Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι δε μου έγραψε κάτι άλλο. Μόνο σίδηρο και φυλλικό μετά από φάρμακα. Μπορεί να μην ήθελε να μου μετρήσει τα άλλα γιατί πήρα φάρμακα για εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα άρα δε θα ήταν αληθή τα αποτελέσματα. Δική μου υπόθεση.

FSH την πρώτη φορά που έκανα όταν ξεκινήσαμε προσπάθειες είχα 12, σε όλες τις επόμενες μετρήσεις 7 -8. Άρα είναι και θέμα κύκλου. Η τωρινή βλαστοκύστη ήταν κι αυτή poor? Άρα φυσικός κύκλος και κύκλος με φάρμακα έδωσαν ίδιο μοτίβο εμβρύων?

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλησπέρα και από μένα πως είστε; εμείς αύριο θα είμαστε χαλαρά ίσως πάμε για καφέ το απόγευμα σε μια φίλη. Κατά τα άλλα με έχει πιάσει βαρεμάρα και δεν κάνω τίποτα!! Καλό απόγευμα με το καλό αύριο η Πρωτομαγιά!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια...Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τηΝ στήριξη..Πονακια περιόδου Έχω αρκετά,κτ σφίξιματα στην κοιλιά τα νιώθω εδώ κ κάνα μηνα αλλά δε πονάω ιδιαίτερα κ δε ξέρω μηπως είναι το μπεμπε που σπρώχνει...Δεν αγχώνομαι άλλο τζάμπα...Ότι είναι να γίνει θα γίνει...Προσπαθώ να μην σκέφτομαι αυτά,αλλά τις Ομορφές στιγμες που θα ακολουθήσουν με το μπεμπακι...Κ να κάνω άλλα πράγματα..Σημερα πήγαμε Άρτα,να πληρώσουμε λογαριασμούς,σούπερ μαρκετ εφόδια για το μηνα,Κ ειδικά για τις μέρες που θα λείπουμε να έχουν οι δικοί μου γιατί δεν μπορούν να τρέχουν κ ήρεμησα Κ από αυτά...Περπάτησα κιόλας κ σε λίγο θα πάω πάλι...

Μαμα82 δε παίρνω μαγνησιο,δε το δίνει ο γιατρός μου αν δεν υπάρχει προβλημΑ..Πες κτ για την φροντίδα μας μετα τη γέννα...Τι πρέπει δηλ να κάνουμε...

Νίκη πως το έφτιαξες το κέικ ζεβρα???Αυτά είναι τέλεια Για μικρούς κ μεγάλους...

Βάσω μια χαρά το μωρο σου...Ότι πει ο γιατρός τωρα...

Γεωργία πως πήγε με το γιατρό...Μέχρι πότε σε ββλέπει??Σου είπε κτ για τις συσπάσεις??

Κ μένα γεννησε η συγγενής μιας θείας μου,αλλά όχι δική μου,πρόωρα,της σπάσανε τα νερά,Καλά είναι το μωρο ευτυχώς,το βράδυ θα μΆθω ακριβώς...Να ναι καλά η μαμα Κ το μωρακι...

Απο φαγητό τι αποφεύγετε τώρα μπήκατε στο μηνα σας??Όσπρια τρώτε ας πουμΕ?

Γεια σας κορίτσια!!!

Βάσω ξεκουρασου!!! Όπως και όλες μας δηλαδή να κουραζομαστε μονο για βόλτες γιατί οταν γεννηθούν τα μωρακια μας ουτε ξεκούραση θα χει ουτε βόλτες!!! Χαχα

Νική μπράβο που κανεις τέτοιες ομορφιές και χαίρονται τα παιδάκια!!! Εγώ δεν μπήκα ακόμα στην διαδικασία αύτη σαν πρωτομανουλα που θα γίνω!!!

Μιαμια μπράβο που είστε τόσο ενωμένη οικογένεια, είναι πολυ ωραίο πράγμα!!!

