Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Miamia και γω θέλω να κάνω νωρίς την βάφτιση μες τον Σεπτέμβριο πρώτα ο Θεός. Τον γιο μου τον βάφτισα τριών μηνών. Το θέμα με τον δεύτερο είναι ότι κανείς δεν μας έχει προτείνει να το βαφτίσει είναι και οι καιροί δύσκολοι. Εμείς τα χαλιά θα τα διώξουμε το Σάββατο. Τετάρτη μπαίνω στον μήνα μου επιτέλους!!! Miamia καλή επιτυχία για αύριο σε ποια εβδομάδα είσαι;; Νίκη καλύτερα που δεν πήρες πολλά κιλά θα κινείσαι και πιο εύκολα. Αλλά και γω που είχα πάρει παρα πολλά στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν παραπονιέμαι όλα πήγαν καλά. Καλό βράδυ πολλά φιλάκια.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Getaver χαίρομαι που είσαι καλύτερα. Οι πόνοι περιόδου είναι φυσιολογικοί στον μήνα σου μην σε ανησυχεί απλά να ξεκουράζεσαι περισσότερο. Mama τέλεια που έχεις βοήθεια καλό είναι στον 8ο μήνα να μην κουράζεσαι. Φιλάκια σε όλους.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλέ δεν σκάω εγώ που πήρα λίγα κιλά αλλά είναι πολλοί οι καλοθελητές που σου λένε αφού στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρες 22 κιλά τώρα σε αυτήν κάτι έχεις και δεν τρως για τα κιλά και όλες αυτές τις χαζομάρες. Δεν βαριέσαι λίγο έμεινε θα σταματήσουν για τα κιλά θα ασχοληθούν με κάτι άλλο, αλλά δεν πολυχαμπαριάζω αν και είμαι όσο ένα κοπάδι γαιδάρων στην υπομονή μόλις πλησιάζω στα όρια μοιράζω "φωνούλες".

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

γεια σας κοριτσια!!! Μιαμια μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε με τα μωρακια μας!!! να σας ζησει και το μωρο του ξαδερφου σας!!!

κι εγω κοριτσια την βαφτιση την σκεφτομαι πριν χειμωνιασουμε, καλυτερα νωρις παρα αργα, αν ειναι να περιμενουμε μεχρι να ξανανοιξει ο καιρος θα χρονισουν και πιο πολυ θα τα ταλαιπωρησουμε τα μωρακια μας!!! κριμα ειναι!!!

οσο για το οικονομικο οντως ειναι δυσκολα τα πραγματα, και μας οι κουμπαροι μας οπως και ολοι δυσκολευονται και ειπαμε ας γινει για το καλο η βαφτιση και θα μοιραστουμε τα εξοδα μεταξυ μας αρκει να ειμαστε καλα!!! εμενα με νοιαζει πανω απο ολα να ειμαστε αγαπημενοι οι φιλοι και τιποτα αλλο!!! ολα θα γινουν με καλη θεληση!!

Βασω τιποτα δεν εμεινε σε δυο μερες μπαινεις στο μηνα σου και σιγα σιγα θα λεμε τα νεα απο τα γεννητουρια μας!!! εγω μαλλον θα μαι τελευταια αλλα θα μου λετε τις εμπειριες σας και θα με καθυσηχαζετε!!!

νομιζω οτι αυτα τα πονακια σαν πονοι περιοδου ειναι και σαν συσπασεις ε;;;

κοντευει ο καιρος και το σωμα προετοιμαζεσαι!!! αντε να ρθουν τα μωρακια μας με το καλο!!!

σημερα ειχαμε μαθηματα ανωδυνου τοκετου οπου μιλησαμε για φυσιολογικο τοκετο, τα σημαδια που προμηνυουν τον τοκετο, τι να κανουμε να βοηθηθουμε, ασκησεις για την λεκανη, εικονες πολυ αναλυτικες πως βγαινει το μωρο, εν τω μεταξυ ειχαμε και μερικους αντρες που χλωμιασαν ξαφνικα και κλεισαν τα ματια!!! χαχα, ενας λεει πως θα αντεξω απο την αγωνια;;; και αλλος δεν προκειτε να μπω μεσα!! κτλ κτλ

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!! Και μεις σημερα ειχαμε γεννητουρια...γεννησαν ο ξαδερφος του αντρα μου που εχουμε πολυ καλες σχεσεις ενα αγορακι...μαλλον ο μελλοντικος κολλητος του δικου μας!! Οποτε θα κανω μια επισκεψη στο γεννεσις να εξοικιωθουμε και με τον χωρο!!

