Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια κι απο μενα!!!

Joanna να σου ζησει το μπεμπακι σου!

Εμεις ειμαστε στα ιδια...χθες ειχαμε γιατρο! Το μπουμπουκι μου ειναι αμετακινητο εχει σφινωθει εκει στα πλαγια και μαλλον του αρεσει. Ο τραχηλος μου ειναι κλειστος και δεν εχω συσπασεις. Οποτε αν δεν προκυψει κατι την Τεταρτη τελευταια μερα πητ παμε για προκληση και βλεπουμε. Αγαπαω τον γιατρουλη μου εχω να πω!!! Ειναι τοσο μα τοσο καθησυχαστικος! Καμια κουβεντα για καισαρικη μεχρι να κανουμε ολες τις διαδικασιες που πρεπει. Με στηριζει ακομη και στο οτι δεν θελω επισκληριδιο και μου ειπε οτι δεν εχει σχεση που θα ναι προκληση..εξαρταται καθαρα με τον ανθρωπο και ποσο αντεχει τον πονο.

Για παιδιατρο εγω ειχα πεντε προτεινομενους κυριως μεσα απο την δουλεια...τελικα κατεληξα σε μια που κανει επισκεψεις κατοικον και εξεταζει και στο ικα διπλα μας. Τουλαχιστον μηπως μπορεσουμε να γλιτωσουμε τπτα αργοτερα.

Μαμα πολυ χρησιμα ολα...μακαρι να τα καταφερουμε ολες με το θηλασμο. Θελω τοσο ποοοολυ!!!

Μιαμια ποσα κοινα πια....30αρα κι εγω,φιλολογος,περιμενουμε αγορακια με ιδιο πητ!!!!

39WKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια, όλα καλά; χθες πήγα σε μία συγγενή που γέννησε πριν λίγες μέρες και πραγματικά είχα ξεχάσει πόσο μικρά είναι, αφού έλεγα και η δικιά μου τόσο γεννήθηκε...ξέχασα φαίνεται. Για παιδίατρο κάντε καμιά επίσκεψη πριν γεννήσετε να δείτε πόσο συνεργάσιμος είναι. Ούτε εμείς είχαμε πάει και την πατήσαμε ενώ σαν γιατρός όλα καλά σαν άνθρωπος πολύ απόμακρος φοβόμουν να ρωτήσω διάφορα ώσπου σε μία επίσκεψη έκανε εμετό η μικρή όχι εμετό ακριβώς απλά έβγαλε μια δυο φορές και αυτός έτρεξε να ανοίξει αμέσως παράθυρα γιατί θα μύριζε και δεν με άφησε να την πλύνω στο νιπτήρα του γιατί έλεγε ότι θα βουλώσει λες και τι είχε φάει το παιδί. Ευτυχώς αυτό έγινε λίγο μετά αφού χρόνισε και δεν ξαναπήγα σε αυτόν. Πήγα σε 2-3 και κουβεντιάσαμε λίγο και τελικά επέλεξα αυτόν που έχουμε τώρα ο οποίος μέχρι και άλλαγμα το έκανε. Για αυτό δείτε λίγο και το χαρακτήρα να νιώθετε άνετα. Αυτός που έχω τώρα από την αρχή μου είπε μαζί μου θα μιλάς στον ενικό και γενικά σαν άνθρωπος με κέρδισε, τουλάχιστον δεν σιχαίνεται όταν βλέπει κατουρημένη πάνα όπως ο προηγούμενος.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Καλησπέρα κορίτσια να σου ζήσει Joanna καλότυχο να το χαίρεστε το μωράκι σας. Σήμερα είχα λίγες δουλειές στο σπίτι. Πλησιάζουν οι μέρες μας κορίτσια να αγκαλιάσουμε τα μωράκια μας. Τώρα ξάπλωσα να ξεκουραστώ πολλά φιλάκια σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

