Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Αννα μου να σας ζησει!!!!! να ναι γερη και καλοτυχη και παντα ευτυχισμενη!!!!

περιμενα πως και πως τα νεα σας!!! σου ευχομαι καλη αναρρωση και τωρα που περασαν τα πιο δυσκολα να χαιρεστε μαζι της την καθε στιγμη!!!!

οταν ξεκουραστεις και βρεις λιγο χρονο θα περιμενουμε να μας πεις πιο αναλυτικα και τι κανει η μικρουλα σας και σας τρελλενει!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια...Εμενα όλα οκ με τη βυθοσκοπηση οπότε ΠΑμΕ για φυσιολογικά....Δεν ημουν καθόλου συνεργάσιμος ασθενής..Δε το έκανα εσκεμμένα,δε ξέρω τι έπαθα,με κλωτσουσε το μώρο Κ αποσυντονιζομουν,μου έλεγε κοίτα πάνω αριστερά κ δε κοιτουσα λέει πολύ ψηλά,δε μπορουσα πιο ψηλά ομως..Τι να πω αφού είναι όλα καλά,δε μας νοιάζει..Δεν ήταν κτ φοβερο απλώς έγιναν οι κόρες τεράστιες Κ θα υπυπάρχει μια φωτοευαισθησια για σημερα..λΣτον ήλιο εκλεινα τα μάτια κ έλεγα στον άντρα μου να με καθοδηγεί...Πολύ στραβΩμα μιλάμε...

Άννα δε μπορω να μην ξεκινήσω με σένα...Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου,να είναι γερό κ τυχερό...Περαστικά σε σενα,αλλά νομίζω ότι κρατώντας το θαύματακι σου αγκαλιά θα λες ότι αξίζουν όλες οι θυσίες του κοσμου...Υπόμονηη με το θηλασμό,θέλει πολύ υπόμονη Κ επίμονη...

Getaver σαν σκνιπα θα είναι το δικό μου μπρο στα στο δικό σου..Ολόκληρος άντρας,μια χαρά....Εμενα δε μου έχει πει ούτε για μαλλιά,ούτε για Εμπεδωση...Μόνο όλα καλά κ ΠΑμΕ για φυσιολογικά,φαντάζομαι αν ήταν κτ θα το έλεγε...Για τη φαγούρα υπόμονη αφού δεν είναι κτ σοβαρο Κ πηγαινε δερματολόγο...Πλυσου με αντιμπακτερ μηπως βοηθησει..

Μαμα82,τσούξιμο εκεί που έλεγες ε?Έχεις ακόμα μμέχρι την πητ. Μη ββιάζεσαι...

Τι μικρόβιο να έχω,πως θα το βρω...Δε θα κολλούσε κ ο άντρας μου??Πιστεύω ότι είναι απο την εγκυμοσύνη...Γιατί ματώνουν Κ τα ούλα- δόντια κθ φορά που τα πλένω Από την αρχή της εγκυμοσύνης...

Μιαμια και μενα ματωνουν τα ουλα απο την αρχη και λιγο αργοτερα αρχισε η μυτη αλλα αυτο με την γλωσσα δεν το ακουσα ξανα γι αυτο ειπα μηπως.....

οσο για το τσουξιμο, ναι αυτο κατω απο το στηθος αριστερα, βεβαια εχει λιγο μεταβληθει ο πονος, ειναι λιγο πιο ηπιος αλλα σταθερος ενω πριν ηταν πιο δυνατος και με τις κινησεις.. τελος παντων να γεννησουμε με το καλο και ολα αυτα θα ναι ενα παρελθον που ουτε θα θυμομαστε...

για την γεννα να μην βιαζομαι;; ανυπομονω οσο κοντευει ο καιρος αλλα φυσικα να ερθει στην ωρα του για να ερθουν τα πραγματα οσο πιο καλα γινεται

για την βυθοσκοπηση τζαμπα ανγχωνοσουν οπως και για την καισαρικη, τελικα ολα καλα!!!

