Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

ΚαλημέρΑ...Εχθές κοιμηθκάμε λίγο το βράδυ,αρκετά δηλ Κ τώρα κοιμάται Ο μικρός μου κ είπα μηπως κοιμηθω Κ εγώ λιγο,αλλά δεν μμπορώ Κ είπα να δω τι κανετε...Τρέχετε όλες από ότι κατάλαβαινω!Θα ήθελα τα κορίτσια που έχουν κάνει καισαρική να μου πουν αν μετα την αφαίρεση του ραμματος βαζανε κτ επάνω στηνή τομη γιατί Εμένα μου είπε να μη βάλω τπτ...Να πω ότι ειμαι πολύ καλύτερα Κ ελπίζω κ οι υπόλοιπες...Αλλά δε μπορω ακόμα Να σκύψω μέχρι το πατώμα,φοβάμαι με τα ραμματα,Κ τώρα που φύγαν,δε νιώθω άνετα ακόμα,έχω ενα βαρος εκεί..

Να ρωτήσω κ αυτό,ροχαλιζουν καθόλου τα μωράκια σας?Κ Επίσης επειδή δε ββλέπω φως με το θηλασμό λέω μέχρι 40 να θηλάζω κ με τα να το κόψω,αλλά πως ?με χάπια ή κοβοντας γεύματα Σιγά σιγά?Κ το στήθος που θα έχει γάλα τι το κα νουμε?θήλαστρο? Κ κτ ακόμη Ο μικρούλης μου έχει κπ θεμΑ με το δεξί μου στήθος από την αρχή,το πιάνει πίνει λίγο,το ββγάζει από το στομΑ,ψάχνει να το ξανάβρει,Κ γινεται αυτό συνέχεια,έτσι αυτό το στήθος δε πονάει κ μου φαίνεται ότι δεν έχει πολύ γαλα...πείτε καμια συμβουλη!

Μαμα82 πες μας για σενα,όλο για μας κ τα μώρα λέμε!Πως τα πας?φουσκώνεις?Έχεις αγωνία?Έχεις πόνους?Α ευχαριστώ Για τις συμβουλεςουλες για τη διατροφή,τα ίδια μου είπε κ ο παιδίπαιδίατρος που ήρθε να τον εξετάσει,πάντως εχθές δε μας έκανε τέτοια Ο μικρος μου,οπότε μπορει Κ να έτυχε κ να ειχε απλά γκρινια.Η τον πείραξε το γιαούρτι που είχα φάει ή το γαλα..Θα το ξαναδοκιμάσΩ ένα πρωί για να δω.

Χθες πήγαμΕ να μας πάρουν αιμΑ για το θυρεοειδή..περίμενουμΕ αποτελέσματα,ελπίζω κ εύχομαι καλά!

Μας κοίταξε κ εκεί Η παιδίατρος κ ειμάστε μια χαρά,αν εξαιρέσεις την Ξηρόδερμια που έχουνε από τη γέννηση,βαζουμε κρέμούλα Κ θα μας φύγει,Κ να μΗ βάζαμε πάλι θα έφευγε μας είπαν αλλά γιατί να μη το βοηθήσοΥμε!Πήραμε κ 220 γράμμαρια από τη γέννηση,ειμάστε φαγανοι..

Φιλιά σε όλα τα μωρα Κ τις κοιλιτσες!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ!!! καλημερα κοριτσια μου!!!

Βασω μου καλα ειμαι εχω καθημερινα πονους περιοδου αλλες φορες πιο εντονους αλλες χαλαρα, γενικα το μωρο πολυ δραστηριο αλλα δεν το κοβω να ειμαι κι εγω μανουλα μαιου...ειναι ακομα ψηλα

γενικα ξεκινησα διαβασμα για τις εξετασεις μου και βαριεμαι απιστευτα αλλα πρεπει να ζοριστω γιατι δεν εχω πολυ χρονο για διαβασμα οποτε τα κεφαλια μεσα!!!