Κοριτσια κι εγω θελω νωρις τα βαφτισια για να μπορεσουμε να τα κανουμε στο χωριο στην αυλη μετα την εκκλησια αλλα δν ξερω αν τα οικονομικα μας θα το αντεξουν...

Και μια ασχετη ερωτηση...εχει καμια σας σκεφτει καμια ωραια ιδεα για κερασμα στην κλινικη;; εμεις λεμε με μαμα να κανουμε μπισκοτακια αρκουδακια με ζαχαροπαστα..αλλα γενικως το ψαχνουμε!!

39WKp3.png

getaver να σας ζησει ο ανηψιος!!!! τι καλα που εχετε παιδακια στο περιβαλλον σας!!! εμεις ουτε ενα....:( αλλα τι να κανουμε δεν πειραζει!!!

οσο για την βαφτιση δεν ειναι τοσο πολυεξοδη οπως ο γαμος και επισης μπορεις να την κανεις ακομα πιο οικονομικη, εγω σκεφτομουν μηπως σιγα σιγα κανω μονη μου τις μπομπονιερες, με απλα υλικα, ελεγα για καρφιτσες σε παιδικα σχεδια αλλα δεν ξερω ακομα, η φιλη μου που βαφτισε προχθες ειχε κανει μονη της σαπουνακια που ειναι πολυ ευκολα και γρηγορα και τα εδινε και επισης τα γλυκα μπορεις να τα κανεις παλι μονη σου απλα να παρεις τα κυπελακια μονο και τα κουταλακια!!! υπαρχουν και ενα σωρο αλλες οικονομικες ιδεες στο ιντερνετ, κι εγω θελω πριν χειμωνιασει να τελειωνουμε και με την βαφτιση και ενα μωρο 4-5 μηνων δεν ειναι πια και τοσο μικρο!!!!

τι ωραια η ιδεα σου για κερασμα στο μαιευτηριο!!! δεν το ειδα πουθενα και δεν το σκεφτηκα και ποτε!!! περα απο μπισκοτακια, τι θα ελεγες για γλιφιτζουρακια;;;; η μπαλονια;;;(δεν ξερω αν ειναι εφικτο βεβαια)...Μιαμια περιμενουμε νεα!!! φιλακια σε ολες!!!

yk1yp3.png

Γεια σας κορίτσια. Τι κάνετε; εμείς όλα καλά με το γιατρό η περίδεση βέβαια συνεχίζει είναι μιάμιση φορά τυλιγμένο αλλά ο γιατρός είναι πολύ ψύχραιμος πάμε για φυσιολογικά μου λέει κρίμα είναι να κάνεις καισαρική. Προχθές ξεγέννησε φυσιολογικά μία κοπέλα που το μωρό είχε 4 φορές περίδεση!!!! Στα κιλά πήρε αρκετά είναι 2300 αλλά από ότι μου είπε το πολύ να πάρει 500-600 γρ μέχρι να γεννήσω. Έχω ξανά ραντεβού στις 5 Μαίου και μάλλον τότε θα μείνω Λάρισα. Από ότι υπολογίζει ο γιατρός το πολύ μέχρι τις 20 να γεννήσω αλλά καλύτερα να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας γιατί αν με πιάσουν οι πόνοι στο χωριό μάλλον θα με ξεγεννήσει ο άντρας μου.

Για τη βάπτιση μην αγχώνεστε υπάρχουν πολύ οικονομικές λύσεις. Τα περισσότερα για τη βάπτιση της μικρής τα έφτιαξα μόνη μου. Έχω και μία ανάρτηση στο blog για πρόσκληση-μπομπονιέρα. Αλλά γενικά αν πιάνει έστω και λίγο το χέρι σας με απλά πράγματα μπορείτε να φτιάξετε παπάδες

Καλημέρα κορίτσια....να μαι κ εγώ...Δε γέννησα όπως φοβομουν....Προχθές σίδερο όλη μερα Για να ετοιμάσω τη βαλιτσα του μωρου μου,Κ κτ τελευταία δικά μου...Μέχρι Κ κτ διακόσμητικα μαξιλαρακια επλυνα Κ σιδερωσα...Μέχρι τη νύχτα σίδερο,από το φόβο μου μη μου πει να γεννήσω...με χαλαρώνουν οι δουλειές του σπιτιού...Όπως κ το μακιγιάζ Κ μανικιούρ...

ΠήγαμΕ Γιάννενα,πέρασαμΕ από τα τζάμπο,όπως κθ φορά,περνουμε Κ από κτ,μστα ΙκεαΙκεα για φαγητό,Κ μετα στην Κλινικη Μητέρα να δούμε το μωρακι,όπου μας κερασαν 1 ταρτακι,έχουν σημασια Κ τα γράφω όλα αυτά...Η μμικρή τους μια κούκλα,Ευχαριστώ κ για τις ευχές πάρεμπιπτοντως,πολύ ήσυχη,κορίτσια μια σταλιά ανθρωπάκι...Αχ Παναγία μου ,να έρθουν με το καλό κ τα δικά μας...