να σε ρωτησω: στην βυθοσκοπηση ειναι αυτο που σου βαζει ενα υγρο στο ματι μεγαλωνουν οι κορες και δεν μπορεις να δεις;;;, καπως θολωνουν;;; και μετα σου βαζει κατι στο ματι και το περιστρεφει για λιγο;;; αν ειναι αυτη η εξεταση τοτε την εκανα κι εγω πριν το λεηζερ και οντως δεν μπορεις να το ελεγξεις 100% την κινηση του ματιου!!

yk1yp3.png

Αννα μου να σου ζήσει η μπεμπούλα. Να είναι γερή! Για τον πόνο τι να πω υπομονή οσό να είναι χειρουργείο είναι. Σιγά σιγά θα συνέλθεις. Getaver μην αγχώνεσαι ακόμα και την τελευταία στιγμή γυρνάει το μωρό. Στην 36η εβδομάδα είσαι έχεις λιγάκι ακόμα. Αλλωστε σαν c είναι τα περισσότερα μωρά αφού δεν έχουν χώρο για άπλωμα όσο μεγαλώνουν

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Αννουλα να σου ζησει η μπουμπου σου!! Να ναι γερη και δυνατη....να σαι κι εσυ να τη φροντιζεις και χαλαλι οσα περασες!!

Κοριτσια πηγα στο δερματολογο και με καθησυχασε ειναι καθαρα ιδρωτηρια λεει απλα με τα διαφορα που βαλα πανω τα εκανα χειροτερα σαν εκζεμα. Οποτε μου δωσε ενα μειγμα αλοιφων και ξοζαλ μιας κ τα αεριους δν καναν τπτα. Βγηκαν κ τα αποτελεσματα των εξετασεω και ολα καλα. Και του κολπικου εκκριματως αρνητικη. Οποτε φευγουν τα αγχη ενα ενα. Ας ελπισω σημερα να κοιμηθω!!!

Miamia και μενα γενικως δεν μου λεει τπτα απο μονος του αλλα τον εχω πρηξει στις ερωτησεις...και πως και τι..και αν δν γυρισει και ολα τα σχετικα που διαβαζω εδω μεσα...και φυσικα με μαλωνει συνεχεια !!! Για τα μαλλια μας το ειχαν πει απο τον μεγαλο υπεροχο οτι ειχε αρκετα....φαντασου τωρα...για κουρεμα κατευθειαν!!

39WKp3.png

Διαφημίσεις

Μαμα82 αυτό είναι η βυθοσκοπηση...Ρίχνει κολλυρια,περίμεενεις 10 λεπτά,διαστελλονται οι κόρες,κπ θολώνουν,εγώ δε θολωσα Κ με κοιτούσε με ενα πολυ έντονο φως...Δε κατάλαβα να βάζει κτ,μόνο δακρυζα από το έντονο φως Κ δεν κοιτούσα πάντα εκεί που μου έλεγε..Οι κόρες τεράστιες,έχω κ μμεγάλες,έγιναν ένα με το μάτι...χαχα..Ό άάντρας μου με έλεγε βαμπιρ..Ό ππόνος Είναι καλό που δεν αυξάνεται...Πιστεύω από αύριο θα είσαι καλύτερα...Μήπως πιαστηκες ή καμια ψύξη??

Κορίτσια καραφλο το δικό μου..,Θα μοιαζει στον πατέρα του...Αχ,δε θα πάρει την πλούσια κόμη μου...

καλημερα κοριτσια μου!!! τι κανετε;;;

Μιαμια παει και η βυθοσκοπηση, εμενα αυτο το τσουξιμο οταν ξεκουραζομαι περναει, δεν ειναι ψυξη η πιασιμο, πιστευω απο την πλατη που ωρες ωρες ο πονος της δεν αντεχεται....

επισης καθε πρωι εχω μετα το πρωινο ταχυκαρδια και ρωτησα τον γιατρο και μαλλον φταιει το πρωινο μαγνησιο....

σημερα σαββατο καιρος για βολτιτσες!!!!

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια...Ευτυχώς ο ήλιος λαμππει Κ έχουν άρχισει οι ζεστες...Κπ κάνουν Κ μπανιο στη θάλασσα,ακούω κ τις ρακέτες,το γνωστό τα κα τουκα,τους ββλέπω κιόλας,έχουν αρχίσει κ οι φωνές...Λείπει μόνο η μυρωδια του αντηλιακου...Μέχρι να σαραντησω πιστεύω θα κάνει κ αυτό την εμφάνιση του Κ εγώ θα ζηλεύω λίγο που δε θα μμπορώ να ξαπλαρω το άσπρο μου Κορμακι στον ήλιο για να μαυρισει...Αλλά θα αξίζουν όλοι οι κόποι κ οι θυσίες κ φυσικά κπ ραγάδες...Βγάλατε καμια ραγαδα??Εγώ παρόλο τη simulsium g3 ,το bio oil Κ το Αμυγδαλελαιο από τον τρίτο μηνα αυτο,Εβγάλα κτ Πολύ πολύ μμικικρές κόκκινες στο πλάι,όχι στην κοιλιά,Κ μια σε ένα πολύ περίεργο σημείο της κοιλίας,κόκκινη κ αυτή...Αλλά δε με νοιάζει κιόλας...Έτσι κουβεντα να γίνεται...