Μιαμια μπορει ο μικρος σου να ρουφηξε αερα απο το μπιμπερο και να εκανε κολικους και μετα να σταματησε και να μην τον ενοχλησε στην ουσια καποια τροφη!!! μπραβο σας που πηρατε και 220 γραμμαρια!!! αυτο σημαινει οτι κατι γινεται και με τον θηλασμο!!! να επιμενεις με το δεξι στηθος γιατι μπορει να ατροφησει, αν θες δοκιμασε τις βραδυνες ωρες να το βαζεις εκει που ειναι λιγοτερο δραστηρια τα μωρα (βεβαια αυτο δεν ειναι κανονας)....

αν κρατησεις τον θηλασμο μεχρι τα 40 θα χει εδραιωθει και δεν θα χεις προβλημα αλλα αν θες να το κοψεις προτεινω εφοσον θα δινεις και ξενο να παραλειψεις γευματα γιατι εκτος οτι τα χαπια ειναι χημεια και ειναι κριμα θα πρεπει να βγαλεις και το γαλα που μενει στο στηθος να μην πετρωσει και θα τυρρανιθεις!! αν θες ρωτα και τον γιατρο σου να σου πει την γνωμη του!!!

α!!! και εννοειται πως θα μιλαμε για τα μωρακια σας και οχι για μενα την γαιδαρα!!! χαχα

φιλακια σε ολες και καλη συνεχεια!!! θα περιμενω οποτε καταφερετε να μου πειτε τα νεα σας!!!!

yk1yp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!Καλα ειμαστε κ μεις,εχουμε πάρει κ τα πάνω μας στο φαγητο!Μιαμια μου χαιρομαι πολύ για σας,και μην ανησυχεις για την τομη σε 1-1,5 εβδομάδες το πολύ θα σου εχει περασει!Οχι,ουτε εγώ έβαλα τίποτα πάνω στην τομη μετά τα ραμματα.Και δεν την νιωθω πια καθολου,μονο λιγάκι όταν σκυβω πολύ ή πάω στην τουαλετα,περπαταω πολύ ανετα ισα ισα!

Ανυπομονω να παμε στο εξοχικο μας,να περναω λιγο πιο πολύ ωρα με τον Πετράκη μου γτ δεν τον βλεπω σχεδόν καθολου!Κανω κ υπομονη μεχρι την βαπτιση,η οποια εχει κανει το σπιτι να μοιαζει με βαρυφορτωμενο κατάστημα.Σημερα είχαμε τα γλυκα-παστακια και τωρα προσπαθω να φτιαξω με τη βοηθεια της γιαγιας μου τη διακοσμηση.

Συγγνωμη αν δεν προλαβαινω να γραφω πια κ κάθε μερα,μπαινω όμως κάθε μερα!

Φιλακια σε μανουλες κ μπεμπακια!

Η Σεμελίτσα μου γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2013!

Έγινα δεύτερη φορά μαμά σε διδυμάκια στις 5/5/2015!

Kειλι μπραβο σας που πατε ολο και καλυτερα!!!! υπομονη με την βαφτιση και ερχεται η ωρα!!! καλα να περασετε και οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι!!! φιλακια πολλα στα μικρα και το μεγαλο κοριτσακι σου!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!!Όλα καλά!Εμεις εδώ προσπαθούμε!Εχθές από τις 7 μμέχρι τις 2 ειμασταν στο πόδι,δε με νοιάζει που δε κοιμΑμαι με πονάει που δε κ οιμάται το παιδάκι μου κ δε μπορω να το βοηθησω...Πεινούσε ο γλυκός μου ανά 2 ώρες Κ μόλις τον κοιμίζαμε Κ πηγαίναμε να τον βάλουμε στΟ πορτ μπεμπε έκανε κτ ήχους σαν να μην αναπνέει καλά κ έκλαιγε,αγχωθηκα τόσο πολύ κ στενοχωρήθηκα...Ημουν ετοιμη να τον πάω νοσοκομείο.Ευτυχώς μου έκοψε του έβαλα ορο στη μυτή Κ κ οιμηθηκε στην αγκαλιά του άντρα μού.Κ μστα στο πορτ μπεμπε έκανέκανε συνέχεια σα να ροχαλιζε..Ακόμα το κάνει αλλά όχι τόσο πολύ.Είναι καλύτερα.πήρα τηλ κ το γιατρό,όρο συνέχεια κ μικρά γεύματα!ΠΠεινάει ομως το γλυκό μου!Μια άλλη γιατρός πολύ καλή παιδίατρος-πνευμονολογος μου είπε ότι έτσι κάνουν τα μωρα,είναι φυσιολογικό κ αφού πίνει το γάλα του ΝΑ μην ανησυχώ...Το έχει ππεράσει καμια?? Θα σας ξαναγράψω αργάοτερα μηπως κομηθω τώρ πουα κ οιμαται το παιδί...

