Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Miamia 22 είναι ιδανική θερμοκρασία. Στην Αθήνα σκάμε από την ζεστη αυτές τις μέρες. Ελπίζω μέχρι Δευτέρα να έχω ένα καλό χτένισμα να έχει διατηρηθεί χαχαχα. Φιλάκια πολλά

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια μου!!! πως πατε;;;

Νικη πως εισαι;; εχεις ακομα πονακια;;;

Βασω μου αν δεν μας κανει κανενα απροοπτο το μπεμπακι της Νικης εισαι η επομενη!!! πως νοιωθεις που σε δυο μερες θα το χεις αγκαλιτσα;;;;

καλα εκανες και περιποιηθηκες τον εαυτο σου, και για να νοιθεις καλυτερα και γιατι κι το πεντικοιυρ αντε να σκυψεις με την κοιλια....για τα νυχια που τα βαψες μην σκας, αυτοι θελουν να βλεπουν το χρωμα κατω απο τα νυχια αλλα και για το μηχανηματακι που μετραει απο το δαχτυλο(δεν ξερω πως το λενε) αλλα προτιμουν τα χερια και οχι τα ποδια, αν χρειαστει θα στα ξεβαψουν!!!

Μιαμια κι εγω για 20-22 βαθμους ξερω σαν ιδανικη θερμοκρασια, αν χρησιμοποιησεις αιρκοντισιον η ανεμιστηρας απλα να μην χτυπαει πανω στο μωρο

μπραβο στην πεθερα σου για τα ομορφα πραγματακια του παιδιου!!!!με γεια!!! να τα χαρειτε!!!!

κι εμενα η πεθερα μου και η μαμα μου περα απο τα καινουργια, μου φερανε και δικα μας, δικα μου παιδικα και του αντρος μου αντιστοιχα!!!! πολυ ομορφα και αθωα!!! σαν εκεινη την εποχη!!! να φανταστεις επειδη δεν ειχαν υπερηχους και δεν μπορουσαν να δουν το φυλο του παιδιου, τα σχεδια που κεντουσαν πανω ηταν και μπλε και ροζ!!! για να καλυψουν και τις δυο περιπτωσεις!!!!

οσο για το σπορ δεν το ξεκινησα ακομα.....την τριτη μπαινω στον μηνα μου και ο γιατρος εδωσε το οκ αλλα μου εδωσε και τις εξετασεις για κολπικο δειγμα που πρεπει να παρω για να δω για στρεπτοκοκο και θα τις κανω την δευτερα οποτε θα περιμενω να τελειωνω και μ αυτο και μετα, μην εχω κιολας κανενα μικροβιο και το κολλησει και ο αντρας μου και κολλαμε ο ενας τον αλλο για πλακα....αλλα μετα θα προσπαθησω να το εξασκησω για τα καλα το σπορ, θα ειναι η πιο ευχαριστη διαδικασια για να κατεβει το μωρο φανταζομαι....εχω ηδη ψαξει και τι στασεις μπορω να κανω για να βολευομαι....χαχα!!!

πωπω!!! ξεβρωμισε και το σπιτακι μου και ολα ειναι στην τριχα και τα χαιρομαι!!!!

yk1yp3.png

Mama δεν το έχω συνειδητοποιήσει μάλλον ακόμα. Αλλά θέλω πολυ να γεννήσω να τον γνωρίσω και να του πω πόσο τον λατρεύω!!! Αισθάνομαι και τύψεις για όλες τις φορές που τον στεναχώρησα επειδή πέρασα και στεναχώριες και θέλω να παλέψω να καταφέρω τον αποκλειστικό θηλασμό. Σκέφτομαι και τον γιο μου που θα τον αφήσω τρις μέρες. Αισθάνομαι ευλογημένη και ευτυχισμένη και ελπίζω να μην πάθω κατάθλιψη..... Να είμαστε ολες καλά και με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Μιαμια εμένα ο παιδίατρος μου είχε πει 18 με 20 βαθμούς στο δωμάτιο σταθερή όμως θερμοκρασία.