Θα σας πω αναλυτικά πολλές συμβουλες και για μας και για τα μπεμπακια μας άλλα απο βδομάδα γιατί αλλάξαμε εταιρία στο ίντερνετ και δεν έχουμε σπίτι ακόμα θα συνδεθουμε τριτη και σας γράφω απο το κινητό και είναι λίγο σπαστικο...

Να περάσετε αύριο καλά!!! Άντε και επίσημα άνοιξη και ο μήνας σας-μας!!!! Αυτός ο Μηνάς θα φέρει τα μωρακια μας!!!!

yk1yp3.png

Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο φτιάχνεις μία δόση κέικ τη χωρίζεις στα δύο. Το ένα το κάνεις σοκολατένιο με κακάο και σε στρόγγυλο ταψί κάνεις το εξής: παίρνεις μία κουταλιά από το άσπρο μείγμα και τη βάζεις στο κέντρο από το ταψί, μετά μία κουταλιά από το μαύρο και τη ρίχνεις στο κέντρο από το άσπρο και συνεχίζεις έτσι, μία κουταλιά άσπρο μία μαύρο όταν ψηθεί και το κόψεις βγαίνει ριγέ. Αυτά με το κέικ.

Κάτι συζητούσαμε με μία κοπέλα που είναι και αυτή έγκυος και μου έλεγε μπράβο που δεν έχω άγχος και ότι αυτή φοβάται μην γεννηθεί το μωρό και έχει κάτι μήπως πάθει το ένα ή το άλλο και το έχει για όλη του τη ζωή και άλλα τέτοια διάφορα που απορώ που τα σκέφτηκε και αφού με είχε φέρει στο αμήν γυρνάω και της λέω αν έχει κάτι που δεν μπορείς να του σταθείς δώστο σε κάποιον που θα μπορέσει να του σταθεί και σταμάτησε και με κοίταγε. Δεν καταλαβαίνω γιατί αναλώνονται σε τέτοιες σκέψεις όταν μπορούν να σκεφτούν πως θα είναι η ζωή με το μωρό, πως θα είναι τα πρώτα του λογάκια και άλλα τέτοια όμορφα. Μην σκέφτεστε τίποτα και στην τελική αυτό το λέω και για εμένα ότι αν για τον α β λόγο κάτι δεν πάει καλά από τον Θεό θα είναι σταλμένο και κάτι ξέρει παραπάνω από εμάς. Ουφ τα είπα και ξέσπασα.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Μαμα82 μερικες φορές οι δυσκολίες σε ενώνουν τόσο που δε φαντάζεσαι...Έχω περάσει πολλά τα τελευταία 13 χρόνια με τους γονείς μου,για αυτό κ έχω γίνει τόσο απαισιόδοξη αλλά συναμα Κ δυνατή κ Όλες αυτές οι δυσκολίες μας έχουν ενώσει πολύ...Κ με τον άντρα μου δεχθήκαμε πολύ μετα την παλινδρόμη που είχα , για αυτό φοβομαστε Κ τοσο από την αρχή μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης μου...

Θα περίμενω τις συμβουλές,ελπίζω να τις προλαβω...

Νίκη είσαι πολύ νοικοκυρά νομίζω...Εύκολο αυτό με το κέικ...Κ Εμεις κάπως έτσι το φτιάχνουμε,όχι κουταλιά κουταλιά Ομως,Ρίχνουμε τΑ 3/4 Από το λευκό μειγμΑ Στο ταψί,μετά προσθέτουμε τη σοκολάτα στο μειγμα,χτυπάμεε κ βαζουμε πάνω από το λευκό γύρω-γύρω,όχι σε όλη την επιφάνεια Κ με το πιρούνι κα νουμΕ σχέδια...Κ βγαινει διχρώμο,ριγέ αλλά όχι ζεβρα...Πιο γρήγορα...

