Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες, μπράβο σας Νίκη μου τέλεια τα νέα σου, πω πω πολύ γάλα!!!

mama από αύριο μπαίνεις για τα καλά στον μήνα σου, με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά όποτε θελήσει και κείνο!!!

εμείς καλά είμαστε τα ίδια δηλαδή, θηλάζουμε λίγο μες την μέρα και κάθε τόσο αντλώ και του δίνω, αναρωτιέμαι εάν μάθει να θηλάζει αργότερα που θα είναι πιο μεγάλο!!!

Νίκη καφέ πίνεις τώρα που θηλάζεις;;;

Φιλάκια σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άσε Βάσω από τη μία δοξάζω που έχω τόσο γάλα σπό την άλλη όταν γεμίζει το στήθος νιώθω ότι δεν μπορώ να κουνηθώ, σιγά διγά θα μπει και αυτό σε πρόγραμμα. Ο παιδίατρος μου είπε ότι κπορώ να τρώω τα πάντα, ακόμη και σκόρδο-ε σε λογικά πλαίσια- αυτό που να προσέξω είναι τα μπαχαρικά γιατί μερικά προκαλλούν αλλεργίες, το ίδιο μου είπε και ο γιατρός μου. Για καφέ μου είπε έναν την ημέρα κανονικό ή ντεκαφεινέ, ακόμα και ένα ποτήρι κρασί ή μπύρα. Αυτό που μου είπε να προσέξω είναι το κάπνισμα, δεν καπνίζω ούτε εγώ ούτε ο Κώστας αλλά να μην βρεθεί το μωρό κοντά σε καπνό γιατί έχει ενοχοποιηθεί για πολλά, ακόμα και για το σύνδρομο αιφνιδίου θανάτου, οπότε όποια καπνίζει καλό είναι να το κόψει...

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Μπράβο Νίκη μου, θα μπείτε σε πρόγραμμα αλλά είναι πολύ ευχάριστο να έχεις τόσο γάλα!

Ευτυχώς δεν καπνίζουμε!! καφέ να πω την αλήθεια χθες και σήμερα ήπια από έναν, μην φανταστείς, λίγο ελληνικό στη μύτη του κουταλιου σε ένα ποτήρι γάλα....

και το καλό είναι ότι ο παιδίατρος σου φαίνεται να είναι καλός και υπέρ του θηλασμού έτσι πρέπει. Τα μωρά μας έχουν ακριβώς μια βδομάδα διαφορά!! εμείς σήμερα γίναμε είκοσι ημερών, σε είκοσι μέρες σαραντίζουμε και ανυπομονώ!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

καλημερα κοριτσια!!!! τι κανετε;;;; καλο μας μηνα !!!! αυτος ειναι σιγουρα ο μηνας μου!!! χαχα

Βασω καλυτερα απεφυγε τον καφε αν και αυτο που περιγραφεις πιο πολυ γαλα με καφε ακουγεται παρα καφες με γαλα!!! χαχα

μπορει να δημιουργησει στο μωρο αυπνια και εκνευρισμο!!!!

βγηκατε καμια βολτα τελικα;;; ο καιρος ειναι καλος αν ειστε ετοιμες βουρ με τα καροτσια!!! οσο μπορειτε και αντεχετε!!!!!

καλα να περασετε αν κανετε κατι!!!

φιλια πολλα στα μπουτακια με τις διπλες!!! χαχα

yk1yp3.png

Καλημέρα μανούλες καλό μήνα. Mama καλό μήνα ήρθε και ο μήνας σου με το καλό να έρθει το μωράκι σου. Πως είσαι; ευτυχώς δεν είχα παρατράγουδα με τον καφέ όλα καλά. Πως είστε μανούλες; εμείς καλά δόξα τον Θεό. Φιλάκια πολλά.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!Όλες καλά?Τα μπεμπε σας?Κ αυτά εντός Ε!

