Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Μαμα82 μακάρι να σου έρθει νωρίτερα από εμένα Κ να είναι ολα εύκολα...Αλλά κ αν αργήσει δεν έγινε κ τπτ...Έχω λίγο περισσότερο να χαρώ το μωρο μου μμέσα στην κοιλιά μου!!Έφαγα κ εγώ φράουλες αποψε!3 απο τη φραουλια που έχω στο μμπαλκόνι μου γιατί κοκκινησαν αρκετά κ δεν ήθελα να χαλάσουν!

Νικη Κ μενα γιορτάζει ο μπαμπας μου την Πεμπτη!Κ παρατηρησα Ότι την τρίτη έχει 19 Ο μηνας,Κ εγώ έχω 19 Οκτωβρίου γενέθλια,Ο μπαμπας μου 19 Νοεμβρίου Κ Ο άντρας μου 19 Δεκεμβρίου...Κ τώρα λες κ το μωρο 19??Αν δε βγεί μέχρι τότε!

Στο Νοσοκομείο με οινόπνευμα κ βαμβακι..Στάζουν οινόπνευμα πάνω στον αφαλό με το βαμβακι!Κ εγώ λογικό το βρισκω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοιλίτσες πως είστε ;;; νίκη και miamia με το καλό να έρθει εύχομαι από μόνο του το μωράκι και να μην ταλαιπωρήστε. Κατερινα μου πως ειστε με τα μωρακια; μαμα απολαυσε τις βολτουλες σου οσο μπορεις και να μην κουραζεσαι.Γεωργία περιμένουμε νέα σου από την πιο μοναδική στιγμή της ζωής σου. Εμείς είμαστε καλά δόξα το Θεό. Σήμερα κοιμήθηκα αρκετά και το πρωί το στήθος έτρεχε γάλα. Πολύ βασικό να κοιμάστε οποτε μπορείτε βοηθά πολυ στο γάλα. Δεν ξέρω ακόμα ποτε θα βγούμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι αισθάνομαι μια χαρά με την τομή. Σας φιλώ όλες να προσέχετε τις κοιλίτσες σας.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Αντε Βάσω μια χαρά να έχεις γάλα. Ναι ο ύπνος βοηθάει πολύ. Όσο θα περνάει ο καιρός τόσο καλύτερα θα είσαι.

Μιαμια ποτέ δεν ξέρεις και εώ με τη μικρή έχουμε εγώ στις 8 Νοεμβρίου εκείνη 8 Απριλίου. Χθες μου είπε μία ξαδέρφη του άντρα μου που δουλεύει στο Πανεπιστημιακό:θα πάω να βρω το γιατρό να γεννήσεις την Πέμπτη που γιορτάζει ο άντρας μου!!ωραία θα ήταν αν και δεν με πολυνοιάζει.

Έστειλα αίτημα στο fb λογικά σε εσένα αν σε βρήκα σωστά.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

γεια σας κοριτσια!!! τι κανετε;;;

σημερα αργησα να σας μιλησω!!! πηγα νοσοκομειο για την κλασικη επισκεψη, ολα καλα και τιποτα το ιδιαιτερο, τωρα που μπηκα στον μηνα μου θελουν να με βλεπουν καθε εβδομαδα οποτε θα παω και την αλλη πεμπτη...

αυριο ερχεται για μια μερα η γιαγιακα μου και χαιρομαι πολυ που εστω και λιγο θα την δω!!!!

το στομαχι μου καλυτερα , δεν εφαγα φραουλες αλλα καταλαβα οτι μαλλον φταιει που πιεζεται απο το μωρο γιατι με το παραμικρο που θα φαω ειναι σαν να εφαγα ενα γουρουνοπουλο!!!!

Βασω μου ξεκουρασου και να τρως καλα βοηθαει και στο γαλα και σε ολα!!!

getaver περιμενουμε τα νεα σου!!!!

Νικη και Μιαμια με το καλο και με ενα πονο!!!

Κειλι πως ειστε;;;

φιλια σε ολες!!!

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!Εδώ στηΝ ανάμονη,αύριο πάλι νοσοκομείο non stress,Κ βαλεπούμε,δε νομίζω να με κρατήσει,όπως κ να χει θα ενημερωσω αύριο το απόγευμα!Βγήκα για κτ εξωτερικες δουλειές το πρωί με το αυτοκίνητο,τα κλασικά,φούρνος,σούπερ Μάρκετ,φάρμακειο,Ιατρείο Κ μετα έφτιαξα Γεμιστα!!Έχω από τη μερα που ήρθε η πεθερά μου να βάζω συνέχεια πλυντήριο,της αρέσει να σιδερωνει!Οπότε αφού θέλει κτ να κάνει έχω πλύνει κ εγώ όλο το σπίτι!!χιχι!περνάει κ η ωρα!