Πάμε στο γιατρό,με βάζει η κοπέλα στο μηχανήμα με το που το συνδέει μου λέει:έέφαγες γλυκο?Το άτιμΟ τάρτακι...Κορίτσια μου το παιδάκι μου έκανε σαν τρελό,πήγαινε πέρα δώθε,να βαράει το μηχανήμα,Κ οι σφυγμοι του γύρω στο 150 Κ κτ οι περισσότεροι,έφτασε 164,με αφήνουν αρκτή ωρα αλλά εκεί κουνιόταν...Περνάει ο γιατρός κ μου λέει να πάω μια ββόλτα Κ να ξξανάρθω για να σιγουρευτεί...Τα είδα όλα νομίζα ότι κτ έπαθε το μώρο μου,βΕβΑια Ο άνθρωπος μου ειπε δεν με ανησυχεί μααλλον είναι από το γλυκό,μη φοβάσαι...Αλλά που εγώ!Μια ώρα στη ββόλτα Κ μισή ώρα ανάμονη στο ιατρείο πέθανα...Αλλά ευτυχώς μετα είχε από 125-137 πολύ καλά δηλ...ΜΜου είπαν ότι Το γλυκό εκτός από την κινητικότητα αυξάνει κ τους σφυγμούς...Δε ξανατρω τόσα Πολλά γλυκά...φοβηθηκα Πολύ...Κ τώρα πειναω Κ δε ξέρω τι να φάω,αφού κθ πρωί ή κέικ ή μερεντα ή γλυκό έτρωγα...Ουφ τα πα...

Αχ πείτε κ εσείς πού κάνετε nst πόσουςπόσους σφυγμούς είχαν τα μώρα σας?Νίκη εσένα που έχει κ την περιτυλιξη?Getaver που είμαστε στην ίδια Εβδόμααδα??Σας έχουν πει κτ οι γιατροί σας?πόσους πρέπει να έχουν..ΔιαβΑσα ότι απο150-170 είναι ελαφρά ταχυκαρδία...Ό γιατρός Δεν ανησύχησε καθόλου πάντως,είπες Ότι το μμηχανήμΑ όταν κουνιουνται τόσο πολύ,δεν είναι κ αξιόπιστο...

Τεσπα,επειδή με έχει κόψει η πείνα,θα μπω το μέσημερι ή αργότερα να σας πω τα υπόλοιπα...

καλημερα κοριτσια μου!!! τι κανετε;;;

getaver τι ωραια εικονα στο τικερακι σου!!! ολες κοντευετε κοριτσια εγω εχω ακομα αλλα ολα καλα

την τελευταια εβδομαδα οταν τρωω ειτε λιγο ειτε πολυ κατευθειαν πρηζομαι και με πιανει δυσφορια επισης το μωρο μου μαλλον θα βγει πολυ ζωηρο γιατι με εχει ταραξει στις κλωτσιες!!!!

Νικη εχω ακουσει κι εγω περιστατικα με πειδεση λωρου κι ολα καλα, μπραβο στον γιατρος σου αν ηταν αλλος θα σε πηγαινε κατευθειαν καισαρικη!!!

επισης στο μαθημα ανωδυνου τοκετου η μαια το ιδιο ειπε

εγω ειχα τελικα χθες ραντεβου με τον γιατρο μου και η χαζη μπερδευτηκα και νομιζα σημερα οποτε το καναμε για σημερα....

εσεις πως τα πατε με την αφηρημαδα;;; εγω τελευταια ολο και κατι θα ξεχασω, παω να κανω κατι και δεν θυμαμαι , οτι να ναι....αυτο διαβασα οτι λεγεται αμνησια εγκυμοσυνης και ειναι απο τον οργανισμο ο οποιος κοιταει να μας ππροστατεψει απο επιπλεον αγχος και μας κανει να ξεχναμε!!!!

φιλια σε ολες!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα. Όλα καλά και εμείς. Για τους σφυγμούς ούτε που θυμάμαι πόσο ήταν χθες αλλά όσο ήταν ο γιατρός είπε ότι είναι τέλειοι, οπότε θα ήταν στα φυσιολογικά. Nst δεν έχω κάνει ούτε νομίζω να κάνω. Η περιτύλιξη είναι στο λαιμό αλλά χαλαρή από ότι νομίζω αλλιώς κάτι θα μου έλεγε. Γενικά είναι πολύ του φυσιολογικού ο γιατρός μου και όχι μόνο στα λόγια. Αφού μία κοπέλα τον έπριζε να της κάνει καισαρική, είχε σκάσει ο άνθρωπος και φυσικά την ξεγέννησε φυσιολογικά. Η καισαρική μου λέει στο 90% των περιπτώσεων περίδεσης κρίνεται της στιγμή του τοκετού αν πρέπει να γίνει.

