Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Στον προεμφυτευτικο που εκανα έλεγξαν 22 χρωμοσώματα κ ένα Χ/Υ. Ε δε τα λες κ λίγα. 

Το ΑΑ δεν σημαίνει υγιή βλαστοκύστη εσωτερικά 

Σε περίπτωση μη εμφυτευσης θεωρώ συντρέχει άλλος λόγος 

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Βρε Κειλι αλήθεια πως αντέχεις με τόοοοοσα άτομα στο σπίτι και κρατάς και άλλα παιδάκια?!?!!

Val να σου ζήσει, καλή ανάρρωση!

Εγώ μόλις γύρισα από το γιατρό. Εκτός απροόπτου γεννάω την Πέμπτη. Πήρα τηλ τον άντρα μου και του λέω φέρε και γλυκά να το γιορτάσουμε στο νοσοκομείο (τον λένε Κώστα). Ο τράχηλος καμία σχέση με την προηγούμενη Τρίτη έχει ανοίξει, οπότε δεν θα χρειαστούν τεχνητοί πόνοι, μόνο θα μου σπάσει τα νερά και πιστεύει ότι το πολύ σε 2-3 ώρες θα έχω ξεμπερδέψει. Θα δούμε. Εν τω μεταξύ το μωρό τυλίχθηκε μία φορά στο λαιμό, το σύνολο 2 φορές τυλιγμένο, του είπα να κάνουμε καισαρική και μόνο που δεν με πλάκωσε στα χαστούκια, μα του λέω δεν είμαι αποκλειστικά υπέρ του φ.τ. δεν με πειράζει να κάνω καισαρική, όχι μου λέει και μην μου το ξαναπεις. Τέλος πάντων όλα καλά να πάνε και ότι είναι να γίνει θα γίνει ούτως ή άλλως.

Εντάξει τις καθημερινές είμαι μόνη μου ουσιαστικα...αντε τώρα και ο άντρας της ξαδέρφης μου που άρχισαν τις εξετάσεις δεν πηγαίνει και κάθε μερα σχολείο....και μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδάκια (το έχετε καταλάβει φαντάζομαι:P:p)...αν εργαζόμουν ή κάτι τέτοιο οκ,αλλά δεν έχω και τίποτα πιο επειγον...ειδικά τώρα μετα τη γέννα...μου το είπε ο Πέτρος,εσύ θα κάτσεις σπίτι τώρα μέχρι τον Ιούνιο (διότι στη Σεμέλη βγήκα αμέσως και ήταν και Νοέμβριος).

Εμένα η ανιψια μου είχε διπλη περιτύλιξη...αλλά δεν έφταιγε αυτό μόνο για την καισαρική τομή που κάνανε...ήταν και άλλοι παράγοντες.Η περιτύλιξη δεν είναι πάντα λόγος από μόνη της.Αλλά με το καλό Νικη μου και με κανέναν πόνο!!!Και χρόνια πολλά στον άντρα σου,και μένα γιορτάζει η αδελφή μου και θα γιόρταζε (αν τον είχαμε βαφτίσει) και ο ανιψιός μου!

Η Σεμελίτσα μου γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2013!

Έγινα δεύτερη φορά μαμά σε διδυμάκια στις 5/5/2015!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νικη με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου την πεμπτη!!! με εναν πονο!!!

Κειλι τι να πω;;; σε θαυμαζω!!! πραγματικα μπραβο που παρολη την κουραση σου ασχολησε και με τοσα αλλα πραγματα!!!! να σε χαιρονται!!!

Η Μιαμια μαλλον θα γεννησε για να μην επικοινωνει ε;;;

φιλακια σε ολες!!!

yk1yp3.png

Νικη με το καλο να υποδεχτεις το μωρακι σου την πεμπτη!!! με εναν πονο!!!

Κειλι τι να πω;;; σε θαυμαζω!!! πραγματικα μπραβο που παρολη την κουραση σου ασχολησε και με τοσα αλλα πραγματα!!!! να σε χαιρονται!!!

Η Μιαμια μαλλον θα γεννησε για να μην επικοινωνει ε;;;

φιλακια σε ολες!!!

Σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου αλλά δεν νομίζω ότι είμαι άξια θαυμασμού,με την έννοια ότι υπάρχουν μανουλες που κάνουν πολύ περισσότερα από μένα (πχ εργάζονται,σπουδάζουν ταυτόχρονα κλπ)Κι εγώ κάνω αυτά που μου αρέσουν έτσι κι αλλιώς!