Βάσω σε ευχαριστούμε πολύ!Τι καλά που έχεις αρκετό γάλα κ χρόνο για ύπνο!Πόσες μέρες είσαι μέσα?Άντε να πάτε σπιτάκι!Εγώ τα βάριεμαι Πολύ τα νοσοκομεία,πως Να γινόταν Να πάω να γεννησω Κ να έρθω σπίτι μου αμέσως!Αλλά πρέπει για το μωρο!

Νίκη δεν έστειλες σε μενα!Ειμάστε τόσες πολλές??Στείλε μου πμ.το δικό σου Facebook μπας κ σε βρω εγω!Έχω προφιλ ασπρόμαυρη φωτο,μακρια μαλλια γύρισμενα από τη μια πλευρα..Κ φοντο μια μαζι με τον άντρα μου..Δε ξέρω αν βοηθησα!

Μαμα82 όλα πάνε κατ ευχήν!Περπατά μπας κ βοηθηθείς!Έχει γυρίσει το μώρο σου ε?Ρωτάω γιατί συνήθως πονάει το στομαχι όταν δεν έχει γύρισει τομωρΟ ή είναι ψηλά!Μπορεί να είναι κ τυχαίο,δε το χεις κ πολλές μερες,θα το δεις στην πορεία!Ελπίζω να είναι περαστικα!

Κορίτσια έχω φαγούρα στηΝ κοιλιά μου,στα σημεια που έχουν βγει μικρές κόκκινες ραγάδες,ευτυχώς 3 εκατοστά το πολύ.Εσείς βγαλατε?Είναι κ το δέρμα μου βΕβαια,έχει ένα θεμΑ με τις ραγάδες,αλλά πάλι καλα,λέω αυτές τις λίγες να τις χτυπήσω με λέιζερ,ννωρίς πριν σαραντησω,γιατί αν ασπρισούν δε φευγουν!Όχι ότι με καίει αλλά Έτσι για να αλλάξουμε κ λίγο θεμα!

Διαφημίσεις

Miamia πολύ βαρετό το περπάτημα άλλα τι να κάνουμε;;;

Κι εσύ αναμονή ε; υπομονή λίγο έμεινε....

Το μωρο είναι γυρισμένο απο τον προηγούμενο μηνά απλα όχι οτι είναι ψηλά αλλά ουτε και χαμηλά οποτε πρεπει να το βοηθήσω και να με βοηθήσει...χαχα

Για το λέιζερ δες πως θα σαι και αποφασιζεις , εγώ θα πρεπει να το αφήσω για κανά δυο ώρες τέλη Ιούνη γιατί δίνω εξετάσεις άλλα απο τώρα σκέφτομαι οτι δεν θα θέλω να φύγω στιγμη απο κοντά της.....

yk1yp3.png

Τι εξετάσεις αν επιτρέπεται?Ανοιχτό Πανεπιστήμιο??Μεταπτυχιακό?Για 2 ώρες καλά είναι,δε θα της λείψεις πολύ..Άσε που από ότι λένε κ οι φίλες μου ι θα θέλεις να φύγεις για 2ώρες...Δουλεύες πριν την εγκυμοσύνη?

Μιαμια έχω τελειώσει τεχνικός φαρμάκων καλλυντικών και παρεμφερών προιοντων με λιγα λογια Βόηθος φαρμακείου με την διαφορά οτι μπορω να δουλεψω σε εργοστάσια φαρμάκων και γενικά μπορω να παρασκευαζω κλλυντικα και διαφορά, είμαι απο ΙΕΚ και τώρα έχω εξετάσεις πιστοποίησης που πρεπει να τελειωνω

Μέχρι τον Οκτώβριο Δούλευα σε φαρμακείο

Αυτό που με προβληματίζει πιο πολύ είναι αν θηλάζω θα μπορω να φύγω;;;; δεν θα χει εδραιωθεί καν ο θηλασμός άλλα θα δουμε το πολύ πολύ να μην πάω αν δεν μπορω.....

yk1yp3.png

Φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα η σχολή Κ όλες οι δυνατότητες που σου προσφέρει...Για το γάλα θα το βγάλεις με το θήλαστρο λίγο πριν φύγεις κ όλα οκ!

Έφυγες λόγω εγκυμοσύνης από το φαρμακείο?

Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά μολίς γυρισαμε απο το περπάτημα....

Ναι είναι πολύ ωραία η σχολή άλλα στην Θεσσαλονίκη δεν έχει εργοστάσια κτλ οποτε η επομένη καλύτερη λύση είναι το φαρμακείο αλλά γενικά οι δουλείες ξέρεις πως είναι...

Στο φαρμακείο που ήμουν ξεκίνησα κάτι σαν πρακτικη για ενα εξάμηνο τελικά έμεινα ενα χρονο και μολίς σταμάτησα έμαθα και για την εγκυμοσύνη!!!!

Ολά ήρθαν με την σειρα!!! Χαχα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!

Ακόμα κανένα νέο απ'τη Γεωργία??

Εμείς σήμερα κ χτες όλα καλά!Η θεία μου ήρθε,τα εξέτασε κ τα δύο,μας έδωσε το οκ να αρχίσει η μπέμπα από αύριο τα μπλουμ μπλουμ..Για το μπεμπη μας είπε να συνεχίσουμε να βάζουμε οινόπνευμα,και μπάνιο προς το παρόν με πετσετουλα..

Εγώ πάλι κάθομαι όλη μέρα σπίτι μόνη μου με πέντε μωρά...ΓΤ όλοι οι άλλοι δουλεύουν πρωί απόγευμα...Επιστρέφουν το μεσημέρι σπίτι για φαγητό (εκτός απ'τον Πέτρο που δουλεύει πολύ μακριά κ τρώει στο μαγαζί) κ έπειτα επιστρέφουν το νωρίτερο στις 19.00.Έτσι κ Εγω φέρνω καμιά φορά φίλες μου,έρχεται κ η γιαγιά μου μια δύο ώρες να με βοηθήσει με τα μωρά.Πάντως ευχαριστιεμαι να διαβάζω κ να μαγειρεύω με τις ώρες ο,τι μου έρθει στο κεφάλι (χτες πχ μαγειρεψα γαριδομακαροναδα κ σήμερα έφτιαξα κινέζικο) κ επίσης πολλά γλυκά!Πάντα ήμουν γλυκατζου αλλά τους τελευταίους 2 μήνες το χω παρακάνει!Φτιάχνω μόνη μου,μου στέλνει κ ο παππούς μ απ'το ζαχαροπλαστειο κ συνέχεια ο άντρας μου με ρωτάει που τα βάζω! Ειδικά σε την εγκυμοσύνη πήρα 17 κιλά ενώ στη Σεμελη 15.Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό.

Miamia φυσικά για καλό το κάναν οι άνθρωποι,εννουσα απλά πως το κάναν με οξεία σκωλ. Κ οχι περιτονιτιδα!

Αύριο γινόμαστε 10 ημερών!

Η Σεμελίτσα μου γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2013!

Έγινα δεύτερη φορά μαμά σε διδυμάκια στις 5/5/2015!

κειλι τι ωραια τα νεα σας!!! χαιρομαι να ακουω παρολη την κουραση σας και τα τρεχαματα των πρωτων ημερων στο σπιτι που ειστε καλα και χαιρεστε την καθε στιγμη!!! μπραβο σας!!!

γιατι δεν μπορεις να κανεις μπανιο και το μικρο;; προσεκτικα να μην το βρεξεις εκει δεν γινεται;;;

Η Γεωργια μαλλον ειναι μεσα ακομη και δεν μπορει να επικοινωνησει, ισως ειναι και λιγο εως πολυ κουρασμενη!!! υπομονη, τις επομενες μερες θα μας πει τα νεα!!!

και η Αννα εχει καιρο να μας γραψει!!!

επισης Λιτσα μαριαζερτα και τ αλλα κοριτσια χαθηκαν εντελως!!! ευχομαι ολα καλα!!! να απολαμβανουν αγκαλιτσες!!!

yk1yp3.png

Αν δεν πέσει ο ομφάλιος λώρος δεν κάνει μπάνιο το μωρο...και με την πετσετουλα αυτό κάνουμε πολύ προσεκτικά...Τώρα έχω κ τους δύο λωρους των κοριτσιών μου μαζί φυλαγμενους κ περιμένω κ του μπέμπη μου,μπορεί να πάρει κ 2 βδομάδες ακόμα...

Όχι απαραίτητα..το πολύ τόσο θα κάνει!

Νομίζω πως αυτό γίνεται για να ξεραθεί ο λώρος πιο γρήγορα κ να μην υπάρξει καμιά απειροελάχιστη πιθανότητα μόλυνσης.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...