Οι πόνοι είναι σαν περιόδου αλλά πιο δυνατοί και πιάνουν χαμηλά στην κοιλιά και γύρω γύρω στη μέση όλη αυτή τη ζώνη. Θα δούμε. Απλά επειδή είναι σχετικά μικρό το μωρό και το σώμα είναι έτοιμο για γέννα το μωρό ούτως ή άλλως είναι σε θέση είμαι επίφοβη λέει ο γιατρός. Απλά το νιώθω και εγώ πριν λίγο γύρισα από καφέ και ήμουν με τα πόδια, περπάτημα ούτε ένα τέταρτο και νόμιζα ότι θα μου πέσει το μωρό, η κοιλιά κοντεύει να ακουμπήσει τα πόδια, αν ήταν μεγαλύτερη δεν το συζητώ θα τα είχε ακουμπήσει. Τέλος πάντων, είδομεν

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Βασω μου, να μην σκεφτεσαι αρνητικα!!! ολα θα πανε καλα!!!!

για οσες φορες στεναχωρεσες το μωρος σου επειδη εσυ ησουν στεναχωρημενη εχει να κανει και με τις ορμονες και γενικα μεσα στην περιοδο της εγκυμοσυνης ξερεις πολυ καλα ποσα διαφορετικα συναισθηματα πορει να αλλαξεις πολυ γρηγορα!!! μην νιωθεις τυψεις!!! ουτως η αλλως θα το αποδειξεις ποσο πολυ τα αγαπας και τα δυο αγγελουδια σου εν καιρω και για παρα πολυ καιρο!!!

για το πως θα αφησεις το μεγαλυτερο παιδι ολες οι ηδη μανουλες εχουν θεμα και το σκεφτονται αλλα δεν γινεται αλλιως!!! υπομονη 3 μερες!!! θα περασουν!!!

και ουτε καταθλιψη θα παθεις!!! μολις δεις τομπεμπακι σου θα σαι η πιο ευτυχισμενη γυναικα του κοσμου!!!

να σκεφτεσαι θετικα!!!! και ολα θα πανε καλα....

μια μικρη ιστορια δικια μου.....οταν εμεινα εγκυος ολο φοβομουν και απο το αγχος σκεφτομουν ολες τις βλακειες και τα κακα που μπορει να μου τυχουν...με τον καιρο παλεψα να αλλαξω ψυχολογια και βρηκα και αγορασα απο μια κοπελα πολυ καλη σαν ανθρωπο και πολυ θετικη ενα βραχιολακι που ειχε εναν κρικο πανω και ειχε γραψει : πιστεψε το και θα γινει!!!! οσο χαζο και να ακουγεται το περασα στο μυαλο μου τοσο θετικα που δεν το βγαλα απο το χερι μου και νιωθω την δυναμη που παιρνω....αλλαξα λογικη και σταματησα να τυρανιεμαι και λοιπον το πιστεψα και ολα θα πανε καλα!!!!

θα με περασεις μαλλον η για τρελη η για χαζη....:oops::shock::oops:

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Μαμα τα πονάκια συνεχίζονται αλλά άλλοτε είναι με συσπάσεις και

αλλοτε ακανόνιστα. Στην πρώτη εγκυμοσύνη με έπιασαν μία και έξω και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω να μετράω ή όχι, γενικά όμως αυτή την ένταση που έχουν την αντέχω

Βάσω μου ποιος ο λόγος για κατάθλιψη...στο χέρι μας είναι και νομίζω εξαρτάται και από την κούραση των πρώτων ημερών. Μη σκας, τα μωρά μας αντιλαμβάνονται το άγχος και τα νεύρα μας και δεν ηρεμούν(όταν θα γεννηθούν εννοώ)

