Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

να μαι και εγω!!!! εχει λιγη ωρα που γυρισαμε απο τα μαθηματα ανωδυνου τοκετου με θεμα θηλασμος!!! τοπ θεμα, πολυ χρησιμα πραγματα!!! μας απομενει ενα ακομη μαθημα την τεταρτη και τελος!!!!

πωπω!!! ποσα γραψατε;;;;

Κειλι τι ηταν αυτα τα πονακια;;; συσπασεις;;;

μια χαρα τα ονοματα ολα καλα ειναι και οπως ξαναειπα οταν θα κοιταμε το παιδι μας το μονο που δεν θα σκεφτομαστε ειναι το ονομα!!! ας ειναι γερα και τιποτα αλλο!!!

προσπαθηστε ρε κοριτσια να μην αγχωνεστε!!! δεν κανει καλο!!! χειροτερευει και η ψυχολογια και γινονται ολα χειροτερα!!!

οσο για τις δουλειες ειδικα αυτους τους καιρους παλι καλα να λεμε που ενας απο τους δυο δουλευει και γενικα ζουμε μια αξιοπρεπη ζωη και ας μην εχουμε ολες τις ανεσεις που ισως θα θελαμε, επισης τα παιδια δεν καιγονται ουτε για ακριβα ρουχα ουτε τιποτα, το μονο που χρειαζεται ειναι αγαπη και στοργη απο κει και περα εννοειται πως ο καθενας θελει να προσφερει οσα πιο πολλα μπορει στο παιδι του!!!

τι ακουω για ηλικιες;;; τι γριες και βλακειες;;; εγω ειμαι 32 και ειναι το πρωτο, μπορει να αργησα αλλα δεν ειμαι και τοσο μεγαλη!!! βεβαια το μονο καλο με τις μικρες μαμαδες καποτε ηταν οτι τωρα ειναι μικρες γιαγιαδες και τα χαιρονται αλλιως ολα!!!

εμενα η μαμα μου ξεκινησε νωρις, η αδερφη μου το ιδιο, ασε η αδερφη μου κανει δευτερη ζωη!!! ειναι 35 και ο γιος της ο μεγαλος ειναι 16 και η κορη που ειναι μικροτερη 13!!!! και φυσικα η μαμα μου ειναι μολις 53!!!!

γι αυτες ειναι η καλυτερη ηλικια να απολαυσουν απο δω και περα αλλα μπορει να στερηθηκαν αλλα πραγματα πριν....

ετσι πανε αυτα!!!

ολα καλα ειναι

εσυ Κειλι ποσο χρονων εισαι και σε μπερδευουν τοσο;;;;

Συμφωνώ απόλυτα γλυκιά μανούλα!!Αγάπη και στοργή θέλουν τα μπεμπακια μας από μας!!!

Εμένα γενικά στην οικογένεια μου όλοι ξεκίνησαν νωρίς.Η μαμά του μπαμπά μου ξεκίνησε στα 21 (πρώτος γιος),22 (μπαμπάς μου),και μετά από 16 χρονια αποφάσισε πως θέλει κ κορη οπότε σήμερα η θεία μου είναι 28.5!Εγώ από την άλλη θα γίνω στις 17/7 22 χρόνων.

Αν η μαμά μου κ ο μπαμπάς μου ζούσαν σήμερα θα ήταν κ οι 2 45 χρόνων παππούδες!!Δεν μπορώ να το φανταστω!!!

Η Σεμελίτσα μου γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2013!

Έγινα δεύτερη φορά μαμά σε διδυμάκια στις 5/5/2015!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κειλι οντως εισαι μικρη αλλα και αυτο εχει τα καλα του οπως η αδερφη μου πχ!~!

κριμα που εχασες τους γονεις σου γιατι εισαι μικρουλα ακομα αν και παντρα τα παιδια εχουν την αναγκη των γονιων τους!!

οπως και να χει τωρα εχεις ηδη δικη σου οικογενεια και εισαι ηδη μανουλα!!! ολα καλα1!!

yk1yp3.png

Κειλι οντως εισαι μικρη αλλα και αυτο εχει τα καλα του οπως η αδερφη μου πχ!~!

