Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Εγώ έκανα με τον γιατρό μου στο νοσοκομείο γτ εμπιστεύεται το τμήμα εμβρυομητρικης εκεί πολύ. Βέβαια έψαξα εγώ κ είχανε την πιστοποίηση από το fetal medicine foundation 

Αν πήγαινα έξω θα διάλεγα μεταξύ Δαγκλη ή Σπηλιοπουλο. Τιμές δεν ξέρω να σου πω.

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;; πως τα πατε;;;

Κειλι πως πηγε η βαφτιση;;; να ναι γερο το μωρακι σας και οτι επιθυμειτε!!!

εισαι στο εξοχικο μαλλον, καλα να περνας!!!

Μιαμια, Βασω , Γεωργια, Νικη πως ειστε;; καμια βολτιτσα βγηκατε τωρα που ξαναφιαξε ο καιρος;;

φιλια σε ολες!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μανούλες τι κάνετε;;; Γεωργία μου μια χαρά τα πάτε ο κάθε ένας όπως τον βολεύει και σημασία έχει όπως λέει και η miamia να είναι ήρεμη η μαμά πολύ σημαντικό και όσο γίνεται πιο ξεκούραστη για να την απολαύσει το μωράκι της!!!

εμείς καλά δόξα τον Θεό όπως ήμασταν, αύριο θα έρθει και η παιδίατρος να μας δει, ο μπεμπης έχει αφρατέψει πολύ στα μάγουλα προς το παρών και το στομάχι του έχει γίνει σαν βαρελάκι...

mama γλυκούλα μου πως είσαι περιμένεις;; τέλεια συναίσθημα να απολαυσεις την κάθε στιγμή γιατί είναι και θα είναι μοναδική.

Φιλάκια πολλά σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Βασω μου καλη επισκεψη απο τον γιατρουλη σας αυριο!!! αντε να δουμε ποσο βαρος πηρε ο αφρατουλης!!! κοριτσια οταν επανελθετε βολταρετε και ευχαριστηθειτε!!!

εγω περιμενω.....κανω οτι μπορω, λιγο περπατημα βεβαια αλλα δουλειες, και βολταρω αρκετα και αρχισα να κανω και σεξ, μπας και προκαλεσω αλλα ακομα περιμενω

το μωρο με κλωτσαει σε σημειο που ποναω και πιεζει κατω σαν να με κοβει στα δυο ωρες ωρες αλλα ακομα φαινεται ψηλα....τελος παντων θα δουμε!!!

ανυπομονω να νιωσω αυτα τα συναισθηματα με το μωρο, να λεγομαι πια μαμα και να το χω αγκαλια και να το ζουλαω να το μυριζω και να το φιλαω....:P

φιλακια σε ολες!!!!

yk1yp3.png

Γεια σας κορίτσια. Μαμα μην αγχώνεσαι έφτασε σχεδόν η ώρα.

Βάσω περιμένουμε νέα σπό παιδίατρό. Εμείς έχουμε στις 10 που θα είναι 20 ημερών. Ευτυχώς τρώει ικανοποιητικά κάθε 2ωρο, αν και μου φαίνεται πως έχει ακόμα ίκτερο, είναι λίγο κιτρινούλης. Θα δούμε τι θα μας πει ο γιατρός. κατά τα άλλα όλα καλά και γνωστά....α άρχισαν και οι κολικοί κλαίει το καημένο, του πατάω την κοιλίτσα κάνει δύο τρία προυτς ανακουφίζεται λίγο μετά ξανά τα ίδια, υπομονή θα περάσουν σε λίγο καιρό...

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;; πως τα πατε με τα αστερακια σας;;;

Νικη μια χαρα και εσεις!! ι μικρη πως το διαχειριζεται;;; ζηλευει;;; μετα απο ποσες μερες κανονικα πρεπει να το δει παιδιατρος; εμενα μου ειπαν μετα απο 5 μερες...ειναι νωρις;; οι κολικοι απο τι μπορει να δημιουργουνται;;; και ποσο κρατανε;; για τον ικτερο εκμεταλευσου τον ηλιο...ωχ!!! βομβαρδισμος ερωτησεων....συγνωμη!!!

