Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!!! τι κανετε;;

Νικη λες να ηρθε η ωρα;;; αντε να υσηχασεις αν και οπως ειπες η τεταρτη δεν ειναι μακρια!!! κι εγω ξερω να πλεκω ομως μην φανταστεις τα πολυ κλασικα, και οχι σχεδια κτλ μικρη μου εμαθε η γιαγια μου αλλα εχω πολλα χρονια να ασχοληθω!!!

Βασω μην σκεφτεσαι οτι θα παθεις καταθλιψη!!! ειναι η κουραση , η αυπνια που μιλαει και ο θηλασμος δεν ειναι το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο!!! γενικα πρεπει να προσαρμοστειτε οικογενειακως γιατι ειναι δυσκολο για ολους!!! προσπαθησε να μην σκεφτεσαι αρνητικα και γενικα προσπαθησε να ξεκουραζεσαι με την πρωτη ευκαιρια!!! οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε κανε τα απολυτως απαραιτητα και οπως λεει και η Νικη αστα για λιγο δεν εγινε και τιποτα, σημασια εχει να εισαι καλα!!! και οπως ειναι γνωστο χαρουμενη μαμα χαρουμενα παιδια!!!!

Κειλι κριμα η μικρη αλλα εφοσον δεν εχει αλλεργια ειναι και καλο για το ανοσοποιητικο της!!! εγω σαν υσηχο παιδακι που ημουν δεν ξερω κι εγω ποσες φορες με εχει τσιμπησει μελισσα σαν παιδι, εμενα μου εβαζαν κρεμμυδι η σκορδο και εβαζα πανω....

χαιρομαι που ειστε καλα!!!

Μιαμια τι κανεις;;; πως περασε η μερα;;;

εγω κοριτσια εχει λιγη ωρα που γυρισα, περασα πολυ ωραια ημασταν μεγαλη παρεα αλλα γενικα με εξαντλησε η ζεστη πολυ και γενικα ειμαι δυσκινητη και κουραζομαι ευκολα και σωματικα και ψυχολογικα!!! δεν φοβαμαι τον τοκετο περιμενω με ανυπομονησια και για να ξαναβρω το σωμα μου και τις αντοχες μου αλλα και το μωρο μου!!! τα σπυρακια φουντωσαν και εγιναν περισσοτερα, εχουν τρομερη φαγουρα τα χυνω οσο λιγοτερο μπορω αλλα τσουζουν κιολας!!! την τριτη που εχω γιατρο θα δουμε τι θα πει!!!

φιλια σε ολες!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μ εδω ειμαστε κι εμεις!!! Απο χθες ειμαστε στο σπιτι μας...!! Ημουν πολυ καλα κ ζητησα απο τον γιατρο μ να βγουμε νωριτερα κ αφου εδωσε εγκριση κι ο παιδιατρος βγηκαμε. Λοιπον εμεις μπηκαμε τεταρτξ στις 2 κ ξεκινησαμε τη διαδικασια της προκλησης. Μεχρι τις 8 το απογευμα εκανα τρομερες συσπασεις αλλα δν ενιωθα τπτα ουτε πονακια. Ο μικρος δεν ηθελε να κουνηθει κ μαλλον ειχε τους λογους του. Οποτε αφου το παλεψαμε οσο επρεπε μπηκαμε χειρουργειο ..μια διαδικασια οχι τοσο ασχημη οσο περιμενα. Γενικως ειχα πολυ ωραιους ανθρωπους γυρω μ με ψιουμορ που με χαλαρωναν..με πρωτο τον γιατρο μ!! Μολις βγηκε μου τον δωσαν κατευθειαν αγκαλιαστηκαμε κ μετα πηγε στον μπαμπα τ. Με ανεβασαν αμεσως στο δωματιο κ μ τον φεραν για θηλασμο. Δν σας λεω ποσο ομορφος ειναι..θα με πειτε χαζομαμα!! Γενικως πονουσα ελαχιστα με ενοχλουσαν μονο καθετηρας κ ορο. Μου φερναν τον μπουμπουκο καθε δυο ωρες κ θηλαζα αλλα δυστυχως δεν κατεβαζα γαλα κ γενικως δυσκολευτηκα με το κομματι του θηλασμου. Ειχα ζητησει αποκλειστικο αλλα εχασε 450 γραμμ οποτε υποχρεωθηκαμε να δωσουμε κ ξενο. Απο χθες που βγηκαμε αγχωθηκα οτι δν θα μ κατεβαινε ποτε αλλα σημερα εγινε κι αυτο το θαυματακι και κατεβηκε..αν κ δεν του φτανει κ συμπληρωνουμε ξενο...φανταζομαι μεχρι να αποκτησω καλη ροη. Αυριο θα ρθει κ η παιδιατρος να μας δει κ να μας εξετασει. Ολα ειναι πολυ ομορφα κ πρωτογνωρα..παρολο που νομιζα οτι θα αγχωνομαι πολυ ειμαι αρκετα χαλαρη. Διγουρα υπαρχει πολλη κουραση μιας κ καθε δυο ωρες τον βαζω στο στηθος...αλλα δν με νοιαζει. Κοριτσια σας καληνυχτα!! Ευχομαι τα καλυτερα σε ολες σας. Θα τα λεμε φυσικα!

