Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Χα χα γέλασα με την ευλογιά. Αυτά τα τσιρότα τα έβρισκα στα φαρμακεία αλλά πρόσφατα τα είδα στον Βασιλόπουλο και πολύ πιο οικονομικά μάλιστα. Εχει και για ενήλικες και για παιδιά. Περιέχουν σιτρονέλλα και γενικά εμένα με εξυπηρέτησαν πάρα πολύ, μυρίζουν πολύ αλλά σχετικά ευχάριστα. Στην κούνια είναι προτιμότερο να τα κολλάς από την έξω μεριά και στα ρούχα καλύτερα στην πλάτη.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωραία,θα στειλω τον Πέτρο μεθαύριο να πάρει...κι αν μας κάνουν τα παιρνουμε κ για το εξοχικό.Έχουμε κ Βασιλοπουλο κοντά μας.

Η Σεμελίτσα μου γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2013!

Έγινα δεύτερη φορά μαμά σε διδυμάκια στις 5/5/2015!

Κορίτσια καλησπέρα!Σας γράφω απο το 5☆ ξενοδοχείο,το νοσοκομείο...Βαριέμαι απίστευτα,δεν περνάει η ώρα εδώ μέσα...Κ δεν έχω κλείσει ούτε 12ωρο...

Ήρθα το πρωί,μου κάνα τα πάντα δεν έχω παράπονο,Κ αίμα,Κ ουρά,Κ καρδιογράφημα,Κ καρδιοτοκογραφο,2 φορές από αυτό...Ειμάστε 2 μας με τον άντρα μου σε ένα δωματιο με 6 κρεβάτια αδεια,το ένα δικόμου Κ στο άλλο ξαπλωνει Κ αυτός!!Δεν βρίσκουμΕ τηλεόραση,Κ αν βρουμΕ ίσως δε πιάνει!Θα κόψω φλεβα!!!!Έχω κ το άγχος με το πότε κ πώς θα γεννήσω...ουφ...

Γεωργία μου πόσο χαίρομαι...Να σου ζήσει...Να είναι γερός κ καλοτυχος...Περαστικά Κ σε σένα..Να μου πεις λεπτομέρειες αύριο!Δοκιμάσατε Για φυσιολογικό κ δεν γινόταν ή πήγατε κατευθείαν καισαρική?Έχω το άγχος μου ξέρεις!Εσύ πως ήσουν μετα?Τώρα φαντάζομαι καλύτερα...

Μαμα82 Κ Κειλι σας ευχαριστώ για τη θετική ενέργεια!Κ μενα με τσιμπάνε πολύ τα κουνούπια κ στο χωριό έχει πολλά!Που είναι το εξοχικό σας??Τέλεια κ με τις μπομποπονιερες,έχεις κ κτ να ασχοληθείς πέρα από το μωρο..

Κ εγώ σκέφτομαι τη βαφτιση,έλεγα να πάρω καλέσματα κ μπομποπονιερες από το χαμόγελο του παιδιού ,να πάνε κ για καλό σκοπό τα χρήματα,γιατί αυτά είναι μόνο για τη μοστρα Κ τις περισσότερες φορές καταλήγουν στα σκουπίδια..Όλοι το έχουμε κάνει!Εκτός κ αν είναι κτ χρηστικό!Από την άλλη μου άρεσει πολύ Κ Η χειροτεχνία...Κ ειδικά αν είναι για το παιδάκι μου...

Νίκη όλα τα ξέρεις..Φαίνεται ενδιαφέρον το τσιροτο,κάνει κ για τα μωρα μας?Εσύ πως τα πας με τα πονακια σου??

Αυτά τα νέα κορίτσια..Στην ανάμονη λοιπόν!Σας φιλώ...

Μιαμια καταλαβαινω ποσο βαρετο ειναι το νοσοκομειο ειδικα αν εχεις την αγωνια για τον ερχομο του μωρου σου!!! μην σκας ομως εισαι στο τελος!!! χαλαλι η αναμονη!!! βρες κανενα ενδιαφερον περιοδικο η βιβλιο για να περασει η ωρα, παιξε κανενα ηλεκτρονικο στο κινητο κτλ καλυτερα που ειστε μονοι προς το παρον και δεν εχετε φασαρια και παρεμβολες απο αλλους συγγενεις!!!

