Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαμα82 δε ξέρω αλλά παρακολούθησε το Κ σημερα!Αφού σου πέρασε δε δίνουμε σημασια!Να γεννήσουμε με το κακαλό κ θα τον βρουμε τον τρόπο επικοινωνίας!

Νίκη σε κατάλαβαινω για το πρώτο σου παιδάκι,τα πέρασε κ η φίλη μου,μμέχρι που ζήτησε να φφύγει νωρίτερα από το νοσοκομείο.Φυσικά δεν την άφησαν.Δε ξέρω πως στέλνεις Πμ.Θα το βρω πιστεύω.θα σου στείλω το Facebook.

Γεωργία να μας πάνε όλα καλά!

Κορίτσια με έπιασε αλλεργική ρινίτιδα,είχα να το πάθω καιρό αλλά τώρα ββρήκε?Φτέρνισμα κ καταρροή.Θα γενναω Κ θα φταρνίζομαι...Εβγαλα Κ κτ σπυθουρακια,μικρα,λίγο κόκκινα στο στέρνο,πάνω από το στήθοςμαλλον από τον ήλιο,είχα λίγη φαγούρα,έβαλα τη φτιαχτη αλοιφή που μου είχε δώσει ο δερματολόγος για την δερμάτιτιδα απο τα ακαρεα,Κ τώρα που έκανα

μπάνιο πλύθηκα εκει με αντιμπακτερ.Δεν είναι τπτ,θα περάσουν όλα..

Αυτά...Νυσταξα...Σας αφήνω

:-)

Κορίτσια μόλις ήρθα!!! Πηγά μια βολτιτσα ήπια μια σόδα μπς και βοήθησει οι υπόλοιποι μπύρες, τελικά παλι με πονάει το στομάχι....αύριο δεν θα φάω φράουλες μήπως φταίνε αυτές

Μιαμια εσύ θα πας Σαββάτο ε;;

Getaver εύχομαι να πάνε ολά καλά!!! Με το Κάλο να εχεις γρηγορα το αγοράκι σου αγκαλιά!!! Θα περιμενουμε νέα με αγωνιά!!!

Νική ευτυχώς η μικρή είναι λίγο ανεξάρτητη απο σένα και δεν θα στενσχωριεται τόσο μακρια σου κι εσύ υπομονή γρηγορα θα τα εχεις και τα δυο αγκαλιά!!!

Φιλάκια πόλλα!!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κοιλίτσες πως είστε; Νίκη και Γεωργία με το καλό σήμερα να κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλιά. Εμείς θηλαζουμε όσο μπορούμε και πίνει και λίγο ξένο γάλα. Σήμερα μου κατέβηκε το γάλα και ίσως δεν του δώσω άλλο μπουκάλι. Ωστόσο αύριο ευελπιστώ να βγούμε γιατί σίγουρα είναι αλλιώς στο σπίτι και μου έχει λείψει ο μικρός μου. Αυτά τα νέα μας. Θα περιμένω να διαβάσω τα δικά σαςμε αγωνια. Πολλά φιλάκια.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;;

Βασω μου μπραβο σας που ειστε καλα και που θηλαζετε!!! σιγουρα στο σπιτι ειναι πολυ καλυτερα, ευχομαι να γυρισετε γρηγορα με το καλο!!! εσυ πως εισαι;; πονας;; καλη αναρρωση!!!

getaver με εναν πονο!!!! φιλακια πολλα!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!όλα καλά από μένα. Βάσω μπράβο για το θηλασμό, την τρίτη μέρα ούτως ή άλλως έρχεται το γάλα, δεν χρειάζεται το ξένο τώρα. Φαντάζομαι το ξέρεις από το πρώτο. Για το μικρό σε καταλαβαίνω, και έγω αρχίζω και σκάω τώρα. Ανεξάρτητη από μένα είναι αρκετά μπορώ να πω, βασικά όταν στο σπίτι είμαστε οι δυο μας έρχεται συνέχεια για αγκαλιά, όταν είμαστε οι τρεις μας εγώ είναι σαν να μην υπάρχω. Είναι κσι ο πατέρας της που δεν την αφήνει σε χλωρό κλαρί, παίζει συνέχεια και την πειράζει και αυτή άλλο που δεν θέλει.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Βάσω μου σιγά σιγά θα συνέλθεις. Στο σπίτι θα είσαι καλύτερα στο δικό σου χώρο, στην κλινική όσα να είναι πιο άβολα είναι. Καλή ανάρρωση.