Το θεμΑ είναι να γεννηθεί το μωρο μας γερό,χωρίς κανένα προβλημΑ...Αλλά Ποτέ δε ξέρεις τι σε βρίσκει σε αυτή τη ζωή...Αλλά δε θα ζήσουμεε σκέφτομενοι συνεχώς το κακό...Ότι βρέξει ας Κάτεβάσει που λένε...

Πήγα για περπάτημα 1 ώρα κ δεν άντεχα άλλο...Αύριο περισσότερο..Αλλά βρε κορίτσια αισθάνομαι από κάτω κτ σαν μπουπωμα,κτ Σαν να έχω μια υγρασία μέσα στον κόλπο μου,σαν το χέρΙ το μωρου να με σπρώχνει,σαν να πανε να σπάσουν τα νερά...Δε ξέρω...Κάπως περίεργα πάντως...Νιώθει καμια κτ Πάρομοιο?? Κ έχω άλλη μια απορία...Αν σπάσουν τα νερά κ βγαίνουν λίγα λίγα κ δε το κατάλαβεις πόση ώρα άντεχει το μωρο χωρίς να στέγνωσει?Κ κουνιέται αν σπάσουν τα νερά??

Διαφημίσεις

Μια μια μην αγχώνεσαι για αυτό. Πρώτον συτό που νιώθεις να σε σπρώχνει δεν είναι χέρι. Μπορεί να είναι και από την κύστη ή από οτιδήποτε άλλο, όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο τεντώνουν όλα εκεί κάτω και επειδή είναι πιο ευαίσθητα τα νιώθουμε πιο αισθητά. Για τα νερά θα το καταλάβεις καλέ. Και λίγα λίγα να φεύγουν κάποια στιγμή θα καταλάβεις ότι " κατουριέσαι" συνεχόμενα!!! Το μωρό δεν στεγνώνει κοίτα παράδειγμα. Η μαμά στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, σπάνε τα νερά στο χωριό 10 μέρες αφού μπήκε στον 8ο. Φεύγει και ο δρόμος ήταν κλειστός. Ήταν ένας με μπουλντόζα που προσπαθούσε ο χριστιανός 3 τα ξημερώματα να τον ανοίξει και τους δίνει το αυτοκίνητό του και καταλήγουν να φτάσουν στο μαιευτήριο στα Τρίκαλα γύρω στις 7 το πρωί. Από τη στιγμή που σπάσουν τα νερά στην πρώτη εγκυμοσύνη το έχω ξαναπεί πας πιο χαλαρά, στη δεύτερη ε δεν πας και τόσο χαλαρά..καλέ ναι κουνιέται το μωρό ούτως ή άλλως αρχίζει και πιέζεται να βγει.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου μπήκε ο μήνας μας, καλό μας μήνα εύχομαι να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας τα μωράκια μας όταν θελήσουνε και αυτά και να είναι γερά. Νίκη σωστά σκέφτεσαι ο Θεός ξέρει γιατί στέλνει το οτιδήποτε.miamia μην αγχώνεσαι και απόλαυσε τα συμπτώματα αυτά που είναι προπαρασκευαστικά, όπως είπε η Νίκη το μωράκι ετοιμάζεται για να σε γνωρίσει. Εγώ ξεκουράζομαι για να πάρω όλη αυτή την εβδομάδα. Mama περιμένουμε να μας πεις τι σας είπαν στα μαθήματα. Πολλά φιλάκια να περάσατε τέλεια σήμερα με τις οικογένειες σας.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε;;;

Κάλο μηνά και καλη πρωτομαγιά!!! Έφτασε ο καιρός!!!

Μιαμια μην αγχωνεσαι ολά θα πάνε καλά και σε λίγο Καιρό θα τα έχουμε αγκαλιά και δεν θα περιγραφετε η ευτυχία μας!!!!