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Νίκη και mama έχετε δίκιο για την κατάθλιψη δεν πρέπει να το σκέφτομαι. Νίκη μου λες να ξεκινάνε οι πόνοι γέννας; αλλά σίγουρα εάν ενταθούν σε συχνότητα και ένταση πάρε τον γιατρό σου, ευτυχώς είσαι στην πόλη δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα όλα καλά. Mama σαν και σενα και γω στην αρχή όλο κακές σκέψεις αλλά ευτυχώς πείσαμε τον εαυτό μας να σταματήσει να σκέφτεται αρνητικά. Όλα να πάνε καλά για όλες μας.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Βάσω θα είσαι κούκλα τη Δευτέρα για να συνάντησεις τον άντρα της ζωής σου...Όσο για το μμεγαλύτερο παιδάκι Όπως είπαν κ τα κορίτσια το έχουν όλες οι μαμαδες,αλλά του έχεις δώσει ήδη αρκετή αγάπη,κ θα συνεχίζεις να τη δίνεις Κ στα δύο παιδάκια σου κ θα λείπεις μόνο για 4 μερες...Κ εγώ πέρασα στενοχώριες στην εγκυμοσύνη,Κ έχω κλάψει,Κ άλλο άγχος ήμουν,αλλά πάντα μιλουσα Στο μωρο μου κ του έλεγα ότι η μανουλα είναι καλά,να μην στενοχωριέσαι,θα τα καταφέρουμε μαζι Κ του εβαζα Κ μουσικη..Κ εγώ έχω τύψεις για το άγχος που του εχω μμεταδώσει...Όλα καλά θα πάνε...

Μαμα82 το μηχάνημα αυτό μετράει τους σφυγμούς κ δε ππιάνει αν είναι βαμμενα τα νύχια,αλλά ήή χέρια ή πόδια μπορείς να τα βαψεις!Βλέπω ενημερώνεσαι!Η πιο βολική είναι στο πλάι,το γνωστό κουταλάκι...Αλλά αν έχεις καιρό να... Δε θα είναι κ τόσο ευχάριστο για αρχή!Αλλά μετα...Άντε καλή αρχή!

Νίκη μου αν είναι πιο δυνατοί από περίοδο ήδη πως αντέχεις??Κ αν δύναμωσουν κι άλλο??Εγώ στην περίοδο μέχρι τα 29 πονούσα πολύ,μόνο με παυσίπονα κ θερμοφορα Κ ξάπλα,έχει τύχει να γίνω άσπρη σαν το πανί!Τα τελευταια 2 χρόνια Κ ειδικά μετα την αποξεση με ένα παυσίπονο ειμαι καλά..Κ εγώ είχα πονακια μμικρά όμως το απόγευμα ,τώρα πέρασαν...Σε κοβω Να γέννας μέχρι Δευτέρα..Αλλά εσύ ξέρει καλύτερα..Με το καλό να έρθει η ώρα...

Miamia το ξερω για τα νυχια απλα πιο πολυ τους καιει τα χερια να ναι χωρις χρωμα γιατι δεν πιανει!!

οσο για το σπορ, το δοκιμασα το κουταλακι αλλα μου φανηκε αβολο....θα δουμε....ευχαριστω παντως!!! χαχα!!!

πωπω!!! κοριτσια τιποτα δεν εμεινε!!! ουτε εβδομαδα!!! αντε κοριτσια ετοιμαστειτε για την πιο σπουδαια και ομορφη στιγμη της ζωη σας!!!!

ειμαι ενθουσιασμενη και περιμενω και εγω πως και πως!!! με το καλο!!!!

yk1yp3.png

Χρονια πολλα μανουλες.....να σας χαιρονται τα ζουζουνια σας!!! Χρονια πολλα και σε μας τις μελλοντικες μανουλιτσες...του χρονου κι εμεις θα γιορταζουμε με τα καμαρια μας αγκαλιτσα!!

39WKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...