Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Εγώ έκανα με τον γιατρό μου στο νοσοκομείο γτ εμπιστεύεται το τμήμα εμβρυομητρικης εκεί πολύ. Βέβαια έψαξα εγώ κ είχανε την πιστοποίηση από το fetal medicine foundation 

Αν πήγαινα έξω θα διάλεγα μεταξύ Δαγκλη ή Σπηλιοπουλο. Τιμές δεν ξέρω να σου πω.

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Αυτά τα συμπτώματα με το κλαμα,που κοκκινίζει κ μαζευει Κ τεντώνει πόδια το κάνει κ το δικό μου!Αλλά το κάνει σχεδόν κθ φορά που κλαίει,ακόμα κ για φαγητό!Αποτελείται να έχει συνεχώς κολικούς,θα το παρατηρήσω λίγο καλύτερα!Κ εγώ d3 fix drops δίνω αν κ θηλάζω ελάχιστα!Δε το πιστεύω αυτό με τα φαγητά!Γιατί κ Εμενα που δε θηλάζω αποκλειστικά μμπορεί να έχει κολικούς!Κ εγώ ομως αποφεύγω πολύ λιπαρά,πολύ καυτερα,πολλά μμπαχαρικά,γαλακτοκομικά,καφέ,τσάι,σοκολάτα Ροφήμα..Αν κ τρώω ένα μμικρό παγωτάκι τη μέρα,αυτά τα μμικρά χωνακια,για αυτά κ δυσκολεύομαι να χάσω τα υπόλοιπα 4-5 κιλακια που μεινανε!Εσείς τα χάσατε όλα?Η κοιλιά σας πως είναι?Εγώ σας τα πα προχθές!

μαμα82 αποφάσισε στμφωνα με αυτά που σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα,ασφάλεια,οικειότητα,άνεση κλπ...Η απόφαση δική σου!

Τσάο κούκλες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μιαμια οι κολικοι μπορει να ναι επειδη ρουφαει και λιγο αερα με το μπιμπερο και μετα ποναει η κοιλιτσα του.....υπαρχει περιπτωση να μην του ταιριαζει το γαλα;; η να ειναι δυσπεπτο και να ζοριζεται;; απο κακακια δυσκολευεται;;; ολα παιζουν ρολο τελικα

αν θηλαζεις και εφοσον λες οχι πολυ κοιτα αυτα που τρως και ειναι ας πουμε επικινδυνα για αλλεργιες και δυσανεξιες να απεχουν οσο το δυνατον περισσοτερο απο τα γευματα με τον θηλασμο

εγω τελικα θα δουμε , παντως αυτο που με απασχολει περισσοτερο ειναι εννοειται η ασφαλεια του μωρου εννοειται και ετσι θα κανω..

Βασω μην περιμενεις σαραντισμο για να πατε βολτα, θα σκασετε οικογενειακως!!!

κοριτσια μου φιλια πολλα και να εχετε μια υσηχη νυχτα!!! φιλια στα μωρα σας!!!

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Χάθηκα ,το ξερω...

Χαιρομαι που ειστε καλά,σταδιακά θα διαβσω τα νεα σας!

Εμεις ειμαστε καλά και πλησιάζουμε τα 5κλάκια.Αυριο η μπουμπού γινεται 2 μηνων αλλα εγω τη θεωρω λιγο μικρότερη λογω ελαφρας προωρότητας.Περασα δυσκολα στην αρχή,ειχ πολλές τυψεις που το μωρο γεννηθηκε 4 εβδομάδες νωρίτερα με τη συμφων γνωμη μου.Μ' επιασε μελαγχολια που δεν την ειχα μαζι μου τις πρωτες μερες τηςζωής της στο μαιευτηριο..είμαι κομη θυμωμενη με το γιατρο και το μαιευτηριο που την κρατησαν αναιτια μακρια μου και εμποδισαν και την εδραιωση του θηλασμου..περασα πραματικά δυσκολα..το παλεψα πολύ και τελικα πλεον θηλαζουμε αποκλειστικά!Ειμαι πολύ ικανοποιημένη και χαρουμενη,το μωρο μου τελειο ι ας είναι συνεχεια κρεμσμένο από πάνω μου.Οποια θελει να κοψει το συμπλήρωμα δεν είναι πολύ δυσκολο απλα πρεπει να εχετε βοηθεια ώστε να εχετε το μωρο συνεχεια στο στηθος και να αυξηθεί η παραγωγή σας..εμενα μου πηρε μια εβομδα..θα διαβασω τις εξελιξεις και θα επανελθω..φιλάκια!