ΜΑΜΑ 82 Κ μενα με πονάει η πλάτη Όταν κουράζομαι έστω κ λίγο..Όπως τώρα ας πουμΕ..Περπάτησα λίγο το πρωι,ήπια τον καφέ μου,Εβαλά πλυντήριο,μμάζεψα πλυντήριο,απλωσα Κ καθάρισα λίγο το μπαλκόνι μου κ κουράστηκα...Κ θέλω να σιδερωσω Κ λέω για αύριο...Μπας κ φτιάξω επιτέλους τη βαλίτσα του παιδιού...

Όταν λες ταχυκαρδία,πόσους σφυγμούς έχεις??? ΜαμαΤο 82 είναι το έτος γεννήσεως φαντάζομαι,Κ εγώ το 84 ειμαι...ΘΥμισε μου αγοράκι ή κοριτσάκι περίμενεις??

Αα κορίτσια να ρωτήσω πόσους σφυγμούς είχαν περίπου τα μώρα σας στο nst(καρδιοτοκογραφο)??

Μιαμια ο γιατρος μου ειπε οτι οι ραγαδες ειναι πιο πολυ θεμα δερματος αν ειναι να βγαλεις θα βγαλεις, εγω παρολο που εχω πολυ εντονη ξηροτητα βαζω αμυγδαλελαιο το οποιο μεσα σε μια ωρα ειναι σαν να μην εβαλα ποτε τιποτα (τοσο ξηρο) δεν εβγαλα ακομα, αλλα σιγα τωρα σε σχεση με ολα τ αλλα αυτο δεν ειναι τιποτα, και εννοειτε τα μωρα εχουν προτεραιοτητα

το 82 ναι ειναι το ετος γεννησεως μου, περιμενω κοριτσακι!!! οι ταχυκαρδιες φτανουν μεχρι 105 παλμους, δεν ειναι οτι αγχωνομαι, ξεερω οτι ειναι φυσιολογικο και μου το προκαλει το χαπι αλλα ειναι ενοχλητικο το συναισθημα, σαν να μην σου φτανει η αναπνοη....

καρδιοτοκογραφο δεν εχω κανει ακομα, και γενικα συσπασεις ειχα 2-3 φορες μεσα σ αυτον τον μηνα, πιο πριν καθολου, βεβαια περνω και 3 μαγνησια την ημερα , πιστευω σιγα σιγα θα μου πει να τα ελλατωσω...

τι ωραια εστω να βλεπεις την θαλασσα απο μακρια, εμενα με ηρεμει και ο ηχος, βεβαια δεν τρελλενομαι για μπανιο τοσο, οσο να την χαζευω, του χρονου που θα μπορουμε δεν θα χασω στιγμη απο τις βουτιες με την μικρη μου ομως

εμεις αν και θεσσαλονικη δεν εχουμε τοσο ευκολη προσβαση στην θαλασσα ειδικα οταν ειναι φουλ απο κοσμο, αλλα ευτυχως εχουμε εξοχικο διπλα στην θαλασσα κοντα στην καβαλα οποτε βολευομαστε ακομα και για τα σαββατοκυριακα, τις καθημερεινες με την δουλεια δεν ειναι και τοσο ευκολο

παντως το φετινο καλοκαιρι ειναι αφιερωμενο στα μωρακια μας αλλα δεν πειραζει, βεβαια εσυ που εισαι κοντα αν ολα στρωσουν εκει κατω γρηγορα μπορεις να πετιεσαι εστω για μια βουτια , για να σβηνεις :P

yk1yp3.png

Μαμα82 το 105 δεν είναι ταχυκαρδία...Η ενδοκρινολογος μου είπε μέχρι 120 ειναι οκ...Συνήθως γύρω στο 90 έχω...

