Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Γειας κορίτσια...Όπως κατάλαβατε γεννησα..Να μας ζήσουν τα μωρακια μας!!Γερά κ τυχερά να είναι...Με το καλό κ στις υπόλοιπες.Σας έγραψα από το νοσοκομείείο αλλά χάθηκε το μην κ τώρα νυστάζω α:-)λλά είπα να ενημερωσω...Δευτέρα γεννησα με καισαρική 3220 Ο μπεμπης!εχθές ηρθαμε σπιτάκι 3265γρ κ 51,34 εκ.Καλά ειμαστε,θηλάζοΥμε λίγο κ περνούμε Κ συμπληρωμα...Σας αφήνω να τον τακτοποιήσω για να κ οιμηθώ Κ λίγο...Κλείνουν τα ματιαατια μου...Φιλιά...

Θα ξαναγράψω.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μιαμια να σας ζησει το αγορακι σας!!!! παντα γερο και καλοτυχο!!!!

πως νιωθεις;; τι ωραια!!! περιμεναμε πως και πως νεα σου!!!!

καλη αναρωση και καλη προσαρμογη στο σπιτι!!! οποτε μπορεσεις γραψε μας τα νεα σας!!! φιλια πολλα!!!!

κοριτσια τι κανετε;; καλημερα σε ολες!!!! φιλακια και καλη κυριακη!!!!

yk1yp3.png

Miamia να σου ζήσει το αντράκι να είστε καλά να το χαίρεστε. Καλή ανάρρωση από τηνκ.τ. Mama καλημέρα πως εισαι; εμείς ήρεμα, μου λείπει λίγος ύπνος και σπάζομαι αλλά κάνω υπομονή. Φιλάκια σε ολες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Βασω μου καλημερα!!!

καλα ειμαι χθες βγηκαμε κιολας και πηγαμε σε μια συναυλια και ηταν ωραια!!!! ειχα και συσπασεις!!! μαλλον η μικρη μου ηθελε να βγει και να το απολαυσει!!!

σημερα εχουμε και επετειο γαμου!!! δυστυχως ο αντρας μου πηγε να βοηθησει σε μια μετακομιση αλλα τουλαχιστον θα γυρισει νωρις!!!

εσεις πως ειστε;; καλυτερευει λιγο λιγο η κατασταση με τον μεγαλο μικρο και τα ξενυχτια;;;; τι να κανεις υπομονη και λοα θα γινουν καλυτερα!!!

yk1yp3.png

Mama να ζήσετε γλυκιά μου ευτυχισμένοι και αγαπημένοι πάντοτε και με το καλό να δεχτείτε την κορούλα σας. Χαίρομαι που περάσατε καλά και το μωράκι σου το αντιλήφθηκε εννοείται και συμμετείχε. Οι συσπάσεις είναι φυσιολογικές και λόγω κούρασης. Ο μεγάλος μικρός είναι λίγο καλύτερα αλλά εκδηλώνεται, μας βαράει τουλάχιστον δεν το κρύβει ότι ζηλεύει και με ψάχνει μες στο σπίτι. Ο μπέμπης θηλάζει λίγο καλύτερα. Πιστεύω πως όταν μεγαλώσει και άλλο θα θηλάσει πιο πολυ θα δείξει. Για τον θηλασμό η αρχή είναι πολύ βασικη. Καλή Κυριακή πολλά φιλάκια να περάσατε σούπερ στην επέτειο σας.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Βασω ευχαριστουμε πολυ!!!! κι εσυ οτι επιθυμεις!!!

ενταξει σιγουρα τα πραγματα ειναι ζορικα στην αρχη αλλα θα στρωσουν και θα εισαι σουπερ!!! αλλωστε αν δεν προσπαθησουμε για τα παιδια μας τοτε για ποιον;;;;;

καλη κυριακη σε ολες και φιλια πολλα!!!

yk1yp3.png

Koritsia kalispera!! Poso kairo exw na grapsw se esas, oxi apo ageneia alla den mpenw, exasa kai ta nea sas! Vlepw polles gennisate kai liges meinate akoma 1-2 vdomades!

Na sas euxithw oles na exete gera, eutixismena kai tixera mwrakia mesa apo tin kardia mou kai gia auta pou gennithikan twra kai gia ta megalitera sas! Na sas xarizoun panta xamogela!!

20-22 tou Mah tha gennousa kai telika 25 tou Mah aurio tha erthoume spiti mas! Kai ta ksenixtia ksekinane :tongue:

Filakia polla sta mwrakia sas!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;

πως τα πανε τα μωρακια σας;;;

Σαλωμη τι ευχαριστα νεα!!! τα βασανα σας τελειωσαν!!! συγχαρητηρια και σε σας αλλα και στα αγορακια σας που φανηκαν τοσο δυνατα!!!!

