Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Εγώ από τη θεία μου που ξέρω (γεννήσαμε με 2 μήνες διαφορά), γέννησε με καισαρική την πρώτη μέρα δεν μπόρεσε γιατί ήταν ζαλισμένη και πονούσε αλλά μετά θήλασε για κανά χρόνο μπορεί και λίγο παραπάνω. Δεν έχει σχέση πως γεννάς από ότι μου λέει ο γιατρός μου φτάνει να το θες και να μην ακούς τα αρνητικά που σου λένε οι γύρω σου.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου Νικη κι εγω ετσι ξερω για τον θηλασμο αλλιως την βαψαμε!!! τα ποσοστα της καισαρικης στην ελλαδα αγγιζουν το 65% δευτερη χωρα, πρωτη η κυπρος αρα θα ειχαμε και αντιστοιχο ποσοστο και στον θηλασμο!!!

yk1yp3.png

Γεια σας κορίτσια...Είχα πάει σούπερ μαρκετ το πρωί με τη μαμα μου να εφοδιαστούμε κπ πράγματα για το σπίτι γιατί δεν ειχαμε Κ μηΝ τρέχουμε Τελευταία στιγμή...Μετά πήγα για τσίπουρο,όχι εγώ ο άντρας μου,εγώ πορτοκαλάδα μπλε που πίνουν τα παιδάκια,Κ περπάτησα πάλι λίγο...Το πρωί με σακάτεψε το αγγελούδι μου...έφαγα κτ κκλωτσιές που πρώτη φορά με πόνεσαν τόσο πολύ,αφού γονάτισα κπ στιγμή..Ακόμα Κ στηΝ οδήγηση με ενοχλούσε,κάπου περίεργα έκατσε,νομίζω ότι τώρα έχει άρχισει κ εεπανέρχεται στα γνωστά κατατοπιια...Είναι λίγο χαμηλα κ αριστερά Αλλά Καλύτερα Από το πρωί...

Με τις τρίχες,έχω θέμα,τις σιχαίνομαι κ μου την δίνουν αφάνταστα,οπότε ξυριζομαι συχνά,τΟ καλοκαίρι μπορει Κ κθ μερα..Στο νοσοκομείο μου είπαν οι φίλες μου με 2 μμέρες πριν ξυρισμα Δε τις έκαναν πάλι,οπότε να αποφύγΩ Κ αυτή την Αβολη διαδικασία Στην αρχή τουλάχιστον....

ΕμενΑ κορίτσια θα έλεγα Ότι δε με πειράζει το φαγητό,ίσως επειδή έχει γυρίσει το παιδί,δε τρώω κ βαρια το ββράδυ αν κ χθες έφαγα ένα πιτογυρο..ΜΜόνο που κουνιέται λίγο παραπάνω το παιδί....

Αυτό το χέρι του γιατρού το σκέφτομαι συνέχεια,αλλά εδώ θα βγει ολόκληρο παιδί,το χέρι με πειράζει...Έχω κ το πονακια μου εκεί χαμηλα Κ θα είναι ενοχλητικό...

Τώρα για το θηλασμό με καισαρικη,η γυναίκα του ξαδέρφου μου που γέννησε προχθές,δεν την άφησαν να θηλάσει τις 2 πρώτες μέρε γιατί είχε ορο Κ αντίβίωση,αλλά από χθες τις Κάτεβηκε το γάλα κ θηλάζει σιγά-σιγά...

Γεωργία Χρόνια σου πολλά κ να χαίρεσαι κ τον άντρα σου...Θα κάνετε πολλές γιορτές κ Δε θα είστε Κ μμόνοι...ΜΜια χαρά το μωρο σου,μπεμπαρος...Κ εγώ με πρόκληση θα πάω γιατί κάνω τις ενέσεις που λέγαμε κ την φοβάμαιαι αλλά πρέπει να βγουν τα μώρα μας να τα πάρουμε αγκαλιά..Δε κατάλαβες κτ με το χέρι ε?Εσείς έχετε επαφές μΕ το σύζυγο,μηπηπως βοηθησουν την κατάσταση!!!χαχα..

