Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια. Από χθες το βράδυ με έπιασαν κάτι πόνοι, στην κοιλιά και στη μέση σαν τις συσπάσεις αλλά δεν ήταν. Αν και γενικά καταλαβαίνω ότι άρχισαν πιο έντονα τα πονάκια και το μωρό το νιώθω ακόμα πιο κάτω. Τέλος πάντων, θα δούμε αύριο στο γιατρό. Στον άντρα μου δεν είπα τίποτα γιατί θα με έπαιρνε σηκωτή για νοσοκομείο.

Κορίτσια σκεφτείτε το καλά για το όνομα, θυμηθείτε ότι είναι κάτι που δεν αλλάζει σε περίπτωση που το μετανιώσετε. Και μπορεί να φαίνεται αστείο αλλά προτιμήστε ένα όνομα που θα έχει γιορτή, βασικά το 90% έχει αρκεί να το ψάξετε!!

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια μου που χαθηκατε;;;

σαν να σας ακουω λιγο κουρασμενες, οσο περναει ο καιρος ισως το σκεφτεστε παραπανω και εχετε και περισσοτερο αγχος ε;;;

εχω κι εγω γιατρο αυριο οπως και οι δυο σας!!!

τα δικα σας τα νεα φαινεται θα κανουν την διαφορα σε σχεση με μενα που φανταζομαι θα δουμε την θεση της και την αναπτυξη της... αντε θα περιμενω με αγωνια τα νεα σας!!!

Βασω που εισαι;;; getaver;;; ολα καλα;;;

για τα ονοματα ολα αυτα που σκεφτομαστε γιορταζουν, απλα για μερικα δεν ειναι τοσο γνωστες οι γιορτες, επισης οτι ονομα και να δωσουμε στο παιδακι μας δεν πιστευω οτι θα μετανιωσουμε, γιατι μπροστα στην εικονα του παιδιου μας ουτε καν θα το σκεφτομαστε

ας πανε ολα καλα και εχουμε χρονο να τα σκεφτουμε αυτα....

yk1yp3.png

καλημερα κοριτσια μου!!! τι κανετε;;; ολες καλα ελπιζω!!!

χθες με πηρε ο υπνος στον καναπε....

Κειλι συγνωμη που δεν απαντησα εχθες για τον παραπανω λογο...

το μανωλης ειναι μια χαρα ονομα, μην το σκεφτεσαι, τι θες να πεις για την Σεμελιτσα δεν το ξανακανω;;; για τον συνδοιασμο του ονοματος;;;

τα υπολοιπα κοριτσια που ειστε;;;

Δεν πειράζει κοπέλα μου...

Κατά 85% έτσι θα τον βγάλουμε,Μανωλάκη.

Εννοω πως δεν θα ξαναβγάλω δύο ονόματα...Και το λέω γτ η αδερφή μου βαφτίστηκε Κωνσταντινα-Διονυσια και ταλαιπωριοταν συνέχεια,συν ότι ποτε δεν την φώναξε κανείς έτσι.Λόγω καταγωγής μαμας από Αμερική,όλοι φωνάζουν Κέιλι εμένα και Ντενίζ εκείνη.Καλύτερα ένα ονομα,τόσα υπέροχα υπάρχουν!

Σημερα είχα κάτι πονάκια,κ ανησυχησα λίγο...Είναι και μακρια η δουλειά του άντρα μου...

Η Σεμελίτσα μου γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2013!

Έγινα δεύτερη φορά μαμά σε διδυμάκια στις 5/5/2015!

ΜαμΑ Κειλι Καλώς ήρθες αν κ καθυστερημενα...Έχουμε ίδια ΠΗΤ...Τι πέρασες Κ εσύ βρε κορίτσι μου...Κ έχεις κ δίδυμα...Τέλος καλό όλα Καλά ομως...Υπόμονη λίγο μας εμεινε ακόμα...Είσαι κ πολύ μμικρή από ότι κατάλαβα...Τέλεια να είσαι μμικρή μαμα...Μου φαίνεται ότι άργησα πολύ τελικά...30 στα 31...Γερασα...χαχα...

