Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

αν σου πω Κειλι πως τωρα εσενα σκεφτομουν;;; τι θα πεις;;; μπραβο σας!!! μπραβο και στην Σεμελιτσα που βοηθαει!!!! φανταζομαι περα απο την χαρα σας οτι ειστε και πολυ κουρασμενοι ε;;; και με τα διδυμα κιολας...

μην ζητας συγνωμη δεν φτανει που αφιερωσες χρονο απο την ξεκουραση σου για να μας γραψεις!!! το λεω πιο πολυ κιολας γιατι ουτε μιοα βδομαδα εκλεισες απο την γεννα!!! σ ευχαριστουμε που τα μοιραζεσαι μαζι μας!!!

δεν γινοταν να γεννησεις φυσιολογικα εφοσον πηγες με μεγαλη διαστολη;;;

οποτε μπορεις να μας ξαναπεις τα νεα σας!!! φιλια πολλα και καληνυχτα!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγω σας σκεφτόμουν κοριτσάκι!!!Έψαχνα να βρω μια στιγμή να γράψω αλλά συνέχεια κάποιο μωρό έκλαιγε!!!Κ σε ένα σπίτι με 5 μωρά το ένα ξυπνάει το άλλο δυστυχώς!!

Η καισαρική οφειλόταν στις εγχειρήσεις που έκανα μόλις 3 μήνες πριν οι οποίες,αν το χα πάρει είδηση νωρίτερα θα ήταν απλά μια εγχείρησησκωληκοειδητιδας! Εμ εγω έβλεπα κάτι μικρά συμπτώματα αλλά λέω απ'την εγκυμοσύνη θα ναι. Εμ μέσα σε 2 μέρες η αποφυση έσπασε κ στο παρατσακ γλίτωσα κ Εγω κ τα δίδυμα,χρειάστηκε όμως να με ανοίξουν εντελώς.Θα ήταν πολύ παρακινδυνευμένο να προσπαθήσω να σπρωξω 2 μωρά έχοντας ήδη μια κοιλιά-κομματάκια παζλ. Θα πρέπει να περάσει τουλάχιστον 1.5 χρόνος πριν ξαναμπορεσω να γεννησω με Φ.τ. Δυστυχώς.

Ναι μωρέ βοηθάει η γλυκουλα μου όσον μπορεί ένα μωρό 18 μηνών φυσικά. Τις φέραμε κ από ένα δωράκι από τα αδερφακια της κ ξετρελλαθηκε!!

Πάλι κάποιο μωρό κλαιει.Καληνύχτα!!!!

Η Σεμελίτσα μου γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2013!

Έγινα δεύτερη φορά μαμά σε διδυμάκια στις 5/5/2015!

Κέιλι κατάλαβα....δεν πειράζει εφόσον είστε Κάλα, μπορεί να είσαι και ξύπνια τώρα....εγώ για κάποιο λογο πονάει το στομάχι.και λίγο ανακατευομαι προσπαθώ ν ξεχαστω με την τηλεοραση....

yk1yp3.png

Νίκη σήμερα θα πας στον γιατρό!!! Πιθανότατα θα σε κρατήσει μεσά και την τετάρτη με το καλό θα χεις και το μωρακι σου αγκαλιά!!!

Με το καλό!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και με εναν πόνο!!!

Θα περιμένουμε νέα σου!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Το μεσημέρι θα πάω στο γιατρό και βλέπουμε. Το πιστεύεται όμως ότι από το πρωί λέω να ξεμπερδεύω για να περάσουν οι μέρες να πάω στη μικρή;;;πολλές έχω ακούσει ότι περισσότερο σκέφτονται το ένα στο σπίτι παρά αυτό που γεννιέται. Υπομονή, καλώς εχόντων το Σάββατο θα είμαστε όλοι μαζί.

Ξύπνησα 4 παρά για τουαλέτα και από τότε δεν μπόρεσα να κοιμηθώ έφερνα γύρω γύρω στο κρεβάτι, αφού κάποια στιγμή λέω μπας και αγχώθηκα για τίποτα αλλά μπα. Θα προσπαθήσω να κοιμηθώ πριν το μεσημέρι.

Κέιλι όλα καλά με τα νινάκια!!!

Άντε να γεννήσουμε όλες μας με το καλό!!

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!Περίμενώ Κ εγώ να δω τι θα γίνει αύριο..Θα προσπαθήσω να σας ενημερώσω!