39WKp3.png

καλημερα κοριτσια!!!! τι κανετε;;;

Γεωργια μπραβο σας, μια χαρα τα πατε!!! μπραβο και για τον θηλασμο!!! αν θες να το προσπαθησεις βαλε τον στο στηθος οσο γινεται πιοπ συχνα για να κατεβασεις και την ροη που πρεπει, αν σε ζοριζει αστο ως εχει!!! επισης ο μικρουλης σας δεν εχασε βαρος εχασε υγρα και αυτος σαν και εσενα οποτε μην φοβασαι!!! ευχομαι καθε μερα που περναει να ειστε ολο και καλυτερα , κοιτα να ξεκουραζεσαι και να απολαμβανεις τον μικρος σου που εννοειται ειναι ομορφος!!!! φιλια πολλα!!!

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε;;;

Νικη πως τα πας με τα πονακια;;; Μιαμια που εισαι;;;

εγω εβαλα στην κοιλια μου χθες για τα σπυρακια αλοη απο το φυτο που εχω στο μπαλκονι και με βοηθησε πολυ!!!!

yk1yp3.png

Γεωργία μου πολύ χαίρομαι, σιγά σιγά θα πάτε καλύτερα!!

εμάς σήμερα άρχισε πανελλήνιες η ανηψιά του άντρα μου και με την κουνιάδα μου τη βγάλαμε σε ένα καφέ απέναντι από το σχολείο. Περιττό να σας πω την αγωνία που είχα. Γενικά θα παρατηρήσατε ότι είμαι άτομο που δεν αγχώνεται εύκολα, ε με τις εξετάσεις δεν ξέρω τι πάθαινα, ακόμα και μετά στο πανεπιστήμιο αν και τα πέρναγα τα μαθήματα όλα από 7 και πάνω, ένιωθα ότι δεν έγραφα ούτε για 2. Κσλή επιτυχία να έχουν όλα τα παιδιά.

η μιαμια λογικά θα γέννησε για να μην έχει επικοινωνήσει.

μαμα δοκίμασε να βάλεις λίγη πούδρα στην κοιλιά σου, η φαγούρα είναι λογικά από τον ιδρώτα.

τα πονάκια κλασσικά αλλά από το τόσο περπάτημα άρχισαν με πονάνε και τα κόκαλα. Μια μέρα έμεινε να δούμε τι θα μου πει αύριο ο γιατρός.

Βάσω μου όλα καλά; Κέιλι εντάξει η μικρή;

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Νικη μου αντε και για σενα λιγο εμεινε!!!

λες να γεννησε η Μιαμια;;; μακαρι!!!

καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια!!!

τελικα εβαλα αλοη στην κοιλια και ειναι πολυ καλυτερα

τι κανουν τα υπολοιπα κοριτσια!!!!

εμεις στις μανουλες ιουνιου ειχαμε γεννητουρια!!! ιδια πητ με μενα αλλα διδυμα!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από μένα, Νίκη μου έχεις αγωνία για αύριο;

Πολύ χρήσιμα όλα αυτά που μου είπατε κορίτσια, σας ευχαριστώ.

mama ευτυχώς που ηρέμησε η φαγούρα.

Τελικά χθες βγήκα, πήγα μια βόλτα και κάπως ξέφυγα.