Μαμά82 καλά να περάσεις...

Βάσω σε ββλέπω σε 2 βδομάδες Κ εσένα...

Καλή εεπιτυχία σε όλες με τις εξετάσεις κ Τους γιατρούς...Να πάνε όλα καλά...

Θα ήθελα να συζητήσουμε Κ το θέμα για μετα Τον φυσιολογικό τοκετό...Οποία ξέρει,σε τι κατάσταση Είσαι μετα?Την πρώτη μερα?πονάς?Κ που?στην κοιλιά?Από κάτω?Περνάει με παυσίπονα?Ζαλιζεσαι?ΜΜπορείς να πας μμόνη σου τουαλέτα,γιατί η μαμα μου όπως έχω πει δε μπορει να έρθει Κ θα είναι Η πεθερά μου κ ντρέπομαι λίγο...Στο σπίτι Όταν γυρνάς μμπορείς να ανταπεξέλθεις σε ολα,Κ στο μωρό κ στις δουλειές του σπιτιού ας πουμε?Ξέρω κθ γυναίκα είναι διαφορετική...Αλλά κατά Γενική Ομολογια λέω...

Miamia και ποιος δεν σιχαινεται τις τριχες;;; κι εγω θελω να αποφυγω αυτην την διαδικασια του ξυρισματος στο νοσοκομειο γι αυτο απο δω και περα θα το κανω οσο πιο συχνα γινεται για να μαι ετοιμη γιατι θα χουμε και το κλυσμα...(η μαια στο νοσοκομειο ειπε οτι το κλυσμα επιταχυνει τον τοκετο και ετσι λεω τουλαχιστον εχει και ενα καλο η υποθεση), βεβαια αν αρχισουν οι πονοι θα χουμε λιγο χρονο να κανουμε ενα μπανακι, εσυ δε που θα πας προγραμματισμενη θα επιληφθεις του θεματος!!!

στα μαθηματα ανωδυνου τοκετου που μας εδειξαν πως βγαινει το μωρο και πως γινεται εκει κατω και πως ειναι μετα, μας ειπε οτι σε μιση μερα επανερχεται!!! ε αν αυτο δεν ειναι θεος τοτε τι ειναι;;; χαχα οποτε μην σκας το συστημα επανερχεται συντομα, τωρα εννοειται καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη και δεν μπορουμε να μαστε απολυτοι και σαφως θα εχουμε πονους αλλα πιστευω μια χαρα, και με την πεθερα οτι χρειαστεις να της το πεις ακομα να σε παει και στο μπανιο, γυναικα ειναι κι αυτη και που εχει γεννησει και ξερει αλιμονο αν κανει κριτικες!!! τωρα στο σπιτι πιστευω οτι θα μαστε κουρασμενες πολυ και απο την αυπνια οποτε θα κανουμε τα απολυτως απαραιτητα του σπιτιου μην σου πω ουτε και αυτα, εκει βασικα χρειαζεται περισσοτερη βοηθεια για μενα και οχι με το μωρο, λιγο πολυ μαμαδες θα γινουμε θα την βρουμε την ακρη υπαρχει και το ενστικτο, ενταξει για μπανακι θα χρειαστουμε ενα δευτερο ζευγαρι χερια αλλα για το ταισμα και το αλλαγμα δεν νομιζω να ζοριστουμε πια....

εγω απο τωρα σκεφτομαι την πεθερα μου και την μαμα μου στο σπιτι και τσιτωνω λιγο, δεν θελω να παρεμβαινουν συνεχεια στο τι κανω και να λενε τις αποψεις τους η μαλλον να επιμενουν στις αποψεις τους....θα χουμε την κουραση θα χουμε τις ορμονες να δω που θα βρω να κανω υπομονη.....επισης θα εθει η γιαγιακα μου που με μεγαλωσε και εχω και 3 αδερφες που ολο εδω τριγυρω θα ναι...θα την παλεψω με τοσο κοσμο αραγε;;;