Τώρα για τα όνοματα

Ευχαριστω πολύ!!!!Σήμερα πονούσα λίγο κ ανησυχησα,αλλά μάλλον δεν ήταν τίποτα.

Όντως είμαι λίγο μικρή,αλλά ήταν κάποια γεγονοτα στη ζωη μου που με έκαναν να θελα το παιδάκι πολύ και οπότε..Ήρθε!!!Και δεν το μετανιωσα ούτε για λιγο!Παρολο που χρειαστηκε να παρατησω σπουδες και να είμαι όλη μερα σπιτι.Δεν με ένοιαξε καθολου!

Αντε καλε γρια,τι λες τωρα!Μια χαρά ηλικία είναι,σου είπα,και εγω τοτε μπόρεσα,τότε το έκανα!

Με το καλο να έρθουν όλα μας τα μικρα φασολάκια!!

Καλησπέρα κορίτσια μου. Σήμερα είχα λίγη καθαριότητα και χάθηκα!, πω πω ακούω για τις ηλικίες σας και εγώ είμαι όντως γριά. Το Σάββατο γίνομαι 38!!και σκέφτομαι και για τρίτο χαχαχα η τρελη...

Νίκη θα περιμένουμε νέα σου από τον γιατρό. Mama τελειες και πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σας. Τετάρτη θα δω την γιατρό μου και θα κλείσουμε ραντεβού για καισαρική Κατερίνα μάλλον την ίδια μέρα θα γεννήσουμε. Πολλά φιλάκια

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου. Σήμερα είχα λίγη καθαριότητα και χάθηκα!, πω πω ακούω για τις ηλικίες σας και εγώ είμαι όντως γριά. Το Σάββατο γίνομαι 38!!και σκέφτομαι και για τρίτο χαχαχα η τρελη...

Νίκη θα περιμένουμε νέα σου από τον γιατρό. Mama τελειες και πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σας. Τετάρτη θα δω την γιατρό μου και θα κλείσουμε ραντεβού για καισαρική Κατερίνα μάλλον την ίδια μέρα θα γεννήσουμε. Πολλά φιλάκια

Απαπαπα μην ξαναπειτε για γριες!!Εγω τι να πω που αισθάνομαι μωρό??Όταν γέννησα τη Σεμελη σχεδόν δεν με άφησαν να μπω μέσα!Μου έλεγαν "ξέρετε επισκέψεις επιτρέπονται αν είστε πάνω από 14..." Έλεος!!!!Κ τους λεω "Δεν επισκέπτομαι κανέναν,ΕΓΩ ΓΕΝΝΑΩ"!!!Με κοίταζαν καλά καλά!!!

Μακάρι να γεννησουμε μαζί να χω λίγη παρεούλα!!!!(Σε ποιο μαιευτήριο με το καλό??)

Στο Έλενας Βενιζέλου θα είμαι εσύ στο Μητέρα εάν θυμάμαι καλά ε; και για μένα το ιδανικό είναι να έχεις μικρή διαφορά ηλικίας με τα παιδιά σου αλλά εγώ άργησα γενικότερα...

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Αχ καλέ εγώ είμαι 24 και σε λίγο θα έχω δύο. Το μόνο που με σώζει είναι να ξαναέρθουν οι αιώνιοι φοιτητές αλλιώς δεν με βλέπω να παίρνω πτυχίο!!! Δεν πειράζει όμως θα έχω δύο παιδιά!!!

Βάσω για ποιο λόγο να μη σκέφτεσαι για 3ο; σε παίρνει. μία θεία μου γέννησε στα 50.... εντάξει εγώ δεν θα το έκανα με τίποτα, χαρακτήρες είναι αυτοί...

