Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Μιαμια προς στιγμην νομισα οτι σε κρατησαν και σενα και γεννας!!!! ολα θα πανε καλα κοριτσι μου, καταλαβαινω την αγωνια που νιωθεις αλλα καιρος να γυρισει η σελιδα και να αλλαξει η ζωη μας!!!!

εγω θα σταθω βραχος για σας αλλα εσεις περισσοτερο για μενα!!! θα μου πειτε τοις εμπειριες σας απο την γεννα και μετα πως τα καταφερνετε, θα με προετοιμαζεται κι εγω με την σειρα μου θα σας στηριζω οσο μπορω ψυχολογικα σε οποια δυσκολια σας!!!!!

μην σας χασω μονο!!!!

με το καλο ρε κοριτσια!!! μεχρι να κλεισει η εβδομαδα θα γεννησετε τα αστερακια σας!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κ Εμείς λέμε διάφορα για το που θα μοιαζει Κ όχι μόνο σε εμφανιση αλλά κ σε χαρακτήρα,αλλά περισσότερο για πλακα.πράγματικα Δε μας νοιάζει,το μονο που Θέλουμε είναι να είναι γερό!Ο άντρας μου λέει να μην πάρει τα αυτιά μου,Κ εγώ λέΩ ας έχει τουλάχιστον μαλλιά χαχα!Από συναισθηματα πολλα,αλλά το άγχος χόρτα επισκιάζει όλα..Εγώ συγκινηθηκα όταν Εβαλά το παιχνίδι της κουνιας να παίξει η μουσική.Αυτή η κλασσική μουσική που παίζουν όλα τα παιχνίδια για νανούρισμα..Αλλά δε ξέρω αν συγκινήθηκα τόσο για αυτό το μωρο ή για εκείνο που εχασα Ήταν κ για τα δύο μαζι.

Νίκη Κ μΈνα δε με απασχόλησαν οι 40 Εβδομαδες Κ πως θα περάσουν!Καλύτερα 40 παρά πρόωρο,την προωροτητα φοβομουν!Κ πέρασαν σχεδόν 40 Κ ακόμα Δεν αγανάκτησα!Το παιδί μου μεγαλώνω στην κοιλιά μου!Όσο θέλει κ είναι καλά θα μεινει!

Εγώ μαμα82 θα προσπαθήσω να μπαινω έστω κ άκυρες ώρες!Θα σου γράφω τα άλλα τα μετα πως θα ειναι!Κ φυσικά πληροφορίες για τον τοκετό για να παίρνεις θάρρος..Άντε το πολύ σε ένα μηνα κ εσύ!Υπόμονη!!Θα περάσει ο Καιρός!!

Μιαμια και εμεις πειραζουμε ο ενας τον αλλον οσο αφορα τα χαρακτηριστικα!!! εχει οντως πλακα!!! και λεμε πολλες βλακειες, εννοειται πως πανω απο ολα να ειναι γερο!!! καποιοι λενε α!!! αν κανει ετσι οταν μεγαλωσει και αν κανει αλλιως και εγω λεω ας ειναι οσο τρελο θελει, να ευχαριστηθει την ζωη και να ειναι καλα!!! οσο για την ομορφια τους...κουκουβαγιες απο τωρα χαχα!!!

να μου πειτε και τα καλα και τις δυσκολιες και του τοκετου και του σπιτιου!!!

αυριο μπαινω στον μηνα μου!!!! τελικη ευθεια!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοιλίτσες γέννησα όλα καλά 3450 είναι το μωράκι μου. Τα συναισθήματα μου σα να γίνομαι πρώτη φορά μανα όλα πρωτόγνωρα. Θηλάζει προσπαθεί δηλαδή γιατί κοιμάται όλη την ώρα. Είμαστε καλά όλα καλά. Σας εύχομαι με το καλό ολες να κρατήσετε τα βρεφακια σας. Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα. Σας ευχαριστώ πολύ. Θα ξαναμπώ για νεότερα.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Βασω μου να σας ζησει να ναι γερο δυνατο και καλοτυχο!!! Και εσυ να χεις υπομονη και δυναμη και ολα θα ναι υπεροχα!