δεν ξερω μακαρι να μαι υπερβολικη

αχ!!! κοριτσια μου κοντευετε!!! πως νιωθετε;;; εχω αγωνια κι εγω για σας!!! ελπιζω να μην χαθειτε μετα και να συζηταμε για τα μωρακια μας!!! εεε;;;

yk1yp3.png

Mia mia σίγουρα μετά τον τοκετό δεν θα είμαστε και στα καλύτερά μας. Γέννησα στις 11:15 και στο δωμάτιο με πήγαν γύρω στις 2, κάθονται και μετράνε ανά μισάωρο αν θυμάμαι πίεση θερμοκρασία. Και λέω αν θυμάμαι γιατί έριξα έναν ύπνο. Μπορεί να σας βάλουν παγοκύστη στην περιοχή γιατί οι περισσότερες πρίζονται. Επίσης την πρώτη μέρα δεν θα πονάτε πρώτον στα ράμματα θα υπάρχει αναισθητικό αλλά λογικά θα έχετε και υπόθετα (εγώ είχα 5!!) Την επόμενη μέρα το μόνο που καταλάβαινα ήταν ένα τράβηγμα όταν καθόμουν μόνο. Αφού μπήκε ο γιατρός στο δωμάτιο και με βλέπει ξαπλωμένη με το ένα πόδι πάνω στο άλλο και έμεινε!! Για την τουαλέτα φροντίστε να πάρετε καλλύματα γιατί αν δοκιμάσετε όρθιες δεν θα πέσει τίποτα μέσα. Είναι όλα τεντωμένα. Βασικά αν προλάβετε να φτάσετε τουαλέτα εγώ είχα καμιά βδομάδα δεν προλάβαινα ούτε μέχρι την πόρτα να φτάσω (ακράτεια πάλι από το τέντωμα) από ζαλάδα δεν είχα στο δωμάτιο περπατώντας πήγα μετά τη γέννα. Α!λογικά θα έχετε ράμματα, φροντίστε να μην σφίγγεστε όταν θα πάτε τουαλέτα γιατί υπάρχει κίνδυνος να ανοίξουν.

Στο σπίτι κάντε λίγη υπομονή και αφήστε τους άλλους να σας βοηθούν. Εμένα ήρθε μία θεία του άντρα μου, η μαμά του δυστυχώς έχει πεθάνει και η δική μου δεν μπορούσε λόγω του ότι τότε ανακαλύψαμε ότι έχει πίεση 26+ και ήταν σε χάλια κατάσταση. Λοιπόν είχε αναλάβει εκείνη το σπίτι μέχρι να με δει να συνέρχομαι καλά μη φανταστείτε για πολύ πριν σαραντίσω είχε φύγει. Αφήστε τους άλλους αν έχετε βοήθεια και έχουν πρόθεση να κάνουν τα του σπιτιού και ασχοληθείτε εσείς με το νινάκι. Και ας θέλουν να κάνουν τα δικά τους σκεφτείτε τι θα κάνατε αν είσαστε μόνες σας, σίγουρα το σπίτι θα πάει πιο πίσω. Η θεία μου που δεν είχε κανέναν εκτός από τον θείο μου είχε να σκουπίσει το σπίτι εκτός από το δωμάτιο του μωρού κανά δύο βδομάδες. Για αυτό κάντε λίγο υπομονή μέχρι να νιώσετε ότι τα πόδια αλλά και τα νεύρα σας κρατάνε. Όσον αφορά το μωρό όμως έκανα μόνο ότι μου έλεγε ο παιδίατρος που τον πρώτο καιρό πρέπει να τον είχα πρίξει τον άνθρωπο με ερωτήσεις. Από πριν 24 χρόνια που γεννήθηκα μέχρι τώρα έχουν αλλάξει κάποια πράγματα π.χ. η μαμά μου μετά το θηλασμό μου έδινε τσαγάκι το κίντερτε τώρα έχει αποδειχθεί ότι δεν βοηθάει πουθενά εκτός από τις θερμίδες που προσθέτει, και όσο και αν μου έλεγαν να δώσω στη μικρή δεν της έδωσα ούτε μία φορά. Σε ότι αφορούσε το μωρό δεν έκανα πίσω. Παρεμπιπτόντως αν δεν έχετε βρει ακόμα παιδίατρο κάντε μία έρευνα να μην τρέχετε τελευταία στιγμή.