Κειλι σημασία έχει ότι είστε σπίτι Κ είστε όλοι καλα!Φυσικά κ θα είναι δύσκολα μέχρι να βρείτε τους ρυθμούς σας αλλά η αγάπη κ η μητρότητα σε κάνουν να καταφέρνεις τα πάντα!Πέρασες κ εσύ δύσκολα στην εγκυμοσύνη!Που σου την κάναν την τομη της σκωλεικοειδιτιδας?Έκανα όταν ημουν Παιδί στα 9 μου,έχουν πέρασει 21 χρόνια!Ήταν οξεία κ δεν είχε σπάσει αλλά για σιγουριά ή γιατί ήταν πρωτοχρονιά όπως λέω εγώ με άνοιξαν κάθετα από κάτω από τον αφαλό ως εκεί που αρχίζουν οι τρίχες του αιδοίου,για να καταλάβεις!15 ραμματα!Στην αρχή δε με εενόχλησε γιατί ημουν παιδί,περνώντας τα χρόνια Κ με την περιέργεια των ανθρώπων που ρωτούσαν τόσο διακριτικά τι έχω πάθει εκεί άρχισε να με πειράζει!Όμως συμφιλιωθηκα Κ τα κοντά μου μπλουζακια φορουσα Κ το μπικίνι μου κ όλα,άσε που δε φαινόταν σχεδόν καθόλου γιατΙ είχε μικρύνει Κ ήρθε τώρα η εγκυμοσύνη για να ανοίξει κ να γίνει κατακόκκινη,αλλά χαλάλι,δε με νοιάζει καθόλου!Για το μώρο μου ας γινω Κ χάλια.Το μόνο που φοβόμουν ήταν μη πως δε μπορει να φουσκώσει η κοιλίτσα μου Κ Ρωτούσα κ το γιατρό,αλλά μια χαρά φούσκωσε Κ με το παραπάνω!

Μαμα82 αϋπνίες χθες ε?Τι έφαγες?Κ μενα με πονάει λίγο σημερα το στομαχι μου,ήπια μια σοκολάτα Κ μετα πέρασα μια βόλτα Από τον άντρα μου κ είχε μεζε,έφαγα 3 γαβρακια Κ δύο πατάτες Κ τώρα έχω έναν ελαφρύ Στομαχοπονο!Κ έχουμε μμακαρόνια με κιμα σπίτι που τόσο θέλω να φαω!Ελπίζω εσύ να είσαι καλύτερα...Σημέρα μάλλον θα ειμαστε 2 μας εδώ!

Η Γεωργία σημερα έχει γιατρό ή αύριο!?

Νίκη μου με το καλό...Με ενα πονο!Να πάνε Όλα καλά για σένα κ το μώρο σου κ να επιστρέψεις σπιτάκι που θα ειναι ολα τα παιδάκια σου μαζι!ΠερΙμενουμε νέα σου..

Άκυρο κορίτσια. Δεν γεννάω αύριο. Μόλις γύρισα από το γιατρό. Είναι σκληρός ακόμα ο τράχηλος και να μου σπάσει τα νερά θα ταλαιπωρηθώ, οπότε δεν αξίζει τον κόπο. Την επόμενη Τρίτη που θα πάω θα δούμε. Θα μπω μετά να σας πω.

Νικη πως και ετσι;; εγω σε ειχα σιγουρη και με τα πονακια που ειχες!!! τζαμπα ταλαιπωρηθηκες.... αλλα δεν πειραζει λιγο ακομα και το μωρακι σου θα παρει λιγο ακομα βαρος!!! να πας στο αλλο σου παιδακι να το χαε=ρεις και να σε χαρει!!!

Μιαμια δεν εφαγα αμαν και κατι εχθες...το μεσημερι παστιτσιο και ενα κεφτεδακι το απογευμα και το βραδυ δεν ηθελα να φαω αργα και να φουσκωσω και εφαγα λιγες φραουλιτσες γυρω στις 9!!! σαν τι να με πειραξε;;;;....τελος παντων ειναι λιγο περιεργη η αισθηση ακομα αλλα προσεχω και δεν σκαω, τρωω λιγο και με πολυ μεγαλη επιφυλαξη γιατι φοβαμαι....

νομιζω η γεωργια θα παει αυριο στον γιατρο, κι οπως κατα΄λαβες θα μαστε σιγουρα 3 μαζι με την Νικη και μετα εγω και η νικη!!!! δεν πειραζει ας πανε ολα καλα και μετα θα βρουμε χρονο να τα πουμε!!!

εχει 10 λεπτα που εφυγε η φιλη μου, μου εκανε την αποτριχωση και τα ποδια απο την κορυφη εως τα νυχια βελουδο!!!! τι ωραια αισθηση!!!!