Ναι στο μητέρα εγω.Καλό είναι να είσαι μικρή μανούλα,αλλά πρέπει πρώτα να έχεις τακτοποιηθεί,αλλιώς τι ζωή θα προσφέρεις στα παιδιά σου??Οκ εμένα ο άντρας μου έχει δική του επιχειρήση,οχι με τίποτα τρέλα λεφτά αλλά μια σιγουριά έχουμε. Αλλιώς???Και φυσικά μπορείς να σκέφτεσαι για όσα παιδάκια θέλεις,ευλογία είναι!!

Μακάρι να μου κάνε κ μένα η μαμά μου κι αλλα αδερφάκια...

Διαφημίσεις

Ε και εμένα μόνο ο άντρας μου δουλεύει, αλλά άποψή μου είναι πως είναι προτιμότερο να κάνεις ένα παιδάκι ακόμα και ας μην πάνε μπαλέτο και καράτε. Και φυσικά μόλις μεγαλώσει λίγο και το δεύτερο δεν θα περιμένω τη δουλειά να μου χτυπήσει την πόρτα, θα προσπαθήσω να βρω το οτιδήποτε, τουλάχιστον τον δίσκο σαν φοιτήτρια τον είχα μάθει και από την καλή και από την ανάποδη. Βάσω μου δεν θα με έλεγα προκομμένη, μάλλον υπερ-οργανωτική και είναι το μόνο που με σώζει.

Άλλωστε σε αυτές τις ηλικίες έγιναν μανούλες οι περισσότερες μαμάδες-γιαγιάδες και μέχρι τα 30 τους είχαν το λιγότερο 3-4 παιδιά!!!

Για τα όνοματα εγραφα αλλά χάθηκε...Διαλέξτε ότι σας αρέσει αρκεί να έχει γιορτή,τα περισσότερα έχουν...Κ Εμένα Μαρία με λένε κ παλιότερα δε μου άρεσε το όνομΑ μου,όχι γιατί δεν ήταν εύηχο αλλά γιατί στην ηλικία μου υπάρχουν πολλές...Περνώντας τα χρόνια κατάλαβα ότι είναι από τα πιο εύηχο όνοματα,ότι δε θα μου ταίριαζε κπ άλλο κ έχει εκλείψει.Πιο συχνά αακούω Ραφαέλα παρά Μαρία...Επίσης δε μΕ ενδιαφέρει πως θα τον λέμΕ αλλά να είναι γερός κ ας τον φωνάζουμε κ μπεμπη..Αν κ Εμεις τον έχουμε τάξει στον Άγιο Φανουριο Κ έτσι θα τον βαφτίσοΥμε..Εκτός αν θελήσει ο άντρας μου να τον βγαλούμε Κ Νικόλαο αν κ θα ήθελα να αποφύγω τα 2 ονόματα...Τα θεωρώ υπέρβολη Κ κοροϊδία γιατί συνήθως κάνεις κπ συνδυασμό κ δεν ακούγεται κανένα ουσιαστικά..Κ γιορτάζεται μόνο το ένα όνομΑ..οπότε δώρον άδωρον... Εγώ πάντως θα προσπαθήσω να τον φωνάζω φανουριο Κ όχι Φάνη ή Άκη...Αυτό το μωρο για μεναα ήταν δώρο Θεού..

Όσο για τους πόνους κ μένα με πονάει η κοιλίτσα μου όπως πριν τη περίοδο κ νιωθω Κ ενα ββάρος χαμηλα αλλά όχι συνέχεια κ όχι δυνατά...Θα δούμε αύριο..Έχω πολύ άγχος...Εβαλά Κ τα κλΑματα πριν Κ χαλαρωσα λίγο...Λείπει κ ο άντρας μου για δουλειά σημερα Κ αισθάνομαι ανασφάλεια...