Εδώ προσπαθούμε να βρουμε τους ρυθμούς μας!Με το θηλασμό δε το χω.Δυστυχώς έχω πολύ λίγο γαλα Κ είναι κουραστικό κ για μενα Κ για το μωρο.,Έχω αρχίσει να κιβω γεύματα για να μου κοπεί μμέχρι να σαραντησω.Αισθάνομαι λίγο άσχημα αλλά πραγματικά θέλει πολύ υπόμόνη Κ ήρεμια..Άσε που ο μμικρός επειδή δεν είχα πολύ στην αρχή έχει μαθει στο μπουκαλι Κ τον ββάζω στο στήθος πιπιλίζει ούτε μίσο λεπτό το βγαζει απο το στομα Κ γίνεται συνεχεια αυτό,ώσπου στα 5 λεπτά βάζει τα κλαματα!Εν τω μμεταξύ με το θήλαστρο,χειροκίνητο,σε 10 λεπτά βγαζω 25 ml το πολύ..ζΑυτα με το θηλασμό.,Ευτυχώς πίνει γάλα κ δε με παιδεύει με αυτό το θέμα!

Έχουμε ρίξει πολύ ξενύχτι!Εχθές ήταν ξύπνιο από τις 12 το μέσημερι μμέχρι τις 7 το απόγευμα.κ οιμηθηκε μμέχρι 9 όπου τον ξύπνησα να φάει κ με τα ξανακοιμηθηκε στις 2.30.Κ οιμάται στην αγκαλιά μου κ μμόλις τον βαζουμε στο πορτ μπεμπε ξυπνάει σε 10 λεπτά Κ κλαίει..Τώρα το μθέσημερι μας έκανε τα ιδια,τον αφήσαμε 5 λεπτά να κλαίει κ ευτυχώς κ οιμηθηκε!Επίσης κα νουμΕ ακόμαμα κτίρια ήχους το ββράδυ αλλά όσους ρώτησα μου είπαν ότι όλα τα παιδάκια κάνουν Κ είναι απόλυτα φυσιολογικό!Τα δικά σας κάνουν?Κ Εββγάλε Κ κτ σπιθουρακια στο πρόσωπο Κ το λάιμο αλλά κ αυτό οι γιατροί λένε φυσιολογικό αφού δεν είναι εκτεταμενο σε όλο το σώμαμα.Από τη ζέστη μάλλον!Ακόμα έχουμε Ξηρόδερμια αλλά φεύγει από μΜονή της,γιατί όταν του βαζω κρέμα ή αμυγδαλελαιο βγαζει πιο πολλές φλουδίτσες.Κ για το πρόσωπο είναι χειρότερο να είναι λιπαρό για τα σπυράκια.

οι ήδη μμανούλες τι φοράτε τώρα στα νεογέννητα σας?κ με τι κουβερτα τα σκεπάζετε?Ζεσταίνεται πολύ ο μικρός Κ ιδρώνει..Εγώ του φοράω κοντόμανικο ζιπουνακι Κ μακρύμανικο φορμακι..Έχω πάψει να τον τυλιγω με πανα γιατί δεν αντέχει κ την κουβερτα του τη Ρίχνω ελαφρά από πάνω κ συνέχεια έχει έξω τα χεράκια του,τα οποία τα κουνάει απίστευτα...Πείτε κ εσείς τα δικά σας!

Γενικά σας διαββάζω αλλά δε προλάβαινω...

ΜαμΑ 82 έρχεται η ωρα!!!