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια...Είχα πάει σούπερ μαρκετ το πρωί με τη μαμα μου να εφοδιαστούμε κπ πράγματα για το σπίτι γιατί δεν ειχαμε Κ μηΝ τρέχουμε Τελευταία στιγμή...Μετά πήγα για τσίπουρο,όχι εγώ ο άντρας μου,εγώ πορτοκαλάδα μπλε που πίνουν τα παιδάκια,Κ περπάτησα πάλι λίγο...Το πρωί με σακάτεψε το αγγελούδι μου...έφαγα κτ κκλωτσιές που πρώτη φορά με πόνεσαν τόσο πολύ,αφού γονάτισα κπ στιγμή..Ακόμα Κ στηΝ οδήγηση με ενοχλούσε,κάπου περίεργα έκατσε,νομίζω ότι τώρα έχει άρχισει κ εεπανέρχεται στα γνωστά κατατοπιια...Είναι λίγο χαμηλα κ αριστερά Αλλά Καλύτερα Από το πρωί...

Με τις τρίχες,έχω θέμα,τις σιχαίνομαι κ μου την δίνουν αφάνταστα,οπότε ξυριζομαι συχνά,τΟ καλοκαίρι μπορει Κ κθ μερα..Στο νοσοκομείο μου είπαν οι φίλες μου με 2 μμέρες πριν ξυρισμα Δε τις έκαναν πάλι,οπότε να αποφύγΩ Κ αυτή την Αβολη διαδικασία Στην αρχή τουλάχιστον....

ΕμενΑ κορίτσια θα έλεγα Ότι δε με πειράζει το φαγητό,ίσως επειδή έχει γυρίσει το παιδί,δε τρώω κ βαρια το ββράδυ αν κ χθες έφαγα ένα πιτογυρο..ΜΜόνο που κουνιέται λίγο παραπάνω το παιδί....

Αυτό το χέρι του γιατρού το σκέφτομαι συνέχεια,αλλά εδώ θα βγει ολόκληρο παιδί,το χέρι με πειράζει...Έχω κ το πονακια μου εκεί χαμηλα Κ θα είναι ενοχλητικό...

Τώρα για το θηλασμό με καισαρικη,η γυναίκα του ξαδέρφου μου που γέννησε προχθές,δεν την άφησαν να θηλάσει τις 2 πρώτες μέρε γιατί είχε ορο Κ αντίβίωση,αλλά από χθες τις Κάτεβηκε το γάλα κ θηλάζει σιγά-σιγά...

Γεωργία Χρόνια σου πολλά κ να χαίρεσαι κ τον άντρα σου...Θα κάνετε πολλές γιορτές κ Δε θα είστε Κ μμόνοι...ΜΜια χαρά το μωρο σου,μπεμπαρος...Κ εγώ με πρόκληση θα πάω γιατί κάνω τις ενέσεις που λέγαμε κ την φοβάμαιαι αλλά πρέπει να βγουν τα μώρα μας να τα πάρουμε αγκαλιά..Δε κατάλαβες κτ με το χέρι ε?Εσείς έχετε επαφές μΕ το σύζυγο,μηπηπως βοηθησουν την κατάσταση!!!χαχα..

Μαμά82 καλά να περάσεις...

Βάσω σε ββλέπω σε 2 βδομάδες Κ εσένα...

Καλή εεπιτυχία σε όλες με τις εξετάσεις κ Τους γιατρούς...Να πάνε όλα καλά...

Θα ήθελα να συζητήσουμε Κ το θέμα για μετα Τον φυσιολογικό τοκετό...Οποία ξέρει,σε τι κατάσταση Είσαι μετα?Την πρώτη μερα?πονάς?Κ που?στην κοιλιά?Από κάτω?Περνάει με παυσίπονα?Ζαλιζεσαι?ΜΜπορείς να πας μμόνη σου τουαλέτα,γιατί η μαμα μου όπως έχω πει δε μπορει να έρθει Κ θα είναι Η πεθερά μου κ ντρέπομαι λίγο...Στο σπίτι Όταν γυρνάς μμπορείς να ανταπεξέλθεις σε ολα,Κ στο μωρό κ στις δουλειές του σπιτιού ας πουμε?Ξέρω κθ γυναίκα είναι διαφορετική...Αλλά κατά Γενική Ομολογια λέω...