κριμα που εχασες τους γονεις σου γιατι εισαι μικρουλα ακομα αν και παντρα τα παιδια εχουν την αναγκη των γονιων τους!!

οπως και να χει τωρα εχεις ηδη δικη σου οικογενεια και εισαι ηδη μανουλα!!! ολα καλα1!!

Φυσικά κ έχει τα καλά του,κάθε ηλικία τα έχει!Καλα η αδερφή σου όπως λες δεύτερη ζωή κάνει!!!Εμένα η δική μου παραδειγματιστηκε απο μενα κ έμεινε έγκυος!!!

Όταν πέθαναν-βασικά σκοτώθηκαν-οι γονείς μου ήμουν μόνο 3 κ δεν θυμάμαι ούτε καταλάβαινα κιόλας...Αυτοί ήταν ο λόγος που ήθελα τόσο πολύ παιδάκια...μάλλον επειδή ζούσα με γιαγιά,παππού κ θεία κ ήθελα να κάνω μια δική μου οικογένεια,(όχι ββέβαια επειδή δεν με λλάτρευαν σαν γονείς μου,κ δεν μου στάθηκαν παντού), αλλά ήθελα να νιώσω αυτό το μαγικό αίσθημα της μητέρας που εγω δεν πρόλαβα καλά καλά να ζήσω από την δικιά μου...ελπίζω να μην σε μπέρδεψα κ συγγνώμη αν σε μελαγχολησα...Έχω κ λίγο μελαγχολησει από αύτα που έμαθα στην τηλεόραση για την μικρή Άννυ,τώρα αυτό με τους γονείς μου...Τεσπα ας ευθυμησω λιγάκι...

Για τους πονους,πήρα τηλ κ μου είπαν να χρονομετραω,αλλά επειδή ήτανλίγες κ για σύντομο διάστημα δεν νομίζω να ήταν συσπάσεις...Αλλά σίγουρα βιάζονται τα μωράκια να βγουν έξω!Αφού χτες ήρθε η βαφτισιμια μου (ετών 6.5) κ μου λέει βρε νονά θα έχουν πιαστεί εκεί μέσα τα μωρά βγαλτα να τελειώνουμε!

Mama πες μας τι ενδιαφέροντα σας είπαν για τον θηλασμό γιατί πραγματικά σε λίγες μέρες ολες θα μας απασχολήσει! Κατερίνα είσαι και συ πολυ μικρούλα και δικαίως ξεκίνησες τόσο μικρή την οικογένεια σου. Και έχεις μπροστά σου χρόνια να γίνεις πολύτεκνη μανούλα δηλαδή και για το τέταρτο!! Πραγματικά χαίρομαι να βλέπω πολύτεκνους είναι ευλογία. Εγώ άργησα να παντρευτώ μετά πέρασε σχεδόν ένας χρόνος που δεν ερχόταν το μωράκι και ξεκίνησα το ψάξιμο και έτσι τον γιο μου τον έκανα στα 36 ενώ η μητέρα μου με έκανε στα 24. Μεγάλες διαφορές στον τρόπο ζωής. Καλό βράδυ.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Συμφωνώ Βασουλινι,ειναι ευλογία,κ εγω έχω στο περιβάλλον μου πολλούς πολυτέκνους! Μακάρι πρώτο Ο Θεός να γίνω κ εγω!Φυσικά ας έρθουν πρώτα τα διδυμακια κ να δούμε γτ όπως κ να το κάνουμε,μεγαλώνεις 2 παιδιά ταυτόχρονα που έχουν παρόμοιες ανάγκες κ σε χρειάζονται κ τα δυοτην ιίδια στιγμή!Όλα αύτα χαλάλιτους βέβαια,εγω μωράκια να χω κ ας αλλάζω πάνες κάθε 30'!!!

