Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι μου το ανέφερε και ο Μπαγ***ς χθες αυτό αλλά νομίζω δε το εφαρμόζει. Παντως αν και με φάρμακα και χωρίς έχω το ίδιο αποτέλεσμα, κάτι παίζει σίγουρα με την ποιότητα που δεν έχουμε καταλάβει.

Κορίτσια μου ψάχνω για να δοκιμάσω βελονισμό. Δε μπορώ να καταλάβω πολλά από τις κριτικές οπότε έχει κάποια κοπέλα να προτείνει κάποιον επαγγελματία που δοκίμασε; 

ΚιΕμένα στα ωάρια το έριχναν αλλά με ηλικία άνω των 38 και σπέρμα καλό, απλά περίμενα τον καλό κύκλο. Σε όλες υπάρχει. Απλά ο γιατρός μου ήταν υπέρ των διεγέρσεων κι όχι των φυσικών. Με τους φυσικούς δεν το χουν όλοι είναι η αλήθεια. Αθήνα ξέρω ο σφακ ασχολείται πολύ. Ο παρτσιν είναι κι αυτός πιο πολύ των ορμονών.

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια μου!!! Τι κάνετε;

Εγώ μια χαρά Πηγά κι εγώ την βολτιτσα μου και γενικά είχα γεμάτη Μερά!!!

Αυτές οι συμβουλες δεν είναι και κάτι που δεν μπορεί κάποιος να σκεφτεί να κανει απλα καμια φόρα το μυαλό κολλάει η όταν θα μαστε απο την κούραση και απο την νυστα ίσως εκείνη την στιγμη θα ναι βοηθητικά!!!

Θα σας γράψω κι άλλα πολλα !!!

Μιαμια μας ανοιξες την όρεξη!!!! Πολλές φορες μαλωνω τον εαυτό μου να μην τρώω χαζομαρες αλλά μετα με τον θηλασμό πρεπει να προσέχουμε την διατροφή μας σίγουρα οποτε αφηνομαι στις αδυναμίες μου!!! Χαχα!!!

Όσο κοντεύει ο καιρός νιώθω πιο κοντά στο μωρο μου και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο!!! Ίσως είναι η άμυνα μου για να μην τρελλενομαι απο άγχος!!! Σήμερα άκουσα για μια γέννα και "ζηλεψα" λίγο, προσπαθούσα να σκεφτώ τα συναισθήματα απο την μια της ανακούφισης και απο την αλλη της μητρότητας!!! Τι να πω;;; υπομονή!!!

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε;;; μην χανεστε!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια πως είστε; εμείς όλα καλά πλησιάζουν οι μέρες σε μια βδομάδα γεννάω!! Εκτός απροόπτου φυσικά. Χρήσιμες οι συμβουλές mama.Μετά την γεννα η διατροφή μας θα πρέπει να είναι πιο καλή λόγω του θηλασμού. Εμείς σήμερα πήγαμε σε μία φίλη με δύο παιδιά και πέρασε πολύ καλά ο μικρός. Σας φιλώ να προσέχετε τα μπεμπακια σας!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημέρα κορίτσια, όλα καλά. Εγώ πραγματικά τώρα μάλλον περνάω όλα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης. Χθες είχα πολύ χάλια ψυχολογία, άτιμες ορμόνες. Σκεφτόμουν πως θα κάτσω τόσες μέρες χωρίς τη μικρή, αν και ξέρω ότι με τον άντρα μου και τη μαμά μου είναι σε πολύ καλά χέρια, ωστόσο στενοχωριέμαι που δεν θα τη βλέπω. Σκέφτηκα την Τρίτη να πω στο γιατρό πως αν δεν φαίνεται τίποτα ακόμα να γυρίσω πάλι στο χωριό και να κατεβώ Λάρισα την Κυριακή με έναν κουμπάρο μας. Θα δούμε τι θα μου πει. Κατά τα άλλα καλά. Την Πρωτομαγιά περάσαμε πολύ ωραία, είχαμε παρέα και εμείς και η μικρή. Οι υπόλοιπες τι κάνετε;

Μαμα χρήσιμα αυτά που γράφεις μερικά τα είχα ξεχάσει και μου τα θύμισες!!!