Ε και εμένα μόνο ο άντρας μου δουλεύει, αλλά άποψή μου είναι πως είναι προτιμότερο να κάνεις ένα παιδάκι ακόμα και ας μην πάνε μπαλέτο και καράτε. Και φυσικά μόλις μεγαλώσει λίγο και το δεύτερο δεν θα περιμένω τη δουλειά να μου χτυπήσει την πόρτα, θα προσπαθήσω να βρω το οτιδήποτε, τουλάχιστον τον δίσκο σαν φοιτήτρια τον είχα μάθει και από την καλή και από την ανάποδη. Βάσω μου δεν θα με έλεγα προκομμένη, μάλλον υπερ-οργανωτική και είναι το μόνο που με σώζει.

Άλλωστε σε αυτές τις ηλικίες έγιναν μανούλες οι περισσότερες μαμάδες-γιαγιάδες και μέχρι τα 30 τους είχαν το λιγότερο 3-4 παιδιά!!!

Φυσικά,κι εγώ αυτό νομίζω!ΑΠλά μιλάω για τα βασικα!Δεν είναι πως όταν σκέφτεσαι να κάνεις παιδάκι πρώτα κάθεσαι κι αναλύεις "Θα έχουμε λεφτά για να πάει στο τέλειο σχολείο,να φοράει τα επωνυμα ρούχα,να κάνει 5 ξένες γλώσσες κλπ.." (παρόλο που πάντα εμείς οι μαμάδες θέλουμε το καλύτερο για τα μωρά μας χιχχι)εγώ είμαι εντελώς υπερ της μικρής μαμάς,της μεσαίας και της μεγάλης (γενικά της μαμάς)!!:):)Εμένα η μαμά μου με έκανε στα 23,την αδερφή μου ακόμα πιο μικρή,στα 20,και ξέρω από περιγραφές της γιαγιάς μου πως θέλανε κι άλλο παιδάκι αλλά δυστυχώς δεν προλάβαν:(:(:(

Για τα όνοματα εγραφα αλλά χάθηκε...Διαλέξτε ότι σας αρέσει αρκεί να έχει γιορτή,τα περισσότερα έχουν...Κ Εμένα Μαρία με λένε κ παλιότερα δε μου άρεσε το όνομΑ μου,όχι γιατί δεν ήταν εύηχο αλλά γιατί στην ηλικία μου υπάρχουν πολλές...Περνώντας τα χρόνια κατάλαβα ότι είναι από τα πιο εύηχο όνοματα,ότι δε θα μου ταίριαζε κπ άλλο κ έχει εκλείψει.Πιο συχνά αακούω Ραφαέλα παρά Μαρία...Επίσης δε μΕ ενδιαφέρει πως θα τον λέμΕ αλλά να είναι γερός κ ας τον φωνάζουμε κ μπεμπη..Αν κ Εμεις τον έχουμε τάξει στον Άγιο Φανουριο Κ έτσι θα τον βαφτίσοΥμε..Εκτός αν θελήσει ο άντρας μου να τον βγαλούμε Κ Νικόλαο αν κ θα ήθελα να αποφύγω τα 2 ονόματα...Τα θεωρώ υπέρβολη Κ κοροϊδία γιατί συνήθως κάνεις κπ συνδυασμό κ δεν ακούγεται κανένα ουσιαστικά..Κ γιορτάζεται μόνο το ένα όνομΑ..οπότε δώρον άδωρον... Εγώ πάντως θα προσπαθήσω να τον φωνάζω φανουριο Κ όχι Φάνη ή Άκη...Αυτό το μωρο για μεναα ήταν δώρο Θεού..

Όσο για τους πόνους κ μένα με πονάει η κοιλίτσα μου όπως πριν τη περίοδο κ νιωθω Κ ενα ββάρος χαμηλα αλλά όχι συνέχεια κ όχι δυνατά...Θα δούμε αύριο..Έχω πολύ άγχος...Εβαλά Κ τα κλΑματα πριν Κ χαλαρωσα λίγο...Λείπει κ ο άντρας μου για δουλειά σημερα Κ αισθάνομαι ανασφάλεια...