Καληνύχτα κ από μένα γτ πάλι επέστρεψαν τα πονακια...Πρέπει να το πω κ στον καλό μου κ βάζω σστοίχημα πως Θα με στείλει σουμπιτη στο γιατρό...Καληνύχτα κοριτσάκια!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου!!!! τι κανετε;;

ελπιζω σημερα ολα να ειναι τελεια!!! και η ψυχολογια σας να εχει ανεβει!!!

Κειλι πολυ λυπαμαι για τους γονεις σου!!! ευτυχως ειχες τους παππουδες σου που σε μεγαλωσαν πολυ καλα, μπραβο τους!!!!

κι εμενα οι παππουδες μου με μεγαλωσαν γιατι η μαμα μου δουλευε πολλες ωρες και δεν την βλεπαμε πολυ!!!

μπραβο σου που θελεις κι αλλο παιδακι!!! σας θαυμαζω αυτες που κανουν πολλα παιδακια!!! εμενα παρολο που παντα ελεγα οτι ηθελα τουλαχιστον 3 παιδια τωρα τα συναισθηματα μου ειναι αναμεικτα και δεν ξερω..... ας γινει με το καλο αυτο και σιγουρα θα την παρω την αποφαση πιο ευκολα!!!

τι εγινε με την μικρη Αννυ;;; δεν βλεπω καθολου τηλεοραση αυτες τις μερες

Βασω μου πως πας;;;θα σας τα γραψω ολα!!!

φιλακια σε ολες!!!

yk1yp3.png

Κορίτσια μου, περασα να πω ένα γεια. Σε λιγο κλεινει 1 μηνα η Αλεξανδρουλα μας και είναι μια χαρα παιδακι με τα αναμνόμενα ξενυχτια φυσικά!Σας ευχομαι με το καλο να γεννήσετε ευκολα και να υποδεχτείτε τα μωράκια σας!Σας φιλώ!!

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Προεπιλογή

κοριτσια μου ξεκιναω να γραφω μερικα πραγματα για το χθεσινο μαθημα θηλασμου!!! ελπιζω να μην σας ζαλισω και να βοηθησω οσο γινεται!!!

Καταρχην να πω πως η μαια ξεκινησε λεγοντας οτι ολες οι γυναικες εχουν γαλα!!! επισης μας εδειξε μια φωτογραφια που εδειχνε διαφορα στηθη με διαφορετικες θηλες και μας διαβεβαιωσε οτι δεν εχει καμια απολυτως σημασια και οτι ενα μωρο μπορει να θηλασει απο ολες!!!! επισης οπως συμβαινει στις περισσοτερες περιπτωσεις οταν ερεθιστει η θηλη (ειτε εχει κρυο ειτε για καποιο αλλο λογο) βγαινει προς τα εξω, ομως υπαρχουν θηλες που οταν ερεθιστουν δεν βγαινουν η μπαινουν προς τα μεσα!!!! αυτο τελικα δεν αποτελει προβλημα για τον θηλασμο, απλα ειναι πιο δυσκολο, επισης για αυτες τις περιπτωσεις υπαρχουν κατι βοηθητικα που βγαζουν την θηλη εξω.

πρωτο προβλημα για μια γυναικα στο να μην θηλασει ειναι το περιβαλλον της και κυριως οι αμεσα κοντινοι οπως μαμα,πεθερα και συζυγος, αν αποφασισετε οτι θελετε να θηλασετε πρεπει να διωξετε αυτες τις παρεμβολες και να προσπαθησετε να εχετε υπομονη και επιμονη, γιατι στην αρχη δεν ειναι ευκολο!! οτι και να λεει το περιβαλλον ειτε να σας ενθαρυνει ειτε να σας αποθαρυνει ειναι δικο σας θεμα το τι θελετε να κανετε, αν δεν θηλασετε δεν σημαινει οτι ειστε κακια μαμα και ειναι εντελως προσωπικη υποθεση!!!

