Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσι μου σε ευχαριστώ για τα λόγια σου. Μάλλον κάπου υπήρξε παρεξήγηση γιατί δεν έχω μείνει έγκυος ποτέ. Κάναμε ένα χρόνο φυσική προσπάθεια και άλλο ένα χρόνο ωοληψιες Με μία εμβρυομεταφορα που απέτυχε. Δε γνωρίζουμε το λόγο της αποτυχίας. Δε μου ακούγονται εξωγήινα αυτά που μου λες γιατί φαίνεται πως έχεις προσπαθήσει πολύ και έχεις περάσει και εσύ πολλά. Εγώ απλά δεν έχω την δυνατότητα να προσπαθήσω 11 χρόνια με τόσο χαμηλή ΑΜΗ. Είναι πολύ πιθανό αυτά τα αποθέματα στα επόμενα 1-2 χρόνια να τελειώσουν και να μπω στην κλιμακτήριο. Άλλωστε μου το έχουν πει και κανα 2 γιατροί. Προσπαθούμε με ο,τι έχει μείνει και αν βρεθεί κάτι καλό. 
      Δεν καταδικάζω τα δανεικά απλά δεν έχω προετοιμάσει τον ευατο μου για αυτό. Θέλει και μια ψυχική προετοιμασία και δύναμη να πεις πως σταματάς να προσπαθείς με δικά σου. Προς το παρόν πρέπει να εντοπίσω την άκρη του νήματος στην κακή βλαστοκύστη και την αποτυχημένη ετ. 
      Σήμερα έκανα και την εξέταση του εύθραυστου Χ που έμαθα μόλις χθες πως υπάρχει. Έχω δρόμο ακόμα αλλα το που θα με βγάλει δε ξέρω. 

Μέχρι τώρα από τις 8 ωοληψιες, είχα 13 ωάρια, 6 γονιμοποιήσεις εκ των οποίων έγιναν 4 βλαστοκύστες. Όλες από πολύ μέτριας ως κακής ποιότητας και όλες 6ης ημέρας. Αρα παρότι είμαι 33 και ο σύζυγος 35, κάτι παίζει με την ποιότητα των εμβρύων. Παρότι είμαι 33 λοιπόν χθες έμαθα πως έχω τη ορμονολογικη εικόνα γυναίκας 43 ετών. Οποτε τελικά η ηλικία σε εμένα παίζει ρόλο μόνο στο ότι δεν υπάρχουν άλλα θέματα που να αποτρέψουν την εμφύτευση πέρα από ένα κακό έμβρυο ( ή τουλάχιστον δε γνωρίζω να υπάρχουν θέματα).

Θα πεταχτώ πάλι και θα πω ότι εμένα 2 γιατροί μου είπαν έχω το ορμονικό προφίλ μιας 40αρας. Μου το έχουν πει από τα 23. 
      ποιες ορμόνες σου είναι περίεργες και σου το είπε αυτό; 

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Νίκη και μένα ετσι κάνει ο γιος μου. Συνεχώς μου φιλάει την κοιλιά και λεει πως αγαπάει το μωράκι μέχρι τον ουρανό,πολύ σημαντικό να εκφράσουν την ζήλια τους ελπίζω να το κάνουν. Δεν έχει κατανοήσει ακόμα ότι θα λείψω και έχει μάθει να αποκοιμιέται μαζί μου. Μακάρι να γίνου όλα όπως πρέπει.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βάσω πιστεύω ότι είναι καλό να γίνει μία κουβεντούλα. Μια φίλη μου όταν έφυγε για το νοσοκομείο ούτε καν το χαιρέτησε και αυτό το κατάλαβε και δεν κοιμόταν το βράδυ. Βασικά το έχει λίγο παραχαιδεμένο. Αν και η δικιά μου δεν έχει θέμα άμα έχει τον μπαμπά της εγώ σαν να μην υπάρχω για αυτό της λέω συνέχεια ότι εσύ θα είσαι μαζί με τον μπαμπά. 3-4 μέρες είναι θα περάσουν.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Ομορφες καλημερες!!!! Ολες εδω;;; εκπεμπει καμια απο κανενα μαιευτηριο;; εγω να πω την αληθεια δν εχω αγχωθει ακομη πολυ αλλα οι δικοι μου ειναι στην πριζα...με παιρνουν τηλ συνεχεια να δω τι κανω κι οταν τους παιρνω εγω το σηκωνουν πανικοβλητοι με στυλ...τι εγινε;;;;; εστειλα και την μαμα μ πισω στο χωριο γιατι ειχε μεινει κι ο μπαμπακας μ τοσο καιρο χωρις φαγητο.!! Αφηστε που με ειχε κακομαθει ολη μερα εγω στον καναπε κι αυτη να κανει δουλειες κ να με ταιζει! Αρχισαμε και το περπατημα μηπως κ κατεβει ο ζουζουκος μ..χθες καναμε 4χλμ..ο συζυγος τα ειδε ολα..ο μπουμπουκος παλι μαλλον ακινητος μιας και δεν ενιωσα καμια διαφορα. Οσον αφορα το αλλο που ολες μου προτεινετε...τον κυνηγαω τον αντρουλη μ αλλα δν μου καθεται..φοβαται πααααρα πολυ!!