Μαλλον παρεξηγηθηκα...φυσικα δν με νοιαζει αν θα μοιαζει σε μενα η στον αντρα μου το παιδι....αλλα πως θα ναι η φατσουλα του γενικοτερα...και φυσικα η ανυπομονησια που αναφερω ειναι 3μερες πριν γεννησω κι οχι μηνες πριν..Νομιζω οτι ειναι φυσιολογικα συναισθηματα..κατα την αποψη μου παντα.

39WKp3.png

Βάσω μου να σου ζήσει το μωρακι σου!!!Γερό κ τυχερό να είναι...Να πίνετε γάλα,να κ οιμάστε Κ να μεγαλώσετε γρήγορα κ ομορφα!Καλή ανάρρωση σε σενα!

Σε ευχαριστούμε πολύ...Άντε κ στα δικά μας!Να μπαινεις Κ από το σπίτι οπότε μπορείς Να μας λες νέα σας!

μαμα82 λίγο νωρίς δεν είναι 24 Μαΐου??Μη βιάζεσαι θα έρθει στην ώρα του,όσο πιο τέλειομήνο τοσο καλύτερα!

Γεωργία δεν υπάρχει λόγος για παρεξηγηση!Αν ήταν από μενα,συγνωμη,δεν είχα τέτοιατέτοια πρόθεση...Λογικό να ανυπομονείς Κ εννοείται ότι θα συζητάτε με τον άντρα σου για το πως θα είναι το μωρο!Κ μεις λέμε Κ μακαρα Να λέγαμε Κ αλλα,εξήγησα ομως ότι το άγχοςγια την υγεία του είναι τεράστιο Κ αυτό λόγω της παλινδρόμηςης που ειχα!

Τελικά το Τικερακι δε το έφτιαξα κορίτσια!

getaver δεν ξερω αν ειπα κατι κι εγω και καταλαβες οτι παρεξηγηθηκαν τα λογια σου!!! φυσικα ολες το ιδιο νιωθουμε και φυσικα ολες μας ενδιαφερει να ναι καλα τα μωρακια μας, τα υπολοιπα δεν εχουν σημασια

Μιαμια δυσκολη υποθεση η παλινδρομηση...με τον καιρο θα νιωσεις καλυτερα, δεν λεω οτι θα ξεχασεις....οπως και να χει διωξε απο το μυαλο σου οτι σε στεναχωρει

γιατι νωρις 24 μαιου;;; αφου εχω πητ 12 ιουνιου.....δεν λεω εχω ακομα αλλα δεν ειναι και απιθανο...ε;;;:confused:

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Οχι οχι..δεν το ειπα ετσι!!! Απλα ηθελα να εξηγησω οτι δν αγωνιουμε για την εμφανιση...αλλα για ολα τα πρωτογνωρα που μας συμβαινουν..!! Εχουν μεινει ελαχισρα 24ωρα και οι καρδιες μας νιωθω θα σπασουν..συνεχεια μιλαμε γιαυτο..δεν υπαρχει αλλο θεμα συζητησης στο σπιτι. Σιγουρα το βασικο ειναι να πανε ολα καλα και να ειναι υγιεστατος..αλλα νιωθουμε και οι δυο πολυ παραξενα και αναμεικτα συναισθηματα...αλλα θελω να πιστευω οτι ειναι φυσιολογικα!!!

Μαμα η μονη μας διαφορα θα ναι οτι τα δικα μας θα ναι ταυρακια!!! Εσενα διδυμακι;;

39WKp3.png

Γεωργία δεν παρεξηγήθηκες. Εγώ απλά είπα ότι δεν νιώθω τίποτα από όλα αυτά και μάλλον εγώ θα έπρεπε να είμαι παρεξηγήσιμη. Βάσω μου να σου ζήσει και να το δεις όπως επιθυμείς μαζί με το άλλο σου παιδάκι.