οι υπολοιπες τι κανετε;;; Κειλι πως περνατε;;; τα μωρακια σας τι κανουν;; Μιαμια το μωρο κανει ακομα θορυβους;;; Βασω να μας(μου) πεις για τον γιατρο!!! Γεωργια πως τα πατε;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα γλυκούλες μου. Πως είστε;mama βολταρεις;; νίκη μου θα φύγει η κιτρινιλα με το φως. Ο μπέμπης μου πήρε ένα κιλό και πέντε πόντους σε δυο βδομάδες. Η παιδίατρος τον βρήκε μια χαρά όλα καλά δόξα τον Θεό. Τα νέα σας;;

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Βασω μπραβο σας!!! μεγαλωνει πολυ καλα!!!! ζουληξε τον και απο μενα και εκει στα μπουτακια που κανουν αυτες τις διπλες!!!

εγω τι να κανω καθαριζω και βολταρω οσο γινεται γιατι κουραζομαι πολυ ευκολα!!! αλλα εκμεταλευομαι οσο χρονο εχω, εχθες ενιωθα μεγαλη πιεση κατω και το μωρο κουνιοταν πολυ, αφου σκεφτομουν μηπως θα παω να γεννησω γιατι εχω ακουσει και γυναικες που ειχαν και συσπασεις χωρις να καταλαβουν και οχι ιδιαιτερους πονους και γεννησαν.....επισης εχω ενα αγχος να μου σπασουν τα νερα απο μονα τους και να μην χρειαστει να μπω με προκληση.....θα δουμε...απο το αγχος εβγαλα σε 3 σημεια ερπη στα χειλια....

συγνωμη που σας ζαλιζω!!!

φιλακια σε σας και τα μπεμπουλινια σας!!! σε λιγο θα σας λεω και τα δικα μας νεα!!! κοριτσιστικα νεα!!! χαχα

yk1yp3.png

Γεια σας κορίτσια. Βάσω μια χαρά το βάρος, φαγανός ο μικρούλης!!

Μαμα ευτυχώς προς το οαρών η μικρή δεν ζηλεύει, τουλάχιστον δεν κινείτε εχθρικά, κάθε φορά που κλαίει τρέχει να το δει...κάποια στιγμή όμως θα ζηλέψει είναι αναπόφευκτο. Οι κολικοί έχουν διάφορες αιτίες όπως ανώριμο έντερο, συνήθως κάνουν κολικούς τα μωρά που παίρνουν μπιμπερό, τη μικρή που τη θήλασα δεν έκανε ή αν έκανε ήταν μικροί σε διάρκεια και μπορεί να μην έδωσα σημασία, άλλη αιτία είναι τα γαλακτοκομικά, περνάει η πρωτεινή μέσω του θηλασμού στο μωρό και δεν μπορεί να μεταβολιστεί. Σε γενικές γραμμές αυτά, αρχίζουν μετά τις 10-15 μέρες από τη γέννηση και μπορεί να κρατήσουν μέχρι τους 3-4 μήνες. Ο παιδίατρός το βλέπει συνήθως 5 μέρες αφού πας στο σπίτι και μετά όταν φίβει 20 ηνερών περίπου.

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;; πως τα πατε;;

Νικη μια χαρα τα πατε και εσεις αν εξαιρεσεις τους κολικους....ευχομαι να απαλλαχτειτε γρηγορα απο αυτους!!! ευχαριστω και για τις υπολοιπες πληροφοριες!!!

εμεις εχθες πηγαμε γιατρο, πλεον δεν μας λεει βαρος, μονο κανει 3 ντομπλερ και ελεγχει αν ολα ειναι καλα, λεγαμε για τις παρατασεις

στο νοσοκομειο σου δινουν 10 μερες παραταση μετα την πητ αλλα ειναι οτι να ναι αφου δεν σου κανουν καμια εξεταση, ουτε υπερηχο ουτε καρδιοτοκογραφο, αυτο μ αγχωνει πολυ γιατιαν συμβει κατι τι θα γινει;;; ο γιατρος μου δινει το πολυ 4 μερες και μετα κανει προκληση και επιμενει με φυσιολογικο τοκετο...παλι καλα, αλλα ειναι στην κλινικη και ζοριζομαστε οικονομικα...εκτος και αν κανουμε πληρωμη με δοσεις και διευκολυνθουμε.....