Γιαυτο που λετε για τα πρωτα σας παιδακια και τις αντιδρασεις τους λογω δουλειας εχω να σας πω οτι εχω δει παρα πολλα και θελει πολλξ προσοχη. Το συχνοτερο φσινομενο για τα παιδακια που δν εκφραζουν την ζηλια τους ειναι ο τραυλισμος..μιας και βιωνουν ενα πολυ μεγαλο σοκ.

Καλημερουδια!!!

39WKp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!!! Τι κάνετε;;; δεν πιστεύω να γεννάει καμια "απρόοπτα"? Εγώ είμαι ακόμη στους δικούς μου αύριο επιστρέφω ολά καλά εδώ αλλά φτανει, πήρα και μερικά πραγματα σήμερα πυτζαμες 3/4 παντελόνι κάτι φανελακια 2 εσώρουχα που με βολεψαν και ενα ακόμη μπουρνουζακι για το μωρο μου!!! Μου μείνε κανένα σουτιεν θηλασμού κουνουπιερα για την κούνια μια βαση για μπανιερο και κατι ακόμα Πόλυ μικροπραγματα θα κάνω και βαλίτσα και στην αναμονή!!!

Οσες έχετε δεύτερο παιδι θέλει λίγο προσοχή συνήθως το βρέφος μένει λίγο πίσω άλλα κυρίως ο πρώτος καιρός είναι μετα θα προσαρμοστούν όλοι λίγο λίγο

Getaver εμένα μου είπε οτι μετα την 36η εβδομαδα 2ωρες περπάτημα και δουλείες να κατεβεί όσο γίνεται πιο χαμηλά για να γεννησω πιο εύκολα!!! Άντε να δουμε...συνέχισε και που θα παει;;; κι εγώ δεν αγχωθηκα θα δουμε την ωρα εκείνη!!!

yk1yp3.png

Γεια σας κορίτσια πως είστε;εγώ μόλις γύρισα σπίτι έδωσα αίμα πήγα και τη μικρή για εμβόλιο μια χαρά ξεμπερδέψαμε για ένα χρόνο. Λίγα ψώνια και πάλι πίσω, και τώρα δεν έχω κουράγιο ούτε από τον καναπέ να σηκωθώ...

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!! τι κανετε;;; γυρισα!!!

ΝΙκη αντε παει και αυτο!!! κατσε ξεκουρασου και μην κανεις τιποτα!!!!