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Άννα μου πολύ χαίρομαι!!!όλα καλά. Μην έχεις τύψεις που γέννησες νωρίτερα σκέψου ότι ήταν για το καλό σου και το καλό του μωρού σου. Μπράβο για το θηλασμό, θέλει υπομονή είναι η αλήθεια. Μια χαρά στα κιλά η μικρή. Πολύ καλά τα νέα σου. Όταν μπορείς να μας γράφεις.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Πίνουμε το ίδιο γάλα απο τη μάρα που ήρθαμε σπίτι κ φαίνεται να του αρέσει!Αφού το πίνει κιόλας!Κακακια δε δυσκολεύεται,ούτε με αέρια,μια χαρά τα πάει..Άλλωστε αυτή την γκρίνια την είχε κ στο νοσοκομείο που ήταν 2 ημερων,κοιλιακό 2 ημερων παιδάκι?Κ εκεί δεν έτρωγα σχεδόν τπτ,Κ εδώ προσέχω τι τρώω αν κ θηλάζω ελάχιστα,αλλά κ για τα κιλα..Πιστεύω ότι απλώς έχει γκρίνια κπ μμέρες Κ ωρες!Γερό να είναι κ ας είναι κ ζωηρό!Το έχω πει κ το ξαναλέω,όσο κ αν δε κ οιμΑμαι Κ κουράζομαι...

Ξυπνησε,θα σας γράψω αργότερα!

Διαφημίσεις

Μιαμια δεν ειναι ευκολο και γαι τα μωρακια μεχρι να προσαρμοστουν, σκεψου εκει που ειναι υσηχα στην ζεστασια και ασφαλεια της κοιλιτσας της μαμας ξαφνικα βγαινουν και εχουν να αντιμετωπισουν πονο στα πνευμονια απο το οξυγονο, φως , κρυο,ζεστη, φαγητο στο στομαχι που μπορει να πεσει βαρυ συν ολες τις λειτουργιες του οργανισμου που γαι πρωτη φορα λογικα ειναι ενα θεμα!!! επισης ο γιατρος μου λεει οτι η γεννα για το μωρο ειναι αντιστοιχα σαν να τρεχεις με το αυτοκινητο και να πεφτεις πανω σε ντουβαρι, τετοιο στρες!!!

yk1yp3.png

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;; ειχα γραψει και αλλο μηνυμα και χαθηκε για καποιο λογο!!!

Αννα μου σε σκεφτομουν!!! μπραβο που μεγαλωνετε καλα και μπραβο σου για τον θηλασμο, ειναι μεγαλη υποθεση!!!

για τις τυψεις δεν θα πρεπε αφου ολα εγιναν για καλο, οσον αφορα τουλαχιστον για την γεννα και το μωρακι σου δεν ηταν προωρο, ειχες μπει στον μηνα σου!!! ισως εφταιγε η ψυχολογια και οι ορμονες που σε καναν να αισθανεσαι ετσι!!!!

να χαιρεσαι την μπουμπου σοιυ και να ζειτε την καθε στιγμη μαζι!!!!

τα υπολοιπα κοριτσια πως ειστε;; τα μωρακια σας;; κανετε βολτιτσες;;

αρχισαν οι μανουλες ιουνιου για τα καλα τα γεννητουρια!!! περιμενω με αγωνια αν και δεν βλεπω φως!!! ακομα.....

φιλακια σε ολες και μην ξεχασετε να μου ζουληξετε τα μωρακια σας!!!

yk1yp3.png

mama μου,καταλαβαινω ότι εχεις κουραστεί αλλα ειναι πολύ καλο που το μωρακι σου θα βγει όταν το επιλέξει!Μη μασας και κανε υπομονη..αλλωστε από εδώ και στο εξης ολες υπομονη πρεπει να κανουμε ω μανουλες πια..σε λιγο θα εχεις ένα ωριμο υγιες μωρο που πιθανότατα θα θηλασει με ευκολία!

ΝΙ-ΚΙ ΔΥΣΚΟΛΕς οι μερες μετα τη γεννα αλλα σιγά-σιγά ολο και βελτιώνονται τα πραγματα!

Φιλάκια κορίτσια!

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

καλημερα κοριτσια!!! σημερα μερα βροχερη!!! αλλα δεν πειραζει....

Αννα μου το ξερω και κανω υπομονη, ουτως η αλλως δεν εμεινε πολυ!!!

χαιρομαι για ολες που τα πραγματα γινονται ολο και καλυτερα!!!