Και εμείς το καλοκαίρι μαζευόμαστε 2 αδέρφια του άντρα μου και μια θεία του είναι σταθεροί, μετά έρχονται πότε η μία αδερφή του άντρα μου με την οικογένειά της πότε η άλλη, έχουμε κόσμο, αλλά είναι κάποιες στιγμές που θέλω την ησυχία μου...

ευχαριστώ πολύ κορίτσια, και οι υπόλοιπες με το καλό.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Val να σας ζήσει ο μπέμπης να τον καμαρώσετε όπως ποθείτε πολύ χαίρομαι που είναι όλα καλά. Νίκη μου με το καλό να δεχτείτε το μωράκι σας την Πέμπτη. Η κορούλα σου είναι μεγαλύτερη και ευτυχώς αντιλαμβάνεται την κατάσταση εμένα τίποτα δεν καταλάβαινε από ότι του έλεγα. Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. Τελικά το μόνο που ήθελε ήταν να αγγίξει την θηλή με το στόμα του ο γιος μου. Δεν ήθελε να θηλάσει. Μάλλον απογαλακτίστηκε τελικά. Η απουσία μου αυτή τον μεγάλωσε πραγματικά. Σας φιλώ καλό βράδυ σε ολες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!! τι κανετε;;;

Βασω μου χαιρομαι που αρχιζουν τα πραγματα να καλυτερευουν για τον μεγαλο!!

Νικη σημερα μπαινεις ε;;

εμεις πηγαμε χθες στον γιατρο, γιναμε 3 κιλα!!!αργουμε βεβαια γιατι ειναι ψηλα ακομα!!! εγω σημερα δεν ειμαι και πολυ καλα, ξυπνησα με εναν πονο απο αριστερα σαν κολικο νεφρου.....

φιλια σε ολες!!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Μαμα ο πόνος είναι αριστερά χαμηλά;αν ναι είναι το έντερο κάτι πατάει το μωρό, υπομονή ίσο θα περνάει ο καιρός δυστυχώς θα πονάει πιο συχνά...

Βάσω μου εγώ της το έλεγα συνέχεια, είχα κανα μήνα περίπου της το έλεγα κάθε μέρα αρκετές φορές, της έφτιαξα μία ιστορία, ότι η μαμά θα πάει μία μεγάλη βόλτα και όταν θα γυρίσει θα σου φέρει αυτό θα σου φέρει εκείνο (πράγματα που της αρέσουν) αλλά θα σου φέρει και το μωράκι, θα βγει από την κοιλιά της μαμάς και θα έρθει να το πάρεις αγκαλιά. Δοκίμασε να του πάρεις τώρα ένα δώρο που να ξέρεις ότι του αρέσει και πες του ότι το έφερε το μωρό, και ας του έφερε όταν γύρισες σπίτι!!!μπας και το δει με άλλο μάτι...αλλά και πάλι θέλει το χρόνο του!!!

Μαμα μη βιάζεσαι είναι νωρίς ακόμα έχεις 20 μέρες ακόμα...καλύτερα προς το τέλος, εδώ εγώ δευτερότοκη και άμα με άφηνε ο γιατρός στις 42 εβδομάδες θα πήγαινα!!!

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Καλησπέρα κορίτσια πως είστε; Νίκη αύριο είναι η μεγάλη μέρα. Σου εύχομαι με το καλό να έρθει το μωράκι σου και πολύχρονος ο άντρας σου. Ευτυχώς όλα καλά με την κόρη σου, δεν θα έχεις πρόβλημα. Την ημέρα που επέστρεψα του είχα πάρει δώρο που του το πήρε το μωράκι. Mama τώρα που είσαι στον μήνα σου λογικό να έχεις πονακια. Υπομονή γιατί ακόμα έχεις ένα μήνα μπροστά σου και όλα θα πάνε καλά. Miamia περιμένουμε τα ευχάριστα νέα σου. Φιλάκια σε όλες σας.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!!! Τι κάνετε;;

Εγώ ας πούμε καλυτερα... ..δεν είμαι στα καλύτερα μου άλλα υποφερτος ο πόνος και λέω να κάνω υπομονή

Νίκη μου με το καλό αύριο να υποδεχτεις το μωρακι σου!!!! Θα περιμένουμε τα νέα σου!!!

Φιλια σε όλες!!!

yk1yp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια κι από μένα!Νίκη μου πλησιάζει η μεγάλη στιγμή!!Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!!Με το καλό και πάλι!

Μαμά κουράγιο...τέτοια πονακια είχε κ η αδερφήμου αλλά μην φοβάσαι...ξάπλα κ ξεκούραση καλύτερα τώρα που πλησιάζουν κ σένα οι μέρες σου!

