Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

βασω αν και νομιζω μια αλλεργια ειναι πιο δυσκολη υποθεση απο ενα κρυωμα, μαλλον απο την πολλη γυρη και σκονη ειναι, κι εγω που ποτε δεν ειναι βουλωμενη η μυτη μου οταν ξαπλωνω συνηθως ειναι βουλωμενη, καπου διαβασα οτι ειναι κι αυτο συμπτωμα, ελεος πια με τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης.....δεν θα πρεπει να το ονομαζαν εγκυμοσυνη αλλα συμπτωμα!!! χαχα, φανταζομαι το δικο σου μπουκωμα ειναι απο την αλλεργια ε;;; δοκιμασε το breath right βοηθαει πολυ

παλια εβλεπα εγκυους τις χαιρομουν τοσο πολυ!!! ελεγα οτι θα ναι η πιο ευτυχισμενη και ευκολη περιοδος της ζωης μου!!! που να φανταστω γενικα ολες αυτες τις αλλαγες κτλ κτλ

εννοειτε βεβαια οτι ειμαι ευτυχισμενη με την εγκυμοσυνη και τον ερχομο της μικρης μου αλλα περιμενα πιο ανεμελη την εποχη αυτη....

να μην ειμαι αχαριστη....υπομονη και ολα καλα!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Miamia μεχρι και που εκλεισα τον τριτο επαιρνα φολικο αλλα επειδη ειχα μια μικρη αποκολληση μου δωσε μαγνησιο και το παιρνω μεχρι και τωρα απλα εκει που επαιρνα πρωι βραδυ τωρα παιρνω πρωι μεσημερι βραδυ, παιρνω το trofocard και σηνηθως με πιανει ετσι με ταχυκαρδια μονο το πρωι, μαλλον εχει να κανει με το οτι το γευμα το πρωινο ειναι πιο ελαφρυ αλλιως δεν μπορω να το εξηγησω....:confused: επισης παιρνω και σιδηρο, το legofer που ειναι ποσιμο, αυτο μονο πρωι, αυτα απο χαπια, το μαγνησιο μαλλον μου το εδωσε προληπτικα και για τις κραμπες και για τις συσπασεις που ισως ερθουν λογω προχωρημενης πια εγκυμοσυνης...τωρα εγω το λεω αυτο ταχυκαρδια γιατι εχω συνηθως 85 παλμους οποτε αυτο κατευθειαν με ενοχλει...

οι συσπασεις ηταν σαν να σφιγγεται η κοιλια σαν να τενντωνεται κυριως στο κατω μερος και μεχρι τον αφαλο, σαν να ειναι ετοιμη να εκραγει ενα πραμα... το οποιο διαρκουσα μερικα δευτερολεπτα και προσεξα οτι το παθαινα ανα ταταρτο με εικοσαλεπτο , το επαθα καμια 3-4 φορες και μετα σταματησε, ευτυχως δεν πονουσα και δεν ηταν πιο συχνα και πιο εντονα

Εγώ παίρνω μάλλον τα περισσότερα..Το πρωί που ξυπνάω για τουαλέτα παιρνω το σίδηρο που έχει κ φυλικο μαζΙ,είναι μασωμενΟ γιατί δεν τα πάω πολύ καλά με την κατάποση χαπιών,μετα από 1 με 2 ώρες που θα έχω ξυπνήσει μισο χάπι για θυρεοειδή...Μετά Ενεση...Πριν το μεσημεριερι ήή αργά το απόγευμαα το αχβεστιο,μασωμενο Κ αυτό αλλά οπότε το θυμηθω το παίρνω,Κ αργά το ββράδυ ξανά σίδηρο.Μέχρι να τα βαλω σε σειρά μου πήρε καιρό,άσε που στην αρχή με πονούσε κ το στομαχ ι μου...Σώθηκα όταν αρχισα να τα παίρνω στα ενδιαμεσα διαλλειματα υπνου για τουαλέτα..Το τροφοκαρντ το έπαιρνα στην πρώτη ατυχή εγκύμοσύνη μου αλλά όχι λόγω συσπασεων ήταν στα απαραίτητα..Το ΈκοβΑ στη μεση Κ έκανα μια ώρα να το καταπιώ,τεράστιο μιλαμε...

Τώρα όταν έπαθα μια πολύ μικρή αποκόλληση Κ εγώ στον 3-4 μηνα μου έδωσε προγεστερόνη κολπικα..

Συσπάσεις μπορει να έχω πάθει κ εγώ αλλά να μην έδωσα σημασια,να νομίσα ότι είναι το παιδί που σπρώχνει ή κτ άλλο...

