Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο σύζυγος λέει πως του φάνηκε πως είναι πολύ φιλοχρήματος που οκ όλοι είναι… είναι βιομηχανία αυτό. Δλδ πχ του έκανε κακή εντύπωση που μας είπε συγκεκριμένα που να πάρουμε τις βιταμίνες και κάποια άλλα πράγματα που είπε.Ως επιστήμονας έδωσε ιδέες βέβαια. Καλά το κόστος είναι x3 σχεδόν η ωοληψια από αυτά που δίνουμε τώρα. Αυτό το βάζω στην άκρη βέβαια αν είναι να βρεθεί λύση.

Και ο δικός σας δεν σας έδωσε τηλέφωνο αντιπροσώπου; Ότι κάνουμε ιατρικό από κάποια εταιρεία τα παίρνουν και συνεργάζονται με κάποιο κέρδος. Δεν είναι κακό αυτό. Κακό είναι στο να επιμένει να πάρεις αυτά που σου λέει. Μιλήστε και με τους άλλους και βλέπετε. 

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια...Να πάνε όλα καλά σε όσες έχουν εξετάσεις...

Ξέχασα να σας πω ότι πρηστηκαν λίγο τα πόδια μου,το είπα στο γιατρό κ δεν έδωσε σημασια,όπως κ για την ενόχληση- τσούξιμο πάλι δεν απάντησε...Μήπως δε με προσέχει..Ξέχασε ότι κάνω κ ενέσεις κ μου ζήτησε να του το θυμισω εγώ...Ήθελα να του πω κ για τη μεση μου που έχω προβλημα χρόνια άλλα ευτυχώς δε με ενόχλησε ιδιαίτερα στην εγκυμοσύνη,αλλά δε πρόλαβαινω,είναι πάντα λίγο βιαστικός....Όμως όταν πήγα τη μαμΑ στον ορθοπεδικό Κ τον ρώτησα μου είπε καλύτερα καισαρική να ξεμπερδεύεις Κ να είσαι σίγουρη ότι δε θα σου αφήσει κάποιο πρόβλημα,Κ Η τομΗ είναι πολύ μμικρή,Κ μένα η γυναίκα μου καισαρική έκανε που είχε προβλημΑ με τη μεση της,ούτε ποσοστά να έπαιρνε δηλ..,Με αγχωσε Κ αυτός...

Κ αύριο Πρέπει Να πάω οφθαλμίατρο Για βυθοσκοπηση Κ φοβάμαι...Έχω σχεδόν 5 μυωπια Κ πρέπει να δω αν αντέχω το φυσιολογικό τοκετό,όχι εγώ τα ματια μου...Αλλά με αυτή την εξέταση θολώνεις για λίγο κ δε το έχω νιώσει...Έχει καμια σας μυωπια???

Getaver περίμενουμε νεα σου..Ξεχασα να σου πω χθες ότι αν σου κάνει εξέταση δακτύλων δε πονάει από ότι μου έχουν πει οι φίλες μου...

Νίκη από τη μια ειμαι αισιόδοξη κ θετική κ δε φοβάμαι..Σκέφτομαι ότι θα γεννήσω μια χαρα Κ ευκολα Κ ότι το μωρο μου θα είναι υγιέστατο,άλλωστε αν ήταν κτ δε θα το είχε δει τόσο καιρό ο γιατρός?Υποτίθεται ότι είναι από τους καλύτερους στους υπέρηχους...Κ πως είναι δυνατόν ένα τόσο κινητικό Κ ζωηρό Εμβρυο να μην είναι καλά..Κ από την άλλη κακές σκέψεις με βασανιζουν...Κ αν πάθει κτ,αν κολλήσει κπ μικρόβιό που δε περναει,Κ αν δεν αναπνέει,Κ αν έχει κτ η καρδούλα του,η ικτερο??Το ξέρω δε του κάνω καλό...Όσο περνανε οι μέρες προσπαθω να ειμαι Κ πιο θετική...Από τη μερα που ότι ειμαι έγκυος όλο άγχος...Αγχώμενο θα βγει το παιδί...

