Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Κοριτσια το προσπαθω οσο μπορω με το περπατημα...ειμαστε και σε ωραια γειτονια ειναι και καλος ο καιρος...αντε να δουμε!! Για τις καουρες μου ειπε μπορω να παιρνω μαλοξ..πηρα μερικες φορες αλλα δν ξερω το αποφευγω. Το μονο που με βοηθαει ειναι το κρυο γαλα..αλλα κι αυτο για κανενα μισαωρο..μετα πρεπει κι αλλο. Νομιζω εχω πιει στην εγκυμοσυνη περισσοτερο γαλα απο ολη μ τη ζωη....και δυο λιτρα την ημερα!!

Ποια ειπε οτι θα κανε σημερα μουσακα;;; Μαμα εσυ;; χαρααααα στο κουραγιο σου και στην υπομονη σου !!! Εμεις παλι εξω μας εβγαλε ο δρομος και φαγαμε..και αυριο ερχεται η μανουλιτσα οποτε το ξεχναω το μαγειρεμα.

Αληθεια αυτο για το θηλασμο κ την βαφη δν το ξερα. Λετε να ισχυει κ για τις ανταυγιες; που δν ακουμπανε ριζα απο οτι λενε και στην εγκυμοσυνη επιτρεπονται.

Μαμα κελι καλωσηρθες κ με το καλο τα μπεμπακια σ!! Εχουμε ιδιο πητ...μονο που εμενα ειναι ενα. Δλδ το πας για 40η εβδομαδα;; ποσο ζυγιζουν....τι βαρος κουβαλας κι εσυ ερμη μανα;;

39WKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ πολύ!!!Για 39η βδομάδα!Η μπέμπα είναι 2250 κ ο μπεμπης 2270!Εσύ αγοράκι η κοριτσάκι?Σε πιο μαιευτήριο?

Η Σεμελίτσα μου γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2013!

Έγινα δεύτερη φορά μαμά σε διδυμάκια στις 5/5/2015!

Αγορακι και ειμαστε γυρω στα 3500. Θεσσαλονικη ειμαι και επιλεξαμε το Γεννεσις.

Αχ τι καλά,εσείς είστε κοτζάμ άνδρες!Εμείς ευελπιστουμε να πάρουμε λιγουλάκι ακόμα!Εγώ στο Μητέρα,όπως κ στην κορούλα μου!

Το πρώτο σου είναι?

γεια σας και παλι!!!

getaver τον τσακισαμε τον μουσακα!!! μετα πηγαμε να παρουμε κατι φιλους απο το αεροδρομιο και πηγαμε για καφεδακι ανω πολη, ο καιρος καλοκαιρινος!!!! πολυ ωραια!!!

μην φοβασαι για το μαλοξ, αν σ ανακουφιζει, παντως πολυ γαλα...μπραβο!!! εμενα δεν μ αρεσει και δεν πινω σχεδον ποτε!!!

Μαμα κειλι περιτονιτιδα;;;; πωπω!!! δυσκολο!!! ευτυχως ολα καλα!!!

πως νιωθεις που σε λιγες μερες θα χεις τα μωρακια σου αγκαλια;;;;

κι εγω ειμαι θεσσαλονικη και λεω να γεννησω σε δημοσιο νοσοκομειο!!! βεβαια δεν αποκλειω και την κλινικη, αναλογα την στιγμη εκεινη...αλλα νομιζω οτι μπορω να το χειριστω...

οντως κουβαλας πολυ βαρος!!! και φυσικα βλεπω την κοιλια μου και φανταζομαι την δικια σου!!! Η μικρη σου πως το βλεπει το πραγμα με τα μωρα;;; τουλαχιστον με τον κοσμο στο σπιτι θα χει εξοικειωθει οσο ναναι ε;;; ειναι ηδη σαν να μεγαλωνει με αδερφακια ε;;;

Νικη τα παιδια τα καταλαβαινουν ολα, προσπαθησε να μην σκεφτεσαι οταν θα την αφησεις για λιγες μερες, το νιωθει!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Μπορώ να πω πως αυτήν την εγκυμοσύνη την χάρηκα πολύ παραπάνω γτ στην μικρή ήμουν πρωταρα,ανησυχουσα για τα πάντα (ήμουν κ 20 ετών),ενώ τώρα είμαι εντελώς χαλαρή κ νιώθω μόνο μια απερίγραπτη ανυπομονησία να τα αγκαλιάσω!Η Σεμελη τώρα πια το έχει συνηθίσει όπως λες και χαϊδεύει την κοιλιά μου και λέει "Μακια" (μωράκια δηλαδή),πήγαμε μαζί κ τους πήραμε πράγματα (πήραμε κ για εκείνη,έτσι ως δώρο μεγάλης αδερφής) αι γγενικά φαίνεται να της αρέσει η ιδέα.Όταν ήρθαν τα ξαδερφακια βέβαια ήταν μόνο 9 μηνών,δεν ξέρω τι θα γίνει τώρα!Πρώτο παιδάκι για σένα?

