Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Αχ τι βοηθητικα είναι αύτα που μας έγραψες κοριτσάκι!Κι εγω τα περισσότερα τα ήξερα αλλά οχι ολα!!!Ευχαριστούμε πολύ!!!

Από πολύ μικρή έλεγα πως θέλω πολλα παιδιά τώρα δεν ξέρω ποσά,όσα κι αν μου δώσει ο Θεός καλοδεχούμενα είναι!!Άλλωστε μεγαλύτερη ευλογία δεν υπάρχει!!

Την μικρή Άννυ καλή μου την σκότωσε ο πατέρας της με έναν πολύ φρικιαστικό κ βάναυσο τρόπο!!Δεν θες καλύτερα να σου πω περισσότερα,εγω αναστατωθηκα πολύ από χτες!Κριμα μόνο κριμα.

Anna74 να χαίρεσαιτο κοριτσάκι σου!!!!!

Η Σεμελίτσα μου γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2013!

Έγινα δεύτερη φορά μαμά σε διδυμάκια στις 5/5/2015!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να σαι καλα Κειλι!!! θα μας πουν και αλλα πραγματα αυριο θα σας ξαναγραψω, κι εγω τα ηξερα τα περισσοτερα αλλα παντα κατι ξεφευγει και σιγουρα οτι μαθαινεις ειναι καλο, δεν σταματαει ποτε καποιος να μαθαινει!!!

πετυχα σε μια εκπομπη για την μικρη Αννυ και καταλαβα οτι παει το κοριτσακι!!! δεν εμαθα τον τροπο, δεν ηθελα την τηλεοραση....τα κανουν ακομα πιο δραματικα τα πραγματα και δεν μπορω, θα διαβασω στο ιντερνετ!!

παντως πως γινεται ο γονιος να σκοτωνει το παιδι του;;;;;

yk1yp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!! Πως ειστε;; σημερα εχετε καποιες γιατρο ε;; περιμενουμε νεα!!!

Εμεις τα ιδια...περπατημα και παλι περπατημα. Απο πονακια...δεν νιωθω τπτα. Απλα εχω πρηστει πολυ...τα ποδια μου ειναι τουμπανο.

Σημερα πιαστηκαμε και με τα μπισκοτακια που σας ελεγα. Πηρα κουπατ σε σχημα μπιμπερο,αλογακι,φορμακι και καροτσακι. Απο πανω βαλαμε ζαχαροπαστα γαλαζια. Θα τα βαλουμε σε πουγκακι με ενα γλυκακι κ μαρς μελλου.

Επισης σημερα δεχτηκαμε δυο πολυ ομορφα και πρακτικα δωρα. Το ενα ειναι ενδοεπικοινωνια με καμερα που εχει αισθητηρες κ ανιχνευει την αναπνοη του παιδιου. Σε περιπτωση απνοιας 20" χτυπαει ο συναγερμος. Χτυπαει επισης αν πεσει η ανεβει αρκετα η θερμοκρασια στο δωματιο. Το αλλο ειναι ενας καδος για τις βρωμικες πανες που τις συμπιεζει και δεν μυριζουν. Χωραει περιπου 100πανες.

Αυτα τα νεα μας!!

Μαμα ολα πολυ χρησιμα!!

39WKp3.png

Κοριτσάκια πριν λίγο σπασαν τα νερά κ περιμένω να έρθει ο καλός μου να φύγουμε για μαιευτήριο!!!!!Τα μωράκια μου έρχονται!!!!!Σας φίλω όλες!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια πριν λίγο σπασαν τα νερά κ περιμένω να έρθει ο καλός μου να φύγουμε για μαιευτήριο!!!!!Τα μωράκια μου έρχονται!!!!!Σας φίλω όλες!!!!

AXXXX!!!!!!!συγκηνηθηκα τωρα!!!!Με ενα πονο καλη μου, με το καλο να τα δεχτεις να σας πανε ολα καλα!!