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Καλήμερα κορίτσια...Ευτυχώς έχει καλό καιρό κ κάνουμε τις βολτες μας κ ξεχνιόμαστε...Κ εγώ προσπαθώ να μην σκέφτομαι καθόλου τη γέννα Κ ότι γίνγίνει έγινε...Άλλωστε δε μπόρουμε να ξερουμε τι θα συμβει εκείνη την ώρα...Ας μας βοηθήσει Ο Θεός λοιπόν να ερθουν όλα καλά κ να αντέξουμε...Έχω άρχισει κ εγώ να σκεφτομαι το μωρο μου..Να τον παίρνω αγκαλιά,να τον θηλάζω κ να περίμενω να ρευτεί...νομίζω θα τον φάω από τις αγκαλιές,Κ θα είναι τόσο μικρός Κ εύθραυστος...Τέλεια συναισθηματα!

Τελικά δεν υπεκυψα στον πειρασμό,δεν εφαγα πίτσα,δεν αρέσει στον άντρα μου όπως την φτιάχνουν εδώ κ πήγαμΕ για ψητό κοτόπουλο κλπ...Καλύτερα...Αλλά τη βαφλα σήμερα θα τη φάω..Δε μου τη γλίτωνεΙ.

Στον θηλασμό δηλ τι τρωμε?Κ τι αποφεύγουμε?Μη πάθει καμια αλλεργία το μωρο μας!Κ κκτ άλλο.Έχει κπ βαμμενα μαλλια?Τα βαψατε στην εγκυμοσύνη?Λένε ότι στο θηλασμό είναι χειρότερο να τα βαψεις..Εγώ έχω να τΑ βαψω από τον Αύγουστο που εμαθαα ότι ειμαι έγκυος...Ευτυχώς δε φαίνονται πολύ γιατί ειμαι καστανή κ τα είχα προς το κόκκινο...φαίνονται σαν ομπρέ..Λέω όταν με το καλό σαραντησω να τα περάσω με μια φυτική σε καστανό κ όσο θηλάζω να μην τα ξανάβαψω..Έστω τα μίσα που είναι ανοιχτά να μην πάει κ στη ρίζα...

Μαμα82 Κ Βασω θυμηστε μου από που είστε??Τελικά με έχεις χτυπήσει λίγο η Αμνησια εγκυμοσύνη..χιχι...

Γεωργια που είσαι???Γεννήσες μηπως??

Καλημερα και καλο μηνα σε ολες...που σιγουρα θα ναι αφου θα αντικρισουμε τα μπουμπουκακθα μας!!!! Πως ειστε;; Εμεις πηγαμε σε φιλους την παρασκ που ψηναν...πολυ καλα περασαμε. Την πεμπτη ειχαμε γιατρο...δεν αλλαξαν τα πραγματα!! Ειμαστε πανω κατω 3500κιλα στην ιδια ακριβως θεση..δεν εχουμε εμπεδωθει κι ο τραχηλος μου σκληρος κ θεοκλειστος. Ο γιατρος μου ειπε πως το πιο πιθανο να μν προκυψει κατι μεχρι την αλλη πεμπτη..οποτε και θα συζητησουμε τα πιθανα ενδεχομενα. Εχω γινει πολυ γκρινιαρα...δν κοιμαμαι καθολου καλα..εχω και τις καουρες...ουφ ουφ !!!!

Μαμα ευχαριστουμε για τις πληροφοριες ...πολυ χρησιμες!!

39WKp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε;;

Κάντε λίγο υπομονή κορίτσια δεν έμεινε τίποτα!!! Βάσω καταλαβαίνω τα νευρα σου, κι εγώ ώρες ώρες μιλάω απότομα στον άντρα μου άλλα αμέσως το μετανιώνω και ζητάω συγνώμη , εντάξει εδώ που τα λέμε δεν είναι και εύκολη υποθεση .. Νίκη όλες οι ηδη μανουλες στεναχωριουνται για το παιδι που αφήνουν στο Σπιτι Εστω για λίγες μέρες, είναι φυσιολογικό αυτό που νιώθεις, προσπάθησε να μην το μεταφέρεις αυτό το συναίσθημα στο παιδι γιατί θα νιώθει ανασφάλεια και φόβο, μην ρισκαρεις να γυρίσεις πίσω και αν πρεπει να σαι εκεί μήπως γεννήσεις;;; κάνε λίγο υπομονή

Μιαμια Κάλο και το κοτόπουλο, Άντε σήμερα τα πιο νόστιμα

Εγώ σήμερα θα κάνω μουσακά!! Οι πληροφορίες θα συνεχιστούν, αν γίνω όμως κουραστική να μου το πείτε, την Δευτερά και την τετάρτη έχω τα 2 τελευταια μαθήματα πέρι θηλασμού, ο άντρας μου τα ηχογραφεί κιόλας!!!