πολυ υσηχια επεσε ε;;;

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε;;;

yk1yp3.png

Καλημέρα Στις Ομορφες κοιλιτσες...Σας έγραψα χθες το πρωί αλλά σβήστηκε το μην κ μετα είχα γιατρό...Με άγχος πήγα,με πιο πολύ έφυγα από εκεί...Έκανα non stress στην αρχή ήταν λιγο ήσυχο το μώρο μου γιατί είχα ώρα που εφαγα,εγώ το κατάλαβαιινα ότι κουνιόταν αλλά δε το έπιανε το μμηχανήμΑ μαλλον,μετά με γύρισαν στο πλάι κ ήταν οκ..Το μώρο μου λέει φαίνεται οκ,αλλά εσύ δεν έχεις καθόλου συσπάσεις..Μια ευθεία γραμμή κορίτσια..καμια κίνηση η μήτρα οπότε μαλλον δε γενναω ακόμα...Μου είπε ότι βλέπει ότι δεν έπεσε κ η κοιλιά μου κ δε με εξέτασε καθόλου απο κάτω για να μη με πονέσει τζαμπα...μου είπε να περπατάω και θα δούμε Την άλλη φορά ,αν δε συμβει κτ απροοπτα...Απλώς μου τα αλλάζει κ αγχώνομαι,μια έτσι,μια αλλιώς.Την προηγούμενη μου είχε πει ότι θα μου το πάρει με πρόκληση λογΩ των ενεσεων,τώρα αφού δε βλέπω κτ το αφήνουμε..Κ Αν σπάσουν τα νερα ή με πιάσουν πόνοι τι γίνεται...Ε δε θα γεννήσεις Κ αμέσως μου λέει οπότε εχουμΕ χρόνο από την ένεση...Τι να πω...Από τη μια καλύτερα να έρθουν οι δικοί μου πονοι Κ να μην πεθάνω από τους τεχνητούς από την άλλη άγχος...Κ Αν δε με πιάσουν ποτέ πόνοι τι γίνεται,Ποιος μου λέει ότι θα με πιάσουν οι άλλοι..Κ Αν φάω τους πόνους κ δεν έχω διαστολή?μετα τι?μαχαιρι...Να ναι καλά μόνο το μωρο μου θέλω...Δε νομίζω ότι παθαίνει κτ να μεινει 2 Εβδομάδες μέσα στην κοιλίτσα μου...38 ειμαι σημερα,έχει λίγο χρόνο.Ό άντρας μου λέει ότι του αρέσει εδώ Κ δε θέλει να βγει...Αυτά...Σας ζαλισα λίγο...

Νίκη Κ Βασσω είναι λίγο δύσκολο τώρα στην αρχή να βρειτε τις ισορροπίες μετάξι μωρου κ 2ου παιδιού...Είναι λογικό να ζηλεύει...Αυτό που ξέρω από ψυχολόγους είναι ότι δεν πρέπει να μπεις μεεσα στο σπίτι κρατώντας εσύ το μωρο την πρώτη μερα,είναι λέει τραύματικική Εμπειρια,οπότε δώστε το στον μπαμπα ή σε κπ γιαγια...Κ τρέξτε να αγκαλιάστε τα μμικρά σας...Επίσης μην ανοίγετε τα δώρα για το νέο μελος μπροστα στα μεγαλυτερα παιδάκια...Λογικό να ζηλέψουν...Κ ένα ακόμα δύσκολο κομματι Είναι ο ύπνος,γιατίγιατί ξυπνάει συνήθως κ το πρώτο από το κλάμα του μωρου...Αυτά ξέρω,ελπίζω να βοηθησουν,αλλά θα τα δείτε κ μμόνες σας στην πορεία..

Μαμα82 όλο ψώνια είσαι,εγω ανάμενω Την άφιξη του υιού Για να πάρω κανα ρουχαλάκι,όλο τα ίδια κ τα ίδια φοράω...Κ να πάρω κ στο μώρο τώρα που θα έχω εικονα Κ θα ξέρω κ το νουμερο...

Γεωργία υπάρχει κπ κόλπο για το άγχος??Θες να μου το πεις?χαχα...Αλήθεια Εσύ είχες καθόλου συσπάσεις τώρα που πήγες??Όσο για το σεξ κτ πρέπει να κανουμΕ επειγόντως...Λέω να δοκιμάσΩ σήμερα!!Από το να με ξεκανει Ο γιατρός!κκαλύτερα να φοβηθω...Μπορεί να το ευχαριστηθούμεε κιόλας που ξέρεις!!χιχι..Τι λέω..

