Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

διαμορφωνει και τις διατροφικες του συνηθειες!!!

Ενα αλλο θεμα που καιει ειναι και η μαστιτιδα και το πετρωμα-σπαργωμα

ΠΕΤΡΩΜΑ-ΣΠΑΡΓΩΜΑ:

την 2η και 3η μερα μετα τον τοκετο η γυναικα λογω ορμονικων μεταβολων κανει κατακρατηση υγρων και ηλεκτολυτων με αποτελεσμα να δημιουργηθει οιδημα-πρηξιμο: τα συμπτωματα ειναι το οιδημα με αποτελεσμα η θηλη να τεντωνει και να γινεται σκληρη και επιπεδη με αποτελεσμα να μην μπορει να γινει ευκολα ο θηλασμος εως και καθολου, εννοειται πως η γυναικα ποναει και την πιανει δυσφορια και μπορει να ανεβασει πυρετο μεχρι και 38,4 (οχι παραπανω γιατι θα σημαινει κατι αλλο)

τα συμπτωματα υποχωρουν μετα απο 72 ωρες και ειναι πιο συχνο στις πρωτοτοκες

το αντιμετωπιζουμε με συχνο θηλασμο , με τοποθετηση ζεστων η κρυων επιθεμαατων στο στηθος (παντα ομως ειτε κρυο ειτε ζεστο πρεπει να ειναι το επιθεμα σε μια θηκη ωστε να μην εχουμε ζεστα η κρυα εγκαυματα), βοηθαει πολυ να βαλουμε πανω και γυρω γυρω στο στηθος παγωμενα φυλλα απο λαχανο, απαγορευεται να βαλουμε σουτιεν και ενα παραπανω καποτε που βαζαν στενο σουτιεν, πρεπει να καταναλωνονται πολλα υγρα και αν χρειαστει να παρουμε παυσιπονο

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαστιτιδα: η μαστιτιδα ειναι μια φλεγμονη του στηθους η οποια οφειλεται σε καποια μικροβιακη λοιμωξη συνηθως απο σταφυλοκκοκο, εμφανιζεται συνηθως μετα απο κουραση η στρες , απο φραγμενους πορους στο στηθος και πληγωμενες θηλες (ετσι μπορει να μολυνθει πιο ευκολα το στηθος, πρπει τουλαχιστον καθε φορα που πιανουμε το στηθος να πλενουμε χερια)

τα συμπτωματα ειναι, πυρετος απο 38,5 (αυτο που σας τονισα για τον πυρετο στο πετρωμα), ριγος, πονοκεφαλος, δυσκολια στην ροη του γαλακτος (φραγμενοι ποροι), πονος στο στηθος, στην θηλη η στην θηλαιω αλω, ερυθροτητα και πονος στο στηθος, ναυτια και εμετος

αντιμετωπιση της μαστιτιδας ειναι, πολλα υγρα ωστε να γινεται καλη ενυδατωση του σωματος, συχνος θηλασμος τουλαχιστον ανα 2 ωρες (ακομη και αν το μωρο κοιμαται, βαλτε το στο στηθος), κρυες και ζεστες κομπρεσες, ενα ζεστο μπανιο οπως οταν γεμιζουμε την μπανιερα και κανουμε μεσα στο νερο ελαφρυ μασαζ στο στηθος, βαλτε το μωρο να θηλασει ακουμπωντας το πηγουνι του στην πασχουσα περιοχη, οχι συνθετικα ρουχα και εσωρουχα και οχι στενα, ξεκουραση

σε περιπτωση που ο πυρετος ανεβει απο 38,5 και πανω επισκεπτεστε τον γιατρο και πιθανοτατα να χρειαστει αντιβιωση για 14 μερες

yk1yp3.png

τραπεζα γαλακτος:

αφου εδραιωθει ο θηλασμος μπορουμε να ξεκινησουμε να κανουμε την τραπεζα γαλακτος ωστε να μπορουμε αν χρειαζεται να επιστρεψουμε στην δουλεια, η να μπορουμε να λειψουμε απο το σπιτι η αν σε περιπτωση διδυμων η και περισσοτερων μωρων να μπορουμε να εχουμε και βοηθεια απο καποιον αλλο, μην ξεχασετε σε μια τετοια περιπτωση να προμηθευτειτε καποιο βοηθημα για ταισμα του μωρου η και αυτο το ειδικο ποτηρακι ωστε να μην εχετε συγχιση θηλων εφοσον δεν μπορειτε για πολλες ωρες να ειστε διαθεσιμη για θηλασμο

το μητρικο γαλα διατηρειτε σε θερμοκρασια περιβαλλοντος στους 22-25 βαθμους κελσιου για 6-8 ωρες, στο ψυγειο (οχι στην πορτα αλλα καλυτερα στο πανω ραφι που εχει πιο καλη και σταθερη θερμοκρασια)στους 5 βαθμους για 5 μερες, στην καταψυξη (εσωτερικη) στους -15 βαθμους για 2 εβδομαδες, στην καταψυξη στους -18 βαθμους 3-6 μηνες και στην καταψυξη -20 βαθμους απο 6 μηνες και πανω μεχρι και ενα χρονο

προσεξτεε τα σακουλακια αποθηκευσης και τα δοχεια να ειναι αποστειρωμενα και πανω η συσκευασια να αναγραφει οχι PPA, επισης μην ξεχασετε να γραφετε εξωτερικα σε ετικετες την ημερομηνια και να καταναλωνεται απο το πιο παλιο και επειτα , μην αναμυγνειεται ποτε κρυο με ζεστο γαλα και δεν ξεπαγωνετε ποτε σε μπρικι η σε καποια θερμαντικη εστια η σε μικροκυματων γιατι θα το καταστρεψετε, μπορειτε να το αφησετε απο την προηγουμενη μερα να ξεπαγωσει ειτε εξω ειτε στο ψυγειο σιγα σιγα μονο του, η κατω απο ζεστο(οχι καυτο) η κρυο τρεχουμενο νερο

yk1yp3.png

κατι τελευταιο εντελως πληροφοριακα και φυσικα αν μπορουμε να οργανουθουμε εμεις οι γυναικες και μαμαδες ειναι οτι καλο θα ηταν και προσπαθουν οι μαιες και οι παγκοσμιοι οργανισμοι θηλασμου να ενημερωσουν και να γινει σιγα σιγα, να δημιουργηθει τραπεζα γαλακτος και στα νοσοκομεια για τα προωρα η αρρωστουλικα μωρακια που νοσηλευονται στην εντατικη και εχουν ενα παραπανω ααγκη αυτο το γαλα να τους ενισχυσει!!! και να αποφευγονται και οι ενδονοσοκομειακες λοιμωξεις και μικροβια και οτι αυτα προκαλουν!!!!

επισης στην ελλαδα υπαρχουν 3 μεχρι στιγμης νοσοκομεια που ειναι φιλικα προς το παιδι και τον θηλασμο, στην αθηνα το ελενα, το μητερα και το αττικον

αν δεν κανω λαθος....συμφωνα με αυτο που δεν ξερω αν εφαρμοζεται στην ελλαδα ακομα ειναι οτι εφοσον ζητατε αποκλειστικο θηλασμο η οχι υπογραφεται καθε φορα που ειαι να ταιστει το μωρο σας ενα εντυπο που λεει οτι δινεται την συγκαταβαση σας και για ποιο λογο ταιζεται το μωρο με ξενο γαλα πχ

επισης υπαρχει σαιτ για αναφορες το WWW.IBFAN.GR ωστε να βοηθησετε να γινουν καποια πραγματα σχετικα και με τον θηλασμο και με τα δικαιωματα που εχει η μανα και το παιδι να γινουν νομος και αν εχετε καποιες καταγγελιες που μπορειτε να απευθυνθειτε

αυτα δεν θυμαμαι κατι αλλο

σημερα μαλλον τα παραειπα

φιλια!!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Είμαι ο άντρας της Κειλι,ο Πέτρος.Μου ζήτησε να σας γράψω γτ είναι λιγάκι αδύναμη κ την ποναγε η τομή της καισαρικης σήμερα (κατά τα αλλά καλά όμως).Τα μωράκια μας είναι επίσης πολύ καλά θηλάζουν συνεχεια και παίρνουν βάρος (σε αντίθεση με την Σεμελη) είναι και ησυχουλια,κουκλακια και μας έχουν ξετρελλανει οικογενειακως!!!!. Το Σάββατο θα βγούμε από το μαιευτήριο.Η Κειλι σας στέλνει τα φιλιά της κ τις ευχές της!!