Μπαίνω σφήνα από τον Αύγουστο να πω την εμπειρία του μετά το φυσιολογικό...Γέννησα τρία παιδιά χωρίς αναισθησία...τις πρώτες ώρες δεν πονούσα λόγω της ξυλοκαίνης που σου κάνουν για το ράψιμο..Τις επόμενες ώρες και μέρες πονούσα αλλά όχι κάτι τρελό, αντέχονταν.Πιο έντονο πόνο είχα όταν θήλαζα λόγω των συσπάσεων που κάνει η μήτρα για να επανέλθει μετά τον τοκετό.Εμένα δεν μου έδωσαν υπόθετα όπως γράφει το κορίτσι παρακάτω μόνο κάτι χαπάκια για τις συσπάσεις τα οποία πετούσα αφού θήλαζα και μια χαρά συσπώταν η μήτρα από μόνη της.Με την τουαλέτα ως δυσκοίλια μια ζωή... είχα ενα θέμα,αλλά στο νοσοκομείο το μενού ήταν τέτοιο που ευνοούσε το να πας, άλλο αν εγώ φοβόμουν.Στο σπίτι, ασχοληθείτε με το μωρό σας κι αφήστε καθαρίσματα και συμμαζέματα.Αν μπορεί να σας στέλνει φαγητό καμιά μάνα πεθερά οκ, αλλά γνώμη μου?Από μακριά, μη βασιστείτε σε κανέναν πλην συζύγου. Τεσπα, γνώμη μου, εγώ δεν ήθελα κανέναν στα πόδια μου κι ευτυχώς δεν είχα!Τις πρώτες μέρες μπορεί να φαίνονται όλα βουνό με το μωράκι σας, αλλά είναι 3-5 μέρες υπόθεση να μάθετε να τα αλλάζετε, μπανιαρίζετε, ταίζετε....Είναι υπέροχη η αίσθηση ότι είσαι εσύ υπεύθυνη να το κρατάς στη ζωή κι η αίσθηση ότι ναι, τα κατάφερα!Με το καλό σε όλες σας, να περπατάτε όσο αντέχετε, βοηθά να κατέβει το μπεμπάκι!!ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΣΥΓΝΏΜΗ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΉΝΑ!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Getaver να είστε πολύχρονοι και με το καλό να δεχτείτε το μωράκι σας. Το βάρος του είναι τέλειο! Μια χαρά μπορείς να θηλάσεις μετά από καισαρική όπως και μετά από φυσιολογικό τοκετό. Εμένα με βλέπω να γεννάω στις οκτώ η στις έντεκα του Μάη. Κορίτσια να σκέφτεστε μόνο θετικά και ότι ο φ.τ είναι απολύτως εφικτός!Σε μένα έκατσε η κ.τ γιατί μάλλον τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως δεν ήθελε να με περιμένει η γυναικολόγος μου. Είχα ήδη φτάσει τις 40 εβδομάδες για αυτό.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημέρα κοιλίτσες τι κάνετε; σήμερα είναι λίγο συννεφιασμένη η μέρα αλλά έχω δουλειές εντός να κάνω. Ξεφορτώθηκα τα χαλιά και θα καθαρίσω λιγάκι. Τα κορίτσια που χάθηκαν μπείτε να μας πείτε τα νέα σας, φιλάκια πολλά καλή μέρα ν έχουμε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Γεια σας και από εμάς. Όλα καλά;εγώ τώρα που μπαίνω στο μήνα μου τώρα καταλαβαίνω εγκυμοσύνη. Άρχισα και δεν βολεύομαι στον ύπνο ούτε σηκώνομαι με ευκολία. Και επειδή είναι όλα πιο ευαίσθητα εκεί κάτω ειδικά εκεί που είχα τα ράμματα νομίζω ότι θα μου φύγει το μωρό όταν σηκώνομαι, βλακείες τέλος πάντων. Με πήρε ο γιατρός το πρωί να δει τι κάνω και μου λέει άντε σε 20 μέρες το πολύ γεννάμε. Και συνειδητοποίησα ότι έχω και εγώ άγχος αλλά διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Σκέφτομαι ότι άμα σπάσουν τα νερά στο χωριό πριν τις 5 Μαίου δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβω να φτάσω στη Λάρισα, και ο συνηθισμένος χρόνος που κάνουμε χωρίς να τρέχουμε είναι γύρω στη μία ώρα και κάτι. Τέλος πάντων ότι είναι να γίνει θα γίνει ότι και να σκέφτομαι.

