Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

γεια σας και παλι!!!

Βασω υπομονη!!! απο οτι φαινεται ο μικρος μαλλον δεν θελέι να θηλαζει γιατι πολυ απλα ειναι πιο ευκολο απο το μπουκαλι!!! με μια ρουφηξια παιρνει αυτο που χρειαζεται ενω απο το στηθος θελει καμια 5 φορες να τραβηξει για να φαει μια γουλια οποτε κουραζεται!!! αν δεις οτι κουραζεσαι με την αντληση επεμενε με το στηθος αλλα θα ναι πιο δυσκολο αφου εμαθε ετσι!!! παρολα αυτα μια χαρα που τα καταφερνετε ετσι απλα εσυ κουραζεσαι παραπανω!!! οσο για τον μεγαλο θελει τον χρονμο του, υπομονη και θα μαλακωσει οταν ειναι ετοιμος!!! συνεχισε την προσπαθεια και θα σε κοντψει αυτος...

Κειλι μπραβο σας που περασατε καλα!!! οσο για τα πιατα εγω εχω παρει πλυντηριο πιατων και η κουζινα μαζευεται πολυ ευκολα ειδικα αν εχουμε τραπεζι και γενικα τα πλενει μια χαρα και γλιτωσα!!! ασε που εξοικονομεις νερο και φυσικα δικη σου ενεργεια!!! αν δεν εχετε εσεις που ειστε και πολλοι νομιζω επιβαλλεται!!! οσο για τα ασημικα, εγω δεν μπηκα καν στον κοπο να παρω τετοια πραγματα ποσο μαλλον να τα γυαλισω!!! χαχα

σημερα καθαρισα ολο το σπιτι σιδερωσα εκανα τον σκυλο μου μπανιο καθαρισα και το μπανιο πλυντηριο κτλ τωρα μπαλκονι και μετα θα κανω ενα μπανιο μπας και δροσιστω γιατι ειμαι μουσκεμα!!!!

με εχει πιασει μια μανια!!! τωρα καταλαβαινω και την Βασω που δεν ελεγε να κατσει και απορουσα πως αντεχει!!!

καλα για σενα τι να λεμε;;; φτου φτου!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν και δεν ειμαι μανουλα μαιου εμεινα εγω μονο....;)

ειχα μια κρυφη ελπιδα αλλα δεν πειραζει...ολα καλα

τελικα κανω κατι συσπασεις χωρις πονο ομως μονο κανα δυο φορες πονοι περιοδου κι αυτοι ηπιοι, αλλα τελικα πετρωματα εχω αρκετα και μεσα στην μερα...δεν κραταω χρονο και συχνοτητα μαλλον ετοιμαζεται το σωμα και η μητρα...κι εγω αναμενω...ολα ετοιμα

φιλακια σε σας και στα μωρουλια σας μικρα και μεγαλα!!!!

yk1yp3.png

Έχουμε πλυντηριο πιάτων,απλά με τόσα πιάτα χωράνε μονο αυτά μέσα και τα μαχαιροπίρουνα-ποτήρια,αντε και καμια πιατέλα!Έχουμε όμως και κατσαρόλες,ταψια,σαλατιερες,κλπ.Όσο για τα ασημικά τα περισσότερα είναι των οικογενειων μας και δώρα από 3 διαφορετικούς γάμους!!

Κι εμείς έχουμε σκυλάκι αλλά το πλύσιμο κ καλλωπισμό του τον αναλαμβάνει η αδερφή μου κ μονο,έχει κ δύσκολο τρίχωμα το άτιμο (μπισον φριζε)!Εσας τι ράτσα είναι?

Χτες συζητάγαμε στο τραπέζι κ για τα ονόματα...μάλλον Λυδία θα βγάλουμε την μικρή...και ο μπεμπης Μανώλης!

Η Σεμελίτσα μου γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2013!

Έγινα δεύτερη φορά μαμά σε διδυμάκια στις 5/5/2015!

σωστα Κειλι τα κατσαρολικα τα ξεχασα!!!:(

το φανταστηκα οτι ειναι δωρα γαμου και προικες απο οικογενειες!! αν δεν τα χρεισιμοποιειται μην τα γυαλιζετε πολυ τακτικα!!!