yk1yp3.png

το γαλα ξεκιναει να εκκρινεται με την αφαιρεση του πλακουντα, πολλες γυναικες εχουν βεβαια και απο την εγκυμοσυνη ακομα αλλα το πρωτογαλα ξαναεχει την αρχικη του συνθεση με την γεννηση παλι. το πρωτο γαλα ειναι το πρωτογαλα το οποιο ειναι συμπυκνωμενο πολυ και εχει ολα τα απαραιτητα συστατικα που χρειαζεται το νεογεννητο, εχει πιο σκουρο χρωμα απο κιτρινο-μουσταρδι μεχρι και πορτοκαλι, μετα 3 μερες ερχεται το γαλα, το οποιο στην αρχη ειναι πιο ελαφρυ και ειναι αυτο που ξεδιψαει ενα μωρο και στην συνεχεια ειναι πιο λιπαρο το οποιο χορταινει το μωρο. Το μητρικο γαλα ειναι πολυ ευπεπτο και ετσι το μωρο πειναει πιο ευκολα και γι αυτο δεν θηλαζει στανταρ ωρες, αν τρωει συχνα δεν σημαινει οτι δεν χορταινει η δεν εχετε γαλα η δεν τρωει πολυ!!!

Στην αρχη και για τις επομενες 14 μερες καθε φορα που θηλαζετε θα βαζετε το μωρο σε καθε στηθος απο 20 λεπτα, αυτο για να εδραιωθει ο θηλασμος!!!

η χωρητικοτητα του στομαχου του μωρου για τις 2 με 3πρωτες μερες ειναι 6-8 μλ δηλαδη ενα κουταλκακι του γλυκου, μετα την τριτη μερα 22-27 μλ δηλαδη 2 με 3 κουταλιες της σουπες και επειτα 60-80 μλ σαν ενα μεγαλο αυγο, τα μωρα που πινουν ετοιμο γαλα και πινουν απο την πρωτη μερα 40 και 50 μλ δεν σημαινει οτι το κρατανε γιατι ολο βγαζουν οποτε τζαμπα τα ζοριζουμε...

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

ολα τα μωρα μετα την γεννηση τους χανουν βαρος και συνηθως αυτα ειναι υγρα μην νομιζετε οτι ενα μωρο χανει βαρος επειδη δεν το καλυπτετε με το γαλα σας!!! γιατι συνηθως οι γιατροι ειναι αυτοι που σ αυτην την περιπτωση προτεινουν φορμουλα!! τα μωρα συνηθως χανουν το 10% του βαρους τους, αυτο θα γινει μεσα στις πρωτες 2-3 εβδομαδες αν συνεχισει να χανει βαρος, η δειτε καποια αλλαγη στο δερματακι του (αφυδατωμενο) η δεν εχει κατουρησει πολυ η εχει αλλο χρωμα στα χειλακια του τοτε κατι συμβαινει και δεν τρωει σωστα, τοτε ο παιδιατρος που θα το δει θα κρινει τι πρεπει να γινει.

Ενα παιδι που τρεφεται σωστα απο αποκλειστικο θηλασμο θα πρεπει να χει την ημερα 4-6 πανες κατουρημενες και 3-4 με κακακια, πιο πολυ μας νοιαζει το ποσες κατουρημενες πανες εχουμε, επισης για να ειμαστε σιγουροι πως κατουραει εχει πανε εμποτισμενες με δεικτη ετσι ωστε να φαινεται πως το μωρο κατουρησε γιατι αλλαζει χρωμα

επισης στα βιβλιαρια τους εχει μια καμπυλη αναπτυξης η οποια ομως αφορα παιδια που τρεφονται με φορμουλα και οχι με μητρικο γαλα, οποτε μην το λαμβανεται υποψιν σας!!!

yk1yp3.png

το στηθος το δινουμε στο παιδι κρατωντας το απο κατω και το κοντευουμε, αυτο σαν να το ξερε απο παντα ανοιγει το στομα του σαν να χασμουριεται η σαν να θελει να δαγκωσει μια μεγαλη μπουκια, το οδηγει λιγο και η μυρωδια και το βαζει στο στομα, ετσι ωστε να καλυπτει οχι μονο την ρωγα αλλα και το μεγαλυτερο μερος της θηλεως αλω (το γυρω γυρω) και το πηγουνι του ακουμπαει στο στηθος και ελαφρα η μυτουλα του, αν εχετε μεγαλη επιφανεια στο στηθος δεν σημαινει οτι το μωρο πρεπει να το καλυψει ολο...