Καλημέρα κι από μένα!

Η Σεμελίτσα μου γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2013!

Έγινα δεύτερη φορά μαμά σε διδυμάκια στις 5/5/2015!

Διαφημίσεις

γεια σου Πετρο!!! να ευχηθω λοιπον και σε σενα να σας ζησουν!!! και να ναι παντα γερα και καλοτυχα!!!!

με το καλο να γυρισετε σπιτι σας και ευχομαι γρηγορη και καλη αναρρωση

να μεταφερεις τα φιλια και την αγαπη μου προς την Κειλι και στην μικρη σας Σεμελιτσα!!!

θα χαρουμε να μαθουμε τα νεα σας οταν μπορεσετε!!! καλη συνεχεια

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου, τέλειες οι πληροφορίες σου mama μπράβο σου σε ευχαριστώ πάρα πολύ που μας τα λες, θα τα θυμάμαι στην κρίσιμη στιγμή! Πέτρο να σου ζήσουν τα μωράκια με το καλό να βγείτε το Σάββατο!

Εγώ σήμερα έβαλα τα ρούχα μας στο σακίδιο του μαιευτηρίου, σιγά σιγά οργανώνομαι, έβαλα πλυντήριο τώρα θα πάω να ξαπλώσω γιατί φυσικά κουράζομαι αμέσως και το απόγευμα έχει σίδερο!

Φιλιά σε όλες

xoH6p3.png

1hQVp3.png

γεια σου Βασω!!! σημερα μαλλον ειναι η μερα του σιδερου....

κι εγω κανω και δικα μας φυσικα και τα τελευταια του μωρου και αυριο λεω να τελειωνω με την βαλιτσα!!!

καλη ξεκουραση!!!

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, όλα καλά. Πέτρο να σας ζήσουν τα διδυμάκια και καλή ανάρρωση στην Κειλι.

Μαμα ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.

Τελικά όλες έχουν την ιστορία τους. Με τον άντρα μου είχαμε 4 χρόνια σχέση, έχουμε διαφορά λίγο στην ηλικία, μόλις έμεινα έγκυος και το έμαθαν οι γονείς μου πέσαν να με φάνε, ο πατέρας μου δηλ, η μαμά τελείως αμέτοχη η αδερφή μου αρνητική, τέλος πάντων έγιναν διάφορα και με το ζόρι παντρευτήκαμε 15 μέρες αφού μαθεύτηκε η εγκυμοσύνη και με σιγουριά λέω πως ο γάμος μου ήταν ο χειρότερος που έχω πάει και το μόνο που ευχαριστήθηκα ήταν το τραπέζι μετά που ήταν μόνο τα αδέρφια του άντρα μου, μετά άρχιζαν να αλλάζουν στάση τέλος πάντων, τουλάχιστον είχα τον άντρα μου να με στηρίζει. Είναι πολλά διάφορα άλλα πιο σημαντικά άλλα λεπτομέρειες που με κάνουν πολλές φορές να αναθεωρώ τη σχέση γονιού παιδιού.

Από χθες το βράδυ με άρχισαν κάτι πονάκια όπως με είχαν πιάσει στην πρώτη γέννα και συνεχίστηκαν σήμερα το πρωί, φοβήθηκε ο άντρας μου και κατέβηκα στη Λάρισα στην αδερφή του να είναι πιο ήσυχος, αν και καταλαβαίνω ότι δεν ήρθε η ώρα μου ακόμη. Τουλάχιστον δεν θα τον νιώθω να τον τρώει το άγχος. Αν δω ότι με πιάνουν δυνατοί πόνοι τότε θα πάω στο νοσοκομείο, αλλιώς πιο νωρίς από την Τρίτη δεν πάω. Αυτά από εμάς.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

γεια σου Νικη!!! τι πονακια ειναι αυτα;;; λες να αποφασισει να βγει νωριτερα ακομα;;; οτι και αν ειναι ευχομαι ολα να πανε κατ ευχην!!!!

