Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια όλα καλά;εμείς μια χαρά αν και άρχισα να μην αντέχω άλλο, όχι την προσμονή ή πότε θα γεννήσω αλλά τους πόνους και τα πιασίματα που νιώθω, το κορμί μου που θέλει να γυρίσει μπρούμυτα και δεν το αφήνω, το μωρό που πατάει ακριβώς πάνω στη λεκάνη. Μήνας είναι θα περάσει.

Mama μην αγχώνεσαι για το βάρος και εμένα είναι 2300 αλλά μέχρι να γεννηθεί ούτε 3 κιλά δεν θα φτάσει άντε εσένα να πάει 3200!!

Όσο για το δίλλημά σου εξαρτάται τι είδους κλινική έχεις διαλέξει, κατά βάσει οι περισσότερες δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα επείγοντα. Και νομίζω δεν έχουν παιδίατρο συνέχεια. Αυτό ισχύει τουλάχιστον στη Θεσσαλία. Σκέψου το. Ότι σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια. Για το περπάτημα να το κάνεις και το μωρό θα κατεβεί πιο εύκολα αλλά γενικά όλη η περιοχή της λεκάνης θα ανοίξει για να μπορέσεις να γεννήσεις γρήγορα και εύκολα.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια!!! τι κανετε;;

σημερα πηγα στον γυναικολογο του ικα να παρω χαρτι και μετα κατεθεσα τα χαρτια μου για το επιδομα κυοφοριας, ξεμπερδεψα μεσα σε ενα μισαωρο και πολυ ευκολα και τα λεφτα θα κατατεθουν στις 6 μαιου!!! εντυπωσιαστηκα με το ικα!!!

Νικη εδω ολες οι κλινικες εχουν παιδιατρο απ οτι ξερω και γενικα μπορουν εν μερει να αντιμετωπισουν καποια προβληματα οχι βεβαια σοβαρα

ο γιατρος μου εδωσε να βαζω καθε 15 μερες και ενα κολπικο υποθετο canesten το οποιο λεει απο την μια με προστατευει απο κολπιτιδες κτλ και απο την αλλη βοηθαει στο να αποκτησω μεγαλυτερη ελαστικοτητα ωστε να μην σκιστω κατα τον τοκετο!!!

πως πατε γενικα;; εχει λιγο υσηχια τελευταια στο καφε μας!!! ελπιζω ολα να ειναι καλα για ολες!!!! φιλια!!!

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια...Χάθηκαν οι κοπέλες που έγραφαν από την αρχή...Έχουμε Απόμεινει λίγες Κ καλές...χαχα...Σημερα εκτός από το άγχος προστέθηκαν κ τα νεύρα...Όχι ότι δεν είχα τις άλλες μερες...Αλλά σημερα χτύπησαν πικ...Δεν ξέρω αν υπάρχει κπ μετρητής άγχους,αν υπήρχε πάντως μια θέση στο βιβλίο Γκίνες θα την είχα.Με τα Ηλεκτρολογικά του σπιτιού τα πήρα..,Λόγω αντιπαροχής Ο ηλεκτρολόγος εβαλε τις παλιές ασφάλειες,35Α αν ξέρετε κ δεν σηκώνουν πολλά ηλεκτρικά μαζι,δηλ,θερμοσοσιφωνας Κ κουζίνα δεν πάνε μαζι...2 φορές επεσε η ασφάλεια σημερα...Αχ τα νεύρα μου.Ίσως φταίει κ η στέρηση σοκολάτας....

Μαμα82 μια χαρα η μπουμπου σου...θα είναι πιασάρικο μωρο....Κ Εμενα σε αυτές τις εβδομαδες μου είχε πει χαλαρά για το περπάτημα,αλλά τώρα περπατάω κ ας μη μου είπε όχι μονοίζω για τη γέννα,για να ξεχνιέμαι,να περνπερνάει η ώρα κ γιατί μετά ποτέ θα ξαναπάω βόλτα στην παραλία??

Κ εγώ έχω φτιάξει την κούνια,έχω βαλειαλει σεντόνι,πάντα κ παιχνίδι.Κ δύο πορτ μπεμπε μεσα με τα σεντόνια τους κλπ...Σε καμία ώρα θα κάνω κ το περπάτημα μου,αλλά συννεφιασε Κ φοβάμαι μη πιάσει καμια βροχή Κ δε πρόλαβω...Με την όρεξη πως πάτε?Πεινάω πολύ...Κ συνέχεια κτ θέλω,όχι γεύμα,ένα φρούτο,ένα κρακερ,λίγο χυμο,κτ...Προσπαθώ να μη τρώω αλλά γουργουρίζει η κοιλίτσα μου...