Ναι νομίζω το λένε κ καρδιοτοκογραφο...Εσένα τότε τι σου είχε πει με την εξέταση με το χέρι??Σκληρός,μαλακος Ο τράχηλος,κοντός?τι?

ΜΜαμα82 δε κατάλαβαα που ακριβώς πονάς..Μήπως είναι το έντερο ή το στομαχι σου κ σε χτυπάει εκεί??Να κλωτσάει το παιδί κ ίσως να μη το κατάλαβες αποκλείεται??Σε πονάει ακόμα?Ελπίζω Να είναι περαστικό...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Getaver αυτή η δακτυλική εξέταση την έχω ακούσει απο αλλες κοπέλες και το κανουν οι γιατροί να ελέγξουν μάλλον που είναι το μωρο, μου φαίνεται νωρίς να σου κανει κάτι και να επιταχύνει τον τοκετό

Μια μια πλυνε τα καλυτερα ολά να σαι σίγουρη εγώ ολά τα πλυνα

Εγώ έχω αύριο εξέταση στο νοσοκομειο την Δευτερά ντομπλερ την τέταρτη στον δικο μου γιατρό τον ιδιωτικό και την πεμπτη στον γιατρό του ΙΚΑ και για να καταθεσω τα χαρτιά για το επίδομα

Κορίτσια εγώ οτάν είμαι πολύ ωρα ορθία η δεν ξαπλωσω Εστω και λίγο μέσα στην μερα με πεθαίνει η πλατημου και με την παραμικρή κινηση με τσουζει πολύ κάτω απο το στήθος και μέχρι το τέλος των πλευρών απο την αριστερή πλευρα, το έχετε πάθει;;; με αγχωνει λίγο τι είναι αυτό;;;

Mama μου έχω ακριβώς το ίδιο με εσένα!!!Τρελό πόνο στη πλάτη και τσούξιμο κάτω απο το στήθος αριστερα!!!Μιλάμε για τρελό πόνο όμως!!!Δεν το έχω πει στο γιατρό περιμένω την άλλη Παρασκευή που θα πάω!Βασικά και στον γιο μου το είχα αλλα όχι τόσο έντονα!!Μου χαλάει όλη τη διάθεση γιατί δεν μπορώ να προσδιορίσω από τι είναι!Τεσπα υπομονή!!Κοντεύουμαι!!!

V3K5p3.pngZHI9p3.png

Μιαμια φαντάζομαι ότι πολλές έγκυες έχουν τις ίδιες σκέψεις. Εγώ πείτε με αναίσθητη πείτε με όπως θέλετε δεν μου περνούν τέτοιες σκέψεις. Είναι και ο γιατρός μου που είναι λίγο "φευγάτος" με την καλή έννοια δεν με αγχώνει και γενικά και εγώ δεν το πολυψάχνω από τη στιγμή που μου λέει όλα οκ δεν αξίζει ούτε να σκεφτώ όλα οκ εντάξει αλλά αν συμβεί αυτό ή εκείνο τότε τι κάνω. Και στην τελική πάρτο εγωιστικά αν δεν μπορείς αλλιώς και πες για ποιο λόγο να συμβεί σε εμένα; μια χαρά θα αναπνέει, από τι να κολλήσει μικρόβιο σε σύγκριση με τις κλινικές τα ποσοστά του νοσοκομείου είναι πολύ χαμηλά, η καρδιά του αφού είναι καλά μέχρι τώρα γιατί να αλλάξει και επίσης ίκτερο θα έχει όπως όλα τα μωρά. Η μικρή μου κατά την έξοδο είχε 11 βαθμούς απλά την επόμενη το πήγαμε για εξέταση και άρχισε να πέφτει. Από τη στιγμή που παίρνει την κατιούσα δεν μπορεί να ανεβεί ότι και να λένε όλοι οι άλλοι (εκτός του γιατρού).Επίσης όταν γεννήθηκα εγώ ήμουν έτοιμη για θερμοκιτοίδα με 17 βαθμούς ίκτερο μόλις με έβγαλαν στον ήλιο άσπρισα (δεν τα ψύριζαν τόσο παλιά). Με τον τράχηλο την πρώτη φορά μου είπε ότι έχει μαλακώσει αρκετά τη δεύτερη ότι έχει ανοίξει λίγο καιτότε μου είπε να μην απομακρυνθώ και μετά από 4 μέρες γέννησα. Α!μπορεί να βγει μετά από ώρα λίγο αίμα ή λίγο καφέ δεν είναι τίποτα από την εξέταση. Για τη μυωπία μία ξαδέρφη μου που γέννησε πρόσφατα δεν την άφησε φυσιολογικά είχε όμως πολύ μυωπία.