Κειλι πως προλαβαίνεις κ αντέχεις??Σε θαύμαζω!

Μιαμια περαστικα σας!!! ευχομαι να μην ειναι κατι, μην αγχωνεσαι, ισως ηταν μπουκωμενος γι αυτο ηταν ανυσηχος, προσπαθησε να τον ταιζεις πιο συχνα και μικρα γευματα και με την αγκαλια σας θα το ξεπερασει γρηγορα!!!

καλη ξεκουραση και σε σενα!!!

φιλια σε ολες και τα μωρακια σας!!!

yk1yp3.png

Κοριτσια καλησπερα σε ολες!!!! Πως ειστε;; mama ακομη προλαβαινεις για Μαιο ε!!!

Εμεις ειμαστε αρκετα καλα δοξα το θεο. Εχουμε μπει σχετικα σε ενα προγραμμα. Την μερα τρωμε καθε δυο ωρες και το βραδυ καθε τρεις. Δεν γκρινιαζει πολυ ο καλος μου...μονο οταν καποιες φορες ζοριζεται με τα κακακια τ. Κατα ταλλα ειναι ησυχος και το βραδυ κυριως κοιμαται πολυ καλα.

Μιαμια μην σε αγχωνει αυτο με την μυτουλα. Το εχουμε κι εμεις. Βαζω κι εγω ορο αλλα δν του αρεσει καθολου και πνιγεται. Αυτο που διαβασα λοιπον κι εκανα και ειδα βελτιωση ειναι να βγαλω με το θηλαστρο λιγο γαλα μου και να του ριχνω σταγονιτσες στην μυτουλα. Το δεχεται πολυ καλυτερα απο τον ορο και γενικως να ξες το γαλα βοηθαει στα παντα (δερματακι σπυρακια κτλ). επισης ρωτα και για αναροφητηρα εγω δν πηρα ακομη αλλα αν δω οτι χειροτερευουμε θα ρωτησω την παιδιατρο.

Εμεις λεγαμε σουκου να τον βγαζαμε καμια βολτα αλλα κυριακη θα μαστε 18ημερων...λετε αν το παω εκκλησια να μας δωσει ο παπας ευχη;;

39WKp3.png

Γεια σου γεωργία!!! Χαίρομαι που είστε καλά!!! Μπράβο στον μπέμπη σας!!! Αυτό με το γάλα κι εγώ τ άκουσα οτι βοηθάει παντού!!!! Τώρα για την ευχή αν σε κανει να είσαι πιο υσηχη πάρε ευχή αλλιως δεν χάθηκε πια κι ο κόσμος!!!, αυτό με τον σαραντισμο το ανακάλυψε η εκκλησία για να μην ταλαιπωρούν τις γυναίκες εκείνα τα χρόνια με τα χωράφια κτλ και να προλάβουν να αναρρωσουν και να χαρούν όσο γίνεται το μωρακι τους!!; Αλλά παντα όπως νιώθεις!!!

Αντρ και καλες βόλτες!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου!!! τι κανετε;;; πως τα πανε τα αστερακια σας;;;

εγω σημερα μπηκα στην 38η εχω λιγο ακομα!!! δεν πειραζει ολα καλα!!!

Γεωργια ευχαριστω πολυ κι εγω!!!

καλη σας μερα και φιλια πολλα!!!

yk1yp3.png

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;; πως τα πανε τα μωρακια σας;;;

Κειλι ηρθε η ωρα της βαφτισης ε;;; αντε με το καλο!!! φωτισμενος και παντα με υγεια και χαρα και να τον χαιρεστε!!!!

και μετα καλη ξεκουραση στο αγκιστρι!!! να περασετε καλα!!!

οι υπολοιπες καλο τριημερο και γενικα οτι και να κανετε καλα να περασετε!!!