Κ εγώ τΟ ίδιο λέω...Πολύ αγχωτική περίοδος με πολλές αλλαγές αλλά άξιζε τόσΟ πολύ Κ υπάρχουν Κ χειρότερα Κ δε πρέπειι να ξεχνάμεε πόσο θα ήθελαν κπ γυναίκες να είναι στη θέση μας... Η περίοδος έγκυμοσύνης ειναι κτ μαγικό Κ μοναδικό Κ Η μητρότητα το ίδιο φαντάζομαι...:-)

Μιαμια και εγω επαιρνα προγεστερονη (utrogestan) κολπικα οταν ειχα την αποκολληση και ξεχασα να το πω... τον σιδηρο στην αρχη τον επαιρνα σε χαπι αλλα μου εβγαζε μια απαισια γευση-μυρωδια και το γυρισα σε ποσιμο το οποιο κι εγω το πινω οταν ξυπνησω νωρις το πρωι για κατουρημα για να μπορω οταν ξυπναω και με πιανει αυτη η πεινα να τρωω κατευθειαν...:oops:

εννοειτε πως ολα αυτα που συμβαινουν στον οργανισμο και στο σωμα μας αξιζουν τον κοπο, να μην ειμαστε αχαριστες γιατι οντως πολλοι προσπαθουν και δυσκολευονται αλλα και καποιοες κοπελες που τα καταφεραν τυραβιουνται πολυ περισσοτερο με συμπτωματα και εμετους κτλ κτλ μεχρι το τελος....εμεις τουλαχιστον αυτα που εχουμε ειναι μεσα στα ορια να μην τα θελουμε και ολα δικα μας, ολοκληρη ψυχουλα θα βγει, ειναι θευμα και δεν ειναι απλη διαδικασια!!!

πιστευω οτι η μητροτητα θα αξιζει ακομα περισσοτερο!!!!

yk1yp3.png

καλημερα κοριτσια μου!!! τι κανετε;;;;

ο καιρος χθες καλοκαιρι σημερα φθινωπορο.....βεβαια δεν κανει κρυο αλλα εχει εναν χαζοαερα....

σημερα ειναι να παω σε μια βαφτιση και οπως καταλαβαινεται δεν εχω πολλες επιλογες στα ρουχα....χθες που ειχε τοσο ζεστη ειπα θα βαλω ενα φορεμα ανοιξιατικοκαλοκαιρινο αλλα μπορω να το βαλω μονο με ανοιχτο παπουτσι...μολις πηρα την αποφαση οτι θα το βαλω και δεν θα με κοροιδευουν χαλασε ο καιρος.....ακυρο...

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια..Εδώ είχε παρά πολύ ήλιο κ ζεστή Κ φυσικά ένεκα Κυριακής πολύ κόσμο.Κάτεβηκα μια βόλτα για περπάτημα κ έτσι κ εσκασα..Καλό ήταν βΕβαια για να στεγνώσουν κ τα ρούχα Κ το α υφασμα από το πορτ μπεμπε...Αλλά τωρα συννεφιά φουλ...Ε τόση ζεστή,φαινόταν ότι κτ δε θα πήγαινε καλά...

Νίκη που χάθηκες??Μαριαζετρα?

Οι αλλεργίες είναι ένα θέμα...Ειμαι αλλεργική κ ξέρω...Το συμπτώμα μου είναι φτέρνισμα Κ καταρροή...Στην αρχή της εγκυμοσύνης το πάθαινα συνέχεια κ δεν έπαιρνα τπτ,μόνο πλύσεις με φυσιολογικό όρο,εμένα δε μου έκανε τπτ,λίγο για το μπουκωμα βοηθούσε,δοκιμάστε το,άάλλωστε δε θα κρατήσει πολύ,σε 2-3 μέρες θα περάσει...

Μαμα82 ωραία θα περάσεις...Θα έχει κ τραπεζι μετα?Βάλε ότι σε κάνει να νιώθεις άνετα,δε θα σε παρεξηγήσει κανείς...Κ ενα απλό μαύρο φορέμα με ένα έντονο φφουλάρι κ μια εντυπωσιακή τσάντα κ είσαι οκ...Θα έλεγα κ παπούτσια αλλά τι παπούτσι να βαλεις στην κατάσταση μας,μια μπαλαρίνα Κ έξω από την πόρτα...Α Κ ενα έντονο κραγιόν κάνει πάντα τη διαφορά, αρκεί να σου πηγαίνει...

όπως κ να χει,Καλά να περάσεις...