Τα πόδια είναι φυσιολογικό από το βάρος και την πίεση που δέχονται εμένα είχαν πριστεί μετά τη γέννα από την πίεση την ώρα του τοκετού. Για το γιατρό μην ανησυχείς, όλοι των πανεπιστημιακών είναι πολύ έξυπνοι ώστε να χαλάσουν τη φήμη τους, βλέπουν τόσες έγκυες κάθε μέρα αλλά έχουν και τόσες άλλες υποχρεώσεις στο πανεπιστήμιο που φυσικά και δεν θυμούνται το ιστορικό της κάθε εγκύου. Σε προσέχει μην αγχώνεσαι!!!

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

γεια σας κοριτσια μου!!! τι κανετε;;; λοιπον στο νοσοκομειο με την τυπικη εξεταση ολα καλα, αυτην την φορα ηταν αντρας γιατρος τα βρηκε ολα σουπερ και τις εξετασεις και ολα, το μονο που ειπε ειναι να αυξησω τον σιδηρο γιατι θελει να κρατησει τον αιματοκριτη σταθερο γιατι και στην γεννα θα χασω αιμα και δεν υπαρχει λογος για ζαλαδες κτλ... επισης τον ρωτησα για αυτο το καψιμο με ειδε , δεν ειναι τιποτα δερματικο, μου ειπε να μην ανυσηχω οτι ειναι η μητρα που μεγαλωνει και πιεζει τα οργανα , βεβαια εγω θα κανω οτι μου πει ο γιατρος που εχω εξω και θα τον ρωτησω ξανα γι αυτον τον πονο-καψιμο-τσουξιμο γιατι οντως δεν ειναι καθολου ευχαριστο, ακομα και να γελασω ποναει πολυ!!!

Μιαμια αν νιωθεις οτι ο γιατρος σου οτι σε παραμελει και δεν σου απανταει, πρηξτον!!! ξανα και ξανα ρωτα τον , να μην εχεις αμφιβολιες για τιποτα και αγχωνεσαι τζαμπα, επισης ολες εχουμε τα αγχη μας και τις ανυσηχιες μας με την γεννα και το μωρο, πως θα γινουν ολα πως θα πανε τα πραγματα.....ενα θα σου πω: ολα θα πανε καλα!!!! θετικη σκεψη!!! μηπως αν σκας θα βγει τιποτα;;; τζαμπα αγχωνεσαι (ειναι βεβαια και ορμονικο το θεμα)

για τα ματια τωρα κι εγω ειχα μυωπια πιο λιγο και εκανα λεηζερ πριν μερικα χρονια και ολα καλα, απο οτι ξερω η βυθοσκοπηση δεν ειναι τιποτα τραγικο σαν εξεταση οποτε χαλαρωσε και αυριο που θα την κανεις θα δεις αν επηρεαζει τον φυσιολογικο τοκετο, επισης τοσο εντονο ειναι το προβλημα στην μεση που δεν μπορεις να γεννησεις φυσιολογικα;;; ο γιατρος σου τι λεει;;; παντως ψαξε το και αν δεν γινεται, πρωτα θα κοιταξεις την ασφαλεια την δικια σου και του μωρου και μετα την καισαρικη, στο κατω κατω ουτε η πρωτη εισαι ουτε η τελευταια, ολα θα πανε καλα!!!!

Νικη μου δεν εισαι αναισθητη εισαι ψυχραιμη!!! κι εγω ειπα στον εαυτο μου οτι δεν βγαινει τιποτα με το αγχος, εκεινη την μερα θα φοβηθω και θα αγχωθω αλλα τωρα δεν νιωθω τιποτα, μια μερα ειναι οσο δυσκολη κι αν ειναι θα περασει και οταν δουμε τα μωρακια μας τιποτα δεν θα εχει σημασια πια!!!!!