Αχ αυτά τα χαλιά. Να τα πλύνω δεν υπάρχει περίπτωση αλλά για προσωρινά πήρα ένα καθαριστικό και θα τα περάσω με νερό με την ηλεκτρική τουλάχιστον να φρεσκαριστούν λιγάκι.

Νίκη μου μην το σκέφτεσαι. Όλα θα πάνε καλά και θα γεννήσεις όποτε έχει προβλέψει ο ντοκ σου. Τελικά ξεσκίστηκα στις δουλειές πήγα και σουπερμάρκετ και βόλτα στο πάρκο και μόλις συνειδητοποίησα ότι το σακιδιο δεν χωράει αυτά που θέλω να βάλω μέσα.... Θα πρέπει να αγοράσω κάτι άλλο. Αυτά από μένα φιλάκια πολλά.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα...Πήγα για την καθιερωμένη μου σοκολάτα το πρωί,μετά για τσίπουρα με τον άντρα μου,εγώ δε πίνω,Κ μστα σπίτι,Εβαλα πλυντήριο,άπλωσα πλυντήριο κ σιδερωσα Κ ενα Κ σε καμια ώρα θα πάω για περπάτημα,ευτυχώς το χωριό μου μας το προσφέρει αυτό τους περισσότερους μηνες του χρόνου...

Κορίτσια τα ρωτάω όλα αυτά γιατί έναν φόβο για τον τοκετό τον εχω,ψέματα να πω!Ευτυχώς με αυτά που λέτε ήρεμω...ΜαμΑ82 δε φοβάμαιαι αν θα επεπανέλθει από κάτω...Έλεγα για τα ραμματα Κ τον πόνο...Αλλά πάλι καλά που βοηθάει το κλίσμα...Από αγωνία άλλο τπτ!ειδικά για το μωρο...εσείς φοβασαστε μη συμβειει κτ Στο μωρο Σας ή μόνο εγώ το έχω αυτό???Δε το πιστεύω ότι θα έρθω σπίτι με το μωρακι μου...Κ θα προσπαθώ να μπαινω Κ να γράφω,όλο κ απορίες θα εχουμΕ...

Νίκη είσαι πολύ κατατοπιστική πραγματικα Κ με ββοηθάς πολύ να ξεαγχωθω....Για να κοιμηθείς καλά θα ήσουν...Το ίδιο μου είπε κ μια φίλη ότι κ οιμηθηκε...Στο δεύτερο ομως επειδή είχε αιμορραγια την κοιτούσαν συνεχώς από κάτω κ δεν την άφησαν να κ οιμηθει...Κ μενα η μαμα μου μμου είπε ότι μου έδινε χαμΟμηλακι αλλά ξέρω ότι τώρα δεν αφήνουν οι παιδίατροι...Όσο για τοΝ ππαιδίατρο έχουμε εναενα θεμΑ..,Ήταν μια πολύ καλή αλλά είχε ένα πολύ σοβαρο ατυχήμΑ Κ φυσικά δεν ασχολείασχολείται πλέον,ευτυχώς που ζει κιόλας η γυναίκα...Τώρα κάνα δύο που έχουν πάει γνωστές μου δεν έχουν μεινει ευχάριστημενες...Στα δύσκολα κολωνουν...Ένας πολύ καλός νεογνολογος δεν αναλαμβάνει αλλά παιδάκια γιατί δε θέλει να έχει πολλά...Έτσι δεν έχω καταλήξει ακόμα...ΈΈχει μια φοβερη Γιάννενα Αλλά που να τρέχω....Να γεννηθεί με το καλό Κ βλεπούμε...Κ εσύ κορίτσι μου,τι σκας για τα χαλιά...Μετά τα καθαρίζεις..Κ εγώ αυτό που ήταν στο παιδικό δωματιο το Εβγαλα Κ το πήγα υπόγειο Κ θα το καθαρισω μετα...