Επίσης εξακολουθούν τα πονάκια μου,αραιά κ μικρα αλλά τα έχω,το είπα στο γιατρό κ μου είπε θέλουμε μεγαλυτερα...Κ για το σπρώξιμο-τσούξιμοο εκεί χαμηλα,λες κ σπρώχνει το κεφάλι του Κ μου είπε μάλλον αυτό είναι..Αλλα γυρνώντας χθες από το γιατρό έχω ένα άλλο συμπτώμα...Το ένιωσα κ μια φορά εκεί που έκανα καρδιοτοκογραφο,νομίζω ότι θα μου φύγει κτ από κάτω,σαν να θέλουν να φύγουν νερα,σαν ένα μπουκωμα,σαν να θελω Να κατουρησω...Δε μπορώ να το περιγράψω ακριβώς..Θα το τσεκάρω κ αυτό.Τι άλλο θα νιώσω άραγε μέχρι το τέλος?

Αχ μιαμια σε καταλαβαίνω εδώ και 3-4 μέρες είμαι μόνο γκρίνια αφού ο σύζυγος τα χασε. Άρχισα δεν βολεύομαι από την κοιλιά που κοντεύει να φτάσει στο πάτωμα, όταν πάω να γυρίσω από πλευρό σε πλευρό κάνω ολόκληρο σενάριο, τι να πω μήνας είναι θα περάσει, αλλά όπως λέει και ο άντρας μου πάλι καλά που τα έχω τώρα όλα αυτά με την γκρίνια, φαντάσου να τα είχα από πιο νωρίς, θα είχε παλαβώσει...

αφού δεν κάνει συσπάσεις η μήτρα δεν υπήρχε λόγος να σε εξετάσει. Κοίτα αν πάρεις όλο το μήνα μετά θα πας με πρόκληση και από εκεί και πέρα θα δει ο γιατρός σου. Για τα νερά καλά σου είπε, στο πρώτο μου είχε πει και εμένα ότι και να σπάσουν τα νερά έλα χαλαρά, στο δεύτερο να είσαι εδώ γιατί δεν προλαβαίνεις. Οπότε και να σπάσουν τα νερά μην πανικοβληθείτε.

Συνέχισε το περπάτημα και βλέπετε. Ο γιατρός ξέρει μην αγχώνεσαι και δεν θα κάνει κάτι που θα βάλει σε κίνδυνο εσένα και το μωρό σου. Όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο χειρότερο είναι και για εσένα και για το μωρό.

Αυτό που νομίζεις ότι θα σου φύγει κάτι από κάτω το έχω και εγώ είναι φυσιολογικό όλα τα όργανα προετοιμάζονται για τον τοκετό και είναι πιο ευαίσθητα, να φανταστείς στο σημείο που έχω τα ράμματα μετά από 3 χρόνια άρχισα να νιώθω τράβηγμα.

Καλημερα κορίτσια μου!!! Τι κάνετε;;

Μια μια μην αγχωνεσαι εχεις ακόμα χρονο, η τελειομηνη κύηση κρατάει μέχρι και 42 εβδομαδες, το μωρο σου θέλει λίγο ακόμα χρονο, προσπάθησε να περπατας παραπανω όσο μπορείς, κάνε καμία δουλεια παραπανω παντα με προσοχή όμως και βάλε τον άντρα σου κάτω!!! Χαχα ελεύθερες επαφες όσο γίνεται να μαλακώσει ο τράχηλος!!! Παίρνεις μαγνήσιο;;;

Κι εγώ νιώθω αυτό το τσίμπημα - τσούξιμο απο κατω, μαλλον πιέζει το μωρο και η βαρύτητα

Νίκη φτασατε στην τελική ευθεία!!! Υπομονη

yk1yp3.png

Κοριτσια καλημερα κι απο μενα....μια απο τα ιδια με εσας κι εγω!!