αχ!!! το εκανα και εικονα!!!!!

yk1yp3.png

Βασικά εγώ σκέφτηκα και το άλλο. Γενικά είμαι πολύ ψυχρή έως παγοκολώνα σε θέματα υγείας. Τι εννοώ: στις εξετάσεις αίματος της α επιπέδου στην τρισωμία 18 αν δεν κάνω λάθος οι πιθανότητες ήταν 1:677 ούτε κακό αλλά ούτε το επιθυμητό. Με πήρε τηλ ο γιατρός έπαθα ένα σοκ έκλαιγα για καμιά ώρα και μετά είπα ότι αν είναι να βγει το παιδί με κάποιο πρόβλημα που θα το ακολουθεί σε όλη του τη ζωή με τη σκέψη ότι τώρα θα πεθάνει ή με κάποιο νοητικό πρόβλημα καλύτερα να τελειώνει εδώ η ιστορία. Μετά από κάποιες εξετάσεις και για να γράφω τώρα στις μανούλες μαίου όλα είναι οκ και όπως μου είπε ο γιατρός αν είχε αυτό το σύνδρομο το οποίο δεν θυμάμαι καν πως λέγεται θα πέθαινε ούτως ή άλλως ή στη μήτρα ή όταν γεννιόταν. Αλλά θαύμασε την ψυχραιμία μου όταν του είπα ότι αν κάτι δεν πάει καλά πάμε για χειρουργείο και πάει η ιστορία. Οπότε σκέφτομαι και λέω με το να αγχωθεί κανείς σε μία δεδομένη κατάσταση θα αλλάξει;;

MBtUp3.pngKAKIp3.pngRE4sp3.png

Διαφημίσεις

Νίκη μπραβο που είσαι έτσι...Μακάρι να ημουν Κ εγω!Όταν κάναμε Την papp-a Κ μενα κπ απο Αυτά είχε βγεΙ 1:2000 δε θυμάμαι ακριβώς Κ μου είχε φανεί πολύ λίγο...Δεν ανησυχώ με το γιατρό...Ίσα ίσα που όταν δεν μου δίνει απάντηση σημαινει πως δε συντρέχει λόγος ανησυχίας...Κ το προσπερναω Κ εγώ...Κ εννοείται ότι όταν σκέφτομαι άσχημα Μετά λέω γιαγιατί πρέπει να συμβει σε μένα?τόσες γγυναίκες γέννησαν γερά μωρα...Αλλά δεν ειμαι Γενικά Κ πολυ τυχερή...

ΜΑΜΑ82 μάλλον δεν είναι κτ Ο πόνος...Εσύ που έκανες λέιζερ δε πρέπει Να τσεκάρεις το βυθο σου?

Κορίτσια έχω κ άλλο ένα προβλημα,από τον 3-4μηνα εγκυμοσύνη,με συνοδεύει από τότε,δεν έχω δώσει σημασία,αλλά έχει γίνει χειρότερο τις Τελευταίες Εβδόμαδες...Με τσούζει η γλώσσα μου...Στην αρχή ήταν με τα ξινά,κκπ φρουτα,κπ αλμυυρα,τώρα με τσούζει πιο πολύ κ πιο συχνά.Το έχει πάθει καμια?

Καλησπέρα κοιλίτσες πως είστε;; εμείς σήμερα είμαστε περίπου 2500 κιλά. Ο μπέμπης είναι με το κεφάλι κάτω και χαμηλά η γιατρός με τρόμαξε λίγο και μου είπε όχι περπάτημα και ξεκούραση. Εμείς σε τρεις εβδομάδες γεννάμε προγραμματισμένα με καισαρική. Φιλάκια πολλά σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

miamia αλλο και τουτο παλι με την γλωσσα!!!:confused: πρωτη φορα τ ακουω , το ειπες στον γιατρο;;; βεβαια δεν ειναι και παραξενο τοσα παθαινουμε, δες μηπως με κανενα στοματικο διαλυμα ειναι καλυτερα