γεια σας κοριτσια!!! πωπω!!! Νικη τι γιατρος ηταν αυτος;;; να σιχαινεται τοσο;;; απαραδεκτος και οχι τοσο γιατι συχαινεται αλλα γιατι δεν ειναι ουτε λιγο διακριτικος.....ελεος!!! παιδακι ειναι....

getaver μπραβο στον γιατρο σου, με αυτον δεν εχεις να φοβασαι τιποτα!!! οτι ειναι να γινει θα γινει, οποτε αναμενουμε....αν μεινεις ευχαριστημενη απο παιδιατρο στειλε ενα πμ και σε μενα με τα στοιχεια μπας και τον παρω και εγω....

Βασω ξεκουρασου!!! λιγες μερες μειναν και μετα θα χει και λιγο ξενυχτι!!!

αχ!!! κοριτσια ολες ειστε τοσο κοντα!!! ολες μαζι θα γεννησετε!!! με το καλο!!!

φιλια!!!

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια...και συγγνώμη που δεν έγραψα εγώ η ίδια χτες,απλά ένιωθα πολλές ζαλάδες και αυτή η παλιοτομή με πόναγε επί 3 ώρες!Αν δείτε τώρα πως είναι η κοιλιά μου...γεμάτη τομές...

Σήμερα είμαι καλά,ήρθαν και διαφορων ειδών φίλοι και συγγενείς να με δουν...νιώθω όλο και πιο ευτυχισμένη με τα μωράκια μου!!!Μου λείπει κ η Σεμελίτσα μου όμως,μιλάμε στο τηλέφωνο και μου λέει "Μαμά έλα πίτι (σπίτι)".

Αυτά τα μωρά είναι ίδια ο Πέτρος!!!Καστανόξανθο μαλλάκι,γαλανά ματάκια...σε αντιθεση με τη Σεμέλη,που ορισμένες φορές την μπερδεύω με εμένα όταν ήμουν μικρη:σγουρά καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.Αφού ο παππούς μου έλεγε για την μπέμπα ειδικά "Να η Πετρούλα'.

Και βάρος παίρνουνε,και τρώνε κανονικότατα!Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη!

Αυτά για σήμερα...Αύριο που θα γυρισουμε σπίτι θα σας γράψω πιο πολλά...και το "χρονικό" του τοκετού!!

Φιλάκια πολλά κορίτσια σε εσάς,τα παιδάκια και τις κοιλίτσες σας!

Η Σεμελίτσα μου γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2013!

Έγινα δεύτερη φορά μαμά σε διδυμάκια στις 5/5/2015!

Διαφημίσεις

Kειλι καλη και γρηγορη αναρρωση!!! με το καλο να γυρισετε σπιτι σας!!!

μπραβο στα μωρακια σας που ειναι υσηχα και τρωνε, και μπραβο σε σενα για τον θηλασμο που ειδικα για τα διδυμακια εχει μια εξτρα δυσκολια!!!

οσο για το ποιον μοιαζουν τα μωρα θα αλλαξουν πολυ ακομα αλλα πανω απο ολα να ναι γερα και τιποτα αλλο!!!! με τετοιους γονεις θα ειναι και καλοι χαρακτηρες οποτε τιποτα αλλο δεν εχει σημασια!!!

Για την Σεμελιτσα καταλαβαινω...ολες οι μανουλες που αφηνουν τα παιδακια τους εστω για λιγο το ιδιο νιωθουν, δεν εμεινε τιποτα αυριο θα ειστε ολοι μαζι αγκαλιτσα!!! φιλακια πολλα!!!

yk1yp3.png

Καλημερα κοριτσια κι απο μενα!!!

Joanna να σου ζησει το μπεμπακι σου!

