Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

καλα απο το να μολυνθει ο λωρος καλυτερα στεγνο καθαρισμα!!!

και οι μαιες στο νοσοκομειο μας ενημερωσαν πως να φροντισουμε τον λωρο μεχρι να πεσει και πως να καταλαβουμε μολυνση οπως πχ αν δουμε υγρο σαν πυον στην περιοχη η μυριζει ασχημα....

πωα τα πατε με τον θηλασμο;;; τα καταφερνεις και τα δυο;;;

παντως μπραβο σου 5 παιδια και αυπνη και λεχωνα και μαγειρεμα και φανταζομαι και σπιτι!!! μπραβο κειλι!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μιαμια βρήκα το προφίλ σου και να πω την αλήθεια σε κατάλαβα από τον άντρα σου που μας έχεις πρι ότι "δεν έχει μαλλάκια"!!!σου έστειλα αίτημα δεν το έλαβες;

Κορίτσια αυτό που ξέρω για τον λώρο είναι πρώτον ότι δεν χρειάζεται να σας πιάνει πανικός. Και να πέσει λίγο νερό δεν χάλασε ο κόσμος, να μη μουλιάσει όμως ε!!ούτως ή άλλως και στο νοσοκομείο και στο σπίτι θα το κάνετε μπάνιο μπρούμυτα στο χέρι σας οπότε δεν πέφτει νερό.

κέιλι με το θηλασμό καλό είναι όχι και πολλά γλυκά μπορεί να στο έχουν πει κιόλας προκαλούν κολικούς ειδικά η σοκολάτα δυστυχώς. Στο πρώτο δεν το ήξερα από την αρχή μου το είπε ο παιδίατρος 10 μέρες αφού γέννησα και πόσο δίκιο είχε!!!

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

καλα απο το να μολυνθει ο λωρος καλυτερα στεγνο καθαρισμα!!!

και οι μαιες στο νοσοκομειο μας ενημερωσαν πως να φροντισουμε τον λωρο μεχρι να πεσει και πως να καταλαβουμε μολυνση οπως πχ αν δουμε υγρο σαν πυον στην περιοχη η μυριζει ασχημα....

πωα τα πατε με τον θηλασμο;;; τα καταφερνεις και τα δυο;;;

παντως μπραβο σου 5 παιδια και αυπνη και λεχωνα και μαγειρεμα και φανταζομαι και σπιτι!!! μπραβο κειλι!!!

Τρώνε,τρώνε τα μωράκια μου!Δεν προλαβαίνει να τελειώσει το ένα,αρχίζει το άλλο!!Στο σπίτι με βοηθάει η γιαγιά μου ή κάποια φίλη μου ή η νονά της μικρής που μένει ακριβώς δίπλα μου αλλά κ μένα μου αρέσει το νοικοκυριό...

Η Σεμελίτσα μου γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2013!

Έγινα δεύτερη φορά μαμά σε διδυμάκια στις 5/5/2015!

Νίκη ναι μου το έχουν πει αυτό...στην εγκυμοσύνη έτρωγα πολλα,τώρα πολύ πιο λίγα πιο πάνω εννουσα πως τρελαίνομαι να τα φτιάχνω!Είναι μια παρηγορια κι αυτό!!

Μιαμια βρήκα το προφίλ σου και να πω την αλήθεια σε κατάλαβα από τον άντρα σου που μας έχεις πρι ότι "δεν έχει μαλλάκια"!!!σου έστειλα αίτημα δεν το έλαβες;

Κορίτσια αυτό που ξέρω για τον λώρο είναι πρώτον ότι δεν χρειάζεται να σας πιάνει πανικός. Και να πέσει λίγο νερό δεν χάλασε ο κόσμος, να μη μουλιάσει όμως ε!!ούτως ή άλλως και στο νοσοκομείο και στο σπίτι θα το κάνετε μπάνιο μπρούμυτα στο χέρι σας οπότε δεν πέφτει νερό.