Αχ!!! κοριτσια εφτασε ο καιρος σε 3 βδομαδες και η Βασω και Μιαμια!!! αντε κοριτσια!!! με το καλο!!! εγω ευελπιστω να μην παρω μεχρι τις τελευταιες μερες, να γεννησω ας πουμε τελη μαιου!!! λεμε τωρα

Βασω μια χαρα ο μπεμπουλης σας!!! ολα καλα θα πανε!!

yk1yp3.png

Καλησπέρα κοιλίτσες πως είστε;; εμείς σήμερα είμαστε περίπου 2500 κιλά. Ο μπέμπης είναι με το κεφάλι κάτω και χαμηλά η γιατρός με τρόμαξε λίγο και μου είπε όχι περπάτημα και ξεκούραση. Εμείς σε τρεις εβδομάδες γεννάμε προγραμματισμένα με καισαρική. Φιλάκια πολλά σε όλες.

Βάσω πως κατάλαβΕ ότι είναι χαμηλα??Από τον υπέρηχο??Στις 38 Εβδομαδες δηλ Κ εσύ,Κ εγώ ήή 38 ή 39,θα δει κ θα μου πει,εγώ αν βγει καλή η βυθοσκοπηση αυριο πάω για φυσιολογικό με πρόκληση ομως.

miamia αλλο και τουτο παλι με την γλωσσα!!!:confused: πρωτη φορα τ ακουω , το ειπες στον γιατρο;;; βεβαια δεν ειναι και παραξενο τοσα παθαινουμε, δες μηπως με κανενα στοματικο διαλυμα ειναι καλυτερα

Αχ!!! κοριτσια εφτασε ο καιρος σε 3 βδομαδες και η Βασω και Μιαμια!!! αντε κοριτσια!!! με το καλο!!! εγω ευελπιστω να μην παρω μεχρι τις τελευταιες μερες, να γεννησω ας πουμε τελη μαιου!!! λεμε τωρα

Βασω μια χαρα ο μπεμπουλης σας!!! ολα καλα θα πανε!!

Ναι αστα...Τσούζει όπως όταν έχεις αφθες,αλλά δεν εχω,μόνο είναι πολύ κόκκινη κ σε κπ σημεια είναι σαν να έχει χαρακώματα να το πω,κτ τετοιο...Θα περάσει...

Μέχρι πότε είσαι?Για φυσιολογικό πας Ε?οπότε είναι να έρθει θα έρθει,εγώ δεν βιαζομαι πάντως...χαχα..Οπότε είναι αρκεί ναί είναι γερά...

Διαφημίσεις

Μιαμια πητ εχω 12/06 , ανυπομονω ομως κιολας αλλα πλεον κουραζομαι και πολυ ευκολα γι αυτο λεω μηπως για τελη μαιου, θα παω με φυσιολογικο τοκετο ελπιζω να μεινουν ετσι τα δεδομενα και να μην εχουμε εκπληξεις!!! κι εννοειται εφοσον ειναι ολα καλα, οσο για το νοσοκομειο το θεωρω πιο ασφαλες κι εγω σε νοσοκομειο , σε οποιο εφημερευει και με οποιον εφημερευει.....

προσπαθησε το οσο μπορεις για φυσιολογικο και αν δεν γινεται μην σκας σου το ξαναειπα δεν χαθηκε κι ο κοσμος!!! τωρα για την γλωσσα μηπως εχεις κανενα μικροβιο;;; γιατι δεν κανεις μια εξεταση;; και δοκιμασε και κανενα στοματικο διαλυμα μπας και.....

yk1yp3.png

Καλημερα κοριτσια!! Μπηκα να σας πω τα νεα μας....τωρα καλα κακα ειναι ακομη δν το χω ξεκαθαρισει!! Σημασια εχει οτι το αγορακι μας ειναι μια χαρα...και καρδουλα και ντομπλερ ολα τελεια!! Αλλα μεγαλωσαμε πολυ 3260γρ γιναμε (+-400γρ) φυσικα...ισως να το βαραινουν τα μαλλια γιατι οπως ειπε ο γιατρος το μωρο αυτο ειναι του Γιοκαρινη!! Σαν θεση δεν εχει εμπεδωθει κι αυτο με ανησυχει..ναι μεν το κεφαλι ειναι προς τα κατω αλλα κοιταει πλαγια η ραχοκοκαλια του ειναι δεξια κ τα ποδια αριστερα..κανει δλδ ενα c. ο γιατρος ειπε να μην ανησυχω κι οτι τελευταια στιγμη μπορει να ισιωσει κ γυρισει...αλλα δν ξερω αρχιζω να νιωθω οτι τα ονειρα για φτ χανονται!