με το καλο να γυρισετε σπιτι σας και να τα ευχαριστηθειτε και αυτα να ευχαριστηθουν εσας!!!!

με το καλο!!!

οπως καταλαβαινεις ολα τα κοριτσια γεννησαν εκτος απο εμενα που ομως ημουν για αργοτερα και τωρα πλεον κοντευω!!!

φιλακια πολλα!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Δυο μερες τωρα δεν πρόλαβα να γράψω...πολλες δουλειες,πολλά ξενυχτια!!Ειμαστε καλά,σημερα 20 ημερών,και "κλεισαμε" και την ημερομηνια που θα φυγουμε,στις 2 Ιουνίου,να έχουμε προλάβει να συμμαζέψουμε από την βαφτιση κλπ.Βέβαια υπάρχει λιγο πρόβλημα με το μαγαζί του Πέτρου κι εκείνος αναγκαστικά θα ανεβαίνει πάνω τα Σ/Κ που η δουλεια είναι περισσότερη.Τελοσπαντων,5 στις 7 μερες θα τον εχουμε κοντα μας!

Σαλώμη μου με το καλο να πάτε σπιτάκι σας!!!!!Μπορει να εχετε πάει κ ηδη,δεν ξέρω και με το καλο να ξεκινησουν κ τα ξενυχτια χιχχι!

Mama να ζήσετε για χτες!!Να ζησετε ευτυχισμένοι με το μπεμπάκι σας και,ποιος ξέρει κι αλλο μωράκι(α) για πολλά πολλα χρονια!!!

Miamia να σου ζησει το αγοράκι σου!Να είναι παντα καλα,υγιης και να τον δειτε όπως θελετε!

Τελικα βρε κορίτσια από εμας τις τελευταίες μονο εγώ και η Mama82 έχουμε και κοριτσάκι??Όλες οι άλλες αγορομάνες??

Εχω πεθανει απ'το πρωι να δένω κουφετα μεσα σε τουλια και μετάτα τουλια πάνω σε βατραχάκια-μαγνητάκια!Έχω βάλει κ την ενδοεποικινωνια δίπλα μου και κάθε 10 λεπτα πεταγομαι απ'την καρεκλα μου με μπομπονιέρες στα χέρια και πηγαίνω να θηλάσω τα μπεμπάκια μου.Και τώρα που σας γραφω δηλαδή,με κορδελες στα χέρια το κάνω. Τουλάχιστον τσιμπαω που κ που κανενα κουφετο...

Η Σεμελίτσα μου γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2013!

Έγινα δεύτερη φορά μαμά σε διδυμάκια στις 5/5/2015!

Κειλι γεια σου!!! απο οτι ακουω ειστε καλα!!! λιγο κουρασμενη εως πολυ ε;;; υπομονη και μετα τις 2 του μηνα θα χαλαρωσεις εστω και λιγο!!

με το καλο και η βαφτιση!!! να ναι φωτισμενο και τυχερο και πανω απο ολα υγεια!!!

ευχαριστω και για τις ευχες σου για την επετειο!!!

εγω τις δυο τελευταιες μερες εχω πονους περιοδου και εχθες αρχισαν απο το μεσημερι μεχρι και την ωρα που κοιμηθηκα....αρχισα να αναρωτιεμαι μηπως γενναω και δεν το καταλαβαινω και απλα κανω υπομονη.....τελικα οπως καταλαβαινετε δεν γεννησα...χαχα