Κ εγώ πάω για γλυκό-καφέ...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από μένα πως περάσατε; εμείς βολταραμε σήμερα ωραία λιακάδα. Πως πέρασες στην βάφτιση μαμά; μιαμια πως πήγε ο καφές; η μητρότητα κορίτσια είναι τέλεια με το καλό να κρατήσουμε αγκαλιά τα μωράκια μας τον Μάιο φιλάκια σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημέρα κορίτσια κ γλυκές κοιλιτσες!! Είστε όλες καλά;φτάνουμε ατην τελικά ευθεία ε;εγώ βέβαια κοντευω η' έτσι θέλω να πιστεύω!! Να δω ποτε θα μας κανει το τυπακι μας την χάρη κ έρθει!! Όλα πάνε καλά,την πεμπτη έχω γιατρο,την προηγούμενη βδμ τον ειχαμε ξαναδεί κ όλα ηταν καλά,ο Μπέμπης 3400 κ έχει βολευτςι μια χαρά,ψηλά πολύ είναι παρότι πςρπαταω αρκετά, χοροπηδαω σε μπάλα πιλατες κ κάνω καθίσματα βαθιά!!! Ααααντε να δουμε!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλημέρα κορίτσια..Ξύπνησα κ εγώ..Ό μπεμπης δε με πολυενοχλει πλέον τα ββράδια μάλλον έχει στριμωχτει....Χθες το βραδακι ενιωσα πάλι αυτό το τσουξιμο χαμηλα,σαν να μπαινει το κεφάλι του στην λεκάνη μου,δε μμπορώ να το εξηγήσω,δε πονάει αλλά ενοχλεί...πλησιάζει η ώρα μου φαίνεται...

Βάσω μια χαρά ήταν η βολτα,έφαγα το εκμεκ μου,τσιμπησα Κ λίγα πατατάκια,εκανα κους κους,ξεχαστηκα Κ πέρασε η ώρα..Κ εσύ μια χαρά θα πέρασες...

Μαριαζετρα Εμφανιστηκες...Που είχες χαθεί?είπα γεννήσες...Μια χαρά Ο μπεμπης σου...3400??Μόνο το δικό μου είναι μικρό ρε κορίτσια...Στις 36 Εβδομαδες 2620...Για να δουμεε πόσο θα έχει πάει σε μια Εβδόμαδα??Δε το βλέπω να γίνεται πάνω από 3200!!Καλά είναι,δε το θέλω κ πολύ μεγάλο γιατί πώς θα βγει από εκεί κατω...Δε μου έχει πει αν είναι ψηλά ή χαμηλα...Εγώ τον αισθάνομαι χαμηλα..Ούτε κ να περπατάω μου είπε αλλά κθ μερα σχεδόν περπατάω πάνω από 20 λεπτά με μιση ώρα...

Μαμα82 ξενυχτησες χθες??

γεια σας κοριτσια μου!!! τι κανετε;;

Mariazerta καιρο ειχαμε να σ ακουσουμε, ο μπεμπης σας μια χαρα!!! ετοιμος ειναι!!! και που θα παει θα κατεβει!!! υπαρχει και ο νομος της βαρυτητας αλλωστε....

Μιαμια μια χαρα το μωρακι σου, καλυτερα μικρο να βγει και πιο γρηγορα και πιο ευκολα!!!

ας αρχισω λιγο λιγο τα δικα μου...

λοιπον εχθες η βαφτιση μια χαρα, κουκλακι η μικρη, λιγο γκρινιαξε η καημενη απο την τρομαρα της αλλα γενικα μια χαρα....μπομπονιερες δεν ειχε , ειχε ενα σαν σουβλακι με ζαχαρωτα για τα παιδακια και μπαλονια, και για τους μεγαλους προφιτερολ και σαπουνακια σε διαφορα σχεδια, επισης μαρτυρικα σε βραχιολακι ροζ με χαντρουλα...πολυ ωραια, ειχε και τραπεζι μετα αλλα δεν πηγαμε ηταν και η πεθερα μου στο σπιτι και γυρισαμε αλλα ολα καλα

το ντομπλερ τωρα στο νοσοκομειο: ειχα ραντεβου στις 10, πηγα κι εγω απο τις 9:30 και περιμενα, ειχε και αλλες 4 κοπελες που τελικα αποδειχτηκε οτι ειχαν και αυτες 10 η ωρα ραντεβου......τελικα σαν τυχερη μπηκα τελευταια στις1 παρα!!!! και τελειωσα 1 και 10!!! ολα καλα με την μικρη!!! το κεφαλι προς τα κατω ετοιμη, απο τα αριστερα που πιεζει ειναι τα ποδια της, και γιναμε και 2 κιλα!!!! μου φαινεται οτι θα βγει μεγαλη και αντε να δουμε πως θα βγει!!! χαχα δεν πειραζει να πανε ολα καλα και θα γινουν ολα!!!!