κέιλι με το θηλασμό καλό είναι όχι και πολλά γλυκά μπορεί να στο έχουν πει κιόλας προκαλούν κολικούς ειδικά η σοκολάτα δυστυχώς. Στο πρώτο δεν το ήξερα από την αρχή μου το είπε ο παιδίατρος 10 μέρες αφού γέννησα και πόσο δίκιο είχε!!!

:-)

Ναι ,είναι το χαρακτηριστικό του,η πλούσια κομη του..Αλλά δεν έχω λάβει αίτημα φιλίας..Αν θέλεις ξανάκανε όταν μπορέσεις!

Καληνύχτα κορίτσια...

Διαφημίσεις

Κειλι όντως είναι παρηγοριά και εγώ στην εγκυμοσύνη έφτιαχνα διάφορα περίεργα έτρωγα μλια μπουκιά και μετά ξεχνούσα ότι τα είχα στο ψυγείο.

Μιαμια θα σου στείλω πμ το δικό μου.

Καλησπέρα κορίτσια....πήγα για non stress Κ μου είπαν να πάω αύριο για εισαγωγή για παρακολούθηση επειδή έχω κόψει τις ενέσεις..Μάλλον τη Δευτέρα θα μου ββάλει πόνους,μου είπε ο μαιος ότι αρχικά ββάζουν Κ κάνουν ένα τεστ αν αντιδρά η μμήτρα,κπ αν προχωράει γεννανε,αλλιώς την επομενη μέρα πάλι..Το κάνουν για να ερεθίζουν τη μητρα...Τι να πω...Αγχωθηκα αλλά πρέπει να γεννήσω κπ στιγμή!Θα σας γράφω απο το νοσοκομείο αύριο..Στείλτε θετική ενέργεια...

Εγώ πάλι έφτιαχνα ότι ήθελα_λίμπιζομουν Κ το έτρωγα...

Νίκη στείλε μου να σε βρω εγώ!

Φιλιά σε όλες!

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Miamia με το καλό,Εγω σου στέλνω οοοολη την θετική ενέργεια που μπορώ να διαθέσω!!!

Κάναμε την μπεμπουλα μας μπάνιο!!!Ναι,και φάνηκε να της άρεσει πολύ!!Κ στην Σεμελη το ίδιο άρεσε,ας ελπίσουμε κ στον μπέμπη!

Σήμερα είχε πάει η Σεμελη στο κομμωτήριο της αδερφής μου όλη μέρα μια χαρά περνάει κ εκεί κοιμάται,παίζει,είμαι κ εγω με -1 μωρό!Εντωμεταξύ έχουμε την βάφτιση του ανιψιού μου σε 16 μέρες κ όπως σε κάθε βάπτιση τα κάνουμε όλα μόνοι μας.Που σημαίνει πως στο σπίτι επικρατεί χαος.(έτσι κ αλλιώς επικρατεί,απλά λίγο παραπάνω τώρα).Σήμερα πχ ζωγραφιζα τα κουτάκια που είναι πι μπομπονιέρες για τα μικρά κ μου πήρε 4 ώρες για 20 κουτάκια!Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει 37 μόνο κ δυστυχώς είναι πολλα τα πιτσιρίκια!!

Τέλος αποφασίσαμε με το που μπει ο Ιούνης να αποτραβηχτουμε λιγάκι στο εξοχικό στο καλοκαίρι...Να κάνει ο Πέτρος με τη μικρή μπάνιο να είμαστε κ πιο κοντά στη θάλασσα...Γιατί ήδη εδώ σκάει ο τζίτζικας κ είναι μόνο μέσα Μαΐου!!

Καλημερα κοριτσια!!! Δεν σας ξεχασα...αλλα ειχα θεμα με κινητο και συνδεση!!! Γεννησαμεεεεεεεε!!! Εναν κουκλο 3840...την Τεταρτη το βραδυ!!! Ολα πηγαν πολυ καλα...τελικα καισαρικη αλλα δν πειραζει..αφου ειναι καλα το αγορι μ. Αυριο που θα παω σπιτι θα σας πω κ λεπτομερειες. Φιλια!!!