Μιαμια πατώντας στο όνομά μου θα σου βγάλει ένα παραθυράκι. Εκεί γράφει αποστολή προσωπικού μηνύματος.

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια!!!!

Ειμαστε καλά κι εμείς,συνεχίζουμε βέβαια να έχουμε sleepless nights αλλά δεν μας πτοεί κανείς και τίποτα!!Θηλάζουμε με όρεξη και χτες έπεσε κι ο λώρος της μπεμπούλας μας!!Μας είπε η θεία μου (παιδίατρος-παιδοχειρουργος) να περιμένουμε άλλες 1-2 μέρες κ μετά να κάνουμε άφοβα μπανάκι!Ελπίζω να ακολουθήσει σύντομα κ ο μικρούλης μας!

Vasulini μου κ εμένα πονούσε η τομή στην αρχή,μέσα σε 3-5 μέρες θα περάσει,μην ανησυχείς!!Ευχομαι να γυρισετε γρήγορα στο σπιτάκι σας να είστε κ οι 4 μαζί!!

Getaver με το καλό να κρατησεις στην αγκαλια σου κ εσυ το μπεμπακι σου!!Θα σε σκεφτόμαστε κ αναμένουμε νέα!!!

Miamia εμένα η τομή δεν ηταν κάθετη αλλά οριζοντια με 12 ραμματα!!!Να σου πω δεν πολυνοιαστηκα για την τομη καθώς είχε αρχίσει να επερχεται σηψη όταν με ανοιξαν κ αυτό που τους ένοιαζε (κ εμένα βεβαια) ήταν να καταφέρουν να με σωσουν αλλιως θα έπρεπε να βγάλουν κ 2 μωρά 24 εβδομάδων που θα είχαν ελάχιστες πιθανότητες να επιβιωσουν!Φυσικά εσυ ήσουν μικρή κ φυσικά θα είχες πρόβλημα...Μα καλά στα καλά καθούμενα να σου κάνουν τέτοιο πράγμα???

Σήμερα έχουμε και παιδιατρο....

Η Σεμελίτσα μου γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2013!

Έγινα δεύτερη φορά μαμά σε διδυμάκια στις 5/5/2015!

γεια σας κοριτσια μου!!! χαιρομαι που ολες ειστε καλα!!!

Νικη υπομονη, τουλαχιστον το κοριτσι σου θα ειναι ας πουμε λιγοτερο ζορισμενο μακρια απο την μανουλα του!!!

Βασω μου εχω ακουσει απο αλλες κοπελες που καναν καισαρικη πως οσο πιο γρηγορα σηκωθεις και κινεισαι τοσο πιο γρηγορα θα αναρρωσεις!!! φανταζομαι ειναι ζορι αλλα θα περασει σημασια εχει που ειστε και οι δυο καλα!!! αντε με το καλο να πατε και στο σπιτι σας!!!

Μιαμια εσυ τι κανεις;;;

τωρα περιμενουμε τα νεα της γεωργιας!!!! αντε ολα να πανε καλα!!!!

εγω απο τις 10 εφυγα απο το σπιτι, συμαζεψα το σπιτι, πηγα εκανα ποδια ,ψωνισα, μαγειρεψα και τωρα καθισα να σας γραψω!!

σας σκεφτομαι ολες!!! φιλακια πολλα!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Κειλι τι ωραια που τακτοποιηθηκατε στο σπιτι σας και η προσαρμογη σας παει ολο και καλυτερα!!!

αντε να μας πει και τα νεα η παιδιατρος, αν και αφου εχουν ορεξη θηλαζουν ολα πανε ρολοι!!!!

να τα δωσεις και τα τρια φιλια και απο μενα και χαδακια!!!

καλη συνεχεια!!!

yk1yp3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα!Σημερα είχα γιατρό μιας κ έφτασα στην ΠΗΤ μου!40 ολόκληρες Εβδόμαδες!Μου αρέσει που φοβόμουν για προωροτητα!Του άρεσε του μικρού μου κ δε θέλει να βγει από την κοιλίτσα της μαμας του!Πήγα για nst,το μώρο καλα Κ Η μαμα του χωρίς συσπάσεις,βρήκα μετα Κ το γιατρό μου ο οποίος είχε χειρουργείο,καισαρική,μου είπε να πάω πάλι Παρασκευή,αν δεν έχω συσπάσεις ππάλι Κυριακή Κ Δευτέρα!Τρίτη Τελευταία μου ημερομηνια αν δε γινει κτ φυσιολογικά,θα παμε με πρόκληση τότε...Πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία,να πηγαίνω συνέχεια κ τώρα θα με βαλει να γεννήσω κ να γυρίζω πίσω...Ουφ...Μια Εβδόμαδα Ομως Εμεινε το πολύ...Υπόμονη για το μωρο μου!Αυτό με φοβιζει είναι που δε θα κάνω τις ενεσεις μου!Ο Θεός,ββοηθός!Αλλά καταλαβαίνω ότι ο γιατρός μου,το κάνει για μενα,για να μην ταλαιπωρηθω μηπως Κ γεννησω φυσιολογικά!Κ αφού ββλέπει καλά κ το μωρο,πιστεύω δε θα ρίσκαρε την υγεία του μωρου για μενα!

