τα αερια και λιγο υσηχαζει, αν θες δοκιμασε το η συμβουλεψου τον γιατρο γενικα, εχει λυσεις...

εγω κοριτσια ερχεται η ωρα και ανυπομονω!!!

το μωρακι μου ειναι κοριτσακι αλλα δεν μου λεει πια ο γιατρος βαρος πια για να μην αγχωθω λεει, εγω υπολογιζω να ναι γυρω στα 3500+ αλλα τωρα οτι και να χαλαλι!!!

φιλια σε ολες!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Miamia μπραβο που τα πηγαινετε καλα!!! τωρα με τον κολικο, το ξερω ειναι δυσκολο αλλα θα ξεπεραστει τα περισσοτερα μωρακια το χουν, εχει ενα γαλακτωμα για μασαζ η frezyderm που ειναι για κολικους και ζεσταινει με το μασαζ που του κανεις στην κοιλιτσα και φευγουν και τα αερια και λιγο υσηχαζει, αν θες δοκιμασε το η συμβουλεψου τον γιατρο γενικα, εχει λυσεις...

εγω κοριτσια ερχεται η ωρα και ανυπομονω!!!

το μωρακι μου ειναι κοριτσακι αλλα δεν μου λεει πια ο γιατρος βαρος πια για να μην αγχωθω λεει, εγω υπολογιζω να ναι γυρω στα 3500+ αλλα τωρα οτι και να χαλαλι!!!

φιλια σε ολες!!!

Mpenw stis manoules Maiou kai ti na dw!? Mama akoma na genniseis? Tis exei kalaresei tis koris sou fenete ekei mesa! Oso kai na nai gero na nai den pa na 'nai kai 4 kila!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

καλημερα κοριτσια μου!!! τι κανετε;; τα μπεμπακια σας πως ειναι;;;

εγω ακομη να γεννησω!!! ειμαι στην παραταση....κανω καρδιοτοκογραφους και η διορια μου ειναι μεχρι την τεταρτη το πολυ, μετα τελειωσαν τα ψεματα!!! ανυπομονω να παρω το κοριτσι μου αγκαλια!!! και φυσικα εχω τρελη αγωνια για την ωρα της γεννας, το καλο ειναι οτι δεν ειναι φοβος.....ακομα.....γιατι πραγματικα δεν ξερω εκεινη την ωρα αν θα μου βγει και φοβος!!!

Σαλωμη μου τι κανετε εσεις;;; πως πανε τα αγορακια σας;;;; πηγατε και στο σπιτι σας επιτελους!!! τελεια!!! πρεπει να σαι πολυ ευτυχισμενη!!! μπραβο!!!

εγω τελικα μου ειπαν απο το νοσοκομειο ο γιατρος οτι εχω μεγαλο μωρο, και επειδη αυτο θα μπορουσε να λειτουργησει αρνητικα στην ψυχολογια μου δεν το σκεφτομαι καν, οτι ειναι μικρο μεγαλο θα τα καταφερουμε!!! ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια ειμαι!!! αντιμετωπιζω διλημμα νοσοκομειο η κλινικη , το θεμα ειναι καθαρα οικονομικο....δεν ξερω...

οποτε μπορεσετε περιμενω τα νεα σας!!! φιλακια στα μωρακια σας!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα μανούλες Σαλώμη πως είναι τα αντράκια σου; mama τέλεια η μπέμπα σου εσύ να σκέφτεσαι όμορφα και γλυκά την ώρα της γέννας και θα έρθει από μόνη της η ώρα δεν χρειάζεται αγχος😊.Εμείς καλά μεγαλώνουμε και σε μια εβδομάδα πάμε για ευχές στην εκκλησία 😊. Επειδή και εμείς έχουμε γκρίνια ο απορροφητήρας δουλεύει πολυ καλά, να το δοκιμάσετε. Φιλάκια πολλά καλή μέρα να χουμε.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου...Όλα καλά?Εμεις ναι,τα γνωστά!Τη Δευτέρα παμΕ γιατρό αν κ δεν θα έχουμε κλείσει μηνα,αλλά για 3 μερες δε χάθηκε κ ο κοςμος,άλλωστε νομίζω ότι ο μμικρός μου έχει αφαλοκηλη,ελπίζω να κάνω λάθος,γιατί έχει πεταχτεί λίγο εκεί!Κατά τα άλλα καλά!

Έχω κπ απορίες σχετικά με τα μετα της καισαρικης!Λοιπόν!1 με τα από πόσο καιρό μπορεις να πας για δεύτερο,όχι ότι βιαζομαΙ,αλλά από περιέργεια.2 με τα από πόσο καιρό μπόρουμε να κάνουμε γύμναστικη Κ να σηκώσουμε βαρος.Κ 3 με τα από πόσο καιρό σεξ?Θα σας πω την Αμαρτια μου,χθες κάναμε σεξ με τον άντρα μου,μι ας κ δεν έχω πλέον αιμα,Κ γιατί 9 μηνες δεν...Δεν ξέρω αν έπρεπε αλλά δεν αντέξαμε αλλο.Ήταν κάπως,γιατί φοβομουν λίγο για την τομη Κ γιατί 9 μηνες κλειστό το μμαγαζί ήταν κάπως!Αλλά το ήθελα..Την επόμενη καλύτερα!

Άλλη μια ερώτηση,περίοδος πρώτη πονάει??Αυτά!

ΜαμΑ 82 έρχεται η ώρα..Μη σκέφτεσαι τπτ,μόνο τομωρο σου!Όλα καλά θα πανε!εν ημερωσε μας!

Φιλιά...

Καλησπέρα και από μένα. Η γιατρός μου μου είχε πει όχι σεξ μέχρι να σαραντισω. Δε νομίζω όμως να έγινε κάτι που το κάνατε λογικά θα σου πει ο γιατρός σου. Επίσης σε μένα είχε πει μετά από ενάμιση χρόνο το δεύτερο μωρο. Θα περιμένουμε νέα σου την Δευτέρα φιλάκια πολλά.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...