καντε ονειρα για το μωρακι σας!!! οσο για την βαφτιση σκεψου τι θα σ αρεζε να εχεις και παρε κανενα βιβλιαρακι με κατασκευες για να τα φιαξεις αργοτερα με τα χερακια σου!!!!

με το καλο ευχομαι και ολα να πανε καλα!!! οσο μπορεις να επικοινωνεις και να κανουμε παρεα για να μην βαριεσαι!!!

φιλακια!!!

yk1yp3.png

Μιαμια μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε. Επειδή τα πέρασα μία φορά στο νοσοκομείο θα έχω το τάμπλετ μαζί μου εξοπλισμένο με διάφορα για να περνάει η ώρα. Όταν έχεις παιδί αναγκάζεσαι να τα μάθεις όλα και γενικά μου αρέσει να ενημερώνομαι με τις τελευταίες εξελίξεις, γενικά να είμαστε μέσα στο κλίμα. Αυτά για τα κουνούπια δεν τα ήξερα από το πρώτο καλοκαίρι που είχαμε τη μικρή, περιοριζόμασταν στην κουνουπιέρα αλλά όσο αστείο και να σας φαίνεται κρατάει λίγη ζέστη μέσα στην κούνια, γενικά ψαχνόμουν και τα ανακάλυψα λίγο πριν γίνει η μικρή ενός έτους. Κοίτα στο μωρό τώρα δεν θα τα βάλω στα ρούχα του αλλά θα κολλάω ένα στην κούνια και ένα στο ρηλάξ ή στο καρότσι.

τα πονάκια τα έχω ακόμα λίγο πιο δυνατά αλλά ποτέ σταθερά, τουλάχιστον έχω πλημμυρήσει στις βλέννες οπότε καταλαβαίνω ότι κοντεύω.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από μένα μανούλες και κοιλίτσες. Γιωργια να σας ζήσει ο γιος!!Καλή ανάρρωση και καλό σαραντισμο! Miamia με το καλο σου ευχομαι ολα φυσιολογικα να ερθουν. Νικη κοντευεις με το καλο. Μαμα να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις. Εμείς από χθες είμαστε σπίτι. Έχω θέματα με τον θηλασμό. Δίνω και συμπλήρωμα για να μπορέσω να κάνω και κάτι άλλο γιατί δεν χορταίνει ο μπέμπης μου. Έχει πάθει και σύγχυση θηλων και του παίρνει καμιά ώρα να πιάσει θηλη. Εντωμεταξύ ο πρωτότοκος μου κράταγε μούτρα και είχε αλλάξει η συμπεριφορά του και αυτό μου κόστισε στην ψυχολογία. Εν ολίγοις το παλεύω κορίτσια γιατί η κούραση και η αυπνια να θυμάστε είναι πολυ κακός σύμβουλος και δεν σε αφήνει να χαρείς. Ασχολούμαι και με το νοικοκυριό και με τα πάντα. Είναι πολυ σημαντικό να έχεις μόνιμα την μανα σου στο σπίτι για βοήθεια η κάποιον άλλον που να μπορεί. Κατά τα άλλα είμαστε καλά δόξα τον Θεό. Λίγο ίκτερο κάναμε και την Δευτέρα θα φωνάξω παιδιατρο να τον δει. Πολλά φιλάκια σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλέ το μεσημερι έφυγα με την πεταλούδα στο χέρι..Πεταχτήκαμε στα τζαμπο,που είναι κοντά να αλλάξουμε κτ,Κ στο σουπερμάρκετ για λίγο Χ.κουζίνας,Χ.υγείας,κάνα κρακερ Κ χυμό γιατί το κυλικείο είναι φάρμακειο..Κ γύρισα με τα από 1 ώρα,ούτε που με είχε αναζητήσει κανείς...Όσο για εφόδια έχω το ταμπλετ,σσταυρόλεξα κ βιβλιο Κ φυσικά το κιν για πολλές ώρες ομιλιας...Εν τω μεταξύ πολλή ζέστη..Έχω σκάσει λεμε...