Εμεις ειμαστε στα ιδια...χθες ειχαμε γιατρο! Το μπουμπουκι μου ειναι αμετακινητο εχει σφινωθει εκει στα πλαγια και μαλλον του αρεσει. Ο τραχηλος μου ειναι κλειστος και δεν εχω συσπασεις. Οποτε αν δεν προκυψει κατι την Τεταρτη τελευταια μερα πητ παμε για προκληση και βλεπουμε. Αγαπαω τον γιατρουλη μου εχω να πω!!! Ειναι τοσο μα τοσο καθησυχαστικος! Καμια κουβεντα για καισαρικη μεχρι να κανουμε ολες τις διαδικασιες που πρεπει. Με στηριζει ακομη και στο οτι δεν θελω επισκληριδιο και μου ειπε οτι δεν εχει σχεση που θα ναι προκληση..εξαρταται καθαρα με τον ανθρωπο και ποσο αντεχει τον πονο.

Για παιδιατρο εγω ειχα πεντε προτεινομενους κυριως μεσα απο την δουλεια...τελικα κατεληξα σε μια που κανει επισκεψεις κατοικον και εξεταζει και στο ικα διπλα μας. Τουλαχιστον μηπως μπορεσουμε να γλιτωσουμε τπτα αργοτερα.

Μαμα πολυ χρησιμα ολα...μακαρι να τα καταφερουμε ολες με το θηλασμο. Θελω τοσο ποοοολυ!!!

Μιαμια ποσα κοινα πια....30αρα κι εγω,φιλολογος,περιμενουμε αγορακια με ιδιο πητ!!!!

Έλα βρε κορίτσι..πόσα κοινα πια!Κ φιλόλογος...Μάλλον θα γεννησουμε Κ τηΝ ίδια μερα...Πήγα σημερα στο Νοσοκομείο Για το non stress,ήταν πάλι καλό Κ φυσικά Εγώ χωρίς συσπάσεις...Ευτυχώς είχε έναν πολύ καλό μαιο εκεί που σου εξηγεί Κ σου δίνει Κ θάρρος...Πήρε τηλ τον γιατρό μου του είπε Πώς έχουν τα πράγματα Κ μου είπε Δευτέρα Να ξαναπάω...Οπότε νεότερα τότε.Πιστεύω μέχρι Τετάρτη θα με αφήσει,μετα Κ εγώ πρόκληση!Εμένα είναι κάτω,έχω κ λίγα πονακια περιόδου αλλά όχι συσπάσεις...Τον τράχηλο δε μου τον κοιτάει..Μια Κ Καλή μαλλον...Κ μενα δε μου είπε ο άνθρωπος για καισαρική αλλά οι περισσότερες γυναίκες χωρίς συμπτώματα εκεί οδηγούνται από ότι κατάλαβα..Εσένα Γιατί Δε σε αφήνει άλλη μια Εβδόμαδα αφού δεΝ έχεις κπ προβλημα?Μακάρι να μας πάνε όλα καλά κ να καταφέρουμε Να γεννήσουμε φυσιολογικά Κ Όσο πιο ανωδινα γίνεται...Κ φυσικά Γερά μωρα...

Καλησπέρα σε όλες..Δε γεννάμε ακόμα..Το non stress οκ οπότε ξαναπάμε Δευτέρα Κ βλεπούμε...Αν δεν μμέχρι Τετάρτη τότε πρόκληση...

Μαμα82 είχα ένα φίλο που δούλευε σε τράπεζα βλαστοκυττάρων κ το γνωρίζω πολύ καλά το θεμα...Είναι πολύ ακριβη η φύλαξη τους σε ιδιωτική Τράπεζα,είναι για 23 ή 26 χρόνια,δε θυμάμαι ακριβώς,Κ είναι προς το παρόν μόνο για ασθένειες στο αίμα..Επίσης η μεταφορά τους από επαρχία έχει μια διαδικασία.Τώρα για τη δωρεά,αν πρόλαβΩ θα το κάνω γιατί ίσως σωθεί μια ζωή ..Κ στα Γιάννενα έχει Τράπεζα φύλαξης αλλά είχε γίνει κκτ σοβαρό πριν χρόνια,που προσπαθησαν να το καλύψουν κ είχαν χαλάσει τα αιματα...Το ξέρω από μμέσα...Αυτά για τα ββλαστοκύτταρα προς ενμερωση κ άλλων κοριτσιών...