δεν ξερω εσας πως σας φαινεται η 10ημερη παραταση;; ειναι επικινδυνη;;

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!Εδώ ο μικρός κοιμαται Κ εννοείται κάνει ήχους!Δε μπορώ να κ οιμηθω από το θόρυβο,χαχα!Ο άντρας μου λέει ότι το πήρε από Εμενα γιατί όταν κοιμάμαι κπ φορές παράμιλάω Κ πετάγομαι!Από γάλα πινουμε ελάχιστο από το στήθος Κ 90-110 ml από μπουκάλι κθ φορά.Νομίζω είναι καλά.Μου φαίνεται ότι βάρυνε κάπως αλλά από ύψος δε ξέρω!Δε τον βλέπω να ψήλωσε κ πολύ!Αύριο θα είμαστε 20 ημερων Κ την Κυριακή θα παμΕ να πάρουμε ευχές,όχι στο χωριό μου,γιατί δε δίνει ο παπάς μας,στην Άρτα,θα τον πάρω μαζι μου,αν κ ο παπάς μου είπε ότι δε χρειάζεται,αλλά λέω να τον κάνω μια βόλτα με το καρότσι,λέτε είναι νωρίς?Πειράζει να κανουμε μια βολτιτσα αν έχει καλό καιρό??

Επίσης την Δευτέρα θα πάω στη γυναικολόγο μου εδώ,να δει λίγο το στήθος μου γιατί φοβάμαι μη πετρωσει Κ γενικά να το ελέγξει γιατί είναι πολύ μεγάλο Κ μου είπαν να το προσέχω!Οπότε θα την πάω την βόλτα μου πάλι,γιατί θα καθίσει ο άντρας μου με τον μικρό!Ανυπομονω να περάσουν οι 40 μέρες και να βγαινω βΟκτ ες με τον μικρο μου!Τελικά ο καιρός περνάει γρήγορα κ οι 20 μέρες δε μου φάνηκαν πολλές,ήταν ότι πρέπει για προσαρμογή Κ για ανάρρωση δική μου...

Να σας πω κ τι εμαθα για τις ευχές!Δεν υπάρχουν μισες στις 20 μερες,υπάρχουν ευχές στις 3 μέρες για τη λεχώνα,στις 8 ή 9 για λεχώνα κ μωρο οπου δίνεται κ το όνομα στο μωρο!Οπότε στις 20 που πηγαίνουμε διαβαζουν αυτές των 8 ημερων!Έτσι για ενημέρωση!

Μαμα82 να μας λες ότι σε απασχολεί...Δε μας ζαλιζεις.Το ίδιο κάναμε κ Εμεις!Υπόμονη λίγο εμεινε ακόμα!Τελικά σε έπιασε ο Ιούνιος!Κανε ότι μπορεις Κ εύχομαι να έρθουν όλα φυσικά κ εύκολα!Κ να θυμάσαι ότι όλα ξεχνιούνται!Κ στο λέω εγώ που θυμάσαι πόσο άγχος κ φοβο είχα!

Βάσω πολύ ψηλωσατε!Μπράβο σας!Κ τα κιλά μια χαρά!Μου είπαν ότι τα μωρα Τον πρώτο καιρό έχουν αλματώδη ανάπτυξη!

Νίκη θηλαζεις γιατί δε κατάλαβα?Εκμεταλλευσου τον ήλιο για τον ικτερο,θα φύγει,αν δε έχει φύγει ήδη κ απλώς σου φαίνεται λίγο κίτρινος!Με τους κολικούς πονάνε συνεχόμενα ή με παύσεις?Κ πόση ώρα περίπου μπορεί να διαρκέσει?Τσάι ή σταγόνες σας έχει προτείνει ο γιατρός ή είναι πολύ μωρα ακόμα!Εμένα μου είπε ότι αν δούμε τα δύσκολα θα δώσουμε σταγονιτσες!Αλλά δεν ξέρω αν παθαίνει κολικούς τελικά ή απλά γκρινιάζουμε χωρίς λόγο κπ φορές,συνήθως μέσημερι Κ βραδυ..Αα οι κενώσεις βοηθάνε στους κολικούς?πολλές ερωτήσεις εκανα!