σημερα μιας που μπηκα στον μηνα μου εκανα δουλιτσες στο σπιτι και εκοψα και το μαγνησιο, το βραδυ θα επειχηρησω αν ειναι καλα το στομαχι και τ αλλο....;) χαχα

yk1yp3.png

Γεια σας πάλι. Έκανα τα τηλέφωνα να ενημερώσω.

Δεν με πειράζει η αργοπορία το θέμα είναι ότι μου λείπει η μικρή περισσότερο. Ο γιατρός μου είπε ότι την επόμενη Τρίτη θα με πάρει σίγουρα μέσα, δεν ξέρεις όμως μου λέει μπορεί να σου σπάσουν τα νερά. Αν έχω πόνους κάθε 10 λεπτά όμως να πάω κατ' ευθείαν στο νοσοκομείο. Απλά μου είπε ότι με σκληρό τράχηλο άμα μου σπάσει τα νερά αυτός θα ταλαιπωρηθώ περισσότερο από το να σπάσουν μόνα τους. Το μωρό κοντεύει τα 3 κιλά και είναι σε θέση ούτως ή άλλως. Αν και μου είπε όχι πολύ περπάτημα του λέω και εγώ δεν πρόκειται να σε ακούσω, έχω και άλλο παιδί στο σπίτι, γέλαγε!!! Τέλος πάντων βλέποντας και κάνοντας.

τα πονάκια (τα ακανόνιστα) δυστυχώς χώρις να μαλακώσει ο τράχηλος δεν λένε τίποτα πιο πολύ από την πίεση είναι. Μόνο όταν αρχίσουν και επαναλαμβάνονται συντονισμένα.

τι να πω από τη μία είχα προετοιμαστεί για αύριο και από την άλλη κοντεύω να σκάσω που θα κάτσω και άλλο χωρίς τη μικρή.

Διαφημίσεις

Νικη μου σε καταλαβαινω, δεν μπορεις και να το ρισκαρεις και να γινει κατι απροοπτα....δεν γινεται να παρεις την μικρη εκει και ουτως η αλλως αν συμβει κατι θα ρθει και ο αντρας σου και γενικα θα ναι καποιος να την προσεξει...αλλα να εισαι μακρια τοσες μερες ειναι δυσκολο και για τις δυο....

yk1yp3.png

Μαμα82 μπορει να σε πείραξαν οι φράουλες ή το κεφταδακι.Πάντως σίγουρα δεν είναι κτ ανησυχητικό.Κάτσε να δούμε τι θα γίνει Κ με μενα,ποτέ δε ξέρεις!

Νίκη κ εγω σε είχα σίγουρη με τα πονακια σου!Αχ!Αν ταλαιπωρηθείς εσύ που έχεις κ συσπάσεις,εγώ τι θα κάνω!Σκέψου ότι αυτό είναι καλύτερο για το μωρο σου.Όσο πιο τέλειομηνο τόσο καλύτερα!Θα πάρει κ βάρος.

Κορίτσια τι εχετε αγόρι ή κορίτσι?

Έχει καμια σας Facebook ?Instagram? Εγω Κ τα δυο.

miamia λες να με πειραξαν αυτα;; νομιζα οτι κρυωσα, γιατι τα βραδια ζεσταινομαι ιδρωνω και ξεσκεπαζομαι οχι τιποτα αλλο εφαγα και σημερα και απο τα δυο!!!!

εγω εχω κοριτσι αλλα με φεισμπουκ και ινσταγκραμ καμια σχεση και δεν εχω και δεν θα ηθελα να κανω

αλλα αν θελουμε υπαρχει λυση για να γνωριστουμε εστω και απο μακρια!!! με σκαιπ ας πουμε!!!

yk1yp3.png

Μιαμια κοίτα τα πονάκια δεν σημαίνουν και πολλά αν δεν είναι ανά συγκεκριμένα διαστήματα. Μπορεί να αρχίσουν όποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και τώρα ακόμα και αν είναι σκληρός ο τράχηλος. Όσο έχεις συσπάσεις τόσο μαλακώνει μέχρι να εξαλειφθεί. Οπότε μη σκέφτεσαι ότι θα ταλαιπωρηθείς. Σκέψου ότι εγώ δεν πονούσα πολύ αλλά η διαστολή ανέβαινε τακτικά.

για τη μικρή δεν ανησυχώ αφού είναι με τον άντρα μου δεν έχει κανένα πρόβλημα, αύριο θα πάει και μία ανηψιά του άντρα μου που έχουν τρομερή αδυναμία η μία στην άλλη και είμαι πιο ήρεμη αλλά αλλιώς να ταίζεις εσύ το παιδάκι σου αλλιώς κάποιος άλλος!!! Χαζομάρα το ξέρω αλλά θα το νιώσετε και εσείς!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...