Παρακαλώ μην σκέφτεται καμια αρνητικά!!! Το άγχος να μην μας καταβάλλει για να χάσουμε Οσα μπορούμε περισσότερα απο αυτήν την φαση που είμαστε άλλα και απο την γέννηση των μωρών μας!!! Είμαστε ευλογημένες απο τον θεο που μπορούμε να ζήσουμε αυτό το θαύμα και θα μας δώσει την δυναμη για την κρίσιμη στιγμη του τοκετού!!!! Και ολά θα ναι τελεία!!! Πιστεύω οτι το μονο που θα σκεφτόμαστε δεν είναι ο πόνος αλλά το μωρο μας!!!!

Χθες συνάντησα μια κοπελα στο ταξι που γέννησε πέρσι τέτοια εποχή!! Μου έδωσε ευχές και μου είπε οτι δεν είναι τίποτα ο τοκετός θα περάσει εύκολα και μετα αυτό που θα ζήσουμε δεν υπάρχει!!! Αμέσως φαντάστηκαν την στιγμη που θα κρατούσα το μωρο μου αγκαλιά και έφυγαν ολά τα άγχη!!!

Αυτό που λες υγρασία δεν το νιώθω καταλαβαίνω όμως την πίεση κάτω και νιωθω καποιες φορες ενα τσίμπημα τσούξιμο στον κολπο, πιέζει σιγά σιγά η κατασταση

yk1yp3.png

Καταρχήν ξέρετε όλες για τις λεγόμενες αναπνοές, αναπνοές κεράκι οσες θέλετε μπείτε ίντερνετ να δείτε λίγο, φαίνονται εύκολες άλλα δεν είναι θέλουν εξάσκηση, μπορεί να ζαλιστουμε αν δεν γίνουν σωστα και εκείνη την ώρα πρεπει να γίνονται οπώς πρεπει γιατί αλλιως θα τα παραστήσουμε και θα μείνει το άγχος!!! Βοηθούν ώστε να συγκεντρωθουμε σε αυτές και να μην σκεφτόμαστε τον πόνο, βοηθάει στο να αποβαλλουμε το άγχος , ευτυχώς μπορούμε να αντεξουμε όσο δυνατός και αν είναι ο πόνος γιατί κρατάει το πολύ ενα λεπτο!!!

Οτάν έρχονται οι πόνοι και οι συσπάσεις ο οργανισμός εγκρίνει ορμόνες που βοηθούν στην επιτάχυνση του τοκετού και την διαστολή ( είναι οι αντίστοιχες ουσίες που μας βάζουν στους τεχτητους πονους της πρόκλησης) όμως αν αγχωθουμε εκκρινουμε ορμόνες που είναι αντίθετες σε αυτές και το αποτέλεσμα είναι πόνος και καθυστέρηση....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Οποτε εκπαιδευτειτε στις αναπνοές!!!

Τώρα το συστημα εκεί κάτω μην το βλέπετε έτσι αλλά είναι θαυματουργό!!! Έχει ελαστικότητα και με την βοήθεια ακόμη και του μωρού βγαίνει μια χάρα, δεν λέω οτι είναι παιχνιδακι απλως δεν είναι ακατόρθωτο, ο πόνος κατα την εξοδο δεν είναι στον κολπο άλλα απο τα κοκκαλά της λεκάνης που ανοίγουν. Πολλές γυναίκες δεν χρειάζεται να της κόψουν (πλεον δεν συνίσταται έκτος και αν υπάρχει αναγκη) οποτε μην το σκέφτεστε

Τα ράμματα που ίσως χρειαστούν είναι απορροφησιμα η θα πέσουν απο μονά τους, αν θέλουμε να μαλακωσουμε την περιοχή και να μην μας ενοχλούν μπορούμε να κάνουμε λουτρό εκεί κάτω με χλιαρό νερό και με 2-3 μεγάλες κουταλιές χοντρό αλάτι, δεν τσουζει, αν έχουμε αιμορροΐδες τοτε το λουτρό να ναι προς κρύο

Αν έχουμε ράμματα και θέλουμε να πάμε στην τουαλέτα τοτε παίρνουμε ενα πανί και πιεζουμε εκεί πανω ώστε να μην τραβανε όταν πιεζουμε για να τελειώσουμε και να μην ποναμε

yk1yp3.png

Σκουπιζομαστε προσεκτικά για να μην μεταφέρουμε μικρόβια απο πίσω προς τα εμπρός, το ιδανικό είναι να πλενομαστε