Πήρα τηλέφωνο σήμερα μια σύμβουλο θηλασμού και ζητάνε 80 ευρώ την επίσκεψη για δύο ώρες, ακόμα λέω να μην τα δώσω και να προσπαθήσω με ψευδοθηλές, θα δούμε, θέλει υπομονή.

Ο μεγάλος μου θέλει να δοκιμάσει να θηλάσει, τον θήλαζα μέχρι δεκαοκτώ μηνών, λέτε να τον αφήσω;

Όλοι μου φωνάζουν να μην το κανω γιατί θα πιει το γάλα το μωρού....

Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα πράγματι, απλά έχω και ανάσφάλεια για τον πρωτότοκο εάν με αγαπάει όπως πριν επειδή τον άφησα.

Νίκη μου αλήθεια, η κόρη σου τι λεει που λείπεις τόσο;

miamia όλα καλά;

Γεωργία μου μπράβο που όλα πήγαν τέλεια, υπομονή με τον θηλασμό δεν έχουμε και τι άλλο να κάνουμε μόνο υπομονή.

Φιλάκια πολλά σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Βασω μου προσπαθησε το λιγο ακομα και μετα αν ειναι παρε συμβουλο θηλασμου!!! πολυ ακριβο μου φανηκε;;; γιατι ψευδοθηλες;; πληγωθηκαν οι θηλες σου;; αν οχι προσπαθησε χωρις γιατι θα δυσκολευτεις αργοτερα!!! τωρα για τον μεγαλο σου δεν ξερω αν πρεπει να τον αφησεις να θηλασει απο ψυχολογικης πλευρας!! μην τον μπερδεψεις περισσοτερο!! οχι γιατι θα φαει το γαλα του μωρου!!! συγνωμη κιολας αλλα μου ακουγεται χαζο αυτο!!!

προσπαθησε να τον ξεγελασεις εξυπνα και αποφυγε το, πες του διαφορα για να τον ανεβασεις γιατι απο την ζηλεια του ο καημενος μαλλον μπερδευτηκε, πες του εισαι ο μεγαλος αδερφος, ολοκληρος αντρας κτλ η γενικα κατι που θα τον κανει να νιωσει μοναδικος!!! ξερεις εσυ σαν μανουλα του!!!

εγω σχεδον ξεμπερδεψα με τα σπυρακια με την αλοη που εβαλα!!! και εβαλα δυο φορες μονο!!!

σημερα απο το μεσημερι και μετα ενιωσα για πρωτη φορα πονβους περιοδου, λιγο πονο στην μεση και πλατη ταυτοχρονα αυτα, ειναι συσπασεις αυτο ε;;

φιλια σε ολες!!! περιμενω νεα σας!!!

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Γεωργία και Βάσω να σας ζήσουν τα μωράκια! Γερά και καλότυχα!Σας διάβασα λιγάκι και έχω να πω πως ο αποκλειστικος θηλασμός θέλει υπομονή. Από την αρχή δεν θέλησα να δώσω καθόλου ξένο άλλωστε σύμφωνα με τα μαθήματα που έκανα γνωρίζω ότι αυτό που έχουμε φτάνει στο μωρό μας και σίγουρα τρώει συνέχεια χωρίς ωράριο. Υπάρχουν μέρα που τρώμε ανά δίωρο και μέρες που τρώμε και ανά ώρα. Φυσικά οι ορμόνες μου τα έχουν παίξει και όταν η μικρή κλαίει κλαίω και εγώ μαζί της. Ζήσαμε και ένα βράδυ μοναδικής γκρίνιας νομίζοντας ότι θα καταρευσω αλλά πνοή και κουράγιο από τον άντρα μου που είναι πολύ πιο ψύχραιμος από μένα. Μωρό είναι μου λέει θα κλάψει. Τόσο απλά. Νομίζω μετα τον σαραντισμο θα ηρεμήσουν τα μπεμπακια και όπως και εμείς. Με το καλό στα κορίτσια που είναι αναμονή. Όλα να πάνε πιο όμορφα από περιμένετε. Φιλιά σε όλες!