BXYXp3.png

Αννούλα μου μεγαλωσατε!όποτε έχεις χρόνο πες μας λεπτομέρειες! Mama σε ευχαριστούμε πολύ καλή μου. Πολυ χρήσιμες οι συμβουλές, μας θύμησές πράγματα που έπρεπε. Αύριο θα περιμένω οποτε μπορέσεις να μας πεις και τα υπόλοιπα. Αύριο θα σας έχω και γω νέα. Πολλά φιλάκια καλό βράδυ

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Κειλι με το καλό!!!!

Εμείς είχαμε γιατρό σήμερα, όλα καλά το μωρό είναι 2500 κιλά μικρούλι θα βγει!!!αν και τρέφεται πολύ σωστά. Εγώ νόμιζα ότι δεν τρέφεται για αυτό δεν πήρε πολύ αλλά όλα καλά μου είπε ο γιατρός. Είδε και τον τράχηλο είναι λίγο σκληρός ακόμα. Θα με ξαναδεί την Τρίτη και μάλλον το βράδυ θα μπω μέσα και Τετάρτη πρωί θα μου σπάσει τα νερά. Τον λόγο δεν τον πολυκατάλαβα. Βασικά μπορεί να φύγει για κανένα τριήμερο ή κάτι τέτοιο και μπορεί να θέλει να μην έχει έννοια. Αν και μίλησα με τη μαία και μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και ότι το μωρό μια χαρά βάρος θα έχει όταν γεννηθεί!!!τέλος πάντων την τρίτη που θα ξαναπάω θα μιλήσουμε πάλι θα είμαι στις 38 εβδομάδες.

Άννα μου πότε πέρασε ένας μήνας ε?!?!άντε σιγά σιγά θα κοιμάται πιο πολύ το βράδυ θα ηρεμήσεις και εσύ!

Μαμα όλα αυτά που γράφεις ισχύουν στο λέω εκ πείρας!!!

Άντε πλησιάζουμε όλες μας!!

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου;;; τι κανετε;;;;

τωρα η Κειλι θα χει τα μωρουλια της αγκαλια!!!! τι ωραια!!!!

Νικη μπραβο, μια χαρα το βαρος!! μην ανυσηχεις!!! εμενα χθες που πηγα ηταν 2400!! στον υπερηχο φαινοταν οι μαγουλαρες της!! εμενα μαλλον θα βγει θρεφταρακι!!! χαχα!!! ομως αυτο που καταλαβα και ειναι το σημαντικοτερο ολων ειναι οτι πλεον τα μωρα μας και ιδιαιτερα εγω που εχω μελλον ακομα, εχουν ολοκληρωθει σαν οργανισμοι και ανα πασα στιγμη και αν γεννηθουν δεν θα χουν κανενα απολυτως προβλημα!!! οποτε τι και αν ενα μωρο ειναι μικροτερο και καποιο αλλο μεγαλυτερο;;;;

γιατι βιαζεται ετσι ο γιατρος σου;;; ακομα εχεις χρονο;;; γιατι να το προκαλεσει;;; εμενα οταν τον ρωτησα χθες μεχρι ποτε θα περιμενουμε μου ειπε απο τις 40 εβδομαδες το πολυ μια ακομα εβδομαδα παραταση με πιο στενη παρακολουθηση βεβαια!! τι να πω;;; ολα μαλλον ειναι θεμα γιατρου πιο πολυ παρα μωρου!!!

μου εδωσε κατι εξετασεις ,και για στρεπτοκοκο, μου ειπε θα παρω μονη μου κολπικο δειγμα στο μικροβιολογικο!!:confused: επισης 6 μαγνησια την μερα μεχρι τις 12 που θα μπω στον μηνα μου!!!

αν γινει οτιδηποτε και δεν μπορεσω τοτε θα μου παρει αυτος την επομενη φορα.....

getaver συνεχισε την προσπαθεια και που θα παει;;; τι ωραια με τα μπισκοτακια!! και πολυ ωραια σχεδιακια μπραβο!!!

με γεια και τα δωρακια!!! τωρα το μονο που σας λειπει ειναι το μωρακι!!! αντε και αυτο με το καλο!!!

οι αρχες εγιναν με τα γεννητουρια!!! κοριτσια με το καλο οι υπολοιπες!!!

βασω περιμενουμε σημερα τα δικα σου νεα!!!!