Άντε Νίκη θα σαι ετοιμη όταν πας στο γιατρό...

Θα κάνω νανι μπας κ περάσει η νύχτα...

Μιαμια υπομονη και προς το παρον καλη ξεκουραση!!!! οποτε θελεις στειλε να κανουμε κουβεντουλα!!!

Βασω μου κανε υπομονη!!! προσπαθησε να δινεις περισσοτερο σημασια στον μεγαλο γιατι απο οτι φαινεται ζηλευει και μπορει να γινει χειροτερα....

αν θελεις να προσπαθησεις λιγο ακομα με τον θηλασμο παρε εναν συμβουλο θηλασμου η αν ο γιατρος σου ειναι υπερ ζητα του βοηθεια, στο λεω γιατι ειναι πολυ σημαντικος ο θηλασμος και θελει στηριξη αλλα και παλι αν δεν τα καταφερετε δεν πειραζει

ακομα μια μερα στο σπιτι μαλλον χρειαζεστε λιγο ακομα να προσαρμοστειτε ολοι μαζι οχι μονο εσυ και το μωρακι!!! υπομονη και ολα θα φιαξουν!!! οποιος σου προσφερει βοηθεια απλα εκμεταλευσου την προσφορα για να ξεκουραστεις εστω και λιγο!!!

φιλακια!!!

yk1yp3.png

Βάσω μου εμένα αυτό που μου είπε ο παιδίατρος είναι ότι συνήθως δίνεις περισσότερη σημασία στο πρώτο γιατί πολύ απλά το μωρό εκτός από τάισμα άλλαγμα ύπνο και τα συναφή δεν χρειάζεται κάτι άλλο το αφήνεις στην κούνια, ενώ το πρώτο δεν μπορείς να το "μαντρώσεις" κάπου. Για το θηλασμό γνώμη μου είναι ότι νιώθεις να κάνεις. Στη μικρή δεν ήξερα τίποτα αν και ήμουν διαβασμένη διαπίστωσα ότι στην πράξη είναι πιο δύσκολα τα πράγματα τον πρώτο καιρό, εμένα μου πήρε περίπου 20 μέρες και έχοντας και μια θεία του άντρα μου πάνω από το κεφάλι να μου λέει να δώσω ξένο και ότι δεν θέλει το παιδί το γάλα μου. Ευτυχώς με στήριζε ο άντρας μου και ήταν και ο παιδίατρος που μου είχε πει να βάζω το μωρό όσο θέλει στο στήθος και να ΜΗΝ κρατάω ώρα πόσο θήλασε. Εκ των υστέρων κατάλαβα ότι όλα όσα σκεφτόμουν ήταν μόνο στη φαντασία μου γιατί νόμιζα ότι πρώτα πρέπει να γίνει το στήθος τσίτα από το γάλα και μετά να δώσω στο μωρό. Γνώμη μου είναι να κάνεις ότι σου λέει η καρδιά σου και συμβουλή μου αν θες πρόγραμμα βάλτο να θηλάσει κάθε 2μιση 3 ώρες έστω και από λίγο για να εδραιωθεί ο θηλασμός και να αυξήσεις την παραγωγή. Όσο για τον μικρό ε εκεί θέλει λιγάκι υπομονή σιγά σιγά θα συνηθίσει το νέο μέλος, μην τον πιέζεις μόνο.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου!!! τι κανετε;;;

εγω αρχισα να ζεσταινομαι και στον υπνο και κανω πιο πολλες σβουρες.....νομιζω οτι κατι εβγαλα στην κοιλια οπως και η γεωργια αν θυμαστε, εχω φαγουρα και κατι κοκκινα σημαδια, αυτα ξεκινησαν απο χθες, προσπαθω να μην τα πειραζω και γινουν χειροτερα.....

