Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλημέρα και χρόνια πολλά στις μανούλες. Τι κάνετε; τα πονάκια συνεχίζονται και από το πρωί άρχισαν πιο έντονα στη μέση, αλλά αντέχω ακόμα. Μιαμια γενικά τον πόνο τον αντέχω για αυτό και δεν είπα ακόμα τίποτα στο γιατρό, άλλωστε στην περίοδο είναι συνεχόμενος ενώ στον τοκετό έρχονται και φεύγουν.ναν δεν γίνει τίποτα μέχρι την Τρίτη το βράδυ, Τετάρτη θα γεννήσω αλλιώς θα σας ενημερώσω. Από τη μία λέω τι τώρα τι Τετάρτη αλλά άσε λέω να πάρει κανένα γραμμάριο παραπάνω να πιάνεται στο χέρι!!!

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια μου!!! χρονια πολλα σε ολες!!!

εγω σημερα εκανα μια ταψαρα παστιτσιο και καλεσα φιλους να φαμε μαζι, φαγαμε και το γλυκακι μας μετα και σκασαμε!!!!

γενικα μ αρεσει να τρωμε με φιλους και οργανωνουμε συχνα τραπεζια μετα με το μωρο οταν θα βρουμε ρυθμους μαλλον....

Νικη καλα κρατεις ε;;; θα παρει τοσο πια σε δυο μερες;;; ενημερωσε παντως και τον γιατρο καλου κακου....

φιλια!!!

yk1yp3.png

Kαλησπέρα κορίτσια!

Ειμαι απο τις μανούλες Αυγούστου αλλά σας διαβάζω που και που και εσάς να βλέπω τι μας περιμένει κι εμάς.

Χρόνια πολλα σε όλες σήμερα, να χαίρεστε όλες τα παιδάκια σας και σε όσες δεν γέννησαν ακόμα και περιμένουν απο μέρα σε μέρα εύχομαι με το καλό να κρατήσετε τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας! Εμένα μου φαινεται πολύ μακρινή η γέννα ακόμα,και σας διαβάζω που είστε μερες πριν γνωρίσετε τα νεα μέλη της οικογένειας και είναι πολύ συγκινητικό!

c8i6p2.png

Μανούλες ολες να είμαστε πολύχρονες και μέλλουσες μανούλες πολύχρονες!εγώ σήμερα έχω δουλειτσες και ετοιμάζομαι για αύριο. Μόλις μπορέσω θα σας γράψω τα νέα μου. Καλή Κυριακή σε ολες πολλά φιλάκια.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Ευαγγελια ευχαριστουμε πολυ!!! χρονια πολλα και στις μανουλες αυγουστου!!! και με το καλο και τα δικα σας τα μωρακια!!!

Βασω μου σημερα ξεκουρασου και χαλαρωσε!!! αυριο ειναι η μεγαλη μερα!!!!

τι ωρα θα πας;;; με το καλο!!! ολα να πανε τελεια και να μας γραψεις οσο γινεται πιο γρηγορα πως πηγαν τα πραγματα!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Βάσω μου με το καλό, όλα καλά να πάνε για σένα και το νινάκι και γρήγορη ανάρρωση. Μαμα με παίρνει ο γιατρός κάθε μέρα, δυο μέρες έμειναν θα πάω και θα τα πούμε από κοντά. Τουλάχιστον ξεχωρίζω τον πόνο της γέννας είναι διαφορετικός από αυτά τα πονάκια που έχουμε τώρα όλες μας.

Καλησπέρα μανουλες!!Χρόνια μας πολλά ανεπίσημα!Του χρόνου Επίσημα να μας τα λένε τα μώρα μας!!

Έκανα το μπανιο μου,αποτριχωση Κ τα σχετικά!στεγνωσα μαλλι Κ ανάμενω την αυριανή ημερα!να δουμε τι θα μας πει πάλι ο γιατρός...Από τη μια λέω καλύτερα να μμείνω Κ να τελειώνουμε!να πάρω αγκαλιά το μώρο μου κ απο την άλλη έχω κ το φοβΟ μου...Θα δούμε..ΠΠρέπει να ξυπνήσω πρωί Γιατί θα πάω στο νοσοκομειο Για non stress!