Εγώ πάλι από τη μία λέω θα γεννήσω την Τετάρτη από την άλλη λέω ότι δεν έφτασε ακόμα η ώρα, μάλλον θα το καταλάβω όταν μου σπάσουν τα νερά, τότε είναι που δεν υπάρχει γυρισμός.

Μαμα επίσης δεν μπορώ να πω ότι συγκινήθηκα μόλις γέννησα έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Τρεις φορές έσπρωξα και άκουγα το γιατρό να λέει να το να το να τη η κόρη(δεν ξέραμε το φύλο) και μόλις το κράτησε ο γιατρός γυρνάει και μου λέει ίδια ο Κώστας είναι, τη φίλησα και την πήρανε και μετά από λίγο που τελείωσαν τα ράμματα με πήρε ο ύπνος. Για αυτό με λέω αναίσθητη!!!!

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Μαμα82 αυτή η παλινδρόμη Ήταν το κερασάκι στην τούρτα που λέμε!Μετά τις αρρώστιες με τον πατέρα μου,εκεί που ένιωσα ευτυχισμένη πραγματίκα έπεσα στα Τάρταρα!Δεν το άφησα έτσι όμως,το έψαξα,αγχώθηκα,εκλαψα,στενοχωρήθηκα όσο δε μπορεία να φανταστείς κ πάλεψα να γίνω καλύτερα,μμέσα σε όλα αυτά ήρθε αυτή η εγκυμοσύνη,που Ναι χάρηκα απίστευτα γιατί οι πρώτοι 3 μηνες που πέρασαν κ δεΝ Εμένα έέγκυος με έκαναν να πιστεύω ότι δε θα έρθει ποτέ!Κ ήρθε...Κ τώρα δε το χωράει ο νους μου ότι γενναω από ώρα σε ωρα!Απλώς στενοχωριέμαι που δε χάρηκα όσο θα έπρεπε,ημουν συγκρατημένη!

Σε ποια Εβδόμάδα θα είσαι στις 24?ιΦυσικά κ μπορει να γεννήσεις τότε Κ νωρίτερα,από εδώ κ πέρα όποτε κ να γεννήσεις το μώρο θα είναι οκ...Σε μενα που έφτασα σχεδόν 40 Εβδομαδες,μου φαίνεται νωρίς!χαχα!

Γεωργία κατάλαβαμε Πώς το είπες,απλώς η κάθεμια έχει τα δικά της..Εννοείται ότι όλες μας νοιάζει πρώτα να είναι γερό,αλλά δε θα μας χαλάσει να είναι κ ομορφο!Κ τα όνειρα επιτρέπονται...

Νίκη δεν είσαι αναίσθητη ,όλες οι μανουλες μου έχουν πει ότι μετα τα ραμματα κ οιμηθηκαν..Ίσως φταίει η αναισθησία η τοπική,ίσως η κούραση,οπότε φυσιολογικΟ να κ οιμηθεις...Κ εσύ κπ στιγμή θα ενιωσες συγκίνηση!Ή μμπορεί να ένιωσες κτ αλλο,κτ διαφορετικο..

Νικη μετα απο την ολη ταλαιπωρια και το αγχος της γεννας ανακουφιζεσαι και χαλαρωνει το σωμα, λογικο να κοιμηθεις!!!

getaver οντως η καθεμια εχει τα δικα της και επιπλεον φοβαται η καθεμια να μην πει κατι και πληγωσει την αλλη!!! ειναι ωραια η σχεση που δημιουργηθηκε αναμεσα μας και δεν θελουμε να χαλασει!!!! μαλλον γι αυτο ολες ανταποκριθηκαμε ετσι ολα καλα λοιπον

Μιαμια εννοειται πως θα γινοσουν μανουλα!!! απλα ησουν απογοητευμενη και πολυ στεναχωρημενη για να σκεφτεις πιο ψυχραιμα.... αν σε βοηθαει σκεψου πως ισως η εγκυμοσυνη αυτη να ειχε καποιο θεμα για να προχωρησει και ετσι ο οργανισμος δεν επετρεψε να συνεχισει για να μην γινουν χειροτερα τα πραγματα αργοτερα....