δεν ξερω αν καταλαβατε τι εννοω γιατι εμεις ειχαμε και εικονα οποτε αν δεν καταλαβατε μπειτε στο ιντερνετ ολο και καποια εικονα θα χει αλλα και στασεις θηλασμου, γιατι ειναι δυσκολο να τις περιγραψω, το μονο που μπορω να πω ειναι το οτι το κραταμε σε θεση ωστε να ειναι ευκολη η καταποση και στηριζουμε αυχενα και μεση.

αν δεν παρει την θηλη σωστα το μωρο πρεπει να το απομακρυνεται και να το ξαναβαλετε γιατι αλλιως θα σας πληγωσει πολυ και μπορει απο τον πονο να μην μπορειτε να θηλασετε, θυμηθειτε οετι δεν πρεπει να κραταει στο στομα του μονο την ρωγα!!

το μωρο με τις θηλαστικες κινησεις που κανει αντλει λιγο λιγο τα γαλα, μην περιμενετε οπως με το μπιμπερο να ρουφαει και να καταπινει, μπορει να κανει 5 τετοιες κινησεις και αφου το στομα του γεμισει τοτε καταπινει.

σε περιπτωση που τραυματιστει το στηθος, δεν βαζουμε τιποτα αλλο παρα μονο καθαρη λανολινη που θα βριτε στο φαρμακειο, εγω πηρα την purelan αλλα εχει και αλλες εταιρειες, δεν καθαριζουμε το στηθος με τιποτα!!! ουτε χαμομηλι ουτε σαπουνι ουτε τιποτα, μονο αν θελετε με το γαλα σας πασαλειβετε την περιοχη γυρω γυρω και αφηνεται, μην στεναχωριεσται οτι ειναι βρωμικες οι θηλες γιατι η θηλη αυτοκαθαριζεται αν ομως στο μπανιο η αν θελετε να πλυθειτε στην περιοχη η με απλο νερακι του θεου η με το σαμπουαν-αφρολουτρο του μωρου σας που εχει ουδετερο ph και που δεν εχει αρωματα και χρωστικες

μην βαζετε τιποτα στο στηθος ουτε κατα την εγκυμοσυνη ουτε μετα για να μην ειναι ευαισθητες οι θηλες, αν μπορειτε να ειστε και χωρις σουτιεν και με μια φαρδια μπλουζα ακομη καλυτερα, ετσι ωστε ο αερας η και η τριβη με τα ρουχα να σκληραγωγησει τις θηλες οσο γινεται

για τα επιθεματα αποφυγετε τα ακομα και με τις διαρροες τουλαχιστον μεσα στο σπιτι γιατι ειναι μεν βαμβακερα αλλα εχει και αυτο το πλαστικο της σερβιετας και δεν αναπνεει το στηθος (ενταξει μεκτος σπιτιου δεν θα γινυμε και ρεζιλι!!! χαχα)

αν θελετε κοψτε και ραψτε υφασμα βαμβακερο πολλα στρωματα για να το βαλετε στο στηθος, για να αναπνεει και γενικα πιο υγειηνο!!!

yk1yp3.png

γενικα αποφυγετε την πιπιλα για 4 εβδομαδες σιγουρα, επισης τις ψευδοθηλες (μονο αν υποφερετε γιατι εχει τραυματιστει η θηλη), μην ξεχνατε οτι το μωρο μπορει να θηλασει με ολων των ειδων τις θηλες, ειτε μικρες ειτε μεγαλες...