yk1yp3.png

Καλησπέρα κοιλίτσες Μαράκι μι χαρά ο μπέμπης σας. Θα πάρει θέση όταν έρθει η ώρα του να σας γνωρίσει τα κιλά του είναι τέλεια! Miamia το βάρος του μωρου σου είναι φυσιολογικό μην σε ανησυχεί μαμά μια χαρά η μπέμπα ε; τέλεια με το βάρος της όλα καλά. Εμείς όλα καλά σήμερα δουλειές του σπιτιού. Σας φιλώ καλό μεσημέρι.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα σε ολες!! Και μεις ολα καλα. Ευτυχως χθες κοιμηθηκα χωρις φαγουρα και τα σπυρακια μ ηρεμησαν αρκετα. Το μονο που ειχα χθες ηταν παριδικοι πονοι περιοδου κατω χαμηλα αλλα οχι για πολυ. Σημερα καλεσαμε παπα να μας κανει ευχελαιο στο σπιτι για το καλο..ειδικα τωρα που θα ρθει το μπεμπε.

39WKp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, πως είστε;χάθηκα λίγο οι δουλειές λίγο η μικρή περνάει η ώρα αν και το σ/κ δεν μπορώ να πω ότι έκανα και τίποτα άλλο από το ξαπλώνω. Εμείς αύριο έχουμε γιατρό να δούμε πως είμαστε αν και η κοιλιά μου κοντεύει να φτάσει στο πάτωμα. Ευτυχώς από κιλά είμαι πολύ καλά από 59 που ξεκίνησα τώρα είμαι 67 άντε να πάρω κανά δυο ακόμα. Το θέμα είναι ακούω από τον καθένα διάφορα του τύπου γιατί δεν τρως και έχεις λίγα κιλά και όλα αυτά τα χαζά αλλά από το ένα μπαίνουν από το άλλο βγαίνουν. Τέλος πάντων.

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

γεια σας και παλι!!! Βασω και εμεις εδω γενικη στο σπιτι, εχει ερθει και η πεθερα μου και ανελαβε τα παντα, εμενα δεν μ αφηνει να κανω τιποτα!!! τωρα το μονο που εμεινε ειναι τα χαλια που θα βγουν τον αλλο μηνα

χαιρομαι που ειστε καλα!!! getaver επιτελους ξεμπερδεψες με την φαγουρα και τα σπυρακια!! αντε να υσηχασεις!!! καλα κανατε και με το ευχελαιο!!!

Νικη τι χαζα ειναι αυτα με τα κιλα;;; λες και στερεισαι για να μην βαλεις γραμμαριο!!! κανε οπως νιωθεις (αυτο κανεις δηλαδη) και ασε τον κοσμο να λεει οτι θελει!!! εσυ να νιωθεις καλα!!! και το μωρο οτι ειναι να παρει θα το παρει χωρις να εχει κανενας απο τους δυο σας προβλημα!!!

yk1yp3.png

Καλησπέρα σε όλες...

Getaver Κ εγώ έχω που κ που πονακια περιόδου,μμικρά σαΝ αυτά πριν την περίοδο..Κ μενα Ο μπεμπης έχει αρχίσει Κ δε κουνιέται πολυ Κ αγχώνομαι..

Μαμα82 άντε με το καλό να σχεδιάζουμεε Κ Εμεις Τις βαφτισεις μας....Εγώ να γεννηθεί με το καλό κ σκέφτομαι να τον βαφτισω νωρίς νωρίς....

Νίκη σιγά μη σκάσεις επειδήεπειδή πηρες λίγα κιλά...Τι άλλο θα ακούσουμε πια...Μια χαρά κιλά..μια φίλη μου είχε πάρει μοονο 5...Κ μμόλις γέννησε,το επόμενο πρωί είχε χάσει 10...τέλεια δηλ...Μακάρι να τα χάσουμεε γρήγορα Γιατί είναι κ καλοκαίρι...

Αχ κορίτσια σημερα γέννησε με πρόγραμματισμενη καισαρική,γιατί δεν είχε γυρίσει το μώρο, η γυναίκα του ξαδέρφου μου που έχουμε10 μερες διαφορά Κ από την αρχή τα λέγαμε κ ειμασταν μαζί Κ με πιασε ένα άγχος που έρχεται η ωρα...Το κοριτσάκι τους μια χαρά,3 κιλά...Αχ θεέ μου να γεννηθεί κ το δικό μου γερό...

Βάσω Κ εγώ δουλειές,βασικά σίδερο,τα σιδερωνω όλα γιατί αύριο έχω γιατρό κ θέλω να είναι όλα κομπλε σε περίπτωση Που,αν κ δε νομίζω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...