Μιαμια τι λεει στο νοσοκομειο;;; Νικη εσυ με υγρα και πονακια;;;

στα υπολοιπα κοριτσια μαλλον πρεπει να ευχηθω καλη ξεκουραση και κουραγιο μεχρι λιγο να ξεπεταχτουν τα μωρουλια!!!

φιλια σε ολες!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!Καλά είστε?Εμείς μια χαρά συνεχιζουμε ετοιμασίες για βάπτιση,τα μωράκια είναι μια χαρά αν κ χτες το παραξενυχτησαμε!Δεν κοιμόντουσαν με τίποτα! Και το πρωί το Σεμελακι μου βγήκε να παίξει μαζί με το θείο της λίγο στο χορτάρι,Εγω έμεινα κάτω από την ομπρέλα να ταΐσω λίγο την ανιψιά μου κ ξαφνικά ακούω κατι κλάματα,η ψυχή μου στην κουλουρη πηγε!Μου φέρνει ο γαμπρός μου την μικρή στα χέρια κ μου λέει "την τσίμπησε μέλισσα!".Το πότε πετάχτηκα μέσα με το μωρό μου αγκαλιά (όσο μπορούσα δηλαδή,η τομή ακόμα δεν επιτρέπει κ πολύ τρέξιμο) να της βγάζω να κεντρί,Να της βάζω αλιφες κ το καημένο μου να έχει μελανιασει απ'το κλάμα!Πας στο χεράκι της βρήκε κ την τσίμπησε,κ όλο προσπαθούσε να το ξυσει!Μαυρισε η καρδιά κου που την είδα έτσι!

Miamia μου κουράγιο κοπέλα μου,να σκέφτεσαι πως σε λίγο θα κρατάς το μωράκι σου αγκαλιά!! Έχεις κ τον αντρουλη σου μαζί! Εγώ που έκατσα μέσα ένα μήνα και,κόντεψα να λαλησω!Μόνο τη θεία μου μπορούσα να βλέπω,που δουλεύε στο νοσοκομείο (κι αυτό σπάνια,γτ είχε συνέχεια χειρουργεία),τους γιατρούς που ξέρω μέσω της θείας μου κ τον Πέτρο μπορούσα να τον βλέπωμόνο 1/2 ώρα κάθε μέρα με τις χίλιες προφυλάξεις,διότι ο οργανισμός μου ήταν τόσο καταπονεμενος και εξασθενημενος που φοβόντουσαν να με φέρουν σε επαφή με οτιδήποτε από τον έξω κόσμο!Συν ότι με τόσους σωλήνες κ καλώδια πάνω μου δεν μπορούσα καλά καλά να ανασηκωθω.Όμως βρήκα πολλα πράγματα που μπορουσα να κάνω:αρχισα να πλεκω,ζωγραφιζα, μίλαγα με τους συγγενείς μου στην Αμερική,διάβασα φυσικά ένα κατεβατό βιβλία,έπαιζα στο ταμπλετ,μίλαγα ώρες ολόκληρες με τις φίλες μου,ξεκουραστηκα κ αρκετά με ύπνο,είδα όση τηλεόραση δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου,κ χειροτεχνίες έκανα,μεχρι κ ιταλικά έμαθα!Βέβαια τώρα όλα αύτα ήταν για μια πολύ μεγάλη περίοδο διαμονής στο νοσοκομείο,οχι 2-3 μέρες,αλλά δεν βαρέθηκα ποτέ!Εσύ έχεις κ εμάς παρεούλα!

Α,επίσης το εξοχικό μας είναι στο αγκίστρι!

Σας φίλω κ σας κ τις κοιλιτσες σας!

Η Σεμελίτσα μου γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2013!

Έγινα δεύτερη φορά μαμά σε διδυμάκια στις 5/5/2015!

Κειλι κρίμα η μικρή. Είναι καλά τώρα ε; ξέρω από τσιμπήματα τόσο που μπορεί να έχω πάθει ανοσία. Μικρή στο χωριό το καλοκαίρι μπορεί να με τσιμπούσε και κάθε μέρα μέλισσα. Πάγο δεν έβαλες; παγώνει το δηλητήριο και περιορίζει το πρίξιμο. Ξέρεις να πλέκεις?!?!?! Επιτέλους βρίσκω μία στην ηλικία μου που πλέκει. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ μέχρι και ένα blog άνοιξα.