εμεις εχουμε πεκινουα, ειναι μικρος και υσηχος αλλα θελει την φροντιδα του κι αυτος!!! την αλλη εβδομαδα θα τον κουρεψουμε κιολας!!! η τριχα του αυτην την εποχη δεν παλευεται και γενικα λεμε να τον κουρευουμε με το μωρο τωρα και χειμωνα....θα δουμε

πολυ ωραια τα ονοματα και των δυο!!! μπραβο σας!!!πολυ καλες επιλογες!!! ποτε σκεφτεστε να τα βαφτισετε;; εγω σκεφτομαι πριν χειμωνιασει παλι και απο την αλλη μου φαινεται οτι μεχρι να ανοιξει παλι ο καιρος θα ναι μεγαλη και θα τυρανηθει περισσοτερο....

yk1yp3.png

Δεν τα χρησιμοποιούμε κ πολύ συχνα ουτε τα γυαλιζουμε κ πολύ συχνα... όταν τα γυαλιζουμε όμως δεν μου αρεσει καθολου!

Κι εμεις την κουρεψαμε λίγες μέρες πριν γεννήσω!Ειδικα με την Σεμελη είναι όλη την ώρα μες τις αγκαλιτσες,μεγαλωσαν ουσιαστικα μαζί,γεννηθηκαν κ οι δυο το 2013!

Για βαφτιση δεν ξερω ακομα...την μικρη την βαφτίσαμε περσι τελη Απριλιου ηταν 6 μηνων...τωρα τα μικρα θέλω να τα αφήσω λιγο ακομα,θέλω να κάνω την βάφτιση στο Αγκιστρι μαλλον την ανοιξη...δεν θέλω να τα βαφτισω μες το χειμωνα.Συν πως μέσα στο χρόνο έχουμε άλλες 4-5 βαφτισεις γνωστων κ φιλων κ αν κανουμε κ τη δικη μας...ενώ εχουμε ηδη κανει άλλες 2 φέτος...καταλαβαίνεις!

Διαφημίσεις

καταλαβα...εχεις δικιο και στο Αγκιστρι θα ναι πολυ ωραια!!!

εγω ελεγα για την δικη μου κατα τον οκτωμβρη λιγο δηλαδη πριν αερχισουν τα κρυα, θα ναι περιπου 4-5 μηνων, νομιζω ειναι καλα, αν ειναι να περιμενω να ξαναοιξει ο καιρος θα γινει 1 χρονων και πιο πολυ θα ταλαιπωρηθει κι αυτη και εμεις!!! θα δουμε ας βγει με το καλο !!!

εμεις μαλλον θα δωσουμε το ονομα της μαμας μου, Μαρια, ακομα δεν το ειπαμε σιγουρα αλλα προς τα εκει παει το θεμα, θα το κρατησω εκπληξη και δεν θα το πω σε κανεναν!! η μαμα μου δεν το περιμενει με τιποτα και ετσι θα χαρει πολυ!!! φανταζομαι το ξαφνιασμα της απο τωρα!!!

yk1yp3.png

Το ξερω είναι ένα θεμα αυτό...όταν είναι πιο μεγάλα αντιστέκονται πιο πολύ...Αλλά κι εγω που βαπτιστηκα μολις 4μηνων εκλαιγα κ εσκουζα (κοιμομουνα κ με ξυπνησε ο ιερεας ζουλοντας μου την μυτη)!Νομιζω 8-10 μηνων είναι καλη ηλικια τωρα βεβαια κάθε παιδακι αντιδρα διαφορετικα!Εμάς 6 μηνων εκλαψε μονο όταν την ΒΓΑΛΑν απ'την κολυμπηθρα!

Και εσας το ονοματακι σας είναι τελειο..το ονομα της Παναγιτσας μας!!

ναι ωραιο ειναι, απλα στην αρχη σκεφτομουν μηπως δωσω ασχετο απο συγγενεις ονομα και γιατι το Μαρια ειναι πολυ συχνο...αλλα και τι εγινε;;; μ αρεσει και δεν πειραζει που το χουν κι αλλοι

yk1yp3.png

Γεια σας κορίτσια. Γέννησα και εγώ χθες. Όχι τόσο εύκολα όσο φανταζόμασταν με το γιατρό, αφού δεν πονούσα. Οι πόνοι της γέννας κράτησαν ένα μισάωρο που ανέβαινε η διαστολή. Το μικρούλι γεννήθηκε 3410, θηλάζει και φυσικά είναι το πιο όμορφο, σαν μαμά κουκουβάγια που είμαι και εγώ. Και εγώ όλα καλά νιώθω κάποια πίεση στον κόκκυγα και συσπάσεις κατά το θηλασμό αλλά είναι υποφερτές. Αυτά τα λίγα προς το παρόν. Θα επανέλθω

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Νικη μου να σας ζησει!!!! να ναι γερο και καλοτυχο!!!!