Θα φάω ένα τοστακΙ για βράδυ,θα δω voice Κ θα την πέσω Για νανι...Με έχει πιάσει υπνηλία τον τελευταίο μηνα!τα βράδια βασικα!κοιμαμαι από τις 11 το βράδυ μέχρι της 9 με 10 το πρωί,Κ αν ξυπνήσω νωρίς έχω κοιμηθεί πολύ νωρίς!!Καλύτερα για να μην αγχώνομαι!Ευτυχώς που ήρθε κ η πεθερά μου κ νιώθω λίγο πιο ήρεμη,σημέρΑ μου σιδερωσε Κ κτίρια ρουχαλάκια,επεμενε Να κάνει κτ,εγώ δεν ήθελα!Κ εγώ έριξα μια σκουπα Κ ενα σφουγγάρισμα,να τα αφήσω καθαρά πριν φύγΩ!Μαζεψα Κ κτ χειμωνιατικα Κ Εβγαλα καλοκαιρινά!Σιγά-σιγά!Άλλωστε 40 μέρες μετα με τι θα ασχολούμαι?Εκτός Από το μωρο φυσικά!

Νίκη αφού αντέχεις κάτσε σπίτι καλύτερα!Κ εγώ το προτιμω!Ελπίζω να μεινει το μωρο σου μέσα μέχρι την τετάρτη που έχεις ραντεβού,Κ αν δε μεινει,με ένα πονο!

Βάσω με ένα πόνο αύριο!Να πάνε όλα καλά κ να κρατάς στην αγκαλιά σου ένα γερό μωρο!!!

Φιλάκια σε ολες!!

καλημερα κοριτσακια μου!!! τι κανετε;;;

Βασω ολα με το καλο!!!! αναμενουμε τα νεα!!!!

Μιαμια αντε να δουμε τι θα σου πει ο γιατρος!!! μολις μπορεσεις να μας πεις!!!

Νικη πως εισαι σημερα;;;; getaver;;; ολα καλα;;;;

κοριτσια θα με φαει σημερα η αγωνια σας!!! ευχομαι ολα καλα για ολες!!

φιλακια!!!!

yk1yp3.png

Γεια σας κοριτσια. Η Βάσω τώρα θα έχει γεννήσει!!! Μια χαρά.

Εγώ κλασσικά πονάκια, συσπάσεις, μια μέρα έμεινε αύριο τέτοια ώρα θα είμαι στο γιατρό και μεθαύριο λογικά τέτοια ώρα θα έχω γεννήσει και εγώ. Συνειδητοποίησα ότι δεν πήρα πιπίλες για τα μπουκάλια, θα θηλάσω αλλά καλού κακού να υπάρχει και το μπουκάλι. Σήμερα το πρωί έβγαζε γάλα το στήθος, αχ ξεκίνησε από τώρα.

και ακόμα δεν κατέληξα για το δώρο της μικρής, πέρα από κηρομπογιές μαρκαδόρους και τα συναφή που είναι τα σίγουρα σκεφτόμουν και ένα ποδηλατάκι για αυτή την ηλικία που είδα στα jumbo. Αν προλάβω θα πάω το απόγευμα.

Διαφημίσεις

Νικη μου εφτασε και η δικη σου στιγμη!!! αντε με το καλο!!!

Η βασω πρεπει να εγινε μανουλα ξανα!!! τι ωραια!!!!

η μιαμια ηταν να παει στο νοσοκομειο αραγε τι να εγινε;;;

ανυπομονω για τα νεα σας!!!