Κειλι μάλλον έχεις πάει αγκίστρι κ σε χάσαμε!Αν ναι καλά να περάσετε!

Κτ άλλο που θυμηθηκα!Μου πρότειναν στο νοσοκομείο Κ ευτυχώς όλοι οι γιατροί συμφωνησαν,να του δίνω κθ μέρα βιταμινη D,είναι για τα μώρα που θηλάζουν,κτ σχετικό με τον ήλιο.εσάς?του την δίνω πάντως!

Επίσης να σας πω ότι μας έφυγε κ η Ξηρόδερμια,χωρίς κρέμες ήταν καλύτερα!Έχουμε συγκαει ανάμεσα στο ποπουδάκι μας κ βαζουμΕ sudocream,τα σπιθουρακια καλύτερα κ ότι ζεσταινοναστε πολύ!Α εδώ έχουμε κουνούπια παρ όλες τις σιτες Κ χθες βράδυ του Εβαλά κουνουπιέρα στο πορτ μπεμπε!λέτε να ασφυκτιά!Εσείς έχετε τέτοια θέματα?

Οι τομες σας,ραμματα κλπ πως πανε...Εγώ ειμαι πολύ καλά θα έλεγα...Απλώς εκεί το σημειο της τομης είναι σαν ξένο,σαν με μόνιμη αναισθησία,αν με καταλαβαίνετε!Από αιμΑ πως πάτε?Εγώ έχω πολύ λίγο αλλά έχω!Σκέφτομαι κ την πρώτη περίοδο μετα το ΣαράντηςμΟ!Πως ήταν εσείς που κάνατε καισαρική?πονουσατε?

Κοιμαται Ο μικρός κ βρηκα χρόνο να σας τα γράψω όλα,γιατί ποιος ξέρει ποτέ θα ξανάβρω!πάω να κάνω κ ένα σίδερο τώρα που κ οιμαται να προλάβω!

Φιλιά σε όλες!!

Διαφημίσεις

Μιαμια καλημερα!!! καταρχην μην σκας για τους σαραντισμους και βγειτε βολτιτσα!!!! θα την παρεις και την ευχη αλλα ειναι κριμα με τετοιο καιρο να κλεινεστε μεσα!!! τα μλ που πινει τα βλεπω κι εγω καλα και εφοσον παιρνει βαρος μην σκας!!!

βιταμινη D βοηθαει πολυ και πολλοι γιατροι το προτεινουν, το ξερω απο το φαρμακειο που δουλευα!!!

το στηθος σου ποναει και το νιωθεις σκληρο;;; τα μυνηματα περι θηλασμου που σας ειχα γραψει γραφει και τα συμπτωματα για το πετρωμα, οταν βρεις χρονο τσεκαρε το να δεις αν οντως εχεις πετρωμα, εννοειται βεβαια να πας και στον γιατρο!!! ποτε θα πατε στον γυναικολογο να δειτε πως πανε τα πραγματα εκει κατω και αν ολα μπηκαν στην θεση τους;;;

φιλακια σε ολες και στα μπεμπακια σας τα γλυκα!!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Μαμα ότι σου προτίνει ο γιατρός σου, αυτός ξέρει καλύτερα.

Μιαμια ναι θηλάζω. οι κολικοί ξεχωρίζουν, εκτός από το απαρηγόρητο κλάμα κοκκινίζει ολόκληρο, μαζεύει τα πόδια στην κοιλιά και τα τεντώνει αμέσως. Συνήθως εμφανίζονται το απόγευμα με βράδυ και έχουν ποικίλη διάρκεια από μισή μέχρι 2-3 ώρες. Και οι κενώσεις και οι πορδούλες βοηθάνε αλλά μη νομίσεις ότι με ένα πριτς θα του περάσουνε... Σταγονίτσες και τσαγάκι δεν δίνω και ούτε πρόκειται, το τσάι δεν βοηθάει σε τίποτα εκτός από άχρηστες θερμίδες. Βιτ. D δίνω και εγώ τις d3 fix drops. Εγώ ευτυχώς τα ράμματα δεν τα νιώθω βασικά δεν είναι πολλά 6-7 νομίζω και αν είναι και τόσα. Και αίμα δεν μπορώ να πω ότι έχω ιδιαίτετα.