Πάω για περπάτημα Τώρα..Σας αφήνω.Θα γράψω μετα.

Έλα βρε κορίτσι..πόσα κοινα πια!Κ φιλόλογος...Μάλλον θα γεννησουμε Κ τηΝ ίδια μερα...Πήγα σημερα στο Νοσοκομείο Για το non stress,ήταν πάλι καλό Κ φυσικά Εγώ χωρίς συσπάσεις...Ευτυχώς είχε έναν πολύ καλό μαιο εκεί που σου εξηγεί Κ σου δίνει Κ θάρρος...Πήρε τηλ τον γιατρό μου του είπε Πώς έχουν τα πράγματα Κ μου είπε Δευτέρα Να ξαναπάω...Οπότε νεότερα τότε.Πιστεύω μέχρι Τετάρτη θα με αφήσει,μετα Κ εγώ πρόκληση!Εμένα είναι κάτω,έχω κ λίγα πονακια περιόδου αλλά όχι συσπάσεις...Τον τράχηλο δε μου τον κοιτάει..Μια Κ Καλή μαλλον...Κ μενα δε μου είπε ο άνθρωπος για καισαρική αλλά οι περισσότερες γυναίκες χωρίς συμπτώματα εκεί οδηγούνται από ότι κατάλαβα..Εσένα Γιατί Δε σε αφήνει άλλη μια Εβδόμαδα αφού δεΝ έχεις κπ προβλημα?Μακάρι να μας πάνε όλα καλά κ να καταφέρουμε Να γεννήσουμε φυσιολογικά Κ Όσο πιο ανωδινα γίνεται...Κ φυσικά Γερά μωρα...

Μου ειπε οτι ο ιδιος δεν εχει κανενα προβλημα να περιμενει και μια βδομαδα ακομη κι οτι αποφασισω θα το σεβαστει. Απλα μονο τον πλακουντα πρεπει να προσεχουμε διαρκως. Η αποφαση ειναι δικη μου αλλα πρεπει να σκεφτω και το μεγεθος του μωρου που ηδη ειναι αρκετα μεγαλο κι αν σε μια βδομαδα εχουμε καποια πιθανοτητα να βγει φυσιολογικα....σε δυο ισως οχι.

39WKp3.png

Διαφημίσεις

Γεωργία το ξέχασα ότι είναι λίγο μμεγάλο το δδικό σου.Δε το λες κ τεράστιο ββέβαια!Ξέρω πολλά παιδάκια που γεννήθηκαν πάνω από 4 κιλά Κ χωρχωρίς ιδιαίτερη δυσκολία!Εννοείται πως πρώτα κοίταμαι να είναι όλα οκ για το μωρο..Η ααπόφαση δική σου λοιπόν...Εσύ ελπίζεις σε μια μικρή τούμπα κ εγώ σε καμια σύσπαση...

Νίκη μα με τι παιδίατρο Εμπλεξες Κ εσύ!Δε το χω ξανακούσει αυτό..Να σιχαίνεται το μωρο!Ας επέλεγε άλλη δουλειά!Εγώ μάλλον έχω καταλήξει σε έναν άντρα που έρχεται σπίτι με 50? επισκεψη,μου εείπαν ότι είναι πολύ ήρεμος,στα εξηγεί όλα,εξετάζει διεξοδικα Κ έχει προϋπηρεσία στο Παίδων..