καλα για την ιστορια που κουβαλα ο καθενας μεγαλο θεμα!!! εγω θα μπορουσα να γραψω βιβλιο!!! και επιστημονικης φαντασιας μην σου πω.....

τελος παντων οπως και να χει το πιο σημαντικο αυτην την στιγμη ειναι να ειμαστε ενωμενοι και αγαπημενοι με τις οικογενειες μας και απο κει και περα τιποτα δεν εχει τοση σημασια!!!! εννοειται πως ολοι αγαπαμε τους γονεις μας και στο μκατω κατω και αυτοι πολλες φορες κανουν λαθος χειρισμους πανω στον πανικο τους!!! τι να κανουμε;;; μακαρι εμεις να τα καταφερουμε καλυτερα με τα δικα μας παιδια!!!!

απολαυσε την αδερφουλα σου να ειναι υσηχος και ο αντρουλης σου και χαλαρωσε οσο μπορεις!!! την μικρη την εχεις μαζι σου;;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Μαγιατικες μανούλες Καλησπέρα! Έχω πολύ καιρό να μπω γιατί δεν είχα Internet σπίτι και από το κινητό δυσκολεύομαι. Διάβασα λίγα νέα σας πριν λίγες μέρες και σήμερα βρήκα λίγο χρόνο να σας πω τα νέα μου. Η μπέμπα μου γεννήθηκε την Κυριακή 3/5 στις 39+1 μέρες φυσιολογικά χωρίς επισκληριδιο. Όλα κύλησαν εύκολα πιο ευκολα απ ότι φανταζόμουν. Πήγα με διαστολή 1 και λίγα πίνακα στις 5 το απόγευμα και γεννήθηκε στις 11:30. Οι πόνοι ναι είναι δύσκολοι προς το τέλος αλλά με τη μόνη σκέψη του μωρού μου που έρχεται στη ζωή ξεχνιούνται. Αυτό που σκεφτόμουν προς το τέλος της εγκυμοσύνης μου ήταν πως θέλω μια ωραία γέννα με δε και έτσι έγινε κορίτσια. Οπότε η μοναδική μου συμβουλη είναι να σκέφτεστε τον τοκετό σας όμορφα και όλα έτσι θα κυλήσουν. Χωρίς αν και αν. Τώρα σπίτι προσπαθούμε να μπούμε σε ρυθμό με αποκλειστικό θηλασμό. Αυτά προς το παρόν θα προσπαθήσω να μπαίνω τώρα εφόσον μου τοπ επιτρέπει η ίδια. Κάτι τελευταίο η αγάπη που θα νιώσετε απερίγραπτη!Σας φιλώ και εσάς και τις κοιλίτσες σας!

MczTp2?r=1415479629

Johanna να σου ζησει το μωρακι σου!!! να ναι παντα γερο και καλοτυχο!!!! να σαι καλα για τις ευχες και τις συμβουλες σου!!!! οποτε μπορεις να μπαινεις να μας λες τα νεα σου και να μαθαινεις και τα δικα μας!!!

εχω γραψει καποια πραγματα περι θηλασμου, ελπιζω αν χρειαστεις κατι να σε βοηθησουν!!!