για τις ευχές μου είπε ο πατέρας μου ότι δίνουν μία την ημέρα της γέννησης, αυτή δεν την πήρα, άλλη μία μαζί με το όνομα την 8η αυτή την πήρα και μετά στις 40.

καλημερα ΝΙκη!!! σημερα κοριτσια μου εχουμε κινητικοτητα στο καφε μπραβο!!!

ΝΙκη ο γιατρος μου ειναι σε κλινικη κι εγω θελω να παω σε δημοσιο νοσοκομειο, εξου και ο προβληματισμος μου!!!

μηπως να εκοβες τα γαλακτοκομικα απο την διατροπφη σου να δεις πως τα παει;; απλα πρεπει να περιμενεις 2 εβδομαδες για να δεις αποτελεσμα....δυστυχως!!!

δεν υπαρχει κατι που τον ανακουφιζει;;

yk1yp3.png

Συζήτησε τις όποιες αμφιβολίες με το γιατρό. Είναι και το οικονομικό στη μέση που παίζει μεγάλο ρόλο. Βασικά κάνε αυτό που σε κάνει να νιώθεις σίγουρη. Οι κολικοί δυστυχώς δεν αντιμετωπίζονται πλήρως. Αυτό γιατί δεν έχει αποσαφηνιστεί η κύρια αιτία. Αυτά που είχα γράψει χθες είναι μερικές από τις ενδείξεις. Και κάτι σταγόνες που υπάρχουν είναι λύση της στιγμής. Πρέπει να κάνει και αυτό τον κύκλο του να ωριμάσει το έντερο. Και εγώ κάθομαι την ώρα που κλαίει και πατάω την κοιλίτσα ανακουφίζεται για λίγο άντε μετά πάλι τα ίδια. Υπομονή χρειάζεται και όχι πανικός, το μωρό καταλαβαίνει το άγχος και ξεσπά χειρότερα. Γαλακτοκομικά ευτυχώς ή δυστυχώς δεν τρώω, βασικά αγελαδινά που πειράζουν δεν τρώω, μόνο τυρί φέτα.

κορίτσια με τον σαραντισμό μην τρελαίνεστε σας το ξαναείπα, δεν σας απαγορεύει κανείς να βγείτε χωρίς ευχή, δεν θα δώσετε σε κανέναν λογαριασμό. Και δεν είναι η ευχή αυτή που θα σας επιτρέψει να βγείτε από το σπίτι. Είναι προσωπικό θέμα. Εμένα π.χ. δεν μου έρχετε να βγω ούτε μέχρι την αυλή προτιμώ όταν υπάρχει ηρεμία να ξαπλώσω, στη μικρή αντιθέτως ήθελα να ξεσκάσω.

Καλημέρα και από μένα, κορίτσια σε μένα δεν είπε να δίνω την βιταμίνη d, έχω ακούσει ότι καλό είναι να την παίρνουν όλα τα μωράκια που θηλάζουν αποκλειστικά, εγώ του δίνω ξένο κατά μεσο όρο 100 μλ ένα γεύμα δηλαδή την ημέρα.

mama όσο μπορείς περπάτημα να κατέβει το μωρό, χωρίς όμως να κουράζεσαι και σπασουν γρηγορότερα τα νερά, πιστεύω ότι η φύση ξέρει καλύτερα από εμάς και θα ενεργήσει να έρθουν όλα φυσιολογικά, άλλωστε είσαι στον μήνα σου και η φύση θα κάνει την δουλειά της.

εγώ δεν κατάφερα να πάρω ευχές και έτσι θα πάω σε δυο βδομάδες που σαραντίζουμε, το περιμένω πως και πως.

το όνομα το έχετε αποφασίσει;

εγώ ακόμα το ψάχνω αν και κάπου κλείνω, φιλάκια σε όλες

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...