Getaver Πόλυ Κάλο το βαρος αλλά δεν λέει να πάρει θέση ε;;; προσπάθησε όσο μπορείς και βλέπετε μάζι με τον γιατρό, αν αντεχεις κρατά το όσο γίνεται

Μιαμια Εγώ μένω Θεσσαλονίκη

Η αμνησία είναι γενική μην σκας και εγώ μια απο τα ιδια

yk1yp3.png

Getaver για τις καούρες εχεις δοκιμάσει τίποτα;;; η Εστω απο το φαρμακείο κάτι;;; σου επιτρέπει τίποτα ο γιατρός;;;

Εμένα το μωρο απο χθες παραζωηρεψε, κουνιεται πέρα δώθε, με τεντώνει, βγαίνουν εξογκώματα, γενικά το αλιενακι μου δεν μ έχει συνηθίσει έτσι

Για τον θηλασμό σίγουρα απαγορεύεται καφές γενικά οτι περιεχει καφεινη σοκολάτα όσπρια ίσως και απο κει και πέρα βλέπουμε τι ενοχλεί το μωρο και δεν το τρώμε μπορεί να πειράζουν τα γαλακτοκομικά το βλέπουμε στην πορεία...

yk1yp3.png

Καλημέρα γλυκούλες μου. Miamia από Αθήνα είμαι και πρώτα ο Θεός θα γεννήσω στο Έλενας δημόσιο μαιευτήριο και από την πρώτη γεννα είμαι απόλυτα ευχαριστημένη. Στον θηλασμό η διατροφή είναι πιο προσεγμένη και ποιοτική για να έχεις καλό γάλα. Ανάλογα με το τι τρως έχει και ανάλογη γεύση για αυτό απόφευγε τα πολυ καφτερα και πικάντικα. Τώρα στην εγκυμοσύνη όλα ασα τρώμε περνανε από τον πλακούντα ενώ στον θηλασμό βγαίνουν κατευθείαν στον γάλα. Οι έμπειρες ας με διορθώσουν εάν λέω βλακειες. Καλύτερα μην βάψεις ρίζα στον θηλασμό... Γεωργια το μωράκι σου είναι τέλειο στα κιλά

Μήπως με το περπάτημα το πολύ και ίσως την κούραση κατέβει το μωράκι;; Νίκη σκέφτομαι και γω τον γιο μου που θα τον αφήσω και προσπαθώ να μην στεναχωριέμαι γιατί δεν κάνουμε καλό σε κανέναν. Μαμά τέλεια τα συναισθήματα για τις κλωτσιές απόλαυσε το!! Σήμερα μαγειρεύω πατάτες με κρέας. Φιλάκια καλή μας όρεξη!!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου,να σας ζησουν τα μωράκια σας και με ένα πόνο να ερθουν τα καινούρια μπεμπάκια!Παρόλο που είμαι 1+ χρόνο στο φόρουμ του πάρεντς,σήμερα έκανα εγγραφή στο καφέ!Είμαι έγκυος 38 εβδομάδων και περιμένω διδυμάκια αγόρι κορίτσι (ΠΗΤ 13/5/2015)!

Η Σεμελίτσα μου γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2013!

Έγινα δεύτερη φορά μαμά σε διδυμάκια στις 5/5/2015!

Μαμα κειλι καλώς ηρθες!!! Που ήσουν τόσο καιρό;;;

Να σου ζησει το άλλο σου παιδάκι και με το καλό τα μωρουλια σου!!! Πωπω!!! Πολλές εβδομαδες για δίδυμα!! Μπράβο σου!!! Θα γεννήσεις φυσιολογικά;;; εσύ και αν κοντευεις!!!

Μιαμια για τα μαλλια ρωτά και τον γιατρό σου αλλά καλυτερα να τα βαψεις τώρα και όχι στον θηλασμο, πάρε του κορρε το σωληνάριο εγώ έμεινα ευχαριστημένη και απο την βαφή και απο την διαρκεια, εγώ γενικά δεν έχω άσπρα και δεν τα βαφω , συνήθως μια φορά μετα το καλοκαίρι που ανοίγουν Πόλυ απο τον Ηλιο η οποτε μου ρθει για να νιώσω καλά!!!

Βάσω αν και δεν έχω εμπειρία Κάλα τα λες απο Οσα ξέρω πέρι θηλασμού

Έχω παρακολουθήσει και κάποια βιντεακια της πατσουρου στο youtube είναι πολύ καλη, σε μερικά σημειά την βρίσκω υπερβολική άλλα γενικα πολύ βοηθητική

Καλη Κυριακή και καλή όρεξη!!! Φιλάκια!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Μαμα κειλι καλώς ηρθες!!! Που ήσουν τόσο καιρό;;;

Να σου ζησει το άλλο σου παιδάκι και με το καλό τα μωρουλια σου!!! Πωπω!!! Πολλές εβδομαδες για δίδυμα!! Μπράβο σου!!! Θα γεννήσεις φυσιολογικά;;; εσύ και αν κοντευεις!!!