Οσο για μενα η φαγουρα συνεχιζεταθ σαν τρελη και κυριως τα βραδυα. Καναμε εξεταση τ

ρανσαμινες για να ελεγξουμε αν υπαρχει προβλημα με το συκωτι και εχω χλοοσταση αλλα βγηκαν καλες. Με εβαλε να κανω κατι αλλες χθες χοληθρυνες καπως ετσι για τον ιδιο λογο. Αχ δεν ξερω θα παω κ σε δερματολογο μηπως μ δωσει τπτα για ανακουφθση. Οσον αφορα την κολπικη εξεταση εγω μπερδευτηκα ηταν για να μου παρει υγρα για να δουμε για τυχον μυκητιασεις. Μου ειπε μονο σε περιπτωση στρεπτοκοκου οτι τα πραγματα ειναι δυσκολα κ αυτος προτεινει καισαρικη. Το απογευμα θα βγουν κ αυτα. Αυτα τα ολιγα απο μενα...υπομονη κ κουραγιο σε ολες μας!!!

39WKp3.png

getaver μην ανυσηχεις, τιποτα δεν ειναι τελικο ακομα, θα παρει θεση και ολα θα πανε καλα, ποτε θα παρεις και τα υπολοιπα αποτελεσματα των εξετασεων σου;;; μακαρι να μην χρειαστεις καισαρικη αλλα οπως ξαναειπαμε δεν χαθηκε ο κοσμος!!! αρκει ολα να πανε καλα!!! εννοειται πως θα προσπαθησεις για φτ αλλα αν δεν γινεται τι να κανουμε δεν πειραζει

καλα ο μικρος γιοκαρινης 3260;;; μπραβο σας !!!!

οσο για τον δερματολογο περασε μια εβδομαδα και κατι, πανε να σου δωσει κατι να ανακουφιστεις!!! μην τυρανιεσαι και με αυτο!!!

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανετε;;

εγω παλι οταν κουραζομαι εχω τσουξιμο αλλα κανω υπομονη....

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Τη Μ.Τρίτη έγινα μανούλα με προγραμματισμένη καισαρική.Ήταν ένα δύσκολο χειρουργείο λόγων συμφύσεων του εντέρου με τη μήτρα από προηγούμενο χειορουργείο..τις 3 πρωτες μέρες ήμουν σε άθλια κατάσταση και φυσικά πονάω και τώρα γιατί χεριάστηκε και παροχέτευση για να φεύγει το επιπλέον αίμα..Το κοριτσάκι μας γεννήθηκε 2810,δεν είχε κανένα πρόβλημα αλλά με το 'ετσι θέλω το κράτησαν για παρακολούθηση(όχι σε θερμοκοιτίδα) επειδή έχασε και πήγε 2620.(πράγμα φυσιολογικό και αναμενόμενο).Την πρώτη μέρα τη θήλασα για λίγο στην αίθουσα ανάνηψης,τις επόμενες μέρς σερνόμουν με καροτσάκι και πολύ πονο και προσπάθεια για να τη θηλάζω κάποιες από τις ώρες που επιτρεπόταν..μου στοίχησε πολύ που ήταν μακριά μου..τελικά,βγήκαμε ολοι μαζί απο το νοασοκομείο την Κυριακή Του Πάσχα.Η κορούλα μου είναι μια γλύκα και δεν τη χορταίνω αλλά έχουμε μείνει πίσω στο θηλασμό.Το παλέυω με θήλαστρο και θα πάρω και σύμβουλο θηλασμού.Θα διαβάσω τα δικά σας και θα επανέλθω μόλις βρω χρόνο.Φιλάκια!!:P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...