Φιλιά σε όλες

Καλησπέρα μανούλες. Miamia και μείς περίπου τα ίδια περάσαμε στην αρχή με τον θηλασμό αλλά τώρα είμαστε λίγο καλύτερα. Θηλάζει περισσότερο από το ένα στήθος. Και από το άλλο όταν θηλάζει βγάζει συνεχώς το στόμα του. Αλλά δεν τον βάζω συνεχώς κάνα δυο φορές την μέρα γιατί έχω και τον μεγαλύτερο που με θέλει.... Και για να μην χάσω το γάλα αντλώ κάθε τρις ώρες. Του φοράω ζιπουνακι μακρύ και κουβερτούλα. Αλλά δεν ζεσταίνεται. Αυτά από μένα καλό σας βράδυ.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Μιαμια ο θηλασμός θέλει υπομονή, κανόνας είναι όσο πιο συχνά τον βάζεις στο στήθος τόσο πιο πολύ θα κατεβάσει, μην περιμένεις από τον έναν θηλασμό στον άλλο...σταδιακά θα γίνει, είναι προσωπικό θέμα, αλλά ο θηλασμός είναι ευεργετικός και για εσένα. Βασικά το περριβάλλον σου σε στηρίζει; Ευτυχώς εμένα ο Κώστας είναι "περήφανος" που θηλάζω... Εγώ σταμάτησα να ακούω τους "καλοθελητές" που άκουγα την πρώτη φορά αρχίζω και βάζω γάλα στην κατάψυξη, την πρώτη φορά δεν έβαλα μου έλεγαν τι βλακείες είναι αυτές, τώρα κάνω "του κεφαλιού μου".

Εγώ του φοράω και μακρύ και κοντό φανελάκι ανάλογα αν είναι πιο ζεστό ή πιο λεπτό το φορμάκι.

Βάσω να τον βάζεις πρώτα από το στήθος που θηλάζει λιγότερο, όταν είναι πεινασμένο θα θηλάσει πιο εύκολα, έτσι μου είπε μία μαία στο νοσοκομείο, ότι το βάζουμε πρώτα από το στήθος που δεν θέλει πολύ για να μην αδρανοποιείται.

Διαφημίσεις

κοριτσια μου δεν σας προλαβα!! δεν πειραζει...

θελω λιγο να σας πω οτι ειμαι υπερ του θηλασμου αλλα πανω απο ολα δεν πιστευω πως ειναι πολυ προσωπικη υποθεση και δεν ειναι κατακριτεα!!! αυτο γιατι καμια φορα επιμενω και ισως παρεξηγηθω αλλα κοριτσια μου οτι λεω το λεω μονο για βοηθεια και στηριξη σε μια μανουλα που θελει ενα κλικ για να παρει λιγη δυναμη να συνεχισει....και μην σκεφτει καμια μας (γιατι κι εγω δεν ξερω τι θα καταφερω στην πραξη) οτι αν δεν καταφερουμε να θηλασουμε μας κανει κακες μαμαδες!!!

λοιπον και σε μας οι μαιες λεγανε οτι το πιο αδυναμο στηθος θα ατροφησει αν το αφηνεις οποτε βαλε τον να θηλαζει πιο πολυ ωρα απο κει, το μωρο αντιδραει με το στηθος και οχι με τομπιμπερο γιατι εχει συγχιση θηλων και εννοειται οτι ειναι πολυ πιο ευκολο να πιει και να χορτασει με το μπουκαλι!!!

οσο για τα ρουχα μας ειπαν οτι οπως ζεσταινομαστε εμεις η κρυωνουμε ετσι και αυτα οποτε οχι υπερβολες!!! επισης τα ποδαρακια ειναι παντα κρυα μην παιρνετε παραδειγμα απο κει

εγω σημερα νομιζω οτι θα σκασω....καθε βραδυ που πεφτω για υπνο αναρρωτιεμαι αν αυριο θα ναι η μερα μου αλλα κατα τ αλλα δεν θελω να γκρινιαζω ( οσο γινεται) γιατι σκεφτομαι πως δεν πρεπει να ειμαι αχαριστη γιατι ολα καλα μου πηγαν και στην εγκυμοσυνη...δεν ξερω αν καταλαβατε τι εννοω;

τελος παντων ολα καλα!!! φιλακια πολλα σε ολες και φυσικα και στα μωρακια σας!!!! καλο βραδυ!!!