εγώ κορίτσια συνεχίζω κλασσικά τα πονάκια που από το πρωί μπορώ να πω ότι αρχίζουν και μου θυμίζουν τους πόνους της γέννας όσον αφορά την ένταση κοιμήθηκα λίγο το μεσημέρι και ηρέμησα, τώρα έχω πάλι κάτι ψιλά, θα δούμε αν συνεχιστούν θα φύγω για το νοσοκομείο, αλλιώς η Τετάρτη δεν είναι μακριά.

Καλησπέρα και από μένα. Κατερίνα ελπίζω η μικρούλα σου να είναι καλύτερα τώρα. Έχεις πάει Αγκιστρι;;είναι τέλεια μου αρέσει πάρα πολυ. Νίκη λογικά ετοιμάζεσαι για γεννα. Κάποια στιγμή οι πόνοι θα μεγαλώσουν και θα έρθει το μωράκι. Miamia προσπάθησε να περνάς όμορφα τον χρόνο αναμονής. Mama περνάει γρήγορα ο καιρός απόλαυσε την ξεκούραση σου. Κορίτσια εγώ θέλω να βγω έξω. Θέλω να πάω βόλτα να ξεσκασω. Οι συμβουλές σας για τον θηλασμό χρήσιμες θα κάνω ότι μπορώ. Κάποιες φορές κλαίω και μελαγχολώ όπως τώρα που σας γράφω δεν ξέρω γιατί αλλά είστε οι μοναδικές που με καταλαβαίνεται. Μάλλον έπαθα κατάθλιψη δεν την γλίτωσα τελικά. Σας φιλώ.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Βάσω μου μη σε παίρνει από κάτω στην τελική πάρτο εγωιστικά και πες γιατί να πάθω εγώ κατάθλιψη γιατί να με πάρει από κάτω. Τι είναι αυτό που θα το αφήσεις να σε νικήσει και για ποιο λόγο; με τον άντρα σου το συζητάς; βασικά αν υπάρχει κάποιος που νιώθεις ότι σε καταλαβαίνει μίλησέ του. Αλλά και πάλι μην αφήνεις αυτή την κατάσταση να σε ρίξει. Δεν αξίζει. Είναι μέχρι να μπείτε σε μία σειρά. Είναι πολλά αυτά που μπορεί να σε ρίξουν, από τη μία το μωρό, από την άλλη ο μικρός, μετά το σπίτι και μετά εσύ που θες ξεκούραση. Κάτσε όμως 5-10 λεπτά και δες τα όλα σαν να είσαι έξω από αυτή την κατάσταση. Σίγουρα θα τα δεις πολύ διαφορετικά. Τι και αν τα ρούχα είναι άπλυτα, θα τα κάνεις μετά, τι και αν δεν μαγείρεψες, θα πάει ο άντρας σου έξω να φέρει κάτι, τι και αν ο μικρός είναι πασαλειμμένος από πάνω μέχρι κάτω με σοκολάτα, θα τον καθαρίσεις σε λίγο. Να είσαι σίγουρη ότι μόλις τα δεις λίγο πιο χαλαρά, θα πάρεις δύναμη να συνεχίσεις. Αυτό σκεφτόμουν ένα πρωινό όταν ήμουν λεχώνα, έκλαιγα χωρίς λόγο κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και ξαφνικά είπα γιατί κλαίω, το είδα λίγο πιο ήρεμα και από τότε στοπ το κλάμα. Από άτομο σε άτομο είναι διαφορετικό αλλά σε παρακαλώ μην αφήσεις την όλη κατάσταση να σε νικήσει, είναι κρίμα να χάσεις κάποιες όμορφες στιγμές της ζωής σου με την οικογένεια. Γενικά έχω δουλέψει πολύ τον εαυτό μου και έχω διαβάζει τόσο πολύ για την ψυχολογία που άνετα δίνω για μάστερ. Ότι χρειαστείς μη διστάσεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...