επισης αν χρειαστει να αντλειτε απο το στηθος με το θηλαστρο αποφυγετε το μπουκαλι, εχει συσκευες που μιμουνται την θηλη , η υπαρχουν καποια μπουκαλια μονο της medela που η πιπιλα μιμειται πολυ καλα την θηλη της μητερας!!! ειναι προτιμοτερο να το δωσουμε γαλα σε ενα ποτηρακι!!! ναι καλα διαβασατε!!! σε ποτηρακι λιγο λιγο και τα καταφερνει μια χαρα να το πιει!!! ολα αυτα γιατι γινεται συγχυση θηλης και ειναι μετα δυσκολο να ξαναμπει στο στηθος!! οχι οτι δεν γινεται αλλα εκει που εκπαιδευεται στο πως θα θηλασει αλλαζουν τα δεδομενα και φυσικα κοιταει και το ιδιο το μωρο την ευκολια του και να χορτασει πιο γρηγορα και ευκολα!!! σκεφτειτε την ποσοτητα που περνει με το μπιμπερο και το ποσο ευκολα μπορει να ρουφηξει και γενικα δεν χρειαζεται να βαλει στο στομα του πολυ την ρωγα του μπουκαλιου σε σχεση με το στηθος!!! οποτε θα κοιταξει την ευκολη λυση και μετα δεν θα δεχεται τοσο το στηθος!!! ομως ακομη και αν χρειαστει να δινεται γαλα χωρις να θηλασετε ειτε γιατι πρεπει να επιστρεψετε στην δουλεια και δεν μπορειτε να ειστε διπλα στο μωρο σας ανα πασα στιγμη που θα σας ζητησει μην σκατε!!! καντε την τραπεζα σας τουλαχιστον για να δωσετε οτι καλυτερο υπαρχει για το μωρο σας και δεν πειραζει!!! ακομα για οποιοδηποτε λογο δεν μπορεσετε να θηλασετε επισης μην τα βαψετε μαυρα!!! δεν θα ειμαστε κακιες μαμαδες αν δεν θηλασουμε!!!!

yk1yp3.png

τα πλεονεκτηματα του θηλασμου τα ξερετε λιγο πολυ ολες!!! τα μωρα που θηλαζουν δεν αρρωσταινουν τοσο συχνα λογω των αντισωματων που παιρνουν απο την μητερα απο τον θηλασμο, λιγοτερα ποσοστα ακομα και για καρκινο γεννητικων οργανων κτλ, η ομιλια τους πιο γρηγορη και πιο ευκολη, το IQ τους πιο ανεβασμενο κτλ κτλ

γενικα μας ειπε για ολα τα θηλαστικα ζωα στην φυση που τα μικρα οδηγουνται και απο μονα τους στην μητερα τους ωστε να τραφουν, καθε μαμα εχει αρκετο γαλα οχι μονο για ενα μωρο αλλα και για 5 ακομα, το λεω πιο πολυ και για τις διδυμομανουλες και βαλε... αναφερθηκε το θεμα που πριν πολλα χρονια υπηρχαν οι ντανταδες που θηλαζαν τα παιδια των πλουσιων χωρις να τ εχουν γεννησει!!!!

επισης ολα τα θηλαστικα δεν θηλαζουν απο διαφορετικο ειδος οπως πχ η μαιμου απο την μαιμου, το γατακι απο την γατα και παει λεγοντας παρα μονο ο ανθρωπος που πολλες φορες το χει αναθεσει να αναθρεψει το μωρο του στην αγελαδα!!!!

δεν θυμαμαι κατι αλλο κοριτσια μου!!!

συγνωμη αν σας κουρασα!!! την τεταρτη εχουμε ενα ακομη μαθημα για τον θηλασμο το οποιο θα αναφερθει και για διατροφη κτλ αν ακομα θελετε να ακουσετε πολυ ευχαριστως να σας γραψω!!!

φιλακια πολλα!!!

yk1yp3.png

για οσες χρειαστουν βοηθεια η εχουν αποριες στην πραξη η γενικα χρειαζονται υποστηριξη και θελουν να συμμετεχουν και να παρακολουθησουν και συναντησεις που αφορουν τον θηλασμο ψαξτε το αλκιονη, το διαφημιζει στην τηλεοραση κιολας, δεν εχω τηλ η σαιτ αλλα δεν ειναι δυσκολο μπορειτε να το βρειτε ευκολα!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...