(Αν θέλετε να με φωνάζετε σκέτο κέιλι δεν με πειράζει,έτσι είναι το όνομα μου,αλλιώς αν σας δυσκολεύει,ακούω κ στο βαφτιστικο μου,Κατερίνα)

Κέιλι ναι το πρωτο μου είναι και είναι κοριτσάκι!!! Δεν αγχωνομαι προς το παρόν, θα δειξει η στιγμη!!!

Νομιζω πως η κορούλα σου θα το διαχειριστεί Κάλα χωρίς ζηλειες!!! Ωραίο το όνομα της δεν το χω ξανακουσει

yk1yp3.png

Α,ευχαριστούμε,περάσαμε ωωωρες με τον άντρα μου μέχρι να το διαλεξουμε!Τώρα για τα μικρά είμαστε ανάμεσα σε 5-6 ονόματα αλλά δεν έχουμε αποφασίσει τίποτα.Τεσπα,άλλο θέμα είναι αυτό.

Με το καλό το κοριτσάκι σου!!Εύχομαι με έναν πόνο!Ή κανέναν ακόμα καλύτερα!Με Φ.Τ. Ή καισαρική θέλεις?

Ελπίζω ολά να πάνε καλα και να γεννησω με φυσιολογικό τοκετό!!! Μακάρι!!!

Εσύ την Σεμέλη φυσιολογικά την γεννησες;

Το είδα το άλλο θέμα με το όνομα θα σου γράψω την γνώμη μου , και εμείς δεν ξέρουμε πως να την βγάλουμε, είμαστε μετάξυ 3-4 ονομάτων αλλά παλι δεν ξέρω

Μαργαριτα-μελινα-μυρτω-αρτεμις και απο την αλλη το όνομα της μαμάς μου που εινσι

Πολύ κλασικό Μαρια....τι λες;;

yk1yp3.png

Ελπίζω ολά να πάνε καλα και να γεννησω με φυσιολογικό τοκετό!!! Μακάρι!!!

Εσύ την Σεμέλη φυσιολογικά την γεννησες;

Το είδα το άλλο θέμα με το όνομα θα σου γράψω την γνώμη μου , και εμείς δεν ξέρουμε πως να την βγάλουμε, είμαστε μετάξυ 3-4 ονομάτων αλλά παλι δεν ξέρω

Μαργαριτα-μελινα-μυρτω-αρτεμις και απο την αλλη το όνομα της μαμάς μου που εινσι

Πολύ κλασικό Μαρια....τι λες;;

Ααααχ,είναι όλα υπέροχα,δεν μπορώ να διαλέξω!!!Οσο για το Μαρία συνεχίζει νΑ είναι πολύ ωραίο!Συνδυασμός (αν κ δεν είμαι υπερ) δεν παίζει?

Ναι φυσιολογικά γέννησα τη μικρή κ Μακάρι να μπορούσα Και τώρα!

Διαφημίσεις

Μπα δεν θα ήθελα συνδοιασμο, ουτε διπλό όνομα, έχουμε χρονο ακόμα θα δουμε, εψαξα το θέμα σου με τα ονόματα να σου γράψω αλλά δεν μου το εμφάνισε...

Θυμάμαι για το αγόρι το Μανώλης που είναι ωραίο άλλα για το κορίτσι δεν θυμάμαι....

yk1yp3.png

Μπα δεν θα ήθελα συνδοιασμο, ουτε διπλό όνομα, έχουμε χρονο ακόμα θα δουμε, εψαξα το θέμα σου με τα ονόματα να σου γράψω αλλά δεν μου το εμφάνισε...

Θυμάμαι για το αγόρι το Μανώλης που είναι ωραίο άλλα για το κορίτσι δεν θυμάμαι....

Νομίζω πως ειναι το πρώτο θέμα στην κατηγορία το όνομα του μωρού που προς το παρόν δεν έχει κ καμιά απάντηση.

Ναι,είναι επίσης κ Βασίλης κ Χαράλαμπος. Αν κ μάλλον Μανωλης θα βγει...

Τη Σεμελη τη βαπτισαμε Σεμελη-Γεωργια επειδή έτσι λένε τον παππού μου κ γτ ήθελα να γιορτάζει κ μια ονομαστική εορτή....Δεν το ξανακάνω όμως...

καλημερα κοριτσια μου!!! τι κανετε;;; ολες καλα ελπιζω!!!

χθες με πηρε ο υπνος στον καναπε....

Κειλι συγνωμη που δεν απαντησα εχθες για τον παραπανω λογο...