Αν δουμε υγρά με πολύ πύον η μυρίζουν πείτε το στον γιατρό μην υπάρχει κάποια λοίμωξη η φλεγμονή, η περιοχή εκεί κάτω θα συνέλθει σε 2-3 εβδομαδες (σαν πληγή εννοώ ) και αυτό γιατί δεν θα αναπνέει με την σερβιετα κτλ, αν θέλετε να επιταχύνεται την διαδικασία βαλτε κάθε φορά που πλενετε την περιοχή το Σεσουάρ με κρύο αέρα ώστε να στεγνώσει Κάλα, υπόψιν παντα στεγνώνουμε την περιοχή Κάλα με πανί ταμποναριστα ώστε να μην δημιουργηθούν μύκητες απο την υγρασία

Στο κάθισμα: δεν καθόμαστε απότομα, πάμε πρωτα πλάγια σιγά σιγά με το να ποδι και καθόμαστε απαλά αν δεν μπορούμε βάζουμε πρωτα το ποδι λυγιστα πανω στην καρέκλα και καθόμαστε πανω σ αυτό ώστε η περιοχή να ναι στον αέρα, επίσης πολύ απλα πάρτε ενα σωσίβιο στρόγγυλο το κλασικό με την τρυπά στην μέση και καθιστά

yk1yp3.png

Κορίτσια μου σας αφηνω πάω να ετοιμαστω γιατί θα φύγουμε, υπόσχομαι να σας γράψω και αλλά και εύχομαι να βοήθησαν Εστω και λίγο

Συγνώμη για την πρωινή ζαλάδα!!!

Φιλια σε όλες!!! Να περάσετε καλά!!!

yk1yp3.png

Κορίτσια συγχωρέστε μερικά λάθη είναι επειδή γράφω απο το κινητό και μερικές λέξεις μου τις αλλάζει μονο του!!! Επίσης γράφω καταλάθος σκουπιζουμε απο πίσω προς τα εμπρός!!! Λάθος το αντίθετο, απο μπρος προς τα πίσω!!!

Φιλάκια!!!

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια...Καλό μας μηνα...Με το καλό να υποδεχτούμε τα μωρακια μας...Ήρθε κ αυτό το Σαββατατοκυριακο!Τον πιάσατε τον Μάη χθες?Εγώ την πήγα την βολτα μου,όπως κθ μερα για περπάτημα κ πρωί κ απόγευμα...Το ίδιο Κ σήμερα.Περπατησα 45 λεπτά το πρωί κ θα πάω κ αργότερα καμια ώρα...

Δεν με αγχωνουν τα συμπτώματα..ίσα-ίσα που πρέπει να έχω...Επίσης δε με αγχώνει καθόλου το κόψιμο-ράψιμο αλλά λίγο η ανάμονη την ώρα τον πόνων κ αν θα πάνε όλα καλά για το μωρο αλλά κ μενα...Αχ να τΟ πάρω στα χέρια μου μπας κ ήρεμησω..

Μαμα82 πολύ κατατοπιστικα τελικά τα μαθηματα...Τι ωραία!Χρησιμες οι συμβουλές..

Βάσω χαλαρά να περάσει άλλη μια Εβδόμαδα....

Νίκη ας βγει γρήγορα κ ας μη προλάβουμε να φτάσουμε...Με αγχώνει αν θα αργήσει..

Από Τετάρτη μέχρι Σαββατο θα έχουμε πολύ υψηλές θερμοκρασίες...Τα μωρακια μας θα γεννηθούν με καύσωνα...

Έχω μερες που θέλω να φάω πίτσα ή πεινερλι Κ μια βαφλα πριν γεννήσω...Λέω να φάω τηΝ πίτσα σημερα Κ αύριο τη βαφλα... :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...