Εμεις καλά κ σήμερα....ουφ 10 μέρες μείναν ως τη βαπτιση κ μεθαύριο πρέπει να δεσουμε κ τις μπομπο με τα κουφέτα ενώ σήμερα έφτιαχνα τα χωνακια για τα παιδάκια κ από την άλλη βδομάδα τα παστακια!Εντωμεταξύ αύριο που γιόρταζει η Αδερφή μου έχουμε κ τραπέζι σπίτι...οχι τίποτα φοβερό ΓΤ τώρα με τα νεογέννητα δεν είναι για πολλα...αλλά δύο θείες παππούς γιαγιά κουμπάρα κ γονείς (ολονων εκτός της εορταζουσας κ του άντρα μου) δεν είναι κ λίγοι...Πάλι μαγείρεμα αύριο...

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια μου!!! τι κανετε;;;

Νικη ευχομαι ολα καλα και να εχεις αγκαλιτσα το μωρακι σου!!! περιμενουμε τα ευχαριστα!!!

Μιαμια και για σενα περιμενουμε ευχαριστα!!! οποτε μπορεσετε!!!

σημερα με την Νικη κλεινουν και οι μανουλες μαιου ε;;;

εγω σημερα ειμαι καλα, πηγα και για κλασικη επισκεψη στο νοσοκομειο και ολα ειναι καλα!!! περιμενω κι εγω σιγα σιγα την σειρα μου!!!

Κειλι, Βασω, Γεωργια ελπιζω ολα να ναι καλα και να βρισκετε λιγο χρονο για ξεκουραση!!!

για σημερα οσοι γιορταζουν να τους χαιρεστε!!!!

φιλια πολλα!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κι από μας κι ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές!!!!Από το πρωί είμαι στην κουζίνα κ τώρα κάθομαι κ περιμένω το κοτόπουλο μου να μαριναριστει!2 ωρες το πρωί εναλλάξ θηλαζα τα δίδυμα,ταιζα τη μικρή,έφτιαχνα τσιζκεικ τα έκανα κ αγκαλίτσες! Τώρα μου μένει το ψήσιμο,να κάνω κ μια σιζαρς κ μετά ο γαμπρός μου κανένα μεζεδάκι...ευτυχώς για το μεσημέρι έχουμε από χτες...

Σήμερα έπεσε κ ο λώρος του μπέμπη!!!Κ έχουν αισίως φτάσει 2800 κ 2830 τα μπεμπακια μου!

Εσείς κοριτσάκια τι ΚΑΝΕΤΕ?

Νίκη κ μιαμια περιμένουμε εν αγωνία νεα σας!

Φιλάκια!!

Καλημέρα και από μένα. Οι μανούλες Μαιου πως είναι;;; mama όλα καλά; πλησιάζει ο καιρός και είσαι όλο πιο κοντά στο ο όνειρο!!! Εμείς καλά ο μπέμπης τρώει και κοιμάται ασχολούμαι συνέχεια με τον μεγάλο γιατί ακόμα μου κρατάει στάση. Δεν θηλάζει ο μπέμπης αλλά του αντλώ γάλα. Θηλάζει ελάχιστα ελπίζω να αλλάξει αυτό. Φιλάκια σε ολες

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!Καλά είσαστε??

Βάσω μου μπράβο σας για το μωρουλι σας!!!Και μπράβο σας που τα καταφέρνετε και με το γαλατάκι...δεν πειράζει αν αντλεις το ίδιο γάλα είναι!Μην ανησυχεις και το μεγάλο σας παιδακι σιγά σιγά θα δει πόσο ωραία είναι να είσαι μεγάλος αδερφός!Κι εκείνος μικρούλης είναι ακομα!Εμένα η αδερφή μου ήθελε να έχει ΕΚΕΙΝΗ μεγαλη αδερφή,ενώ εγώ ηθελα να έχω μικρή,τελίως ανάποδα απ'την πραγματικότητα δηλαδή!!!

Καλα περάσαμε χτες,το τι μας περιμένει βέβαια στο νεροχύτη σήμερα είναι άλλη ιστορια!Καλές οι δουλειες του σπιτιου,αλλά από μικρή δύο είναι αυτές που δεν αντέχω:το πλύσιμο των πιάτων και το γυαλισμα των ασημικών!

Σημερα θα κάνουμε τον μπεμπούλη μας μπάνιο!Και θα συνεχίσουμε να φτιάχνουμε χωνάκια!

Φιλάκια σε σας και στα μπεμπάκια σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...