το μανωλης ειναι μια χαρα ονομα, μην το σκεφτεσαι, τι θες να πεις για την Σεμελιτσα δεν το ξανακανω;;; για τον συνδοιασμο του ονοματος;;;

τα υπολοιπα κοριτσια που ειστε;;;

yk1yp3.png

Προεπιλογή

λοιπον σας γραφω τις λιστες που μας εδωσαν στο νοσοκομειο:

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ:

2 σουτιεν θηλασμου

μια ρομπα εποχης

3-4 νυχτικα η πιτζαμες

2 ζυγαρια καλτσες, παντοφλες

8 εσωρουχα μιας χρησης

σερβιετες λοχειας

επιθεματα στηθους

2 πανες βαμβακερες, 2 σαλιαρες για το μωρο

καλλυντικα, σαμπουαν, αφρολουτρο,οδοντοκρεμα,μπουρνουζι,πετσετες,σεσουαρ μαλλιων κτλ

τελευταιες εξετασεις, βιβλιαριο υγειας, ληξιαρχικη πραξη γαμου,προσδιορισμος επωνυμου, ομαδα αιματος(ειδικα αν εχετε ρεζους αρνητικο), πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕΣΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ:

βαζελινουχοκραγιον

καραμελες γλυκες φρουτων οχι τσιχλες

μικρο μπουκαλι νερο

λαδι για μασαζ (εφοσον εχουμε καποιον να μας κανει μασαζ)

βιβλια η περιοδικα

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ:

εσωρουχο(παμπερς)

καλτσακια

φορμα εποχης

πανα βαμβακερη

κουβερτα εποχης η φορμα εξοδου

σκουφακι

καθισμα αυτοκινητου

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ:

βρεφικο θερμομετρο

βρεφικο ψαλιδακι

χτενα βουρτσα μαλλιων

σαμπουαν αφρολουτρο

πανακια μπουρνουζε(αντι για σφουγγαρι) οσες εχουν σφουγγαρι μια χαρα

βαμβακι

betadine η καθαρο οινοπνευμα (95 βαθμων) η φυσιολογικο ορο αναλογα τι θα μας πει ο παιδιατρος για να φροντιζουμε τον λωρο του παιδιου

παραμανες ασφαλειας

μπουρνουζι βρεφικο η μεγαλες πετσετες μπανιου

αμπουλες φυσιολογικου ορου

παμπερς

αυτα ελπιζω να βοηθησα

yk1yp3.png

Γεια σας κορίτσια μου...Τι κανετε?Εγώ δουλειές για να ξεχνιέμαι γιατί αύριο έχω γιατρό..,Άντε να δούμε τι θα μας πει...Θα μείνω?Θα φύγω?Δε ξέρω...Όπως κ να χει ελπίζω να πανε όλα καλά...

Γράψατε πολλαα Κ δεν ξέρω αν τα θυμάμαι όλα..

ΜΜαμα82 όλες οι πληροφορίες είναι σημαντικες...Να πω ότι η δική μου λίστα για νοσοκομείο λέει 6_7 πάνες αγκαλιάς κ φυσικά 8 ζιπουνακια Κ 6 φορμακια...Γράφω τα ππαραπανίσια που ζητάει..Κ για σας μη ξεχάσετε σαγιονάρες για το μπάνιο...Επειδή μάλλον θα γεννήσω πριν από σένα..Θα σου γράψω τι χχρειάστηκε όντως...Επίσης για το ληξιαρχείο θέλει μόνο ταυτότητες,αρ.μεριδας Κ το χαρτί ππου θα μας δώσουν στο νοσοκομείο.Το γάλα ούτε εγώ το πίνω...Ευτυχώς δεν είχα-έχω καουρες..Γεωργια με πρόκληση μας βλέπω Κ τις δύο...Για τη βαφή ξέρω ότι περνάει στο γαλα Κ Ο μόνος τρόπος είναι να πετάξεις όπως είπε η Νίκη το γάλα 2 μέρες..Δε λέει πιστεύω κ εγώ..θα ρωτήσω κ γυναικολόγο Κ παιδίατρο...Κ φυσικά δε το ρισκάρω για το παιδάκι μου...Καλύτερα μίσα-μισα τα μμαλλιά μου άλλωστε το Ομπρε είναι πολύ μμόδα Κ ευτυχώς δεν έχω λευκά...Οι ανταύγειες με ββολεύουν Κ αυτές ή όπως είπα βαφή σκούρα τα μισα...

ΜαμΑ Κειλι Καλώς ήρθες αν κ καθυστερημενα...Έχουμε ίδια ΠΗΤ...Τι πέρασες Κ εσύ βρε κορίτσι μου...Κ έχεις κ δίδυμα...Τέλος καλό όλα Καλά ομως...Υπόμονη λίγο μας εμεινε ακόμα...Είσαι κ πολύ μμικρή από ότι κατάλαβα...Τέλεια να είσαι μμικρή μαμα...Μου φαίνεται ότι άργησα πολύ τελικά...30 στα 31...Γερασα...χαχα...

Τώρα για τα όνοματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...