39WKp3.png

Διαφημίσεις

Γεωργία μου να σας ζήσει το νινάκι. Να είναι γερό και καλότυχο. Και εσύ γρήγορη ανάρρωση!!! Για την καισαρική εννοείται ότι δεν πειράζει, αρκεί που γέννησες και είστε και οι δύο καλά. Εδώ ακόμα και εγώ που γέννησα το πρώτο με φτ έχω την καισαρική στο πίσω μέρος του μυαλού μου σαν ενδεχόμενο. Άντε όλα καλά. Περιμένουμε λεπτομέρειες.

Κέιλι και εμένα μου αρέσει να ετοιμάζω τέτοια μόνη μου και δόξα τω Θεό έχω γίνει εξπέρ!!!Από τώρα σκέφτομαι και τη δική μας βάπτιση!!! Όσο για το εξοχικό να το κάνετε θα έχετε και περισσότερη δροσιά.

καλημερα κοριτσια μου!!!!

σιγα σιγα μεγαλωνει η παρεα!!!

Γεωργια να σας ζησει ο μπεμπακος σας!!!! να ναι γερος και καλοτυχος!!!!

για την καισαρικη δεν πειραζει!!! χαλαλι το αγορακι σας!!! περιμενουμε λεπτομερειες!!! φιλακια και καλη ξεκουραση!!!

Μιαμια και εσυ με το καλο!!!! καλυτερα να εισαι μεσα και να σε παρακολουθουν!!! ευχομαι ολα καλα!!!!

Νικη μου και εσυ κοντευεις!!!

Κειλι μπραβο σου!!! δεν εχω λογια!!!! εισαι απιστευτος ανθρωπος!! δοτικος και με μεγαλη αντοχη!!!

η μπεμπουλα το ευχαριστηθηκε γιατι ηταν σαν να ηταν στο φυσικο της περιβαλλον!!! στο νερο!!! χαχα

να πατε στο εξοχικο και να περασετε καλα!!!

Βασω μου εσυ τι κανεις;;; πως πατε;;;

Αννουλα;;; τι κανει η μπεμπουλα σου;;;

Σαλωμη ολα καλα με τα αγορακια σου;;;;

οποια ξεχασα να με συγχωρησει.....

φιλια σε ολες!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Γεωργία μου να σου ζήσει το αγοράκι σου κ να είναι πάντα γερός κ καλοτυχος!!!Πωπω,3840 άντρας σωστός!Τελικά μόνο εμάς γεννήθηκαν μινιατούρες,δίδυμα βλέπεις!

Κ εγω τρελαίνομαι για κατι τέτοια,πέρυσι στη βάπτιση της Σεμελης ασχολιομουν νύχτα μέρα με αύτα!Το ίδιο κ στη βάπτιση της ανιψιας μου το Μάρτιο!

Το μόνο πρόβλημα κ στο εξοχικό κ εδώ όμως είναι πως έχουμε γκαζόν που μαζεύει πολλα κουνούπια!!Τα μικρά έχουν γλιτώσει προς το παρόν με τις κουνουπιερες εγω όμως από μικρή υπεκυπτα στο έλεος τους,οτιδήποτε σιτες,αντικουνουπικα,φιδάκια κλπ βάζαμε!

Κειλι εγώ σώθηκα με κάτι τσιρότα. Λέγονται cer'8 (τσερότο προφέρονται) τα βάζεις στην κούνια ή πάνω στα ρούχα. Τα προτιμώ από το να πασαλείβω τη μικρή με οτιδήποτε που στο τέλος καλοκαιριού θα έχει ποτίσει όλο το δέρμα.

Δεν τα έχω ξανακούσει...Είναι για τα μικρά ή για μεγάλους?Τα βρίσκεις σε φαρμακείο?

Κ εγω τα μικρά δεν τα πασαλειβω...ούτε αυτό που μπανει στις πριζες βάζω,μόνο κουνουπιερες κ σιτες στο Δωματιο τους.Εγω τι να κάνω όμως,κάθομαι λίγο στον κήπο κ γυρνάω μέσα λες κ έχω πάθει ευλογια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...