μια χαρα τα λεει ο ανθρωπος και μπραβο του!!! οι περισσοτεροι ψαχνουν αφορμες για να κανουν καισαρικη και να ξεμπερδευουν και για να παρουν και περισσοτερα χρηματα....

yk1yp3.png

Καλημερα κοριτσια. Μiamia εμενα ο γιατρος μου μου εχει πει ως 160 ειναι φυσιολογικοι. Εμεις παντα γυρω 140-150 εχουμε.

Πηγαμε κι εμεις επισκεψη στο καινουργιο μπεμπε...αχ τα ζηλεψα και με πιασε ανυπομονησια!! Εκανα και μια μεγαλη βολτα στο γεννεσις...ετσι για να παρω μια καλη δοση!

39WKp3.png

Καλησπέρα κορίτσια....Όσο περνάει η ώρα κ ηρεμώ,αντιλαμβανομαι ότι τσαμπα αγχωθηκα χθες Κ μάλλον όλο αυτό έγινε λόγω των πολλών κινήσεων κ το αποτέλεσμα ήταν λανθασμένο...Από ότι διαβασα Κ εδώ Κ αλλού μέχρι 160-170 είναι καλά...

Getaver να σας ζήσει κ εσάς το μπεμπε...Μαζί πάμε Εμεις σε όλα...χαχχαχα ..Πολύ τέλειο το τικερακι...

ΜΑμα82 εμενα ούτε η Αμνησια εγκυμοσύνης Δε με πιάνει...Όσο για το πρήξιμο,πρπροσπάθησε να κινείσαι λίγο μετα τι φαγητό...

Νίκη μπραβο Στο γιατρό σου...Αφού είναι χαλαρή Όλα καλα θα πανε...

γεια σας κοριτσια!!!

Μιαμια τωρα διαβασα το πρωινο σου μηνυμα, μαλλον γραφαμε ταυτοχρονα

πολυ αγχος ρε παιδι μου!!! απορω που δεν εχεις αμνησια!! χαχα

εμεις πηγαμε στον γιατρο, ολα καλα, καναμε παλι ντομπλερ και ειμαστε λεει στον μεσο ορο και ειναι λεει ολα τοσο αρμονικα!!! χαρηκα πολυ!!! επισης μας εβγαλε 2100!!! που θα φτασουμε αραγε;; πατως οποτε τον ρωταω ποσο υπολογιζει οτι θα φτασει μου λεει μην σκας μια χαρα και ποτε δεν απανταει!!! σημερα του το ειπα και παλι δεν ειπε μαλλον δεν θελει να μ αγχωσει αλλα μαλλον θα βγει θρεφταρακι το κοριτσι μου!!!

επισης ξανασυζητησαμε για την κλινικη και με επιασε η ανασφαλεια μου και αρχισα παλι να το σκεφτομαι....να παω κλινικη η νοσοκομειο;;; φυσικα αυτο που με καει ειναι να χω τον γιατρο μου μαζι αλλα τα οικονομικα μας ειναι περιορισμενα, μετα μου ειπε οτι μπορω να πληρωσω με δοσεις και αντε παλι οι σκεψεις απο την αρχη!!! εσεις τι λετε;;;

μου ειπε επισης να χαλαρωσω μεχρι και την 36η εβδομαδα και μου αυξησε το μαγνησιο σε 5 χαπια την ημερα και μετα μου ειπε κομμενο και τουλαχιστον 2 ωρες περπατημα την ημερα για να κατευει οσο γινεται πιο χαμηλα και να γεννησω πιο ευκολα οταν ερθει η ωρα....

παρηγγειλα χθες λικνο τελικα γιατι η κουνια ειναι λιγο μεγαλη για το μικρο υπνοδωματιο μας και περιμενω και κατι πραγματα απο βδομαδα και κανω βαλιτσα!~!! γενικα ειμαι ετοιμη!!!! σημερα εστρωσα και προσωρινα και την κουνια για να φαινεται ομορφα!!! μονο το μωρακι μας λειπει!!!

αυριο καταθετω τα χαρτια για το επιδομα κυοφοριας στο ικα!! αντε να ξεμπερδεψω και μ αυτους!!!

φιλακια και καλο βραδυ!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...