yk1yp3.png

Καλημερα κοριτσια...καλο μηνα να εχουμε και καλο καλοκαιρι πια!!! Εμεις ολα καλα...τα ιδια δλδ!!! Ενα πραγμα να προσθεσω κι εγω στο θεμα θηλασμου...μιας κι εγω σταθηκα τυχερη και θηλαζω κανονικα. Ναι...ειναι και θεμα τυχης!! Δεν λεω οτι δν χρειαζεται προσπαθεια...και μαλιστα μεγαλη..αλλα αυτη την ριχνουμε ολες μας!! Το θεμα ειναι αν βοηθαει λιγο και το παιδι..εμενα για παραδειγμα ο δικος μου οτι και να του δωσα ως τωρα το παιρνει με ευκολια..απο μπουκαλι στην αρχη μεχρι τις ψευτοθηλες που ακομη χρησιμοποιουμε. Βοηθησαν και καποια κολπα στην πορεια...οπως να του βαζω την πιπιλα κ να την βγαζω κατεθειαν για να βαζω την θηλη. Ξερω καποιες θα πουν απαγορευεται η πιπιλα..αλλα αν δν το κανα αυτο ισως κ να μν καταφερναμε να συνεχισουμε. Και βασικα η μεγαλη ευκολια και τυχη το ξαναλεω ειναι που δν γκρινιαζει καθολου...τον παρακαλαμε που κ που να κλαψεθ να τον ακουσουμε και λιγο...οποτε αυτο σου δινει την δυναμη και την ηρεμια να συνεχισεις.

Miamia και μεις τιγκα στο σπιθουρακι στο προσωπο...βρεφικη ακμη λεγεται κι ειναι απο τις ορμονες μας που πηραν στους τελευταιους μηνες. Δυο βδομαδες σιγουρα μενουν. Μου ειπαν για μια κρεμα της frezyderm αλλα λεω να τα αφησω λιγο ακομη. Με την μυτουλα του τι εγινε;ς εμενα ακομη μπουκωνει κυριως το νραδυ...συνεχιζουμε κανονικα με ορο και γαλατακι!!! Αααα περιμενω να ανεβω και λιγο η θερμοκρασια να βαλουμε και τα κοντομανικα μας φορμακια κ μπλουζακια!! Δεν σας ειπα επισγς οτι πηγαμε και εκξλησια και πηραμε ευχη...κι εγω και το μωρο!!! Καναμε ηδη δυο βολτες!!

39WKp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!Εδώ μμαθαίνουμε πως να φροντίζουμε σωστά το μωρο μας!Να μη το ματιασω αλλά σαν να έστρωσε λίγο το θεμΑ με τον ύπνο.Με το θηλασμό αποφάσισα μμέχρι να σαραντησω να τον έχω κόψει..Αν δεν ειμαι ήρεμη εγώ δε μπορω να προσφέρω τα απαραίτητα στο μωρο μου,οπότε καλύτερα να μην θηλάσει.Του δίνω 10 λεπτά κθ στηθος πριν το συμπληρωμα,κθ 4 ώρες περίπου ίσως κ λίγο νωρίτερα αν πεινάει,τρώει 65-90 ml κθ φορά κ κπ 50 αλλά σπάνια τόσο λίγο.Δε τον πιέζω,όσο θέλει!Του έχω κόψει τον βραδινό θηλασμό,Κ σε 3-4 μερες θα του κόψω κ άλλον εναν!Άλλωστε πιπιλίζει ελάχιστα κ μου φαίνεται ότι ταλαιπωρητε!Μπράβο σας που τα καταφέρνετε,ίσως στο επόμενο παιδάκι μου,αν κάνω άλλο,να τα καταφέρω καλύτερα...

Γεωργία έδωσε κ στο μώρο ευχες?Εγώ θα πάω την Κυριακή να πάρω ευχες!Με τη μυτουλα δε ξέρω τι γίνεται,μου φαίνεται ότι δεν έχει πλέον θεμα,του ββάζω όρο μια δύο φορές τη μερα Κ του βγαινει στο στομΑ οπότε μάλλον δεν έχει μυξες.Αυτό που πιστεύω ότι έχει είναι ίσως λίγη βλεννη στον ουρανίσκο,εκεί που ενώνεται η μυτη με το στομΑ,αν με κατάλαβαινεται.Επίσης εμεις κα νουμΕ διάφορους ήχους,εσείς??Είπαν ότι είναι φυσιολογικοι..Ειδικά όταν κ οιμάται κάνει σαν να πατάει φρένο σε στροφή αυτοκίνητο με μμεγάλη ταχύτητα.Δε μμπορώ να το εξηγήσω αλλιώς,βογκαει κιόλας κ κάνει σαν να ζορίζεται..Α Κ ξεροκαταπινει.Τι να πω...