Βάσω πότε είσαι εσύ?Τρίτη?Κ εγώ δουλειές μέχρι Τελευταία στιγμή,μμόλις γύρισα από το γγιατρό σημερα,επλυνα κτ ποτήρια που πήρα στα τζάμπο,το μεγάλο θερμΟ που ήταν σπασμενος εσωτερικά Κ πολύ στενοχωρήθηκα γιατί είναι πολύ κάλος,τον δοκιμάσΑ,έστω Κ σπασμένο κ κρατάει πολύ ζεστό το νερό πολλές ώρες.Ένα μμικρό θερμο,το βραστηρα που μου τον έφερε η πεθερά μου,τον Εβαλά Κ σε λειτουργία Κ ππέταξα το νερό..Κ ξαναεπλυνα τον αποστειρωτη Κ τον Εβαλά σε λειτουργία μια φορά χωρίς μμπουκάλια ...

Κειλι υπόμονη με την τομη..Όσο για την Εμφανιση σε λίγο καιρό θα την έχεις ξεχάσει,εκεί που είναι Δε φαίνεται καΙ υπάρχει για να σου θυμίζει πόσο σημαντικο ήταν αυτό που κατάφερες!Να βγουν δύο υπέροχα αγγελούδια από εκεί που απο ότι κατάλαβαα είναι Κ κουκλια!

Καλημέρα κορίτσια. Πονεμένη ιστορία ο παιδίατρος από ότι έμαθα ήταν γενικά με όλα τα παιδιά έτσι.

Εκτός απροόπτου γεννάω την Τετάρτη. Χθες τη νύχτα είχα για λίγη ώρα πόνο αλλά δεν έβλεπα ώρα και το πρωί δεν ξύπνησα και τόσο καλά, από τις 8 περίπου έχω πονάκια άμα συνεχίσουν θα αρχίσω το μέτρημα. Εν τω μεταξύ μου είπε ο γιατρός τώρα να μην περπατάω πολύ γιατί ανά πάσα στιγμή γεννάω, άμα είμαι έξω μόνη μου θα με πιάσει άγχος. Χθες πήγα μία βόλτα στα jumbo να δω για παιχνίδια για τη μικρή και ούτε ένα μισάωρο δεν έκατσα και με άρχισαν πόνοι. Τέλος πάντων θα δούμε.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;;

Νικη λες να ερθει πιο γρηγορα απο την τεταρτη;;;; μακαρι οποτε ερθουν τα πραγματα να πανε καλα πανω απ ολα και να μην ζοριστεις καθολου!!!!

εμεις σημερα βγαλαμε και τα χαλια!!! παει και αυτη η δουλεια!!!!

τωρα που συμμαζευτηκαμε για τα καλα το μονο που μενει για να ειμαστε ακομη πιο καλα και καθαρα ειναι να κουρευτει και ο σκυλος μας για να μην εχουμε τριχες....

απο βδομαδα αποτριχωση και πεντικοιυρ και αρχιζω περπατημα καθε μερα οτι δουλιτσες μπορω και σεξ!!! (οσο γινεται)

οι υπολοιπες τι κανετε;;;;;;;

φιλια σε ολες!!!!