Ξεχασα να σας πω,μου είπε ότι την επόμενη φορά που θα πάω,θα με κοιταξει Κ από κάτω,με το χέρια ε?Θα με ξεκανει το ββλέπω,έχω κ τόσο καιρο να κανω σεξ που μια φορά που είπαμε να κανουμε,πονούσα όπως την πρώτη φορα,που σταμάτησαμε..Φοβηθηκάμε Κ οι δύο...Εσείς το συνεχίζετΕ το σπορ?Θα πω στον άντρα μου να κα νουμΕ μια προσπάθεια μπας κ στρώσει λίγο το έδαφος...χαχα...

Miamia απο ορεξη και εγω μια χαρα παω, αλλα οτι και να φαω και λιγο να ναι αμεσως πρηζεται η κοιλια μου και δεν μπορω να κουνηθω!!!

εγω απο δω και περα θα πηγαινω στον γιατρο καθε δυο βδομαδες, κι εγω φοβαμαι αυτην την εξεταση πολυ και μονο που θα κατσω σ αυτην την καρεκλα η ψυχολογια μου βαραει κοκκινο!!! και εμεις εχουμε σταματησει το σπορ.....οσο και να θελω δεν μπορω ουτε να βολευτω και πραγματικα κουραζομαι μεχρι να το βρω....ο αντρας μου φοβαται και δεν λεει απολυτως τιποτα....φυσικα θα ξανακανω την αποπειρα αλλα πως θα μου βγει δεν ξερω....

χθες αποφασισα να ξυριστω απο κατω γιατι ανα πασα στιγμη φοβαμαι οτι μπορει να γινει οτιδηποτε να μαι ετοιμη , εννοειται πως δεν μπορουσα να δω και μονο με την αφη οτι εκανα αλλα οταν εριξα μια ματια με το καθρεφτακι λες και ηταν σκωροφαγωμενο!!! χαχα!!! τι σας λεω ρε κοριτσια απογευματιατικα....:oops:

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου πως είστε; σας διαβάζω αλλά δεν έχω νέα! Χρόνια πολλά για όλους όσους έχουν εορτασμό σήμερα. Εγώ ακόμη δεν είμαι έτοιμη αλλά αύριο θα πλύνω επιτέλους το σακιδιο για το μαιευτήριο. Μετά θ βάλω μέσα ότι έχω ετοιμάσει για να δω εάν λείπει κάτι. Τα κιλά είναι όλα φυσιολογικά και μένα περίπου στα τρία θα βγει να είναι όλα γερά και όλα καλά. Σας φιλώ όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Miamia απο ορεξη και εγω μια χαρα παω, αλλα οτι και να φαω και λιγο να ναι αμεσως πρηζεται η κοιλια μου και δεν μπορω να κουνηθω!!!

εγω απο δω και περα θα πηγαινω στον γιατρο καθε δυο βδομαδες, κι εγω φοβαμαι αυτην την εξεταση πολυ και μονο που θα κατσω σ αυτην την καρεκλα η ψυχολογια μου βαραει κοκκινο!!! και εμεις εχουμε σταματησει το σπορ.....οσο και να θελω δεν μπορω ουτε να βολευτω και πραγματικα κουραζομαι μεχρι να το βρω....ο αντρας μου φοβαται και δεν λεει απολυτως τιποτα....φυσικα θα ξανακανω την αποπειρα αλλα πως θα μου βγει δεν ξερω....

χθες αποφασισα να ξυριστω απο κατω γιατι ανα πασα στιγμη φοβαμαι οτι μπορει να γινει οτιδηποτε να μαι ετοιμη , εννοειται πως δεν μπορουσα να δω και μονο με την αφη οτι εκανα αλλα οταν εριξα μια ματια με το καθρεφτακι λες και ηταν σκωροφαγωμενο!!! χαχα!!! τι σας λεω ρε κοριτσια απογευματιατικα....:oops:

Εμεις 8 μηνες χωρίς σεξ,στην αρχή φοβΟμασταν γιατί περίμέναμΕ να περάσει το Τριμηνο,αφού είχαμε χασει Κ το πρώτο,μετα είχα αποκόλληση για κάνα μηνα,πήγαμΕ στους 5,εκεί πρέπει να κάναμΕ μια φορά με φόβο,μετα φοβοταν Ο άντρας μου,στον 7ο Δεν έκανε,Ε όταν προσπαθήσαμε είχε κλείσει το σύστημα..χαχαχα...Όχι ότι μου έλειψε αλλά λέμεε τώρα..Ό αντρουλης μου πάντως δε μένει ανικανοποίητος,πάντα υπάρχει τρόπος,αν με κατάλαβαινετε...Εγώ πάλι ξυριζομαι κθ 3-4 μέρες το πολύ...Τώρα λέω να το κάνω κθ 2-3 ,εννοείται ότι δεν το ββλέπω,λίγο με την αφή,λίγο με τον καθρέφτη..Κ μετα ρωτάω τον άντρα μου αν είναι εντάξει...χαχα..