λοιπον εχει ενα 10λεπτο που γυρισα στο σπιτι, ειχα παει να δω μια φιλη μου η οποια εχει διδυμα, 2 μηνων πια!!! τα θηλαζει κανονικα και εχει και ενα ακομη κοριτσακι στα 5!!! πραγματικα ειναι σουπερ μαμα και τα καταφερνει μια χαρα παρολες τις δυσκολιες!!! δυστυχως γι αυτην τα μωρα εχουν καποια ευαισθησθια-αλλεργια σε κατι που τρωει και τα ενοχλει οποτε αρχισε να κοβει πραγματα απο την διατροφη της για να τα βοηθησει, για να δει τι την ενοχλει πρεπει να κοψει καποιο τροφιμο για τουλαχιστον 2 εβδομαδες και αν δει αποτελεσμα!!! φανταστειτε ποσο κουραση και αγωνια γιατι πρεπει να το πετυχεις αλλιωςτυρανιουνται τα μωρα!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου...Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές...Ειμαι πτώμα αξίζει τόσο η μητρότητα που δε με νοιάζει να μείνω Κ όλη νύχτα άγρυπνη,αλλά δε μπορω να ακούω το παιδάκι μου να κλαίει κ να μην μμπορώ να κάνω κτ...Τον θηλάζω κ ίσως έχει κολικούς από τώρα ή κπ τύπου αλλεργία σε κτ που τρώω εγώ όπως είπε ο γιατρός που φεράμΕ σπίτι σήμερα όπως μας σύστησαν στο νοσοκομείο..Κατά τα άλλα μια χαρά το μωρο..,Μας έπεσε κ ο αφαλός χθες...Το προβλημα μου είναι ότι για αποκλειστικο θηλασμό δε βλεπω να αντεχω...προς το παρόν το στήθος μου δε στάζει γάλα αλλά έχω πάντα όταν το πατάω.Δε ξέρω μου φαίνεται ότι δΕ χορταίνει το μωρο μόνο με θηλασμΟ...Τον βάζω στο στήθος 15-20 λεπτά Κ στα δύο από τόσο,ρευεται,τον κρατάμε 20 λεπτά Κ μόλις τον βαζουμΕ να κοιμηθει κλαίει κ κάνει την κίνηση για να φάει,οπότε του δίνουμε ξένο...Δε ξέρω τι να κανω...εσείς που θηλαζετε πόση ώρα τα αφηνετε στο στήθος?Κθ ποτέ τρωνε?Κ πόση ώρα κάνουνε να ρευτουν??

Κειλι κθ 10λεπτά θηλάζεις??Πότε κοιμασαι??Πως αντέχεις,χειροτεχνία,θηλασμο,αϋπνία Κ αυτοΝ τον μικρο πόνο σαν τσούξιμο,σαν κάψιμο από την καισαρική?

Συγχωρέστε με για την απουσία αλλά οπότε βρω χρόνο κάνω καμια δουλειά ή προσπαθώ να κοιμηθω έστω κ λίγο..Θα επανέλθω με νεα...Αύριο πάω να κόψω ραμμα ελπίζω να μην πονάει πολύ...Κ να κάνω εξετάσεις στον μικρουλη μου για θυρεοειδή επειδή έχω εγώ..Ελπίζω να μην τον τρυπησουν πολλές φορές...Κ να μην κληρονομήσει τα στραβά τα δικά μου!!Δε ξέρω αν σας είπα,είναι ίδιο ο μπαμπαςς του Κ δεν πήρε τα αυτιά μου μόνο τα μακριά δαχτυλα μου..

Υπομονη σε όλες κ θα βρουμε τους ρυθμούς μας!

Μιαμια είναι ζορικος ο θηλασμός, θέλει υπομονή και επιμονή!!! Ακόμα δεν εδραιώθηκε γι αυτό δεν εχεις την ροή που περιμένεις όμως εχεις γάλα, το κακό είναι οτι το μωρο ευκολυνεται με το μπιμπερο και με το στήθος κουράζεται και αποκοιμιεται γι αυτό πιθανόν να θέλει πιο συχνά, όσο μπορείς βαλτον στο στήθος και θα φτιάξουν τα πραγματα, σε περιπτωση που εχει αλλεργία σε κάτι που τρως και τον ενοχλεί ξεκινά και κοψε τα γαλακτοκομικά και ίσως και όλα τα προϊόντα αγελαδας δηλ και το μοσχαρίσιο κρέας, ιδανικό το κατσικίσιο, έχε υπόψιν σου οτι αν φταίνε τα γαλακτοκομικά θα δεις αποτέλεσμα μετα 2 εβδομαδες και μην ξεχνάς οτι και το ξένο είναι απο αγελάδα και πειράζει το ίδιο, εκτός κι αν με το μπουκάλι παιρνει αέρα και έχει κολικους, τσεκαρε το!!!

Κατα τ αλλά όσο μπορείς να ξεκουράζεται θα είσαι λιγοτερο πελαγωμενη και θα χεις δυναμη να συνεχισεις , μην το βάζεις κάτω!!!

Καλη ξεκούραση ελπίζω να σε βοήθησαν έστω και λίγο

Καλό βράδυ και φιλια στο αγοράκι σου!!! Μην ξεχνάς οτι όσο μεγαλώνουν αλλάζουν και χαρακτηριστικά!!! Χαχα;)

yk1yp3.png

Καλημέρα μανούλες Μαΐου πως είστε; miamia συμφωνώ με την mama ο θηλασμός θέλει υπομονή και να διαθέσεις χρόνο. Σαλώμη καλή προσαρμογή στο σπίτι. Πως τα πατε; mama πως αισθάνεσαι; πλησιάζει ο καιρός λες να σου κάνει έκπληξη το μωράκι τώρα τον Μάιο;; πως είσαι; φιλάκια σε ολες

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...