Miamia εμενα συσπασεις δεν μου ειχε μετρησει δν ξερω μηπως αυριο..αλλα εγω νομιζω τις νιωθω συχνα. Δλδ μεσα στην ημερα πολλες φορες την νιωθω να πετρωνει χωρις καποιο πονο. Εγω τωρα πια ουτε πονακια εχω απο κατω...παρολο το περπατημα νομιζω οτι δν ξεκουνιεται!! Τον πλακουντα του τον τσεκαρε; ειναι οκ; εμενα την τελευταια φορα μου ειπε οτι αρχισε σιγα σιγα σιγα να γερναει. Οσο για το αγχος...εχω και παραεχω αλλα να μου το μεταδιδουν και οι δικοι μου δεν το αντεχω...προσπαθω να το παιξω ψυχραιμη εγω για να ναι κι αυτοι!!

Νiki και μεις ενα με το αυτο με τα νευρα. Σε ολη την εγκυμοσυνη ημουν μια χαρα κι ειχε να το λεει ο αντρας μ αλλα τις τελευταιες δυο βδομαδες ξεσπαω πανω του..αλλα δεν ελεγχεται..μου φταινε ολα!!! Αρχισαν να μου φταινε ολα...πρεπει να πηρα κι αλλα κιλα (δν ζυγιζομαι πλεον...με χαλαει το σπορ) και νιωθω υπερβαρη..δεν εχω ορεξη να παω πουθενα μονο για περπατημα βγαινουμε..!

39WKp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, τα δικά μου νεύρα σαν και τα δικά σας! φωνάζω και στον μικρό μου αλλά τι να κάνω, μου βγαίνει...

σήμερα πήγα και είδα το μπεμπάκι μου, το έβγαλε στα 2600 και έχω ξανά ραντεβού σε μια βδομάδα για nst και για το οριστικό ραντεβού της καισαρικής.

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία... κορίτσια με το καλό να μπει ο Μάης και να πάρουμε αγκαλιά τα μωράκια μας όταν θα θελήσουν και αυτά!

Το ραντεβού για γέννα έχει κλειστεί για τις 11 Μάη αλλά θα οριστεί την άλλη Τετάρτη εάν όλα είναι οκ και δεν έχει συμβεί κάτι νωρίτερα, κορίτσια ανυπομονώ!!!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Όσον αφορά τις συσπάσεις μου είπε η γιατρός μου ότι είναι όταν πετρώνει η κοιλιά αλλά συνοδεύονται και από πόνο πολύ δυνατό, είναι κάτι που δεν έχω νοιώσει ποτέ, μόνο το πέτρωμα της κοιλιάς και αυτό όταν έχω κουραστεί πολύ!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Και εμένα αυτό μου είπε ο γιατρός, όταν είναι μόνο πέτρωμα είναι προπαρασκευαστικό, προετοιμάζεται το σώμα, το έχω αυτό από τον 7ο, αν ήταν έτσι μου λέει ο γιατρός θα είχες γεννήσει προ πολλού. Δυστυχώς αν δεν υπάρχει πόνος δεν συσπάται....

Βάσω μου με το καλό!!!σήμερα βασικά τη νύχτα γέννησε και η κόρη από μία ξαδέρφη του άντρα μου, πηγαίνουμε στον ίδιο γιατρό, κατάλαβα ότι σιγά σιγά πλησιάζω.

Καλημέρα κοριτσάκια μου!! Τι κάνετε;;;

Η υσηχια στο καφέ με κανει και σκέφτομαι γεννητουρια!!!

Χθες ειχαμε μαθημα ανωδυνου τοκετού, το θέμα ηταν φροντιδα μωρού αλλά τι γίνεται μετα απο τον τοκετό ειτε κολπικό ειτε καισαρική στο σωμα μας, πως επανέρχεται και πως να βοηθήσουμε τον εαυτό μας!!!

Θα κατεβω μια βόλτα με την αδερφή μου!!! Φιλάκια!!!!

yk1yp3.png

Καλησπέρα. Πως είστε; τι θα κάνετε αύριο;εμείς περιμένουμε τους κουμπάρους μας, έχουν δύο παιδάκια θα ξεσαλώσει η δικιά μου. Έφτιαξα και ένα κέικ "ζέβρα " κάτι τέτοια αρέσουν στα μικρά, η μικρή μου πάντως το περιεργάστηκε πριν το δοκιμάσει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...