στις 24 θα μαι περιπου 38 εβδομαδων αν δεν κανω λαθος και λενε οτι τα κοριτσια βιαζονται να βγουν και καμια βδομαδα ενω τα αγορια το πανε μεχρι τελους και βαλε..

θα δουμε .....

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια,χίλια ευχαριστω για τις ευχές κ συγγνώμη που άργησα να γράψω,αλλά με 5 μωρά στο σπίτι επικρατεί λίγο χάος κ ΠΟΛΛΗ ΑΥΠΝΙΑ!!

Καταρχάς,όταν ξύπνησα μούσκεμα την περασμένη Τρίτη νόμιζα πως ήταν ατύχημα της Σεμελης με την οποία κοιμόμουν αγκαλιά...Μετά το καταλαβα!Ο μόνος άνθρωπος εκείνη την ώρα στο σπίτι ήταν ο άντρας της ξαδέρφης μου που βάλθηκε να τηλεφωνεί σε όλους τους υπόλοιπους (η γιαγιά μου έτσι όπως της το ΠΕ κόντεψε να πάθει Συγκοπή).Εκτοξεύθηκαμε εως το μαιευτήριο με υποφερτους αλλά ανεκτους πόνους...Παρόλο που ήδη είχα μεγάλη διαστολή...Μεσα σε πολύ λίγη ώρα μας είχαν βάλει για καισαρική,ενώ τον Πέτρο τον είχαν πιάσει τα κλάματα κ εγω αντιθέτως του φώναζα "Έφερες το ένα?Μίλησες στον άλλον" (τέρας ψυχραιμίας Εγω)μέχρι που μπήκαμε χειρουργείο. Οκ όταν βγήκε ο μπεμπουλης άρχισα να δακρύζω κ γω,ενώ 3 λεπτά μετά στην μπέμπα έκλαιγα κανονικά.Δεν ένιωσα τίποτα κ περίμενα πολύ λίγο για να πάω στο δωμάτιο (όπου με περίμενε ολόκληρη στρατιά από συγκινημένους κ ανυπομονούςσυγγενείς).Ένιωθα τόση μεγάλη ευτυχία που ήθελα να σηκωθώ κ να τους αγκαλιάσω έναν έναν αναγκάζοντας τον Πετρο να μου θυμίζει κάθε λίγο κ λιγάκι πως μόλις βγήκα από χειρουργείο.Τελικά (ουφ!) μείναμε μόνοι μας κάποια στιγμή, Εγω δε χορταινα να βλέπω τα αγγελακια μου,μου φαίνονταν εξωπραγματικό το ότι τα είχα επιτέλους δίπλα μου!Στο θηλασμό δε δεν ποναγα (ούτε στην Σεμελη) αλλά γαργαλιομουν!

Επιστρέψαμε στο ΣΠΙΤΑΚΙ μας και τώρα έχουμε τρία γερά (δόξα τω Θεώ) παιδάκια,πανέμορφα και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι!! Η Σεμελη επίσης προσαρμόστηκε μια χαρά,με βοηθά με μπιμπερό, πάνες κτλ κ πάει συνέχεια κ τους χαϊδεύει τα ποδαράκια!Συγκινήθηκα!

Αύτα από μένα,Δόξα τω Θεώ είμαστε καλά!Θέλω από πλευράς μου να ευχηθώ σε σας κορίτσια με ενα πόνο τα μπεμπακια σας κ περιμενουμε φυσικά Νέα σας! Βάσω μου,να σου ζήσει,πάντα ευτυχισμένος κ γέρος ο μπεμπης!!!!Κ να μοιάσει στην γλυκιά μανούλα του!!!Κ γω το ίδιο συναίσθημα ένιωσα κ πάλι από την αρχή!!!!

Καλό βράδυ!

Η Σεμελίτσα μου γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2013!

Έγινα δεύτερη φορά μαμά σε διδυμάκια στις 5/5/2015!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...