Μιαμια για τα μαλλια ρωτά και τον γιατρό σου αλλά καλυτερα να τα βαψεις τώρα και όχι στον θηλασμο, πάρε του κορρε το σωληνάριο εγώ έμεινα ευχαριστημένη και απο την βαφή και απο την διαρκεια, εγώ γενικά δεν έχω άσπρα και δεν τα βαφω , συνήθως μια φορά μετα το καλοκαίρι που ανοίγουν Πόλυ απο τον Ηλιο η οποτε μου ρθει για να νιώσω καλά!!!

Βάσω αν και δεν έχω εμπειρία Κάλα τα λες απο Οσα ξέρω πέρι θηλασμού

Έχω παρακολουθήσει και κάποια βιντεακια της πατσουρου στο youtube είναι πολύ καλη, σε μερικά σημειά την βρίσκω υπερβολική άλλα γενικα πολύ βοηθητική

Καλη Κυριακή και καλή όρεξη!!! Φιλάκια!!!

Καλημέρα κοπέλα μου!!Μένουμε βλέπεις με αδέρφη και ξαδερφη+άντρες τους+9 μηνών μωρά τους (γέννησαν μαζί) στο ίδιο σπιτι και μιας και εγώ είμαι η μονη που δεν δουλεύει από τους 6 ενηλικες,πρόσεχα την Σεμέλη και την ανιψια μου και τον ανιψιο μου!!Μέχρι τα Χριστούγεννα βασικά,γτ μετά...

ΜΑΚΑΡΙ να μπορουσα να γεννήσω φυσιολογικα,αλλά τον Γεναρη πέρασα περιτονίτιδα που κόντεψε να με σκοτώσει κ μενα και τα μωρα,έκατσα 1 μηνα μέσα και τωρα δυστυχώς μονο με καισαρική γινεται!Αφού δεν μου γεννήθηκαν στις 24 εβδομάδες ΠΑΛΙ καλα!

Εσύ κοριτσάκι περιμένεις?Με το καλό!!!

Άστα Βάσω δεν το δείχνω στη μικρή αλλά την παίρνω τόσες φορές αγκαλιά που με κοιτάει κάπως.

Μιαμια εγώ δεν τα βάφω αλλά η κουμπάρα μου είναι κομμώτρια και μου είχε πει ότι με το θηλασμό απαγορεύεται ακόμα και με φυτική γιατί όσο να είναι έχει κάτι πραγματάκια μέσα για να πιάνει. Αν θες όμως τα βάφεις αλλά το γάλα πρέπει να βγάζεις κάθε 3 ώρες και να το πετάς για δύο 24ωρα. Δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο.

στο θηλασμό η διατροφή πρέπει να είναι προσεγμένη αποφεύγουμε τις έντονες γεύσεις, πολλά λαχανικά και φρούτα πολλά υγρά (όχι καφές και τσάι) σούπες αρκετές, τροφές πλούσιες σε ασβέστιο, αποφεύγουμε τα αβγά και τη σοκολάτα γιατί προκαλλούν κολικούς στο μωρό. Ο παιδίατρος μου είχε πει ότι έχει σχέση με καλαμπόκι π.χ. αλεύρι καλαμποκιού βοηθάει στην παραγωγή και όντως βοηθάει πάρα πολύ. Αυτά θυμάμαι προς το παρόν. Συμπληρώστε και οι άλλες κοπέλες.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Καλώς ήρθες μαμά κειλι με το καλό τα μωράκια σου. Έχεις προγραμματισει καισαρική;; νίκη δεν το ήξερα για το καλαμπόκι πολύ χρήσιμη συμβουλή. Εγώ έπινα και γλυκάνισο βοηθούσε. Θυμάμαι είχα φάει Σολωμό και τον είχε πειράξει, ανάλογα και το μωράκι. Εύχομαι για ολες μας ένα υπέροχο ταξίδι στον θηλασμό.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Κοριτσάκια ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα κι αν έχετε καμιά απορία ή συμβουλή πείτε μου!Ναι έχω προγραμματισει για την άλλη Δευτέρα!Ελπίζω να κρατηθούν εκεί μεσα μέχρι τότε!!

Λίγο δύσκολο είναι όντως η συμβίωση έτσι,αλλά έχει πολλα πλεονεκτήματα πχ συνέχεια κάποιος σε βοηθά με τα παιδιά κλπ...Το έχουμε συνηθίσει έτσι κ αλλιώς!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...