Νικη πανε στα τζαμπο γιατι δεν σε βλεπω να αντεχει το μπεμπακι ακομα πολυ!!!!

yk1yp3.png

Niki μου μαλλον μαζι μας βλεπω την Τεταρτη..!!! Πλησιαζει η ωρα....ανυπομονω!!! Με τον αντρα μου δεν κοιμομαστε απο τημ ανυπομονησια...καθομαστε και ξενυχταμε συζητοντας.."και για πες πως λες να ναι"..."σε ποιον θα μοιαζει".."θα ναι γκρινιαρης'"?????? Κι αλλα τοσα πολλα που μας κατεβαινουν στο κεφαλι!!!! Αχχχχχχχ....!!!

39WKp3.png

Ρε κορίτσια τελείως αναίσθητη είμαι;ούτε στην πρώτη εγκυμοσύνη ούτε τώρα, δεν με απασχολούσε ούτε πως θα είναι, ούτε σε ποιον θα μοιάζει καλά αυτό και τότε και τώρα φάνηκε στο 3d, γενικά δεν έχω καμία ανυπομονισία και αν μου έλεγε κάποιος ότι θα γεννήσω μόλις κλείσω 40-42 εβδομάδες καθόλου δεν θα με πείραζε...είναι άλλες που με το που μαθαίνουν ότι είναι έγκυες λένε πότε θα γεννήσουν..τι να πω τέτοια αναισθησία με δέρνει...

γιατι αναισθησια;;; εγω οταν αρχισα να φιαχνω δωματιο και να ερχονται τα επιπλα και με ρωτουσαν οι φιλες μου :συγκινηθηκες;; εγω δεν ενιωσα κατι ελεγα οχι και απορουσαν, οταν πρωτοσκεφτηκα σε ποιον μπορει να μοιαζει μου φαινοταν τοσο ξενο ολο αυτο και γενικα πολυ περιεργηα συναισθηματα δεν ξερω, βεβαια τωρα που κοντευουμε ανυπομονω τοσο πολυ!!! κοιταζω τα ρουχαλακια και λεω ποτε θα γεμισουν, ποτε θα το ζουληξω κτλ κτλ

αλλα δεν το βρισκω αναισθησια, οταν γεννησες το πρωτο δεν τρελλαθηκες;; δεν συγκινηθηκες;;;

getaver κι εμεις εχουμε ξεκινησει να κανουμε εικονες διαφορα , το πως θα ειναι , τα συναισθηματα ακομα....

σας ζηλευω που εφτασε η ωρα!!! ευτυχως δεν αργω κι εγω....

yk1yp3.png

Να μαι Κ εγώ πάλι εδώ!πάλι πίσω στο χωριό!!Δε με κράτησαν!Μου είπε Τετάρτη στο Νοσοκομείο παλι για non stress Κ να με δει κ απο κάτω...Αυτή τη φορά ομως μου είπε να κόψω τις ενέσεις!οπότε μάλλον θα με κρατήσει!Κ Καλή Πέμπτη θα με βάλει με πόνους!Έχω αγωνία,φοβο Κ ανυπομονησια Ταυτόχρονα!Αχ θεέ μου οι μερες πλησιάζουν!Να πάνε για όλες μας όλα καλα!

Νίκη υπόμονη,μια μέρα Εμεινε,θα πας στο γιατρό κ αν δει ότι γίνεται,μπορεί να γεννήσεις Κ αύριο!Χθες ββρήκα μια γνωστή που γέννησε φυσιολογικά κ το μώρο της τελευταία στιγμή τυλίχτηκε στο λώρο Κ με τη βοηθεια της μΑίας πήγαν όλα καλά κ γέννησε σε 4 ώρες Κ χωρίς δικούς της πόνους!οπότε εσύ θα γεννήσεις μια Κ έξω!

Γεωργία άντε να δούμε τι θα γίνει με μας!Μάλλον εχουμΕ φτιάξει ένα καταπληκτικό περιβάλλον στα μωρα μας εκεί μεσα Κ δε θέλουν να βγουν!!

Μαμα82 μεινε βραχος γιατί θα πρέπει να μας στηρίξεις όλες!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...