Γεωργία ελπίζω τουλάχιστον εσύ να γεννησες,να έχουν πάει όλα καλά κ να κρατάς το αγγελούδι σου αγκαλιά!Θα περίμενω Νέα σου με αγωνια,μιας Κ ειμαστε Στα ιδια...

Μαμα82 δοκιμάσε Να μη φας φράουλες!

Νίκη σου έστειλα μην. το λογαριασμό του Facebook..Ήρθε?Εσύ πότε πας γιατρό?Έχεις ακόμα πονακια?

Βάσω τι ωραία που εδραιώνεται ο θηλασμός σου...Αντε με το καλό να πάτε σπιτάκι,θα είναι πιο άνετα εκεί!Πολύ χαίρομαι που μας γράφεις ακόμα.

Κειλι το ίδιο ισχύει Κ για σενα!Είσαι τυχερή Που πήγαν όλα καλα,μπροστα στην Υγεία σιγά μην ασχοληθείς με την τομη!Επίσης είσαι τυχερή που έχετε θεία Παιδιατρο.Τι καλά που έπεσε ο ααφαλος νωρίς!Άντε κ στο άλλο τωρα..Πες μας τι έκανες με τον αφαλό!Εβάζες οινόπνευμα?Κθ ποτε?

Στα καλά καθούμενα δεν ήταν...Ήταν οξεία,πονούσα πολύ,ήταν πρωτοχρονιά,το νοσοκομείο Άρτας δεν ειχε αναισθησιολογο Κ με στείλανε Γιάννενα,πρωτοχρονιά δη,μπορει να βιαζόταν Ο γιατρός ή Να με άνοιξε κπ ειδικευομενος ή όπως λένε οι γιατροί δεν φαινόταν σίγουρα ότι είναι σκωλεικοειδιτιδα Κ με άνοιξαν έτσι για να είναι σίγουροι,για καλό το κάνανε,ή όπως λέει η μαμα γιατί δε δώσανε φακελάκι...χαχα..Η ιστορία μιας σκωλεικοειδιτιδας...

Να μας πεις τα νέα από τον παιδίατρο..Αν κ όλα καλά φαίνονται...

Γεια σου Μιαμια!!! Άντε και εσύ μια βδομάδα παράταση!!! Δεν πειράζει όλα καλά!! Δεν νομιζω ο γιατρός να ρισκάρει τώρα στο τέλος

Δεν θα φάω φράουλες μάλλον αυτό με πειράζει η μπορεί να είναι το άγχος μου η και να πιέζεται πολύ το στομάχι....δεν ξέρω θα δουμε

Εγώ φαντάζομαι οτι δήθεν θα γεννησω μια βδομάδα νωρίτερα;;; χαχα μάλλον αργότερα έτσι οπώς το βλέπω ειδικα που είναι το πρωτο μωρο και συνήθως καθυστερούν....

yk1yp3.png

Το πήρα Μιαμια το μήνυμα οκ. Τρίτη ξαναπάω στο γιατρό εκτός απροόπτου. Αλλά τότε θα με βάλει μέσα για να γεννήσω Τετάρτη. Εν τω μεταξύ την Πέμπτη γιορτάζει ο άνδρας μου αλλά τέλος πάντων...τα πονάκια τα έχω σε κοιλιά και μέση γύρω γύρω αλλά τίποτα ακόμα...

για τον αφαλό ότι θα σας πει ο κάθε παιδίατρος. Ο πρώτος μας έλεγα μπεταντίν και οινόπνευμα κάθε φορά που του άλλαζα γάζα αυτός που έχουμε τώρα μου είπε άλλο το οποίο να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι αλλά ούτως ή άλλως βγαίνοντας από το νοσοκομείο θα περάσω να δει το μωρό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...