MczTp2?r=1415479629

joanna υπομονη και επιμονη!!! ο θηλασμος ειναι πολυ δυσκολος μεχρι να εδραιωθει μετα θα ναι πιο καλα για ολους!!! νομιζω οτι ολες οι μανουλες κλαινε μαζι με τα μωρακια τους ειδικα στην αρχη που προσπαθουν να προσαρμοστουν ολοι στο σπιτι!!!! ειναι ομως και μοναδικη εμπειρια ετσι;;;

ολα καλα, τωρα που εφιαξε και ο καιρος καντε καμια βολτα να ξεφυγετε λιγο και απο το σπιτι!!! φιλια!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Όλα καλά; εγώ μια χαρά. Αγωνία δεν έχω για σήμερα, αλλά σκέφτομαι μην πάω και μου πρι άντε κάτσε μια βδομάδα ακόμα. Θα τα μαζέψω και θα πάω στο χωριό και ας με ξεγεννήσει η μάνα μου χαχα!!!!

Βάσω μου ίσον αφορά τη μικρή δυστυχώς ή ευτυχώς δεν με αναζητάει, μην ξεχνάς όμως ότι είναι ένα χρόνο μεγαλύτερη από τον δικό σου και αντιλαμβάνεται αλλιώς τις καταστάσεις. Είναι και ο άντρας μου και οι γονείς μου που την κρατάνε συνέχεια απασχολημένη και δεν της έχουν χαλάσει καθόλου το "πρόγραμμά" της και της έρχεται πιο εύκολο. Άλλες φορές έρχεται στο τηλέφωνο και μιλάμε, όταν είναι απασχολημένη μας έχει όλους γραμμένους. Τώρα τι θα κάνει με το μωρό θα δούμε. Πάντως μερικά πράγματα της τα εξήγησα πρίζοντάς την συνέχεια για κανα μήνα.

για το θηλασμό γνώμη μου είναι να μην αφήσεις το μικρό να θηλάσει. Βασικά ο απογαλακτισμός ήταν εύκολος; δεν είναι ότι θα πιει το γάλα του μωρού, το γάλα δικό σου είναι, αν περισσεύει που λέει ο λόγος δίνεις αλλά μου φαίνεται σαν πισωγύρισμα, σαν μπέρδεμα. Δεν ξέρω γενικά διαφωνώ με τις μαμάδες που κάνουν στο μεγάλο ότι και στο μωρό εκτός και αν έχουν ένα χρόνο διαφορά όπως εγώ με την αδερφή μου που αναγκαστικά η μαμά μου έκανε παρόμοια πράγματα!!!

Κοίταξέ το λίγο και για τη σύμβουλο, 80 ευρώ για να σου δείξει πράγματα που ήδη ξέρεις από το πρώτο πολλά μου φαίνονται. Χαλάρωσε λίγο να ηρεμήσεις. Ο μικρός θέλει λίγο να προσαρμοστεί στη νέα κατάσταση όπως όλοι σας.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!! πως ειστε;;;

Νικη καλη επιτυχια!!! ευχομαι με το καλο και οχι αλλη αναμονη!!!

μην ξεχασεις να μας πεις τα νεα!!!

τα υπολοιπα κοριτσια καλημερες και φιλακια, ευχομαι ολες καλα!!!

yk1yp3.png

Να΄μαι και εγώ!!!!Καταρχήν να χαιρεσται όλες τα μπεμπουλίνια σας και με το καλό αυτά που έρχονται!!!Εγώ γέννησα τη Πέμπτη στις 38 εβδομάδες εντελώς φυσικά,σπάσαν τα νερά στις 4 το μεσημέρι 4:30 ημουν μαιευτήριο και 5:30 κράταγα στην αγκαλιά μου τον παιδαρό μου 3520 κιλά!!Βγήκαμε εχτές το μεσημέρι θηλάζουμε αποκλειστικά και τα πάμε σούπερ!είναι πολύ καλός!!Αυτά προς το παρόν!!!! !Πολλά φιλιά σε όλες και στα μπεμπάκια σας!!!!

V3K5p3.pngZHI9p3.png

Vall συγχαρητηρια!!! να σας ζησει το μπεμπακι σας!!! χαιρομαι που τα καταφερνετε με ολα τοσο καλα!!! και ετσι να συνεχισετε!!!!

ευχομαι επισης οι υπολοιπες που ειναι να γεννησουμε να γεννησουμε τοσο καλα σαν κι εσενα!!!