Κι εμεις,μπεμπη και μπεμπα για αρχή...Μου φαινεται λιγο να κάπως να φωνάζω το 1 ημερας μωρο μου "Μανώλη" (αν και εμένα ετσι κάνανε),τεσπα.Φυσικά και πρώτα από όλα,γερα να είναι όλα τους!Εγώ με τέτοια τρομάρα που πήρα με την περιτονίτιδα ζήταγα συνέχεια να μου κάνουν υπερήχους μήπως και συνέβη κάτι με τα μωρά μου!2 μήνες έκανα να συνέλθω!

τα υποκοριστικα (συμπεριλαμβανομένου κ του δικού μου) δεν μου αρέσουν,ειδικα τα Μάκης,Λάκης,Πάκης,Κούλα,Σούλα και πάει λέγοντας (προς Θεου,αν υπάρχει κάποιο μέλος που λέγεται έτσι ας μην το πάρει προσωπικα:):)).

Μην φοβάσαι Μαράκι μου,όλα κάλά θα πάνε!Φυσικο είναι να νιώθεις μια ανυπομονησια και ένα μικρούλι άγχος (σε φυσιολογικά επίπεδα πάντα) ολες νιώθουμε!!!Να δεις που όταν πάρεις το μικρούλι σου αγκαλια θα φύγουν όλα!!!Για τώρα,χαλάρωσε...:):):)Σου στέλνω θετική ενέργεια....:-P:razz:

να μαι και εγω!!!! εχει λιγη ωρα που γυρισαμε απο τα μαθηματα ανωδυνου τοκετου με θεμα θηλασμος!!! τοπ θεμα, πολυ χρησιμα πραγματα!!! μας απομενει ενα ακομη μαθημα την τεταρτη και τελος!!!!

πωπω!!! ποσα γραψατε;;;;

Κειλι τι ηταν αυτα τα πονακια;;; συσπασεις;;;

μια χαρα τα ονοματα ολα καλα ειναι και οπως ξαναειπα οταν θα κοιταμε το παιδι μας το μονο που δεν θα σκεφτομαστε ειναι το ονομα!!! ας ειναι γερα και τιποτα αλλο!!!

προσπαθηστε ρε κοριτσια να μην αγχωνεστε!!! δεν κανει καλο!!! χειροτερευει και η ψυχολογια και γινονται ολα χειροτερα!!!

οσο για τις δουλειες ειδικα αυτους τους καιρους παλι καλα να λεμε που ενας απο τους δυο δουλευει και γενικα ζουμε μια αξιοπρεπη ζωη και ας μην εχουμε ολες τις ανεσεις που ισως θα θελαμε, επισης τα παιδια δεν καιγονται ουτε για ακριβα ρουχα ουτε τιποτα, το μονο που χρειαζεται ειναι αγαπη και στοργη απο κει και περα εννοειται πως ο καθενας θελει να προσφερει οσα πιο πολλα μπορει στο παιδι του!!!

τι ακουω για ηλικιες;;; τι γριες και βλακειες;;; εγω ειμαι 32 και ειναι το πρωτο, μπορει να αργησα αλλα δεν ειμαι και τοσο μεγαλη!!! βεβαια το μονο καλο με τις μικρες μαμαδες καποτε ηταν οτι τωρα ειναι μικρες γιαγιαδες και τα χαιρονται αλλιως ολα!!!

εμενα η μαμα μου ξεκινησε νωρις, η αδερφη μου το ιδιο, ασε η αδερφη μου κανει δευτερη ζωη!!! ειναι 35 και ο γιος της ο μεγαλος ειναι 16 και η κορη που ειναι μικροτερη 13!!!! και φυσικα η μαμα μου ειναι μολις 53!!!!

γι αυτες ειναι η καλυτερη ηλικια να απολαυσουν απο δω και περα αλλα μπορει να στερηθηκαν αλλα πραγματα πριν....

ετσι πανε αυτα!!!

ολα καλα ειναι

εσυ Κειλι ποσο χρονων εισαι και σε μπερδευουν τοσο;;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...