εννοειται πως γαι καθε μανα το μωρο της ειναι το πιο ομορφο!!! χαχα

τι ωραιο συναισθημα!!! μπραβο!!!! καλη αναρωση!!!

η πιεση και οι συσπασεις ειναι μαλλον απο την μητρα, φυσιολογικα πραγματα δηλαδη!!!

με το καλο να πατε στο σπιτι σας και οποτε μπορεσεις να μας πειτε τα νεα σας!!!

φιλακια!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια! Νικη να σ ζησει...γερη κ δυνατη να σαι να το χαιρεσαι!!!

Κοριτσια κι εμεις ολα καλα...εχουμε μπει σε ενα υποτυπωδες προγραμμα...θηλαζουμε καθε 2με 2μιση ωρες. Συνηθως τον ξυπναω κι αυτο ειναι το δυσκολοτερο κομματι..ξυπναω ποοοοοολυ δυσκολα!!!! Αλλα δεν θελω να τον αφηνω παραπανω...χασαμε αρκετα οταν βγηκε..πρεπει να τα ξαναπαρουμε...!! Βασω εγω εχω αλλο προβλημα...θελω να βγαλω κι εγω με το θηλαστρο για ωρα αναγκης αν χρειαστει να λειψω για κατι αλλα δν μπορω. Εχω το mini electric της medela το βαζω στο στηθος κ δεν μ βγαζει τπτα..βασικα δν βεντουζαρει. Σκεφτομαι οτι εχω λαθος μεγεθος χοανης..θα πρεπει μαλλον να παρω μεγαλυτερη.

Μαμα φτανει ο καιρος σου..εγω παντως σε βλεπω μεσα στο Μαιο κι εσενα!!!

Μιαμια στειλε μας για νεα!!!!

39WKp3.png

Νίκη μου να σου ζήσει το αντράκι γερο να είναι και να το χαίρεστε! Καλή ανάρρωση να έχεις. Ποτέ βγαίνεις; να μας πεις τα νέα σου. Γιωργια μου μπράβο για το πρόγραμμα. Άλλαξε χοάνη και θα λυθεί το πρόβλημα. Εγώ δεν τον ξυπνάω γιατί έτσι και αλλιώς δεν θα θηλάσει κοιμισμένος. Τον βάζω στο στηθις για λίγο γιατί έχω και τον μεγάλο ο οποίος με θέλει αποκλειστικά. Όταν λένε ότι τα δευτέρα παιδιά μεγαλώνουν μονα τους έχουν δίκιο. Κατερίνα χαράς το κουράγιο σου για όλα!!mama τρις βδομαδουλες έμειναν για την ΠΗΤ και λογικό να θέλεις τώρα να κάνεις ολες τις δουλειές γιατί μετά θα ασχολείσαι αποκλειστικά με την κορούλα σου. Τώρα που μπορείς να τις κάνεις είναι ευκαιρία. Φιλάκια σε ολες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Νίκη μου να σου ζήσει ο μπεμπης!!!!Να είναι πάντα γερος κ ευτυχισμένος!!!! Περιμένουμε Νέα σου φυσικά κ με το καλό να πάτε σπιτακι σας!!!

γεια σας και παλι!!

Γεωργια αλλαξε χοανη και αν παλι δεν μπορεις μαλλον δεν σου ταιριαζει το θηλαστρο!!! μπραβο σας που τα πατε καλα!!!

Βασω μου οσο επιμενεις με το στηθος τοσο πιο καλα θα εδραιωθει ο θηλασμος!!! οπως βολευεσαι, εχθες που πηγα στο νοσοκομειο ειχε ενα φυλλαδιο απο φαιναρετη που ηταν και για συμβουλους θηλασμους , αν χρειαστεις κατι επικοινωνησε

συγνωμη αν σε πιεζω μ αυτα που λεω απλα θελω να βοηθησω, μην με παρεξηγησεις, δεν επιμενω.... ο θηλασμος ειναι προσωπικη υποθεση και δεν θα κρινει κανεις κανεναν.....

εχω 3 εβδομαδες...ελπιζω οχι παραπανω...αλλα οπως και να χει περιμενω με αγωνια...

φιλακια κοριτσια μου!!! καλη ξεκουραση σε ολες!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...