φιλια πολλα!!!

yk1yp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!

Καταρχάς να σου ζήσει vall ο μπέμπης σου και να είναι πάντα υγιής και ευτυχισμένος!

johana όντως μετά τον σαραντισμό,μην σου πω και νωρίτερα τα πράγματα ηρεμούν σιγά σιγα!Εγώ στην μικρή δυσκολεύτηκα μόνο τις πρώτες δέκα μέρες,και μετά και βόλτες πήγαινα,και εκείνη κοιμόταν μια χαρά και ήσυχα,και το γαλατάκι της έπινε!4,5 μήνες την θήλασα μόνο αλλά μετά δεν ήθελε άλλο!Τώρα ελπίζω τα δίδυμα να κρατήσουν λίγο παραπάνω!

Εμείς είμαστε καλά,η Σεμέλη και τα μπεμπάκια είναι μια χαρά,σήμερα την είχα βοηθό μου σε όλα!είχε ξυπνήσει η μπεμπα της αδελφής μου και επειδή ήμουν τουαλέτα εγώ δεν άκουγα τίποτα!Και η Σεμέλη τότε άρχιζε να φωνάζει Μαμα,κλαίει η Μάντι (δεν μπορεί να πει Αμάντα ακόμα)!Έχει πάρει πολύ καλά το ρόλο της μεγάλης αδερφής (και ξαδέρφης) και της αρέσει πολύ!

Βάσω μου κι εγώ θα σου πρότεινα για τους ίδιους λόγους να μην το θηλάσεις το μεγάλο σου αγοράκι,και να του εξηγήσεις πως τώρα το μωράκι που είναι μικρό δεν μπορεί να τρώει κανονικό φαγητό όπως εκείνος (ανάφερε ένα φαγητο που του αρέσει πχ ο μπεμπης δεν μπορεί να τρώει μακαρόνια με κιμα όπως εσύ) και έτσι πίνει το γαλατάκι της μαμάς,όπως κι εκείνος έκανε όταν ήταν μικρός!Σιγά σιγά θα καταλάβει πως τώρα είναι ο μεγάλος αδερφός και πως η μαμά του τον εμπιστεύεται να προσέχει το αδερφάκι του και θα δεις πως θα του αρέσει!Δεν θα γίνει σε 1-2 μέρες,αλλά θα γίνει.

Χτες είχα σπίτι επιπλέον και την βαφτισιμιά μου (α' δημοτικού) και την βοηθούσα στα μαθήματα (ό,τι μαθηματα έχουν δηλαδή,ορθογραφία,ανάγνωση,άντε κανένα 1+1=?) για αυτό δεν μπορούσα να μπω,συγγνώμη κορίτσια!

Η Σεμελίτσα μου γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2013!

Έγινα δεύτερη φορά μαμά σε διδυμάκια στις 5/5/2015!

Βρε Κειλι αλήθεια πως αντέχεις με τόοοοοσα άτομα στο σπίτι και κρατάς και άλλα παιδάκια?!?!!

Val να σου ζήσει, καλή ανάρρωση!

Εγώ μόλις γύρισα από το γιατρό. Εκτός απροόπτου γεννάω την Πέμπτη. Πήρα τηλ τον άντρα μου και του λέω φέρε και γλυκά να το γιορτάσουμε στο νοσοκομείο (τον λένε Κώστα). Ο τράχηλος καμία σχέση με την προηγούμενη Τρίτη έχει ανοίξει, οπότε δεν θα χρειαστούν τεχνητοί πόνοι, μόνο θα μου σπάσει τα νερά και πιστεύει ότι το πολύ σε 2-3 ώρες θα έχω ξεμπερδέψει. Θα δούμε. Εν τω μεταξύ το μωρό τυλίχθηκε μία φορά στο λαιμό, το σύνολο 2 φορές τυλιγμένο, του είπα να κάνουμε καισαρική και μόνο που δεν με πλάκωσε στα χαστούκια, μα του λέω δεν είμαι αποκλειστικά υπέρ του φ.τ. δεν με πειράζει να κάνω καισαρική, όχι μου λέει και μην μου το ξαναπεις. Τέλος πάντων όλα καλά να πάνε και ότι είναι να γίνει θα γίνει ούτως ή άλλως.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...