Μαρουσκακι Εμεις ευχαριστούμε για την ενημέρωση...Εγώ πολύ ξεαγχωνομαι με αυτά που γράφεις...Όταν λες χωρίς αναισθησία,εννοείς χωρίς επισκληριδιο??Για τα υποθετα-παυσίπονα σου ββάζουν αλλά αν πονάς αργότερα ή Την επομενη αν ζητήσεις Σου ξανάβαζουν...Το απλό ντεπον βοηθάει καθόλου?Κ όταν γυρίσεις σπίτι πονάς ώστε να χρειάζεσαι παυσίπονο??

Βάσω Κ εγώ μέχρι της 5-8 Μαΐου με βλεπω...Κ φυσικά έχω μια βαλιτσα τίγκα δική μου,μια μμικρή του μπεμπη δε χωράει ούτε γάντι,ένα σακίδιο με ΠΑμπερς Κ σερβιετεςς Κ ενα σακιδιο πλάτης για το σύζυγο...Αυτά τα λίγα...Ευτυχώς χωράει το

πορτπορτ μπεμπε στο πίσω καθισμα για να μεταφέροΥμε το μωρο...χαχα

Στο σπιτι εγώ έχω τη μαμα μου,μενουμε μαζι,για οικονομικους λόγους αλλά κ γιατί ο άντρας μου περίμενει μετάθεση από μερα σε μερα Κ δε ξέρουμεε τι να κάνουμε..Το σπίτι είναι μεζονέτα Κ 100Τμ οπότε εμεις Πάνω με τα δωμάτια μας κ το μπανιο μας,αυτοί κάτω...ΜοιράζΟμαστε την κουζίνα κ το σαλόνι δηλ.,,Αλλά οι δικοί μου είναι ήσυχοι κ διακριτικοι άνθρωποι...Ό μΠΑμπας ανάπηρος έχω εξήγησει οπότε ούτε να άνΕβειει δε μπορει Κ Η μαμΑ μου τον προσέχει συνέχεια...Δε μπορει να κάνει πολλα Αλλά βοηθαει αρκετά Κ μαγειρεύει οπότε τουλάχιστον θα έχουμε να φαμε...Μαγειρευω κ εγω Αλλά τώρα με το μωρο θα είναι πολύ βολικο..Άσε που τις πρώτες 5 μέρες μάλλον θα μεινει Κ Η πεθερά μου...Όπως είπαν κ οι φίλες μου κτ θα βρεθει να κάνει..Έστω να κρατήσει το μωρο να κάνω ένα μπανιο...

Ήρθε η ώρα για τη βολτα μου...

Γεια σας κοριτσια μου!!! Τι κάνετε;;

Εγώ είμαι στα μέρη μου στους δικούς μου!!! Εδώ ολά καλά, μολίς φύγανε και οι κουμπάροι μας!!! Πήγαμε για καφέ και μετα φαγητο καταλήξαμε στο σπίτι με ενα κουτί γλυκά και παγωτό....καταλαβαίνετε τι έγινε!!!!....

Νίκη μην φοβάσαι ακόμα και να σπάσουν τα νερά εχεις 5 ώρες προθεσμία μην σου πω και παραπανω, ο οργανισμός δεν αφήνει το παιδι να στεγνώσει και παράγει αμνιακα υγρά μέχρι να ερθει η ωρα να γεννηθεί!!! Ολά καλά θα πάνε!!!

Μια μια μια χάρα θα χεις βοήθεια τον πρωτο καιρό οποτε αν στο σπίτι είναι η μάμα σου και ντρεπεσαι να το ζητησεις απο την πεθερά εχεις κάποιον

Βάσω μου παλι το κάνες το θαύμα σου ε;; νομιζω οτι κουραζεσαι παραπανω απο οτι πρεπει...