φεύγω πάω βολτα...

Εγώ πάλι ξύρισμα μία φορά το μήνα και μπορεί και πιο αραιά, ευτυχώς μεγαλώνουν πολύ πολύ πολύ αργά. Αλλά του έχω πάρει το κολάι (δεν ξυρίζομαι μόνο στην εγκυμοσύνη) και ξεμπερδεύω γρήγορα. Ούτως ή άλλως θα μας ξυρίσουν στον τοκετό για τα ράμματα. Η εξέταση ναι γίνεται με το χέρι πολλές λένε ότι πόνεσαν εγώ πάλι δεν κατάλαβα τίποτα πέρα από κάτι να υπάρχει εκεί κάτω. Μπορεί μετά να δείτε λίγο αίμα ή λίγο καφέ, δεν είναι τίποτα. Όσο για το σεξ προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από ότι μου λέει ο γιατρός οπότε συνεχίζουμε ακάθεκτοι, ε καλά μη φανταστείτε ότι του δίνουμε και καταλαβαίνει αλλά προσπαθούμε γιατί μετά θα το ξεχάσουμε για λίγο καιρό. Από ότι μου έχει πει ακόμα και πριν τον τοκετό μπορούμε άσε που γενικά βοηθάει και στον τράχηλο μαλακώνει πιο γρήγορα. Αφού θυμάμαι 2 εβδομάδες πριν γεννήσω που με είδε από κάτω μου λέει έκανες σεξ ε; έκανα του λέω τι πειράζει!!!έμεινε ο άνθρωπος και με κοίταγε.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

καλημερα κοριτσια μου!!! τι κανετε;;;

σημερα η μερα μουντη αλλα δεν πειραζει, το απογευμα που σχολαει ο αντρας μου θα παμε στα μερη μου , θα δω την μαμα μου και τυα αδερφια μου, λεω να κατσω μεχρι την τριτη γιατι μετα δεν θα ξαναπαω και δεν ξερω ποτε θα μπορεσω με το μωρο!!! εφυγε και η πεθερα μου χθες αφου τα καθαρισε ολα και ειμαστε κομπλε!!!

οσο για το σεξ ενταξει οχι και 8 μηνες αλλα και παλι πονεμενη ιστορια , καθε μηνα και με δυσκολια, αν αργησουμε και μετα την γεννα πρεπει μετα τις 36 εβδομαδες να μπει στο προγραμμα εντατικα για να βοηθησει και στον τοκετο οπως λεει η Νικη, πρεπει να ειναι ελευθερα γιατι το σπερμα βοηθαειο στο να μαλακωσει ο τραχηλος.....

πρωι πρωι κουβεντα ανοιξα.....

Μιαμια πως πηγε η βολτα χθες;;;;

Νικη αν εμεινε ο ανθρωπος και σε κοιτουσε ας μην εκανε την ερωτηση!! χαχα

Βασω εκτος απο τα νεα μας οπως καταλαβαινεις λεμνε και αλλα οποτε εχεις χρονο ελα να πουθμε και κατι αλλο

τα υπολοιπα κοριτσια;;;

Αννα λπιζω ολα καλα απλα φανταζομαι εισαι κουρασμενη και δεν προλαβαινεις!!!

Σαλωμη;;; τι κανουν τα αντρακια σου;;;

mariazerta;; getaver;;; Λιτσα;;

yk1yp3.png

Καλημέρα κοιλίτσες πως είστε;;

από σεξ και μεις έχουμε να κάνουμε από την σύλληψη του μωρού μας!!! γιατί σίγουρα υπάρχει φόβος και δεν υπάρχει όρεξη, όσον αφορά το ξύρισμα συνήθως μια φορά τον μήνα ξυρίζομαι αλλά έτσι και αλλιώς πριν την γέννα θα με δουν και θα διορθώσουν τις ελλείψεις διαφορετικά μπορεί μια τριχούλα να δημιουργήσει πρόβλημα στην κ.τ και να δημιουργηθεί μόλυνση.

Κορίτσια κοντεύουμε!!! mama θα ακούς τις εμπειρίες μας και θα προετοιμάζεσαι.

Χθες πήγαμε σε μια γιορτή και φάγαμε το βράδυ και δεν μπορούσα να κοιμηθώ, το φαί συνεχώς ανέβαινε στον στόμα μου αηδία....

ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες για να γεννήσω και μετά να ξεκινήσω διατροφή!!!

Την Τετάρτη έχω γιατρό και τότε θα κανονίσουμε και την κ.τ.

αυτά από μένα, σας φιλώ να προσέχετε τις κοιλίτσες σας

xoH6p3.png

1hQVp3.png

καλημερα Βασω!!!