φιλακια πολλα!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα μανούλες πως είστε;; mama πέρασε ο καιρός και έρχεται και ο μήνας σου. Θα ζήσεις μια μοναδική εμπειρία με το καλό να πάρεις αγκαλιά το μωράκι σου. Εμείς όλα καλά δόξα τον Θεό. Θηλάζει ο μπέμπης αλλά το βγάζω και του το δίνω γιατί χύνετε και χάνεται το γάλα. Μεγαλώνει πολυ γρήγορα και αύριο γινόμαστε 20 ημερών. Ανυπομονώ να περάσουνε οι μέρες για να βγάζω βόλτα τον μεγάλο μου που ευτυχώς σιγά σιγά έχει αποκατασταθεί η σχέση μας και φαίνεται να εγκλιματίζεται. Οι δεύτερο μανούλες πως την παλεύετε;; τα κορίτσια vbac πως τα πήγατε;;; mariazerta και Λίτσα πως είστε;;; Σαλώμη πως είστε; Φιλάκια σε ολες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Γεια σας κορίτσια, όλα καλά;στα πεταχτά να σας πω τα νέα μου, μια χαρά είμαστε χθες πήγαμε στον παιδίατρο όλα τέλεια πήρε 240 γρ, μια χαρά είπε ο γιατρός, ο θηλασμός καλά πάει αν και αρχή, προσαρμόστηκε αμέσως, αλλά έχουμε δρόμο ακόμη, το στήθος κοντεύει να σκάσει, σήμερα το μεσημέρι αφού τον θήλασα έβγαλα με το θήλαστρο μόνο από τον ένα μαστό 250 γρ, υπερπαραγωγή λέει ο παιδίατρος, σιγά σιγά θα στρώσει, σκέφτηκα να το βγάζω που και που να το δίνω με μπουκάλι αλλά χειρότερα θα γίνει, από ότι μου είπε ο γυναικολόγος, όσο περισσότερο μένει χορτάτο στις αρχές τόσο θα μειώνεται η παραγωγή, γιατί σταδιακά θα προσαρμοστεί το στήθος σε αυτό το ωράριο και θα σταματήσει να παράγει πολύ γσλσ, δεν ξέρω αν έτσι όπως το έγραψα γίνομαι κατανοητή...

και εγώ με τα ράμματα όλα καλά ευτυχώς δεν είναι πολλά και δεν τα καταλαβαίνω. Η μικρή ευτυχώς την πήρε πολύ καλά την κατάσταση να είναι καλά τα βιβλία που διάβασα!! Θα ξαναμπώ να σας γράψω.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

καλημερα κοριτσια!!!! τι κανετε;;

απο σημερα μαλλον εφιαξε για τα καλα ο καιρος και θα αρχισουν οι καλες οι ζεστες!!!! εσεις θα προλαβετε θαλασσιτσα φετος εγω μαλλον χλωμο αλλα δεν καιγομαι κιολας!!!!

Νικη μπραβο σας!!! μεγαλωνετε καλα προσαρμοστηκατε και η μικρη σου μια χαρα!!! απολαυσε τα μωρακια σου!!! με τον θηλασμο το ξερεις οτι θελει τον χρονο του!!!! λιγο υπομονη....

κοριτσια σημερα τελευταια μερα μαιου!!! δεν βλεπω να προλαβαινω!!! ο γιατρος μου λεει υπομονη, λες και δεν το ξεραμε....χαχα εχω την γνωστη ανυπομονησια αλλα οπως και να χει εχω λιγο ακομα,, τι να κανουμε;;;

τον ρωτησα αν μπορει να δει αν κατεβηκε καθολου και μου ειπε μονο αν σε εξετασω κολπικα και μαλλον θα σε πονεσω και δεν θελω και λεω και εγω αστο ουτε κι εγω θελω και εληξε εκει, δεν μου λεει πια το βαρος του μωρου μην αγχωθω οποτε μια χαρα που ειχα στον γιατρο παει κι αυτο τωρα μονο αναμονη...θα με δει αλλαες δυο φορες μεχρι την πητ και μετα βλεπουμε...

καλα να περασετε οτι και να κανετε σημερα!!! φιλια σε ολες!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...