να χαιρεστε τα μωρακια σας!!! φιλια σε ολες!!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια...τι παλιόκαιρος είναι αυτός...βρέχει από προχθές. Μαμα το έχω γράψει κσι θα το γράψω πάλι...για το ότιδήποτε πρέπει να είσαι ήρεμη, χωρίς άγχος το οποίο μεταδίδεται στο μωρό και του χαλάει την εσωτερική ηρεμία ακόμα και αν κοιμάται. Μία θεία μου πήγαινε κάθε τόσο και το σκουντούσε για να σιγουρευτεί ότι δεν έχει πάθει κάτι, είναι δυνατόν να κοιμηθεί μετά...

Διαφημίσεις

καλημερα Νικη πως εισαι;; πως τα πατε;;;

προς το παρον δεν εχω αγχος ουτε ανυσηχια, οτι ειναι να γινει θα γινει!!! αλλωστε δεν μου εμεινε πολυ....κανω τις δουλειες μου , τις βολτες μου κοιταω να μην αφηνω γενικα εκρεμοτητες και στο σπιτι και εξω και ολα καλα, αναμενω, ολα ειναι ετοιμα!!! ο τοκετος ειναι τοκετος, δυσκολος η ευκολος θα περασει και ολα θα ναι καλα!!!

φιλια σε ολες!!! οποτε μπορειτε γραψτε τα νεα σας!!!

yk1yp3.png

καλημερα κοριτσια μου!!! τι κανετε;;;

ξερω δεν προλαβαινετε αλλα δεν πειραζει!!!

γραφω μονο για καλημερα!!!

φιλια σε ολες και στα μωρακια ε;; μην ξεχνιομαστε!!! χαχα

yk1yp3.png

καλημέρα κορίτσια και από μένα, μπράβο Άννα για τον αποκλειστικό θηλασμό και για όλα, μην έχεις τύψεις έκανες ότι καλύτερο για το μωράκι σου! όπως όλες μας άλλωστε έτσι είναι η μάνα;):P

mama πως είσαι;;; μια χαρά που διευθετείς όλες τις εκκρεμότητες γιατί μετά δεν θα προλαβαίνεις, να απολαμβάνεις τις βολτούλες σου γιατί ο καιρός πλησιάζει :P

εμείς όλα καλά, ο καιρός αυτός μου αρέσει, γιατί δεν μπορώ να πάω παραλία ακόμα και τον απολαμβάνω που δεν έχει τόση ζέστη!! ο μικρός είναι μια χαρά και θηλάζει και πίνει το γάλα της μαμάς αντλημένο και μου αφήνει χρόνο για τον μεγάλο

Νίκη & miamia πως είστε; διακοπές κορίτσια θα πάτε;;; εγώ θα ήθελα αλλά δεν βλέπω τον σύζυγο να καίγεται με ένα μωρό να πηγαίνουμε κάπου, αν και κοντά στην Αθήνα κάπου καλά δεν θα με χάλαγε γιατί τα μπάνια είναι απαραίτητα!

Σας φιλώ όλες να είστε καλά.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

μπραβο σας Βασω μου!!! εγω περιμενω !!! ολα καλα, καποια συμπτωματα ειναι πιο εντονα οσο πλησιαζει ο καιρος και αναμενουμε!!!

αν δεν καταφερετε να πατε καπου διακοπες να πατε θαλασσιτσα να ευχαριστηθει και ο μεγαλος!!! ηρθε και η ισορροπια στο σπιτι με τα αγορια...ειδες;; μια χαρα!!! εμεις εχουμε, οι γονεις δηλαδη εξοχικα κοντα στην καβαλα, θα παμε προς τα κει οταν θα χει αδεια κι ο αντρας μουη και κανενα σαββατοκυριακο μολις συνελθουμε....αν και εγω φετος δεν το κοβω να κανω μπανιο αλλα δεν με πειραζει!!! του χρονου θα κανουμε ολοι μαζι!!!

φιλακια πολλα σε ολες!!!

yk1yp3.png

Γεια σας και από μένα. Μαμα δεν έμεινε πολύ. Κατέληξες τελικά που θα γεννήσεις; εμείς διακοπές δεν το βλέπω, ούτως ή άλλως σε χωριί είμαστε δροσιά μην πω κρύο ακόμα και τον Αύγουστο έχουμε. Γενικά όμως ούτε σε εμένα ούτε στον Κώστα μας αρέσει η θάλασσα ιδιαίτερα, προτιμούμε το βουνό!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...