Μιαμια;;; δεν ηταν και εσυ να πας χθες στον γιατρο;;; μπες να μας πεις τα νεα σου!!! με βαζεις σε σκεψεις....

φιλακια σε ολες!!!

yk1yp3.png

Αχ δεν ξέρω, αν και δεν με απασχόλησε όταν μου το είπε μίλησα με την κουνιάδα μου και μου είπε γιατί με το ζόρι. Θα είμαι βέβαια στις 38 εβδομάδες. Σκέφτηκα και το άλλο:επειδή είναι 1μιση φορά τυλιγμένο μήπως δεν θέλει να το αφήσει, δεν ξέρω. Από τη στιγμή που μου είπε δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν με πειράζει, μου είπε κιόλας να μην πηγαίνω πάνω κάτω συνέχεια. Θα δούμε την Τρίτη.

αλλά λέω πόσο βάρος να προλάβει να πάρει άντε 200 γρ να βγει 2700 ή λίγο παραπάνω.

ο στρεπτόκοκκος εξετάζεται με την καλλιέργεια, θα πάρεις ένα στυλό για καλλιέργεια και θα το πάρεις μόνη σου.

το μαγνήσιο γιατί σου το έδωσε?

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Κοριτσάκια καλημέρα!Σας ευχαριστω πάρα πολύ για τις ευχές κ το ενδιαφέρον!!!!!!<3<3

Είμαι καλά κ τα μωράκια μου το ίδιο!!!19.47 γεννήθηκε ο μπεμπης κ 19.50 η μπέμπα,2280 γρ και 2270 αντίστοιχα!(Τελικά ελάχιστα πιο μεγάλα από ότι τα είχαμε βγάλει αρχικά).Θηλάζουν κ είναι υγιέστατα!!!Είμαι πολύ ευτυχισμένη,εύχομαι κ σε εσάς επίσης εναν ανώδυνο κ καλό τοκετό (είτε Φ.Τ ή Καίσαρικη) κ υγιεστατα μωράκια!!!

Θα σας γράψω περισσοτερα όταν βγω από το μαιευτήριο,μάλλον την Παρασκευή.Σας φίλω!!!

Κειλι να σου ζησουν τα αγγελουδια σου!!! τελικα φυσιολογικα γεννησες;;; πολυ γρηγορα μπραβο!!! θα περιμενουμε με αγωνια ολες τα νεα σου!!! προς το παρον ξεκουρασου λιγο και απολαυσε τα μωρακια σου!!!

Νικη αν σε προβληματιζει παρτον ενα τηλεφωνο και ρωτα τον, 38 εβδομαδων δεν ειναι λιγο αλλα εχεις περιθωρια ακομα, ο γιατρος μου λεει οτι αν η περιτυλιξη κοντενει τον λωρο και το παιδι δεν μπορει να βγει γιατι τον τραβαει ο λωρος τοτε υπαρχει θεμα, αν ειναι κοντος ο λωρος δηλαδη και στο κατω κατω αν δεν ειναι τοσο αναγκη γιατι να μην παρει εστω και 100 γραμμαρια;;;

τελος παντων δεν θελω να σε αγχωνω, ρωτα τον να σου τα εξηγησει ολα για να μην εχεις αμφιβολιες και ηρεμησε

yk1yp3.png

Να σου ζησουν κοριτσι....να τα χαιρεσαι και να τα καμαρωνεις και τα τρια!!!!

Νικι νομιζω οτι δεν πρεπει να αγχωνεσαι και να εχεις εμπιστοσυνη στον γιατρο σου...αυτος ειναι που βλεπει το μωρακι σου εδω κ 9μηνες σιγουρα ξερει καλυτερα απο ολους!!

Μαμα και μενα μου ακουγεται υπερβολικο το μαγνησιο..πρωτη φορα δλδ ακουω καποια να περνει τοσα...αλλα κι αυτος για να στα δινει κατι θα ξερει!!!

Εμπιστοσυνη στους γιατρους μας λεω εγω πανω απο ολα...αυτους επιλεξαμε τοσους μηνες...αυτοι ξερουν καλυτερα!!

39WKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...