Μαγνήσιο δεν έχω πάρει καθόλου σε αυτή την εγκυμοσύνη...Δε το δδίνει ο γιατρός μου...Μόνο αν υπάρχει πρόβλημα...

Τι χάπι παιρνεις Κ σου κάνει ταχυκαρδίες?

Πώς τις κατάλαβες τις συσπάσεις???Τι νιώθεις ακριβώς??Γι αυτό παίρνεις μαγνησιο Ε??

Η θάλασσα είναι δίπλα,την βλέπω,τη φτάνω,την ακούω..Νιώθω τα αρώματα της...Γι αυτό κ δε μπορω να μείνω σε μερος χωρίς θάλασσα έστω χωρίς λίμνη...

ΩΩραία η Θεσσαλονίκη...

Διαφημίσεις

Miamia μεχρι και που εκλεισα τον τριτο επαιρνα φολικο αλλα επειδη ειχα μια μικρη αποκολληση μου δωσε μαγνησιο και το παιρνω μεχρι και τωρα απλα εκει που επαιρνα πρωι βραδυ τωρα παιρνω πρωι μεσημερι βραδυ, παιρνω το trofocard και σηνηθως με πιανει ετσι με ταχυκαρδια μονο το πρωι, μαλλον εχει να κανει με το οτι το γευμα το πρωινο ειναι πιο ελαφρυ αλλιως δεν μπορω να το εξηγησω....:confused: επισης παιρνω και σιδηρο, το legofer που ειναι ποσιμο, αυτο μονο πρωι, αυτα απο χαπια, το μαγνησιο μαλλον μου το εδωσε προληπτικα και για τις κραμπες και για τις συσπασεις που ισως ερθουν λογω προχωρημενης πια εγκυμοσυνης...τωρα εγω το λεω αυτο ταχυκαρδια γιατι εχω συνηθως 85 παλμους οποτε αυτο κατευθειαν με ενοχλει...

οι συσπασεις ηταν σαν να σφιγγεται η κοιλια σαν να τενντωνεται κυριως στο κατω μερος και μεχρι τον αφαλο, σαν να ειναι ετοιμη να εκραγει ενα πραμα... το οποιο διαρκουσα μερικα δευτερολεπτα και προσεξα οτι το παθαινα ανα ταταρτο με εικοσαλεπτο , το επαθα καμια 3-4 φορες και μετα σταματησε, ευτυχως δεν πονουσα και δεν ηταν πιο συχνα και πιο εντονα

yk1yp3.png

παντως λογικα αν ερθουν συσπασεις θα το καταλαβεις, και επισης μπορει να νιωθεις σε ολη την κοιλια, η σαν πονο περιοδου παντως οταν θα ρθει με το καλο η ωρα θα ναι πιο συχνες και θα ποναμε ολο και πιο πολυ καθως θα πλησιαζουμε....(αυτα φυσικα τα ξερω απο αυτα που λεει ο γιατρος και απο αυτα που διαβασα)

yk1yp3.png

Καλησπέρα και από μένα κοιλίτσες. Αννούλα μου να σου ευχηθώ για την κορούλα σου να σας ζήσει να την χαίρεστε! Μου έκανε εντύπωση που την κράτησαν για παρακολούθηση ενώ γεννήθηκε πάνω από δυόμισι κιλά και που έχασε πάλι πάνω από δυόμιση ήταν. Τώρα θα έχετε μεγαλώσει πολύ! καλή υπομονή και επιμονη με τον θηλασμό μέχρι να εδραιωθεί. Miamia όλα καλά με τηνβυθοσκοπηση. Η γυναικολόγος είχε δει τον μπέμπη με το κεφάλι κάτω και χαμηλά σε θέση για να γεννηθεί για αυτό μου είπε να προσέχω. Κορίτσια μου και γω έχω πολλούς παλμούς πριν είχα εκατό και κάποιες φορές αισθάνομαι την καρδιά μου να χτυπάει έντονα αλλά η πίεση μου είναι νορμάλ. Σήμερα πήρα το καρεκλάκι αυτοκινήτου που θα μεταφέρω το βρέφος μου το έδωσε μια φίλη. Επίσης όλο φτερνίζομαι μάλλον αλλεργικό θα είναι αλλιώς θα είχε κόλλησε και ο γιος μου. Αυτά από μένα πολλά φιλάκια.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...