Κορίτσια εσείς τα φασκιωνεται??Εγώ όχι γιατί ζεσταίνεται πολύ,έχουμε 26 βΑθμους στο δωματιο..Κ τώρα τον σκεπαζω με πιο λεπτή κουβερτα,αυτές τις fleece,δε ξέρω αν το έγραψα σωστά,όχι την χοντρή, γιατίιδρώνει πολύ κ τα χεράκια τα βγαζει διαρκώς έξω.Φοβάμαι μη κρύωσει αλλά δε μπορω να το αφήσω να σκάσει!

Μαμα82 σε καταλαβαίνω απόλυτα!Τα πέρασαμΕ όλες..Κ οι γύρω σου σε κατάλαβαινουν,εκμεταλευσου λίγο την κατάσταση Γιατί όταν γεννήσεις θα ασχολούνται με το μώρο ,όπως είναι φυσικό,Κ εσύ θα περνάς σε δεύτερη μοιρα..

Επίσης να πω ότι με στηρίζει πολύ ο άντρας μου κ με το θηλασμό κ με όλα αλλά δε το χω.Επίσης η μαμΑ μου δε με πίεζει,Κ γενικά δε με πιέζουν με το θηλασμό,λίγο με το φαγητό,μη φας εκείνο,μη φας το άλλο..Κ ίσως μου έσπασαν Κ από αυτό τα νεύρα..Τώρα που είπα φαγητό,θυμηθηκα τα κιλα,εγώ έχασα τα περισσότερα,θέλω ακόμαμΑ 5-6 για να έρθω στα προ εγκυμοσύνης,75 ειμαι τωρα,αλλά η κοιλιά είναι κάπως ρε κορίτσια,λίγο χαλαρή να την πω,λίγο φούσκωμενη,λίγο άγριο το δέρμαμα,έχω κ 3 μεγαλες ραγάδες από τη μια πλευρά,βάζω κρεμΑ Κ Αμυγδαλελαιο Κ bio oil εναλλάξ,αλλά δε βλέπω φως..Θα περιμενώ ένα μηνα Κ λέω να τις χτυπήσω με λέιζερ πριν είναι αργα!Αυτά από μενα...Πάω να κάνω καμια δουλειά πριν ξυπνήσει το μπουμπουκι μου..

γεια σας κοριτσια μου!!!! τι κανετε;;

μια χαρα τα πατε απο οτι διαβαζω!!!

Μιαμια κανε οπως μπορεις και με τον θηλασμο και ολα τα υπολοιπα, προσπαθησε να κανεις υπομονη στις υποδειξεις των αλλων και σιγα σιγα θα χαλαρωσουν ολοι, κοιτα να ξεκουραζεσαι οσο γινεται και να απολαμβανεις το αγορακι σου!!!

Γεωργια μια χαρα και με τις ευχες!!! απολαυστε βολτες μιας και ο καιρος το επιτρεπει!!!

τα υπολοιπα κοριτσια πως τα πατε;;;

σημερα πηγα νοσοκομειο για επισκεψη που πλεον εχει καταντησει χασιμο χρονου εφοσον δεν μου κανουν τιποτα απολυτως!!! ειχα την ψευδαισθηση οτι ισως με βλεπαν απο κατω να δουν πως παει το θεμα και να μου πουν κατι αλλα σιγα μην ασχολουνταν , αν και δεν θα μ αρεζε η ιδεα ειδικα στο νοσοκομειο για μια εξεταση απο κατω....

περιμενουμε το μωρακι μερα με την μερα....

φιλια σε ολες!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...