απο οτι καταλαβα ολες λιγο πολυ τα ιδια με το σπορ!!! δεν πειραζει ολα καλα!!!

την τεταρτη ε;;; αντε να δουμε τι θα σου πει, κοντευετε κοριτσια!!! αντε με το καλο!!! και μετα να μου δινετε κουραγιο οταν θα παρω σειρα....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

κι εγω με το φαγητο μια απο τα ιδια, χθες γιορταζε η κουνιαδα μου και πηγαμε για φαγητο, σχετικα νωρις κατα τις 7, εφαγα καλα μπορω να πω γιατι δεν εφαγα μεσημεριανο και με πιασε και η γνωστη λαιμαργια, ε μεχρι τις 12 δεν μπορουσα να χωνεψω, οπως λες και εσυ μου ερχοταν το φαγητο και η κοιλια μου τυμπανισμο, ετοιμη να σκασει, απο δω απο κει καταφερα να κοιμηθω

πρεπει να κανω μικρα γευματα και συχνα γιατι δεν γινεται να νιωθω ετσι μετα και επιπλεον ο γιατρος μου ειπε να κοψω αν μπορω και τελειως το αλατι και να αποφευγω τα γλυκα, γιατι απο την μια θα βαλω αποτομα κιλα και απο την αλλη θα πρηστω και θα νιωθω χειροτερα.....

yk1yp3.png

mama μέχρι τις 6 δεν μπορούσα να κοιμηθώ... άστα

για το αλάτι και μένα μου είπε η καρδιολόγος να το κόψω γιατί έχουν ήδη πρηστεί τα άκρα μου

θα πάω και την Δευτέρα να δώσω αίμα για να κάνω τις τελευταίες εξετάσεις που θα έχω μαζί μου στον τοκετό και ένα καρδιογράφημα που ήταν εντάξει και είχα κάνει πριν λίγες μέρες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Κοριτσια καλησπερα!! Χθες περασαμε την γιορτη μας ( Γεωργια εγω-Γιωργος ο συζυγος) στο ραντεβου μας στο γιατρο...χιχι!! Τα πραγματα ολα καλα για τον μπεμπη μας αλλα στασιμα...! Πηραμε αλλα 200 γραμμαρια δλδ φτασαμε αισιως τα 3400 αλλα απο θεση εχουμε οτι να ναι. Εχει μεινει εκει που ηταν γυρισμενος στο πλαι με το κεφαλακι κατω αλλα οχι και πολυ χαμηλα. Με εξετασε και μενα απο κατω για τον τραχηλο (μν αγχωνεστε καθολου δεν ειναι τπτα ουτε που το καταλαβα) ο τραχηλος μου ειναι κλειστος και σκληρος. Παρολο που αγχωθηκα αρκετα και αρχισα να μιλαω στο γιατρο μ για προκληση και για καισαρικη..με ξεαγχωσε αρκετα λεγοντας μου οτι θα τα αφησουμε ολα να κυλησουν φυσιολογικα κι οπως μας βγει εκεινη την στιγμη. Βασικα πλεον αρχισα να σκεφτομαι οτι αν πρεπει να γινει καισαρικη ας γινει και δεν θα στεναχωρηθω...το μονο που θελω να ρωτησω αν ξερει καποια απο εμπειρια..οταν κανεις καισαρικη δυσκολευεσαι περισσοτερο με τον θξλασμο;;

39WKp3.png

γεια σας και παλι!!!

Βασω εγω ευτυχως οσο και να στριφογυρναω στο κρεβατι χαζοκοιμαμαι και δεν χρειαστηκε να σηκωθω ακομα, παρα μονο μια φορα με τις ζαλαδες και λιγο στην αρχη με αναγουλες....

getaver χρονια σας πολλα!!!! οτι επιθυμειτε!!!! κι εμεις εχουμε ιδιο ονομα, γιαννης-γιαννα!!! χαχα

μην πανικοβαλλεσαι με την θεση, ξεκινα περπατημα οσο αντεχεις για να το βοηθησεις και κανε ελευθερα σεξ γιατι το σπερμα μαλακωνει τον τραχηλο!!!

μην σκεφτεσαι καισαρικη αμεσως, εχεις χρονο ακομα, οι μαιες του ιπποκρατειου λενε οτι η εγκυμοσυνη κανονικα ειναι τελειομηνη στις 42 εβδομαδες!!!!

οπως και να γεννησεις νομιζω οτι μπορεις να θηλασεις, βαλε το μωρο στο στηθος κατευθειαν για οσο μπορεις, βεβαια θα σου πουν καλυτερα τα κοριτσια που καναν καισαρικη θα ξερουν καλυτερα αλλα απο αυτα που ακουσα και διαβασα ξερω οτι δεν εχει τοση σημασια....

και οτι και να γινει μην σκας και ολα θα πανε καλα!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...