καλη προσαρμογη και σε σενα και στο μπεμπακι σου!!! και να μην ξεχναμε και τον αντρα σου!!! χαχα

οταν με το καλο γεννησουμε θα πουμε και εμεις τις εμπειριες μας!!!

yk1yp3.png

ΜαμΑ82 Κ εγώ θα ππροσπαθήσω να μπαινω Κ να γράφουμε τις άλλες αγωνίες μας...Κ μόλις μεγαλώνουν λίγο τα μπεμπε μας θα κανονίσουμε να βρεθουμε Κ από κοντά...Κ εγώ πάλι σίδερο σημερα Κ γενικά όλο κτ κανω για να περνάει η ώρα κ να ξεχνιέμαι...Τελικά τα μαθηματα ήταν καταπληκτικα...Θα μπαίνω να τα ξαναδιαβάζω Γιατί δε τα θύμαμαι όλα.Αυτό που κατάλαβαα είναι ότι όλο θα ταΐζουμε...Τουαλετα θα παρόλαβΑίνουμΕ να παμε??χαχα..Να ναι καλά τα μωρα μας κ ας ξενυχτάμε...Ωραία ξενύχτιαία αυτά!!

Πέτρο να σας ζήσουν τα μώρα σας...Γερά κ τυχερά να είναι...Νομίζαα ότι η Κειλι γέννησε φυσιολογικά γιατί είπε ότι σπάσανε τα νερά...Η γλυκιά μου ταλαιπωρήθηκε...Μετά από 4 μμέρες την πόνεσε η τομΗ??Τα περαστικά μου δώσε κ τα φιλια μου...Υπόμονη...

Νίκη τι πονακια,περιόδου?λες να γεννήσεις νωρίτερα?Όπως κ να χει,ότι πει ο Θεός...Κ μενα Ο άντρας μου είναι 11 Χρόνια μεγαλύτερος αλλά δε του φαίνονται..Κ Η μαμΑ μου δεν ήθελε να παντρευτώ τόσο μεγαλύτερο άντρα γιατί αυτή κάηκε με τα 11χρόνια Διάφορα που είχε με τον Πατέρα μου...Τα προβλήματα υγείας πολλά Κ αυτή νομίζει ότι φταίει η ηλικία αλλά τυχερά είναι αυτά!

Βάσω Κ εγώ σίδερο σημερα!Αλλά πολύ ζεστή κ έχω σκάσει.Ετοιμη Κ εσύ!

Johann Να σου ζήσει το μωρακι σου...Γερο Κ τυχερό κ καλό θηλασμό...Η μαμα82 έχει γράψει πολλά κ χρησιμα Για το θηλασμό...Ίσως σου χρειαστούν...Τι πονακια είχες περιόδου??Ρωτάω για τα πονακια Γιατί έχω κ εγώ αλλά ο γιατρός Δε ββλέπει συσπάσεις...Είναι σαν περιόδου ή διαφορετικά?

Mama82 μάλλον αποφάσισα για τον ππαιδίατρο αλλά για τα βλαστοκύτταρα δε το έχω συζητήσει καθόλου ούτε με τον άντρα μου ούτε με το γιατρό,ούτε κ αυτός μας είπε κτ..Τώρα δε πρόλαβαινουμε...Θα ρωτήσω τουλάχιστον για δωρεά...Εσύ σκέψου το

καλημερα κοριτσια!!!τι κανετε;; εχουμε καμια γεννα;;;:confused:

Μιαμια στην αρχη μαλλον θα ταιζουμε και θα κοιμομαστε, στην αρχη θα ναι δυσκολα αλλα αξιζει τον κοπο!!! μετα ολα θα μπουν σε μια σειρα!!!!

για τα βλαστοκυτταρα μπορεις να τα δωεις σε τραπεζα δημοσιου νοσοκομειο και να ειναι γενικα διαθεσιμα, για οποιον τα χρειαστει στο μελλον και οχι σε ιδιωτικη κλινικη οπου θα πληρωνεις κιολας, προλαβαινεις αν το θες!! εγω δεν ηξερα αν θελω μεχρι πριν κανα δυο βδομαδες αλλα ο αντρας μου επιμενει οποτε μαλλον θα τα δωρισουμε

για παιδιατρο εχουμε εδω 2 τοπ και ειναι και συμβουλοι και υπερ του θηλασμου αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι διαθεσιμοι για να ρθουν και μετα στο σπιτι τις πρωτες μερες γιατι εχουν πολυ κοσμο, αν ειναι ετσι θα παρω καποιον της περιοχης που ειναι καλος για αρχη και στην πορεια βλεπουμε

τα υπολοιπα κοριτσια πως ειστε;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...