Φιλια σε όλες!!!

yk1yp3.png

Καλημέρα κοιλίτσες καλή Κυριακή να έχουμε. Πώς είστε; mama έχεις απόλυτο δίκιο το παράκανα! Χθες κουράστηκα αρκετά! Πως περνάς στα μέρη σου; miamia θα είναι πολύ σημαντική η βοήθεια της μητέρας σου θα σου δώσει χρόνο που χρειάζεται για να αφιερώσεις στον θηλασμό. Εγώ σκέφτομαι πως θα κρατήσω τις ισορροπίες μεταξύ του μπέμπη και του πρωτότοκου. Σήμερα έφτιαξα μουσακά και τώρα ξεκουράζομαι. Σας φιλώ να έχουμε μια όμορφη μέρα να απολαύσετε τις βολτουλες σας.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλησπέρα...Όμορφη μερα Κ σημερα...Πήγα πάλι τη βολτα μου..Η πλατεία γεμάτη πιτσιρίκια...Να τρέχουν,να φωνάζουν,να γελάνε....Ήταν κ το βαφτιστήρι Κ τα μμικρά μιας φίλης μου...Ζηλεύω..Με την καλή την έννοια...Θέλω να τρέχω κ εγώ πίσω από το δικό μου...Να του φωνάζω που τρώει σοκολάτα κ μετα να του παίρνω γλειφιτζούρι κ να του σκουπίζω τα χεράκια με μώρομαντηλα...Αχ...

Ναι όντως η βοήθεια θα είναι πολύτιμη...Κ η μαμα μου θα βοηθάει όσο μπορει Κ για αρκετό καιρό...Απλώς δε θα είναι στο νοσοκομείο...Αλλά κ η πεθερά μου είναι πολύ καλη,αλλά όσο να ναι ντρέπομαι...

Κ εγώ χθες έφαγα βαφλα Κ σημερα Θέλω πάλι γλυκό...Ειμαι πολύ γουρούνα με τα γλυκά...Κ προχθές έκανα το λάθος να φάω φασολάδα κ έχω δύο μερες μέ πονάει το έντερο... Βασικά νιώθω πρήξιμο αλλά δεν υποφερω...Συμβουλή:Μη φάτε όσπρια στον μη να σας...

Νικη στην αρχή θα είναι λίγο δύσκολο με δύο μικρά παιδιά αλλά θα την βρεις την άκρη..Θα έχεις πρόγραμμΑ Κ ρυθμό...

Αλλά νεα???

Καλησπέρα. Τι κάνετε?mama με το νόμο των πιθανοτήτων επειδή τη μικρή τη γέννησα σε 3 ώρες από την ώρα που μου έσπασαν τα νερά αυτό θα γεννηθεί πιο γρήγορα τουλάχιστον κατά πλειοψηφία έτσι γίνεται. Βάσω πως έχεις προετοιμάσει το πρώτο;γενικά πως το βλέπεις να αντιδρά. Εγώ στην αρχή της είπα ότι εδώ μέσα είναι ένα μωράκι και όταν θα βγει θα παίζεται, έρχεται συνέχεια χωρίς να της λέω σηκώνει τη μπλούζα μου χαιδεύει την κοιλιά δίνει φιλάκι και μετά κατεβάζει τη μπλούζα για να μην κρυώνει το μωρό όπως λέει. Εδώ κσι λίγες μέρες της λέω ότι η μαμά θα πάει μία μεγάλη βόλτα και όταν γυρίσει θα σου φέρει το μωράκι. Σίγουρα θα ζηλέψουν φτάνει να το δείξουν από ότι μου λέει ο παιδίατρος. Είναι μερικά που δεν το δείχνουν και άλλα σταματάνε να τρώνε, άλλα κλαίνε για άσχετους λόγους. Μιαμια να δεις και εσύ με το καλό στο δεύτερο πως θα τα ξέρεις και θα νιώθεις πολύ φτασμένη μαμά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...