yk1yp3.png

Καλησπέρα γλυκούλες μου. Νίκη με το καλό οποτε θελήσει το μωράκι να έρθει. Σήμερα πήγα κομμωτήριο και έκανα πεντικιούρ. Την Δευτέρα πρώτα ο Θεός γεννάω. Αλλά μάλλον δεν έκανα καλά που έβαψα τα νύχια μου γιατί λογικά στην καισαρική που είναι χειρουργείο δεν κάνει. Σας φιλώ όλες. Καλή ξεκούραση είναι η ώρα που ξαπλαρω.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!Πολύ περιποίηση επεσε!Καλά κάνετε..Ούτε για ραντεβού με το γκομενο κκθ φορά...χαχα...Βασω τα Εβαψες κιόλας!Κάνει?Κ το μαλλί για τη Δευτέρα το έφτιαξες?Μπράβο,θα Είσαι μια κοκετα λεχώνα!Άντε με το καλό τη Δευτέρα,Κ να μπεις να μας πεις τα νεα σου!!Μαμα82 τελικά το ασκεις το σπορ!Εμεις τπτ,δεν υπάρχει Κ διάθεση,το μόνο που σκέφτομαστε να είναι γερό το μωρο..Από δουλιτσες Κ εγώ συνέχεια κάνω γιατί ξεχνιέμαι!Σημέρα με βοηθησε η πεθερά μου κ κάναμε 2 αλλαγές στην κρεβάτοκαμαρα για να είναι πιο άνετος ο χώρος για μενα Κ το μωρο!Κ αργότερα αν μπορέσω θα μαζέψω μερικα χειμωνιατικα Κ θα βγαλω λίγαη ακόμα καλοκαιρινα γιατί εδώ έχουμε σκασει!Εσείς??Είμαι με το τιραντε Κ το σορτς κ νιώθω να καίγομαι!Ευτυχώς που πήρα καλόκκαιρινα νυχτικα Κ πυτζάμες κ μόνο ένα με μακρύ μανίκι!Το μωρο σκέφτομαι!Με βλέπω πριν σαραντησω να πηγαίνω για καλοκαίρινα φορμακια ή να το εχουμε με τα μπουτακια εξω..Ότι μας πει κ ο παιδίατρος!Ευτυχώς θα γλιτώσουμε τη θερμανση...Εσείς που έχετε ήδη μωρακια,πόσους βαθμους Πρέπει να έχει μέσα στο σπίτι?γύρω στους 22?

Αχ κορίτσια η πεθερά μου έφερε προίκα για το μώρο...Σεντόνια καταπληκτικά που αγόρασε αλλά κ έφτιαξε..Πάνες βαμβακερες με αρκουδάκια κ γαλάζιο φρου φρου γύρω γύρω,κπ με πλεκτητη δαντέλα που έφτιαξε μονη της,μια φοβερή πάνα πουά γαλάζιο με δαντέλα γύρω,Πικέ πανούλες που κέντισε πάνω λαγουδακια Κ Πικέ κουβερτα με κέντημενα ελεφαντακια που κρατάνε μπαλόνια κ πασχαλιτσες,μιλαμε φοβερα!!Στραβωθηκε να τα φτιάξει...Μας στείλανε Κ οι φίλες της δωρα,ένα σετακι με μπλουζα παντελόνι,σαλιαρα Κ σκουφάκι αλλά πολύ χοντρά κ μάλλον χαμενο θα πάει,δύο σετ σεντονια με αρκουδάκια,ενα μμαξιλάρΙ για το μώρο ,δεν είχαμε,για αργότερα δηλ..Μέχρι Κ το κουτί που εβαλε μέσα τα πράγματα είναι πλαστικό με ροδακια Κ μπλε καπάκι για να βαζει αργότερα τα παιχνίδια του...Κ πκεκτη κουβερτα κίτρινο με μπέζ,αν κ δε το αγαπω το κίτρινο ιδιαίτερα κ δύο πλεκτά ζακετακια,ευτυχώς τα έφτιαξε λίγο πιο μμεγάλα Κ θα τα φορέσουμε το χειμώνα...Αν κ στα ρουχαλάκια προ τιμΩ τα έτοιμα να πω την αλήθεια μου,είναι πιο τρεντυ,αυτά είναι πιο χουχουλιαρικα αλλά μου θυμίζουν άλλη εποχή!Δε ξέρω,συνήθειες!Θα βγαινουμε βολτες Κ θα είμαστε πολύ περιποιημένοι!!

Νίκη μου πως είσαι τωρα??Λες το μπεμπε να μην θέλει να περίμενει μέχρι την Τετάρτη??Σε καλή εβδομαδα είσαι,τα κιλά είναι οκ ,οπότε τι σημερα τι Τετάρτη!Που πονάς δηλ?χαμηλα σαν πόνο περιόδου?Κ είναι τόσο δυνατος που δε σου επιτρέπει να κανεις κπ δουλειά ή περπάτημα??Όπως κ να χει!Με το καλό να έρθει..Πλησιάζει η ώρα μας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...